Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (1 week geleden)
Woudenberg (Utrecht)
30 ervaringen (1 maand geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
29 ervaringen (3 dagen geleden)
Rijssen (Overijssel)
230 ervaringen (4 dagen geleden)
Staphorst (Overijssel)
151 ervaringen (3 dagen geleden)
4,9

Satink Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 038-4542975 | Huub van Doornestraat 4, 8013 NR Zwolle
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Satink Keukens
Al ruim 25 jaar een vertrouwd adres
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Satink Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Voor ons niet meer”
Door John op vrijdag 25 aug 2017 '17
Keuken gekocht bij Satink, geen goed woord over voor deze keukenzaak. Hoge netto prijs en als ergens 'echt' korting op wordt gegeven durven ze het niet op de offerte te zetten omdat het een 'tijdelijke' aanbieding betreft. Communicatie vanuit Satink slecht, lastig bereikbaar bijvoorbeeld wou ik ons aanspreekpunt bellen geeft de receptie aan dat hij in bespreking is. Twee uur later belt de receptie mij terug en zegt ineens dat hij vrij is die middag. Nou als je klant vriendelijk bent dan had je nog even terug kunnen bellen. Verder wel mooie keuken en goede producten, alleen voor ons nooit meer. Keuken is reeds geplaatst
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Duurde lang”
Door Smolders op vrijdag 12 jan 2018 '18
Goede verkoop, slechte communicatie. Slechte service. I.p.v. 2 1/2 week duurde het 3 mnd
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,5
Boer Staphorst
Staphorst (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 151 ervaringen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 30 ervaringen
“Onvolledige keuken”
Door Roy Sonnega op donderdag 1 dec 2016 '16
Bij Satink terecht gekomen omdat ze project leverancier zijn van ons nieuwbouw project. Na een goed begin helaas een zeer teleurstellend einde. Keuken is prima, zeer netjes geplaatst door een 3e partij (interieurbouwer). Echter, heeft Satink op eigen initiatief een andere afzuigkap geleverd. Deze kap had andere afmetingen dan de originele afzuigkap, en heb deze dus niet geaccepteerd. Het feit dat Satink, zonder bericht naar ons, een andere afzuigkap levert, vind ik nogal vreemd, maar goed, kan gebeuren. Nieuwe afzuigkap zou besteld worden, en zou z.s.m. geleverd worden. Inmiddels zijn we 5 weken verder! Terugbel beloften worden niet waargemaakt. De verkoper krijgen we niet meer te spreken, en ik ben inmiddels alweer 7 telefoongesprekken verder. Onze betaalde afzuigkap ligt nu al 1 week bij Satink in het magazijn. Nog steeds wacht ik op een telefoontje om een afspraak te maken. Blijkbaar vind Satink het heel normaal om mensen met een onvolledige keuken achter te laten. Service is volledig afwezig bij Satink! Zeer teleurgesteld in deze nazorg, en zou Satink ook absoluut afraden bij potentiële klanten.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Satink Keukens”
Door Bienvenida op woensdag 22 apr 2015 '15
Slechte service achteraf na levering, tot 2 x toe probleem met apparatuur binnen garantie gehad, telefonisch krijg je geen inlevingsvermogen en alleen een nummer van de fabrikant en de melding dat je vooral niet bij Satink moet zijn. Beetje bedrijf staat achter zijn spullen en neemt daar verantwoordelijkheid voor zeker binnen de 2 jaar fabrieksgarantie.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
Vestiging Satink Keukens
aZwolle, Huub van Doornestraat 4, 8013 NR Zwolle, tel 038 - 454 29 75
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.