Feedback
8,8

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl "Prima" score uit 262 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.sanidump.nl | 30 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Sani-Dump is met 31 vestigingen de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen van Nederland. Wij zijn al ruim 20 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.
Gebruikerservaringen
Er zijn 262 gebruikerservaringen over Sani-Dump. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren197 ervaringen
4 sterren39 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster17 ervaringen

Per vestiging:
“Goede ervaringen”
Door T. Huizinga op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij hebben goede ervaringen met Michel (filiaal Groningen). Duidelijke uitleg, nam alle tijd en kwam niet dwingend over om maar te beslissen. Omdat we een goed gevoel hadden over de handelswijze en de prijs, hebben we een aantal dagen later besloten om tot koop over te gaan. Tot op heden hebben we hier zeker geen spijt van.
+5 bedankjes
“Aanrader”
Door Nelleke Starink op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Na een zeer slecht bezoek bij Brugman badkamers vervolgens naar Sanidump geweest.
Direct duidelijk gezegd dat ik informatief naar de mogelijkheden wilde kijken en die dag zeker geen beslissing zou maken. De verkoper ging serieus te werk en na nog 3 keer terug te zijn geweest de koop bij Sanidump gesloten. Bij het ophalen van de badkamer spullen bleek dat de douchedeuren te groot waren. Filiaal Utrecht heeft met het omruilen en opnieuw bestellen mij weer super geholpen. De foutieve deuren en de nieuwe deuren zijn zelfs bij mij thuis opgehaald/gebracht. Super service dus. Ik kan Sanidump zeer aanraden!!!
+1 bedankje
“Service”
Door A. Baan op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Voor onze badkamer en toilet kwamen wij bij Sani-Dump in Roosendaal terecht. JP Westhoeve hielp ons heel vakkundig, en dacht met ons mee. Deze geweldige man maakte 3D ontwerpen en paste alles aan onze wensen aan. Voor alle vragen en informatie konden wij bij hem terecht, niets was hem teveel. JP vertroetelde ons met koffie tijdens onze gesprekken.De levering was netjes in orde, maar door omstandigheden niet goed afgesproken door bedrijf van Gelderen. Dit lag aan de organisatie en absoluut niet aan de werknemers die kwamen bezorgen. Een nabestelling wil JP Westhoeve zelfs bij ons afgeven, zodat wij niet speciaal langs hoeven te komen. Dat is service ten top! Momenteel is de aannemer bezig met de werkzaamheden. Ons verhaal wordt in ieder geval vervolgd met foto's. Indien U service wenst, ga naar Sani- Dump in Roosendaal!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niets dan lof”
Door DK op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Delft
Wij hebben de badkamer bij Sanidump gekocht en de montage door iemand anders laten doen. Er waren een aantal problemen kwalitatief gezien en ook buiten hun toedoen maar door de medewerkers goed opgepakt en naar alle tevredenheid afgehandeld. Niets anders dan lof.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Anna-Marie op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hier mijn complete badkamer gekocht. Heel fijn geholpen door Jeroen. After sales ook goed, zij denken in oplossingen mee en springen bij de leverancier op de bres voor je. De bestelde spullen stonden keurig in de afgesproken week klaar in het centrale magazijn om afgehaald te worden. Alles goed verpakt en compleet. Reclames achteraf werden goed opgepakt, maar dit ging over kleine dingen. Zelfs de door mij verkeerd uitgekozen wc reservoir drukplaat werd zonder vragen omgeruild. Wel jammer dat ze geen eigen bezorgservice hebben. Ik zou zeker dit filiaal en de firma aanraden.
Eindresultaat van de badkamer
Eindresultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door jack lafeber op donderdag 9 feb 2017 '17 | vestiging Zwolle
Deden niet moeilijk mijn vrouw kwam nog al op andere ideeen. In zwolle geenn probleem. Verkoper marcel bleef vriendelijk en deed zijn best. Toilet spiegel douchdeur geen probleem. Een aanrader. Alle tijd oor je goede cappachino.
Zeer tevreden met Sanidump
Zeer tevreden met Sanidump
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door E Geluk op dinsdag 7 feb 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Prima hulp bij het uitzoeken en de offerte. Snelle levering en goede service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niets dan lof”
Door Martijn van Galen op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Breda
In 2015 hebben we de keuze gemaakt om onze badkamer aan te pakken. Het was verhuizen of verbouwen. Dat werd dus verbouwen. Wij hebben een aantal badkamer zaken gevraagd een schets te maken. Dit was blijkbaar een lastige vraag. Op de terugweg besloten we nog even langs sanidump te gaan. En ja daar wilde ze gelijk mee denken, tekening gemaakt spullen uitgekozen en de deal was zo gedaan. Sanidump heeft geen eigen monteurs maar wel een aantal vakmensen waarmee zij veel samenwerken. Wij hebben het advies opgevolgd en wij hebben niet anders dan lof. Over het traject van A tot Z niets anders dan lof. Zij hebben ons uitstekend geholpen en doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Mooie kwaliteitsproducten tegen uitstekende prijzen. En ja inmiddels 2016 hebben we toch een ander huis gekozen en ook nu moet de badkamer worden aangepakt. Vanwege de uitstekend Service gaan we dit wederom bij sanidump bestellen met dezelfde monteur. Sanidump top.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Supertevreden”
Door J van Haperen op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Vorige jaar de douche veranderd spullen bij Sanidump in Roosendaal gekocht. Werd daar vriendelijk en goed geholpen door het personeel. Goede service en goede producten voor douche en badkamer. Zeker een bezoekje waard ik ben super tevreden met mijn nieuwe douche.
Nieuwe badkamer
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Warm bad”
Door Petra de Bruin op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Middelburg
Klant zijn van Sanidump Middelburg voelt als een warm bad. Een enthousiast, gastvrij en professioneel team dat scherp geprijsde A-merken verkoopt en vakmanschap hoog in het vaandel draagt. Super blij met ons badkamermeubel. Dank Anne en collega's!
REACTIE VAN PETRA DE BRUIN
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Paul op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Ruim 2 jaar geleden heb ik een volledige badkamer gekocht bij Sanidump Bergen op Zoom. Het chroom op de deurknop van de douchecabine was helaas gaan bladderen. Een belletje en 2 dagen later nieuwe deurknop binnen. Goede service en supersnel!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hebben er zin in”
Door Feiko Zinkhann op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Ik was in december bij Sanidump in Leeuwarden binnengelopen en was aangenaam verrast door een niet opdringerige maar vriendelijke Marten van der Land. Het was een dag na de opening van de winkel en ik kreeg koffie en ook nog een heerlijk stuk gebak. Ik werd prima geholpen en geadviseerd. Niets was hem teveel en dat kom je vandaag de dag niet meer zoveel tegen. In januari 2017 kreeg ik een keurig berichtje dat mijn bestelde produkten binnen waren. Deze heb ik opgehaald en alles was perfect. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevereden ben! Ik zal Sanidump in Leeuwarden zeker aan iedereen kunnen en willen aanbevelen! Hier ben je nog echt een klant en geen nummer! Een prettige winkel dus met een plezierige bediening van een leuk team die er duidelijk zin in hebben!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Fam Rozema op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Groningen
Goede ervaring met aankoop compleet nieuwe badkamer plus toilet voor onze nieuwbouwhuis. Goede prijs kunnen afspreken. Wij betalen ongeveer 200 meer dan de goedkoopste internetaanbieder. Ben er ongeveer 3x geweest om te onderhandelen:). Totaalbedrag zat rond de €5500. Alles is van Villeroy en Boch en Grohe. Het is wel een nadeel dat ze niet bezorgen, maar dat neem ik voor lief dat ik naar Drachten moet gaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Ben van Hulsel op donderdag 26 jan 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Vorig jaar Februari ben ik begonnen met de verbouwing van het toilet beneden, en de badkamer op de eerste verdieping. Het was een hele onderneming, en ik heb alles zelf gedaan. Behalve het plaatsen van de glazen douchewand en deur. Ik heb al mijn materialen bij Sanidump Bergen op Zoom gehaald, en ben daar zeer tevreden over. Ik heb het dan over de wand- en vloertegels, sanitair en benodigde meubels. Je wordt er heel vriendelijk geholpen, en als ik ergens vragen over had, kon ik bij hen terecht. Er werd echt met je mee gedacht. En ging er iets mis met de bestelling van de benodigde materialen, dan werd dat in no-time opgelost, naar behoren. Dat kan gewoon gebeuren met zo'n complex geheel. Ook de meeste accessoires hebben we bij hen besteld, omdat het zowiezo veel geld scheelt, met andere leveranciers. En dat is zeker geen onbelangrijke factor. Als iemand anders vraagt waar ik die mooie spullen vandaan heb, is het antwoord steevast : Sanidump Bergen op Zoom. Een echte aanrader.
+ Toon extra foto van Ben van Hulsel
Het meubel.
REACTIE VAN BEN VAN HULSEL
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Soepe”
Door C.Langstraat op maandag 23 jan 2017 '17 | vestiging Roosendaal
uitstekende assistentie en voorlichting bij de keuze, mooie 3D compilatie. Verder goed georganiseerde uitlevering via uitgavecentrum Dordrecht. Ook tijdens de bouw volledige en soepele medewerking bij ontstane onverwachte aanpassingen, met op het einde een mooi duurzaam product bestaande uit eerste klas materialen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Wendela op vrijdag 20 jan 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb alles voor mijn niewe badkamer hier gekocht. Er was een vriendelijke verkoper, zeer hulpvaardig. De spiegel bij mijn wastafelmeubel was niet meer leverbaar. Hiervoor kreeg ik een duurdere spiegel voor de prijs van de goedkopere. Het wastafelmeubel bleek bij thuiskomst de verkeerde kleur te hebben, na 1 telefoontje kwam de goede een week later. Als laatste een goede en fijne service punt is het ruilen van de al geleverde bakamerradiator voor een kleinere versie. Het teveel betaalde bedrag zal worden teruggestort. Kortom ik raad deze vestiging zeker aan
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Rekening met ons budget gehouden”
Door Mike op maandag 16 jan 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen. We konden rustig een kijkje nemen in de showroom alvorens wij verder werden aangesproken. Na een korte rondblik werden wij geholpen. Hiermee werd rekening gehouden met wat de mogelijkheden zijn binnen ons gewenste budget. Al snel kwamen bij bij een mooie oplossing. Nadat we eerst nog bij de concurrenten hadden gekeken zijn wij diezelfde avond weer teruggegaan naar de vestiging. Omdat de vestiging in Leeuwarden net een paar dagen geopend was konden wij profiteren van een zeer scherpe prijs. Als verbeterpunt zou ik noemen dat er een mogelijkheid komt waarbij je de levering bij de vestiging zelf kunt afhalen.
Douche
Douche
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Marcel op maandag 16 jan 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
We zijn prima geholpen door Eduard en zijn collega's. Er wordt goed meegedacht over inrichting van je badkamer, fatsoenlijke prijs, de levering was op tijd en keurig in orde. Aan te raden om hier eens te gaan praten als je een nieuwe badkamer overweegt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dikke plus”
Door Gerald op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben onze badkamer uitgezocht en dat was een feestje bij Sanidump Almere! Goed advies-kennis, lekker vlot en een goede prijs. We hebben behoorlijk wat aanbieders bezocht, maar hier vonden we alles wat we zochten! Ook levering en service vlekkeloos! Een dikke plus!
Badkamermeubel
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Mohamed op zondag 8 jan 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Onlangs een douchecabine en een wastafel gekocht bij sanidump in Amsterdam in de villa arena. Vriendelijk personeel, gaf me de tijd en dat terwijl ik heel erg twijfelde. Na een beetje onderhandelen kreeg ik nog een leuke korting. Topzaak, kom ik zeker nog terug
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Lage prijzen maar jammer van vervoer”
Door a de wit op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Nette verkoper met goede suggesties en duidelijke uitleg. Jammer dat de organisatie het bezorgen van de spullen niet doet. Dit zij hij net voor het tekenen van de bestelling. Ik vond dit ineens zo'n slechte service. Kreeg zo'n negatief gevoel dat ik bijna van de koop af zag. Ik dacht ok, hoe ga ik dit dan regelen? Waar haal ik een auto vandaan om die grote spullen te vervoeren? En die spiegel? En wat nou als ik het als onervaren vervoerder het beschadig? Ik baalde flink. Al mijn positieve gedachten over de verkoper en het bedrijf waren in één klap weg. Heb het uiteindelijk zelf kunnen regelen want die aanbevolen vervoerder was ook geen optie , die had pas weken later tijd. Ook zo iets. De door jullie geboden oplossing is ook waardeloos. Mijn badkamer is klaar. Het is erg mooi. Dus punt erachter, maar als mensen mijn mening vragen Sanidump? Lage prijzen, maar dat ene punt is ruk.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekende advisering”
Door Klaas en Elly van Smeden op woensdag 4 jan 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben sanitair en tegels voor een nieuwe badkamer en wc gekocht. De inrichting was al ontworpen. We kochten ca. 20 verschillende items: wastafel, kranen, badmeubel etc.. De advisering was in alle opzichten uitstekend (gastvrij, kundig, ter zake, klantgericht) en was overall ruim beter dan bij de badkamerinstallateurs-met-showroom die we bezochten. We hebben het bijna het hele pakket bij Sani-Dump aangeschaft, ook de producten die niet in het standaard-pakket zitten, tegen een internet-prijsniveau. De aflevering was professioneel. Bij het ophalen (keuze) werd de bestellijst gedetailleerd nagelopen (is alles er?) en werden de producten bekeken (is het gaaf?). Ik zou dit bedrijf - ondanks de naam - als eerste aanraden als het om aankopen van sanitair etc. gaat. Een goede voorbereiding (wat wil ik allemaal hebben?) is nodig, maar dat geldt bij elke leverancier.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Frans Hoogzaad op dinsdag 3 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij zijn goed geholpen door deze adviseur, die ruim de tijd voor ons nam en ons regelmatig vroeg of we een drankje wilden. Door de omvang werd het een sessie over 2 dagen, maar het verliep prima. Een beetje irritant dat alles tot 3x toe met pen op papier moest worden gezet, maar dat is de werkwijze van Sani-Dump. De kans op fouten is hierbij groot, vooral als iemand op het "hoofdkantoor"de bestelling ook weer moet invoeren. Daar ging het bij ons ook mis. Tegels besteld in 60x60cm bleken te zijn ingevoerd met 45x45cm en werden dus zo geleverd!! Verder verliep alles prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig bij aankoopervaring”
Door Harold op zaterdag 31 dec 2016 '16 | vestiging Groningen
Na een zeer slechte ervaring bij Brugman in Groningen (gelukkig niet in een aankoop eindigend) toevallig langs Sanidump Groningen gereden. Afspraak gemaakt voor de volgende dag en Nick heeft met ons toen een fantastisch mooie badkamer ontworpen. Deskundig advies ten aanzien van de indeling en de materialen en super service. Zo heeft hij de halve showroom verbouwt om de tegels bij elkaar te zetten die wij in de badkamer willen gebruiken als combinatie. Verder heel relaxt zonder enige druk alles financieel op papier gezet met de kortingen van de leveranciers erbij. Daarnaast nog wat eindejaarskorting gekregen van Sanidump. Ik was al happy met de badkamer en de prijs, maar toen nog even gehad over de bezorging. Zoals in andere reviews gezien moet je de materialen zelf afhalen en dat is natuurlijk lastig. Nick heeft uitgelegd dat ze liever niet met transporteurs werken omdat die soms een ander beeld hebben bij het omgaan met dit soort spullen en er dingen kapot kunnen gaan bij het transport. Sanidump heeft me 100 EUR extra korting gegeven nog voor als ik zelf eventueel een transporteur wil inschakelen, of in mijn zal wil houden als ik het toch zelf met een aanhanger ga afhalen. Al met al ben ik zeer tevreden met Sanidump. Ze monteren overigens niet, maar hebben wel de contactgegevens van zeer goede montage bedrijven in de regio die ze 100% vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden over kwaliteit en advies”
Door Sandra op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb bij Sanidump Capelle een badkamer en toilet laten ontwerpen en alle spullen (tegels, kranen, meubel, toilet etc) gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van zowel de geleverde goederen als het advies. Michel is met een voor mij onverwacht maar erg mooi ontwerp gekomen en heeft daarbij heel goed naar mijn wensen geluisterd en is juist helemaal niet bezig geweest om mij zo veel mogelijk te verkopen (zoals ik bij veel andere zaken heb ervaren). Erg prettig. Hij heeft ook alle tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden en rustig alle opties te laten zien. Ik kan Sanidump aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Rob en Hetty Vendel op dinsdag 27 dec 2016 '16 | vestiging Wijchen
Wij zijn van A t/m Z in ons badkamer-project prima geholpen door Steven en zijn collega's. Hij dacht niet alleen mee, maar had ook eigen ideeën, met name in de ontwerpfase en inrichting van de badkamer. De grootte en kleurstelling van de tegels, de indeling, keuze van meubel en accessoires. De 3 D-projectie op groot scherm gaf ons een goed inzicht van de verhoudingen. De kwaliteit van de "gekochte spullen" is uitstekend en ook in relatie tot de prijs. Kortom, Sani-Dump Wijchen is een aanrader als je een nieuwe badkamer overweegt. Ze doen wat ze beloven.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede uitleg gehad”
Door Gaby op dinsdag 27 dec 2016 '16 | vestiging Zwolle
Goede uitleg door verschillende medewerkers. Probeerde ook mee te denken in oplossingen/mogelijkheden. Zou iedereen dit aanbevelen. Makkelijk en snel kontakt prima service.Marcel en medewerkers weten waar ze het over hebben en hebben nog hart voor het product wat ze verkopen.
Douche
Douche
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg goed bevallen”
Door Erol op vrijdag 23 dec 2016 '16 | vestiging Volendam
Er werd echt de tijd genomen om vast te stellen wat de beste keuze voor inrichting en materialen voor onze badkamer was. Door de persoonlijke benadering, deskundigheid en service was de keuze snel gemaakt om alles bij Sanidump Volendam te bestellen. De levering is al gebeurd (in augustus). Erg goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aan te bevelen”
Door Peter Olsthoorn op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Badkamer gekocht bij Sanidump Roosendaal. Uitstekende keus en prima prijs/kwaliteit verhouding. Kundige en sympathieke verkoper JP. Wij hebben een goede ervaring en was prettig zaken te doen. Ook de nalevering was super. Meedenkend en klantvriendelijke prijzen Absoluut aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Arjen Treep op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Almere
Blij verrast met advies dat ik kreeg in Almere. Er wordt totaal niet gepushed zoals bij andere grote ketens. Een erg goed gevoel over onze aankoop van zowel badkamer als WC. erg prettig zijn de bouwtekeningen die je meekrijgt en thuis op je gemak kan bekijken op de computer en kan bespreken met je eigen aannemer. Advies is wel overdacht door zeer ervaren adviseurs die ook op min-punten van producten wijzen en met goede alternatieven komen. ook over de after-sales zeer te spreken. Eigenlijk nog noot ergens meegemaakt zo goed. Afspraak is afspraak en er wordt pro actief gebeld en uitgelegd hoe alles werkt en welke stappen ondernomen worden. Prettig aan het concept dat je een eigen aannemer in de hand kan nemen. Zo een man loopt toch snel een paar weken bij je in huis en dan is het fijn als je zelf iemand kan kiezen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nemen de tijd”
Door Gea Veenstra op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Drachten
Wij hebben hier een complete badkamer gehaald. Met onze eigen ideeën hebben we een 3d tekening laten maken. Ook de medewerker kwam met goede ideeën. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de goederen,service en de behulpzaamheid van Sani-dump. In tegenstelling tot andere bedrijven zijn ze niet opdringerig maar nemen ze wel de tijd voor je.
Complete badkamer
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanschaf badkamer”
Door Schenk op woensdag 7 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Vorig jaar een 2 badkamers aangeschaft voor onze nieuwe woning. Goede geholpen in de winkel, nette prijzen. Ook de aftersales service was prima, want een van de douchedeuren bleek niet te passen. Deur omgeruild voor een maatwerk deur.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Defecte spullen gekocht”
Door Ramses op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Almere
Goede prijzen, mooi spul, maar schijn bedriegt. De producten zijn vaak defect. Let op, ik baseer dit op twee constateringen;
1. De negatieve recensies
2. Mijn eigen ervaring met het bedrijf
Mensen, het is een kwestie van statistiek. Inruilen doet men niet aan; men moet dit direct op de website van de leverancier verzoeken die 'niets' met sanidump te maken heeft nadat het product eenmaal is betaald en afgeleverd. Twee wcs, twee wasbakken, een wasbakmeubel en twee kranen besteld. Hoe groot is de kans dat een kraan defect is (kan niet dicht worden gedraaid, water blijft maar stromen), een wasbakdop lekt (sluit de wasbak niet af waardoor water blijft wegstromen), en een siphon lekt (reservoirbakje onder de wasbak)? Toch wel een schadepost van 300 euro mensen :) Ik ben al blij dat de wcs niet gaar zijn, moet je je eens voorstellen :) Punt is eigenlijk dat het woord saniDUMP eigenlijk al suggereert dat je iets koopt waarmee iets bijzonders mee aan de hand is. Dumpprijzen voor A-merken; yeah right. Daar moet iets mis mee zijn. Maar als je die winkel inloopt, dan wil je uitgaan van het positieve en wat geld besparen. Maar dat blijkt naïef te zijn. Had t kunnen weten :) :) NOOIT meer sanidump, en ik adviseer iedereen ook nooit iets bij deze lui aan te schaffen, en al zeker geen partij aan materiaal.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Geen onvertogen woord”
Door Diaan van den Branden op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Echt zonder overdrijven super service. Alles wat maar fout kon gaan (verkeerd badmeubel geleverd, dopjes die van toiletbrillen schoten, afijn noem het maar op) ging ook absoluut fout maar nooit een onvertogen woord en keurig netjes opgelost door Eduard en de rest van het team Bergen op Zoom. Wij zijn zeer over ze te spreken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tegenvallers”
Door J. de Gooijer op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het advies voor de aanschaf van de badkamer was prima. Maar daarna hebben we toch een paar tegenvallers gehad. De tegels waren niet goed berekend, waardoor we van een kleur te weing hadden en van een andere kleur teveel. De tegels moesten we bijkopen en de andere kleur werd niet teruggenomen. Daarna bleek bij het installeren van het doucheraam een strip te ontbreken. Is na flink mopperen wel gelijk opgelost. Dan wil je eindelijk een lekkere douche nemen en blijkt de thermostaatkraan niet goed te zijn. Direct ruilen ho maar, moeten we weer wachten op de leverancier van de kraan. Kortom ik zal SaniDump niet direct aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niet tevreden”
Door Stefan op zaterdag 26 nov 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
Als onderdeel van de bestelde badkamer, een wasbakje en kraan voor het toilet besteld. Deze bleek echter erg groot voor de WC dus ik wilde deze graag retourneren. Dat werd echter niet gelijk geaccepteeerd. Vervolgens wordt ik herhaaldelijk niet teruggebeld en komt met de belofte om de wasbak toch terug te nemen, niet na. De aannemer gaf verder aan dat het wandmeubel blad van slechte kwaliteit was. Mijn melding hierover werd genegeerd. Het zou normale kwaliteit zijn. Echter na twee maanden heb ik al een kromming van vocht op een hoek. Waardeloze kwaliteit. Kortom, ik raad af zaken te doen met Sani Dump Zoetermeer.

Ervaring eveneens van 26 november 2016: Kromme tegels geleverd die de aannemer niet wilde plaatsen. De aannemer ging terug naar SaniDump met de tegels maar werd buitengezet. De aannemer heeft nieuwe tegels gekocht. SaniDump wil de oude tegels niet terugnemen
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Y. Dijkstra op zaterdag 26 nov 2016 '16 | vestiging Drachten
Heel goede ervaring met advies, keuze en aankoop van materialen t.b.v. renovatie badkamer en toilet, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleszins redelijke prijzen. Prima service,advies, afwikkeling en mogelijkheden tot overleg met in ons geval dhr. M. van der Land
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gekocht”
Door Anton op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
We hebben bad- douche kranen, toilet badmeubel, bij sanidump gekocht. De service was perfect en we zijn goed geïnformeerd. Erg tevreden over de prijs vs kwaliteit. Ook de aftersales, omdat we erg goed geholpen zijn nadat de installateur de kranen verkeerd geplaatst heeft. Sanidump heeft ons prima geholpen door mee te denken en de fabrikant in te schakelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door A. Grevengoed op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Wijchen
Op een hele prettige manier geholpen door Emile. Veel vergeleken met internet en uiteindelijk kwamen we met de beste prijs uit bij Sanidump. Extra voordeel dat we er ook bij krijgen is de ondersteuning qua service die je normaal gesproken bij internet bestellingen niet hebt. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door Michel Frieser op zaterdag 12 nov 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Onze aankoop was een complete badkamer! Tijdens mijn eerste bezoek werd ik erg goed geholpen, en deed de verkoper zijn uiterste best om een mooie en vooral praktische badkamer in 3D te laten zien. Hij maakte ook duidelijk kenbaar welke voor en nadelen aan bepaalde artikelen zaten, waardoor ik makkelijker een keus kon maken. Doordat de prijs ook aantrekkelijk bleek te zijn, hebben wij de knoop doorgehakt! Uiteindelijk ook een levertijd volgens afspraak en alle artikelen waren compleet! Jeroen bosters kluswerken heeft de badkamer geplaatst, en hadden geen betere vakman kunnen wensen. Echt super! Klein aandachtspuntje: de vele kortingsposters in de winkel wekken wat onduidelijkheid en ogen rommelig. Kortom: prima bedrijf welke ik iedereen zou aanraden.
Complete badkamer
Complete badkamer
REACTIE VAN MICHEL FRIESER
+ Toon extra foto van Michel Frieser
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Echte aanrader”
Door Fam. Lodewegen op woensdag 9 nov 2016 '16 | vestiging Groningen
Wij hebben onze badkamer gerenoveerd en daarvoor bij Sanidump Groningen onze spullen gekocht, zoals een badmeubel, Grohe Grohtherm met regendouche, design radiator, wand en vloertegels inclusief vloerverwarming. Wij kwamen toevallig bij Sanidump Groningen langs gereden. De deskundige, aardige en vrijblijvende manier van advisering sprak ons enorm aan. We zijn zeer tevreden over de meedenkende medewerkers en de scherpe prijzen. Een echte aanrader!
Gerenoveerde badkamer
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goede service”
Door Isabelle Hoek op woensdag 9 nov 2016 '16 | vestiging Roelofarendsveen
Vriendelijke medewerkers en een hėél goede service. Er wordt echt met de klant meegedacht. Diverse keren wat geruild en elke keer was dat geen probleem. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alleen maar positief”
Door S. van den Beld Heerde op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Zwolle
Alleen maar positief op alle fronten! Denken met je mee en geven juiste en zeer professioneel advies! Je voelt je echt klant! En dan die naam "Sanidump" ! Een grote verrassing bij binnenkomst: A-merken tegen de scherpste prijs!!! Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Plezierig”
Door Koos Schipperus op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Delft
Na verschillende badkamer specialisten bezocht te hebben op een plezierige manier kennis gemaakt met SaniDump. Al onze wensen waren in de zaak aanwezig en door Remon, zonder enige drang, begeleidt naar de opdracht tegen een faire prijs. Ook het afhalen in Dordrecht gebeurt secuur en samen wordt de zending gecontroleerd en zo nodig aangepast. Zelfs het laden van de goederen wordt begeleidt door de vriendelijke mensen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wens over levering”
Door Dick de Vries op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Groningen
Door Sanidump in Groningen prima geholpen en middels een 3d-simulatie een goed beeld gekregen hoe de badkamer kon gaan worden. Deskundig advies en ook meedenkend in de prijs. Klein minpuntje: waarom zelf de spullen moeten halen uit het depot in Drachten. Via een extern bedrijf (op advies van Sanidump) het alsnog laten bezorgen. Persoonliijk verwacht ik dat het bedrijf zelf ook kan leveren tot aan de deur. Maar los van dit alles zijn we keurig en prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden met Marcel”
Door marc op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Zwolle
Super goed geholpen nadat we de eerste keer een heel plezierig gesprek hadden met Marcel in Leiderdorp. Gingen we voor een vervolggesprek naar dezelfde vestiging, waar we ook het 1e gesprek met Marcel hadden. Wij kregen dan een collega van hem om het gesprek verder voor te zetten. Helaas kwam deze niet opdagen en stonden we dus voor een dichte duur. Erg slordig!! Dit werd opgelost doordat we weer met Marcel contact opnamen, die ons daarna enorm goed geholpen had. Door direct verder te gaan waar we waren gebleven in Zwolle. We zijn dan ook erg blij met de badkamer en wc die we bij hem hebben gekocht voor een hele scherpe prijs! Wat het voor ons verschil maakte t.o.v. de concurrent.
+Prijs/Kwaliteit verhouding zeer goed.
+Goed advies, denkt met je mee.
+Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
+En een flinke Gunfactor.
Dit komt door zijn relaxte houding (niet te opdringerig) en de tijd die hij neemt om je over de producten uitleg te geven.
Dank je Marc! Hoop dat jullie veel en lang plezier hebben van de nieuwe badkamer. Jammer dat er eerst iets mis ging maar wordt uiteindelijk altijd opgelost bij Sanidump! REACTIE VAN MARCEL
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Hans Romeijn Bussum op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Via Jeroen Noordwest werden wij begeleid aangaande een nieuw badkamer- en toiletinterieur. Met raad en daad "liep" hij door onze bestelling. Zeer vakkundig was hij aangaande de verschillende mogelijkheden. Samengevat: een meer dan positieve ervaring met Sanidump door toedoen van Jeroen Noordwest.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vakkundig”
Door S.A. Raar op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vakkundig personeel, zijn bijzonder goed geholpen (Ferry) en mooi materiaal. Enig nadeel, geen levering. Of je moet de spullen zelf ophalen in Dordrecht of laten bezorgen door een transportbedrijf hetgeen toch wel prijzig is. Verder complimenten zoals de materialen verpakt zijn en afgeleverd worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Patrick Snijders op zondag 16 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Een complete badkamer besteld. Wij zijn goed geholpen vanaf het maken van een plan tot en met de levering. Meedenkend, deskundig, behulpzaam, niet opdringerig en vriendelijk. Persoonlijke benadering, veel artikelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gnieten van de douche”
Door C. Kerssens op woensdag 12 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben meubels, douchecabine en tegels voor onze badkamer bij Sanidump gekocht. We zijn op een prettige en vakkundige manier geholpen door vriendelijke mensen. De materialen zien er prachtig uit en ondanks een probleem met de levering van de douchewand(buiten de schuld van Sanidump om) is alles naar tevredenheid opgelost, en wij genieten van onze vernieuwde douche.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Erno den Breeyen op dinsdag 11 okt 2016 '16 | vestiging Utrecht
Wederom hebben wij een complete badkamer besteld en dit is weer allemaal goed geregeld. Het gehele proces was duidelijk en simpel. Na installatie hadden we wat kapot gemaakt en konden direct een goede regeling treffen, echt fijn opgelost!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Super service”
Door Familie Engel op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Almere
De verkoper Andy luisterde goed naar onze wensen en adviseerde ons waar nodig. Tekening op maat gemaakt. Helaas geen tegels in onze smaak bij de vestiging, maar ook dat was geen enkel probleem. Probeerde niet alsnog ons over te halen daar de tegels te kopen. Super service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ontzettende aanrader”
Door Alex op woensdag 5 okt 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Onlangs hebben wij een nieuwe badkamer aangeschaft bij Sanidump Amsterdam. Wij werden bijzonder prettig geholpen door Jeroen Noordwest. Hij nam de tijd, tekende verschillende opties en gaf goed advies. En het allerfijnst was dat hij geen opdringerige verkooptechnieken hanteerde. Gewoon eerlijk en gedegen advies waarna hij de keus volledig bij ons liet zonder er druk op te leggen. Dit gecombineerd met de mooie uitgebreide collectie maakt Sanidump Amsterdam een ontzettende aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van harte aanbeveling”
Door van den Akker op donderdag 29 sep 2016 '16 | vestiging Groningen
Super tevreden over de aangeschafte badkamer bij Sanidump in Groningen. Zeer vriendelijk personeel. Mooie 3d tekening gemaakt. Het advies bij Sanidump is vrijblijvend, totaal niet opdringerig. Dit vonden wij erg prettig. Na afloop van de eerste afspraak kregen we de gemaakte tekening mee. De tweede afspraak verliep ook erg prettig. Het personeel dringt zich niet aan je op en laat je rustig nadenken over een eventuele aankoop. De spullen zijn op de afgesproken tijd geleverd. De communicatie daarover verliep duidelijk. Toen bij thuiskomt een doos met tegels kapot bleek te zijn is een nieuwe set dezelfde dag nog besteld door de aftersales afdeling. Ook goed om te noemen dat deze afdeling zeer vriendelijk en behulpzaam is. Een klein puntje van aandacht: Sanidump installeert zelf niet. Het is handig om zelf ook mee te denken in het proces als het gaat om de installatie. Uiteindelijk zal iemand anders (die je zelf hebt benaderd) gaan uitvoeren wat jij samen met Sanidump bedacht hebt. Het is goed om gedurende het proces hier scherp op te zijn en bijv. iemand al mee te laten denken (een aannemer oid). We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Wij kunnen dit bedrijf van harte bij u aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitgebreide service”
Door Rien Janssen op maandag 26 sep 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
In 2007 een komplete badkamer gekocht bij sanidump B O Z . Na veel jaren met plezier gebadderd te hebben viel het op dat de wastafel onder het glazuur barstjes vertoonde. niet echt opvallend maar ze zaten er wel. Toch es vragen en wat denk je ""meneer er is 10 jaar garantie op deze sphinx wastafel "". De vertegenwoordiger is komen kijken, tot onze verbazing kregen we te horen zoek maar een andere wastafel uit in Bergen op Zoom. Echter tegen woordig hebben de meeste wastafels een onderbouw kastje dat wij niet hadden. Meneer ""geen probleem zoek er een goede onderkast bij en wij vergoeden die !!"" Het enige wat ik als tegenprestatie moest doen dat ie het zelf instaleren, dat is met plezier gebeurd !! Sanidump bedankt !!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden erover”
Door van Leeuwen op maandag 26 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
Dit is de tweede keer dat wij onze badkamer bestellen bij Sanidump. We zijn erg prettig geholpen door Marc. Hij neemt de tijd en denkt met je mee. We hebben weer mooie spullen gekocht voor goede prijs!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Resultaat is super”
Door Van der Horst op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij Sanidump Capelle aan den Ijssel onze gehele badkamer aangeschaft. Uitstekend geholpen door Guy Hofman, hij denkt mee, adviseert en ontwerpt, zonder druk op te leggen om te kopen. Ook een mooie 3d tekening gekregen. Resultaat is super.
Complete badkamer
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Pluim”
Door Michiel op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn in de vestiging in Bergen op Zoom erg goed geholpen bij de aankoop van onze badkamer. Er werd veel tijd genomen voor het ontwerp en het uitzoeken van de materialen.
Het nadien aanpassen van de order was ook erg makkelijk. Pluim voor de flexibiliteit en bereikbaarheid! Afspraak = afspraak, alles was op tijd beschikbaar.
Dubbele wastafel
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima service”
Door kees en silvia meeusen op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Middelburg
vanaf het binnen komen in de winkel tot het afleveren van de bestelde producten een correcte begeleiding en advies van het personeel.een artikel wat niet goed was wordt keurig netjes aan huis afgeleverd prima service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele nieuwe badkamer”
Door jeannette op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Middelburg
een hele nieuwe badkamer aangeschaft douchecabine,hangtoilet,wasbak,vloer en wandtegels,heel goed geholpen en ook goed meegedacht over alles,vriendelijke mensen in de zaak. zeker aan te raden,als je een nieuwe badkamer overweeg zeker naar middelburg sani-dump gaan
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goede manier geholpen”
Door R.C. Luyten op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Aalsmeer
Prima advies en hulp bij het uitzoeken in de winkel. Daarna goede aflevering. Een onderdeel was niet juist maar is prima opgelost. Na installatie nog wat aanvullingen nodig. Ook hierbij op een zeer goede manier geholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg blij mee”
Door Fam. Verbogt Roosendaal op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Bij sanidump Roosendaal uitstekend geholpen door Rogier! Een jaar voor aankoop al een badkamer opzet laten maken, zonder verplichtingen. Dit geeft vertrouwen.. Wat gelukkig niet onterecht bleek. Rogier neemt alle tijd, luistert goed naar je wensen en komt dan ook met goede adviezen. Prima service tijdens en ook na de realisatie van de badkamer! De badkamer is prachtig geworden. Kortom erg blij mee! Dank je Rogier van Sanidump!
Badkamer met dubbele wastafel
Badkamer met dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goed bevallen”
Door Marjolijn de Haan op woensdag 7 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
We hebben nieuwe spullen voor de badkamer gekocht, badmeubel, tegels, douchedeur/bak, kasten, vloerverwarming, spiegelkast. Zeer goede kwaliteit. Met Erdal Demir hebben we zaken gedaan en dit hebben we als zeer prettig ervaren. Duidelijk en open over alle zaken, tekening gemaakt en meegedacht met de inrichting van de badkamer, super. Zeer flexibel over de veranderingen die we toch achteraf nog wilden. De aannemer, Leon Feijtel, die ons is aangeraden, is zeer goed bevallen. Keurig, schoon en binnen de planning aan het werk geweest, klasse werk afgeleverd. Ook nog terug geweest voor nacontrole, perfect. Dus een aanrader is Sanidump en aannemer Leon Feijtel.
Badmeubel
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door g.e.v westreenen op woensdag 7 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
de verkoper erdal is een super fijne vent heeft ons heel goed geholpen met de maten tegels en afmetingen en het bijbehorende sanitair onder het genot van een bakje koffie en hij heeft ook nog geholpen met inladen al met al vriendelijke man en goede service.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne service”
Door J. Spaan op dinsdag 6 sep 2016 '16 | vestiging Aalsmeer
Afgelopen zaterdag wilde ik mijn glaswand ophalen. Ondanks alle goede hulp van Marcel Lotte lukte het niet om deze op een veilige manier in de auto te vervoeren. Vandaag heeft Sanidump de glaswand gratis gebracht. Top Service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Jeroen op zondag 4 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
Goed geholpen bij Sanidump Zoetermeer door Erdal. Hij nam de tijd voor ons en heeft goed geadviseerd en meegedacht over de inrichting van onze badkamer. Ook toen er naderhand nog een fontein geruild moest worden voor een andere werden we goed door hem geholpen. Het is dat we nu voorzien van een mooie badkamer en voorlopig dus niet een nieuwe hoeven kopen maar ander kwamen we wat ons betreft hier weer terug.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zijn er super blij mee”
Door Eddy Philips op vrijdag 2 sep 2016 '16 | vestiging Groningen
Opzoek naar een nieuwe badkamer voor ons huis in Groningen kwamen we uit bij uit bij een vestiging van Sanidump in Groningen. Na even in de winkel rond gekeken te hebben werden we vriendelijk aangesproken en kregen we een snelle rondleiding door de winkel om een beetje te zien wat de mogelijkheden waren. Nadat we lieten weten dat we op korte termijn bezig wilden gaan met onze badkamer werd ons een vrijblijvende afspraak aangeboden om met één van de verkopers een (gratis) ontwerp te maken met hun speciale 3D ontwerp software. Omdat we hier gelijk mooie tegels en sanitair vonden en alles ook goed aan voelde hebben we dit gedaan. Tijdens het ontwerpen onder het genot van een bakje koffie kregen we gelijk een goed beeld hoe de badkamer er ongeveer uit kwam te zien. Met onze eigen wensen en hier en daar advies van verkoper Peter kwamen we tot een heel mooi ontwerp. Van dit ontwerp kregen we later ook een link in een mail gestuurd, zodat we het thuis ook konden bekijken. Na het zien van de offerte hebben we gelijk de knoop doorgehakt, gezien we de prijs gunstig vonden. We kregen ook nog extra leverancier korting over alle producten. We hebben later nog wat kleine dingetjes laten aanpassen en overlegd, dit ging ook zonder problemen. Toen alles binnen was werden we netjes op de hoogte gesteld dat we de materialen op konden halen, dit moest bij het filiaal in Drachten. Dit scheelde ook weer transport kosten. De materialen zijn netjes en compleet aangekomen! De badkamer zit er inmiddels een tijdje in en we zijn er super blij mee!!
Nieuwe badkamer
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Sander Vente op vrijdag 2 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
Nadat we vorig jaar de WC hebben verbouwd op de begane grond, was dit jaar de badkamer op de 1e etage aan de beurt. Voor de WC-verbouwing zijn we goed en fijn geholpen. Mooie pot en wc-bril, wandtegels en speciale tegels voor de wand achter het toilet. Helemaal super. Daarom zijn we voor de badkamer verbouwing weer bij Sani-Dump in Zoetemeer beland. Daar zijn we wederom goed geholpen; ditmaal door Raymon. Advies, inzicht en meedenken. Heel fijn om zo geholpen te worden. Alles netjes afgehandeld. Bijzonder ook bedankt voor het snelle regelen van een nieuwe keramische wastafel tegen showroomprijs. De 'eerste' was helaas gebroken geraakt. Kortom wij hebben goede ervaringen met de service, kennis en kwaliteit van Sani-Dump. We zijn nu door de verbouwingen heen, anders zouden we weer gaan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ga zo door”
Door Raymond op vrijdag 2 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Geweldig geholpen bij onze keuzes in het ontwerp en materiaal van de badkamer. Zowel JP,Rogier als Sam doen hun uiterste best voor je, nemen de tijd en weten waar ze het over hebben. Het resultaat is super! Ook de nazorg en het meedenken was uitstekend toen we tegen wat problemen aanliepen tijdens de installatie(mijn eigen fout). Mannen nogmaals bedankt en ga zo door! Groeten Raymond en Linda
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Soepele afhandeling bij kromtrekken tegels”
Door Manon op maandag 22 aug 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Ik heb bij Sanidump alles gekocht voor onze nieuwe badkamer; prima geholpen in Spijkenisse. Eenmaal klaar om de vloertegels te gaan leggen, bleken de tegels kromgetrokken. De vlotte en soepele afhandeling hiervan (zonder veel gedoe gehele partij om kunnen ruilen voor een andere partij van deze tegels) is echt top; daar zit je dus wel op te wachten als het even tegenzit. Dikke pluim voor Rene Ooijen van de aftersales afdeling.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Het resultaat mag er zijn”
Door Fam. de Bruin op maandag 22 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Op zoek naar de inrichting van 3 badkamers in onze nieuw te bouwen woning in Rhoon kwamen wij terecht in de vestiging van Sanidump in Bergen op Zoom. Om eerlijk te zijn leek het ons niet het bedrijf wat we zochten en waren we weer op weg naar de uitgang. Voor we echter zover waren werden we aangesproken door Marius, op een hele prettige manier heeft hij ons de manier van werken van Sanidump uitgelegd en bood aan voor ons een 3D tekening te maken. Na hier een paar dagen over na gedacht te hebben besloten we hier gebruik van te maken. In de ontwerpen zijn al onze wensen en het vakmanschap van Marius bij elkaar gekomen. Toen ook de prijs nog meeviel was de deal snel rond. In een later stadium zijn hier ook nog de toiletten en alle vloertegels bij gekomen. Ook de complete sanitaire inrichting in het huis van onze kinderen (naast ons) is door Sanidump verzorgd. Over de snelle services en de nazorg zijn we erg tevreden. Het resultaat mag er zijn. Marius, heel hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden klant”
Door vincent op zaterdag 20 aug 2016 '16 | vestiging Zaandam
Ik werd uidstekend geholpen door een van de vriendelijke medewerkers in de showroom. Ook het ophalen bij een van de afhaalcentra ging perfect en we genieten nu van onze nieuwe wastafel! Waarom geen super score? Hoewel Sanidump kortingen geeft heb ik het gevoel nog redelijk in de buidel te moeten tasten voor alles waar "badkamer" voor staat, aan de andere kant is dat ook mijn Hollandes zuinigheid.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bedankt”
Door B.tol op woensdag 17 aug 2016 '16 | vestiging Volendam
Sanidump volendam is een mooie grote zaak met heel veel aanbod .als het niet aanwezig is wat je zoekt word je zeer professioneel geholpen door vriendelijk personeel .ik heb goed advies gekregen over hoe ik het best de badkamer kon laten bouwen .ben zeer tevreden over de spullen en tegels die we gekocht hebben .Sanidump bedankt .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden”
Door K.Jelissen op zondag 14 aug 2016 '16 | vestiging Wijchen
Voor de renovatie van ons toilet kwamen we bij Sanidump in Wijchen terecht .We werden daar zeer goed geholpen door Steven en hij gaf ons ook goed advies. voor de renovatie adviseerde hij ons om de werkzaamheden uit te laten voeren door afbouwbedrijf Bartels,die de werkzaamheden tot volle tevredenheid uitvoerde
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Toilet”
Door klok op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Groningen
Wij hebben gekozen voor een V&B subway 2.0 met een Grohe inbouwreservoir. Over de uitleg waren we zeer tevreden. We werden ook zeer vriendelijk geholpen en er was alle tijd voor vragen. Verder vonden we dat de winkel/showroom er keurig uitzag. Met mooie opstellingen van badkamers. Mochten we weer iets nodig zijn, dan zullen we zeker de zaak weer een bezoek brengen. Alles is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Binnen 3 weken geregeld”
Door Schouten op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Wijchen
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen, met de vraag of ze iets voor ons konden betekenen, dat was uiteraard het geval mits alles op zeer korte termijn geleverd kon worden, lees eigelijk dezelfde week nog. Wij waren er op woensdagmiddag, na samen met het betreffende personeel de spullen uitgezocht te hebben en uiteraard een prachtige 3D tekening te hebben gemaakt zijn ze druk gaan bellen de de betreffende leveranciers, en ja wij hadden geluk wat bij Sanidump niet op voorraad was, was wel voorradig bij de leveranciers kortom wij hebben vrijdags de tegels kranen wc radiator opgehaald en een week later het bad en het wastafelmeubel. Kortom super goede service prima mee gedacht echt top . Wij hadden binnen 3 weken een prachtige badkamer. Sanidump Wijchen bedankt
De nieuwe badkamer
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekend”
Door Cor & Helma op zondag 7 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Uitstekend geholpen en goede service. Bij het ophalen bleek tijdens de controle een wastafellamp niet aanwezig te zijn, vergeten te bestellen. Dit is zonder enig probleem op tijd en gratis nagezonden. Overall een duidelijk en een klantgericht verhaal.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles onder 1 dak”
Door Ger van der Lienden op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Enthousiaste medewerkers met verstand van zaken! Mooie spullen geleverd, op tijd en voor een goede prijs! Echt super! Prima service, topzaak! Alle spullen voor de badkamer gekocht, lekker makkelijk, alles onder 1 dak!
Alle spullen voor de badkamer
Alle spullen voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed nagekomen”
Door Mary op dinsdag 2 aug 2016 '16 | vestiging Delft
Het was fijn dat we bij ons eerste bezoek rustig rond konden kijken, aangegeven werd dat we als we dat wilden een afspraak konden maken, zodat we alle tijd zouden hebben. Die afspraak maakten we na ons tweede bezoek. Remon had inderdaad alle tijd,luisterde goed, deed suggesties en drong niets op. Afspraken gemaakt over levering en ook die is prompt nagekomen. Wij zijn fan van Sani-dump.
Hartelijk dan voor uw reactie en fijn dat onze werkwijze zo door u gewaardeerd is! Wij wensen u veel succes met uw nieuwe badkamer. SaniDump REACTIE VAN SANIDUMP
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Professioneel”
Door de jong uit Capelle a/d IJssel op zondag 31 jul 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer professioneel. Begon met 3D ontwerp van de badkamer. Dat wat ik op internet had uitgezocht en qua prijs goedkoper was, ging Sanidump met de laagste prijs mee. Dit betreft badkamermeubel met toebehoren en toiletpotten.
Dubbele wastafel
Dubbele wastafel
Wederom hebben wij onze slogan waar kunnen maken, "neem uw offerte mee, met A-merken zijn wij altijd de goedkoopste!". Succes met uw nieuwe badkamer, SaniDump REACTIE VAN SANIDUMP
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door menze stiksma op vrijdag 29 jul 2016 '16 | vestiging Drachten
wij hebben onze nieuwe w.c. en badkamer + badmeubel en alle andere zaken zoals kraan en douchekop gekocht. onze ervaring is zeer goed. wij zijn zeer korrekt en deskundig geholpen.
wij zullen het zeer zeker aanraden.
Hartelijk dank voor uw reactie dat onze deskundigheid zo gewaardeerd wordt! Veel succes met uw sanitair en graag tot ziens in onze showrooms! SaniDump REACTIE VAN SANIDUMP
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door Ann Deane op dinsdag 19 jul 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hadden een probleem met een Victory Spa stortbad/stoomcabine. Marius heeft hemel en aarde verzet om een vervangstuk te vinden. Gedurende de drie weken durende proces heeft hij ons konstant op de hoogte gehouden en heeft ons dan in kontakt gebracht met een distributeur/ installeerder in een ander gedeelte van Nederland. Dank U Marius voor al uw hulp.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bad en toilet”
Door Kamphorst op maandag 18 jul 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Badkamer en toilet. Goed geholpen met zowel het uitkiezen van materiaal, tegels/kleuren en ontwerp. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Begrip voor de klant”
Door Adrie Bal op woensdag 13 jul 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
De verkoper, Marius Brandsma, was al bij het eerste contact goed in staat om onze wensen voor 3 sanitaire ruimten in een nieuw te bouwen huis, in te schatten en te vertalen naar een betaalbaar ontwerp. Bij meerdere wijzigingen tijdens de bouw dacht hij actief mee en leverde inventieve oplossingen. Kortom, service gebaseerd op kennis en begrip voor de klant.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanschaf complete badkamer”
Door Bianca en Herman Geul op woensdag 13 jul 2016 '16 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben een complete badkamer aangeschaft ...supergoed advies gehad van Michel....hij dacht met ons mee...ontzettend vriendelijk geholpen...kortom heel tevreden en zal zeker aanraden aan anderen....De levering is helemaal goed verlopen....
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goede geholpen”
Door Wouter Wickerhoff op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Na veel onduidelijke gesprekken over onze nieuwe badkamer met verschillende badkamerspecialisten, kwamen we uiteindelijk via een vriend bij Marius Brandsma van Sanidump Bergen op Zoom terecht. Hij snapte direct wat wij voor ogen hadden en had de juiste ideeën om de badkamer nog mooier te maken. Hij heeft ons tot op het moment dat de badkamer klaar was, bijgestaan en geholpen. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over het resultaat en over de service van Marius!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Levering correct en op tijd”
Door Dick Lenting op zondag 3 jul 2016 '16 | vestiging Groningen
Prima geholpen in de winkel. Achteraf aanpassen van de order was geen probleem en alles zoals besteld keurig en op tijd geleverd. Ook adressen van installateurs ontvangen. In zee gegaan met VDV Montage uit Appelscha en ook hier is een pluim zeker op zijn plaatst.
Douche met glazen wand
Douche met glazen wand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Voor elk wat wils”
Door Hendriks op vrijdag 1 jul 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben onze douche en badkamer benodigdheden uitgezocht. Vriendelijke bediening, staan gelijk voor je klaar. Goede prijzen en snelle levering. Grote keuze en ruime showroom voor elk wat wils in iedere prijsklasse
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Volledig ingerichte badkamer”
Door Fam Brul op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een volledige inrichting voor de badkamer bij jullie aangeschaft en zijn zeer goed geholpen. Altijd vriendelijk en correct, goed advies en uiterst klantvriendelijk ! Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Badkamer bestelling”
Door Els op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Leiderdorp
Eind januari bij sanidump een badkamer besteld met alles er op en er aan. Nu halverwege juni is de badkamer eindelijk compleet. Eerst al problemen dat de toiletten niet in Leiden stonden, maar in Aalsmeer. Van het badkamermeubel was het lastig om de juiste lade geleverd te krijgen, eindelijk is het dan zover. Voor ons geen aankopen meer bij sanidump, irritatie en frustratie op de koop toe.
Beste Els, Onze voorraad toiletten in de winkel bleek niet voldoende te zijn. Wat betreft het meubel betreuren wij het, dat de inspanningen van de verkoper en kantoor, om het meubel te personaliseren ondanks dat het een showroommodel betrof, door u niet op waarde worden geschat. Wij hopen u in de toekomst weer in onze showroom te verwelkomen en wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop. REACTIE VAN SANIDUMP
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Levering verkeerde spullen”
Door Niels Batstra op dinsdag 28 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
In november 2015 twee badkamers gekocht bij Sani-dump filiaal Den Haag voor het totaalbedrag van ruim EUR 15.000. Geholpen door de heer [naam verwijderd]. Ordernummer DH 001684. In het begin zijn wij prima geholpen, maar de sfeer veranderede snel toen de laatste materialen geleverd moesten worden. Het was werkelijk leuren en zeuren om de laatste spullen. Service ho maar! Momenteel is het zo dat ons badkamer project stilligt wegens een verschil van mening over een kunststenen afdekplateau van een muurtje in de badkamer. Sani-dump heeft ons een afdekplateau geleverd die niet de juiste maat heeft en ook niet de juiste kleur. Dit wordt nogmaals ondersteund door het feit dat de heer [naam verwijderd] een tekening met maten gemaakt heeft van het bewuste muurtje waar de afdekplateau op zou moeten komen te zitten, en dat 20 november 2015 aan ons gemaild heeft. De heer [naam verwijderd] beroept zicht erop dat hij de juiste maten gehanteerd heeft, echter in zijn mail van 21 mei jl. verwijst hij naar hele andere maten van twee kunststenen vensterbanken die hier niets mee te maken hebben. Saillant detail is wel, dat het geleverde kunststenen plateau precies deze maten heeft. Wanneer ik hem hier op aanspreek en laat weten dat vergissen menselijk is, en hem vervolgens vraag met een oplossing te komen, reageert de heer [naam verwijderd] ondanks meerdere pogingen van mijn kant niet. Wij hebben ruim EUR 1100 voorruit betaald voor dit plateau en een glazen douche wand die daarop zou moeten komen te staan, plus de kosten van het inmeten. Sani-dump heeft dus het geld en ik heb niks! Ik vind het buitengewoon slecht dat de heer [naam verwijderd] en verder Sani-dump, niet reageert op mijn verzoeken om te komen tot een oplossing van een probleem dat zij zelf veroorzaakt hebben. Wat een slechte service! Rest mij waarschijnlijk niks anders dan het ondernemen van juridische stappen.
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door S.S. Jairam op donderdag 16 jun 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Dit is niet de 1e badkamer die ik heb gekocht. Bij dit bedrijf ben ik netjes geholpen om een juiste indeling te krijgen voor de relatief kleine badkamer die wij hebben. Over de prijs hoef je niet te onderhandelen, zij geven vanzelf al een behoorlijke korting. De afspraken worden simpelweg gewoon nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed”
Door R & D Heyne Groningen op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Groningen
Uit de score boven kan alleen maar betekenen hoe goed de ervaring is die wij hebben gehad
Vriendelijk meedenkend en resoluut met het tegemoet komen tot ons! Wij hadden badkamer tegels gekocht, pech met breuk geen probleem gelijk gebeld voor 2 tegels en hebben een nieuw pak gekregen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Service en aftersales”
Door Jack op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Veghel
Dat onze aankoop (douchedeur en -wand) een aanbieding was hebben we in de service en aftersales niet kunnen merken. Alle hulp bij het inladen in de auto maar helaas bleek bij plaatsing dat we een onderdeel misten. Via een melding op de site was het probleem binnen een week naar tevredenheid opgelost. Super!
Douchewand en douchedeur via Sanidump
Douchewand en douchedeur via Sanidump
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Sanitair en tegels”
Door Versteegt op dinsdag 14 jun 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben sanitair en tegels voor onze badkamers besteld bij Sani-Dump. Bij het uitzoeken zijn we goed geholpen. Toen onze installateur onverwachts eerder kon beginnen, heeft Sani-Dump zeer goed geholpen om alle spullen eerder geleverd te krijgen. Super!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Dunnebacke op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Groningen
Ik ben erg tevreden. We werden goed geholpen en de kwaliteit van de producten zijn goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Enige punt van kritiek is dat je zelf de producten uit Drachten moet halen. Met 1 of 2 producten is dat nog te overzien maar bij aanschaf van een hele badkamer zou deze gewoon afgeleverd moeten worden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aankoop nieuwe badkamer”
Door M. de Jonge op maandag 6 jun 2016 '16 | vestiging Groningen
Nieuwe badkamer gekocht. Heel vriendelijk personeel. Behulpzaam. Direct in de winkel een realistische 3D tekening gemaakt. Mooie spullen in verschillende prijsklasse. Scherpe offerte. Goedkoper hebben wij het niet gezien. De artikelen worden niet thuis bezorgd, maar in filiaal Drachten. Zelf een installateur zoeken, dit doet Sanidump niet. Wij hadden geluk dat de installateur het mee kon nemen. Zeker je geld waard om hier je nieuwe badkamer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Kwaliteit”
Door R&M op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij gingen op zoek naar een nieuwe badkamer en toilet. Na twee miskleunen bij Sanidirect en Brugman (belachelijke prijzen, zeer opdringerig en niet transparant zijn met hun prijzen) zijn wij terecht gekomen bij Sani-dump. De adviseur was vriendelijk, gaf goed en eerlijk advies en nam voor ons de tijd. Uiteindelijk alles besteld bij Sani-dump, thuis afgeleverd en alles naar tevredenheid geregeld. Een aandachtspuntje is dat Sani-dump in principe niet aan huis levert wat jammer is. Na enig aandringen toch, tegen betaling, aan huis geleverd. Mijn complimenten voor de geleverde A merken, service en prijs-kwaliteit! Sani-Dump, dank!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super ervaring”
Door Jaap Bout op zaterdag 14 mei 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een super ervaring met de service van Sanidump Bergen op Zoom. Er was onvolkomenheid opgetreden aan een kastdeur van ons douchemeubel dit zes jaar na de garantieperiode. Geweldig voor ons opgelost door Sanidump dit samen met de fabrikant Pelipal van dit meubel. Die oplossing was niet niks en boven onze verwachting, gingen enkel informeren of deze deur van dit meubel nog te verkrijgen was en wat deze zou gaan kosten. Dit was mogelijk, enkel een afwijkende uitvoering. Sanidump nam het heft in handen en verzorgde voor ons nieuwe panelen voor de kast en voor de laden van ons badmeubel vanwege het de afwijkende uitvoering, dat allemaal zonder verdere kosten. Als dit geen aftersale service is dan weet ik het niet meer. Dat is wanneer je koopt bij een A sanitair zaak als Sanidump. Bedankt namens Jaap en Hanna Bout, Tholen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader voor alles op sanitairgebied”
Door Han op woensdag 27 apr 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
Na enkele keren "zomaar" te zijn binnengelopen alle materialen in de vestiging Spijkenisse gekocht, onder andere vanwege de inzet van Lennart en later Remon. Is uiteindelijk een heel keurige doucheruimte geworden voor een heel schappelijke prijs. Niet te vergeten natuurlijk de service, daar kun je op vertrouwen dat problemen worden opgelost. Al met al een zaak om terug te komen en dat doen we dan ook. Een aanrader voor ieder die op sanitair gebied wat wil gaan klussen. Dank nog voor de hulp.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (4 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (8 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmsterdam (10 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
dBergen op Zoom (29 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
eBreda (8 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
fCapelle aan den IJssel (35 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
gDelft (9 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
hDen Haag (1 ervaring), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
iDordrecht (3 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
jDrachten (6 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
kGroningen (16 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
lLeeuwarden (2 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
mLeiderdorp (6 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
nMerksplas, Steenweg op Hoogstraten 72A, 2330 Merksplas Belgie, tel +32 14 74 82 99
oMiddelburg (3 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
pNuenen (2 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
qRoelofarendsveen (2 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
rRoosendaal (21 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
sRotterdam (14 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
tSliedrecht (17 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
uSpijkenisse (16 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
vTilburg, Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
wUtrecht (5 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
xVeghel (4 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
yVolendam (6 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
zWijchen (8 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
a1Zaandam (14 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
b1Zaltbommel, Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
c1Zoetermeer (6 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
d1Zwolle (4 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers