Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
51 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1586 ervaringen (4 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
165 ervaringen (3 dagen geleden)
Woudenberg (Utrecht)
24 ervaringen (1 maand geleden)
Son (Noord-Brabant)
28 ervaringen (3 weken geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
18 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
3 vestigingen (Zuid-Holland)
523 ervaringen (6 dagen geleden)
2 vestigingen (Zuid-Holland)
130 ervaringen (3 weken geleden)
6,2

Home Keukens

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-1044552 | Oosteinde 37, 2969 AT Oud Alblas
Gebruikersfoto: Bedrijfskeuken
1 / 2
2 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Home Keukens
Home Keukens bied u met een uniek concept een kwalitatief hoogwaardig product, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Dit doen wij op professionele wijze, zonder concessies te hoeven doen aan noodzakelijk aspecten als klantgerichtheid, kwaliteit en service.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Home Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Niet tevreden met verloop”
Door Ch op zaterdag 24 jun 2017 '17
De adviseur thuis vonden we wel fijn wel konde we het geen adviseur noemen moesten veel dingen die van belang waren nog zelf benoemen of aandragen. Vervolgens kwam de keuken binnen maar zonder een aantal dingen dus konden maar gedeelte zetten.grepen kwamen 5 weken later. De contacten gingen langs 6 lijnen telkens maar zegge we bellen terug maar moest vaak van onze kant komen.vervolgens krijg je een order alleen via mail en staat er montage kosten maar dat bedoelen ze dan als leveringskosten 125 euro.echt te gek voor woorden.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Vakbekwame mensen maar ging teveel fout”
Door Erik op vrijdag 16 dec 2016 '16
Het concept van Home Keukens sprak ons erg aan. Thuis in je vertrouwde omgeving een nieuwe keuken uitzoeken. Het plaatsen van de order was daarom ook snel gedaan. Echter zal ik Home Keukens bij niemand aanbevelen omdat;
- technische tekeningen keer op keer niet juist waren
- frontjes verkeerd besteld met verkeerde handgrepen en dus ook boorgaten op verkeerde (standaard) plekken
- zonder overleg een vervangende inductiekookplaat geleverd (jammer dat wij er pas achter kwamen nadat de granieten blad uitgezaagd was).
Verder is keuken keurig geplaatst door vakbekwame mensen. Toch beveel ik Homekeukens niet aan omdat er gewoon teveel fout gaat!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
8,8
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 28 ervaringen
8,5
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 8 ervaringen
“Nu tevreden”
Door Fam. van der Hoek op dinsdag 26 sep 2017 '17
Adviseur Jaap Bos is twee keer bij ons thuis geweest. Hij dacht goed mee, nam de tijd. Offerte goed en duidelijk. We kregen een eigen account waarop je al je gegevens kon inzien. Ook de tekeningen e.d. Heel handig. Alles verliep volgens planning totdat de keuken geplaatst zou worden. We werden door een montagebedrijf gebeld dat de monteur ziek was. Onze eerste reactie was: Home keukens heeft toch alles in eigen beheer? Bleek dus niet zo te zijn, er werden ZZP'ers ingehuurd. We vonden het niet leuk dat de keukenplaatsing werd uitgesteld. Hadden ons best gedaan om alles op tijd af te krijgen. Uiteindelijk wilde er wel een monteur op 2e Pinksterdag de keuken plaatsen (4 dagen later dan oorspronkelijke datum). Maar helaas was 1 dag tekort en het aanrechtblad bleek niet passend te zijn. De monteur (aardige, vakkundige man) heeft ervoor gezorgd dat we de keuken konden gebruiken. Maar de keuken was nog niet af.
Het montagebedrijf belde een aantal dagen later voor een nieuwe afspraak. Op een zaterdag bijna 2 weken later. Opnieuw kon het geheel niet worden afgerond. Het montageset van de spotjes met dimmer was niet juist. Vanaf dit moment nam Home Keukens zelf de verdere montage op zich. Ze zijn nog een aantal keren geweest.

Wij hebben in dit proces elke keer eerlijk aangegeven wat we er van vonden. Dat we er flink van begonnen te balen. Er werden ook valse beloftes gedaan, bijv. morgen bel ik terug en dan gebeurde het niet of later. Er liepen lijntjes doorelkaar heen. Hierin kunnen ze écht nog verbeteren. En ook dat beloftes van de verkoper niet waar gemaakt konden worden. De boiler bleek geen plintboiler te zijn. En een kastje kan niet zomaar (mooi) worden afgezaagd. Uiteindelijk is alles goed gekomen. :)

Conclusie:
-We zijn SUPER tevreden met de keuken. Mooie kwaliteit. Perfect gemonteerd.
-Tijdens het proces waren we het spuugzat. Ons vertrouwen was wat weg.
-Uiteindelijk is alles nog meer dan volledig op orde gemaakt.
-En.. ivm de strubbelingen ivm de plaatsing van de keuken hebben we een attentie met een royale dinerbon gekregen. Erg hartelijk!

Of we een volgende keuken weer door Home Keukens zouden laten plaatsen? Geen idee. We zijn nu tevreden en hopen dat deze keuken nog jaaaaaren meegaat. We zullen wellicht informeren en een offerte laten opmaken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Albeka BV op woensdag 22 feb 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Homekeukens is bij ons bedrijf langs geweest . Netjes op de afgesproken datum geleverd en wij hebben een prachtige kwalitatief hoogwaardige keuken gekregen. 1 Klein puntje maar dat was ook zo opgelost. Al met al heel te vrede.
FOTO VAN ALBEKA BV
Bedrijfskeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen offerte gehad”
Door Jannie op dinsdag 7 jul 2015 '15
Home Keukens is bij ons thuis geweest. Het zag er allemaal prima uit. Goed advies en aardige meneer. Echter: we zouden diezelfde week nog de offerte en tekeningen thuis krijgen. Helaas nooit meer iets gehoord. Blijkbaar moet het erg veel moeite kosten om daar een keuken te kopen. Wij gaan dus liever ergens anders kijken.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Tot nu toe prima keuken”
Door Van Braam op vrijdag 9 jun 2017 '17
Afspraken werden nagekomen, tot nu toe prima keuken. Goed en degelijk. Goede duidelijke communicatie en het hele proces is te vinden in je eigen account.
Kleine probleempjes werden snel opgelost, en met extra service. Er werd meegedacht, maar ten aanzien van dit puntje zou een extra opleiding ten aanzien van design en uitstraling voor de jonge verkopers niet verkeerd zijn. een wasbak is een wasbak, maar het oog wil ook wat. Wij werden er bijvoorbeeld in de showroom van ons aanrechtblad opgewezen dat een rechthoekige wasbak toch beter in het geheel zou staan dan de wat oubollige geadviseerde bak. Zelf ook scherp blijven en weten wat je wilt is wel handig. Verder niets dan lof, goed overleg en scherpe prijzen ( we hebben ze echt vergeleken) Wij zullen home keukens zeker aanbevelen bij anderen, met de bovenstaande adviezen. Tenslotte is de keuken keurig geplaatst door vakmensen.
FOTO VAN VAN BRAAM
Keuken via Home Keukens
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vakkundig”
Door Verschoor op dinsdag 25 aug 2015 '15
Goed advies en uitstekende service. Leuk om aan de keukentafel je nieuwe keuken uit te zoeken. Waarbij goed en gedegen advies wordt gegeven over de mogelijkheden. Keuken wordt op een vakkundige wijze geplaast en nadien is de sercive ook uitstekend te noemen. Wij zullen hier zo weer een keuken bestellen.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Nog stappen te maken”
Door M den Keuken op zaterdag 30 mei 2015 '15
Een pluspunt van Home keukens is dat ze thuis adviseren en de meest gangbare keuzes en voorbeelden bij zich hebben. Aan je eigen keukentafel kun je zo mijns inziens beter bekijken wat bij je past. Als het gaat om maat-keukens en specifieke niet standaard wensen dan blijkt dat er nog niet veel ervaring is. Er zijn diverse inschattingsfouten gemaakt met plaatsen, uitwerken van details en matige afwerking. Na een jaar is de keuken nu grotendeels wel in orde, maar er blijven nog steeds puntjes waar je achteraan moet. Het is een prima keukenzaak voor budget en middenklasse keukens hoor ik van anderen. Willen ze goed worden in maatkeukens in het hogere segment, dan zijn er nog wat stappen te maken.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
8,9
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 130 ervaringen
7,7
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“geweldige service,hart voor het werk”
Door frans op woensdag 17 jul 2013 '13
Home Keukens bij ons thuis geweest voor keuken ontwerp.Wat een enorme meerwaarde tov een showroom! Komen met idee├źn en tips waar wij anders nooit op zouden zijn gekomen. Keuken in perfecte staat geplaatst.Zeer nauwkeurig afgewerkt met echt hart voorde klant om er een paleisje van te maken.Qua prijs zeer scherp voor topkwaliteit.Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen +40 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Arie op donderdag 8 aug 2013 '13
We zijn zeer tevreden over de keuken, het plaatsen daarvan en de oplevering. Personeel werkte ook netjes. Klachten worden netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
Vestiging Home Keukens
aOud-Alblas, Oosteinde 37, 2969 AT Oud Alblas, tel 085 - 104 45 52
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland