Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
54 ervaringen (3 weken geleden)
6 vestigingen
1653 ervaringen (5 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
174 ervaringen (1 week geleden)
Genemuiden (Overijssel)
27 ervaringen (1 week geleden)
Rijssen (Overijssel)
223 ervaringen (3 weken geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
183 ervaringen (1 week geleden)
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
23 ervaringen (1 week geleden)
8,4
I-Kook
Almere (Flevoland)
218 ervaringen (eergisteren)
6,7

Teunissen en Becking

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0546-574000 | Het Wendelgoor 1, 7604 PJ Almelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Teunissen en Becking
5000 m2 in tegels, badkamers en keukens
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Teunissen en Becking. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg tevreden”
Door Bert en Lilian op zaterdag 17 okt 2015 '15
Na ons eerst een beetje over de grens te hebben georiƫnteerd , zijn we bij Teunissen & Becking terecht gekomen. Prijsverschillen zijn er niet, maar een lokale leverancier om de hoek, een mooi ontwerp en een redelijke prijs gaf bij ons de doorslag. Alles keurig conform afspraak geplaatst en ook de nazorg was prima in orde.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geen klantenservice”
Door Emiel Pronk op vrijdag 24 jul 2015 '15
In October 2014 heb ik T+B gevraagd om een oplossing voor loslatende bekleding op de deurtjes van mijn -in october 2010 geplaatste keuken (10,000 euro). Het probleem was bekend er werd aan gewerkt........er is, nu 10 maanden later, nog niets gebeurt, zelfs geen voorstel..... Dit heeft niets met klantenservice te maken.
REACTIE VAN EMIEL PRONK
Teunissen en Becking heeft het defect op een uitstekende wijze verholpen, door alle frontjes te laten afmonteren, spuiten en weer keurig monteren. De keuken ziet er -na een lange wachttijd- weer perfect uit.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 183 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 174 ervaringen
“Geweldige service”
Door Jan Russchen op vrijdag 8 apr 2016 '16
Geweldige service na 6,5 jaar gebruik. We hadden een onderdeel kapot van onze carroussel in de keuken hoekkast. We hebben gebeld met de heer Becking van Theunissen en Becking. Hij gaf aan dat het moeilijk zou worden het onderdeel nog te kunnen krijgen. Maar na enige tijd kregen we bericht dat er toch nog passende onderdelen waren gevonden. Het werd ons kosteloos toegezonden. Kortom een geweldige service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vloertegels”
Door FXC op zondag 2 aug 2015 '15
We hebben zelf onze vloertegels uitgezocht bij Teunissen en Becking. Deze zijn vervolgens besteld door onze installateur Ton Scholten Tegels & Sanitair. Toen wij commentaar hadden op de geleverde tegels wilde Teunissen en Becking ons niet te woord staan. De installateur moest maar contact opnemen en dan zou er een vertegenwoordiger langskomen. Deze is echter nooit geweest. Teunissen en Becking heeft vervolgens nooit op onze e-mails gereageerd. Teunissen en Becking is het slechtste bedrijf waar we ooit mee van doen hebben gehad!
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Badkamer gekocht”
Door Ellen op vrijdag 29 jan 2016 '16
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Teunissen en Becking. Daar kunnen we maar een ding over zeggen: fantastisch! Van begin tot eind klopt alles. Teunissen en Becking nam uitgebreid de tijd voor de tekening, dacht erg goed ons mee en heeft vervolgens volgens afspraak alles geleverd. Toen een week later bleek dat de waskom stuk was (en de oorzaak onbekend), deden zij niet moeilijk en kregen we kosteloos een nieuwe. Kortom: goed advies, flexibel, volgens afspraak en een goede service.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door W. de Clerk op donderdag 3 sep 2015 '15
Een aantal maanden geleden een huis gebouwd en bij Teunissen & Becking een keuken en een badkamer uitgezocht. Zeer vakkundig personeel die goed met de klant meedenkt en duidelijke uitleg geeft. We zijn hier zeer prettig geholpen en de service was uitstekend. Kortom een prachtig bedrijf met een prachtige showroom.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Je verliest altijd”
Door Hans Peter de Ruiter op maandag 2 feb 2015 '15
Voor euro 12.000,- 2 badkamers en vloertegels voor de bijkeuken gekocht! In het begin ging het goed, leuke verkoper en goed gevoel bij Teunissen en Becking, echter afwikkeling was bedroevend:
- geen goede werktekeningen; installateur moet maar bellen als hij het niet snapt....dat werkt toch nooit....
- kwaliteit tegels anders dan in showroom
- verkeerd advies in materiaalkeuze (deels onze eigen fout, maar toch voelen we ons hierin op het verkeerde been gezet), - hoogte wasmeubel en kranen verkeerd
- verkeerde uitvoering deuren badmeubel
Bij klachten lijkt het dat ze eea willen oplossen, ze blijven echter praten, praten, praten en onzinnige oplossingen aandragen. Ze luisteren niet naar de feitelijke problemen. Mbt kwaliteit vloertegels werd, nadat ze 4 keer hebben gezegd: het is niet goed en dit moet anders en daarbij steeds resultaatloze oplossingen hebben aangedragen, uiteindelijk naar de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden verwezen! Ze doen uiteindelijk dus niets met je klacht en praten alles van zich af. Ook mbt het badkamermeubel kwam Teunissen en Becking wel met voorstellen om tot een oplossing te komen maar ook die waren niet bevredigend voor ons; gewenste uitvoering deuren badmeubel was niet realiseerbaar, situatie mbt kranen en hoogte werden niet opgelost. Het meest bijzondere - en de reden om dit review te schrijven - is dat we ons als klant aan de kant gezet voelen. Waar twee partijen zijn maken beiden fouten, kunnen beiden onduidelijk zijn, maar wat is er eenvoudiger om bij verschil van mening tot een vergelijk te komen?
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
Vestiging Teunissen en Becking
aAlmelo, Het Wendelgoor 1, 7604 PJ Almelo, tel 0546 - 57 40 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel