Feedback
8,4

I-Kook

Website: www.i-kook.nl "Goed" score uit 196 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.i-kook.nl | 18 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.keukencoach.com
Ervaringen
Er zijn 196 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren102 ervaringen
4 sterren66 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Per vestiging:
“Duidelijk”
Door Micha op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Duidelijk advies, scherpe prijs en goede montage. Daarnaast is de kwaliteit van de keuken goed. De uitvoering van het meerwerk is ook goed gedaan. Inmiddels heb ik I-KOOK bij vrienden en collega's aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Soepel en goed verlopen”
Door Roel op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Alles is soepel en goed verlopen, de keuken is volgens afspraak netjes uitgeleverd. Ik had de keuken eerder nodig dan gepland en het was lastig om dit aan te passen, maar daar kan i-Kook niets aan doen aangezien de keuken reeds in de fabriek ingepland was. Al met al ben ik erg tevreden met de keuken en dat voor een mooie prijs!
Hoekkeuken
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zelf installatie”
Door Fam Dees op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete keuken gekocht en zelf geïnstalleerd. David heeft ons goed geadviseerd en wij zijn heel tevreden. De keuken werd 's-morgens geleverd en we konden gelijk aan de slag. Het afvalbakje in de gootsteen was niet bij , gebeld en binnen een week in Sliedrecht opgehaald.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gedegen advies”
Door D. van der Veen op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Gedegen advies van Willem. Hij denkt in oplossingen en is deskundig. Geen verkooppraatjes. Wij hebben het gevoel hetgeen te hebben gekocht waar wij naar op zoek waren. Een goede kwaliteitskeuken voor een goede prijs. Dit is dankzij Willem gelukt! De aflevering was op tijd, zonder gebreken of manco's. De installatie verliep prima.
Kwaliteitskeuken
Kwaliteitskeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z. REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verwachtingen waargemaakt”
Door J. Kruizenga op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
De verwachting die we van deze levering hadden is volledig waargemaakt. Namens de Protestantse Gemeente Veendam bedankt. De tijdschema's zijn correct ingevuld. De ZZP ers die de keuken hebben geplaatst hebben prima werk afgeleverd. Er zijn geen beschadigingen gemeld dus ook het vervoer is keurig geregeld.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“No nonsense”
Door Frans de Vries op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Oudehaske
Prima ervaringen met de levering van onze keuken. Fokke Postma van I-Kook in Oudehaske regelde alles uitstekend. No-nonsense, geen kleine lettertjes, geen wurgclausules.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Werd goed meegedacht”
Door Miranda Eimers op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. Kregen zeer goede begeleiding. Er wordt goed meegedacht en verschillende mogelijkheden en goede alternatieven worden geboden. Ook wordt er goed gekeken naar praktische zaken, waar we nu veel profijt van hebben. Een echte aanrader om bij I-Kook een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Inge Soer op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Veendam
We hebben goeie ervaring met i kook alles netjes uitgezocht voor ons . Keuken werd snel geleverd en ge plaatst super netjes. Als je vragen had beantwoorden ze die gelijk. Heel netjes allemaal Tevreden klant
Net geplaatste keuken
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Ruben op zaterdag 23 mei 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
I-Kook in Oud-Beijerland heeft voor ons een plan gemaakt voor onze keuken na een gesprek over onze wensen. De verkoper had veel ervaring en maakte ruim de tijd om ons te helpen. De 3D tekening gaf een perfect beeld van hoe de keuken er uit zou komen te zien. I-Kook in Oud-Beijerland heeft twee zeer ervaren monteurs in dienst. Na opmeten van onze keuken werd er een exacte offert opgesteld en na ondertekenen van de overeenkomst kon het plaatsen van de keuken gelukkig snel ingepland worden. De montage geen super goed, aangezien wij een nog als schots en scheef monumenten pand hebben met een balken plafond zagen we hier het meest tegenop. Maar na het maken door I-Kook van een vlakke achterwand met een nis daarin ging de montage zonder tegenslagen. Tijdens het opleveren hebben we gezamenlijk de werking van alle apparatuur en installatie gecontroleerd. De keuken is super mooi geworden en we zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Maartje Jansen op maandag 27 apr 2015 '15 | vestiging Huissen
We zijn erg goed geholpen bij ikook in Huissen. Het eerste ontwerp was meteen raak en de verkoper was duidelijk in de mogelijkheden en beperkingen. De prijs was ook duidelijk. Enige minpuntje is de afvalbak, die niet helemaal naar verwachting is. We zijn erg tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed compleet en tijdig”
Door J.Moerman op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goede en complete en tijdige levering van de keuken. Er is goed advies gegeven over de opstelling van de keuken wat in ons geval een prima oplossing bleek te zijn. De prijs van de keuken was een aangename verrassing.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima ervaring”
Door peter van wordragen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
gewoon prima ervaring. verkoper dacht met ons mee, voelde goed aan wat wij als klant wilde en heeft ons naar behoren behandeld. Keuken is geleverd en geplaatst en wij hebben geen aan- of opmerkingen, zeker niet in nadeel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfecte service”
Door Lynn van der Lelie op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Huissen
Perfecte service, vanaf binnenkomst met het oriënteren tot de laatste puntjes van afwerking. Rob heeft ons ontzettend goed geholpen. En de monteur heeft perfectie verricht. Zou iedereen I-kook aanraden.
REACTIE VAN LYNN VAN DER LELIE
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen enkel hiaat”
Door siebenga op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Oudehaske
goede info vooraf. voorstel en tekeningen prima. aflevering op tijd. alles meegeleverd geen enkel hiaat. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ruim boven verwachting”
Door bert klok op dinsdag 15 jul 2014 '14
Verkoper was deskundig, nam de tijd, ik kon zelf ideeën inbrengen. Hij gaf hele goede tips waarom iets wel en waarom iets niet. Kortom, ik ben zeer tevreden van begin tot eind. Prijs-kwaliteit verhouding is ruim boven verwachting.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Kon niet beter”
Door Brenda Hansen op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
Keuken gekocht, en ben door Hayo geweldig geholpen, met het uitzoeken vd keuken en de apparaten en met het leeghalen en gereed maken van mijn keuken, kortom, overal mee. Kon niet beter. Ook de installateur Jan, deed het erg goed, een harde werker, die weet waar hij mee bezig is.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“We hebben veel plezier van de keuken”
Door V Harten op zaterdag 20 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Geweldig geduldig om samen te zoeken naar een keuken die bij ons paste. Geen bekende keuken verkoop praktijken die je proberen te dwingen tot een snelle aankoop. Super! Op tijd geleverd en netjes geplaatst. We hebben veel plezier van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen service”
Door Esther Wijker op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Den Haag
Na de betaling verdwijnt de service van i kook als sneeuw voor de zon. Een half jaar na oplevering heb ik nog steeds niet de juiste prullenbakken. Verder is de spoelbak van slechte kwaliteit en hapert de koelkast deur inmiddels. I Kook reageert niet op mails en belt niet terug. Een zeer teleurstellende ervaring.

Reactie ontvangen van I-kook 4 augustus 2016: Wat een vervelende ervaring voor je ! Inmiddels is de monteur bij je geweest en hij heeft wat kunnen oplossen voor je. Binnenkort komen we nog een keer bij je om te proberen de gebruiksporen in de spoelbak een beetje weg te werken met polish. Verder nemen we aangepaste korframen mee waardoor de 25 liter afvalbakken wel goed gaan passen. Dat was nog een heel gevecht (met de leverancier). Het spijt me zeer dat het zo lang heeft geduurd en dat er niet adequaat met je is gecommuniceerd. Martijn Passier, keukencoach I-KOOK Den Haag
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Op zich erg tevreden”
Door Sterk op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
We hebben bij I-kook Sliedrecht een nieuwe keuken gekocht, waar we op zich erg tevreden over zijn. Ook bij het uitzoeken hiervan zijn we goed geholpen. Echter bij de planning van de levering ging het niet helemaal goed, dit stond bij I-kook verkeerd in de agenda. Bij het ophalen van de keuken bleek dat men de koelkast vergeten was mee te geven. De datum die toen afgesproken werd om deze te brengen (binnen 4 weken, dus ruim de tijd), is niet op tijd nagekomen. Dit vinden wij erg jammer, omdat we alles heel tijdig hadden aangegeven en hierin heel makkelijk zijn geweest. Dit had sneller en beter gekund. 2 fouten bij 1 opdracht (en dan nog zeggen dat er nog nooit iets fout is gegaan) lijkt ons erg onwaarschijnlijk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer vriendelijk”
Door Ingrid Hilgerink op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Zeer vriendelijk geholpen en de keuken is precies, misschien zelfs mooier, dan ik had bedacht. Ook fijn dat er naderhand nog gebeld werd of alles naar wens was gegaan. De monteur was zelfs zo vriendelijk om nog terug te komen om de plinten te plaatsen, omdat de vloer niet ver genoeg gelegd was.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“I-Kook”
Door Bosma op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Zijn geholpen door goede verkoper die niets heeft opgedrongen. Onze keuzes stonden centraal. Doordat er voldoende te kiezen valt is het onze keuken geworden. De keuken staat ca. 3 maanden en bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Marloes v. Eck op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen in het filiaal in Soesterberg. Afspraak gemaakt, zodat er tijd voor jou is!
Er werd rekening gehouden met je wensen en budget. Ook is er veel keuze in verschillende keukens. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Slechte service”
Door S. vd Weg op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Na een verkeerde levering van binnenplanken in nieuwe bovenkastjes door een fabrieksfout, contact opgenomen. Na 7 weken nog geen nieuwe binnenplanken ontvangen, ondanks dat 2 weken geleden ons is toegezegd deze die week toe te sturen. Contact verloopt moeizaam, overal zelf achteraan bellen. Geen excuses nog gekregen en maar afwachten en achteraan bellen.. Helaas hele slechte service..
Beste heer v.d. Weg, Je hebt gekozen voor een maatwerkkeuken van een Nederlandse keukenleverancier. Bij deze leverancier duurt het naleveren van artikelen in de regel wat langer dan bij de meeste grote Duitse fabrieken. Wij hebben van onze medewerkers in de winkel begrepen dat de onderdelen intussen naar je onderweg zijn. Met vriendelijke groet, I-KOOK keukens REACTIE VAN I-KOOK
Beste I-kook, Van een maatwerk keuken is toch te verwachten dat alle onderdelen op maat zijn! De planken zijn inmiddels bij ons binnen, echter beschadigd en nog steeds niet passend. De vestigigng soesterberg is hiervan op de hoogte. Nu maar hopen dat het niet weer 7 weken duurt... REACTIE VAN S.VDWEG
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door Fam Kooistra/Eppink op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
We hebben een fijne ervaring met I-Kook Hengelo. Jan Klinge heeft ons goed geadviseerd in het uitzoeken van de keuken. Hij hielp ons met het kijken naar de mogelijkheden, die bij ons en ons budget pasten. Daartoe hoorde ook het vinden van het terrazzoaanrechtblad, wat wij graag wilden. Wij zijn erg tevreden en we zouden dit bedrijf zeker aanraden.
+ Toon extra foto van Fam Kooistra/Eppink
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Hoeffgen op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Aardig personeel , helpt vlot. De keuken voldoet aan de verwachtingen en is snel geplaatst. Enige maar is de tegelzetter die zijn afspraken niet na kwam. Dit staat buiten I-kook maar misschien deze meneer niet meer adviseren aan de klanten.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
Keuken langs de wand
Keuken langs de wand
nog een foto toegevoegd
REACTIE VAN DE LEEUW
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super”
Door Fam Boer op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We hebben de keuken nu alweer een paar maanden en het bevalt prima. We zijn super aardig geholpen door olaf en ook de montage verliep perfect ! Echt een aanrader om even bij I-Kook binnen te lopen ! Kortom zijn wij er helemaal blij mee !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal super”
Door Iris Markua op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Huissen
We hebben een keuken gekocht en deze is in samenspraak met ons samengesteld zoals wij deze wilden. We zouden I-kook zeker adviseren als bedrijf als mensen een keuken zoeken. Klantgerichte verkoper, helemaal super. Toen we problemen hadden met de magnetron, werden we op vriendelijke en prettig wijze geholpen. Dit zodat het probleem verholpen kon worden. Top!
Keuken zoals we wilden
Keuken zoals we wilden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie keuken”
Door A. van Egten-Pak op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
De keuken voldoet aan mijn verwachting.De kleur is mooi en alles is goed afgewerkt .De keueken is door een familielid van mij geplaatst[uitstekende vakman]. De kookplaat voldoet helaas niet aan mijn wensen.Ik heb 50 jaar electrisch gekookt. Nooit eerder problemen gehad zoals die zich nu voordoen. Ik heb een poos gedacht dat ik moest "wennen aan deze nieuwe plaat, al gedacht om deze om te ruilen... Misschien nog eens bij uw bedrijf een afspraak maken ? Wie weet is er een oplossing te vinden ! Ik wacht even op uw antwoord.
het ontbreekt mij aan een foto van de keuken, maar mijn lof moet voldoende zijn ! vriendelijke groet A.van Egten-Pak REACTIE VAN A.VAN EGTEN-PAK
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanbeveling”
Door C.J. Wammes op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Huissen
Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken en bijkeuken. Goede ideeen, ruime keuze en zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken en bijkeuken samengesteld waar wij nog iedere dag heel veel plezier aan beleven. Wij zijn zeer tevreden over I-Kook in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne samenwerking”
Door Yvo van der Tol op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Jessica Renders van I-Kook Capelle. Ze heeft samen met ons gekeken naar de beste keuze voor ons budget en dacht ook mee met de mogelijkheden die we hadden in onze keuken. We hebben na de plaatsing ook een foto van de keuken gestuurd naar Jessica om te laten zien hoe hij is geworden en om haar te bedanken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken is een plaatje”
Door Ton op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Sittard
Goed geholpen en fantastisch gemonteerd. Keuken is echt een plaatje geworden. Had na plaatsingen nog wensen en ook is hier kosteloos een oplossing voor gekomen. Kan I-kook zeker aanbevelen! Voor evt. Een volgende keuken ga ik zeker weer naar i-kook.
Landelijke hoekkeuken
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Naar tevredenheid”
Door Fam. RC Twigt op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Oudehaske
We zijn zeer tevreden met de keuken. In zoektraject goed advies gekregen. Aflevering montage e.d. volgens afspraak en goed uitgevoerd. Na 1 week problemen met de inductieplaat ook deze is vlot en naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geregeld”
Door H Spaan op donderdag 11 aug 2016 '16 | vestiging Huissen
Vestiging Huissen is een aangename winkel om voor een keuken op pad te gaan. Ruim aanbod en gunstig geprijsd. Geen poespas. Netjes en opgeruimd. De betreffende verkoper heeft mij goed geholpen met de uiteindelijke keuze van de uitvoering van de keuken. De verkoper was zeer deskundig, nam alle tijd en was niet opdringerig. De begeleiding van de levering was ook goed geregeld. Netjes ingemeten en alles paste. Met vragen kon ik goed terecht bij de verkoper.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Eerst netjes later niet tevreden”
Door Bennink op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht. In eerste instantie netjes geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Na dat het contract getekend was moest ik zelf verschillende keren bellen om installatie tekeningen. En een wijziging was ook moeilijk in het systeem te verwerken. Na installatie zijn wij nooit gebeld om te vragen of alles in orde was. Beetje nazorg is toch belangrijk. De ingehuurde installateur liet zeer te wensen over. Er moet nog zeker naar de keuken laden worden gekeken. Het verhogingskit voor het fornuis ziet er niet uit. Daar moet toch echt iets aangedaan worden.
Jammer dat we hier iets gemist hebben! Doordat in eerste instantie de keuken 100% was opgeleverd met je dachten we klaar te zijn :-). We hebben inmiddels de openstaande punten opgepakt zodat je straks toch helemaal tevreden bent. Matthijs Visser, keukencoach I-KOOK REACTIE VAN MATTHIJS VISSER (KEUKENCOACH I-KOOK ZAANDAM)
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Plaatje klopte”
Door harry roele op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Almere
hele plaatje klopte gewoon , goeie keuken voor een hele mooie prijs en perfect geplaatst , en deze keuken bevalt tot nu toe heel erg goed , ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die niet te veel willen besteden aan een hele goeie keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zelfinstallatie”
Door W van de Wal op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goed geholpen tijdens aankoop.Keuken is prima, helemaal zoals we het willen.
Levering was netjes op tijd. Hebben de installatie zelf gedaan, ivm pech tijdens verbouwing huis, dus kunnen daar niets over vertellen. Alleen missen we nog steeds een besteklade.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend geholpen”
Door johannes op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Oudehaske
We zijn prima geholpen door Fokke. Op een nuchtere wijze met veel vakkennis. Geen grappen over de prijs zoals bij veel andere keukenboeren in deze markt. Fokke zegt waar het op staat en zo zijn wij tot een prachtige keuken gekomen. Bedankt!

Naschrift ontvangen op 13 december 2016: we hebben uiteindelijk geen keuken gekocht. daarom hebben we niets in de review benoemd over de levering. wel uitstekende service gehad.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Matex fronten”
Door Jerry Nasa op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Etten-Leur
Op zich zijn we vriendelijk geholpen. We wilden een keuken in fineer. Deze was een stuk duurder. Bij nauwkeurig bekijken van de fronten bleek dat het toch echt kunststof (matex) was en geen fineer. In de catalogus stond het als Matex omschreven. De verkoper zei dat hij niet precies wist wat dat was en dat hij het hoofdkantoor niet op zaterdag kon bereiken. Op internet vond ik later zelf dat matex kunststof is en geen hout. Ik heb verder afgezien van de koop, het vertrouwen was weg.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Smit op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Almere
Super mooie keukens, voordelige prijzen, kundig personeel en duidelijke afspraken! Enkele kasten van onze keuken stonden ( Door een foutje van de chauffeur ) elders in het land. ( zelfde achternaam...) hierdoor kon onze keuken niet op de afgesproken datum geplaatst worden.....De installateur bood aan om op zijn vrije dag onze keuken te kom er n plaatsen....Top mannetje, top bedrijf! Heel erg tevreden, zeer zeker een aanrader en een bezoek waard!!
De monteurs hebben het graag gedaan! REACTIE VAN STEF
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel goede ervaring”
Door L.I. van Dijk op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Hattem
De ervaring met I-Kook Hattem is heel goed. Alleen het installatiebedrijf laat het afweten m.b.t. de afwerking etc. Hierover heeft I-Kook meerdere mailtjes gestuurd, maar helaas nog geen oplossing. Dit ligt niet aan I-Kook, maar is wel bijzonder vervelend!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door Hielke Kootstra op zaterdag 16 mei 2015 '15 | vestiging Oudehaske
Onze ervaring is gewoon uitstekend met deze vesting. We zijn prima en vakkundig geholpen door het personeel en bij het zelf plaatsten ontbrak er helemaal niks wat voor ons een nieuwe ervaring was. Ook de bestelling was helemaal correct in orde.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Veel aandacht”
Door Anne Popkema op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Veel aandacht voor de klant, goede adviezen, sterke prijsvoering. Klachtafhandeling ook naar alle tevredenheid. Flexibel bij instantproblemen. Ook de onderaannemers hebben kwaliteit geleverd ......................................
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Thijssen op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Den Haag
Goede prijs / kwaliteitverhouding en de geleverde keuken is compleet. Ik heb tot nu toe geen klachten. De uitleg m.b.t. de montage is duidelijk en volledig. Samen met 1 handig persoon is een keuken in anderhalve dag te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prijs viel mee”
Door silvina Monteiro Borges op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik was goed geholpen door André . wilde het veranderden dit was allemaal mogelijk , tot mijn keuken was zoals ik hem wilde hebben.
de prijs valt ook wel mee. Iedereen denkt adt het duurrder is dan ik ervoor heb betaald.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ervaring vestiging is goed”
Door M.J. Rico, Amersfoort op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Onze ervaring met de vestiging (de heer Hubers) is goed, we zijn prima geholpen en geadviseerd. Ook toen een aantal zaken niet helemaal naar wens waren geleverd, is hij meteen in actie gekomen. Echter zijn we minder tevreden over de monteur van de keukensteller, er waren meerdere bezoeken nodig om alles netjes af te laten ronden. Dit verdient zeker meer aandacht en goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Komen afspraken na”
Door Van Laar, Almelo op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Onze tweede keuken ook hier gekocht! Omdat ze zeer klantvriendelijk, erg meedenkend, niet opdringerig zijn. Niks is teveel en zeer behulpzaam. Komen afspraken na! Fijn geholpen door Jan, en met het eindresultaat zijn we erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Volgens afspraak”
Door C. de Vrij (Zorgstichting De Rots) op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak geregen, het opbouwen van de keuken is netjes en volgens plan verlopen, 1e schade (deur) is zo snel mogelijk vervangen. 2e schade (vaatwasser) ook gerepareerd alleen de problemen met de (wok gaspit) is nog niet nog niet geregeld.
Ontwerp van de keuken
Ontwerp van de keuken
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Keukencoach Henk is momenteel met je in contact over de gaspit. Dit wordt in overleg met de Fabrikant opgepakt. Veel kookplezier met je nieuwe keuken! REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte service”
Door R de munck op dinsdag 18 mrt 2014 '14 | vestiging Huissen
Twee jaar geleden een showroom keuken gekocht in huissen. Voor een scherpe prijs. Nu twee jaar later is de lak van twee frontjes een klein beetje gescheurd. Dit doorgegeven via de e-mail. Heb vandaag twee nieuwe frontjes via de post gekregen. Geen enkele discussie en de kosten? Helemaal niets! Dat noem ik nou nog eens service! Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig”
Door André van den Engel op dinsdag 28 apr 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Prettig ontvangen en geholpen. We konden in alle rust samen een keuken samenstellen zonder dat we onder druk werden gezet. Alle afspraken keurig nagekomen en afstemming over verschillende zaken liep prettig.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles prima in orde”
Door H. Post op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de aankoop werd alle tijd genomen en werd aan alle wensen voldaan.De keuken werd op tijd geleverd en alles was prima in orde en was goed zelf te plaatsen. We zullen het bedrijf bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Maatwerk keuken”
Door Andries Timmermans op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn geholpen met een maatwerk keuken en dit is super goed en netjes afgehandeld door Jessica!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede koopervaring maar problemen met kraan”
Door C Jongerius op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Bij kopen was ervaring goed, niet opdringerig, en hadden goede adviezen. maar ik heb nu problemen met mijn kraan,ik heb hier al meerdere keren over gebeld ,nu is er bij I kook een nieuwe binnen gekomen.,maar hoor niks van de monteur,want die zou bellen voor een afspraak.maar als er water in mijn aanrechtblad komt ,hebben we er een probleem bij.
Waar ik ook niet tevreden over ben ,is dat mijn bestekbak heel heet wordt,want die zit onder mijn inductieplaat.daar is de monteur wel gelijk voor langs geweest, en die heeft een rooster onder in mijn plank gezet,heeft niks geholpen. Hoe langer ik kook hoe heter mijn bestek wordt.zo heet dat ik mijn bestek met een doekje beet moet pakken, echt te zot. Jullie horen dat te weten, of besteklade onder inductieplaat kan .
Bedankt voor uw reactie en excuus ! We hebben inmiddels met elkaar gesproken en alles weer vlot getrokken. Onze monteur maakt op korte termijn een afspraak om de kraan te monteren en opnieuw te kijken naar de koeling van inductiekookplaat. Technisch is het ontwerp namelijk in orde. Wij gaan zorgen dat u helemaal tevreden raakt ! Ron Hubers, Keukencoach I-KOOK REACTIE VAN ROEL OOSTRA
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Professionele benadering”
Door Familie Dogan op donderdag 14 jan 2016 '16 | vestiging Den Haag
Erg vriendelijk en bekwaam personeel! We zijn erg goed geholpen door Jerry en door samen te denken en te schetsen kwamen we uit op een perfect plaatje met een vriendelijk prijskaartje. We hebben wat problemen gehad met de levering, maar dit is professioneel opgepakt.
Greeploze witte keuken
Greeploze witte keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam. Stoffels op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prettige winkel, waar we ook zeer deskundig zijn geholpen. Direct een prima,scherpe prijs, zonder de bekende 'koehandel' vooraf. Alles netjes een dag van te voren geleverd en het was (bijna) allemaal perfect op maat, zodat de installatie soepel kon verlopen. Ook de nazorg was weer zeer klantvriendelijk. Kortom; een perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door M. Heezen op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Een mooie keuken uitgezocht, er is met ons meegedacht over de indeling en praktische uitwerking, netjes te woord gestaan en veel uitleg gegeven. Ook alle tijd om rustig alles te bekijken, voelen, nog een keer te bekijken. Zelfs het meenemen van een demo stukje aanrecht om tegels bij uit te zoeken in een zaak elders is geen probleem.
Een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uiteindelijk de moeite waard”
Door Mina op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Ik ben geholpen door Martin en dat is een klantvriendelijke medewerker. Met de geleverde keuken is het een en ander niet goed gegaan maar het eindresultaat is super. Veel geduld moeten hebben maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Ik zou iedereen die is op zoek is naar een keuken, aanraden om naar het filiaal Soesterberg te gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Geert Vroege op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Den Haag
Deze keuken was een demonstratie project! Alles liep super! Begon met uiterst vriendelijke ontvangst en deskundige begeleiding. De computer images gaven ons direct een prima idee hoe het zou worden en de werkelijkheid was zoals verwacht! Duidelijke installatie tekeningen, die onze installateurs in staat stelden foutloze leidingen aan te leggen! Dit is een bedrijf om aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zelf plaatsing”
Door Jan Koudijs op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prettige verkoper,niet opdringering. Duidelijke offerte en goed advies. De keuken kon zeer snel geleverd worden. Levering op tijd alles in orde. We hebben de keuken zelf geplaatst dus over de montage kunnen we niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer kundig bij verkoop”
Door Peter Brok op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede en zeer kundige verkoper(Andre), we zijn zeer tevreden over de totale aanschaf van de keuken. Ook zijn we tevreden over hoe de mankementen zijn afgehandeld. Het enige minpuntje is dat we een spoelbak hebben die niet afloopt naar het putje. Hierdoor blijfen de vuilresten sneller in de spoelbak achter. Wij hebben ons dat bij aanschaf niet gerealiseerd dat deze mogelijkheid bestond.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A Schuurman op zaterdag 17 dec 2016 '16 | vestiging Hattem
Zijn goed geholpen.Werd meegedacht, jammer dat de keuken te laat is geleverd. Dit gaf veel stress. Had de vakantie's moeten incalculeren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vriendelijke behandeling”
Door John Vermeulen op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
Bij aankomst in het filiaal voelde het al direct goed. Wat we al hadden verwacht: een vriendelijke behandeling. Er werden in redelijk korte tijd goede afspraken gemaakt en die werden (zoals verwacht) ook nageleefd. De kwaliteit keuken is goed. Kortom: een aanrader voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Superblij met de keuken”
Door J.nooordermeer op zaterdag 16 apr 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken ,prima geholpen en niet opdringerig ,door 2vakmensen geplaatst in 1dag dus zeer tevreden en we hopen er vele jaren plezier van te hebben ,als je een nieuwe keuken denkt aan te schaffen ga dan zeker bij I-Kook kijken ,wij hebben geen spijt!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Angela op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Den Haag
Goede prijs/ kwaliteit. Danny Ples was heel vriendelijk, geen gladde verkoop praatjes. Het plaatsen is ook helemaal super netjes gedaan. Ik krijg heel veel leuke reacties van mensen, waar heb jij je keuken gekocht?.Ik ben helemaal tevreden met onze keuken en met ikook!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A Saarloos op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Keurig en netjes geholpen alles volgens de planning gegaan zeer tevreden met plaatsen van de keuken. En goed geholpen met uitzoeken van de keuken en bladen,
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima begeleid”
Door G. Peeters op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
De heer Zoeter van de zaak in Huissen gaf prima begeleiding bij het kiezen van de opstelling van de keuken, het te kiezen materiaal, apparatuur en beheren van het budget. De service was ook uitstekend. Een topzaak!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Voldeed aan onze wensen”
Door J.H. Kone op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Veendam
Wij hadden in no time een nieuwe keuken die aan onze wensen voldeed. Deskundig advies. Prijs kwaliteit is prima. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst door een zeer goede keukenmonteur. Kleine problemen werden ter plekke en dezelfde dag nog opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed en plezierig”
Door J.Westrik op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
goede en plezierige voorlichting over keukens, waardoor onze keuze makkelijker werd. Ook onze ervaring met de installateur v. Santen was goed en ter zake kundig. Het probleem met een gasleiding werd door hem alsnog verholpen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top gegaan”
Door J. Huizinga op zondag 18 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
Gastvrij ontvangst. Alle tijd nemen voor de klant zonder enige verplichting. Kreeg ook gelijk een 3d tekening van de keuken mee om er thuis rustig over na te denken. Geen opdringerig gedoe. Dit was voor mij de reden om mijn keuken hier te kopen. Alles verliep zoals afgesproken. Snelle levering. Toppie!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Complete keuken”
Door Markerink op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Complete nieuwe keuken gekocht. Van begin tot eind heel erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht en er was een snelle levertijd. Alles compleet en op de afgesproken dag geleverd. Wij raden jullie bij iedereen aan! Goede prijs/kwaliteit en super service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Kwaliteitskeuken”
Door G van Meeteren op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
We zijn uiterst deskundig geholpen bij het ontwerpen en kopen van onze nieuwe keuken. Er is volop meegedacht. Ook de bezorging en installatie zijn uitstekend verlopen. We genieten iedere dag van onze kwaliteitskeuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geslaagd”
Door e meulink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hattem
de tekening viel gelijk in de smaak. de service is heel goed, en ook de afwerking. wij zijn heel tevreden van begin tot het eind van onze keuken. het is ook prettig dat we in onze eigen woonplaats zijn geslaagd
Keukenmontage in actie
Keukenmontage in actie
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Toppers”
Door Janine lamberts op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Bij Ikook mijn droomkeuken volledig laten ontwerpen met zeer deskundig advies, volledig aangepast op je levensstijl en ook nog binnen gevraagd budget! Geen opdringerige verkoop, maar op een prettige manier met je mee denken vanuit je wensen en mogelijkheden!Toppers!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Puntjes op de i”
Door Nancy de Bes op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Enorm goed geholpen. Ik ben zeker drie keer terug geweest om alle puntjes op de i te zetten. Er word alle tijd voor je genomen om de perfecte keuken samen te stellen en de juiste apparatuur te vinden. Wij waren al bij veel keukenzaken geweest maar zijn nergens zo goed geholpen. De planning van levering klopte op de dag af, en dat hebben we wel anders gehoord. Montage door was perfect, echt een vakman. Conclusie: I-Kook een aanrader als u opzoek bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Mar op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Almere
Ik had in eerste instantie een afspraak gemaakt om me te oriënteren op een nieuwe keuken, de mogelijkheden en de prijzen. Nog voor ik de deur uit ging had ik een keuken gekocht, geïnspireerd door 1 van de keukens in de showroom. Inmeten ging allemaal prima en mijn keuken was mooi op tijd binnen. Zeer tevreden en een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Waardering normaa;”
Door Charles op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Dit is onze 2e keuken die we daar hebben gekocht. We worden altijd uitstekend geholpen door Olaf. Maar omdat de keuken kwalitatief tegenvalt en vooral niet voor 100% is gezet, is de waardering 'normaal'.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ontzettend goed geholpen”
Door Erwin Teesink op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Vanaf de 1e rondleiding in de showroom tijdens het uitzoeken van de keuken t/m de "after" service, toen bleek dat de poten van het gasfornuis te laag bleken te zijn en vervangen moesten worden, zijn we ontzettend goed geholpen door de eigenaar en zijn vrouw. Ook de complimenten voor de monteur die de keuken kwam plaatsen, deze werkte netjes en precies.
Ontwerp van de keuken
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alles naar tevredenheid”
Door Ger Zuiderveen op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Het uitzoeken en de bestelling plus levering van de keuken verliepen feilloos in een prettig en goed contact. Problemen die er waren bij installatie zijn zo spoedig mogelijk opgelost Vragen over gebruik (koelkast, inductie en waterkraan) werden ook maanden later naar tevredenheid beantwoord
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door K. Claessen op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
In juni ons nieuwe huis gekocht en via-via terecht gekomen bij i-Kook. Voordat we bij i-Kook terechtkwamen, hebben we eerst de 'Duitsland-variant' uitgeprobeerd. Een aantrekkelijke optie, echter de realiteit bleek een teleurstelling. De netto prijzen bleken aanzienlijk hoger dan in Nederland, iets wat wij niet verwacht hadden. Daarbij waren de gebruikte materialen niet van goede kwaliteit. Uiteindelijk terecht gekomen bij i-Kook in Den Haag aan de Zichtenburglaan in Den Haag. Na uitgebreid rondgekeken te hebben in de winkel, werden wij vriendelijke te woord gestaan door het personeel onder het genot van een kopje koffie. Ook werd er tijdens alle gesprekken rekening gehouden met ons kind, toen 5 maanden oud. Luier wisselen en voeden, alles was mogelijk.

De onderhandelingen duurden langer dan gepland, mede omdat wij een grote wensenlijst hadden. Wij werden op prettige wijze geadviseerd over de indeling van de keuken, de keuze van de werkbladen, de grote van de keukenkastjes en de inbouwapparatuur. Met een heleboel zaken hielden wij in eerste instantie geen rekening. Na gesprekken over en weer hebben we een definitieve keuken gekozen, waarbij meerdere materialen zijn gecombineerd. Uiteindelijk kwamen we redelijk snel tot een goede prijs, waarbij we specifiek gekozen hebben om de keuken door i-Kook te laten inbouwen. Hiermee werd ons het werk uit handen genomen en zouden bij eventuele calamiteiten de herstelwerkzaamheden op het conto van i-Kook komen.
Na het opmeten van de keuken werden alle producten besteld en na 8 weken werd de keuken geplaatst. Er werd na plaatsing nog kort overlegd of alles naar wens was. Wij waren van mening dat de 'zwevende planken' die we naast de afzuigkap hadden laten plaatsen, achteraf niet onze stijl bleek te zijn. i-Kook reageerde hier adequaat op door de planken te laten weghalen en restitueerde het geld. De afzuigkap bleek correct te zijn opgemeten, echter de afvoer was door de aannemer op het laatste moment aangepast. Ook hier liet i-Kook zich van zijn beste kant zien. De koof werd kosteloos aangepast en opnieuw geplaatst. Een klein defect in het keukenblad had geleid tot het volledig vervangen van het blad. En daarbij hadden zij ook nog een cadeau voor ons in petto. Een gloednieuwe magnetron! Zomaar! Omdat het iets langer had geduurd voordat de gehele keuken 'af' was. Kortom, een prima bedrijf met service hoog in het vaandel. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door Masha van der Wilk op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
Onwijs goed geholpen, geen verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Blij met keuken maar service kon beter”
Door Dennis op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij goed geholpen. De verkoper dacht proactief mee en gaf goed advies. We hebben een mooie keuken ontworpen met kwaliteitsapparatuur. De prijs was 16500 Euro (incl montage) voor een keuken met een eiland. Na de bestelling hadden we wat problemen met de levertijd en afstemming met de winkel (o.a. ontwerp moest worden aangepast ivm de constructie). We zijn blij met onze keuken, maar de service/dienstverlening na de koop kon beter. Dit hebben we besproken met de winkel."
Dankjewel voor je feedback Dennis! Even leek de wet van Murphey voor jouw keuken op te gaan. Alles is inmiddels opgelost. Jouw opbouwende kritiek is voor ons zeer waardevol. Veel plezier met je nieuwe keuken! REACTIE VAN RACHID (KEUKENCOACH I-KOOK DEN HAAG)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bekwaam”
Door F.Aarts op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed advies gehad van verkoper Daniel. Problemen die er waren zijn correct opgelost. Afspraken correct nagekomen. De monteurs waren beide keren zeer goed op de afgesproken tijd aanwezig en zeer bekwaam met het vak op de hoogte en zeer vakkundig. Contacten waren altijd zeer prettig.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Fam. Gelderloos, Veendam op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Veendam
Onze ervaring met I-kook Veendam was goed. De informatie die we hebben ontvangen was zeer duidelijk en helder. Niks werd opgedrongen. Er werd naar onze wensen geluisterd. Dit bedrijf zouden we dan ook bij een ieder willen aanbevelen. Een compliment voor Erik die onze keuken heeft geplaatst. Dit heeft hij zeer vakkundig gedaan. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“In het algemeen een aanrader”
Door Dico Krommenhoek op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima contact, goede voorlichting, meedenken. Echter helaas verkeerde informatie betreffende leidingen en de afmetingen van een eindstuk, waardoor de monteur drie keer moest komen. Aftersales: OK, met kleinigheidje: heb info gevraagd betreffende een onderdeel waarover niets staat in de handleiding, maar wel bijgeleverd is bij de stoomoven. Was doorgestuurd naar de leverancier...Nog geen antwoord. In het algemeen: Aanrader: JA
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zo'n behandeling wens je iedere klant toe!”
Door Hans op dinsdag 16 jul 2013 '13 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel prettige behandeling door J. Benders bij I-kook Rotterdam. Alle tijd, deskundige uitleg bij keuzes, geen druk tijdens gesprekken of daarna. Afspraken zijn nagekomen, prettige goede monteur. Bij kookplaatprobleem binnen enkele uren monteur, die het oplost. Eén nalevering, die met 3 weken geleverd en gemonteerd was. Dit is kwaliteit, zoals dat als klant wenst!
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor! REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima keuken”
Door B. Knol op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Prima keuken geleverd; voldoet aan de verwachtingen. Een punt van kritiek: bij storing aan een accessoire wordt verwezen naar de betrokken leverancier. Dat is niet juist; I-Kook is en blijft volgens het geldende consumentenrecht als eindverkoper zelf verantwoordelijk voor de geboden garanties. Ik moet hierbij opmerken dat bij gebreken aan de keuken zelf, wel alle verantwoordelijkheid wordt genomen met een prima afwikkeling.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mijn ervaringen”
Door A.M. op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Den Haag
Aanvulling ontvangen op 15 juli 2016: Zojuist heb ik eerder een review geplaats over I-Kook Den Haag en mijn ervaringen gedeeld met jullie. Nadat ik de review geplaatst had, heb ik contact gehad met een lid van het MT van I-Kook, waarbij een passende oplossing is gedaan. Ik ben tevreden met de oplossing die is geboden door I-Kook en ben blij dat I-Kook mijn ervaring serieus heeft opgepakt en ook mijn ervaring gedeeld heeft met de vestiging. Dus dat is super opgelost door I-Kook!

Hieronder mijn ervaringen, ja ervaringen met I-Kook Den Haag bij het kopen van een keuken. Eindelijk is mijn keuken af. Wat een opluchting na zoveel gedoe. Ja u leest het goed gedoe! Waar zal ik beginnen. Aantal maanden geleden hebben wij een keuken besteld bij I-kook D-H. We werden keurig geholpen bij het samenstellen van de keuken, werd goed meegedacht. om binnen het budget te blijven. Maar op het moment toen we de keuken binnen hadden gehad begon de ellende. Allereerst was de spatwand en bovenwand beschadigd (transport), kan I-kook niks aan doen. 2 maanden later werd het pas gemonteerd (duurde erg lang). Tot onze verbazing hadden wij elders een spoelbak gekocht 50x50, gebeld met I-kook die gaf aan max 60 cm moet kunnen. Helaas paste deze spoelbak niet bij het monteren! ja duhh de hele order was niet gewijzigd door I-kook. Ik moest haasten om weer een nieuwe spoelbak te kopen van 40x40. wij hebben nu 10 cm over aan de muur kant. Slechte zaak dus. Ook was er een kookplaat geleverd die wij niet hadden besteld ivm aparte pannendragers die wij wilden. I-kook heeft een duurdere geleverd gaven zij aan. Prima en mooi, maar niet onze 1e keus en niet overlegd met de klant! Ook hanteren zij andere prijzen dan andere I-kook winkels. Heb zelf na gebeld hiervoor bij andere vestiging. Het product was elders helft van de prijs.En totaal niet te spreken over de monteurs, die bizar slecht zijn in communiceren en onderling (zzp-ers) een verstoorde werkrelatie met elkaar hebben, waar de klant de dupe van is. Al met al is mijn keuken erg mooi geworden los van die 10 cm, maar de hele afhandeling daarvan heeft enorm veel tijd en energie gekost. En ik wil de 1e keukenmonteur super bedanken voor zijn werkzaamheden. Dat was pas een prima en eerlijke vent. De keuken werd helaas niet afgemaakt door hem, want hij werkte niet meer voor de het bedrijf wat was ingehuurd door I-Kook. Maar wat ik dus wil aangeven ga niet bij 1 keukenboer langs maar vergelijk overal, want voor je het weet ben jij de regisseur van heel de keuken tot het af is en dat is jammer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door Michael Klop op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Volledig nieuwe keuken aangeschaft en laten monteren. Verkoper stond altijd open voor vragen, gaf goed advies en dacht mee in mogelijkheden. Monteur was vriendelijk en professioneel. Al met al een aanrader voor iedereen!
Keukenontwerp tekening
Keukenontwerp tekening
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles super”
Door Leola de Vries op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken. Alles super, zowel de keuken als montage en service van de winkel. Zo ook waar IKooK om bekend staat, geen gepingel over dure bedragen maar direct een scherpe prijs. In de winkel goed geholpen met goed advies en mooie realiatische tekening. Dat maakt de keuze toch makkelijker. bedankt!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (8 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bBergen op Zoom (17 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
cCapelle aan den IJssel (20 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
dDen Haag (21 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
eDen Helder (0 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
fEtten-Leur (1 ervaring), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
gHattem (8 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
hHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
iHuissen (18 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
jLeeuwarden (8 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
kOud-Beijerland (7 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
lOudehaske (6 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
mSittard (5 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
nSliedrecht (12 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
oSoesterberg (26 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
pVeendam (22 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
qVeenendaal (8 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
rZaandam (1 ervaring), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens