Feedback
9,5

Europa Parket

Website: www.europaparket.nl "Fantastisch" score uit 176 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.europaparket.nl | tel: 0342-491919 | Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc vloeren, laminaatvloeren, onderhoud en traprenovatie. Onze 600 m2 grote showroom is voor u bereikbaar op de Harselaarseweg 49 Barneveld. Europa Parket werkt met eigen leggers, heeft eigen fabrieken en een voorraad van 40.000 m2. Kom langs en laat u adviseren. U doet bij ons ook geen aanbetalingen. Een stabiel bedrijf dat sinds 1967 actief is en waarbij service en kwaliteit voorop staan.
Gebruikerservaringen
Er zijn 176 gebruikerservaringen over Europa Parket. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren134 ervaringen
4 sterren41 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Uitstekend”
Door Ad de Vries op woensdag 1 mrt 2017 '17
Communicatie is zeer goed en afspraken worden nagekomen. Door onoplettendheid van mijn kant is het inmeet-bezoek misgelopen wat door Europa Parket prima is opgelost. Uitstekende parketteur; goede vakman en meedenkend, zeer voorkomend en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig en correct”
Door B. Buunk. Lisse op vrijdag 17 feb 2017 '17
Wij hebben een eikenparketvloer gekocht en super geadviseerd. Alle gemaakte afspraken zijn correct nagekomen! Een groot compliment voor Theo die 145 vierkante meter klasse vakwerk heeft afgeleverd met ondersteuning van Hjalmar. Wij zullen Europa Parket zeker aanbevelen bij een ieder die een goede vloer zoekt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door A.J. Verkade op dinsdag 14 feb 2017 '17
naar alle tevredenheid is alles geregeld, goed geholpen en geadviseerd bij onze aankoop. De persoon die de pvc vloer en de vloerbedekking kwam leggen werkte netjes en heeft alles keurig verzorgt achtergelaten. Super.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Sympathiek en kundig”
Door RG op maandag 13 feb 2017 '17
In de winkel uitstekend geholpen door de kundige en geduldige Christa, die ons kosteloos enkele geoliede plankjes opstuurde zodat we onze keuze zo goed mogelijk konden maken. Onze twinplankvloer, deels visgraat deels 'actievloer', is door zeer aardige en vakkundige parketteurs gelegd en ziet er schitterend uit. Een twinplankvloer is niet goedkoop, maar in vergelijking met concurrenten was Europa Parket zeker niet de duurste. Onze enige tip zou zijn om de te nemen stappen wat scherper te communiceren (zo verwijdert men geen oude vloeren en dat wisten we niet), maar omdat men goed bereikbaar is leverde dit geen problemen op. Een sympathiek en kundig bedrijf dat we van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door Martin Haverkort op zondag 12 feb 2017 '17
Zeer tevreden! Na lang zoeken zijn wij uiteindelijk in Barneveld terechtgekomen (wonen in Groningen) bij Europa Parket. In eerste instantie overtuigd door de goede prijs (fors goedkoper dan offertes die we al hadden van andere bedrijven) later bleek de kwaliteit ook perfect. We hebben gekozen voor een eiken visgraatvloer, deze is gelegd door Theo wat zeer vakkundig is gebeurd. Europa Parket is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijn geholpen”
Door Fam van Middendorp op vrijdag 3 feb 2017 '17
Omdat we dachten dat Europa Parket groot en dus onpersoonlijk zou zijn, was het onze laatste keus, maar juist bleek het tegendeel! Fijn geholpen en goede vakman voor het leggen van onze vloer, kortom een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door Alisa op donderdag 2 feb 2017 '17
Parket vloer gekocht bij Europa Parket voor de gehele begane grond vloer. Bijzonder tevreden over de service. Bij oplevering was nog niet alles in orde, maar binnen een paar dagen zijn ook de laatste punten bijzonder service gericht opgelost.
Parketvloer
Parketvloer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Mark op zondag 22 jan 2017 '17
Bij het uitzoeken van onze vloer werden we uitstekend geholpen. Er werd goed de tijd voor ons genomen. Daarnaast (niet onbelangrijk) was de prijs aantrekkelijk. De vloer werd vervolgens met grote deskundigheid gelegd. Hierbij werd (zonder bijbetaling) de plinten voor de hal alvast oo maat gezaagd (waar europapakket geen vloer voor ons heeft gelegd). Al met al zijn we erg tevreden en raden we iedereen europakket aan!
Eikenhouten visgraat vloer
Eikenhouten visgraat vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klant staat centraal”
Door Familie J.A.J. Wien op woensdag 28 dec 2016 '16
Klantvraag staat centraal bij maken aanbieding/offerte, uitvoering nauwgezet met ordening op de werkplek, vakman. Hoogwaardig kwaliteitsproduct! EP kunnen wij op basis van onze ervaringen aanbevelen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Els Jansen op vrijdag 23 dec 2016 '16
Ja. wij zijn op een prettige manier geholpen. Er is veel keuze in het assortiment. De pvc vloer door het hele appartement is keurig gelegd. De leggers van de vloer waren enthousiast en werkten netjes. De restafval werd netjes opgeruimd en meegenomen. Het bedrijf deel ik zeker mat anderen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geheel naar wens geholpen”
Door J.v.norden op donderdag 8 dec 2016 '16
Zelfs op zaterdagmiddag nog geheel naar wens geholpen. Na aankoop weet men nog wie of je bent. Nu er plotseling schade is ontstaan door de loodgieter is er op kordate wijze volt op gereageerd en is het probleem opgelost.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastisch resultaat”
Door Hilhorst op vrijdag 2 dec 2016 '16
Goed advies gekregen door de verkoper inclusief een kijkje in de fabriek. Bij de inspectie van de vloer kwam nog aan het licht dat de ondervloer niet helemaal vlak was. Dit probleem werd snel opgelost. Het leggen van de vloer is heel snel en deskundig gedaan. Het resultaat is fantastisch geworden en zullen hier heel veel woonplezier aan beleven.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aandacht advies en nazorg”
Door Jeroen Rauws op woensdag 30 nov 2016 '16
Wij hebben zo'n 70m2 begane grond vloer en 140m2 slaapkamer/zoldervloeren laten leggen door Europa Parket. Zowel de aandacht/advies tijdens het bezoek aan de showroom als de nazorg waren erg goed. Door dit advies zijn we binnen budget op een mooie parketvloer in ons hele huis geeindigd (inc bovenverdiepingen). Erg fijn dat EP dit alternatief voor laminaat kon bieden voor een concurrerende prijs. En we zijn er erg gelukkig mee. Ook het plaatsen van de vloeren ging soepel, snel en netjes en we zijn tevreden met het resultaat. Ook een aantal last minute verzoeken zijn toch mogelijk gemaakt door EP, wat ook erg fijn was. Enige puntje van aandacht is dat de plinten "kops" tegen elkaar aan gezet zijn, terwijl een koppeling onder een hoek een betere afwerking geeft bij schilderen. Maar dat is een detail.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeker aan te bevelen”
Door Elsbeth op donderdag 17 nov 2016 '16
Goede service, goede kwaliteit, na afloop werd ik gebeld over het verloop en eventuele vragen, goede nazorg dus. En ze waren ook altijd bereikbaar. Al met al ben ik dus zeer tevreden! Zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prachtig geheel”
Door ck Hageman/van Baggem op donderdag 3 nov 2016 '16
Uitstekend geholpen in de showroom door verkoopster Christa..uitleg was helder en ook na al mijn twijfels {wat uiteindelijk leiden tot het uitkiezen van een totaal andere kleur na een aantal weken} bleef zij een geduldige gastvrouw/verkoopster. Eigenlijk was het gehele proces prima van het aanschaffen tot aan het leggen van de vloer en het bekleden van de trap {gedaan door Theo en Sander}Let echter wel goed op bij de aanschaf van een raftwoodvloer in combinatie met de kleur Amazone dat je bij sommige stukken plank echt het multiplex er door heen kunt zien als er grote scheuren in het hout zitten..Uiteraard kun je dit een beetje verdoezelen door het te kleuren of voor een mindere grove houtsoort te kiezen. Voor ons is het een prachtige geheel geworden. En mocht er weer geld zijn voor de tweede etage komen wij zeker bij dit bedrijf terug.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Enorm tevreden”
Door Fam. Verheijden op donderdag 3 nov 2016 '16
Na het vergelijken van meerdere aanbieders van parketvloeren, kwam Europa Parket het beste uit de bus qua kwaliteit, aanbod en prijs. Ook het leggen van de parketvloer, incl. plaatsen van plinten, is volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Extra wensen als verstek zagen en afkitten van de plinten was geen probleem en is zeer netjes gedaan. Wij kunnen met eerlijkheid zeggen dat wij enorm tevreden zijn over onze parketvloer van Europa Parket!
Parketvloer in de keuken
Parketvloer in de keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Complete vloer”
Door Jaap Wagenvoort op donderdag 27 okt 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een complete vloer bij Europa Parket aangeschaft. Het betrof een houten (begane grond) en laminaat vloer (1e verdieping en zolder). Dit inclusief alles: plinten, afdekplaten, doorloopmatten, ondervloer en het leggen. Over de vloeren zelf niets dan lof. Prima kwaliteit, met name de kwaliteit van de laminaatvloer was hoger dan verwacht. We hebben een vervelende ervaring met de legger gehad. Die kwam nonchalant over. Bij het leggen ontstond vervolgens direct schade aan wanden en deurposten. Dit hebben wij direct gemeld aan Europa Parket. Zij hebben het serieus opgepakt, waardoor de nogal vervelende ervaring uiteindelijk positief is afgehandeld. Minpuntje achteraf: de houten vloer laat de warmte van de vloerverwarming niet echt super goed door. De tegels in het toilet zijn bijvoorbeeld voelbaar warm en veel warmer dan de houten vloer in de woonkamer en gang. Ik weet niet of we hierdoor harder moeten stoken, maar dit kan een argument zijn om toch voor een stenen vloer te kiezen. We hadden gehoopt dat een gelijmde houtenvloer toch meer warmte zou door- en afgeven, ook omdat de verkoper dit had aangegeven op verzoek van ons. Dit is echter een persoonlijke afweging. Al met al een goede ervaring. Wij kunnen Europa Parket aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Hele fijne mensen”
Door A Roseboom op dinsdag 25 okt 2016 '16
Het is allemaal prima gegaan. Mooi op tijd en de vloeren zijn erg mooi geworden. Prettige mensen die het gelegd hebben Het is een genoegen om er naar te kijken. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden en familie
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kundige parketlegger”
Door Paul van Hooft op vrijdag 21 okt 2016 '16
Geholpen door een bijzonder kundige parketteur (Bart). Van tevoren alles uitgelegd over wat er gaat gebeuren. Gewerkt zonder stofproblemen te veroorzaken. Was ook bereid een paar kleinere reparaties aan het eiken parket uit te voeren, die niet waren gepland. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“TwinPlankVloer”
Door Leon op zaterdag 15 okt 2016 '16
TwinPlankVloer in appartement. Goede en duidelijke voorlichting in eerste gesprek bij Europaparket betreffend een houten vloer voor mijn appartement. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de TwinPlank Multiplankvloer/eiken is er vakkundig ingelegd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Daniëlle Talmon op zaterdag 15 okt 2016 '16
Wij kennen Europaparket al jaren door vloeren bij de familie en vrienden. Nu wij zelf een huis hebben gekocht uiteraard direct naar Europaparket. Gerard vd Kamp, één van de verkopers neemt de tijd, denkt mee en is eerlijk. Fijne vent. Ook Steven, de man die alles kwam inspecteren heeft ons nog bij allerlei keuzes geholpen en alles goed uitgewerkt, zodat de parketteur precies wist hoe of wat. Onze parketteur was Gertjan. Wat een vakman! Deze man heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt denk ik want hij genoot zichtbaar van het leggen van onze vloeren. De visgraatvloer zit er prachtig in. Tot slot is de trap door vakman Sander gemaakt. Ook weer een man met lol in zijn werk en trots op het resultaat. En terecht. Wat een mooie houten trap is het geworden. Je kunt met een gerust hart je sleutel bij hen achterlaten, ook dat is een heel fijn idee. Geen vrije dagen kwijt om de boel in de gaten te houden. Wij zijn dolgelukkig met alle mooie vloeren in ons huis! Europaparket bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed meedenken”
Door D. van Donselaar op dinsdag 11 okt 2016 '16
Wij hebben de vloeren van onze gehele woning laten bekleden met laminaat en hoge MDF plinten, een inloop mat bij de voordeur en twee trappen laten bekleden met hout. Het is erg mooi geworden, de keuze voor hout op de trap bijzonder goed uitgevallen en een mooie combi geworden. Het is bijna niet van elkaar te onderscheiden qua kleur. Een klein mankement werd na de oplevering keurig op korte termijn hersteld. Enige minpunt is dat vooraf niet is gecommuniceerd dat de stootborden nog geschilderd moesten worden. Ook jammer wanneer je zoveel geld neerlegt voor trapbekleding en je dit zelf nog moet doen. De monteur heeft deze de eerste dag eraf gelaten, 's avonds hebben wij ze geschilderd, en de volgende dag heeft de monteur ze geplaatst. Goed meegedacht van hem.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Beste gevoel erbij”
Door Mlab op maandag 10 okt 2016 '16
Zojuist is onze PVC vloer opgeleverd nadat voor het weekend de vloer geëgaliseerd is(plavuizen vloer). Bij verschillende zaken in zuid-Holland geweest voor de pvc vloer. Mede door de positieve reacties ook naar Europa parket gereden. Qua advies en prijs gaf Europaparket het beste gevoel. Vloer is erg netjes gelegd en ziet er top uit!
Top uitziende vloer
Top uitziende vloer
Wij zijn ons ook aan het oriënteren op een gelijmde PVC vloer. Zou ik mogen vragen wat de all-in prijs ongeveer was, inclusief egaliseren, plaatsen en het materiaal? REACTIE VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Tevreden en blij”
Door Wim K. op maandag 3 okt 2016 '16
Wij hebben een uitstekende ervaring met Europa parket. Ze hebben op de begane grond eiken parket gelegd en op de 2 verdiepingen hoogwaardig laminaat. Bovendien 2 trappen met parket bekleed. Ziet er allemaal mooi uit. De informatie vooraf was compleet en helder. De prijs-kwaliteit goed. Wel een paar kleine probleempjes met de uiteindelijke inplanning (de oplevering schoof 2 dagen door), maar men deed uiterste best om dit goed op te vangen. kortom: we zijn tevreden en blij met het eind resultaat.
Parket en laminaat gelegd
Parket en laminaat gelegd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Naar volle tevredenheid”
Door fam. Willemsen op maandag 19 sep 2016 '16
Naar volle tevredenheid de vloer door Europarket laten schuren en opnieuw in de olie laten zetten. Alles werd ook weer zeer netjes achtergelaten. Ook voor en na de opdracht aan de telefoon zeer netjes geholpen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door Erwin Overeem op woensdag 7 sep 2016 '16
Ik heb een aantal weken geleden een PVC vloer gekocht bij Europa Parket. De vloer wilde ik op korte termijn gelegd hebben, ondanks de vakantieperiode (bouwvak) werd de vloer 3 weken na bestelling gelegd. Bij het inmeten en het leggen waren vriendelijke, professionals aanwezig welke goed vakwerk afleverde. Ik zou Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Weer zeer tevreden”
Door Familie J. Kuijt op maandag 29 aug 2016 '16
Wij hadden al eerder met jullie te maken in 1985, en toen hebben jullie voor ons een prachtige vloer gelegd, en nu heel netjes er een stuk bij aan gelegd, en op een keurig nette manier afgewerkt. Kortom wij zijn weer zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keurig geholpen”
Door Johan op zondag 28 aug 2016 '16
Keurig geholpen in de winkel en mooi een houten vloer en pvc vloeren geplaatst. Hier en daar een kitrandje vergeten, maar verder helemaal goed! Ook de afspraak netjes ingepland en nagebeld of alles naar wens gegaan is
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Wederom tevreden”
Door Fam. J. Munneke op donderdag 25 aug 2016 '16
Dit is onze tweede vloer van Europaparket en wederom zijn we tevreden, de parketeur verstond zijn vak en probeerde aan alle wensen tegemoet te komen ook toen bleek dat de mat niet helemaal de maat had, zoals die op de bon stond, kwam hij met een prima oplossing. Al met al ligt er een prachtige vloer in ons huis waar we lang plezier van hopen te hebben
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Van harte aanbevolen”
Door Fam. O.O. Schmitz op dinsdag 19 jul 2016 '16
Keurige behandeling in de winkel in Barneveld. Snel schakelen voor de bouwvak bleek geen probleem. Na inmeting en vloeregalisatie (Pul Vloerbewerking Lunteren) aangekochte PVC-vloer (40 m^2) op 12 juli 2016 in een halve dag door Willem J.C. van Aalderen uit Huizen tiptop neergelegd. Goede prijs/prestatie. Oordeel: van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Houten vloer”
Door Piet Bremer en Désirée Rooswinkel op dinsdag 19 jul 2016 '16
"Eindelijk een houten vloer!" Na een paar jaar oriënteren en zoeken naar een houten vloer, hebben we onze keuze gemaakt bij Europa Parket. Want het viel niet mee iets te vinden naar wens, buiten Eiken om. Via familie die daar vanwege verhuizing hun tweede vloer hadden gekocht, kwamen we op het adres van Europa Parket. Bij binnenkomst meteen al prettig en meedenkend personeel. En er was behalve Eiken ook White Maple! Een heel andere houtsoort. Toch heeft het nog een jaar geduurd voor we weloverwogen de knoop hebben kunnen doorhakken. Intussen kregen we op ons verzoek proefplankjes met verschillende (lak) behandelingen toegestuurd. En werden vragen via de mail snel en doelgericht beantwoord. Goed en vakbekwaam. Toen zijn we voor de tweede keer (vanuit Zwolle) naar Barneveld gereden en hebben met Gerard van de Kamp om de tafel gezeten. In twee uur tijd werden al onze logistieke "zorgen" weggenomen. De houten vloer in twee keer leggen bijvoorbeeld, was geen enkel probleem. En onze keuze: Maple twinplank 18 cm fabrieksmatig UV mat gelakt onbehandelde look. Rutwin, de parketteur die de vloer kwam leggen, dacht goed mee. Zoals hoe en op welk moment de piano het beste, zonder krassen, op z'n nieuwe plek te krijgen. Het eindresultaat is prachtig. Eindelijk een houten vloer! Gevonden bij Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurig”
Door Familie van 't Veld op vrijdag 15 jul 2016 '16
We hebben een mooie Parketvloer en een met parket belegde trap van Europa Parket liggen. We hebben goed advies gekregen voor het onderhoud van de vloer en daarnaast zijn ze keurig terug gekomen om voor ons de laatste puntjes op de i te zetten, zodat het echt af is.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Twin plank vloer”
Door Kwantus op dinsdag 12 jul 2016 '16
Uitstekend geholpen. Mooie zaak in Barneveld en duidelijke voorlichting. Afspraken zijn keurig nagekomen en de Twin Plank (Multiplank) is er prachtig ingelegd. Vloer komt uit eigen fabriek wat ik een pré vindt, geeft mij vertrouwen over kwaliteit en garantie.
Lange planken
Lange planken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door lilian en menno smits op vrijdag 8 jul 2016 '16
we willen als eerste de laminaatlegger theo bedanken en onze complimenten voor zijn werkwijze snel vakkundig en keurig met het leggen echt heel fijne ervaring zo schoon als hij werkt erg vriendelijk is hij met omgang van klanten en onze complimenten voor de hele gang van zaken bij europaparket super vriendelijk geholpen, dus heel hartelijk bedankt
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Review”
Door Fam Folkertsma Weesp op woensdag 29 jun 2016 '16
In de showroom al zeer vriendelijk geholpen door Christa, meteen na het uitzoeken de vloer besteld en een inspectiedatum en legdatum afgesproken. We kregen nog een rondleiding in de fabriek zodat je een beetje het idee had hoe jouw kleur gemaakt werd. Precies op datum en tijd kwam Sander inmeten en vloer inspecteren. Alles doorgesproken en 3 weken later is de vloer door Theo gelegd. Deze vakman is zeer rustig aanwezig en werkt uiterst nauwkeurig. Het resultaat is precies zoals wij het graag wilden hebben. Alle dank aan firma Europarket/qasa.
Nieuwe vloer
Nieuwe vloer
Hallo, welk vloertype en kleur is dit precies? En wat zijn de kosten per m2? Groeten REACTIE VAN SIMONE
Dit is eiken rustiek, enkel gerookt. De prijs per m2 hangt van verschillende factoren af, wil je t zwevend of gelijmd, wil je er plinten bij en zoja welke. De all in prijs zal zo rond de 100€ pm2, dan zit je ruim!!! Bij Europaparket kunnen ze een vrijblijvende offerte maken en ze komen ook nameten. Handige tip.....neem een bouwtekening mee! REACTIE VAN TREES FOLKERTSMA
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Twin-plak vloeren en visgraat eiken parket”
Door familie Blom op donderdag 16 jun 2016 '16
wij hebben in april 2 eiken twin-plank vloeren laten leggen door Erik, de parketteur van Europaparket, de vloeren zijn heel mooi gelegd, en wij genieten er dagelijks van. In mei volgde het klapstuk een visgraat eiken parket in de woonkamer, gelegd door Theo, hij heeft mooi werk verricht, met veel oog voor detail, wij zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden met het resultaat en het advies”
Door Francis Mastwijk op dinsdag 14 jun 2016 '16
Zeer goed geholpen en geadviseerd voor herstelklus en opnieuw schuren en oliën van massieve vloer. Vakkundig geholpen en gastvrij ontvangen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en het (kleur)advies.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Europa Parket”
Door Eric Laan op maandag 6 jun 2016 '16
Mijn ervaring met Europaparket is super. Bij de eerste keuzes goed geholpen en geadviseerd. Het leggen en leveren (laminaat bovenetage hebben wij zelf gelegd) van de vloer is heel netjes afgewerkt. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Lamelparket”
Door Jan de Vries & Annemarie de Jonge op donderdag 2 jun 2016 '16
Ons 30 jaar oude lamelparket lag er slecht bij. Vaal, dof, vlekkerig en met lelijke krassen. Europa Parket heeft het geschuurd en gelakt en het ziet er nu werkelijk als nieuw uit. Het resultaat was boven verwachting en wij zijn dan ook buitengewoon tevreden over het vakmanschap en de aandacht voor detail van Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi geheel”
Door Lieske op zondag 29 mei 2016 '16
Na een verbouwing moest er ook een uitbreiding van onze parketvloer gebeuren. Hoewel dezelfde houtsoort niet meer te krijgen was, is het toch een mooi geheel geworden, boven verwachting. De afspraken zijn prima nagekomen. Helaas was het project wel erg begrotelijk, maar het was ook wel echt vakwerk.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Net gewerkt”
Door H.R. van Veen op donderdag 19 mei 2016 '16
Klantvriendelijk. Het was geen punt om de offerte wat langer aan te houden toen ik daar om vroeg. Ik moest namelijk wachten op toestemming van mijn verzekering om de waterschade te mogen herstellen en dat duurde langer dan verwacht. Fijn dat EuropaParket daar soepel mee omging! De jongen die bij ons thuis kwam was beleefd en werkte vlot door. Het ziet er weer netjes uit.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg blij met de vloer”
Door Christien ter Horst op zondag 8 mei 2016 '16
Prima geholpen en goede afspraken. Vloer is prima gelegd.Vriendelijk personeel.We hebben zelfs in de fabriek gekeken. Wij zijn erg blij met de vloer, dus een aanrader om naar Europa Parket te gaan. Je kunt ze altijd bellen, met je vragen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door M.V. op zaterdag 7 mei 2016 '16
Goed advies, goed werk! Prettige mensen. parket is keurig hersteld. als nieuw. en allemaal binnen korte termijnen gerealiseerd. alleen dat je met minimaal 200 karakters moet reageren..... dat is dan weer jammer ;-)
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer lovend”
Door Geerts te Heveadorp op zondag 1 mei 2016 '16
Wij hebben in 1988 door Europa-Parket (EP) 72 meter eiken extra tapis laten aanleggen. In 2002 hebben wij de woonkamer/keuken uitgebouwd en heeft EP 20 meter extra nieuw parket gelegd en middels intanden aansluitend gemaakt, het geheel van 92 meter geschuurd en geolied. Nu in 2016 heeft EP opnieuw het geheel van 92 meter geschuurd en geolied, inclusief drevelen van de spijkertjes. Wij zijn zeer tevreden over het werk van EP, een degelijke betrouwbare firma die staat voor kwaliteit en het nakomen van de gemaakte afspraken. Voor iedere van de drie opdrachten zijn wij naar Barneveld gereisd om de opdracht door te spreken. EP komt vooraf op inspectie zodat geen misverstanden ontstaan, immers de ruimte moet wel (nagenoeg) leeg zijn en de toestand worden beoordeeld, ter plekke wordt dan de planning gedetailleerd besproken. Wij hebben prettig gewerkt met de parketteur, in ons geval Marco, geen haastwerk maar degelijk en secuur. Alles goed doorgesproken, advies over nazorg, behandeling, inwerkperiode etc. Kortom, wij hebben de indruk dat EP zowel kwalitatief goede materialen gebruikt als het ambachtswerk deskundig uitvoert. De prijs lijkt ons niet overdreven, maar wij hebben niet meerdere offertes gevraagd, enkel wat rondgekeken op internet. Wij geven de voorkeur aan een redelijke betaling voor kwaliteitswerk in plaats van het vel over de neus proberen te halen. Op termijn heb je daar naar onze mening meer plezier van en ben je per saldo goedkoper uit: ons parket ligt er nog als nieuw bij terwijl het toch al 28 jaar ligt. Fam. Geerts Heveadorp.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Raftwood vloer”
Door Wim Lensink op woensdag 20 apr 2016 '16
Raftwood vloer gekocht 2x uitstekend geholpen door de klantvriendelijke Christa .Gelegd op de afgesproken dag door een absolute vakman Theo. Allen hartelijk dank ,wij zijn blij met deze mooie vloer. Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen
Raftwood vloer
Raftwood vloer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedreven in hun vak”
Door Fam. Cordia op woensdag 6 apr 2016 '16
De vloeren zijn netjes gelegd. Bijzonder strak rond deurposten en dergelijke. Bijzonder was ook de prettige communicatie. We hadden echt idee dat mocht er iets zijn, ze dat graag zouden oplossen. De kleur van de vloer leek niet te passen bij de keuken. Nadat dat is aangegeven, werd meteen een passende oplossing gevonden. De vloerleggers waren duidelijk bedreven in hun vak.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiterst tevreden”
Door E.p.van.Lienden op dinsdag 5 apr 2016 '16
Door vakkundig personeel zijn wij uitstekend tevreden op de manier dat de laminaat vloer is aan gelegd en afgewerkt in onze woning. Ook het overleg voor af hebben wij goede voorlichting gekregen. Bedankt hier voor.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel erg mooi”
Door P.J. Hooy op vrijdag 1 apr 2016 '16
Heel erg mooi hout, hele goede prijs en zeer goed gelegd door Theo. Hij nam erg veel moeite om de vloer heel mooi te laten aansluiten bij de schuifpui en de roosters voor de convectorputten naadloos in de vloer te laten verzinken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Parketvloer”
Door Midden Nederland Makelaar op vrijdag 1 apr 2016 '16
Een parket/vloeren bedrijf welke niet alleen graag een parketvloer levert maar ook graag en goed heeft meegedacht met onze wensen. Tevens voor, tijdens en na de levering intensief en correct met ons heeft communiceert.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Leggen naar volle tevredenheid”
Door J. Plat op vrijdag 18 mrt 2016 '16
Wij zijn heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze Raftwood vloer. Ook op de afgesproken tijd was de parketteur bij ons om in te meten en is de vloer 3 weken later naar volle tevredenheid gelegd. Echt een aanrader deze firma.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding”
Door John Derksen op vrijdag 11 mrt 2016 '16
Goede heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen. Begeleiding naar het leggen toe is prima. En dan hadden we nog het geluk dat we een goede ervaren legger hadden. Wij gunnen iedereen Theo. Alles doordacht en stelt netjes vragen over hoe je het wilt hebben. Vaak zijn er meerdere wegen die tot het mooiste resultaat leiden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel goed bevallen”
Door Noordhuis op woensdag 24 feb 2016 '16
We hebben Europa Parket een huiskamer en een appartement van PVC vloeren laten voorzien. Tijdens de intake van onze wensen werden we vakbekwaam voorgelicht over de mogelijkheden. In de showroom waren alle materialen aanwezig en we kregen een waaier mee voor het maken van de uiteindelijke combinatie i.c.m. de nog uit te kiezen keuken. Voor alle uitdagingen waren oplossingen voorhanden. Of het nou ging om lastige hoekjes, ronde muren of kabels die we in plinten weg wilden werken. En voor een pilaar was een rubberen plint te leveren, volledig in dezelfde stijl als de houten plinten.

Tijdens onze verdere oriëntatie werden vragen snel en accuraat per e-mail en telefonisch beantwoord. Uiteindelijk hebben we gekozen voor verlijmde PVC stroken voor de huiskamer en PVC op een houten (HDF) kern met isolatielaag eronder voor het appartement, zodat voldaan werd aan de eisen voor geluidsreductie van de VVE. Hiervoor regelde Europa Parket gelijk een officieel certificaat. De afspraken werden duidelijk op papier gezet en er werd gelijk een planning gemaakt voor de voorinspectie en het leggen. Deze planning werd keurig nagekomen, waarbij tijdens de voorinspectie de verkoopafspraken stuk voor stuk werden nagelopen en getoetst aan de omstandigheden ter plaatse. Daarbij werd weer goed meegedacht over de plaatsing van plinten met kabelgoten, het omgaan met kitrandjes en het uitkiezen van een deurmat met de juiste afmetingen t.o.v. de openslaande deur.

Tot zo ver helemaal goed. Maar dan het lijmen en leggen, zou dat ook goed gaan? Dat kunnen we alleen maar bevestigen. Alle voorbereidingen en afspraken werden vakkundig gerealiseerd, waarbij je aan de combinatie van nauwkeurigheid en snelheid ziet dat je met vakmensen te maken hebt. En toen enkele weken later een plakplintje een beetje losliet, werd er gelijk een garantieafspraak ingepland om dit te herstellen. Kortom, het gehele traject van oriëntatie vooraf tot service achteraf is heel goed bevallen. De PVC vloeren liggen er prachtig in en de 15 en 20 jaar garantie op de vloermaterialen geeft vertrouwen voor jarenlang plezier van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vriendelijk en vakkundig”
Door Bolhuis op vrijdag 12 feb 2016 '16
We hebben bij Europa parket een partij eikenhouten twinplanken gekocht voor onze woonkamer en gang . In de showroom werden we vriendelijk en vakkundig geadviseerd. We konden snel een afspraak maken om de vloer te leggen. Twee weken van tevoren kwam de vakman langs om een inspectie te doen en de laatste zaken op te meten (oppervlakte, plinten etc). Het leggen zelf werd in 1,5 dag gedaan. Daarbij ging de vakman zeer nauwkeurig en voortvarend te werk. Het resultaat mag er dan ook zijn: een prachtige eikenhouten vloer die superstrak gelegd is en de vertrekken naadloos met elkaar verbindt. Echt een meerwaarde voor onze woning. We zouden Europaparket daarom aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig werk”
Door Jacob op woensdag 10 feb 2016 '16
Een parket vloer geschuurd en in de olie gezet incl het aanbrengen van nieuwe plinten. Keurig werk geleverd, ook toen de situatie net even anders was dan vooraf vastgelegd. Keurig binnen de tijd klaar en geen rotzooi achtergelaten. Betrouwbaar en aanbevelingswaardig
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Betrouwbaar en degelijk”
Door Jacques Groen op zaterdag 6 feb 2016 '16
2 trappen van eiken traptreden voorzien. Uiterst secuur werk met alle hoekjes waarop je heel strak moet aansluiten en ze liggen er nu perfect in. Alle afspraken ook goed nagekomen. Dus betrouwbaar en degelijk!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer”
Door Marco Boersma en Loes Waterreus op vrijdag 29 jan 2016 '16
Europaparket heeft in onze woning de PVC-vloer gelegd. Tijdens de koop en het voorgesprek in de woning zijn we uitstekend voorgelicht over de mogelijkheden. Het resultaat is een strakke vloer die geheel drempelloos in woonkamer, bijkeuken en studeerkamer is gelegd. Het hoogteverschil tussen de kamers is vakkundig verholpen. Ondanks de door onszelf veroorzaakte rommelige werkomstandigheden heeft Europaparket keurig werk afgeleverd.
Onze nieuwe PVC vloer
Onze nieuwe PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige pvc vloer”
Door Sharon op vrijdag 22 jan 2016 '16
Afgelopen december heeft Europa Parket bij ons een prachtige
PVC-vloer gelegd. Dit is zeer netjes gedaan. Ook de droogloopmatten zijn keurig afgewerkt, zowel in het kantoor als in onze gang. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden met parketteur”
Door Cees Kiene op donderdag 21 jan 2016 '16
We zijn tevreden over het werk van uw parketteur, Gert Vink. Hij heeft met veel bezieling en vakmanschap onze oude Maplevloer een nieuw leven gegeven, inclusief aanhelen. Opvallend is ook dat Gert zich aan de afspraken houdt. Ik beveel deze parketteur van harte aan. Ik heb Gert de foto's gemaild van de vloer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Van Breet op woensdag 13 jan 2016 '16
In november 2015 heeft Europa Parket naar volle tevredenheid een houten vloer gelegd in mijn nieuwbouwwoning. Binnen een halve dag was de klus geklaard. De vloer is, gelet op het eindresultaat, door zeer vakkundige medewerkers gelegd. Europa Parket is absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“PVC vloer”
Door Sietze van der Ploeg op woensdag 13 jan 2016 '16
Uitstekend geholpen bij de aankoop van de PVC vloer. Er werd echt meegedacht wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. Na de aankoop is alles netjes volgens afspraak verlopen en het eindresultaat mag er zeker zijn! Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Bernd Kohlleppel op dinsdag 12 jan 2016 '16
Wij hebben in ons verbouwde huis lamelparket laten leggen door Europa Parket. Tijdens ons bezoek aan de zaak zijn we goed geholpen met informatie. Vervolgens bleek door omstandigheden (vocht) dat de ruimte niet tijdig gereed was voor het leggen. Door uitstekende service en samenwerking met Europa Parket hebben we de legdatum op korte termijn nog kunnen verleggen. Veel bedrijven kunnen goed werk leveren, het gaat erom hoe wordt gereageerd op moeilijkheden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakkundig”
Door Niek Govers op dinsdag 5 jan 2016 '16
We hebben Europa parket ervaren als een vakkundig en betrouwbare leverancier. Het geleverde product is prima in orde, het advies proces was ter zake kundig en de klantbenadering was uitermate correct.
Vragen en problemen zijn keurig afgehandeld en het resultaat mag er zijn.
We zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Maple vloer”
Door ceel roseboom op donderdag 24 dec 2015 '15
Mijn maple vloer is vorige week door gertjan geschuurd en gelakt. We hadden het 3 jaar geleden laten doen door een zogenaamde vakmak.die had prutswerk afgeleverd. Nu ziet onze vloer er weer fantastiesch uit.helemaal blij en gelukkig. Gertjan we noemen je de vloerenfluisteraar met liefde voor zijn vak.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vol vertrouwen aanraden”
Door E. Polderman op vrijdag 18 dec 2015 '15
We hebben een nieuwe parketvloer gekocht. Bij de keuze zijn we goed geadviseerd. De vloer is perfect gelegd binnen de afgesproken tijd. Er was nazorg om aan te geven welke middelen te gebruiken voor het onderhoud. We raden Europa Parket vol vertrouwen aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Herman en Tatiana Japin op zondag 6 dec 2015 '15
Wij hebben lamellenparket gekocht omdat we vloerverwarming hebben. Kundige mensen, nemen de tijd voor je. Flexibel ook, we moesten de montage op korte termijn verschuiven, werd goed geregeld. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Klantenservice hoog in het vaandel”
Door jeroen van aken op dinsdag 24 nov 2015 '15
Na veel researchwerk ben ik terecht gekomen bij Europa parket voor een dubbelgerookte parketvloer mat geolied. Je merkt aan alles dat klantenservice hoog in het vaandel staat. Er heerst een relaxte sfeer en er wordt uitgebreid tijd voor je genomen om tot de beste keuze te komen. Met daarnaast een scherpe prijs voor de vloer, was voor mij de keuze gemaakt. Het leuke vond ik dat dezelfde verkoper ook de vloer kwam leggen. Sander is voor mij een echte vakman die zijn werk serieus neemt en meedenkt met de klant. Het gaat uiteindelijk om het resultaat en die mag er echt zijn. Ik ben een dik tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Astrid van Riel op woensdag 18 nov 2015 '15
Mijn ervaring is goed met dit bedrijf. Ik heb een eiken houten vloer laten leggen. Goede service en vloer was in 1 dag gelegd! Er werd ook netjes gewerkt en alles keurig weer opgeruimd! Ik zou mensen dit bedrijf wel aanraden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Schuren”
Door Peter van 't Hol op dinsdag 17 nov 2015 '15
21 jaar geleden heeft Europa parket onze eikenvloer gelegd. 2 maanden geleden heeft onze vaatwasser gelekt waardoor sommige planken barstten en omhoog kwamen. Europa parket gebeld en zij kwamen de schade opmeten en hebben snel een offerte gemaakt voor de verzekering. Na akkoord is de vloer opnieuw geschuurd en een olie gezet. Voordeel: we konden zelf de kleur bepalen waardoor het wel een nieuwe vloer lijkt! Super begeleid en keurig opgelost. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Rustieke parketvloer”
Door Anneke Muller op vrijdag 13 nov 2015 '15
We hebben een rustieke parketvloer gekocht. De monsterborden in de winkel zijn toch anders dan het parket wat in je huis wordt gelegd. Dat zeggen ze er wel bij in de winkel maar toch moest ik wel wennen aan het resultaat. Het parket is heel erg netjes gelegd. Een hoogteverschil is mooi opgelost ,zodat een drempel niet nodig bleek . Na verloop van tijd begin ik het parket steeds mooier te vinden. Na de verhuizing hadden we flinke schade ,een hele diepe kras. Dit is prachtig gerenoveerd, het kostte wel wat maar het resultaat mag er zijn. We hadden eerder een gelakte parketvloer en nu een vloer in de olie. Dat is wel een groot verschil wb onderhoud. Het is een prachtige vloer maar vraagt zeker meer onderhoud dan een gelakte vloer. Het contact met Europaparket verliep zeer prettig zowel telefonisch als via de mail.Heldere voorlichting, geen opgedirkte verkooppraatjes , afspraken worden nagekomen. Kortom wij bevelen Europaparket ten zeerste aan.
Hartelijk dank voor uw bericht mevr. Muller. N.a.v. uw reactie en een eerdere reactie hebben wij besloten de showroomborden nog eens goed te beoordelen en waar nodig aan te passen. We hopen daarmee een nog betere beleving te geven in de showroom van hetgeen daadwerkelijk geleverd wordt. REACTIE VAN EUROPA PARKET
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect”
Door Bakker op zaterdag 7 nov 2015 '15
Sander van europa parket heeft bij ons de trap gerenoveerd en dat is perfect gedaan .wij zijn er heel erg blij mee .wij kunnen dit bedrijf vanharte aanbevelen we kregen bij een bezoek aan de winkel
zelfs een rondleiding in de fabriek
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg positief”
Door A. van Staalduinen op vrijdag 30 okt 2015 '15
Vanaf de eerste ontvangst in het bedrijf tot en met het leggen van de parketvloer is onze ervaring met Europa Parket bijzonder positief. De adviezen waren uitstekend en vertrouwenwekkend, bevestigingen van afspraken kwamen omgaand binnen, inspectie van de vloer door Steven was zinvol en nuttig waarbij tegelijk meegedacht werd met de klant en dat werd door ons zeer gewaardeerd. Erik was de vakbekwame parketteur.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima ervaring”
Door Maarten Smit op zaterdag 24 okt 2015 '15
Mijn ervaring met europarket zijn prima! Maar denk dat je over een jaar deze vraag ook moet stellen. Uiteindelijk gaat het om de vloer en of die er over een jaar ook nog goed bijligt. Service en werkwijzen en klantvriendelijkheid zijn meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Rustieke vloer”
Door Schinkel op donderdag 8 okt 2015 '15
De houten vloer is zeer vakkundig en netjes gelegd. Het resultaat als type vloer viel ons wat tegen, we hadden voor rustiek gekozen, maar er zat toch veel mix tussen. Oppervlakte was erg ruim gemeten bij voorinspectie ,maar overschot werd niet terug genomen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Voortreffelijk”
Door Frans Greidanus op zondag 4 okt 2015 '15
Enkele maanden geleden hebben we tot onze tevredenheid parket op de bovenverdieping van ons huis laten leggen door Europa parket. Dat heeft ons er toe doen besluiten ook weer Europa parket te kiezen voor de parketvloer in de aanbouw van onze woning. De aanbouw is voorzien van vloerverwarming. We zijn daarbij voortreffelijke geadviseerd door Europa parket voor de juiste keuze van de parketvloer. De vloer is inmiddels gelegd en ziet er prachtig uit! We raden Europa Parket voor 100% aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes en vakkundig”
Door M Versteeg op woensdag 30 sep 2015 '15
Na goede ervaring met een houten vloer. Weer zoekende naar een nieuwe vloer voor nieuwe woning toch weer gekozen voor een houten vloer.Zo toch weer een 2e keer een houten vloer gekocht bij Eurpoa Parket, je wordt er netjes en vakkundig geholpen ruime keus en prima prijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super en vakkundig geholpen”
Door Hennie Serrai-Bunschoten op dinsdag 29 sep 2015 '15
Wij zijn door de firma Europa Parket super en vakkundig geholpen. Wat ons betreft verdiend de firma, de warme douche. Het personeel is goed gemotiveerd en professioneel aangelegd. Prima job verricht. Aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Chapeau”
Door Ruud Jacobs op dinsdag 29 sep 2015 '15
Onze eerste ervaring met Europa Parket dateert al weer van zo'n 15 jaar geleden. Toen besloten wij in onze nieuwe woning parket te nemen. Na al die jaren van intensief gebruik was het echter wel aan een opknapbeurt toe. We hebben daarom onlangs weer contact gezocht met Europa Parket. Op hun voorstel is het parket geschuurd en in de olie gezet. Het ziet er weer als nieuw uit. Tot slot : De werkzaamheden waren binnen een dag geklaard en tot onze verbazing was er nergens in huis veel stof - waar we in eerste instantie wel bang voor waren - te vinden. Daarom chapeau voor het geleverde werk!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nieuwe vloer”
Door Fam Tieleman op dinsdag 29 sep 2015 '15
Wij hebben bij Europa parket een nieuwe vloer besteld voor onze woonkamer (duo plank) en zijn zeer tevreden met het resultaat. Gedurende het proces zijn we zeer uitgebreid en geduldig geadviseerd en was geen vraag te veel. De leggers bleken uitermate ervaren en klaarde de klus zonder gedoe. TOP resultaat! Europa parket bestaat al sinds 1967 dus men weet wel waar men het over heeft. Bedankt Steven !
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Opknapbeurt”
Door Priscilla op vrijdag 25 sep 2015 '15
Begin september hebben wij onze vloer opnieuw laten schuren en oliën. Het huis wat we gekocht hadden was al voorzien van een eikenvloer, alleen de vloer was wel aan een opknapbeurt toe. Destijds heeft Europaparket de vloer in het huis gelegd vandaar dat wij contact hebben opgenomen met hen. Wat een service en duidelijke uitleg!
Ik zal Europaparket zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Judith Versteege op donderdag 24 sep 2015 '15
Prachtige vloer, een echte eye catcher. Krijg er veel complimenten over. Zeer prettige en deskundige service! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kan ik iedereen aanraden. Bij mij is zowel in woonkamer als op bovenverdieping mooie vloer gelegd. Ik zou zo weer met deze zaak in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Henny Jansen op dinsdag 1 sep 2015 '15
Wij zijn erg tevreden met onze laminaatvloer. Vriendelijk en vakkundig geholpen,ook het advies wat betreft egaliseren van de ondergrond,We zullen Europaparket zeker aanbevelen!We hopen nog lang plezier te hebben van deze vloer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Gerald van Drie (Drieklomp Makelaars) op dinsdag 11 aug 2015 '15
Omdat ik in een monumentale Orangerie woon, was ik op zoek naar een klassieke en oude vloer die past in het object. Ik kwam bij Europa parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. In mijn geval een visgraat, verouderd en gerookt waardoor je de noesten en en gaten kan zien. Alsof de vloer er jaren in ligt. Precies zoals ik wilde. En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader! Specialisten die zeer klantvriendelijk uw wensen realiseren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“schuren houten vloer”
Door Fam. van der Schaaf op donderdag 6 aug 2015 '15
Wij hebben de houten vloer van onze nieuwe woning laten schuren door Europa Parket en zijn ontzettend blij met het resultaat. De vloer leeft weer en heeft weer karakter gekregen. We zijn erg goed geholpen. Professioneel bedrijf en goede service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vakmansen”
Door Mark Julsing op maandag 27 jul 2015 '15
Europa Parket is een bedrijf met een zeer breed assortiment. De adviseurs zijn allen zeer goed geïnformeerd en luisteren goed wat je wilt. Onze 1e Afzelia houtenvloer die is gelijmd ligt na 18 jaar nog immer strak. Uiteraard met gebruikers sporen, maar geen spoor dat de vloer wijkt of los komt. Super! Recent onze kersenparket laten schuren en naturel geolied. Ook deze klus prima gedaan. Tevens twee kamers laten leggen met een zeer mooie walnoten twin plank 16mm vast gelijmd en walnoten geolied. Kortom, vakmensen, die luisteren naar de klant en werkelijk schitterend werk leveren!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden”
Door José Meijerink op zondag 26 jul 2015 '15
Prima geholpen door Christa Halbersma. Ook al is de vloer donkerder uitgevallen dan wij gedacht hadden zijn we tevreden. En degene die hem gelegd heeft helaas weet ik zijn naam niet meer.Zo wat een super geweldige vakman. Zo jong als hij is heeft prachtig werk geleverd super vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Complimenten”
Door Anja Teunissen op zaterdag 25 jul 2015 '15
Mooi eiken houten vloer met zorg gelegd, vooral overgang naar tegels. Er is aandacht aangegeven en niet makkelijk overgedacht. Al veel complimenten over gehad. Bedankt voor de handige dweil! Ik zal jullie zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Schuren houten vloer”
Door Hannie van Dinther-Leenders op dinsdag 21 jul 2015 '15
Op 9 juli j.l. is onze houten vloer geschuurd en in de olie gezet.
De man die dit gedaan heeft dacht mee over onze kleurkeuze en noemde argumenten, waardoor we toch voor een andere kleur kozen.Onze dank hiervoor! Wij vinden de vloer nu heel mooi!Echter zijn we bij de aankoop niet geinformeerd over de vervelende lucht die nu pas zo'n beetje het huis uitgaat, dit ondanks heel veel luchten. Na hierover gebeld te hebben met uw bedrijf werd als reden het warme vochtige weer opgegeven. We hadden dit graag eerder geweten, dus dit is een communicatie-punt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie nieuwe vloer”
Door Johanna op dinsdag 14 jul 2015 '15
Bij ons is door GertJan de vloer bewerkt: geschuurd en opnieuw geolied. Binnen 1 dag had hij van een oude voer een mooie, nieuwe vloer gemaakt waar we erg blij mee zijn! Deze bewerking van de vloer ging op een schone manier: ons net nieuwe behang had er niet onder te lijden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Traprenovatie”
Door Marianne Tiemens op donderdag 25 jun 2015 '15
Europaparket heeft onze trap gerenoveerd. Het heeft ons echt verrast. Zo mooi is het geworden. Echte eenheid met de vloer beneden. Sander is een echte vakman! Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed advies. Kunnen deze zaak met een gerust aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed advies gehad”
Door J. van Domselaar op maandag 18 mei 2015 '15
Ruim een jaar geleden is ons net gekochte appartement voorzien van prachtig parket. Alleen in de slaapkamers hadden wij geen parket laten leggen ondanks het advies van Euro Parket. Daar hebben wij spijt van gekregen en nu is het alsnog gelegd. Het totaal is nu compleet en de adviezen van Euro Parket zijn bijzonder goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakwerk”
Door Van Deursen op woensdag 13 mei 2015 '15
Wij hebben een prachtige rustieke vloer van eiken aan laten leggen door Europa Parket. Sander Stam heeft ons in de winkel uitstekend het verschil tussen de diverse vloeren uitgelegd en heeft ook de vloer bij ons geplaatst. De vloer sluit naadloos aan op onze keukenvloer en ook de roosters zijn vakkundig geplaatst. Vakwerk, bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles was super”
Door Milan op maandag 11 mei 2015 '15
De vloer en het advies waren beide perfect. In 2 dagen is er 85 m2 gelegd en de twin planken zien er fantastisch uit voor ons nieuwe huis in Rotterdam. Het advies in de showroom was ook goed en erg vriendelijk door Gerard en Steven.

Naschrift Qasa: De oorspronkelijke ervaring is in het Engels, deze is vertaald door Qasa.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima”
Door Jur van Herwerden op zondag 10 mei 2015 '15
Verouderde massief eiken plaquetten, 60 x 300 mm, diagonaal geplaatst (verlijmd) op spaanplaat, geolied. Fantastisch resultaat, geeft een zeer ruimtelijk effect, veroudering maakt het geheel rustiek. Totaal 58 m2.
Zeer vakkundig en met preciese aangebracht. Prima service. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Noesten in vloer”
Door J D Jacobs op vrijdag 8 mei 2015 '15
Mijn ervaring is zeer slecht . Vloer die wij in het bedrijf gezien hebben lijk er helemaal niet op. Zitten wel heel veel noesten in die naar vier weken loskomen en er uit gaan. Komt er een reparateur die negen noest gaten dicht kit, die kit zit de volgende ochtend aan de voeten van mijn vrouw. Gebeld maar er wordt beloofd dat er teruggebeld word maar dit doen ze nooit.
M.b.t. comm. Jacobs kunnen wij meedelen dat afgelopen weekend aktie is ondernomen en dat gisteren de leverancier is wezen beoordelen. Er is tot een juiste oplossing gekomen met dhr. Jacobs welke wij binnenkort gaan uitvoeren. REACTIE VAN EUROPA PARKET
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door Filius op woensdag 22 apr 2015 '15
Zeer prettig geholpen in de winkel, goede uitleg en advies. Het leggen is goed gedaan en vlot. Ik zou het bedrijf zeker aanraden. Iemand had iets laten vallen op de nieuwe vloer en ik kreeg deskundig advies hoe het probleem op te lossen. De enige wat ik van te voren niet wist is dat de vloer door mijzelf na enige weken in de olie gezet moest worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Duidelijk en overzichtelijk”
Door W a van de beek op dinsdag 21 apr 2015 '15
Onze ervaring bij Europa parket en de afhandeling nadat we een vloer gekocht hebben zijn positief. Alles werd duidelijk en overzichtelijk per mail bevestigd zodat er geen onduidelijkheden waren. Goed bedrijf, leuk geholpen bij het uitkiezen van de vloer en prima gelegd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker aan te raden”
Door F. Greidanus op zaterdag 18 apr 2015 '15
We zijn al meer dan 30 jaar klant van Europa parket. Nu weer een nieuwe vloer gekocht en een bestaande vloer op laten knappen. Goed geadviseerd. Enthousiast en deskundig geholpen. Vakkundige inspectie vooraf. Vakkundige afwerking. Zeer tevreden over het resultaat. Zeer aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service is uitstekend”
Door CD op zondag 12 apr 2015 '15
Mooie vloer gekocht. Goed geholpen; kennis van het product. Ook het leggen verliep snel en vakkundig. Ze stuurden foto's over hoe het proces vorderde terwijl ik aan het werk was. Was leuk om te zien. Service is uitstekend. Kon zelf s avonds met vragen over onderhoud ben hen terecht.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer kundig”
Door Monique te Ede op vrijdag 10 apr 2015 '15
Na uitstekende ervaringen met Europaparket (leggen vloer zolder en 1e verdieping) zijn we "als vanzelfsprekend" weer naar Europarket gegaan om de houtenvloer van de benedenverdieping te vervangen. Ruime keuze, staal wordt gemaakt om uiteindelijke kleur te bepalen, goed advies, afspraken worden nagekomen en vloer wordt zeer kundig en degelijk gelegd. Kortom wederom een uitstekende ervaring. Niet onbelangrijk: prijs - kwaliteit prima.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakkundig”
Door H. de Vries en Q. Wernars op woensdag 8 apr 2015 '15
Gert-Jan van Europa Parket heeft met zeer veel zorg onze eiken vloer geschuurd en opnieuw in de olie gezet en het resultaat is prachtig! Europa Parket levert zeer goede service en het contact met iedereen die wij zijn tegengekomen was buitengewoon vriendelijk en vakkundig.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld, Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland