Feedback
Alle Badkamerwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Klaaswaal (Zuid-Holland)
151 ervaringen (6 dagen geleden)
Nunspeet (Gelderland)
361 ervaringen (3 dagen geleden)
6 vestigingen
1418 ervaringen (gisteren)
Sint Annaland (Zeeland)
228 ervaringen (gisteren)
Dordrecht (Zuid-Holland)
31 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
57 ervaringen (gisteren)
8,8
Sani-Dump
Almere (Flevoland)
263 ervaringen (5 dagen geleden)
5,9

De Baderie

Score uit 21 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
49 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto: Nieuwe badkamer
1 / 1
1 foto's
Gebruikerservaringen
Er zijn 21 gebruikerservaringen over De Baderie. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Per vestiging:
“Blij met badkamer”
Door Hanny Fortgens op vrijdag 23 dec 2016 '16 | vestiging Almere
Geheel nieuwe badkamer gekocht bij de Baderie in Almere, nog geen idee wat we precies wilde, maar daar waren we zo uit met de hulp van Suzanne, SUPER!! We zijn in zee gegaan met de Baderie vanwege de beschrijving van hun bedrijf wat ons erg aantrok, alles klopt, echte vaklui, sloper, monteurs, tegelzetter, kitter en vakman voor plafond, allen weten precies waar ze mee bezig zijn TOPPERS!! We zijn super blij met onze nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door E.B.A. Boone op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Almere
Onze badkamer en apart toilet vorig jaar totaal laten verbouwen. Wij zijn super tevreden ondanks dat het langer heeft moeten duren door gesteggel van een grote en bekende douchewandleverancier. De baderie heeft alleen maar prima werk geleverd. Oplossing gericht! Zeer fijne en kundige medewerkers van verkoper, sloper, stucadoor, tegelzetter, superkitter, installateurs en aftersales medewerkster aan toe. Super service echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 361 ervaringen
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 151 ervaringen
“Service ontbreekt”
Door Michel Van Beek op donderdag 5 mei 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Gehele badkamer inventaris aangeschaft. O.a. A merk douchekraan thermostaat
aangeschaft. Na 2 jaar gaf deze geen warm water meer. Binnenwerk vervangen. Na twee jaar het zelfde euvel. Ondanks 5 jaar baderie garantie werd geen garantie meer gegeven onder het mom dat dit door kalkaanslag komt en buiten de garantie valt. Ondanks dat mijn vorige kraan 15 jaar is meegegaan zonder enig euvel en we geen hard water hebben in Naaldwijk hebben vindt de verkoper het normaal dat iedere twee jaar het binnenwerk vervangen moet worden vanwege kalkaanslag. Hij kon het wel oplossen maar moest dan € 100,00 betalen en daarbij de montage en demontage kosten. Koop niet bij dit bedrijf. Je krijgt geen service.
Onzin verhaal. Kalkaanslag valt nooit onder de garantie van de kraan. Maakt niet uit welk merk. Thermostaatkranen zijn hier overigens gevoeliger voor dan gewone mengkranen. Naaldwijk heeft wel degelijk hard water anders verkalkt de kraan niet. Thermo elementen zijn makkelijk te reinigen, in gebieden met hard water is dat periodiek nodig. Dat is het hele verhaal. REACTIE VAN JOHN VAN PAASSEN
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Lang niet af”
Door Valerie op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Amstelveen
- 6 maanden later is het werk niet af!! we hadden glas deuren besteld, we weten nog niet wanneer ze gaan opgeleverd worden -hopelijk volgende jaar-. M. Verlaan heeft geen oplossing bedacht, niet de vertraging uitgelegd. Het lijkt dat ze niet weten wat ze moeten doen.
- werk is slordig, ze moesten het regelen opnieuw doen. Volgens M. Verlaan hebben ze de foute cement gebruikt. Dus nu, 6 maanden later (!), gaan ze het regelen opnieuw doen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Bedankt”
Door Dries op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Pasgeleden heeft Baderie van der Valk onze prachtige badkamer opgeleverd. We zijn erg tevreden hoe dit gegaan is. Goed, prettig en deskundig advies in showroom en de uiteindelijke montage was zeer goed. Alles werd geregeld, wij hoefden niets te doen. Ja ze leveren en monteren en dat is echt een voordeel! Bedankt jongens!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Referentie”
Door Mark de jong op zondag 13 nov 2016 '16 | vestiging Ermelo
Baderie Ermelo is een professioneel bedrijf met een zeer correcte en professionele adviseur, goede en duidelijke informatie betreffende de investering die we gedaan hebben, een kompleet nieuwe badkamer renovatie , "het team", tegelzetter, loodgieter, elektricien en stukadoor is een verademing om te zien hoe zij werken, tussentijds advies geven en de humor, hou rekening met droogtijd en volg advies op dan heb je echt waar voor je geld. Goud om deze Nederlanders aan het werk te zien! En zeker als alles opgeleverd wordt. Ik ben gaarne bereid om als referentie op te treden bij serieuze gegadigden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superblij ermee”
Door Ruud en Janny van Gijn op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer te vreden over de werkwijze van Baderie te Almere. Goed, prettig en deskundig advies in de showroom en alle werkzaamheden zijn op tijd en vakbekwaam uitgevoerd met super gemotiveerd personeel. Wij zijn dan ook super blij met onze badkamer.
Nieuwe badkamer
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitbreiding badkamer”
Door Anneke en Andre op donderdag 4 dec 2014 '14 | vestiging Deventer
Voor uitbreiding badkamer hebben we baderie Mulder Deventer ingeschakeld. We kwamen bij toeval bij dit bedrijf uit. Zeer prettige kennismaking. Mooie showroom met veel keuzevoorbeelden. Straalt kwaliteit uit. Na overleg en bezoek kregen we een zeer duidelijke offerte precies aangepast aan beschikbaar budget. Bedrijf bleek erg flexibel bij later gevraagde aanpassingen in offerte. Bedrijf verzorgt volledig werk tot in alle details. Werk erg stipt uitgevoerd volgens vooraf duidelijke afspraken. Zeer prettige medewerkers erg vriendelijk en hebben zeer net werk afgeleverd. Keurige oplevering met aandacht voor details en afspraken voor evt vragen in toekomst. Duidelijke Facturatie volgens afspraak. Flinke prijs maar we zochten echte kwaliteit en kregen waar voor ons geld. Bedrijf zeker aanrader voor wie kwaliteit zoekt en daarvoor wil betalen.
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
9,6
Bloos Badkamers
Dordrecht (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 31 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 228 ervaringen
“Prettig bedrijf”
Door Marina op donderdag 12 nov 2015 '15 | vestiging Bleiswijk
Heel prettig bedrijf. Heel goede adviezen gekregen. Duidelijk heel veel ervaring, goed inzicht in de technische kant, eerlijke uitleg over de verschillende opties met de voor- en nadelen daarvan. Echt geweldig. Hier kun je weloverwogen, zonder onder druk te worden gezet, rustig je keuzes maken.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Maat toiletpot”
Door Caroliene G. op vrijdag 4 dec 2015 '15 | vestiging Houten
Ik wilde informeren naar de ondermaat van een eigen merk toilet, want die maat staat niet op de tekening. Nee die kon hij niet geven, dan moest ik eerst de toiletpot kopen. Ja, maar ik kan de pot niet kopen, voor dat ik de maat weet. Nee, dat doen we niet, want anders worden we steeds misbruikt voor dit soort vragen. Beste meneer Braderie, mijn broek is tot over mijn enkels afgezakt.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Onprofessionele en niet klantgericht bedrijf”
Door G. van den Broek op dinsdag 14 jan 2014 '14 | vestiging Someren
Je denkt te kopen bij een professionele club die ets duurder is,maar waar je wel extra service voor terugkrijgt. Niets is minder waar, bij alle fouten die zij maken kun je steeds de portomonnee trekken. Extra service bieden of meedenken is er niet bij. Laat staan empathie of klantvriendelijkheid. Laat die baderie Leenen uit Someren links liggen. Internet is beter. Lagere prijzen en dan weet tenminste dat geen service hoeft te verwachten. Krijg je daar ook nie je hebt er wel voor betaald. Daarnaast verkopen ze je in courant materiaal. Als je er dan wat van zegt, dan zeggen dat de loodgieter een amateur is. De baderie weet natuurlijk alles beter en maakt geen fouten.
Reactie of foto toevoegen +60 bedankjes
“slecht advies en bouw, veel te duur”
Door arkenbout op vrijdag 4 apr 2014 '14 | vestiging Naaldwijk
Kwaliteit zeer slecht, geen service, veel te duur, slecht advies, voor een paar haakjes ophangen extra meerwerkkosten bovenop de al schreeuwend dure badkamer. Reactie op gebroken douchehoek door slechte kwaliteit scharnier wordt niet direct behandeld of nagebeld. Afwerking slecht. Geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
“Uiteindelijk zeer tevreden”
Door Gerard Lammers op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Broek op Langedijk
De voorbereidingen waren heel prettig en de verkoper kwam met leuke suggesties . Minder te spreken waren we over het bedrijf dat alles kwam monteren. Zij kwamen de afspraken niet goed na maar dit was absoluut niet te wijten aan de Baderie. Tenslotte kwam alles toch nog goed en zijn we heel blij met onze mooie badkamer, douchecel en toilet. Kortom zeer tevreden over de Baderie
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tekening”
Door Eric op vrijdag 21 jun 2013 '13 | vestiging Almere
Afspraak gemaakt bij de Baderie in Almere, daar kwam een meneer uit Ermelo stage lopen en wist na veel gedoe ons een offerte uit te brengen. Wij kregen de tekening niet mee, want ze wilden eerst weten of we wel of niet in zee wilden gaan erg drukkende verkoper en zijn erg duur met plaatsen van de badkamer. Geen aanrader en zonde van de tijd, wellicht dat het aan de verkoper lag en niet aan de zaak zelf.
Reactie of foto toevoegen +51 bedankjes
“Mulder deventer”
Door PN op vrijdag 15 nov 2013 '13 | vestiging Deventer
Mooie winkel en gevallen voor hele mooie dure tegels. Eigenlijk wilden we gewoon via internet bestellen, omdat dat qua kosten echt behoorlijk scheelt, maar uiteindelijk vonden we service ook wel belangrijk. Uiteindelijk kregen we ook bij mulder korting. Duurder dan begroot, maar gemak en service vonden we erg belangrijk. Eenmaal besteld viel de service erg tegen. Er werd niet gezegd wanneer wat binnen was en elke keer moesten we alles zelf nalopen. De facturen zijn erg onduidelijk en op het einde bleek dat de tegels die over waren niet terug werden genomen. Kosten voor het Inmeten en plaatsen van een douchewand werden niet gemeld vooraf en vervolgens gefactureerd tegen 21% btw ipv 6%. Vragen over de facturen werden niet beantwoord en de service en klantvriendelijkheid waren ver te zoeken. Allemaal heel raar, helemaal omdat we binnenkort met een tweede badkamer aan de slag gaan.
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Nooit meer Baderie Margraten”
Door jacky op dinsdag 19 mrt 2013 '13 | vestiging Margraten
Baderie Margraten is duur en geeft nauwelijks korting. Stug bedrijf. Levering is redelijk verlopen. Echter grote problemen met een wasbak na afloop van de garantietermijn. Baderie verwijst meteen naar leverancier van de wasbak en neemt zelf geen enkele eigen verantwoordelijkheid voor dit slechte produkt. Ook inschakeling van Consumentenbond kan deze Baderie niet vermurwen (zie Klachtenkompas van de Consumentenbond). Dit bedrijf zou ik derhalve nooit aanraden, aangezien eventuele mankementen na afloop van garantie op geen enkele compassie van dit bedrijf kunnen rekenen. Het is : aanschaffen, leveren, betalen en daarna wegwezen.
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
8,8
Sani-Dump
30 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 263 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1418 ervaringen
“Baderie Amstelveen”
Door gerard op woensdag 29 mei 2013 '13 | vestiging Amstelveen
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door Baderie Amstelveen, wij zijn totaal ingepakt door de verkoop verhalen, dat is wel een sterk punt wat ik moet nageven, de opleiding verkooptechniek daar zijn jullie cum laude voor geslaagd. Na het ondertekenen van de offerte begon het gedonder.....a. na 3 dagen werd de aanvang met week uitgesteld b. douchekraan lekte niet en dan is goed volgens Baderie, alleen warm water kwam er niet uit, dan even bellen maar ze nemen telefoon niet op, toen zelf snel naar praxis nieuwe mengkraan kopen (euro 150,-) en monteren daar we logees hadden c. plafond plaatsen 3 maal verzet en wij maar vrij nemen van het werk,d. per ongeluk heeft baderie onze cv stuk gemaakt maar ja je kan zelf dag wachten voor een cv monteur. De afspraak was sleutel afgeven en na 3 weken was het in orde, praktijk 5 verlof dagen moeten opnemen en nu na 6 weken is badcel nog niet klaar. Dus nieuwe klanten neem de beloftes op de mobiele telefoon of beter kijk verder kan veel goedkoper en slechter kan niet.... Gerard
Reactie of foto toevoegen +51 bedankjes
“Kom het zelf ervaren”
Door Nieuwbouw Almelo 5487*1 op dinsdag 3 jan 2012 '12
Ik lees veel verschillende reacties hier, wel bijzonder hoe winkels en personeel een mening losmaken bij een koper, gevoel is het beste en de prijs komt daarna. Het blijft een franchise formule met allemaal verschillende ondernemers waarin gedreven mensen en minder gedreven.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Slechte ervaring Baderie Houten”
Door Gerard van Haver op zondag 28 aug 2011 '11 | vestiging Houten
Slecht, duur en onprofessioneel. Je kan beter bij de Ikea gaan shoppen, daar weten ze tenminste wat service is. Er werd ons om een budget gevraagd. Toen ik rond de 10,000 zei kreeg ik als antwoord:voor dat budget verdoe ik mijn tijd niet. Mooi is dat.
Reactie of foto toevoegen +57 bedankjes
“staan bekend om te laat komen”
Door Groot op vrijdag 4 feb 2011 '11 | vestiging Zutphen
De baderie wilde graag om 14.00 uur aanwezig zijn. Mijn man heeft steeds geprobeerd de medewerker van de baderie te bereiken omdat hij te laat was. Om 14.30 uur kwam hij pas voorrijden.

De verkopende makelaar spreekt de medewerker van de baderie aan op zijn te laat zijn. Hij voegt er aan toe dat ze dit wel gewend zijn van de baderie uit Zutphen.

De medewerker van de baderie vindt dat hij volledig in zijn recht staat met zijn halve uur te laat komen omdat hij de weg niet kon vinden. Puntje bij paaltje gooit de meneer van de baderie de deur van de auto dicht en hij rijdt er vandoor.

Wij gaan dus niet in zee met deze zaak. Jammer dat we er een eind voor hebben gereden en dat we de tijd van de makelaar hebben verdaan.

Wat een onprofessionele indruk heeft dit bij ons achtergelaten!
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
“Badkamerverbouwing”
Door Ruud op dinsdag 22 mrt 2011 '11 | vestiging Weert
Wij hebben onlangs onze badkamer laten verbouwen door De Baderie Snijders uit Weert. Alle lof: goede begeleiding en netjes gewerkt zonder al te veel vuil en rommel. Vakmensen met hart voor het werk. Kortom: zeker een aanrader voor de regio Limburg.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Vestigingen De Baderie
Website: www.baderie.nl
aAlmere (4 ervaringen), Hopperzuigerstraat 1 - 3, 1333 HB Almere, tel 036 - 540 79 71
bAmstelveen (2 ervaringen), Maalderij 12, 1185 ZB Amstelveen, tel 020 - 641 86 62
cAssen, Zeilmakerstraat 14D, 9403 VA Assen, tel 0592 - 34 08 15
dBaarn, Minervaweg 3, 3741 GR Baarn, tel 035 - 548 61 20
eBennekom, Kerkhoflaan 17-23, 6721 EW Bennekom, tel 0318 - 41 45 00
fBeugen, Hagelkruisstraat 6, 5835 BD Beugen, tel 0485 - 36 96 96
gBleiswijk (1 ervaring), Alfred Nobelstraat 7, 2665 KZ Bleiswijk, tel 010 - 521 84 34
hBroek op Langedijk (1 ervaring), Middelmoot 5, 1721 CZ Broek op Langedijk, tel 0226 - 33 50 54
iDen Helder, Ravelijncenter 39, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 63 09 00
jDeventer (2 ervaringen), Industrieweg 10, 7418 CE Deventer, tel 0570 - 67 67 68
kEersel (Baderie van den Boomen), Kerver 8, 5521 DB, Eersel, tel 049 7 - 51 90 17
lErmelo (1 ervaring), Dokter Holtropstraat 136, Ermelo, tel 0341 - 55 86 69
mEtten-Leur, Pauvreweg 28, 4879 NA Etten-Leur, tel 076 - 504 40 00
nGouda, Kampenringweg 11, 2803 PE Gouda, tel 0182 - 53 56 88
oGroningen, Peizerweg 72e, 9727 AK Groningen, tel 050 - 528 08 27
pGrootebroek, Nijverheidsweg 1, 1613 DZ Grootebroek, tel 0228 - 51 54 38
qHeerenveen, Heideburen 51, 8441 GM Heerenveen, tel 0513 - 64 82 00
rHengelo OV, Oldenzaalsestraat 83, 7551 AP Hengelo, tel 074 - 291 85 59
sHoofddorp, Marktplein 41, 2132 DA Hoofddorp, tel 023 - 565 14 34
tHorst, Witveldweg 100, Horst, tel 077 - 303 15 25
uHouten (2 ervaringen), De Maat 1, 3991 AN Houten, tel 030 - 635 80 83
vLisse, Meer en Duin 80a, 2163 HC Lisse, tel 0252 - 41 02 23
wLosser, Broekhoekweg 32, 7582 PT Losser, tel 053 - 536 97 79
xMargraten (1 ervaring), Rijksweg 70, 6269 AD Margraten, tel 043 - 458 16 09
yMiddelburg, Grenadierweg 17b, 4338 PG Middelburg, tel 0118 - 64 13 86
zNaaldwijk (3 ervaringen), Patijnenburg 4-6, 2671 JD Naaldwijk, tel 0174 - 62 46 10
a1Nistelrode, Waardsestraat 30, 5388 PP Nistelrode, tel 0412 - 61 00 20
b1Panningen, J.F.Kennedylaan 2, 5981 XC Panningen, tel 077 - 307 12 15
c1Rosmalen, Vinkenveld 6a, 5249 JP Rosmalen, tel 073 - 641 33 26
d1Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 344, Rotterdam, tel 010 - 425 59 47
e1Schagen, Molenstraat 24, 1741 GK Schagen, tel 0224 - 21 25 12
f1Sint-Oedenrode, Industrieweg 11, 5492 NG Sint Oedenrode, tel 0413 - 47 21 84
g1Sneek, Edisonstraat 15, 8606 JH Sneek, tel 0515 - 42 56 35
h1Someren (1 ervaring), Half Elfje 2, 5711 ES Someren, tel 0493 - 44 11 77
i1Stadskanaal, Hoofdstraat 109, 9501 CR Stadskanaal, tel 0599 - 61 88 86
j1Staphorst, Achthoevenweg 2, 7951 SK Staphorst, tel 0522 - 46 68 00
k1Terneuzen, Mr. F.J.Haarmanweg 31, 4538 AN Terneuzen, tel 0115 - 61 37 74
l1Utrecht, Savannahweg 3-5, 3542 AW Utrecht, tel 030 - 241 22 22
m1Vaassen, Deventerstraat 8-10, 8171 AE Vaassen, tel 0578 - 57 14 05
n1Valkenswaard, Hazestraat 51, 5555 AB Valkenswaard, tel 040 - 204 86 24
o1Veldhoven, Kapelstraat-Zuid 45, 5503 CV Veldhoven, tel 040 - 253 23 90
p1Waardenburg (Baderie Van Wanrooij), Regterweistraat 5, Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
q1Weert (1 ervaring), Moesdijk 22, 6004 AX Weert, tel 0495 - 53 21 69
r1Winschoten, Zeefbaan 13, 9672 BN Winschoten, tel 0597 - 41 38 39
s1Winterswijk, Europalaan 111, 7102 AC Winterswijk, tel 0543 - 51 20 94
t1Woerden, Leidsestraatweg 235a, 3443 BT Woerden, tel 0348 - 42 28 80
u1Wormer, Eendrachtstraat 25, 1531 DT Wormer, tel 075 - 642 00 50
v1Wouw, Donkenweg 23, 4724 SN Wouw, tel 0165 - 30 38 34
w1Zutphen (1 ervaring), Pollaan 46, 7202 BX Zutphen, tel 0575 - 51 39 31
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers