Feedback
8,3

Poggenpohl Amsterdam

www.amsterdam.poggenpohl.com | tel: 020-4712921 | Parnassusweg 215 - 217, 1077 DG Amsterdam
1 / 5
5 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.amsterdam.poggenpohl.com
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Poggenpohl Amsterdam
Onze filosofie is om wonen als uitgangspunt en keukens als leefruimte te zien. Een ruimte alle ontplooiingsmogelijkheden bieden is het doel van al onze ontwerpen.

De keuken is het middelpunt van ieder huis en iedere woning. Een communicatieve plaats die mede de kwaliteit van uw leven bepaalt. Standaardoplossingen worden hier niet geboden. Wij plannen en realiseren individuele keukens die uw wensen in vervulling laten gaan. Met innovatieve techniek die ook op emotioneel gebied overtuigt. Helemaal passend bij uw persoonlijke stijlgevoel, uw behoeftes en de ter beschikking staande ruimte. Doe inspiratie op in onze showroom.

In onze unieke studio-omgeving tonen wij u op een oppervlak dat Poggenpohl het meeste belang hecht aan het samengaan van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design. Klanten, architecten en vrienden van Poggenpohl zijn hier aan het goede adres voor informatie, inspiratie en advies.

Het team van Poggenpohl Amsterdam verheugt zich op uw komst.
Gebruikerservaringen
Er zijn 8 gebruikerservaringen over Poggenpohl Amsterdam. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Erg tevreden”
Door Reina van Bruggen op dinsdag 1 sep 2015 '15
Na lang zoeken kwamen we voor een keuken bij Erik Koks terecht. Door hem werden we fantastisch geholpen en staat er nu een geweldig mooie Poggenpohl keuken bij ons thuis. Het installeren ging ook heel goed door 2 zeer bekwame mensen. De keuken is echt een eyecatcher in onze woning en zeer praktisch in gebruik. Een klein minpuntje is dat we een lange adem moesten hebben voordat de paar kleine dingetjes die nog gedaan moesten worden ook daadwerkelijk afgerond waren. Maar dat mag de pret niet drukken en verder niets dan lof. We kunnen deze studio iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Mooier dan verwacht!”
Door R.P.van Leijen op vrijdag 24 jan 2014 '14
Na half Nederland afgezocht te hebben naar de ideale keuken, zijn we uiteindelijk in Amsterdam terecht gekomen.
Dat het een Poggenpohl keuken moest worden stond toen al als een paal boven water. Het verschil in kwaliteit en design was voor ons doorslaggevend, de keuze van dealer stond nog niet vast. We wilde graag meerdere opstellingen van keukens zien, en zo werden we geadviseerd door de verkoper om andere Poggenpohl showrooms te bekijken. Keurig werd er voor ons uitgezocht waar welke opstelling en type van keuken stond. Daar hebben we ons uitgebreid laten infomeren,en zijn zelfs 3 halve dagen zoet geweest met tekenen en kleurencombi's kiezen. Echter het wow effect bleef uit. Terug naar Amsterdam en ons probleem voorgelegd aan Erik Koks van Poggenpohl. Dat hebben we geweten!! Erik heeft ons laten zien dat je met dezelfde keuken dezelfde layout toch een andere keuken neer kunt zetten, wat heeft deze man een kennis van zaken. Heerlijk ontspannen vertelt hij wat de mogelijkheden zijn. Toen we eruit waren zei mijn vrouw, en het was al sluitingstijd, we doen het toch anders! We hebben toen een ander type keuken gekozen, en Erik zei geen probleem, schonk koffie voor ons in en pakte opnieuw zijn schetsblok. Inmiddels staat die keuken er een halfjaar met "wow" effect, en zijn we nog steeds onder de indruk van de afwerking, kwaliteit en het gebruiksgemak. De installatie van de keuken is geheel volgens plan en zonder problemen verlopen. Chapeau Erik, Chapeau Poggenpohl.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Nog niet af”
Door Mevr. W.P. van E. op woensdag 11 dec 2013 '13
Voor mijn nieuwe keuken ben ik bij diverse showrooms wezen kijken en, omdat ik altijd langs de showroom van Poggenpohl op de Parnassusweg fiets, heb ik me ook daar georiƫnteerd. Over het ontwerp en de kwaliteit van mijn nieuwe keuken ben ik heel tevreden, over het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst minder. Tijdens de montage zijn fouten gemaakt en die zijn nu, drie maanden later, nog steeds niet hersteld. Afspraken worden niet of slecht nagekomen: ik zou daarom iedereen aanraden om de montage pas te betalen als de keuken naar wens opgeleverd is.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Plezierig contact”
Door Mevr. Keyson op dinsdag 5 nov 2013 '13
We hebben de twee keukenshowrooms op de Parnassusweg bezocht en Poggenpohl sprak ons het meeste aan. We werden in de showroom erg plezierig geadviseerd door Erik, die wat kleine veranderingen in ons eigen ontwerp heeft aangebracht. Over het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst waren we minder te spreken. We hebben hierover contact opgenomen met Eric, die er voor heeft gezorgd dat onze klachten tot volle tevredenheid werden opgelost.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer tevreden met mooie keuken”
Door Gharbharan op dinsdag 15 okt 2013 '13
Over de kwaliteit van mijn nieuwe keuken en de klantvriendelijkheid en de service van Poggenpohl Amsterdam ben ik tevreden. Het kostte wel wat moeite om de allerlaatste kleine details voor elkaar te krijgen maar uiteindelijk is alles opgelost en heb ik een mooie keuken, en daar gaat het toch om.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles goed”
Door Van den Brink op maandag 14 okt 2013 '13
Onze vorige keuken was een Poggenpohl en na 30 jaar was het voor ons geen vraag welk merk keuken we nu zouden nemen. Bij Poggenpohl Amsterdam zijn we uitstekend en met kennis van zaken geholpen, alles liep op rolletjes en van begin tot het einde gesmeerd, ik heb geen enkele klacht. Na plaatsing kregen we nog een bloemetje toe, erg attent.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Magnifiek”
Door Lamberts op woensdag 9 okt 2013 '13
Voor onze nieuwe keuken hebben we op het Internet naar voorbeelden van keukenopstellingen gezocht en daarbij vooral gelet op design. Omdat Poggenpohl ons het meeste aansprak zijn we bij Poggenpohl Amsterdam terecht gekomen. De levering verliep niet helemaal vlekkeloos omdat de coƶrdinatie tussen de levering van de apparatuur (Miele) en de keuken niet goed op elkaar afgestemd was. Uiteindelijk is alles in orde gekomen en voldoet de geleverde keuken helemaal aan onze wensen en is precies zoals we voor ogen hadden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Poggenpohl Keuken Design Studio”
Door Qasa.nl op vrijdag 31 mei 2013 '13
Wij spreken op vrijdag 31 mei 2013 met Erik Koks van Poggenpohl Amsterdam. De Keuken Design Studio is gelegen aan de Parnassusweg 215 in Amsterdam Zuid en verkoopt keukens van Poggenpohl uit Duitsland. Poggenpohl is actief in meer dan 70 landen wereldwijd en opgericht in 1892.

De filosofie achter het keukenmerk Poggenpohl gaat over een combinatie van zeer hoge kwaliteit, vakkennis, detaillering en design met een zeer lange levensduur. De keukens worden gemaakt om minimaal 20 jaar goed te blijven. Vooral aan de details en afwerking van Poggenpohl keukens wordt veel aandacht besteed. Erik Koks vertelt dat de Keuken Design Studio in Amsterdam een belangrijke omgeving is om deze "Poggenpohl" filosofie aan klanten over te brengen. Design en kwaliteit moet je zien en ervaren.

Elke Poggenpohl keuken kan volledig op basis van maatwerk worden ontworpen. Hierbij gaat het zowel om de keuken zelf als om de ruimte waar de keuken in staat. In de Keuken Design Studio bevinden zich hiervoor 2 ontwerpers. In de studio staan ook verschillende voorbeeldopstellingen. De montage van de Poggenpohl keukens wordt verricht door twee vaste Nederlandse teams.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
Adresgegevens Poggenpohl Amsterdam
aAmsterdam, Parnassusweg 215 - 217, 1077 DG Amsterdam, tel 020 - 471 29 21
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland