Feedback
9,7

Ardi Keukens en Sanitair

Website: www.ardikeukens.nl "Fantastisch" score uit 228 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.ardikeukens.nl | tel: 0166-653448 | Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens en Sanitair
Ga voor keukens met een 9+ naar de recent vernieuwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Ardi Keukens en Sanitair is al 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. Onze keukens en badkamers komen nu nog beter tot hun recht. Genoeg reden dus om een bezoek aan onze showroom te brengen. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met een 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met een 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBasic-line keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Ook kunt u kiezen uit keukens van doorleefde materialen uit onze Old Wood collectie. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog vijf andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Elke situatie is uniek, en u moet kunnen bouwen op de leverancier die uw wensen en verwachtingen centraal stelt. Daarom mag Ardi Keukens en Sanitair al zeven jaar op rij het KwaliteitsKeurmerk Keukenbranche voeren. Onze klanten geven aan dat Ardi Keukens en Sanitair dé leverancier is die waarmaakt wat wordt beloofd: Uw droomwens perfect en volgens afspraak realiseren.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.
Gebruikerservaringen
Er zijn 228 gebruikerservaringen over Ardi Keukens en Sanitair. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren188 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Prachtig geheel”
Door Rachel de Meijer op maandag 30 mei 2016 '16
Prachtig en betaalbaar eindresultaat. Goede service en vriendelijk geholpen. Zeker toen we twijfelde over de juiste kleurstelling kwamen ze met een goed advies met als resultaat dat kastjes en werkblad een prachtig geheel zijn geworden.
Beige/grijs/wit kastjes met kunststofblad
Beige/grijs/wit kastjes met kunststofblad
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klein maar fijn”
Door familie Schellinger op vrijdag 22 jul 2016 '16
In ons nieuwe appartement bevond zich een piepkleine, maar mooie keuken. Dankzij creatief meedenkwerk van Arjanne van der Salm van Ardi en prima werk van monteurs is er een deel aangebouwd in dezelfde stijl. Alles op tijd, keurig afgewerkt en ook nog eens opgeruimd na de klus. De keuken ziet er tip-top uit. Wij zijn meer dan tevreden! Het waren bovendien heel gezellige dagen dankzij de vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Chapeau”
Door Familie Akkermans op woensdag 29 jul 2015 '15
2 schuif scharnieren waren kapot van opdekdeur koelkast van 18 jaar oud.
Na lang zoeken toch nog 2 nieuwe passende scharnieren gevonden. Zodat de opdekdeur weer terug op de koelkast gezet kan worden. Dus chapeau voor Ardi Keukens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super ervaring bij Ardi!”
Door S. Konings op woensdag 29 okt 2014 '14
We hebben vorig jaar november een gesprek gehad bij Ardi over een keuken voor een huis dat we toen op het oog hadden. Op dat moment hadden we het huis nog niet eens gekocht, maar werden op basis van de plattegrond die we hadden meegenomen meteen perfect geholpen. Er werd meegedacht door de verkoper en uiteindelijk hebben we besloten om hier de keuken door Ardi te laten plaatsen. Afspraak is afspraak. Onze vaatwasser was geleverd met een deukje. Deze werd direct weer meegenomen en kregen wij heel snel een andere vaatwasser. De service van Ardi is prima. Wij zijn zeer te vreden.
Onze Ardi Keuken
Onze Ardi Keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Subliem”
Door fam. uit geldermalsen op dinsdag 8 nov 2016 '16
Henry en zijn tem hebben ons boven verwachting geholpen. Zowel in keuze, prijs en uitvoering hebben ons bijzonder verrast. Tevens de servicepunten hebben zij perfect opgelost. Subliem! Je snapt niet dat dit voor het gevraagde bedrag allemaal kan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede montage”
Door Laurens Dorst op dinsdag 24 nov 2015 '15
De monteur van Ardi keukens heeft vanmorgen bij ons gewerkt
een goede monteur ,beleefd ,vriendelijk en zijn werk met goede en zorg kwaliteiten voor ons gedaan Wij zijn er zeer over tevreden. Hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een nieuwe keuken geplaatst”
Door van der Jagt op maandag 12 mei 2014 '14
Ardi keukens vinden wij een goed bedrijf om voor te kiezen als je een goede keuken van kwaliteit wil. We zijn tevreden over de manier waarop wensen werden omgezet in onze droomkeuken. Er wordt goed geluisterd en daarop doorgezet in de uitvoering van de keuken. Er werd ook geluisterd naar ons budget en er kwamen allerlei tips om binnen dit budget te blijven. De levering was prima. Wij hadden er voor gekozen om de keuken zelf te zetten en dat was geen enkel probleem. Er werd op een ontspannen manier, maar met motivatie samen naar onze keuken gezocht
Onze prachtkeuken
Onze prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“geweldig”
Door maria van den heuvel op donderdag 8 mei 2014 '14
Fantastisch vakwerk. Prettige monteurs en alle lof voor met name siegfried. Hij verdient een grote pluim. Zeker aan te bevelen voor nieuwe klanten. We hebben keuken en bijkeuken helemaal opnieuw laten plaatsen. Het betreft Duitse keuken Excellentic met multiplex werkblad. Perfecte service door Ardi.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Snelle service”
Door Fam. M. Aarnoudse op vrijdag 23 sep 2016 '16
Onze vaatwasser was kapot. Eerst een ander bedrijf opgebeld maar die hadden een vrij lange levertijd. Daarna ardi keukens gebeld. Smiddags om 13.00 gebeld. Aan het einde van de middag stond de bus voor de deur met een nieuwe vaatwasser. Super. Goed advies over de vaatwasser.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service gehad”
Door W.W. Jumelet op woensdag 7 okt 2015 '15
In 2008 een keuken gekocht waarvan helaas de lak los liet . fabrikant en Ardi hebben een prima voorstel gedaan waardoor de voorzien is van nieuwe fronten. Ook is de keuken weer gelijk netjes afgesteld. Een prima service van Ardi.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooie Landelijke keuken!”
Door A. Oostrum op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Keuken uitgezocht bij Ardi Keukens. Zeer goed en deskundig advies van de verkoper. Deze hielden goed rekening met onze wensen. Er werden laden geadviseerd, waar we heel blij mee zijn hoeveel ruimte er in zit. Lekker drinken en hapjes uit de friet pan gekregen. Dat troffen we wel op de zaterdag middag. We raden ardi aan iedereen aan omdat de prijs/kwaliteit verhouding het beste is.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“uiterst tevreden”
Door Jannet op maandag 10 jun 2013 '13
Wat de doorslag gaf tot kopen: direkt de laagste prijs, geen gewik en geweeg, meteen weten waar je aan toe bent. De montage van de keuken was ook heel netjes en tot in de puntjes goed geregeld. Ik zou iedereen Ardi-keukens aanraden, omdat je dan weet dat het goed zit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Jan op donderdag 24 jan 2013 '13
We wisten precies hoe onze keuken er uit moest komen te zien, en zijn met woonbladen vol voorbeelden naar Ardi keukens gegaan. Daar werd alle tijd voor ons genomen en konden we echt alles vinden wat we zochten. de klantvriendelijkheid vonden wij erg prettig. De prijs viel ons mee. De levering verliep volgens afspraak, en een paar foutjes werden heel snel opgelost. Het was onze derde keuken die we bij Ardi kochten en we kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“geweldig team”
Door gerard elst op zaterdag 13 dec 2014 '14
we hebben van de verkoop tot het plaatsen een heel goede service gehad. het maakte niet uit aan wie je iets vroeg iedereen kan je een goed antwoord geven. het personeel is goed opgeleid en zijn heel erg gemotiveerd. de nazorg is ook erg goed. ardi keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ervaring Ardi keukens”
Door Cathelijne op woensdag 30 apr 2014 '14
Voor het aanschaffen van mijn eerste keuken naar Ardi keukens gegaan. Tijdens het gesprek werd heel duidelijk besproken wat wel en niet kan, uiteindelijk ben ik gekomen tot de keuken die ik graag wilde. Netjes zoals afgesproken is de keuken geplaatst op de dagen zoals we hadden afgesproken. Ik had nog een vraagje over de apparatuur. Deze is direct behandeld, toen bleek dat Ardi keukens me niet kon helpen hebben ze me geholpen met het verder kijken. Goede service!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurig geholpen”
Door Fam. Looijen op maandag 27 jul 2015 '15
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht, na veel winkels uiteindelijk bij Ardi keukens terecht gekomen (mede dankzij de goede recensies op deze site)We zijn daar keurig en uitstekend geholpen en ook het hele verdere traject tot en met de plaatsing was uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aardig”
Door Evelien op donderdag 15 mei 2014 '14
Twee-en-een-half jaar geleden hebben we bij Ardi een nieuw keukenblok gekocht. In plaats van een fornuis met oven en aparte magnetron hebben we sindsdien een combi-oven. Door een onoplettendheidje van onze dochter is op een gegeven moment een plastic antispat-deksel voor in de magnetron in de oven blijven liggen terwijl die werd voorverwarmd. Met als gevolg een heel apart kunstwerk; een metalen rooster met plastic slierten. Niet meer te gebruiken, maar gelukkig verder geen schade. Toen ik door nare persoonlijke omstandigheden pas deze week de moed kon vinden om wat puntjes op de i te zetten en weer naar Ardi toeging, was dit één van mijn vragen. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd volop meegekeken naar oplossingen. O.a. door het rooster nogmaals in een hete oven te plaatsen waardoor misschien al het plastic er dan af zou smelten. Toen dit niet helemaal tot het gewenste resultaat leidde kwam een andere verkoper en bood me als service een nieuw rooster aan. Gratis. Hartstikke aardig.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi eindresultaat”
Door O.de pender op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Landelijke keuken met een heel mooi eind resultaat. Bij Ardi zijn wij heel correct en professioneel geholpen door Bart in 't Veld. Van begin tot einde goede communicatie. Er is alle tijd genomen om ons rustig van advies te voorzien. De jongens die de keuken hebben geplaatst ook voor hun een compliment.
Landelijke hoekkeuken
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zoals altijd bij keukens”
Door GCJ Bogers op maandag 28 jan 2013 '13
Duurde ruim 2 maanden voordat de keuken echt werd afgewerkt i.v.m. tot 4 x toe leveren van foutieve onderdelen.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Uitstekend”
Door Remko op maandag 14 dec 2015 '15
In juli een eerste bezoek gebracht aan Ardi n.a.v. de positieve berichten op Qasa.nl. We hadden geen afspraak gemaakt, want we wilde eerst eens rondkijken. Onze eerste indruk was goed. Je kan op je gemak rondlopen zonder meteen ondervraagd te worden door een verkoper. Omdat de eerste indruk goed was hebben we een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Er is toen alle tijd genomen om onze droomkeuken op papier te zetten. Diezelfde middag kregen we een 3d tekening en prijsopgave mee naar huis. Deze hebben we op onze gemak bekeken. Korte tijd later hebben we weer een afspraak gemaakt voor enkele wijzigingen. Weer een paar dagen later en een paar wijzigingen verder hadden we onze droomkeuken klaar en hebben we getekend. Al met al een heel rustig proces waarbij je in alle rust de juiste beslissingen kan nemen met hulp van de expertise van Ardi. Tot de levering en montage in december word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling en voorzien van nodige info m.b.t. technische tekeningen en aansluitschema. De montage begin december is perfect verlopen. De monteur had zelf een kras ontdekt op één paneel dus deze wordt nog vervangen. Helaas wel 2 kleinere problemen met de apparatuur, maar daar is inmiddels ook een serviceafspraak voor ingepland. Wij hebben een goede ervaring met Ardi en komen hier zeker terug voor de volgende keuken. Met bijzondere dank aan verkoper Eliza en monteur Leen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Moeite waard”
Door M. uit Sint-annaland op dinsdag 1 dec 2015 '15
De keuken staat al weer een poosje en we zijn nogsteeds super tevreden. Super goed geholpen en een prachtig resultaat!! We bevelen het iedereen aan want het is de moeite waard om er eens heen te gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Genieten van de keuken”
Door Fam.van Alphen op donderdag 12 jan 2017 '17
September 2016 is onze Keuken geplaats,we zijn er heel erg blij mee. En genieten hier iedere dag van! De monteurs Arie en Han hebben prima wel geleverd!Tijdens het plaatsen. zijn onze achter buren wezen kijken,ze vonden de keuken zo mooi, dat ze de reis naar st.Annaland hebben gemaakt,en ook n keuken hebben gekocht! Super leuk voor Ardi.
Witte landelijke keuken
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tot op heden zeer tevreden”
Door G.Marijs op dinsdag 2 jun 2015 '15
Wij hebben bij Ardi keukens onze nieuwe keuken gekocht. Goede vakkundige service en betrokkenheid en duidelijkheid. Wij zijn tot op heden een zeer tevreden klant. Wij raden deze keukenzaak zeker bij u aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ontzettend blij”
Door fam. Ibrahim op maandag 9 feb 2015 '15
Eind januari is onze keuken door Ardi geleverd en gemonteerd. We zijn ontzettend blij met de begeleiding van Ardi in het gehele traject, van aankoop tot levering. Bart heeft alle tijd genomen om te komen tot een ontwerp die volledig voldoet aan aan onze wensen. De prijs werd altijd goed meegenomen bij alle beslissingen, zodat we niet voor onaangename verrassingen kwamen te staan. Het leveren en plaatsen van de keuken verliep zonder problemen. De monteur nam goed de tijd om alles netjes en opgeruimd af te leveren. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Schitterende keuken, uitstekende service.”
Door Fam. van Bavel op zaterdag 20 dec 2014 '14
Door de goede reviews op qasa.nl hebben wij voor een keuken en bijkeuken bij Ardi gekozen. Op een zaterdag zijn wij, na het maken van een telefonische afspraak, naar St. Annaland afgereisd. Daar aangekomen hebben we eerst een rondje door de showroom gemaakt. Omdat het erg druk was waren de verkopers niet beschikbaar en werden we geholpen door een medewerker van Ardi die normaal de materiaalinkopen doet. Een aardige en oprechte meneer, maar geen verkoper waardoor bijvoorbeeld de uitleg over de verschillende type keukens (excellent, etc) niet helemaal overkwam. Het uitzoeken was een hele klus en heeft de hele dag geduurd. Onze keuken heeft een kookeiland van 290cm bij 110cm wat bij de keuze voor het blad problemen opleverde. Ik wil perse graniet, maar het was niet zeker of dit wel uit een stuk geleverd kon worden. Bovendien vond ik de keuzemogelijkheden voor graniet bij Ardi niet optimaal. Er zat geen graniet bij waar ik direct verliefd op kon worden. De verkoper probeerde daarop een composiet blad te verkopen, maar daar wilde ik niet aan. Uiteindelijk besloten om op de order aan te geven dat het blad kon worden geannuleerd. Na de keuken moest de bijkeuken nog worden uitgezocht. Na zo'n lange dag met al die keuzes heb je het wel een beetje gehad. De bijkeuken is in minder dan een uur uitgezocht. Na zelf wat rond te hebben gekeken besloten het blad bij Ardi te annuleren. Elders kon ik het voor de helft van de prijs krijgen en dan ook nog 4cm massief in plaats van 2 cm. Dit betekende wel 2 leveranciers voor 1 keuken, met alle risico's die dat met zich meebrengt. De tekening die door de leverancier van het blad is gemaakt werd door Ardi netjes gecontroleerd en retour gestuurd. Het annuleren was ook geen probleem. Afspraak is dus echt afspraak. Het inmeten van de keuken is daarna netjes gedaan. Dat stelt met een kookeiland ook niet zoveel voor. Het leveren en plaatsen van de keuken verliep prima. De spullen werden op een vrijdag geleverd. De maandag daarna zou de plaatsing worden begonnen. Het plaatsen is door 1 medewerker gedaan. Hij is er tot en met donderdag mee bezig geweest. Bij de oplevering alles samen doorgelopen. Wat bleek, er moesten 4 deuren worden vervangen omdat de hoogglans lak er net niet netjes op zat. Als de monteur er niks van had gezegd had ik het zelf niet opgemerkt. Hij heeft het echt tot in de puntjes nagelopen. De nieuwe deuren werden enkele weken later geleverd en gemonteerd. Ik mocht de oude deuren houden wat erg handig is met een 1,5 jaar oude dochter die de boel terroriseert. Als er nog eens iets gebeurd heb ik reserve deuren die er prima uitzien. Super! Al met al is het hele proces super verlopen. Ik zou Ardi aan iedereen aan kunnen raden. Qua prijs kan ik er niet zoveel over zeggen. Wij hebben nergens anders een offerte opgevraagd. De keuken was niet goedkoop, maar daar hebben we zelf voor gekozen. De apparaten hebben wij voor een goede prijs gekregen omdat je die kunt nazoeken op internet. De bijkeuken was bijna een verrassing, omdat ik niet meer precies wist wat we hadden uitgezocht maar uiteindelijk ziet die er ook prima uit. Over het totaal ben ik erg tevreden. De keukenbranche komt op mij altijd wat louche over maar bij Ardi heb ik daar niks van gemerkt. Dat de levering en plaatsing door monteurs van Ardi wordt gedaan is wat mij betreft ook een pluspunt. Geen problemen bij de levering en montage. Een prima en betrouwbaar bedrijf. PS: op de foto staat de keuken nog met het noodblad. Het granieten blad wordt binnenkort geplaatst.
Blad moet nog geplaatst worden.
Blad moet nog geplaatst worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Bouke Pieper op woensdag 23 nov 2016 '16
Nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De oude indeling was onpraktisch. Bij onze Zweedse grootgrutter wilden wij zelf een ontwerp maken maar hier kwamen wij niet uit. Ardi heeft oplossingsgericht meegedacht en mede dankzij de goede tips en hun visie vanuit de jarenlange ervaring hebben wij een compleet andere opzet en indeling. Wij zijn enorm tevreden en blij met het resultaat! !
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door D.Breen-Paluch op woensdag 9 nov 2016 '16
zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Ook de manier van zaken doen naar de klant toe is ons erg bevallen. Correcte manier worden dingen afgehandeld. Denken mee met de klant. Van de verkoper tot aan de monteur kunnen wij alleen maar lof uitspreken. Wij vinden het een aanrader voor iedereen .
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“sevice”
Door Ad Jansen op donderdag 15 mei 2014 '14
Na bijna 6 jaar ging de folie aan één keukendeurtje "kreukelen". Één belletje en na een paar weken (bestelperiode) zijn alle kastdeurtjes kosteloos vervangen. Wat een service! Super!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door meijer op woensdag 26 mrt 2014 '14
wij zijn uitstekend geholpen bij ardi keukens perpecte info over de keukens en apparatuur ..wij zijn er erg over te spreken ..en bevelen het iedereen aan die van plan is om een nieuwe keuken aan te schaffen ...
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima ervaring”
Door LK op zaterdag 5 okt 2013 '13
Prima geholpen tijdens de aankoop en tegen een goede prijs de keuken gekocht. Vakkundig gemonteerd en schitterend resultaat, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Annulering afspraken”
Door M.C. de Jong op vrijdag 9 dec 2016 '16
Mooi bedrijf maar de slogan "afspraak is af spraak" klopt niet. Reeds 2x geprobeerd afspraak te maken voor de aankoop van een keuken en telkens 1 dag vooraf geannuleerd. Wij werken beiden en moesten vrij nemen voor deze afspraken. Deze situatie heeft voor ons het vertrouwen in dit bedrijf geen goed gedaan. Voor een grote aankoop die een nieuwe keuken is mag men beter verwachten.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Als eerste op de lijst”
Door S.Beerthuizen-Sibbald op woensdag 6 apr 2016 '16
Het is 15 jaar geleden dat onze keuken door ARDI/St. Annaland geplaatst werd en wat wij nu opmerken dat de nazorg voortreffelijk goed is. De medewerkers zijn attent en hulpvaardig en komen meestal met een goede oplossing. Bij onze volgende aankoop voor een ''nieuwe'' keuken zal ARDI als eerste op onze lijst staan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Hartelijk bedankt”
Door Fam. van Dijk op zaterdag 2 apr 2016 '16
Eind vorig jaar gingen wij op aanraden van onze zoon een bezoekje brengen aan Ardi keukens om een nieuwe keuken uit te zoeken. We zijn op een zeer prettige manier geholpen. Er werd meegedacht en rekening gehouden met onze wensen. Tijdens dit bezoek werden wij voorzien van heerlijke hapjes. Het plaatsen van de keuken werd in overleg gepland. De monteur heeft de prachtige keuken keurig gemonteerd. Wij zijn bijzonder blij met het prachtige resultaat en kijken terug op een zeer goede afhandeling vanaf het begin tot het eind. Hartelijk bedankt!
Rechte landelijke keuken
Rechte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe Keuken”
Door J.K Keur op woensdag 9 okt 2013 '13
heel erg tevreden met onze keuze voor ardikeukens vanaf conceptontwerp tot en met het plaatsen van de keuken, binnen het door ons gestelde budget.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Meer dan tevreden klanten”
Door Fam.J.Sonius-Hellevoetsluis(woontoren Centerpoint) op donderdag 17 mrt 2016 '16
Uitstekende ervaring ondervonden/goed advies van prima jonge verkoper ELIZA(waar inwendige mens ook verwend werd)/tevreden prijsniveau/vriendelijk personeel/goede logistiek met prima afspraken/twee uitstekende keukenmonteurs met grote ervaring die een mooie keuken met goed werkende apparatuur hebben neergezet in recordtijd(0730/1830 uur in een dag)-kortom twee meer dan tevreden klanten!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aftersales dik in orde”
Door Familie van den Hil uit Dinteloord op woensdag 15 jun 2016 '16
Verkopers, top! Monteurs met kennis van zaken die meedenken, niets is een probleem. Onze stoomoven was een paar keer stuk geweest, prima geholpen, we mochten zelfs na een half jaar een ander merk uitkiezen en alleen de meerwaarde bijbetalen! Ook aftersales dus dik in orde! De keuken is van vorig jaar juli.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Werkblad geplaatst”
Door J.P. op woensdag 17 dec 2014 '14
Gisteren heeft een monteur van Ardi keukens naar volle tevredenheid een werkblad geplaatst. Zo heeft hij ook de gaskookplaat en de spoelbak perfect erin gezet. Ik kan dan ook niets anders zeggen dan hulde! Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden. In mijn kennissenkring ga ik dat zeker doen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“prima geholpen prima prijs”
Door TR bergen op zoom op zaterdag 12 apr 2014 '14
Wij zochten een gedegen keuken met alles wat nodig is voor een hobby kok. We zijn bij Ardi keukens prima geholpen. Goede tips en vooral goede plaatsing, afwerking en services. Helemaal tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nieuwe keuken | prachtig resultaat”
Door fam. Mulder op zaterdag 22 mrt 2014 '14
Door goede ervaringen van anderen bij Ardi terechtgekomen. Het uitkiezen alleen al was een leuke bezigheid; prettig geholpen. Alles goed doorgesproken en voorbereid. Het plaatsen verliep vlot en soepel door prettig en vakbekwaam personeel. Servicepunten zijn/worden serieus en goed behandeld/opgelost. Resultaat: een prachtige keuken en een tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“top ervaring”
Door r. de witte op dinsdag 18 mrt 2014 '14
Ardi is een absolute aanrader, er wordt zeer ruim de tijd genomen. Aan de kleinste details wordt aandacht besteed. Alles wordt uitvoerig besproken. Ook de plaatsing gebeurt zeer goed. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Met wederom oog voor details. Ook de aftersale is goed, eventuele problemen worden correct opgelost.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader voor iedereen”
Door G de Rooij op zaterdag 15 feb 2014 '14
Vele keukenzaken bezocht en Ardi kwam als de goedkoopste uit de bus! Er werd praktisch meegedacht en adviezen op maat gegeven. Klantvriendelijkheid was op en top. Perfecte levering op een kleinigheidje na alles compleet. Servicemonteur stond zo voor de deur! Klacht over gasstoestel werd opgelost door ATAG monteur. Ardi verdiend een dikke 9
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“mooier dan verwacht”
Door lambert en wilma van meel op vrijdag 7 feb 2014 '14
Eind vorig jaar een keuken besteld bij Ardi. We zijn daar erg goed ontvangen, koffie met gebak, tussen de middag een broodje, enz. De verkoper, Arie, had alle tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. De tekening werd gemaakt en was na een paar aanpassingen naar onze wens. Het leidingschema was helder. Een paar keer gebeld, zeer vriendelijk te woord gestaan. De orderverwerking zag iets wat niet zo mooi was in de keuken en dit is veranderd, zodat de keuken een warmere uitstraling kreeg. Een verandering ten goede dus, zonder meerkosten! De levering was precies op tijd. De monteur, Marnix, is een harde werker, denkt mee en werkt erg netjes en zeer precies. Onze ervaring is dat dit een bedrijf is met aandacht voor de klant, een bedrijf dat meedenkt, eventuele problemen oplost en erg klantvriendelijk is!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hulp bij kapot keukendeur scharnier”
Door J de Kooning op maandag 9 dec 2013 '13
Afgelopen woensdag met Ardi keukens gebeld en verteld dat het keukendeurtje onder de spoelbak niet meer zachtjes dichtging, waarschijnlijk scharniertje defect. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en wat scherts onze verbazing, de volgende dag werden 2 nieuwe scharniertjes afgeleverd. Wat een geweldige goede service bij Ardi keukens en ook zijn de medewerkers allemaal super vriendelijk en behulpzaam, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer tegenkomt. Kortom complimenten aan deze geweldig keukenzaak in ST-Annaland.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Service gehad”
Door Fam. Burgers op woensdag 2 mrt 2016 '16
Drie jaar geleden een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De vaatwasser (pelgrim) is pas kapot gegaan en de service van Pelgrim liet op zich wachten. We hebben toen Ardi ingeschakeld en zij hebben ervoor gezorgd dat we een nieuwe vaatwasser krijgen. Wim van Ardi hartelijk bedankt voor het verzorgen van deze service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“prima tevreden”
Door G.A. van Tuyl op maandag 30 sep 2013 '13
Er is bij mij een nieuwe keuken geplaatst door Ardi Keukens. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en afwerking. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen indien u een nieuwe keuken wilt. Ik kan geen enkele klacht bedenken, alles is goed verlopen. De prijs is in verhouding met de kwaliteit eveneens goed.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede service”
Door Yvonne Heestermans op woensdag 26 okt 2016 '16
Deze zomer hebben wij onze nieuwe Ardi keuken in gebruik mogen nemen. De keuze voor deze kwaliteitskeuken is tot stand gekomen met deskundig advies van Eliza en Henry. Talloze mogelijkheden kwamen voorbij en uiteindelijk werd het een keuken die zowel bij de nieuwe woning als bij ons past. Heel veel dank voor de goede service. Familie Heestermans
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Fam. Capelle op donderdag 23 mei 2013 '13
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken en tekenen van onze nieuwe keuken. Is ook precies op de afgesproken dagen geleverd en netjes geplaatst. We zijn er heel blij mee. Ook toen er achteraf nog wat moest gebeuren, kwamen ze gewoon even langs. Gewoon een goede keukenboer!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onze eerste nieuwe keuken.”
Door Fam. Takken op zondag 9 feb 2014 '14
We zijn bij Ardi keukens terecht gekomen door vrienden en bekenden die er hun keuken hadden gekocht. Eerst via de website rond gekeken en daarna de beslissing genomen om een keer de showroom te bezoeken. Daar zijn we vriendelijk ontvangen en na rond te hebben gelopen een verkoper aan gesproken. We hebben onze wensen aan de verkoper kenbaar gemaakt en deze heeft een tekening en een voorlopige prijs opgave gemaakt. Twee dagen later zat de 3D tekening in onze mailbox. We hebben er een week of drie over nagedacht en toen een afspraak met de verkoper gemaakt. De verkoper heeft ons goed en deskundig geholpen en we hebben de keuken besteld en deze wordt in wk 34 geleverd. tot zo ver heel erg tevreden en super blij met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super geholpen”
Door M.P. Muller op woensdag 28 dec 2016 '16
Van begin tot eind super geholpen. Prachtige keuken getekend en geplaatst. Na plaatsing waren er nog wat kleine dingetjes niet in orde, maar die zijn heel snel en heel correct in orde gemaakt. Hele mooie zaak met zeer klantvriendelijk personeel. Monteurs werken heel netjes en heel schoon.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijn”
Door A G op dinsdag 5 nov 2013 '13
Fijn bedrijf, we wilden een niet te dure keuken en daar hebben ze ons uitstekend mee geholpen, alles wat we wilden zit er in en dat voor een mooie prijs. Montage was ook goed. Omdat wij zelf wat problemen hadden met het stuc werk van de muur, hebben ze de keuken in verschillende fasen gezet, zodat de muur de tijd kreeg om alsnog te drogen, dit was erg fijn en flexibel. Als we weer een nieuwe keuken (of badkamer) nodig hebben komen zij zeker terug!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Composiet blad”
Door V.bommel op dinsdag 15 dec 2015 '15
Composiet aanrechtblad gekocht bij Ardi en bij aflevering bleek er nogal wat niet goed te zijn zoals geen 8mm gat geboord in het blad, spoelbak beschadigd,geen smetranden en de afmetingen van het blad anders wat overigens voor de totale lengte niet uit te maken. Ardi heeft dit bewonderingswaardig en snel opgelost. Op zaterdag ochtend heeft de monteur Johan op zéér efficiënte wijze de zaken aangepakt.de montage kosten heeft Ardi voor zijn rekening genomen wat wij zéér fideel vinden.
Nogmaals bedankt voor de snelle en goede afwikkeling met vooral een super Johan. Fam.v.bommel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Echt professioneel”
Door ella & rien op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij zouden ieder die dit leest willen aanraden om voor een nieuwe keuken eerst maar eens bij Ardi Keukens te Sint-Annaland (onderdeel van DB Keukens) te kijken. Graag delen we onze ervaringen met u:
Verkoop: heel plezierig, met kennis van zaken, heel flexibel (niets was te veel), verre van opdringerig, leuke ambiance (broodje, drankje, een mooie koffie)
Montage: echt professioneel; een monteur die alle kneepjes van het vak beheerst, en uiterst snel en stipt werkt - alle lof!
Logistiek: de hele orderverwerking (o.i. een bijzonder ingewikkeld proces) klopte als een bus
After sales: na aflevering op ons verzoek inmiddels 2 kleine dingen aangepast: direct, en gratis
Onze conclusie: hoewel de slogan van DB Keukens ("uitsluitend tevreden klanten") ons eerst wat pretentieus leek, kunnen we op dat moment zeggen (en dat mede op basis van de ervaringen in onze familie- en kennissenkring): het is gewoon waar... Door onze mond-op-mondreclame is inmiddels een vriendin ook overgegaan tot het bestellen van een keuken bij Ardi!

Eerdere review van deze gebruiker op 11 juni 2013 met vijf sterren over Ardi Keukens: 2e Pinksterdag even binnengelopen ter oriëntatie. Vorige week vrijdag een afspraak gemaakt. Prettige ontvangst met koffie, thee en warme appeltaart in een vrolijk versierde showroom (vanwege toekenning Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche). Kundige verkoper die echt goed met ons meedacht en veel tips gegeven heeft. Er werd alle tijd voor ons genomen en we konden alles op ons gemak uitzoeken, wat door de actieweken extra aantrekkelijk was (m.n. de apparatuur). Via een 3-D tekening een eerste indruk gekregen en we zien uit naar september als de keuken geplaatst wordt. We hebben er alle vertrouwen in!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima keus”
Door Pierre Slootmans op maandag 30 sep 2013 '13
Na enkele slechte ervaringen bij andere winkels reden we medio mei 2013 naar Ardi Keukens in St. Annaland. Daar werden we met open armen ontvangen, kregen koffie met een appelflap, kregen ruimschoots de tijd om de showroom rond te lopen en toen wij er om vroegen kwam een verkoper ons te woord staan. Wij hadden inmiddels een keuken gezien die ons aanstond. Samen met de verkoper zijn we toen gaan kijken, tekenen, materialen en apparatuur uitzoeken. Tijdens de lunch (die kregen we ook van Ardi aangeboden) heeft de verkoper alles op een rijtje gezet en daarvan een mooie aanbieding gemaakt. Na enige discussies hebben we de aanbieding ondertekend, een lever- en installatiedatum afgesproken en konden we tevreden terug naar huis. De afgesproken leverdatum is nagekomen en ook de installatie begon op de afgesproken dag. Na 2 dagen installeren door kundige, vriendelijke en zeer servicegerichte installateurs konden we gaan genieten van onze prachtige nieuwe keuken. Dit is nu 1,5 week geleden en, behalve een nabestelling van een deurtje, hebben we tot op heden geen enkel mankement kunnen ontdekken. Resumerend: als wij nog eens een keuken gaan kopen rijden we meteen naar Ardi en wij kunnen eenieder aanbevelen hetzelfde te doen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Plaatsing nieuwe keuken”
Door Cor op vrijdag 14 jun 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens omdat je vakkundig wordt geholpen, ze zeer klantvriendelijk waren en alles naar wens is geplaatst door leuke en ervaren monteurs. Er waren geen klachten. en ik zou deze firma zeker bij andere aanbevelen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“tevreden”
Door ad op donderdag 24 jan 2013 '13
geen klachten alles goed gegaan. goede kwaliteit zal de tijd uitwijzen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Stok op maandag 22 dec 2014 '14
Hallo luitjes van Adri keukens, Ik spreek hier echt mijn verwondering uit voor die genene die ons geholpen heeft, als ik het goed heb ene Mariëlle.. kan dat, maar we werden zo fijn, respect vol geholpen, rustig de tijd genomen om iets te kunnen uitzoeken. we hebben een schitterende keuken....
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Volgens planning”
Door Fam. van Pelt op dinsdag 14 apr 2015 '15
Wij zijn nav advertentie bij Ardi Keukens gaan kijken. Heel prettig geadviseerd, niet opdringerig. De sfeer bij Ardi Keukens voelt direct vertrouwd aan. Offerte was zo netjes opgemaakt dat we nieuwe keuken gekocht hebben. Keuken is exact volgens planning naar volle tevredenheid geleverd. Een paar puntjes worden nog opgelost. Zou direct weer voor Ardi Keukens kiezen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend geholpen bij Ardi keukens!”
Door Carolien van der Meer op maandag 13 jan 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over de hulp die we kregen bij het uitzoeken van een keuken! Er werd uitgebreid tijd genomen om ons zo goed mogelijk te helpen en daarnaast mochten we ook nog blijven eten! De prijs in verhouding tot de kwaliteit is ook heel goed! Wij raden u allen dit bedrijf aan als u op zoek bent naar een keuken en garanderen u dat u DE keuken van uw dromen zult vinden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bestelling”
Door M G uit Rotterdam op zondag 22 nov 2015 '15
Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht voor onze nieuwbouw woning in park 16hoven, kwamen we bij Ardi keukens terecht. Dit kwam mede door de goede recenties op Qasa. Het was de eerste keer dat we een keuken gingen kopen en waren eerst bij de project keukenleverancier langs geweest. Daar hebben wij een keuken laten samenstellen waar we in eerste instantie tevreden over waren. Na 2 uur stonden we al buiten met een ontwerp in ons hand. We dachten dit wordt het dan. Maar nadat we bij Ardi waren langs geweest, kregen we een veel betere uitleg over de verschillende mogelijkheden die er zijn en besloten met onze nieuwe inzichten een ander ontwerp te laten maken. Wat wij opvallend vonden was dat het eerste ontwerp met potlood werd getekend. Daarbij werd er rekening gehouden met symmetrie. Ook werd aandacht besteed aan ergonomie in de keuken. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Een aanrader dus. Wij kunnen niet wachten tot de keuken wordt geplaatst in 2017 wanneer de woning wordt opgeleverd!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“na de keuken, nu de badkamer ook bij Ardi!”
Door K.van Huijstee op donderdag 28 aug 2014 '14
Ik woon in Zeeland en wordt door Pieter van Dijke van Ardi Sanitair (Tholen)uiterst bekwaam en vriendelijk geholpen bij het realiseren van een badkamer, nadat ik het verleden hele goede ervaringen had opgedaan bij Ardi Keukens, bij de aanleg van de keuken en nog steeds als er wat is met de keuken kan ik rekenen op hun hulp.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldig bedrijf!”
Door W. Buuron op donderdag 7 nov 2013 '13
Nadat we bij diverse keukenzaken geweest waren, werden wij door onze schoonzus getipt op ardi keukens, uit haar eigen ervaring. Van binnenkomst tot aankoop kan ik maar 1 ding kwijt, geweldig! Bij de aankoop werd er goed geluisterd. Wat ikzelf al als bijzonder prettig ervaarde, was dat er echt gekeken werd naar het te besteden budget, en hier ook aan gehouden werd. Bij veel keukenzaken had je bijv een budget van 10000 euro en kwam men met een keuken van 20000 euro. Bij Ardi werden wij geholpen door Arie. Arie heeft ons tot in de puntjes geholpen, wij stonden centraal bij hem. Om een voorbeeld te geven kwamen wij op vrijdagavond binnen bij Ardi Keukens omstreeks 19.15. De zaak was tot 21.00u geopend, maar wij kwamen pas om 23.00u buiten, zonder enig probleem hiervan te ervaren bij Arie. Natuurlijk hebben wij dan ook dezelfde avond nog onze keuken gekocht. Alles werd super verzorgd, het contact omtrent de levering en plaatsing van de keuken. Ook het plaatsen van de keuken gebeurde uiterst netjes, geen beschadigingen etc aan keuken en glad gestuukte wanden bijv. De keuken werd netjes opgeleverd en alles werd nog even nagelopen op evt manco's. Één van de monteurs die de keuken deed plaatsen had een mooie opmerking, de prijs is de prijs, maar de service is super. Dat klopt ook, dan durf ik te beamen. We hadden namelijk een keukenkast deurtje waar een klein lak tikje in zat, op zich niet storend, maar er werd gelijk een nieuw deurtje besteld en geplaatst, super! Ik Ardi warm aanbevelen! Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“helemaal top”
Door Gert B op dinsdag 1 okt 2013 '13
Ik ben op zeer correcte wijze geholpen bij Ardi, in het eerste gesprek was er gelijk al een basis van vertrouwen. Op dit vertrouwen ben ik verder gegaan met Ardi en had ik geen enkele behoefte om elders te gaan kijken. Prijzen zijn scherp, de aflevering zeer netjes en behulpzaam en wat nog belangrijker is: de keuken was geheel compleet. Helemaal top daar bij Ardi.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Fam van Erve op dinsdag 2 aug 2016 '16
Aanvulling augustus 2016: De keuken is inmiddels naar tevredenheid geleverd.

Eerdere ervaring van 5 maart 2016: Afgelopen donderdag een mooie strakke keuken gekocht bij Ardi. Perfect geholpen door Peter H. Afspraak gemaakt voor 09:30 uur en om 14:00 uur stonden we weer buiten (geen pauze). De koffie en de broodjes tussen de middag waren trouwens erg lekker. Geen moment het gevoel gehad dat er iets gekocht moest worden. Geen gepush of gedoe met onduidelijke prijzen. Eindelijk een verkoper die weet wat er mogelijk is en eerst eens naar onze wensen luisterde, alle mogelijkheden in de zaak liet zien en toen ging schetsen. Daarna ging hij pas met de computer aan de slag. Het viel ons ook op dat in de zaak een hoek was ingeruimd om de monteurs te presenteren. Wat duidelijk maakte dat men trots is op het eind resultaat bij de klant. Keuken moet nog worden ingemeten enz. en wordt in juli geplaatst....We zijn erg benieuwd!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goede service”
Door Anjo van Burg op donderdag 10 sep 2015 '15
Een zeer goede ervaring met een zeer goede service. De stop van de gootsteen moest vervangen worden en dat was een bijzondere maat omdat onze keuken inmiddels 12 jaar oud is. Na verschillende pogingen was het uiteindelijk gelukt om een passende stop te vinden. Maar de nota bleef uit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Traject naar wens”
Door Rob en Iris, Tholen op zondag 10 jul 2016 '16
In april een keuken besteld die afgelopen week, juli, is geplaatst. Het hele traject van de eerste ideeën tot en met de uiteindelijke plaatsing zijn we professioneel, vriendelijk en adequaat geholpen.Last minute wijzigingen correct meegenomen en de uiteindelijke keuken is geheel naar wens geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Topservice !!!”
Door Bennie op maandag 4 feb 2013 '13
10 jaar geleden bij Ardi keukens een keuken gekocht voor ons eerste huisje...na een week de gaspitten in de vaatwasser gedaan wat achteraf helemaal niet mocht, geen probleem bij Ardi: na één belletje de en 2 dagen gratis een splinternieuwe set. Vervolgens na 7 jaar (!) een paar frontjes waar het plastic van losliet, geen probleem bij Ardi: na één belletje en 4 dagen ALLE frontjes van onze keuken vernieuwd. kosten? Noppes! Geen wonder dat we nu voor onze nieuwbouwwoning na toch bij wat andere keukenzaken te hebben gekeken weer bij Ardi terecht zijn gekomen. En nog steeds is de service top! Onze 3 kinderen werden prima vermaakt terwijl wij eerlijke en duidelijke adviezen kregen over onze aan te kopen keuken. Omdat wij nogal wat wensen hadden duurde het gesprek wat langer dan gepland, geen probleem bij Ardi want zowel als onze 3 kinderen werden keurig van een goede maaltijd voorzien. Ondertussen is onze prachtige keuken keurig gemonteerd door 2 vriendelijke en correcte monteurs van Ardi. Het enige minpuntje: Op advies van de keukenverkoper hebben wij een handige nis in onze keuken laten bouwen. Toen de keuken helemaal klaar was hadden wij spijt dat we daar geen verlichting in aan hadden laten brengen. Geen probleem bij Ardi: na één belletje en 3 dagen, keurig netjes 2 spotjes in de nis gemonteerd ! kosten? Noppes! Dat noem ik pas service ! Wat mij betreft een dikke 10 voor Ardi !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“kennis van zaken”
Door Willem Coenen op donderdag 2 jan 2014 '14
Zelf heb ik een aantal jaren keukens verkocht. Na bezoek aan een aantal keukenleveranciers en de reviews op Qasa.nl bekeken, is het een verademing om zaken te doen met ArdiKeukens in st. Annaland. Geholpen door Jeroen Melse merk je direct, die heeft kennis van zaken. Vragen voor welk budget, het eigen eisen pakket, zoals kwaliteit en welke apparatuur wordt in het ontwerp meegenomen. De klantvriendelijkheid en service is perfect. De levering en plaatsing was correct. Een beschadiging aan een apparaat werd tijdelijk verholpen door een gebruikte vervanging en binnen 10 dagen werd de nieuwe alweer geplaatst. Top!! Er wordt ook vergeleken met IKEA. Let wel, de kwaliteit en de aangeboden apparatuur is niet altijd gelijk aan elkaar. Bij een prijs vergelijk zonder installatiekosten is Ardikeukens beslist niet duurder. Ik zou dit bedrijf aan kennissen en familie direct aanraden, ook omdat de financiele voorwaarden zeer aantrekkelijk zijn. Nogmaals, het is het waard om contact op te nemen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top”
Door A.J.J.plompen op maandag 27 mrt 2017 '17
3 jaar geleden een keuken gekocht waar we erg tevreden over zijn ,enkele weken geleden bij Dhr.Mol geweest voor uitbreiding door middel van een bovenkast wij stonden er van te kijken dat er net zoveel aandacht aan geschonken werd dan aan een gehele nieuwe keuken. Ook na de bestelling is alles naar wens verlopen.Top Ardi
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super”
Door D. Aarden op donderdag 13 nov 2014 '14
In 2001 hadden we zeer goede ervaring met Ardi keukens, reden om na onze verhuizing naar Vlissingen opnieuw eens bij Ardi te gaan kijken. Mede omdat we bij leveranciers in de buurt toch niet écht enthousiast raakten. Maar bij Ardi was het wederom SUPER, vanaf het eerste gesprek in de winkel tot de eindoplevering! Goed luisteren naar onze wensen, goed meedenken en opties aandragen. Ook de monteurs waren vakbekwaam, dachten mee (deden suggesties die echt verbeteringen waren!) en waren niet te beroerd om een plankje extra te monteren. Een aanpassing die in het werk nodig bleek werd gewoon uitgevoerd zonder extra kosten. We vinden het ook een groot voordeel dat Ardi met eigen monteurs werkt en dit niet uitbesteedt!! Kortom: wij kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen! Aan de prijs valt niet echt veel te tornen, maar je betaalt voor echte ouderwetse degelijkheid en kwaliteit.
Een deel van het eindresultaat.
Een deel van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“2014 Yes !”
Door Cees Otte op zaterdag 11 okt 2014 '14
Wij zijn uiteindelijk geslaagd bij het Ardi team. (Sint Annaland). Wij hebben hier een (Nederland gemaakte) Residentic keuken gekocht. Bij Ardi omdat:
Op een e-mail vraag werd serieus gereageerd.+
Alleskunner Jos is geen verkoop praatjesmaker en dat was gelijk al een klik.+
Het voelt als een goed gemotiveerd familie bedrijf+
Die motivatie draagt bij aan een praktische meedenkt team, dat resulteert in gebruiksvriendelijke keukens als uitkomst.+
Wat daarna bewaarheid werd: Ook na het betalen van de keuken bleef de motivatie om het allemaal zo goed mogelijk voor de klant te doen. Goed meekijken met de keuken monteurs , bij het plaatsen en ingrijpen waar nodig. Als klap op de vuurpijl is de demochef langs geweest dat was genieten en gezellig en nog wat tips gekregen.
Residentic schoterzeil eikenfront met noesten
Residentic schoterzeil eikenfront met noesten
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“zeer tevreden klant”
Door Bert M. op zaterdag 23 aug 2014 '14
Vijf jaar geleden hebben wij bij Ardi Keukens een aantal keukens gekocht voor onze vakantiebungalows op Schouwen-Duiveland. Op vrijdag is het altijd "wisseldag", de oude huurders vertrekken om 10.00 uur en de nieuwe huurders arriveren weer om 15.00 uur. 's Morgens werd er geconstateerd dat in 2 vakantiehuizen de vaatwassers niet meer werkten. Ze werden niet meer warm, en waarschijnlijk door onoordeelkundig gebruik, was het wasresultaat bedroevend. Alle vaat bleef vuil !
Daarop contact opgenomen met Henry Bogaaard, de bedrijfsleider van Ardi Keukens in St. Annaland. Door snel te schakelen heeft hij en zijn team het voor elkaar gekregen om dezelfde dag nog voor drie uur, voordat de nieuwe huurders kwamen, de oude machines te vervangen door 2 nieuwe vaatwassers! Geweldige service! Hartelijk dank, Bert.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedrijf om iedereen aan te raden”
Door Sonja van Loon op zondag 29 nov 2015 '15
Na prima ervaring met Ardi keukens 11 jaar geleden nu voor mijn nieuwe woning terug gegaan voor keuken en badkamer. Mn bij de keukenafdeling erg goed geholpen door Arjanne, er wordt goed geluisterd, meegedacht, getekend, veranderd. Afspraken worden nagekomen, mails/telefoontjes worden beantwoord en "klachten" vlot en keurig opgelost. Prijs/kwaliteitverhouding is prima, voor ieder budget volop keus zonder dat dit afdoet aan de klantvriendelijkheid en service. Een bedrijf om iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastisch”
Door L j giljam op zaterdag 10 okt 2015 '15
Eerst zit je te denken aan vernieuwing of nieuwe kleur ,maar dan kom je bij Ardi in de nieuwe showroom en ben je gelijk om.Het begint al met de ontvangst, je hebt gelijk het idee dat je nergens anders heen gaat voor een nieuwe keuken. maar dan begint het uitzoeken ,want de keuze is reuze..toch kom je daar wel uit ,vooral door de deskundige begeleiding van de verkoper..je hebt altijd wel een budget in je hoofd en daar blijf je dan rondom..in een woord Fantastisch...en dan als de keuken eenmaal staat, dan is het elke dag genieten...
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uiterst tevreden”
Door Koos en Anja op maandag 9 sep 2013 '13
We zijn uiterst tevreden over onze nieuwe keuken en zijn blij dat we naar Ardi zijn gegaan. Dit bedrijf werd ons aanbevolen door diverse mensen en terecht. De klantvriendelijkheid en de service is helemaal top, vanaf de verwelkoming in de showroom, het verkoopgesprek en de professionele hulp bij het samenstellen van de keuken, tot aan de zeer vriendelijke en vakkundige monteurs! De levering ging goed, bij plaatsing waren er enkele kleine dingetjes die nog moesten worden rechtgetrokken en dat is voor 100% perfect verlopen. Ook het telefoon- en mailverkeer met de desbetreffende mensen is ongekend. We willen dit bedrijf aanraden aan iedereen, omdat dit bedrijf keukens heeft voor elk budget en de service, klantvriendelijkheid en after sales hoog in het vaandel heeft staan! Ardi keukens onderscheidt zich in alle opzichten!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel blij mee”
Door José Barber op dinsdag 31 jan 2017 '17
Wij hebben na een maandenlange zoektocht en diverse keukenwinkels gekozen voor Ardi. Waarom? Geen druk, echt advies/meedenken en ruim de tijd. We hebben er 3x 3 uur gezeten en we hadden het gevoel dat we goed konden nadenken over onze besluiten. De adviseur was vriendelijk en deskundig. Totaal niet opdringerig. Daarbij was de levering precies zoals afgesproken en miste er niks. Ook geen problemen daarna. Gewoon een mooie, strak gezette keuken. De monteur heeft zelfs ons laminaatvloertje nog aangepast en op maat gezaagd, omdat de plint anders niet mooi uitkwam. Prijs/kwaliteit heel tevreden over. We hadden misschien iets goedkoper uit kunnen zijn bij een keukenstunter, maar op zo'n bedrag ga ik liever voor kwaliteit en service. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima service”
Door Fam de wolf op maandag 13 mei 2013 '13
Prima ervaring bij ardi keukens . Goed geholpen in de showroom er wordt goed met je mee gedacht , alles op schema qua levering en de plaatsing was top , zeer vakkundige monteurs . Oude keuken verwijderd tijdelijk noodblokje gezet voor het weekend. En binnen 2 dagen volledige keuken gezet . Prima vaklui met verstand van zaken . Kookworkshop bij miele kado gekregen en dat was ook een experience op zich . Heel leuk !!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Review”
Door André op vrijdag 10 jun 2016 '16
Vriendelijke verkoper. Maar kennis van zaken (bleek achteraf) was matig. Vaak zelf moeten bellen voor juiste tekening. Ging te vaak verkeerd. Montage goed en professioneel. Opleverpunten bleven lang zitten. Werden na klacht hierover wel meteen opgelost!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“uitstekend”
Door Fam. Pieper sr. op woensdag 23 jan 2013 '13
Wij zijn uiterst tevreden bij zowel het uitzoeken ,wij zijn wel een paar keer veranderd maar geen probleem en ook de prijs viel achteraf veel mee,maar ook het plaatsen is keurig gedaan de monteurs waren zeer beleefd liepen niet zomaar met vuile schoenen door en toen er later wel eens een storing was werd zeer correct opgelost. TIP ga eerst bij Ardi kijken en je hoeft dan niet meer verder te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Lekkage snel verholpen”
Door Bram en Claudia de Ronde op dinsdag 21 jul 2015 '15
7 jaar geleden een keukens aangeschaft via Ardi Keukens. Van begin tot heden, zeer vlotte en optimale service!! Deze week lekkage aan de kraan! Via de service van Ardi binnen 1 dag opgelost. In een woord een aanrader. Alsnog bedankt Ardi Keukens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede voorlichting”
Door J P Verhage v d Berg op woensdag 24 feb 2016 '16
Wij hebben in mei 2014 een nieuwe keuken gekocht bij Ardi, en zijn zeer goed voorgelicht door de heer P Hout, alles is keurig geplaatst, en de afwerking is ook echt mooi!! Wij zijn dan ook super tevreden over onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door J. Visser op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na plaatsing van de keuken 5 jaar geleden deed zich een probleem voor in ons gas fornuis na telefonisch contact werd er een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen de monteur had niet het goede onderdeel bij hem maar heeft dit op een goede manier afgehandeld en kwam na ontvangst van het onderdeel weer snel terug om het als nog te verhelpen ook heeft hij gelijk het probleem opgelost van onze afwas bak (afvoer) geheel gratis en op een goede manier. nette en beleefde monteurs staan ook voor kleine probleempjes gelijk voor je klaar.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super tevreden over de aankoop van onze keuken bij Ardi!”
Door Kees van Vossen op dinsdag 28 okt 2014 '14
Wij hebben onze keuken bij Ardi gekocht, en zijn hele fijne en klantvriendelijke manier geholpen door een medewerker van Ardi. Ze hebben nergens op aangedrongen en de keuze aan ons gelaten. De planning klopt ook perfect (qua levering en montage). Ook de monteur heeft super zijn best gedaan en dat is aan het resultaat te zien.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed voorstel”
Door Dekker-Giljam op maandag 29 sep 2014 '14
19 jaar geleden kochten wij bij Ardi een nieuwe keuken. Maar na zoveel jaar komt er onderhoud aan. We kregen een goed voorstel om te renoveren. een geheel nieuw voorfront, kookplaat, koelkast en dit alles voor een redelijke prijs en alles volgens afspraak geïnstalleerd. Wat wij een leuke bijkomstigheid vinden is dat ze alle gegevens nog bewaard hadden.want de tekening was nog met de hand getekend door Arjan en nu zijn we door zoon Pieter keurig behandeld. Dus niet allen voor nieuw, ook voor onderhoud kunnen wij u dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Kees van Eekelen op vrijdag 10 jun 2016 '16
ARDi heeft als slogan: afspraak is afspraak! Dat maken ze meer dan waar. Bart in 't Veld heeft perfect onze wensen geïnventariseerd en vertaald naar een prachtige keuken. Deze is door vakmensen met zorg geplaatst. Complimenten voor alle afdelingen van ARDI. Service, vakmanschap en klantvriendelijkheid: een 10 met een griffel!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Service een 10+”
Door L Heijnen De Heen op woensdag 28 dec 2016 '16
Gekocht een keuken.We zijn prima voorgelicht en vriendelijk geholpen.We hebben de keuken nu zes jaar ,we hebben in die zes jaar enkele kleine mankementjes gehad je hoefde maar te bellen en het werd gerepareerd.Zonder kosten in rekening te brengen.Zelfs nu nog na zes jaar. Voor de service een 10+.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 '15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“keuken”
Door M Jaspers op zaterdag 10 mei 2014 '14
In maart heeft ARDI een keuken bij ons geplaatst, nadat wij zeer vriendelijk zijn ontvangen in hun zaak. Niets was te veel om te laten zien, ook voor een natje en droogje werd gezorgd. Er werd ook goed meegedacht. We zijn zeer tevreden.
landelijke keuken
landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Secuur en vakkundig”
Door Familie Linders op zaterdag 5 nov 2016 '16
Bij de verkoop werd er serieus mee gekeken of onze wensen ook in de praktijk mee genomen konden worden. Ook werd er advies gegeven hoe het een en ander eventueel slimmer opgelost kon worden. De plaatsing werd, volgens de opgemaakt planning, secuur en vakkundig uitgevoerd.
Keuken met rode fronten
Keuken met rode fronten
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vervangen panelen keuken.”
Door Fam. van As op vrijdag 28 mrt 2014 '14
Wij zijn 5 jaar geleden hier komen wonen en waren toen al erg onder de indruk van de keuken. Nu kwamen wij eind vorig jaar tot de ontdekking dat de folie van de keuken los ging laten, vervolgens contact gezocht met de leverancier van de keuken en dit bleek Ardi keuken te zijn. Afgesproken dat een monteur langs zou komen om polshoogte te nemen deze gaf als advies alle deuren en laden te voorzien van nieuwe panelen. Zoals afgesproken met monteur wilde wij graag eerst een offerte van deze werkzaamheden. Deze week kregen wij bericht dat alles kosteloos zou worden vervangen en dat is inmiddels gebeurd op 27 maart 2014. Monteur Johan heeft alles keurig netjes verzorgd en zelfs de keukendeuren en laden opnieuw afgesteld.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“uitstekend”
Door J. Kattestaart op donderdag 11 dec 2014 '14
In de showroom wordt je goed geholpen. De voorlichting bij het kopen van een nieuwe keuken is duidelijk en de offerte is ook duidelijk de apparatuur van de keuken wordt goed uitgelegd en hoge korting. De afspraak van de levering is ook goed verlopen. Het plaatsen van de keuken is met heel veel goede zorg geplaatst. We raden iedereen aan bij Ardi Keukens een keuken te kopen. Super!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door L.B. van Dongen op dinsdag 18 mrt 2014 '14
De verkoper denkt goed met je mee en geeft prima adviezen. De plaatsing van de keuken is prima verlopen en volgens afspraak. De medewerkers van Ardi zijn zeker klantvriendelijk te noemen. Kortom een bedrijf om aan te raden om uw keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“aankoop v/d keuken”
Door Annemiek en Paul op donderdag 6 feb 2014 '14
Na een mondelinge tip zijn we bij Ardi keukens gaan informeren. We kregen ruimschoots de gelegenheid om rond te kijken in de showroom zonder door een verkoper achtervolgd te worden. Daarna zijn we uitstekend geïnformeerd over onze wensen en vragen zodat we een vervolgafspraak maakten. Met heel veel tijd en adviezen, ook van andere collega's, werd onze droomkeuken samengesteld. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundigheid v/d verkopers en dat de procedure van samenstelling in een relaxte sfeer verliep.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“zeer goed geadviseerd en geholpen”
Door Frank van der Salm op maandag 18 nov 2013 '13
De ontvangst is erg hartelijk en vrijblijvend. Ook over de manier waarop we werden geholpen en geadviseerd zij we zeer te spreken, geduldig en ook meedenken over een zo praktisch mogelijke inrichting. ook de levering en plaatsing zijn goed verlopen. kortom uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Topzaak”
Door Joanne Plugge op dinsdag 18 jun 2013 '13
Wij hebben nu onze tweede keuken aangeschaft bij Ardi keukens. Verkoper denkt goed mee en is creatief. Onze eerste keuken is goed bevallen. Service is top! Bij verhuizing (na 8 jaar) moest er een deurtje vervangen worden, ook dat is geen probleem! Onze nieuwe keuken wordt echt fantastisch! Binnenkort wordt deze geplaats, we kijken er naar uit!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“goede begeleiding en adviezen bij aankoop keuken.”
Door Gerard Goedegebuure op zondag 27 jan 2013 '13
Over de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden. De kwaliteit van de bijgeleverde apparaten is minder dan we gedacht hadden. We zijn heel klantvriendelijk geholpen en de levering is volgens schema verlopen.
Onze klachten zijn snel en goed verholpen. Wij kunnen deze zaak aanraden bij een ieder die een goede keuken wil kopen tegen een aannemelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“aan te raden keukenleverancier!”
Door Pieter op donderdag 3 jan 2013 '13
Als u een keuken zoekt, bent u bij Ardi Keukens aan het goede adres. Goed advies en eerlijke prijzen. Geen gedoe met eerst hoge prijzen om vervolgens veel 'korting'te geven. Plaatsing is goed verlopen. Prima monteurs en ook goede 'nazorg'. Eventuele klachten of restpunten worden goed opgepakt en vlot verholpen. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Luc Hoevenaars op donderdag 12 dec 2013 '13
Dit jaar in mei een nieuwe keuken laten plaatsen door Ardi. Tijdens het plaatsen werd door de monteur een kleine beschadiging opgemerkt waarvan hij melding maakte. Binnen 1 week werd er een nieuwe kookplaat gemonteerd. Na ca. 1/2 jaar ontdekte we een scheur in het composiet aanrechtblad. Na melding hiervan en een bezoekje van een monteur is dit zeer vakkundig vervangen! Complimenten voor het Ardi Team!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel keukenplezier”
Door Adrie op donderdag 27 dec 2012 '12
De verkoper van Ardi Keukens heeft echt met ons meegedacht zonder een keuken op te dringen zoals ons al eens was overkomen in een andere keukenzaak. We wilden een keuken met bergruimte en dat is gelukt zelfs binnen ons budget. De montage verliep gesmeerd en alles is tot in de puntjes afgewerkt. Zelfs kenners hebben ons gevraagd wie toch de keuken heeft geplaatst. Een ander punt is dat er geen gebreken zijn tot bijna een jaar na oplevering. Echt we hebben dagelijks plezier van onze keuken en we kunnen deze zaak ook warm aanbevelen. Met vriendelijke groet, Mia & Adrie van Binsbergen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super tevreden”
Door Familie J.Kik op zaterdag 12 sep 2015 '15
We zijn super tevreden over Ardi-Keukens. We zij nog 2x terug geweest voor wijzigingen, omdat wij toch twijfelden over iets wat we uitgezocht hadden Het was allemaal geen probleem! Het eindresultaat mag dan ook gezien worden! Bij levering was er een kleine beschadiging maar dat is prima en snel opgelost door levering van een nieuw onderdeel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“sluiting keuken laden”
Door wim hopstaken op vrijdag 31 okt 2014 '14
Ik heb +-15jaar geleden een keuken gekocht bij ardiekeukens in sint annaland door een ongelukje (is daar een kindje op de open laden gevallen en daar door deze afgebroken )ik met het voor frontje naar hen toe en kreeg tot mijn verbazing twee nieuwen ophang puntjes gratis dus, dat is pas service ,mijn dank voor deze aan de verkoper die mij heeft geholpen (bij radar zou dit een warme douche zijn).
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Ardi Keukens en Sanitair
aSint Annaland, Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland