Feedback
9,5

Adee Keukens

Website: www.adeekeukens.nl "Fantastisch" score uit 214 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.adeekeukens.nl | tel: 0548-540922 | Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.adeekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Adee Keukens
De mooiste keukens zonder zorgen! Van A tot Z met eigen mensen.

Keukens met talloze mogelijkheden
Woont u modern, landelijk, klassiek, tijdloos of mixt u stijlen tot een persoonlijke stijl? Met een breed aanbod van keukens bieden wij iedereen volop keukeninspiratie. De laatste ontwikkelingen in apparatuur, de meest actuele trends, u vindt alles wat nieuw en modern is terug in onze prachtige keukens. Hierdoor is onze collectie keukens altijd up to date, eigentijds en aansprekend voor iedereen. 1 ding blijft bij ons hetzelfde: onze passie om de allerhoogste kwaliteit te leveren, ook in het traject na verkoop. We werken dus niet alleen met gekwalificeerde mensen, maar wat voor ons minimaal net zo belangrijk is, is een drive om ergens een succes van te maken. Want voor Adee Keukens is goed niet goed genoeg. Het moet perfect! Pas wanneer u enthousiast bent, dan hebben wij ons werk goed gedaan.

Keukens vanuit een passie om de hoogste klanttevredenheid te bereiken
Wie de geschiedenis van DB KeukenGroep een beetje kent, weet dat we ruim 25 jaar geleden startten met de verkoop van kwaliteitskeukens vanuit het Zeeuwse Sint-Annaland. Als pionier hadden we een nogal bijzondere aanpak binnen een branche die helaas niet altijd even goed bekend staat. Agressieve verkoop vinden we maar niks. We hechten er juist waarde aan om het klantbelang echt te dienen. Met persoonlijk advies, hoge kwaliteit van onze producten, het nakomen van afspraken, heldere offertes en netto prijzen. Dus geen toeslagen, opslagen, etc. Dankzij grootschalige volume-inkoop zijn onze prijzen laag en hoeft u ook niet te onderhandelen. Al snel blijken we een frisse wind te zijn die door keukenkopersland waait. En dus werd al snel een vestiging in Nunspeet geopend, startte de tweede Zeeuwse vestiging in Goes, en werd er in 2002 ook een showroom in Rijssen geopend: Adee Keukens. Nu, jaren later, verzorgen we hier nog steeds met het allergrootste plezier de mooiste keukens. Vanuit een hoge betrokkenheid om ons werk zo goed mogelijk te doen. U merkt dat ook wanneer u onze showroom binnenstapt. Van de receptioniste tot aan onze administratieve medewerkers achter de schermen, zij stellen zich elke dag weer ten doel om alles zo nauwkeurig mogelijk voor u te regelen. Tussen de vele keukenaanbieders in Rijssen staat Adee bekend als een degelijk bedrijf met een bijzonder hoge klanttevredenheid!Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel welke de consumenten zelf aan ons toegekend hebben. Mogen wij ons ook voor u inspannen?

Al ruim 25 jaar een begrip
Adee Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Adee Keukens.
Ervaringen
Er zijn 214 ervaringen over Adee Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren169 ervaringen
4 sterren42 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Prima”
Door Dennis en Marleen ter Stal op maandag 31 jul 2017 '17
Prima service, ook met onderdelen die verkeerd geleverd waren door de fabriek. Nalevering ook eenvoudig te regelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Derde keuken”
Door Bart en Corina van Kleef, Ochten op zaterdag 22 jul 2017 '17
Wij hebben inmiddels de derde keuken bij ADEE keukens gekocht en zijn We zijn erg tevreden over het deskundige advies en de persoonlijke benadering. Geheel volgens afspraak werd de keuken geplaatst. Een kleine beschadiging van een van de kastdeurtjes - die tijdens het transport is opgelopen - werd zonder problemen opgelost. Wij raden iedereen ADEE- keukens aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Fam Haase op dinsdag 18 jul 2017 '17
We hebben goed advies gehad bij het uitzoeken van onze keuken. De keuken is perfect afgeleverd. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door Henri op zaterdag 15 jul 2017 '17
Perfect alles was aanwezig 1 ding van de wasbak er niet maar die had ik binnen een aanzienbare tijd binnen gewoon super de volgende keuken ga ik zeker weer naar adee
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Naar onze zin”
Door Fam van de Maat op vrijdag 14 jul 2017 '17
De keuken die we gekocht hebben is helemaal naar onze zin. We zijn er erg blij mee. En hij bevalt ons heel goed. We zijn goed geholpen en zouden Adee keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne mensen”
Door Rorije op donderdag 13 jul 2017 '17
Prachtig eindresultaat, fijne mensen om mee te werken en super monteurs!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zaak om langs te gaan”
Door Niels op donderdag 13 jul 2017 '17
Zeer goede ervaring met Adee keukens. Adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor je en komen met goede oplossingen en adviesen. Geen opdringende verkopers, maar zulk vrijblijvend advies dat je er ook vertrouwen in krijgt en graag daar een keuken afneemt. Opstelling in de showroom (Rijssen) is uitgebreid en overzichtelijk en bied genoeg inspiratie. Aflevering was netjes en correct. Bij ons ervoor gekozen om de keuken zelf te plaatsen en Adee mochten we altijd bellen als we er niet uit kwamen. Kortom zeker een zaak om eens langs te gaan en te ervaren
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijn bedrijf”
Door GJ Harbers op donderdag 13 jul 2017 '17
Fijn bedrijf, tweede keer in 6 jaar dat we hier heel goed slagen. Er wordt praktisch meegedacht, geen verassingen achteraf en een scherpe prijs. Mocht er na de levering wat aan de hand zijn, dat wordt dat heel goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig geplaatst”
Door J.H. Verboom op donderdag 13 jul 2017 '17
Goede begeleiding in het gehele proces. Keurige plaatsing.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Precies zoals gedacht”
Door Fam. Schooten op donderdag 6 jul 2017 '17
Beste mensen van AD Keukens, Het is geworden zoals wij het in gedachten hadden. Bedankt voor de correcte levering (100%) en de goede service. Ook dit mag gezegd worden, meestal hoor je niets als het goed is. Ga zo door.
Keuken in drie delen
Keuken in drie delen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door fam. Schutmaat op zaterdag 17 jun 2017 '17
We zijn heel hartelijk en warm ontvangen. De eerste keer hadden we geen afspraak, maar er is wel tijd voor ons ingeruimd. Steeds kwamen we een stapje verder en kregen we onze droomkeuken in beeld. Uiteindelijk hebben we de keuken naar onze wensen besteld. Na afloop is er een paar keer gevraagd hoe de ervaringen waren. Heel klantvriendelijk en meedenkend!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zoals verwacht”
Door Patrick krabbe op zaterdag 10 jun 2017 '17
Gewoon zoals verwacht net als de vorige keuken super goed geregeld! Als we nu weer een keuken moesten kopen dan gingen we weer rechtstreeks naar adee keukens in rijssen! Goede verkopers en hij word ook goed afgeleverd door topmonteurs!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Wim en Elly Lankamp op zaterdag 10 jun 2017 '17
Zeer tevreden! Wij werden hartelijk ontvangen met lekkere koffie, verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons en ook de service was top, nadat er een klein dingetje was misgegaan. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken, dankzij Adee Keukens!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Rob & Sabine op woensdag 31 mei 2017 '17
De adviesgesprekken met Maarten zijn prettig verlopen. We hebben goed kunnen overleggen en als meningen en ideeën uiteenliepen dan kwamen we altijd tot een goed onderbouwd besluit. De keuken is volgens planning vakkundig gemonteerd. Een klein tegenvallertje met de tijdige levering van de Neff Full-steam is uiteindelijk goed opgelost. We hadden in de eerste weken na inbedrijfstelling nog wat restpuntjes ontdekt en we hadden nog enkele wensen. Die zijn allemaal goed afgehandeld. De medewerkers van Adee zijn echt betrokken en alle afspraken zijn nagekomen. Wij kunnen Adee aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een echte aanrader”
Door Frans en Mylene op donderdag 25 mei 2017 '17
Onlangs een keuken gekocht bij Adee Keukens in Rijssen . Wij zijn hier prettig en zeer vakkundig geholpen. Tijd speelde geen rol bij het advies. Montage werd uitgevoerd door vakkundige en nette monteurs, zij laten wanneer zij naar huis gaan alles opgeruimd achter. Een probleem bij de plaatsing van de vaatwasser werd door hen keurig opgelost. De opleverpunten werden op een correcte en vlotte manier afgewikkeld. Wij zijn 100% tevreden over de medewerkers en de geplaatste keuken van Adee Keukens. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer de moeite waard”
Door Jan wieger pen op donderdag 18 mei 2017 '17
Prima keuken,zeer vakkundig geinstalleerd. Goed mee gedacht door de verkoper,dit vermeld ik omdat er een beperkte ruimte aanwezig is. Ff wat meer tijd voor tekening/schets genomen en een zeer prachtig resultaat. Mensen een keuken kopen bij Adee Keukens is zeer de moeite waard!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zekere aanrader”
Door Janny en Peter op dinsdag 16 mei 2017 '17
Op basis van deze site hebben wij destijds de keuze gemaakt voor Adee Keukens in Rijssen. In een tweetal prettige gesprekken hebben wij onze keuken uitgezocht en dit is ons super bevallen. In de gesprekken worden tips en alternatieven voorgesteld waardoor je overwogen de keuze maakt voor de keuken. Ook de montage werd uitgevoerd door nette en kundige medewerkers die wederom ook weer meedenken in het geval van wijzigingen. Al met al zijn we erg tevreden over hetgeen Adee Keukens ons heeft geleverd. Wij zouden Adee Keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima opgelost”
Door KJM Lemmink op maandag 15 mei 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens in Rijssen en zijn zeer tevreden! Van begin tot eind zijn alle afspraken heel consequent nagekomen. Duidelijke voorlichting over materialen en prijzen. Op afgesproken data is de keuken geleverd. De monteurs werkten erg netjes en gaven aan dat er een lade onder de koelkast ontbrak. Dit is prima opgelost. Na enkele weken wilde ik graag dat een vlam van het fornuis zachter afgesteld werd; hier is een monteur van Falcon voor geweest, maar de kosten nam Adee opzich. Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige keuken en kunnen Adee echt aanraden. Foutjes kunnen gemaakt worden maar zijn in ons geval prima opgelost.
Keuken met schouw
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Fam Altena op vrijdag 12 mei 2017 '17
Alles is perfect gelopen van begin tot het eind echt een aanrader om hier een keuken te kopen! Goede service en fijne medewerkers. Deze mensen denken echt met je mee en adviseren goed. Mooie showroom en goede prijs/kwaliteit verhouding, Dus al met al zijn wij dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Frits op maandag 3 apr 2017 '17
Bij Adee in Rijssen een nieuwe keuken uitgezocht incl. inbouwapparatuur. We zijn in deze zaak prima geholpen met duidelijke informatie en tips. Wijzigingen /veranderingen waren geen enkel probleem. Voordat de keuken gemonteerd werd is een duidelijk leidingschema getekend zodat we onze voorbereidingen die we zelf deden goed inzichtelijk hadden. Ook de montage van de keuken is door de monteurs zorgvuldig uitgevoerd, alle resten werd netjes weer opgeruimd en meegenomen. Alle onderdelen waren aanwezig (dat hoor je wel eens anders) zodat we de dag na de oplevering al konden verhuizen. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Valt op in positieve zin”
Door Ingrid Nieuwkamp op vrijdag 17 feb 2017 '17
Adee keukens viel ons in positieve zin op bij de zoektocht naar een nieuwe keuken. Wij kwamen uit op een showroomkeuken omdat die goed bij onze wensen paste en zijn prettig geholpen om de keuken met wat aanpassingen perfect naar onze smaak te maken. Afspraak is ook echt afspraak bij Adee en we zijn na de plaatsing dik tevreden met het resultaat. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Betrouwbaar”
Door Familie Vlieg te Ootmarsum op maandag 6 feb 2017 '17
Adee is een goed en betrouwbaar bedrijf. Ze doen inderdaad wat ze beloven. Wij hebben een op maat gemaakte Residentic keuken met massief eiken fronten besteld en geleverd gekregen. Alles klopt, werkt, en is keurig afgewerkt. We zijn getipt door hen over Falcon Fornuizen en onze keus is daar inderdaad op gevallen. Dit prachtige robuuste fornuis is een echte blikvanger in de keuken en zowel de ovens, gril als gasfornuis werken naar verwachting. Ook prijstechnisch is dit fornuis aantrekkelijk. Verder is de keuken praktisch ingedeeld. We krijgen veel complimenten over de keuken en zijn er erg blij mee. Kleine verbeterpuntjes: De hoeken van de spoelbak hadden iets meer afgerond mogen zijn en de servieskast net een paar cm dieper voor grote schalen. Verder viel de opbergruimte wat tegen. Daar moeten we wel aan toevoegen dat we kleiner zijn gaan wonen en wij gewoon veel keukenspullen hebben. Eten en drinken is voor ons nu eenmaal genieten. Daar draagt deze keuken zeker aan bij
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bevelen het graag aan”
Door Gerrit van Wijk op donderdag 2 feb 2017 '17
Bij ADEE keukens hebben we een prachtige keuken uitgezocht met veel apparatuur. We werden zeer goed geadviseerd zonder dat het opdringerig was. De keuken is door vakkundige medewerkers geplaatst. Het was een tamelijk complexe keuken en ondanks dat de mureEn niet helemaal haaks waren is hij keurig geïnstalleerd. Bij het plaatsen bleken enkele apparaten defecten te hebben. Deze zijn keurig gemaakt.Behalve dat er een mooie keuken is geleverd, is er een prima service door ADEE geboden. Wij bevelen ADEE keukens graag aan.
Complexe keuken
Complexe keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Gerrit en Janny van Eerde op woensdag 1 feb 2017 '17
Onze bedoeling was om meerdere keukencentra te bezoeken. Het bleef echter bij een bezoek en wel bij Adee keukens in Rijssen. We werden heel professioneel geholpen door de heer Boertje. Hij heeft in alle rust onze bedoelingen goed begrepen. Ook het visueel maken van onze keuze, die wij van de heer Boertje mochten ontvangen via de mail, vonden we uitstekend. Ook nu de keuken is geplaatst, zijn we erg tevreden. Kortom Adee keukens is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Denken mee met de mogelijkheden”
Door Johan Gerritsen op maandag 30 jan 2017 '17
Adee denkt mee met de mogelijkheden die je hebt om veranderingen toe te passen. Bv. andere indeling/meer lades. En laat dit in de showroom zien zodat je een beeld krijgt. Ook werden foto's getoond van keukens die al geplaatst waren zodat je kon zien hoe het er in het echt uit ziet. Je krijgt zo een beter beeld. Overleg verliep over en weer prettig. De keuken is geleverd zoals afgesproken,alles was compleet. Alleen bleek bij het plaatsen de spoelbak verkeerd te zitten. ADEE heeft deze fout direct toegegeven, en een nieuw blad besteld.( 2 weken levertijd, wij konden de keuken wel gebruiken).
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Bram de Vent op zaterdag 28 jan 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. Zowel in het "verkooptraject" als bij de plaatsing en afhandeling zijn we erg goed geholpen! Er is zelfs later nog een monteur langs gekomen om de keuken plinten te monteren (dat kon bij de plaatsing nog niet omdat de vloer nog gelegd moest worden). Super service!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top”
Door Annemieke ter Weel op donderdag 19 jan 2017 '17
Wij zijn keurig netjes geadviseerd en geholpen bij Adee Keukens Rijssen. Verkoper heeft goed met ons meegedacht en de keuken is netjes geplaatst. Alles is in één keer goed geplaatst en was compleet. De keuken is helemaal naar onze wens geworden. TOP!
Foto van de keuken
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afspraak is afspraak meer dan waargemaakt”
Door Hennie en Truus Janssen op zondag 15 jan 2017 '17
Toen wij in 2016 aan een nieuwe keuken toe waren zijn we nadat we op Qasa hadden gezien dat ze een geweldige beoordeling hadden naar Adee-keukens in Rijssen gegaan. We zagen daar een prachtige keuken. Op basis van deze keuken hebben we samen met Erjan de Bruin van Adee-keukens een ontwerp voor onze keuken gemaakt. Hij kwam met een paar goede tips die we graag in het ontwerp hebben gebruikt. Dit heeft er toe geleidt dat er na een paar maanden een geweldig mooie keuken bij ons is gemonteerd waar we zeer tevreden over zijn. Ook alle lof voor de monteurs (Jan Willem en Johan) die de keuken met grote vakmanschap hebben geplaatst. Wat ons betreft heeft Adee-keukens de leuze afspraak is afspraak meer dan waargemaakt. Wij kregen bij Adee-keukens een goed gevoel bij de hele gang van zaken wat ze helemaal hebben waargemaakt, waarvoor we ze zeer erkentelijk zijn.
Geweldig mooie keuken
Geweldig mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Karen Roelofs op zaterdag 14 jan 2017 '17
Men is duidelijk, neemt de tijd en zoekt actief mee naar oplossingen. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Geen druk om beslissingen te nemen. Ook de afspraak dat er niet onderhandelt wordt over de prijs, maar dat er een scherpe prijs uitkomt. Dat klopte volledig! Het scheelt een hoop gezeur en ergernis.
Keuken met barzit
Keuken met barzit
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door Rene Rougoor op zaterdag 14 jan 2017 '17
Prima bedrijf komt haar afspraken na voor een eerlijke vooraf duidelijke prijs. Als er iets is wordt er naar een passende oplossing gezocht. En niet te vergeten de heerlijke soep en eigen gebakken brood.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eerlijk en betrouwbaar”
Door GJ Tijhuis op vrijdag 13 jan 2017 '17
Het is een zaak met heel veel keuze, je kunt alles bij elkaar zoeken zoals jij het graag hebben wil. Er wordt je niet zomaar wat aangepraat. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Goede afspraken en goede levering. Is er iets even een belletje of een mail en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig”
Door W. Zwartjens op dinsdag 10 jan 2017 '17
Mede door de positieve reacties op Qasa kwamen wij tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Adee Keukens in Rijssen terecht. Wij werden prima geholpen, er werd meegedacht en de verkoper nam de tijd om samen met ons de diverse mogelijkheden in de showroom te bekijken. We kregen de tijd om alles nog even te laten bezinken en hebben toen de knoop doorgehakt. Levering en plaatsing door de ervaren monteurs verliep prima. Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en kunnen Adee bij iedereen aanbevelen. Gemoedelijke sfeer, goede bereikbaarheid, geen gepush, duidelijke afspraken en prima service en kwaliteit. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ratings werden waargemaakt”
Door Edwin en Marieke op vrijdag 16 dec 2016 '16
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. Afgekomen op de hoge ratings zijn wij bij Adee keukens terecht gekomen. Adee keukens heeft het waar gemaakt. Er werd de tijd genomen om de keuken samen te stellen en mee gedacht over een snelle leverdatum. Zowel de aflevering van de keuken als de plaatsing gingen netjes, rustig en bekwaam. De paar opleverpunten werden snel en zonder problemen opgelost. Tevens werd een smetplint langs de korte zijde van het blad welke we vergeten waren te bestellen zonder meerprijs achteraf geleverd en geplaatst. De installatiemonteur van Adee keukens is een echte vakman, de keuken staat er superstrak bij. Adee keukens bedankt, afspraak is inderdaad afspraak.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hele fijne ervaring”
Door Jan Hagenbeek op donderdag 15 dec 2016 '16
Ik heb onlangs een nieuwe keuken gekocht bij ADEE keukens. Het is echt een hele fijne ervaring om bij dit bedrijf een keuken te kopen. Je wordt er op een prettige manier geholpen en hun lijfspreuk afspraak is afspraak wordt ook echt nagekomen. Vanaf de aankoop tot en met de levering en het plaatsen van de keuken wordt je geheel ontzorgt door dit mooie keuken bedrijf. Ze denken echt met je mee, en hebben eigen keuken monteurs en dat merk je direct, wat een kwaliteit van plaatsen, alles wordt netjes opgeruimd na afloop,het vele karton en piepschuim van de verpakkingen wordt meegenomen, er werd in mijn geval zelfs op het dakterras na het zagen netjes geveegd, waar zie je dat nog tegenwoordig! Misschien kleine details maar dat maakt dit bedrijf juist zo bijzonder. Een echte aanrader dus.
Nieuwe keuken van Adee Keukens
Nieuwe keuken van Adee Keukens
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nieuwbouwkeuken”
Door Berg op woensdag 14 dec 2016 '16
Keuken voor een nieuwbouwwoning. Vriendelijk personeel, snelle en duidelijke communicatie via telefoon en e-mail over onduidelijkheden in het traject. Levering en installatie van de keuken ging gelukkig ook helemaal perfect. Wij zijn helemaal blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Marjolein Schreurs op dinsdag 13 dec 2016 '16
Wij zijn erg tevreden over Adee keukens. Van te voren zijn we erg goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Er werd veel tijd voor genomen, zodat het helemaal naar onze smaak was. We hadden er meteen een goed gevoel over. Over de keuken plaatsen zijn we ook erg tevreden. Er is goed werk geleverd, volgens afspraak. We zijn heel erg blij met de keuken. Adee keukens is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Fam Albers op dinsdag 13 dec 2016 '16
Zeker een aanrader, we zijn erg tevreden over de service zowel tijdens het bestellen als bij het plaatsen. Ze nemen overal netjes de tijd voor en afspraken worden gewoon nagekomen zonder moeilijk te doen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Familie Lobbert op dinsdag 18 okt 2016 '16
Tevreden met het eindresultaat. Goed geholpen en mooie keuken. Netjes geplaatst, echter wel even een aantal opleverpuntjes, hier achteraan gemoeten, uiteindelijk netjes opgelost. Minder, minimale uitleg apparatuur, daarnaast problemen met afzuigkap.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader voor een ieder”
Door Schilstra op maandag 17 okt 2016 '16
Bij Adee Keukens in Rijssen snappen ze het. Geen gedoe met eerst 2 keer zoveel vragen en dan 60% korting. Gewoon open en eerlijk advies en een goede prijs. Kwaliteit van de keuken is top en zeer zeer netjes geplaatst. Wij zijn er heel erg blij mee. Echt een aanrader voor een ieder die een keuken wil kopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Jurgen & Dianne op donderdag 6 okt 2016 '16
Samengevat: Creatief, meedenkend & servicegericht! Adee Keukens heeft uitstekend meegedacht met de inrichting van onze nieuwe keuken. Met de creatieve oplossing bedacht door Erjan de Bruin hebben we een mooie en speelse keuken gekregen waar we erg blij mee zijn. Paar kleine schoonheidsfoutjes zijn achteraf verholpen, kortom Adee keukens kent ook een goede service! Wij zijn er tevreden en zouden het bedrijven een ieder aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Maak hier een afspraak”
Door Bruggink op zaterdag 1 okt 2016 '16
Zeer goed en ongedwongen geholpen. Verkoper was kundig en niet opdringerig! Hij heeft op alle punten goed naar onze wensen geluisterd en daar waar mogelijk vertaald in het ontwerp. Communicatie m.b.t. bestelproces, betalingen en montage zijn in goed overleg gegaan! Wij zouden familie, vrienden en bekenden het advies geven om zeker bij Adee keukens een afspraak te maken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kunnen geen negatief punt noemen”
Door Fam. Timmerman op donderdag 25 aug 2016 '16
We hebben onze keuken bij Adee gekocht, nadat we nog bij 2 andere zaken hebben gekeken. Bij één van de andere zaken werd de keuken bijna twee keer zo duur, terwijl we het materiaal van de kastjes niet eens zo mooi vonden. Wij vinden het ook belangrijk dat de keukenzaak een goede service heeft, daarom viel er ook een andere zaak af. Adee heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn prima geholpen bij Adee. De montage is vakkundig gebeurd door de monteurs. Een paar weken later hebben we Adee nog de mechanische ventilatie laten aftimmeren ( keurig!) waarvoor we niet hoefden te betalen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We kunnen geen negatief punt noemen: Complimenten voor Adee!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Landelijke keuken”
Door Harrie Boogaard op maandag 18 jul 2016 '16
Wij hebben bij de vestiging in Rijssen een 'landelijke keuken' gekocht en zijn tot nu toe erg tevreden. wij vinden Adee Keukens een serieus en betrouwbaar bedrijf met een goede service en alles werd snel en netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Denken prettig mee”
Door Freddy Keurhorst op vrijdag 15 jul 2016 '16
Bij Adee Keukens een nieuwe keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Uitstekende kwaliteit, prima service en snel en perfect geïnstalleerd. Men denkt op een prettige manier mee met de klant en is niet opdringerig (zoals helaas bij teveel keukenbedrijven).
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fam Borkent op vrijdag 15 jul 2016 '16
Erg tevreden over de keuken en de service .De jongens werkte erg netjes en lieten de keuken keurig achter .Ook tijdens de aankoop zelf werden we goed voorgelicht door de mensen van Adee keukens uit Rijssen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Kan niet beter”
Door BF .Nijhof op donderdag 7 jul 2016 '16
Een 10 +. Kan niet beter!! Alles wat je vroeg ,kregen we een eerlijk antwoord op. Ideeën die je had werden serieus genomen,en er kwam een oplossing voor. Kortom wij zijn erg blij met onze keuken,en hebben veel positieve reacties gekregen! De monteur ,daar waren we erg blij mee.Het was een echte vakman! Zeer precies.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bezoek heeft geloond”
Door Loners op vrijdag 1 jul 2016 '16
Na het raadplegen van Qasa zijn wij bij Adee Keukens terecht gekomen. Dit ondanks dat het bedrijf niet direct in onze naaste omgeving zit. Nu de keuken er staat, kunnen we zeggen dat dit zeker heeft geloond. Het aansluiten bij onze wensen, het uitzoeken en samenstellen van de keuken en het plaatsen heeft volledig voldaan aan onze verwachten. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ontzettend goed geholpen”
Door Jeroen op vrijdag 1 jul 2016 '16
Normaal gesproken schrijf ik geen ervaringen maar als een bedrijf echt slecht levert of juist het tegenovergestelde dan maak ik graag een uitzondering om andere consumenten op de hoogte te stellen. Bij Adee keukens zijn we echt ontzettend goed geholpen, de keuken is heel netjes geplaatst en we zijn erg blij met het eindresultaat. Bij het bezoek aan de showroom werden we ook erg netjes te woord gestaan en kwamen ze met hele transparante prijzen. Gelukkig geen koehandel en opdringerige verkopers wat al een verademing was. Dit wil overigens niet zeggen dat alles direct in 1 keer goed ging bij het plaatsen van de keuken, zo was een frontje verkeerd geleverd, we mistten een inlegplankje en waren wij onder de veronderstelling dat we bij een kastje een apothekerskastje hadden gekozen en niet gewoon een kast met standaard legplankjes (zoals achteraf wel op de op de offerte stond en wij zelf overheen hadden gekeken). Adee heeft alle restpunten netjes en vakkundig opgelost waarbij niet alleen afspraak = afspraak is (waar ze zelf graag mee adverteren) maar ook nog een stapje extra hebben gedaan. Ze hebben kosteloos het kastje omgebouwd en ook heeft de monteur nog een probleem met de kraan opgelost die we zelf hadden geïnstalleerd. Grote klasse van Adee en ik kan iedereen Adee van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de goede service! Groeten, Fam. Van der Voort uit Amersfoort
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Montage geslaagd op kromme muur”
Door M.Smits op zaterdag 28 mei 2016 '16
Prima service, goed gemonteerd en afgewerkt en de koof goed aangepast op een kromme muur. Keuken werkt soepel maar nog weinig gebruikt omdat ik er nog niet woon. Vriendelijk en prettig geholpen door alle medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Complete keuken”
Door Twilhaar op donderdag 26 mei 2016 '16
We hebben een complete keuken bij Adee in Rijssen gekocht. We zijn zeer tevreden over zowel de verkoper, iemand die adviseerd en niet agressief probeert te verkopen. Als ook over beide monteurs die de keuken keurig hebben geleverd. Ook nadat de keuken was geplaatst was de after-sales ook erg goed en heeft ons keurig geholpen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door henk en marga op maandag 23 mei 2016 '16
Wij zijn prima geholpen en hebben een mooie keuken gekocht. Er is keus genoeg bij Adee. Keuken is geplaatst door zeer goede monteurs. Alles werd in overleg gedaan.Afspraak is afspraak bij Adee wordt zeker nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Volledig tevreden”
Door E. Jacobi op dinsdag 10 mei 2016 '16
Na een vervelende ervaring bij een andere keukenzaak, terecht gekomen bij Adee Keukens in Rijssen. Wat een verademing. Een top verkoper gehad waarbij ik gelijk wist waar ik aan toe was en niet allerlei vage praatjes had zoals bij andere verkopers vaak het geval was. Goed mee gedacht en prima te woord gestaan bij het uitzoeken van de keuken en gemaakte aanpassingen in de aanloop naar de bestelling. Al met al volledig tevreden. Keuken bevalt zeer goed!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goede ervaring”
Door H.kamerman op vrijdag 1 apr 2016 '16
Onze ervaring met Adee keukens is heel goed, bij het uitzoeken van de keuken werden we vrijblijvend en goed geadviseerd. Het plaatsen van de keuken werd netjes en deskundig gedaan, alles werd afgedekt en opgeruimd achtergelaten toen de monteurs klaar waren.
Moderne witte hoekkeuken
Moderne witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Van mij ook een hoge score”
Door Melita Mertens op donderdag 31 mrt 2016 '16
Ik heb een mooie keuken gekocht bij Adee Keukens in Rijssen. Ik kwam hier terecht, via internet. Dit bedrijf viel op omdat zij heel hoog scoren in de reviews. Een goede reden om met dit bedrijf in zee te gaan. En ja, ook van mij krijgen ze een hoge score! Wat een fijne ervaring. Echt super goed, van het begin t/m de levering en de nazorg. Het kan eigenlijk niet beter. Dank jullie wel voor deze service. En voor alle lezers: koop met een gerust hart hier je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super geholpen”
Door Arjan en Jantine van de Willige op maandag 21 mrt 2016 '16
Ruim 10 jaar geleden hebben wij ook al een keuken bij Adee Keukens gekocht. De ervaring was toen al super en daarom besloten we voor onze nieuwe woning opnieuw naar Adee Keukens te gaan. Erjan de Bruin heeft ons wederom super geholpen en we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Petje af”
Door Fam. Ballast op zondag 14 feb 2016 '16
Via via bij AD uitgekomen.Waren op zoek naar een betrouwbaar adres,niet alleen op prijs. Voor ons heeft beide goed uitgepakt. Vanaf opdracht tot uitvoering is alles waargemaakt. Het technische team heeft vakwerk afgeleverd en heel netjes en vlot gewerkt. Dus petje af er valt niets meer toe te voegen!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed”
Door H Plas op woensdag 10 feb 2016 '16
Heel goed is alles verlopen alleen jammer dat het niet afgemaakt kan worden. we hebben de zij wand vroegtijdig doorgegeven. Plaatsing was super, pluim voor de monteur, verder kan ik iedereen het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Koers op woensdag 10 feb 2016 '16
We werden hartelijk ontvangen bij Adee Keukens, het personeel is vriendelijk en persoonlijk. Helaas was er wel een moeizame onderhandeling over de uiteindelijke kosten. We hadden gehoopt dat een keuken kopen toch een leukere ervaring is, waarbij je minder hoeft te knokken voor je (bescheiden) wensen. Het gaat om een groot geldbedrag en je wilt er toch enig plezier aan beleven dit te gaan spenderen. Heb je geen heel groot budget dan kan men bij Adee je (wellicht onbedoeld) het gevoel geven dat je onrealistische verwachtingen hebt of dat je ergens niet helemaal serieus genomen wordt. Dit vonden we het enige minpuntje aan het proces van de aankoop. We begrijpen dat dit ook wel een beetje bij het 'spel' van verkopen hoort, er zijn vast genoeg mensen die hier zich prima bij voelen. We zijn inmiddels heel blij met onze keuken en de service lijkt tot nu toe goed (er moeten nog wat kleine zaken aangepast worden). De monteur communiceert helder, is vriendelijk en Adee is altijd goed per mail of telefonisch bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Over het geheel genomen zijn wij redelijk tevreden over het aankoopproces en héél blij met de prachtige nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Brinkman op vrijdag 29 jan 2016 '16
We hebben een keuken incl apparatuur gekocht. Onze ervaring is goed. Er waren eerst wat misverstanden maar die zijn goed gekomen. De monteur zijn we heel te vreden over. Hij heeft mooi en netjes werk afgeleverd. We zouden het zeker aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Gerald Oude Nijhuis op donderdag 28 jan 2016 '16
We hebben pas een nieuwe keuken laten installeren door Adee en dat is goed verlopen in goed overleg met de verkoper en de monteurs. Paar aanpassingen na het koopcontract werden moeiteloos ingepast. Kleine zaken worden op korte termijn verholpen (er kan altijd iets mis gaan). Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima ervaring”
Door Fam. van Noort op dinsdag 26 jan 2016 '16
Een prima ervaring, van eerste ontvangst tot en met de oplevering. Super aardig, kennis van zaken. Ontwerp en onderhandeling prima. Vakkundige installatie, oog voor detail. Extra zaken als aftimmering, koof, etc. geen probleem. Ook een paar kleine dingetjes na oplevering (bijv. terugslagklep in afzuiger) werd zonder problemen netjes geïnstalleerd. Het resultaat is prima, degelijk, goed gedaan. Tevreden dus! Dus ga niet naar van die schreeuwers, gewoon broodjes eten bij Adee, dan komt alles goed :)
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Heel tevreden over advisering”
Door Herman en Jannie Baan op zaterdag 23 jan 2016 '16
Bij ons bezoek aan Adee Keukens werden wij zeer vriendelijk ontvangen. Wij zijn goed geadviseerd bij het samenstellen van onze keuken. Hier zijn wij heel tevreden over! De keuken werd op tijd geleverd en de montage verliep vlot. Zelfs enkele weken na het plaatsen van de keuken konden wij alsnog met vragen bij jullie terecht!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hele goede ervaring”
Door Marieke op zaterdag 23 jan 2016 '16
Zeer blij met mijn nieuwe keuken en de hoe ik geholpen ben bij ADEE. Na twee vervelende ervaringen bij andere keuken boeren kwam ik bij ADEE terecht. Er werd alle tijd genomen en niet gepusht. Ik had geen groot budget, maar dit was geen probleem en we hebben rustig samen gekeken wat haalbaar was. Zo was mij namelijk wijs gemaakt dat een greeploze keuken met mijn budget niet kon en bij ADEE werd de optie bekeken en bleek het uiteindelijk te kunnen! De mannen die de keuken kwamen installeren waren ook zeer professioneel en behulpzaam. Toen mijn blad niet helemaal goed bleek ze zijn, wat mede kwam door een eigen meetfout, is er zonder extra kosten een heel nieuw blad geregeld. Al met al een hele goede ervaring. Ik zou ADEE aan iedereen aanraden!
Witte keuken met houtkleurig blad
Witte keuken met houtkleurig blad
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Slogan afspraak is afspraak”
Door EBR op vrijdag 22 jan 2016 '16
Addee keukens op Quasa tegengekomen. Hun slogan afspraak=is afspraak maken ze gewoon waar. Onze keuken was versleten, dus we moesten wel wat nieuws. Voor sommigen is een keuken kopen een feestje, voor ons niet. We hadden geen trek in keukenboeren, met hun eigen agenda. Adee is gelukkig een positieve uitzondering. No-nonsens, gewoon overleggen, flexibel en eerlijk zakendoen. Geen grote verhalen, maar gewoon nuchter, zonder verrassingen achteraf op zijn Rijssens. Twee keer de aftersales nodig gehad.maar ook hier vlekkeloos en snel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Altijd bereikbaar”
Door Fam. Baan op donderdag 21 jan 2016 '16
We hebben 2 keukens gekocht bij adee Rijssen. We zijn goed geholpen en geadviseerd. Installatie ging goed, afgezien van een verkeerde maat wat keurig werd opgelost. Duidelijke uitleg en altijd bereikbaar voor vragen. Mocht u op zoek zijn naar een keuken zouden wij zeker aanraden hier eens langs te gaan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Karel en Karla op woensdag 20 jan 2016 '16
In januari 2015 hebben wij een keuken gekocht bij Adee keukens. Wij werden goed geholpen, er werd goed advies gegeven en rekening gehouden met ons budget. In maart 2015 is de keuken geplaatst, dat ging in 1x helemaal goed. Een ervaren monteur, die verstand van zaken had en (door ziekte van collega) op zaterdag de keuken heeft afgemaakt en opgeleverd! Kortom, we zijn super tevreden over Adee Keukens en raden dit bedrijf dan ook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ervaringsverhalen”
Door Astrid Segerink en Jim Zilverberg op zondag 20 dec 2015 '15
Na een hele slechte ervaring bij de vervanging van onze badkamer vorig jaar gingen we met de nodige scepsis op zoek naar een keukenzaak. Deze zoektocht hebben we met name via ervaringsverhalen op internet gedaan. Via QASA kwamen we bij Adee terecht. Van begin tot het eind hebben we het gevoel gehad om als klant serieus te worden genomen. Gedurende het hele proces was de verkoper Dirk Jan heel direct betrokken. Voor vragen konden we steeds bij hem terecht. De monteurs die de keuken installeerden waren zeer kundig. De laatste dag van montage vonden we een briefje van de monteur met een enkele nog op te lossen puntjes. Heerlijk dat je niet zelf dit moet ontdekken. 's Avonds belde Dirk Jan gelijk op om te vertellen hoe deze punten zouden worden opgelost. Fijn deze proactieve oplossing. Kortom van begin tot einde een prima ervaring. Adee is een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Adee maakt hoge klantwaardering waar”
Door E.H.Hartman op dinsdag 8 dec 2015 '15
Eind november hebben wij, geheel volgens afspraak, onze nieuwe keuken gekregen. De installateur heeft werkelijk uitstekend werk geleverd en zoals vooraf aangegeven de klus in 2,5 dag geklaard. Alles past precies en is zeer nauwkeurig afgesteld. Enige aanmerking is eigenlijk dat onze nieuwe oven met een dag vertraging werd geïnstalleerd. Ook het voortraject is geheel volgens afspraak en correct verlopen. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe Residentic maatwerkkeuken. Adee maakt de hoge klantwaardering volledig waar.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Enorm tevreden”
Door fam Tijhof op maandag 7 dec 2015 '15
Prima ontvangst, hebben alle tijd voor je. Alle beloften worden waargemaakt. Denken goed met je mee. Oplossingen worden samen bekeken en ook goed uitgevoerd. Onze achterwand is van aluminium en iedereen is hier enthousiast over. Makkelijk schoon te houden. Bedrijf is echt een aanrader voor ieder. Wij zijn enorm tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden over eindresultaat”
Door Fam Beunk op maandag 16 nov 2015 '15
Bij ons eerste bezoek in de showroom zijn we (zonder opdringen) goed opweg geholpen. Ons tweede bezoek hebben we kunnen afsluiten met een goede koopovereenkomst. De keuken is netjes thuis bezorgd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst. We zijn tevreden met het eindresultaat en de nazorg die door Adee verleend wordt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ga hier kijken”
Door I De Jong en P Schaadt op donderdag 12 nov 2015 '15
Komen de afspraak na. keuken monteurs werken zorgvuldig, ik zou iedereen die een keuken zoekt altijd even bij Adee keukens gaan kijken. er wordt goed met je mee gedacht hoe je de keuken wilt hebben.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Gewoon zeer tevreden”
Door M. Wulf op zaterdag 7 nov 2015 '15
Hoera! We hebben het besluit genomen: we gaan een nieuwe keuken uitzoeken. Zou toch een feestje moeten zijn. Helaas ...... bij 2 keuken winkels in de buurt erg vervelende ervaringen gehad ("Offerte meenemen? Nee, dat doen we niet". "De korting die ik u geef geldt alleen nú; en dan meteen hier even tekenen voor akkoord". "Een echte tekening? Waarom? Deze schets zegt toch alles!"). Teleurgesteld dan maar eens op internet kijken. AD Keukens krijgt uitsluitend enthousiaste reacties. Is dit wel echt waar? Toch dan maar eens proberen en AD Keukens Rijssen opgezocht. Wat een verademing!!
Vriendelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de keuzebepaling van fronten, panelen, grepen, werkblad, achterwand en apparatuur. Verder werden onze wensen voor de lay-out van de gehele keuken zonder problemen in het ontwerp opgenomen. Het was een echte vakkundige begeleiding, zonder 'duwen' of bepaalde oplossingen op te dringen. Tot zover alles naar wens, echter uit vroegere ervaringen weten we, dat zelfs de mooiste keuken op papier, uiteindelijk staat en valt met de kwaliteit van de montage. Wel, ook de monteur heeft prima werk afgeleverd. Eindconclusie: we zijn gewoon "zeer tevreden".
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken gekocht”
Door wendy op vrijdag 6 nov 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We hebben een goede service ervaren, Adee komt afspraken na en is helder in prijs en service. Bij problemen word direct een oplossing gezocht. Keuken is netjes gemonteerd en afgewerkt zoals wij dat graag wouden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Coordinatie”
Door Eugelink op maandag 2 nov 2015 '15
Prima service....echt...afspraak is afspraak!! Problemen werden opgelost.
We zijn erg blij met onze keuken. Vooral dat adee keukens alle werkzaamheden heeft gecoordineerd !
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Ooms op dinsdag 27 okt 2015 '15
Echt een aanrader! We hebben bij hun een keuken gekocht en ze hebben een super service en zijn erg klantvriendelijk. Alles is heel soepel verlopen. Ze denken ook met je mee of komen met een ander idee/oplossing. We kunnen alleen maar positief zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Deskundige mensen”
Door jan kuipers op vrijdag 16 okt 2015 '15
door deskundige mensen ben ik behandeld en zeer goede service en ze hebben zeer netjes werk gemaakt ,het kast deurtje was beschadigd door ze hebben netjes 3 weken later nieuw deurtje geplaats zeer goede service
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verademing”
Door Arjan en Wendy op donderdag 24 sep 2015 '15
Wat een verademing was deze ervaring bij ADEE keukens. We zijn bij de aankook op een rustige, fijne en gezellige manier geholpen en geadviseerd, onder het genot van een bakje koffie met zelfgebakken krentebrood, waar vind je dat nou tegenwoordig nog. De plaatsing is echt heel goed gebeurd, de monteur was rustig en deed alles op een nette en keurige manier, waarbij er regelmatig wwerd opgeruimd, om zoedoende de overlast m.b.t. stof en rommel zoveel mogelijk te beperken. Het eindresultaat mag er zijn, we hebben een prachtige keuken precies wat we wilden en zijn op een hele fijne manier vanaf het begin geholpen. Aan dit bedrijf mogen er veel een voorbeeld aan nemen hoe het zou moeten gaan bij zo`n aanschaf, bedankt!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“3 x showroombezoek”
Door Jan Koster op maandag 14 sep 2015 '15
Wij zijn bij Adee Keukens in Rijssen geweest. Op basis van het eerste bezoek en het daarbij ontvangen advies zijn wij overgegaan tot een offerte aanvraag. Bij de in totaal 3 bezoeken hebben wij gesproken met 3 verschillende adviseurs waarbij we meer en meer het gevoel kregen dat het verkregen advies niet meer aansloot bij onze wensen en we het gevoel kregen met een blijkbaar speciale keuken bezig te zijn. We wilden alleen maar een greeploze keuken in hoogglans, met een apparaten achterwand en een kookeiland. Wellicht dat de vele adviseurs wisselingen in combinatie met de laat verkregen tekeningen en offerte hierin meespeelde. Wat wij zeker niet als positief hebben ervaren is dat de adviseur ons meerdere keren erop wees dat de keuken wel heel erg duur werd. Verder een vriendelijke ontvangst waarbij ruim de tijd voor je wordt genomen. Uiteindelijk hebben wij de keuken via een andere leverancier aangeschaft.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Bianca semmekrot op zondag 6 sep 2015 '15
Prettige verkoper en ook de installateur was vakkundig en prettig.
Vooral de reactie Vh bedrijf toen ze kwamen installeren maar de muren nog te nat waren: " geen probleem, we maken gewoon een nieuwe afspraak". Kan iedereen aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dikke pluim voor montage”
Door Oltwater op donderdag 3 sep 2015 '15
keuken gekocht bij Adee keukens, zeer goed geholpen en geadviseerd. Er werd ons toegezegd dat als er problemen zijn het altijd wordt opgelost en wij moeten zeggen dat dit met 110 procent is gebeurt. Er waren wat puntjes, maar ik hoorde van veel mensen die een keuken kochten dat het nooit in een keer goed gaat, bij ons dus ook maar het is keurig opgelost. Wij willen vooral de monteur Jan Willem een dikke pluim geven top. Wij zouden Adee keukens zeker aanraden je wordt heel goed behandelt en ze zijn vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Verhalen kloppen”
Door Fa. Achterkamp op vrijdag 28 aug 2015 '15
In mei hebben wij onze nieuwe keuken gekregen. Echt een super keuken! In principe maakte het mij niet uit waar we een keuken zouden kopen, maar Mijn man wilde er per se een van Adee Keukens. Volgens de verhalen en reviews zou het een eerlijk en betrouwbaar bedrijf zijn en tevens zou er uitstekende service worden geboden. Zoals gezegd staat de keuken nu en van bovenstaande is geen woord teveel gezegd. Echt een topbedrijf met integere, betrouwbare werknemers! Afspraken worden echt nagekomen. Bij ons moest nog een extra kast worden gemaakt die aanvankelijk voor eigen rekening zou komen. Na plaatsing van de keuken werden we gebeld door Adee met de mededeling dat zij de kosten van de kast op zich namen als wij een lekkere taart langs zouden brengen. Nou, geen probleem natuurlijk... Kortom Adee levert echt kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bevelen jullie aan”
Door Fam. ter Harmsel op dinsdag 18 aug 2015 '15
Vandaag de laatste afwerking van onze nieuwe keuken van AD keukens in Rijssen. Zeer klant vriendelijk en meedenkend .....en aardige monteurs die alles super hebben geplaatst. Even door de "rommel" heen kijken, maar dan staat er ook wat. Bedankt mensen, we hebben een top keuken en we bevelen jullie graag aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Betrouwbare leverancier”
Door M. ten Asbroek op vrijdag 14 aug 2015 '15
We waren op zoek naar een keuken, en een betrouwbare (degelijke) leverancier. We laten niet zo vaak in ons leven een nieuwe keuken inbouwen, dus we zochten mensen met vakkennis die meedenken vanuit onze beleving. Niet klantgericht, maar vanuit de klant. We waren nog niet helemaal uit de inrichting en hoopten op inzicht en uitleg over de mogelijkheden in onze situatie. Dhr. M. H. van Adee uit Rijssen reikte ons vlot maar zeer geduldig en deskundig in korte tijd alle aandachtspunten aan en maakte beeldend in een 3D tekening hoe onze nieuwe keuken eruit zou kunnen gaan zien. Hij hielp ons keuzes te maken door neutraal te vertellen over de verschillen en de kwaliteiten van het aanbod. In een middag besloten we dat dit het moest worden. Daarna was er nog ruim voldoende tijd om ons eventueel te bedenken. Er kon tot lang na de opdracht nog gevraagd worden om bv. andere fronten, of een andere kraan, of toch wel een vensterbank te plaatsen van hetzelfde materiaal als het aanrechtblad. Steeds was er goed overleg met de monteurs over allerhande zaken die zich voordeden. (waar mogen de nieuwe spullen tijdelijk staan, etc.) Zowel de ontvangst in de winkel, waar we alle tijd kregen om de showmodellen van binnen en van buiten te bekijken, ook met de adviseur, als het contact met de monteurs en het keurige werk dat ze leverden (altijd heel netjes en verzorgd), en het samenwerken met het installatiebedrijf, maken dat we zeer tevreden zijn. Adee voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Volledig naar wens”
Door Fam. B.J. Mekenkamp op dinsdag 21 jul 2015 '15
Wij hebben een landelijke keuken bij Adee Keukens in Rijssen gekocht. Naar volle tevredenheid! Aangezien we niet een 'standaard' keukenruimte hebben, was goed advies nodig. Na een middag brainstormen zijn we er toch uitgekomen. Het eindresultaat is volledig naar onze wens. We zijn ook erg tevreden over het plaatsen van de keuken. Op de afgesproken tijd was alles gereed. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedrijf is aanbevelenswaardig”
Door Fam. Hammink, Almelo op vrijdag 17 jul 2015 '15
De behandeling in de showroom was prettig. We werden goed voorgelicht in de keuze van onze nieuwe keuken. Afspraken werden goed nagekomen, en de aflevering en plaatsing waren perfect. Afspraak was afspraak. Al met al goede ervaring met dit bedrijf, en aanbevelenswaardig.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Dikke 10”
Door Familie Agteresch uit Rijssen op zondag 5 jul 2015 '15
Wij zijn uitermate tevreden over het advies, de aankoop en plaatsing van de keuken door Adee Keukens in Rijssen. Na een vriendelijke ontvangst verbaasde ik mij over de kennis van zaken die de jonge enthousiaste adviseur D.J. Voortman heeft. Na het eerste gesprek hebben wij, zonder dat er druk werd uitgeoefend, een handtekening onder het koopkontrakt gezet. De keuken is door een vakman van Adee geplaatst, Een erg zorgvuldig en netjes werkende vriendelijke monteur heeft de keuken zonder manco's geplaatst. Wij bevelen Adee aan mocht u een nieuwe keuken willen kopen. Ons cijfer is een dikke 10 !!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door Fam Wessels op donderdag 25 jun 2015 '15
Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf kleinschalig alle tijd eerlijk advies en prachtige keukens netjes en zorgvuldig geplaatst door hun eigen monteur. Wij zijn bij adee keukens terecht gekomen via internet de ervaringen van andere te lezen,nou daar is geen woord aan gelogen dus zoekt u een andere keuken dan bent u in Rijssen aan het juiste adres,
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitermate professioneel”
Door Johan en Truus Haarman op vrijdag 12 jun 2015 '15
De prettige en behulpzame benadering in de showroom gaf bij ons de doorslag om met ADEE keukens in zee te gaan. Ook tijdens het vervolgtraject is alles uitermate professioneel, correct en prettig verlopen. Een extra compliment voor Jan Willem (monteur) die de plaatsing zeer vakbekwaam, rustig en met verstand van zaken heeft uitgevoerd en er geen haastwerk van gemaakt heeft. We zijn zeer tevreden met het resultaat en willen ADEE dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Adee levert kwaliteit”
Door G. van den Brink op donderdag 11 jun 2015 '15
We hebben een keuken gekocht bij Adee Keukens. In de winkel werden we goed geholpen; er werd niet geprobeerd ons iets aan te smeren, maar we kregen duidelijk advies over wat het beste bij ons past en hoe we onze keuken het beste konden inrichten. Door late oplevering van onze nieuwbouwwoning moesten we de levering van de keuken diverse malen uitstellen, maar dit was geen enkel probleem bij Adee Keukens. Service staat hoog in het vaandel! De installatie ging zeer voorspoedig en binnen twee dagen stond onze keuken er. En dat niet alleen, alles was ook aangesloten en werkte perfect! Nog elke dag genieten we van onze prachtige keuken! Adee Keukens levert uitstekende kwaliteit en denkt echt met de klant mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed en degelijk”
Door Alien Winkel op donderdag 11 jun 2015 '15
Wij waren op zoek naar een simpele hoekkeuken, daarvoor zijn we als eerste naar Adee Keukens gegaan. Hier bleef het bij want we werden goed geholpen en er werd naar onze wensen geluisterd! Wij hebben een goede, degelijke keuken voor een nette prijs! Ik zou Adee Keukens aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Gelukkig bij Adee”
Door Familie Rook Enschede op woensdag 10 jun 2015 '15
Door goed rond te kijken en te informeren bij diverse "keukenboeren" zijn wij uiteindelijk(gelukkig) bij Adee Keukens terechtgekomen en hebben daar onze witte hoogglanskeuken gekocht. Geheel volgens afspraak werd de keuken geplaatst door een vakkundige, vriendelijke en meedenkende monteur. Zoals hij onze keuken heeft geplaatst, dat verdient een grote pluim. Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt, is helemaal op Adee van toepassing!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wederom zeer tevreden”
Door Ingrid Driessen op woensdag 10 jun 2015 '15
Voor de tweede keer een keuken bij Adee gekocht (nu voor een ander huis, we zijn tussendoor verhuisd). En wederom zijn wij zeer tevreden. Ondanks dat het 10 jaar geleden was werden we nog herkend door bedrijfsleider, dat voelt gelijk goed. We hebben altijd fijn overleg gehad, er werd naar ons geluisterd. Alles is keurig verlopen. Ook het plaatsen ging heel netjes en vakkundig, een heel prettige monteur! Een eventuele volgende keer gaan we weer naar Adee.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hulde”
Door Fam A. Dikkescheei op dinsdag 9 jun 2015 '15
Een zeer goed en deskundig advies door de heer De Bruin in een rustige informele setting werd voor ons tijd gemaakt. Er werd ons niks opgedrongen, advies gegeven en wij konden toen de keuze maken. Voor ons was het de eerste keer dat wij een nieuwe keuken kochten, dus totaal geen ervaring. Ook de samenwerking tussen Adee-keukens en de heer Berkel van het gelijknamige bedrijf Frits Berkel verliep vlekkeloos. Ook de complimenten aan de heer Berkel voor het zeer deskundige advies, zijn antwoorden op onze vragen. En de zeer professionele hulp van hem bij het demonteren van de oude keuken, de voorbereidende werkzaamheden en het plaatsen van de nieuwe keuken. Hulde aan beide firma's!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bijzonder goed”
Door Inesz en Erik Achten op maandag 27 apr 2015 '15
Onze ervaring met Adee Keukens in Rijssen is bijzonder goed. De contacten zijn klantvriendelijk, afspraken worden stipt nagekomen, zowel in tijd als in uitvoering. Voorstellen worden gedaan die tot verbeteringen in de uitvoering leiden. Kortom, betrokken en kwalitatief optreden in het hele traject.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tevreden”
Door Fam Homan op donderdag 26 mrt 2015 '15
Van begin tot het eind zijn meer dan tevreden over ADEE keukens. Zowel de verkoper als de monteur hebben prima werk geleverd. Wij raden mensen aan die van plan zijn een nieuwe keuken te kopen om zeker ook bij ADEE keukens te gaan kijken.
Een minpuntje voor ons was dat de bedrijfswebsite zondags offline is.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Steven op donderdag 12 mrt 2015 '15
Na een wat minder positieve ervaring bij een aantal andere keukenhandels zijn we uiteindelijk met een heel goed gevoel bij Adee ontvangen. Erjan is voor ons aan de slag gegaan met een aardig beperkt budget. Hij heeft daarbij echt zijn best gedaan om ondanks dat beperkte budget toch de keuken samen te stellen die we voor ogen hadden. Hij denkt goed mee, en zijn adviezen over de opstelling en indeling waren erg nuttig. Je merkt dat hij zelf ook geen keuken wil verkopen waar hij niet trots op is. Het resultaat is uiteindelijk nog beter dan we gedacht hadden en de plaatsing is zeer goed uitgevoerd. We hebben de keuken inmiddels 2 maanden in gebruik en hij bevalt nog steeds uitstekend. We zijn zeer tevreden over Adee! Bij de volgende keuken komen we zeker bij ze terug.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verstand van zaken”
Door Averesch op woensdag 11 mrt 2015 '15
Eind vorig jaar een keuken gekocht bij Adee, die in januari geplaatst is. Goed ontvangen in de zaak en men heeft veel showroom, dus eigenlijk kun je alles wat je uitzoekt ook in een van de showroomkeukens bekijken. De verkoper heeft verstand van zaken en alles is duidelijk en gladjes verlopen. Ook het plaatsen vd keuken gebeurde volgens afspraak en zeer vakkundig, klassemonteur. De extra service vond ik nog wel dat wij kort voor de tijd de bestelde vaatwasser toch nog af konden zeggen, omdat we toch nog een goede vaatwasser hadden, deze is ook zonder problemen door de monteur in de bestelde keuken geplaatst. Voor een volgende keuken, al weet ik zeker dat deze lang mee gaat, loop ik hier weer binnen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Gerrit Jan Steunenberg op maandag 16 feb 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Adee Keukens. Wat ons direct op viel was de klantvriendelijke benadering. De verkoper die ons geholpen heeft dacht goed met ons mee. Zijn voorlichting en ontwerp waren perfect. De keuken is keurig en op tijd geleverd. Een lichte beschadiging werd direct en naar tevredenheid opgelost. Kortom bij Adee Keukens ben je op het juiste adres voor een goede keuken. De enthousiaste medewerkers komen de bedrijf slogan: afspraak = afspraak zeker na!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Een aanrader”
Door A.H. op dinsdag 10 feb 2015 '15
verkoper nam ruim de tijd om onze wensen te peilen en kwam met goede oplossingen om die in praktijk te brengen. Klachten worden snel en naar tevredenheid opgelost. Het personeel is vriendelijk. Afspraak is afspraak wordt in de praktijk gebracht. Wat ons betreft een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alleen tevreden klanten”
Door Dick en Jo Wittenberg op maandag 9 feb 2015 '15
Adee's stelling "alleen tevreden klanten" gaat zeker voor ons op. Onze ervaring met Adee Keukens is van begin tot eind positief geweest. De voorlichting, het ontwerp en de installatie was perfect. Er is duidelijk een goede coordinatie in het team Adee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Adee Keukens
aRijssen, Ethaanstraat 2, 7463 PC Rijssen, tel 0548 - 54 09 22
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel