Feedback
Alle Keukenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
184 ervaringen (2 weken geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (3 dagen geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
48 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1413 ervaringen (5 dagen geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
227 ervaringen (2 weken geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
Goes (Zeeland)
197 ervaringen (1 week geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
17 ervaringen (1 maand geleden)
8,3

Transparant Keukens

Gebruikersfoto: Geinstalleerde keuken
1 / 3
3 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Transparant Keukens
Transparant Keukens. Verkoop van complete kwaliteit keukens. Complete montage mogelijk. Transparant komt op afspraak bij u thuis, zowel in de ochtend, middag en avond. Vervanging van apparatuur. Transparant streeft naar 100% tevredenheid. Normale Transparante verkoop, u mag een keuken kopen, u moet niets!
Gebruikerservaringen
Er zijn 9 gebruikerservaringen over Transparant Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Offerte niet afgegeven”
Door Hans op vrijdag 23 okt 2015 '15
Komt zijn afspraken niet na, geeft aan b.v.vandaag offerte te sturen maar helaas moet erover nabellen, niet echt transparant. laatste offerte geen lose prijzen meer jammer, tip voor transperant keukens zorg dat je je afspraken nakomt en echt transparant blijft we geloven zeker in de kwaliteit.
Beste Hans, wat vind ik dit jammer. In ons laatste gesprek gaf u aan bij Transparant te willen kopen. Ik pas dan de offerte (die heel duidelijk en Transparant is) aan naar een een voorlopige opdracht, zonder stuks prijzen, wel een eindprijs. Later bleek dat u nog extra, extra, extra korting wilde, en daar ging ik niet in mee. Dat kan en mag toch. U wilde kopen! Ik begrijp uw reactie dan ook niet. REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Tevreden met de keuken”
Door Fam Visser op vrijdag 15 jul 2016 '16
Wij hebben onze keuken via Transparant Keukens gekocht en zijn zeer tevreden met wat we nu hebben staan! Afspraak gemaakt voor een 1e gesprek en een heel duidelijk verhaal hoe er gewerkt wordt, overtuigd van de kwaliteit van het materiaal en uiteindelijk een scherpe prijs! De nieuwe showroom locatie aan de Waterweg hebben we ook nog bezocht en dit bevestigde onze keuze voor Transparant keuken wederom.(duidelijke uitleg, overtuigd van de kwaliteit en de verschillende mogelijkheden die wij voor ogen hadden ) Je moet soms wat geduld hebben met de offerte en evt. aanpassingen maar het moeten wachten is het meer dan waard geweest. De keuken is binnen 3 dagen geïnstalleerd door een zeer vriendelijke, accurate en zeer goede monteur (bedankt Remco!) Kortom: ik zou een ieder een keuken via Transparant keukens aanbevelen: PRIJS, KWALITEIT en deskundigheid!!
Geinstalleerde keuken
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 468 ervaringen
8,7
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 101 ervaringen
“Vaatwasser van onze keuken”
Door Esther van Loenen op woensdag 10 aug 2016 '16
Een paar jaar geleden een hele mooie keuken voor een hele mooie prijs gekocht bij Transparant Keukens. Daar zijn wij heel tevreden over en de keuken is nog steeds heel mooi en naar ons zin is. Helaas heeft onze vaatwasser het na de garantie periode begeven. Transparant Keukens heeft voor ons bemiddeld en heeft voor een bizarre goede prijs een nieuwe zeer goede vaatwasser geregeld en....... deze wordt kosteloos ingebouwd!! SUPER!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Wouter Spaans op donderdag 1 sep 2016 '16
Enkele jaren geleden een keuken gekocht bij Transparant keukens. Er werd zeer goed meegedacht over keuze van materialen en apparatuur en over de indeling van de keuken. Op een plezierige en niet opdringerige manier. Erg prettig. Ik hield al veel van koken. Mijn plezier is sindsdien alleen maar groter geworden. Een door een ongelukje (vallend koksmes) beschadigd ladefront werd kosteloos vervangen. Terwijl het toch mijn eigen schuld was. Waar zie je dat tegenwoordig nog, zo'n service. Top.

Eerdere ervaring ontvangen op 31 augustus 2016: 2 jaar geleden een hoogglans keuken gekocht, waarbij wij op een zeer prettige manier zijn geholpen. Ook het plaatsen van onze keuken verliep vlekkeloos. Tevens een goede serviceverlening om onze keuken Tip Top te houden. Echt een prima bedrijf.
Onze keuken
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden”
Door Sacha Oskam op woensdag 13 jul 2016 '16
Ik ben zeer tevreden, ik heb een schitterende keuken voor een mooie prijs! Je moet soms wat geduld hebben, maar na mijn idee is dit logisch omdat hij alleen is! Ik ben onwijs blij en ik zou echt een keuken bij hem kopen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echt transparant”
Door Desiree op woensdag 30 nov 2016 '16
Goede service, geen gladde praatjes zoals bij concurente met acties als "gratis plaatsen, halve prijs enz." Echt transparant dus.. We hebben een goede prijs voor de keuken betaald. Uitstekend geplaatst. Zeer tevreden over de keuken.
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie keuken”
Door Sabine op vrijdag 29 jul 2016 '16
Hele mooie keuken voor heel veel minder geld dan bij een andere keuken leverancier! Altijd netjes geholpen en zelfs na ruim 3 jaar regelt hij nog het een en ander terwijl de garantie al verlopen is. Top J.P.! Dank je wel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service moet beter”
Door Maurice op woensdag 4 jan 2017 '17
De kwaliteit van de keuken is goed en na een verkeerde berekening van dhr. van Son is een goede oplossing gevonden door de monteur. Bij overblijvende restpunten moet je bij dhr. van Son een hele lange adem hebben. Er wordt veel beloofd echter weinig gedaan. Het is niet overdreven als je meer dan een half jaar op uitvoering van het beloofde werk moet wachten... Zonde, service moet echt beter!
Beste Maurice, Ik heb geen idee wie je bent, bel me even op, dit vind ik bijzonder jammer. Uiteraard wil ik dit uit de wereld hebben. Groet. Transparant Keukens REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Inmiddels zijn ook de laatste zaken op correcte wijze afgehandeld. Dhr. van Son heeft aangegeven inmiddels twee werknemers aangenomen te hebben om de nazorg en service te verbeteren. REACTIE VAN MAURICE
Beste Maurice, Gelukkig hebben we zeer weinig tot geen service, echter duurde de service achteraf te lang. Zodra het serviceonderdeel binnen is, wordt het binnen een week opgelost. Transparant gaat verder met service dan anderen. Denk aan de VW die kapot ging door eigen schuld (bron AEG) ik zorgde ervoor dat AEG 50% retour stortte en Transparant de andere 50%. Welke keukenzaak zou dat doen! REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1413 ervaringen
9,7
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
“Offerte wordt niet uitgeleverd”
Door dhr. Evendijk op zondag 17 mei 2015 '15
Na een duidelijke offerte voor een extra werkblad wilden wij de aanbieding accepteren en hebben dat telefonisch meegedeeld. Er is vijf keer beloofd om langs te komen en terug te bellen, maar dit is keer op keer niet gebeurd. Ondertussen een andere leverancier gevonden die wel wil leveren ...

Naschrift Qasa 10 december 2015: door de reviewer en door het bedrijf is aan Qasa bevestigd dat in eerste instantie een complete keuken door het bedrijf aan de reviewer naar tevredenheid is geleverd.
Geachte heer Evendijk, uw ouders hebben een keuken gekocht naar volle tevredenheid, wat jammer dat u dat nooit heeft geschreven. Na een jaar hebben uw ouders ook een droger aangeschaft, de offerte voor het werkblad is door samenloop van omstandigheden niet bij uw moeder terecht gekomen. Jammer dat u dit doet. REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
Vestiging Transparant Keukens
aMaasland (showroom uitsluitend op afspraak), mob 06 28 04 52 48
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland