Feedback
8,3

I-Kook

Website: www.i-kook.nl "Goed" score uit 175 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.i-kook.nl | 18 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.keukencoach.com
Gebruikerservaringen
Er zijn 175 gebruikerservaringen over I-Kook. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren91 ervaringen
4 sterren58 ervaringen
3 sterren12 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Per vestiging:
“Alles naar tevredenheid”
Door Ger Zuiderveen op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Het uitzoeken en de bestelling plus levering van de keuken verliepen feilloos in een prettig en goed contact. Problemen die er waren bij installatie zijn zo spoedig mogelijk opgelost Vragen over gebruik (koelkast, inductie en waterkraan) werden ook maanden later naar tevredenheid beantwoord
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Persoonlijk en creatief”
Door Jos op maandag 14 nov 2016 '16 | vestiging Sittard
Wij kopen nu voor ons B&B wederom ,na een prima ervaring een nieuwe keuken bij I-Kook. De benadering is persoonlijk en er wordt goed geluisterd en creatief meegedacht. De afspraken worden correct nagekomen
Keuken voor B&B
Keuken voor B&B
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Fam. Molendijk op vrijdag 23 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel tevreden over I-KOOK. Prijs, kwaliteit, goed advies, fijn personeel, een zaak die z'n afspraken na komt. Wij genieten intens van de nieuwe keuken. Kortom een aanrader I-KOOK Capelle aan de IJssel
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Rob op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goed en deskundig geholpen, nemen alle tijd. kwaliteit en prijverhouding krijgen van ons 10 punten. Ook na de levering werd er nog tijd en aandacht geschonken aan inderdaad die kleine dingen. Zij begrijpen hun vak. Groet, Rob
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keurig”
Door André van den Engel op dinsdag 28 apr 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Prettig ontvangen en geholpen. We konden in alle rust samen een keuken samenstellen zonder dat we onder druk werden gezet. Alle afspraken keurig nagekomen en afstemming over verschillende zaken liep prettig.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kon niet beter”
Door Brenda Hansen op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
Keuken gekocht, en ben door Hayo geweldig geholpen, met het uitzoeken vd keuken en de apparaten en met het leeghalen en gereed maken van mijn keuken, kortom, overal mee. Kon niet beter. Ook de installateur Jan, deed het erg goed, een harde werker, die weet waar hij mee bezig is.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Maatwerk keuken”
Door Andries Timmermans op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn geholpen met een maatwerk keuken en dit is super goed en netjes afgehandeld door Jessica!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen service”
Door Esther Wijker op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Na de betaling verdwijnt de service van i kook als sneeuw voor de zon. Een half jaar na oplevering heb ik nog steeds niet de juiste prullenbakken. Verder is de spoelbak van slechte kwaliteit en hapert de koelkast deur inmiddels. I Kook reageert niet op mails en belt niet terug. Een zeer teleurstellende ervaring.

Reactie ontvangen van I-kook 4 augustus 2016: Wat een vervelende ervaring voor je ! Inmiddels is de monteur bij je geweest en hij heeft wat kunnen oplossen voor je. Binnenkort komen we nog een keer bij je om te proberen de gebruiksporen in de spoelbak een beetje weg te werken met polish. Verder nemen we aangepaste korframen mee waardoor de 25 liter afvalbakken wel goed gaan passen. Dat was nog een heel gevecht (met de leverancier). Het spijt me zeer dat het zo lang heeft geduurd en dat er niet adequaat met je is gecommuniceerd. Martijn Passier, keukencoach I-KOOK Den Haag
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Budget keuken”
Door Bart Soeters op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Ben door Martin uitstekend en vlot geholpen. Toen ik aankwam had ik al een aardig beeld wat ik wou. Het uitwerken van mijn idee ging vlot waardoor knopen snel konden worden doorgehakt.
Heb gekozen voor het zelf plaatsen en ophalen van de keuken. Alle onderdelen en benodigdheden waren aanwezig wat ervoor zorgde dat ik de keuken in een keer heb kunnen plaatsen. Zelf had ik de deur van de vaatwasser gesloopt, met een mailtje kon ik na 2 weken zonder kosten een nieuwe deur ophalen. Wat een service! Heel erg bedankt en ik raad jullie dan ook aan andere aan voor een budget keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Gerrit en Ria van Lunteren. op zaterdag 20 feb 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Mijn ervaring met IKOOK is de klantvriendelijkheid die wij mochten ontvangen van Martin van Bergen, zeer sympathieke verkoper niets was te veel heel goed mee gedacht over ons ontwerp, goede adviezen van zijn kant mee gekregen, we hebben heel veel plezier van onze nieuwe keuken (een prachtig meubelstuk) Martin bedankt.
Keuken als meubelstuk
Keuken als meubelstuk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Toppers”
Door Janine lamberts op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Bij Ikook mijn droomkeuken volledig laten ontwerpen met zeer deskundig advies, volledig aangepast op je levensstijl en ook nog binnen gevraagd budget! Geen opdringerige verkoop, maar op een prettige manier met je mee denken vanuit je wensen en mogelijkheden!Toppers!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Verademing”
Door Dirk Zwart op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Geen opdringerige verkoop, zeer goede informatie verstrekking. Zeer goede kwaliteit voor een erg redelijke prijs. Perfecte levering en plaatsing en afwerking. Een verademing als je eerst informatie hebt in gewonnen bij de buurman, de keuken concurent. (misleidende kortingen en heel agressief verkoopbeleid). Een dikke 10 en al aangeraden aan familie en kennissen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen keuken kopen”
Door Ardi op zondag 22 mrt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Koop hier werkelijk nooit je keuken. Je vraagt om wat betere apperatuur voor oven en afwasmachine, maar alles is top volgens de verkoper. Nu na installatie is het de goedkoopste troep die er geleverd kan worden. Luisteren naar klanten kunnen ze niet. Wij hadden verteld dat we pas 15-12 de sleutel kregen en er dan pas gemeten kon woredn. Eind november belt de keuken plaatser al op om te komen meten. Helaas dat gaat waarna i-kook terugbelt dat we dat hadden moeten doorgeven en nu doos onze schuld de keuken 2 weken later komt. Nee meneer u heeft niet goed geluisterd want dit is wel 10x gezegd. Maar eindelijk komt dan toch de keuken. Wel 1 kast teveel, voor koelkast+ vriezer. Volgens afspraak zou de keuken in 3 dagen geplaatst worden. Maar de ingehuurde zzpér denk zeker dat er goud te verdienen is door overal extra te rekenen. Dus hebben we dat zelf uitbesteed. Op de woensdag komt de zetter en de keuken plaatsen duurde geen 3 dagen maar werd er in 1 dag ingepleurd. Waardoor er nu telkens kasten scheef staan. 1 PLank was niet geleverd en 1 handgreep was kapot. Dit duurde wel 4 weken om een plank te bestellen. Maar eindelijk wordt de keuken als klaar geleverd. helaas is het gat gezaagd voor intluchting koelkast te groot gezaagd, zodat met bv stofzuigen het er zo uitvalt. Wasmachine staat telkens scheef, dus werd deze recht gezet. Maar er wordt dan niet gekeken naar het effect wat dit teweeg brengt. Dus maar weer bellen dat er andere kasten scheef staan. Maar denk je dat ze komen, nee totaal niet. De verkoper verschuilt zich steeds achter de zetter maar we hebben bij i-kook een keuken gekocht en niet bij de zetter. We gaan maar weer eens bellen, en anders moeten we maar eens langs gaan.
Maar je hebt zelf de zetter ingehuurd? Of begrijp ik het nou niet goed? REACTIE VAN M.
Nee dat hebben wij niet gedaan. is klusjesman die ook keukens zet voor hun REACTIE VAN ARDI
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Goede prijskwaliteitverhouding”
Door Dion op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Almere
Prima service, levering van de keuken was netjes op de afgesproken tijd. Door een miscommunicatie over een gekochte showroommodel koelkast, waar bij de aankoop niet werd verteld dat je deze zelf op moet halen, is er wel wat onenigheid ontstaan toen bleek dat deze niet geleverd werd samen met de rest van de keuken, maar uiteindelijk is ook dat netjes opgelost en is de koelkast enkele dagen daarna alsnog netjes afgeleverd. De keuken hebben we zelf geplaatst, wat prima te doen was doordat de kasten kant en klaar worden aangeleverd. Door de uitgebreide montagehandleiding en meer dan voldoende montagematerialen was het prima te doen en het eindresultaat is dan ook perfect. Mooie en kwalitatief erg goede keuken voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Julia op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door een zeer terzake deskundige verkoper. Omdat ik zelf precies wist wat ik wilde konden er snel goede beslissingen worden genomen. De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen. Twee monteurs, die om 6.45 uur begonnen en om 12.45 stond de gehele keuken, inclusief de prachtige stenen aanrechten.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed”
Door De Vilder Jimmy op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Verhouding prijs / kwaliteit is zeer goed.Heb ook goede ervaring met de medewerkers van deze vestiging . Eventuele problemen worden vakkundig opgelost. Score ligt tussen goed en super , maw. zeer goed. Voor mij , is I-Kook , een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volledig naar wens”
Door Arjen op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goed geholpen aan de hand van keukenontwerp. Vriendelijke begeleiding. Keuken inmiddels bijna 4 maanden in gebruik en volledig naar wens. Periode tuss ontwerp en uiteindelijke plaatsing was minder dan een maand!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden ermee”
Door Wiel Gerrist op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Sittard
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er mee. We zijn heel goed geholpen. Alles is goed uitgelegd via een groot beeldscherm kon je alles volgen hoe de keuken eruit zou zien. Bij aanlevering hadden we een paar dingen wat beschadigd waren maar geen probleem er werd een nieuw onderdeel besteld en een bericht gestuurd als het binnen was. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Super”
Door Fam Boer op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We hebben de keuken nu alweer een paar maanden en het bevalt prima. We zijn super aardig geholpen door olaf en ook de montage verliep perfect ! Echt een aanrader om even bij I-Kook binnen te lopen ! Kortom zijn wij er helemaal blij mee !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Werd goed meegedacht”
Door Miranda Eimers op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. Kregen zeer goede begeleiding. Er wordt goed meegedacht en verschillende mogelijkheden en goede alternatieven worden geboden. Ook wordt er goed gekeken naar praktische zaken, waar we nu veel profijt van hebben. Een echte aanrader om bij I-Kook een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken is een plaatje”
Door Ton op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Sittard
Goed geholpen en fantastisch gemonteerd. Keuken is echt een plaatje geworden. Had na plaatsingen nog wensen en ook is hier kosteloos een oplossing voor gekomen. Kan I-kook zeker aanbevelen! Voor evt. Een volgende keuken ga ik zeker weer naar i-kook.
Landelijke hoekkeuken
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig”
Door Els Kamps op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Prettig geholpen. Goede service. Meteen antwoord op vragen.
Denken met je mee. Je bent tot niets verplicht. Humoristische verkoper. Prettig om mee te maken. Zo kan het ook. Geen aanbetaling. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Wel aanraden”
Door Anton op vrijdag 14 okt 2016 '16 | vestiging Den Haag
Vriendelijke verkopers, mooi ontwerp en goed advies. Op zich snelle plaatsing nog net voor kerst. Het duurde door omstandigheden (wissel van installateur) wel lang tot de keuken afgewerkt was. (9 maand later). De smetplinten stonden wel in de rendering maar niet op de offerte. Dat was een vervelende verrassing achteraf (bijbetaling). Ik zou I-kook wel aanraden maar controleer goed de offerte en de installatietekeningen. De installateur en de adviseur verschilden nog als eens van mening over wat mogelijk was.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel goede ervaring”
Door L.I. van Dijk op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Hattem
De ervaring met I-Kook Hattem is heel goed. Alleen het installatiebedrijf laat het afweten m.b.t. de afwerking etc. Hierover heeft I-Kook meerdere mailtjes gestuurd, maar helaas nog geen oplossing. Dit ligt niet aan I-Kook, maar is wel bijzonder vervelend!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door PvBoxtel op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben inmiddels ruim 5 jaar geleden een keuken gekocht waar we elke dag nogsteeds veel plezier ban beleven. Deze keuken hebben wij, uit eigen keuze, zelf geplaatst. Helaas gingen er vorige week 2 liftscharniermechanismen defect. Toen wij dit vertelde bij de vestiging van i-kook in Oud-Beijerland hebben ze onder garantie nieuwe geleverd!! Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie keuken”
Door W. Wessels op dinsdag 13 sep 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Keuken gekocht, prettig contact met verkoper. Helaas toch wat misverstanden over " wie doet wat" voor plaatsing. Niets dan lof voor keukensteller. Heeft keurig werk afgeleverd.
Mooie keuken, klein technisch minpunt. De lade in lade, beschadigd door bevestiging handgrepen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima geholpen”
Door Fam. Pelskamp op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Prima geholpen bij het uitzoeken van de keuken er werd goed mee gedacht bij het uitzoeken en het beperkte budget voor de keuken. We zijn tevreden met het resultaat. Er waren nog wat puntjes die niet helemaal goed afgewerkt waren na het installeren van de keuken maar dit is uiteindelijk ook goed opgelost
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Puntjes op de i”
Door Nancy de Bes op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Enorm goed geholpen. Ik ben zeker drie keer terug geweest om alle puntjes op de i te zetten. Er word alle tijd voor je genomen om de perfecte keuken samen te stellen en de juiste apparatuur te vinden. Wij waren al bij veel keukenzaken geweest maar zijn nergens zo goed geholpen. De planning van levering klopte op de dag af, en dat hebben we wel anders gehoord. Montage door was perfect, echt een vakman. Conclusie: I-Kook een aanrader als u opzoek bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aan te raden”
Door Fam Bouwman Arnhem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Huissen
Eerst rondkijken. Op het juiste moment contact met de verkoper.
Goede luisteraar. Goede vragen gesteld in een zeer geanimeerde sfeer. Zakelijk en kundig concept gemaakt .Getoetst op dat wat zochten en direct een zakelijk voorstel. gedaan. Afhandeling en bezorging alles volgens afspraak.Ook de nazorg dik in orde..Alles dik in orde en zeker aan te raden voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen enkel hiaat”
Door siebenga op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Oudehaske
goede info vooraf. voorstel en tekeningen prima. aflevering op tijd. alles meegeleverd geen enkel hiaat. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door laman op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Goed geholpen met uitzoeken. Aardige verkoper . Dacht goed met ons mee. Ook wat kleur muur betreft. Plaatsen is goed en netjes gedaan. Een probleem met deur van de vaatwasser werd direct verholpen. Nog steeds niet gewend aan combi oven.De informatie van gebruik op site Bauknecht moeilijk te vinden voor mij. Zouden ook recepten bij staan. Apparaat schijnt meer te kunnen dan dat ik begrijp.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima service”
Door J. Scholten op zaterdag 7 dec 2013 '13 | vestiging Hattem
Prima ervaring met het kopen van een keuken bij I-Kook Hattem. Er wordt meegedacht en advies gegeven. Er was door onze schuld een kastje beschadigd en met een paar weken hebben we deze weer opgehaald. Kosten: gratis! Prima service en wat ook belangrijk is: heel vriendelijk en gastvrij.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door M. Heezen op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Een mooie keuken uitgezocht, er is met ons meegedacht over de indeling en praktische uitwerking, netjes te woord gestaan en veel uitleg gegeven. Ook alle tijd om rustig alles te bekijken, voelen, nog een keer te bekijken. Zelfs het meenemen van een demo stukje aanrecht om tegels bij uit te zoeken in een zaak elders is geen probleem.
Een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Steven Huibers op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Veenendaal
Er wordt geluisterd, advies gegeven, praktijk voorbeelden gegeven. De verkoop, levering, plaatsing is zeer naar wens gedaan. Prima prijs kwaliteit verhouding en zullen zeker vrienden kennissen familie jullie bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mijn ervaringen”
Door A.M. op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Den Haag
Aanvulling ontvangen op 15 juli 2016: Zojuist heb ik eerder een review geplaats over I-Kook Den Haag en mijn ervaringen gedeeld met jullie. Nadat ik de review geplaatst had, heb ik contact gehad met een lid van het MT van I-Kook, waarbij een passende oplossing is gedaan. Ik ben tevreden met de oplossing die is geboden door I-Kook en ben blij dat I-Kook mijn ervaring serieus heeft opgepakt en ook mijn ervaring gedeeld heeft met de vestiging. Dus dat is super opgelost door I-Kook!

Hieronder mijn ervaringen, ja ervaringen met I-Kook Den Haag bij het kopen van een keuken. Eindelijk is mijn keuken af. Wat een opluchting na zoveel gedoe. Ja u leest het goed gedoe! Waar zal ik beginnen. Aantal maanden geleden hebben wij een keuken besteld bij I-kook D-H. We werden keurig geholpen bij het samenstellen van de keuken, werd goed meegedacht. om binnen het budget te blijven. Maar op het moment toen we de keuken binnen hadden gehad begon de ellende. Allereerst was de spatwand en bovenwand beschadigd (transport), kan I-kook niks aan doen. 2 maanden later werd het pas gemonteerd (duurde erg lang). Tot onze verbazing hadden wij elders een spoelbak gekocht 50x50, gebeld met I-kook die gaf aan max 60 cm moet kunnen. Helaas paste deze spoelbak niet bij het monteren! ja duhh de hele order was niet gewijzigd door I-kook. Ik moest haasten om weer een nieuwe spoelbak te kopen van 40x40. wij hebben nu 10 cm over aan de muur kant. Slechte zaak dus. Ook was er een kookplaat geleverd die wij niet hadden besteld ivm aparte pannendragers die wij wilden. I-kook heeft een duurdere geleverd gaven zij aan. Prima en mooi, maar niet onze 1e keus en niet overlegd met de klant! Ook hanteren zij andere prijzen dan andere I-kook winkels. Heb zelf na gebeld hiervoor bij andere vestiging. Het product was elders helft van de prijs.En totaal niet te spreken over de monteurs, die bizar slecht zijn in communiceren en onderling (zzp-ers) een verstoorde werkrelatie met elkaar hebben, waar de klant de dupe van is. Al met al is mijn keuken erg mooi geworden los van die 10 cm, maar de hele afhandeling daarvan heeft enorm veel tijd en energie gekost. En ik wil de 1e keukenmonteur super bedanken voor zijn werkzaamheden. Dat was pas een prima en eerlijke vent. De keuken werd helaas niet afgemaakt door hem, want hij werkte niet meer voor de het bedrijf wat was ingehuurd door I-Kook. Maar wat ik dus wil aangeven ga niet bij 1 keukenboer langs maar vergelijk overal, want voor je het weet ben jij de regisseur van heel de keuken tot het af is en dat is jammer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Naar volle tevredenheid geholpen”
Door Van Egeraat op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Vriendelijk geholpen bij aankoop van de keuken.Helaas bij aflevering diverse onderdelen beschadigd .Deze zijn naderhand alsnog geplaatst volgens afspraak.Kortom ,we zijn naar volle tevredenheid geholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Geert Vroege op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Den Haag
Deze keuken was een demonstratie project! Alles liep super! Begon met uiterst vriendelijke ontvangst en deskundige begeleiding. De computer images gaven ons direct een prima idee hoe het zou worden en de werkelijkheid was zoals verwacht! Duidelijke installatie tekeningen, die onze installateurs in staat stelden foutloze leidingen aan te leggen! Dit is een bedrijf om aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door C.J. Wammes op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Huissen
Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken en bijkeuken. Goede ideeen, ruime keuze en zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken en bijkeuken samengesteld waar wij nog iedere dag heel veel plezier aan beleven. Wij zijn zeer tevreden over I-Kook in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne samenwerking”
Door Yvo van der Tol op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Jessica Renders van I-Kook Capelle. Ze heeft samen met ons gekeken naar de beste keuze voor ons budget en dacht ook mee met de mogelijkheden die we hadden in onze keuken. We hebben na de plaatsing ook een foto van de keuken gestuurd naar Jessica om te laten zien hoe hij is geworden en om haar te bedanken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heb het maar zo gelaten”
Door verhoef op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Sittard
keuken incomplete geplaatst, hierdoor kon 2 maanden niet gekookt worden. kreeg 2 weken na plaatsing een offerte voor de missende glasplaat, was echter al in offerte opgenomen maar niet besteld.(dus wel betaald). vervolgens is er een klanten ervaring namens mij geplaatst door eigenaar (5 sterren), ondanks dat ik ontevreden was, na ontdekking verwijderd van de site. na 2 maanden is de ontbrekende glasplaat geleverd maar is totaal andere glasplaat dan degene die al eerder was geplaatst ,(is werkelijk te gek voor woorden dat zoiets gebeurd, en werkelijk geen gezicht). weer 2 maanden later wordt een derde glasplaat geleverd nu twee identieke maar helaas niet de beloofde. maar heb het maar zo gelaten.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Mooie keuken”
Door A. van Egten-Pak op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
De keuken voldoet aan mijn verwachting.De kleur is mooi en alles is goed afgewerkt .De keueken is door een familielid van mij geplaatst[uitstekende vakman]. De kookplaat voldoet helaas niet aan mijn wensen.Ik heb 50 jaar electrisch gekookt. Nooit eerder problemen gehad zoals die zich nu voordoen. Ik heb een poos gedacht dat ik moest "wennen aan deze nieuwe plaat, al gedacht om deze om te ruilen... Misschien nog eens bij uw bedrijf een afspraak maken ? Wie weet is er een oplossing te vinden ! Ik wacht even op uw antwoord.
het ontbreekt mij aan een foto van de keuken, maar mijn lof moet voldoende zijn ! vriendelijke groet A.van Egten-Pak REACTIE VAN A.VAN EGTEN-PAK
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles zonder problemen verlopen”
Door S. Giezen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Zij hebben totaal 13 keukens in diverse woningen geplaatst.Met het uit zoeken van de keukens, en de tekeningen erbij met de prijs, en de afspraak met opmeten en leveren is altijd zonder problemen verlopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ontzettend goed geholpen”
Door Erwin Teesink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Vanaf de 1e rondleiding in de showroom tijdens het uitzoeken van de keuken t/m de "after" service, toen bleek dat de poten van het gasfornuis te laag bleken te zijn en vervangen moesten worden, zijn we ontzettend goed geholpen door de eigenaar en zijn vrouw. Ook de complimenten voor de monteur die de keuken kwam plaatsen, deze werkte netjes en precies.
Ontwerp van de keuken
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima geholpen”
Door Marloes v. Eck op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen in het filiaal in Soesterberg. Afspraak gemaakt, zodat er tijd voor jou is!
Er werd rekening gehouden met je wensen en budget. Ook is er veel keuze in verschillende keukens. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Angela op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Den Haag
Goede prijs/ kwaliteit. Danny Ples was heel vriendelijk, geen gladde verkoop praatjes. Het plaatsen is ook helemaal super netjes gedaan. Ik krijg heel veel leuke reacties van mensen, waar heb jij je keuken gekocht?.Ik ben helemaal tevreden met onze keuken en met ikook!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles super”
Door Leola de Vries op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken. Alles super, zowel de keuken als montage en service van de winkel. Zo ook waar IKooK om bekend staat, geen gepingel over dure bedragen maar direct een scherpe prijs. In de winkel goed geholpen met goed advies en mooie realiatische tekening. Dat maakt de keuze toch makkelijker. bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie keuken”
Door fam. akdeniz op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht, goed geholpen met uitzoeken. het leveren duurde langer dan afspraak, daarna 2x verkeerd gegaan met naleveren, communicatie verliep niet echt lekker. De monteur heeft ons super geholpen en meegedacht met alles. Het uiteindelijke resultaat is een mooie keuken.
Eindresultaat van de keuken
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Kwaliteitskeuken”
Door G van Meeteren op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
We zijn uiterst deskundig geholpen bij het ontwerpen en kopen van onze nieuwe keuken. Er is volop meegedacht. Ook de bezorging en installatie zijn uitstekend verlopen. We genieten iedere dag van onze kwaliteitskeuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Inge Soer op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Veendam
We hebben goeie ervaring met i kook alles netjes uitgezocht voor ons . Keuken werd snel geleverd en ge plaatst super netjes. Als je vragen had beantwoorden ze die gelijk. Heel netjes allemaal Tevreden klant
Net geplaatste keuken
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zelf installatie”
Door Fam Dees op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete keuken gekocht en zelf geïnstalleerd. David heeft ons goed geadviseerd en wij zijn heel tevreden. De keuken werd 's-morgens geleverd en we konden gelijk aan de slag. Het afvalbakje in de gootsteen was niet bij , gebeld en binnen een week in Sliedrecht opgehaald.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door paul verhulst op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
goed geholpen en vriendelijk door david we hebben een mooie keuken iets minder is de afhandeling in den haag waar we de keuken op moesten halen werd slecht afgehandeld op zn hollands gezegd betalen en oprotten zal er nooit meer komen in den haag sliedrecht altijd
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijn bedrijf en goede service”
Door E. Bayens op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Ook toen bleek dat we de apparaten bij de buren toch wel veel voordeliger konden kopen, een verschil van €1500,- is niet gering, bleven ze zeer professioneel, en waren blij ons toch in ieder geval nog de keuken te kunnen verkopen.
Bij installatie hadden we nog wat vragen, ook hier namen ze ruim de tijd voor en hebben ons goed geholpen. Kortom, fijn bedrijf, goede service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prijs viel mee”
Door silvina Monteiro Borges op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik was goed geholpen door André . wilde het veranderden dit was allemaal mogelijk , tot mijn keuken was zoals ik hem wilde hebben.
de prijs valt ook wel mee. Iedereen denkt adt het duurrder is dan ik ervoor heb betaald.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A Saarloos op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Keurig en netjes geholpen alles volgens de planning gegaan zeer tevreden met plaatsen van de keuken. En goed geholpen met uitzoeken van de keuken en bladen,
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ruim boven verwachting”
Door bert klok op dinsdag 15 jul 2014 '14
Verkoper was deskundig, nam de tijd, ik kon zelf ideeën inbrengen. Hij gaf hele goede tips waarom iets wel en waarom iets niet. Kortom, ik ben zeer tevreden van begin tot eind. Prijs-kwaliteit verhouding is ruim boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Te weinig info gekregen”
Door Fam. Matthijssen op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuisje gekocht. Te weinig info over apparatuur gekregen en te weinig meegedacht. Voorbeeld: enorme herrie afzuigkap, geen indicatie of vaatwasser klaar is en geen kort programma, oven onhandig op die plek. Bediening inductiekookplaat zó ongemakkelijk, zodat er inmiddels een nieuwe inductiekookplaat in zit van ander merk. Nooit door I-kook aangehaald om bovenzijde keuken af te timmeren. Buts in aanrechtblad, krassen in ovendeur, plint achterstevoren gemonteerd. Eerste twee opgelost, laatste punt pas later geconstateerd. Vandaag 2 keer gebeld, werd niet opgenomen, klacht: gootsteen loopt leeg, daar stoppen niet goed afdichten.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Fam. Gelderloos, Veendam op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Veendam
Onze ervaring met I-kook Veendam was goed. De informatie die we hebben ontvangen was zeer duidelijk en helder. Niks werd opgedrongen. Er werd naar onze wensen geluisterd. Dit bedrijf zouden we dan ook bij een ieder willen aanbevelen. Een compliment voor Erik die onze keuken heeft geplaatst. Dit heeft hij zeer vakkundig gedaan. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zelf plaatsing”
Door Jan Koudijs op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prettige verkoper,niet opdringering. Duidelijke offerte en goed advies. De keuken kon zeer snel geleverd worden. Levering op tijd alles in orde. We hebben de keuken zelf geplaatst dus over de montage kunnen we niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor! REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed contact helaas keuken nog niet af”
Door Steemers `t Veld op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
de aankoop ging naar tevredenheid, maar het plaatsen van de keuken moest binnen een dag 28-07-16 !!! en dat is te zien aan het matige resultaat , het herstel hier van laat op zich wachten, misschien is de afstand toch te groot, al was dat geen probleem bij de aankoop. het contact is goed en worden vriendelijk te woord gestaan ,helaas is de keuken nog niet af
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Nabestelling”
Door Akm op zondag 19 jun 2016 '16 | vestiging Den Haag
We hebben een mooie keuken uitgezocht. We werden ook keurig geholpen in de planning fase en ook toen we hebben doorgegeven dat wat stukken niet of niet goed uitgeleverd waren, dus alles positief. Maaaaar, het is nu 2,5 maanden later, keuken is nog niet compleet. We missen nog steeds de stukken en deze staan al 2 maanden in "nabestelling". De gehele keuken was eerder klaar en uitgeleverd. Blijkbaar heeft een nabestelling minder prioriteit voor I-kook. Ook de klant, trouwens want communicatie loopt heel slecht. We hebben al meerdere malen geemailed en gebeld, maar we worden niet serieus genomen. Ze zouden gister weer bellen, gebeurde toch niet. Onze keuken is wel mooi, maar ziet er heel anders uit dan wat besteld was. Wat is heel jammer. We twijfelde lang hoeveel sterren geven, maar deze behandeling van zaken nadat de keuken betaald is, is uitermate slecht. 2 sterren dus.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Vriendelijk en denken mee”
Door Nico op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook. Vriendelijk geholpen door een mee denkende verkoper zonder de poespas en prijs spelletjes die we bij andere verkopers ondervonden. De aflevering en plaatsing verliep precies volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze prachtige nieuwe keuken.
Kleurige keuken
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keurig”
Door radboud de haas op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Een nieuwe keuken aangeschaft en heel prettig geholpen Door een medewerker die ook over het praktische gedeelte nadenkt. Keuken keurig geleverd alleen een verkeerde plint. Even een belletje en met een week de juiste plint binnen. Top weer.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Naar volledige tevredenheid”
Door Esther op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken voor een goede prijs. Ik ben tot nu toe ook erg tevreden over de kwaliteit. Er waren wat problemen met de installatie door een derde partij, maar dankzij de hulp van I-Kook zijn de problemen volledig naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede koopervaring maar problemen met kraan”
Door C Jongerius op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Bij kopen was ervaring goed, niet opdringerig, en hadden goede adviezen. maar ik heb nu problemen met mijn kraan,ik heb hier al meerdere keren over gebeld ,nu is er bij I kook een nieuwe binnen gekomen.,maar hoor niks van de monteur,want die zou bellen voor een afspraak.maar als er water in mijn aanrechtblad komt ,hebben we er een probleem bij.
Waar ik ook niet tevreden over ben ,is dat mijn bestekbak heel heet wordt,want die zit onder mijn inductieplaat.daar is de monteur wel gelijk voor langs geweest, en die heeft een rooster onder in mijn plank gezet,heeft niks geholpen. Hoe langer ik kook hoe heter mijn bestek wordt.zo heet dat ik mijn bestek met een doekje beet moet pakken, echt te zot. Jullie horen dat te weten, of besteklade onder inductieplaat kan .
Bedankt voor uw reactie en excuus ! We hebben inmiddels met elkaar gesproken en alles weer vlot getrokken. Onze monteur maakt op korte termijn een afspraak om de kraan te monteren en opnieuw te kijken naar de koeling van inductiekookplaat. Technisch is het ontwerp namelijk in orde. Wij gaan zorgen dat u helemaal tevreden raakt ! Ron Hubers, Keukencoach I-KOOK REACTIE VAN ROEL OOSTRA
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Snel en keurig geregeld”
Door van Leijenhorst op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij waren op zoek naar een leuke kleine keuken. Via de website al de perfecte keuken gezien. Even wezen kijken in de showroom en daar gelijk wat info gehad, de verkoper hielp ons perfect, totaal niet opdringerig. Een aantal weken later een afspraak gemaakt en de keuken besteld. Wij raden het bedrijf zeker aan! Top service en er word goed met je meegedacht. De levering was ook erg snel en keurig geregeld allemaal.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijn”
Door Mandy Lubach op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Van ontwerp tot plaatsing en daarna een persoonlijk bezoek waarbij de puntjes op de i werden gezet. Fijn!! Een aanrader! Kortom bij het vinden van een keuken op maat is I-KooK een juiste keuze gebleken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Komen afspraken na”
Door Van Laar, Almelo op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Onze tweede keuken ook hier gekocht! Omdat ze zeer klantvriendelijk, erg meedenkend, niet opdringerig zijn. Niks is teveel en zeer behulpzaam. Komen afspraken na! Fijn geholpen door Jan, en met het eindresultaat zijn we erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiteindelijk de moeite waard”
Door Mina op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Ik ben geholpen door Martin en dat is een klantvriendelijke medewerker. Met de geleverde keuken is het een en ander niet goed gegaan maar het eindresultaat is super. Veel geduld moeten hebben maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Ik zou iedereen die is op zoek is naar een keuken, aanraden om naar het filiaal Soesterberg te gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Voldeed aan onze wensen”
Door J.H. Kone op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Veendam
Wij hadden in no time een nieuwe keuken die aan onze wensen voldeed. Deskundig advies. Prijs kwaliteit is prima. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst door een zeer goede keukenmonteur. Kleine problemen werden ter plekke en dezelfde dag nog opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer kundig bij verkoop”
Door Peter Brok op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede en zeer kundige verkoper(Andre), we zijn zeer tevreden over de totale aanschaf van de keuken. Ook zijn we tevreden over hoe de mankementen zijn afgehandeld. Het enige minpuntje is dat we een spoelbak hebben die niet afloopt naar het putje. Hierdoor blijfen de vuilresten sneller in de spoelbak achter. Wij hebben ons dat bij aanschaf niet gerealiseerd dat deze mogelijkheid bestond.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Professioneel”
Door Danny bakker op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Goed en professioneel personeel. Helpen mee denken met je. Prijs kwaliteit is goed. Ze komen hun afspraken 100% na. Ook al heb je een probleem staan ze gelijk voor je klaar. Ze plannen gelijk met je de afspraak Om je keuken in te komen meten. Henry van van de vestiging Almere, heeft alles tot in de puntjes naar onze wens geholpen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Review”
Door Marianne op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Mijn ervaring was eerst goed met de eerste paar keer dat ik er kwam..de tekening enzo ..wel liep het daarna niet helemaal lekker meer en liep ik wel tegen wat dingen aan..de maten waren niet helemaal goed gegaan en vond ik het lastig dat degene die de tekening had gemaakt 'boos' was op de monteur van I Kook en ik voelde me daar tussen zitten..dat vond ik wel erg jammer..de aflevering etc is wel gewoon goed gegaan en ben zeker erg blij met mijn nieuwe keuken..
Bedankt voor je feedback Marianne. Wat je schrijft is inderdaad niet leuk. Je Keukencoach Jerry neemt nog even contact met je op. Veel plezier met de keuken! REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULEMANAGER I-KOOK)
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Ruud & Jolanda op maandag 15 jun 2015 '15 | vestiging Huissen
We kwamen bij I kook in Huissen terecht, waar Rob ons uitermate goed heeft geholpen, met advies en in het meedenken. Wij wilde onze keuken in 2 kleuren en dat is gelukt, onze wensen zijn ingevuld. De keuken staat als een blok en van prima kwaliteit. Wel is de Etna apparatuur wat lawaaierig, maar niet storend.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Ruben op zaterdag 23 mei 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
I-Kook in Oud-Beijerland heeft voor ons een plan gemaakt voor onze keuken na een gesprek over onze wensen. De verkoper had veel ervaring en maakte ruim de tijd om ons te helpen. De 3D tekening gaf een perfect beeld van hoe de keuken er uit zou komen te zien. I-Kook in Oud-Beijerland heeft twee zeer ervaren monteurs in dienst. Na opmeten van onze keuken werd er een exacte offert opgesteld en na ondertekenen van de overeenkomst kon het plaatsen van de keuken gelukkig snel ingepland worden. De montage geen super goed, aangezien wij een nog als schots en scheef monumenten pand hebben met een balken plafond zagen we hier het meest tegenop. Maar na het maken door I-Kook van een vlakke achterwand met een nis daarin ging de montage zonder tegenslagen. Tijdens het opleveren hebben we gezamenlijk de werking van alle apparatuur en installatie gecontroleerd. De keuken is super mooi geworden en we zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede informatie”
Door Peter van Beek op dinsdag 23 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede informatie en duidelijkheid bij aanschaf van een keuken. Klein probleem bij het plaatsen maar het probleem werd naar genoegen opgelost.
Het is zeker dat ik dit bedrijf zal aanbevelen om er in ieder geval te gaan kijken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Mar op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Almere
Ik had in eerste instantie een afspraak gemaakt om me te oriënteren op een nieuwe keuken, de mogelijkheden en de prijzen. Nog voor ik de deur uit ging had ik een keuken gekocht, geïnspireerd door 1 van de keukens in de showroom. Inmeten ging allemaal prima en mijn keuken was mooi op tijd binnen. Zeer tevreden en een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Waardering normaa;”
Door Charles op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Dit is onze 2e keuken die we daar hebben gekocht. We worden altijd uitstekend geholpen door Olaf. Maar omdat de keuken kwalitatief tegenvalt en vooral niet voor 100% is gezet, is de waardering 'normaal'.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Slechte service”
Door S. vd Weg op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Na een verkeerde levering van binnenplanken in nieuwe bovenkastjes door een fabrieksfout, contact opgenomen. Na 7 weken nog geen nieuwe binnenplanken ontvangen, ondanks dat 2 weken geleden ons is toegezegd deze die week toe te sturen. Contact verloopt moeizaam, overal zelf achteraan bellen. Geen excuses nog gekregen en maar afwachten en achteraan bellen.. Helaas hele slechte service..
Beste heer v.d. Weg, Je hebt gekozen voor een maatwerkkeuken van een Nederlandse keukenleverancier. Bij deze leverancier duurt het naleveren van artikelen in de regel wat langer dan bij de meeste grote Duitse fabrieken. Wij hebben van onze medewerkers in de winkel begrepen dat de onderdelen intussen naar je onderweg zijn. Met vriendelijke groet, I-KOOK keukens REACTIE VAN I-KOOK
Beste I-kook, Van een maatwerk keuken is toch te verwachten dat alle onderdelen op maat zijn! De planken zijn inmiddels bij ons binnen, echter beschadigd en nog steeds niet passend. De vestigigng soesterberg is hiervan op de hoogte. Nu maar hopen dat het niet weer 7 weken duurt... REACTIE VAN S.VDWEG
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door c.e. Matthijsse op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Huissen
Klantvriendelijk, kijken persoonlijk met je mee, vrij snelle service en afspraken mogelijk. Ik had alleen wel wat meer informatie willen hebben over het werkblad; dit blijkt nl gevoelig voor water, en ik had al snel kalkkringen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door L.A. Schellekens op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Huissen
Wij zijn zeer tevreden over i kook . Wij zijn heel erg fijn geholpen, en de keuken is door Erwin gezet. Ook onze zoon en onze dochter hebben een keuken van i kook , omdat zij zo tevreden waren zijn wij ook naar i kook gegaan. Hiervan hebben wij absoluut geen spijt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ervaring vestiging is goed”
Door M.J. Rico, Amersfoort op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Onze ervaring met de vestiging (de heer Hubers) is goed, we zijn prima geholpen en geadviseerd. Ook toen een aantal zaken niet helemaal naar wens waren geleverd, is hij meteen in actie gekomen. Echter zijn we minder tevreden over de monteur van de keukensteller, er waren meerdere bezoeken nodig om alles netjes af te laten ronden. Dit verdient zeker meer aandacht en goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Paar opmerkingen verder prima”
Door Sieka op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
De kosten voor de installatie kwamen behoorlijk hoger uit dan voorspeld en waren niet gespecificeerd. De geleverde kookplaat had toch geen pannendragers die in de afwasmachine mochten, terwijl ik dat wel had aangegeven. En de afzuigkap heeft toch meer decibels dan gewenst. De rest is prima.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Perfecte service”
Door R de munck op dinsdag 18 mrt 2014 '14 | vestiging Huissen
Twee jaar geleden een showroom keuken gekocht in huissen. Voor een scherpe prijs. Nu twee jaar later is de lak van twee frontjes een klein beetje gescheurd. Dit doorgegeven via de e-mail. Heb vandaag twee nieuwe frontjes via de post gekregen. Geen enkele discussie en de kosten? Helemaal niets! Dat noem ik nou nog eens service! Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goed”
Door Masha van der Wilk op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Onwijs goed geholpen, geen verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zal zeker aanraden”
Door Angela Kanters op zaterdag 25 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Er werd goed met ons meegedacht en hierdoor goed naar ons als klant geluisterd. Service was ook goed. Zelfs na ondertekening van de offerte werd er nog meegedacht. We waren zijwanden vergeten in hoogglans en dat werd daarna mooi nog meegenomen zodat het eindresultaat een perfecte keuken is geworden. Zeer tevreden klant en zal IKook dus zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door Diederik op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Mooie kwalitatief goede keuken voor een eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede combinatie van materialen en kleuren”
Door Wim en Casper op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hoi met wim en casper uit Roosendaal, Zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Zijn zeer goed geholpen door Marvin,hij denkt echt goed met je mee zo dat je de goede materialen en kleuren bij elkaar kiest. Hebben hem ook late plaatsen was ook in een dag klaar en netjes geplaatst en alles netjes opgeruimd. Genieten er al weer een paar maanden echt TOP. I-KOOK bedankt
Keuken met granieten aanrechtblad en achterwand
Keuken met granieten aanrechtblad en achterwand
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zo'n behandeling wens je iedere klant toe!”
Door Hans op dinsdag 16 jul 2013 '13 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel prettige behandeling door J. Benders bij I-kook Rotterdam. Alle tijd, deskundige uitleg bij keuzes, geen druk tijdens gesprekken of daarna. Afspraken zijn nagekomen, prettige goede monteur. Bij kookplaatprobleem binnen enkele uren monteur, die het oplost. Eén nalevering, die met 3 weken geleverd en gemonteerd was. Dit is kwaliteit, zoals dat als klant wenst!
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Goed en plezierig”
Door J.Westrik op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
goede en plezierige voorlichting over keukens, waardoor onze keuze makkelijker werd. Ook onze ervaring met de installateur v. Santen was goed en ter zake kundig. Het probleem met een gasleiding werd door hem alsnog verholpen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Behulpzaam”
Door Versendaal op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Behulpzame, meedenkende medewerkers! Niet alleen tijdens de verkoop, maar ook gedurende het hele plaatsingsproces werd de kwaliteit gevolgd. Loopt alles volgens schema en is alles van goed kwaliteit ... zo is de gehele verbouwing prima verlopen en hebben we een TOP keuken staan :)
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Professionele benadering”
Door Familie Dogan op donderdag 14 jan 2016 '16 | vestiging Den Haag
Erg vriendelijk en bekwaam personeel! We zijn erg goed geholpen door Jerry en door samen te denken en te schetsen kwamen we uit op een perfect plaatje met een vriendelijk prijskaartje. We hebben wat problemen gehad met de levering, maar dit is professioneel opgepakt.
Greeploze witte keuken
Greeploze witte keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (7 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bBergen op Zoom (16 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
cCapelle aan den IJssel (18 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
dDen Haag (18 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
eDen Helder (0 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
fEtten-Leur (1 ervaring), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
gHattem (8 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
hHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
iHuissen (16 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
jLeeuwarden (7 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
kOud-Beijerland (7 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
lOudehaske (5 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
mSittard (5 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
nSliedrecht (12 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
oSoesterberg (25 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
pVeendam (19 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
qVeenendaal (2 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
rZaandam (1 ervaring), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens