Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
51 ervaringen (3 weken geleden)
Kesteren (Gelderland)
273 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
411 ervaringen (3 weken geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
53 ervaringen (6 dagen geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
210 ervaringen (eergisteren)
6 vestigingen
1586 ervaringen (eergisteren)
Poortvliet (Zeeland)
101 ervaringen (1 week geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
251 ervaringen (3 dagen geleden)
4,8

IKEA Keukens

Score uit 83 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
13 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto: Keuken wordt nog steeds naar wens aangepast
1 / 8
8 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van IKEA Keukens
Of je nu een praktische of een moderne keuken wilt, een ruimte met een aparte afmeting hebt of duurzaamheid belangrijk vindt. In alle prijscategorieën heeft Ikea de keuken die het best bij jouw voorkeuren past.
Ervaringen
Er zijn 83 ervaringen over IKEA Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren11 ervaringen
3 sterren8 ervaringen
2 sterren13 ervaringen
1 ster33 ervaringen

Per vestiging:
“Keuken met vaatwasser”
Door Angelique op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Vaatwasser waardeloos. onze vaatwasser van Ikea is waardeloos. wij hebben hem gekocht omdat hij geruisloos was.dus niet! monteur erbij gehad volgens hem was het normaal. en moesten betalen omdat het niet onder de garantie valt.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door J.W. Kramer op zondag 15 jan 2017 '17 | vestiging Utrecht
Complete metod keuken gekocht bij Ikea en zelf geïnstalleerd. Als je een beetje handig bent is dit geen probleem. Handleidingen zijn duidelijk en uitgebreid. Het grote voordeel is dat als iets stuk gaat of je iets wil veranderen Ikea alles op voorraad heeft en steeds met verbeteringen komt. Ook doen ze totaal niet moeilijk over garantie en ruilen. Kwaliteit verschilt niet van andere keukenleveranciers. Kastjes zitten stevig in elkaar. Al met al na twee jaar nog steeds zeer tervreden. Nog steeds passen we de keuken naar onze wens aan. Tip vooraf: maak een goed plan en teken het uit.
FOTO VAN J.W. KRAMER
Keuken wordt nog steeds naar wens aangepast
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
5,6
Eigenhuis Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 69 ervaringen
9,5
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 25 ervaringen
“Geen garantie”
Door R. Kuiken op woensdag 30 mrt 2016 '16 | vestiging Groningen
Hebben in september 2013 een compleet keuken gekocht bij ikea, nu na twee en een half jaar, toch wat gebreken met de inbouw apparaten , maar ikea geeft niet thuis. (rubbers onder pandragers stuk, met als gevolg krassen) Niks 5 jaar garantie.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Verkeerde kastjes”
Door Michiel op dinsdag 26 jul 2016 '16 | vestiging Delft
De kastjes die ik besteld had zijn niet geleverd. Er zijn andere verkeerde kastjes geleverd. Nu wil IKEA dit niet herstellen, terwijl IKEA de goede kastjes wel op voorraad hebben liggen. Ze willen pas over 9 dagen in actie komen.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“IKEA Keukens”
Door Bram op donderdag 11 aug 2016 '16 | vestiging Duiven
overwogen om een keuken van Ikea te nemen, zijn daar geweest moesten zelf alles samenstellen. eindresultaat de spoelbak ( DOMSJO ) waar de meeste keukens mee opgesteld staan zijn niet, of nergens te krijgen. dus niet in Duiven of zelfs niet in het gehele land of onze buurlanden. dus jammer wordt je lekker gemaakt en moet dan maar een andere keuze maken. Bedank Ikea
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Laten het afweten”
Door Dubbeld op maandag 15 aug 2016 '16 | vestiging Duiven
Ikea Duiven komt leveringsafspraken en installatie beloftes niet na en levert deels defecte apparatuur. Contact moet altijd van ons uit komen, zelfs terugbellen is teveel moeite. Ik zal nooit meer een keuken bij Ikea bestellen! Onze situatie: voor ons nieuwe huis een keuken besteld met installatie (wij zijn al op leeftijd). Er werd beloofd dat de keuken voor de verhuizing zal worden geïnstalleerd. Sloop en voorwerk gingen goed, maar levering kwam 2,5 dag te laat, ondanks veel contact van ons uit. Het enige installatiebedrijf van Ikea Duiven stond daardoor 4uur te wachten van de ingeplande 2 ipv beloofde 3 dagen. Resultaat: half geïnstalleerde keuken. Afspraak dat monteur na 6 dagen klus zou afmaken wordt op die dag verschoven na eind van de maand (26 dagen na belofte). Montage bedrijf beroept zich op overmacht en legt de schuld bij Ikea. Ikea doet niets. Zelf op zoek gegaan naar erkent installateur, maar Ikea accepteert dat niet (garantie vervalt dan ook). Ikea komt niet met alternatief. We voelen ons in de steek gelaten. Helaas hebben we alles al betaald. Als ik dit had geweten, had ik de keuken ergens anders besteld. Ik ben 79, dus veel keukens zal ik niet meer kopen, maar hopelijk een les voor anderen. Koop geen keuken bij Ikea Duiven.
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“Vond het goede service”
Door Nicole op maandag 22 mei 2017 '17 | vestiging Breda
Enkele maanden geleden zijn we ons op een nieuwe keuken gaan oriënteren. Uiteindelijk hebben we deze aangeschaft bij Ikea. De keuken staat inmiddels en onze verwachtingen zijn, zowel qua kwaliteit als qua service overtroffen. Het begon allemaal bij het maken van de tekening samen met Jeroen, een van de verkopers. Hij heeft ons daarin prima advies gegeven, zonder dat we het gevoel hadden dat hij ons meer wilde verkopen dan dat wij eigenlijk wilden. Dat was fijn, geen cowboy verhalen maar gewoon oprecht advies. Vervolgens werd de keuken gezet. Wij hebben ervoor gekozen om alles bij de partner van Ikea, Interiorfix onder te brengen. Van stucwerk tot electra en het zetten van de keuken. Misschien waren we elders goedkoper uit geweest, maar de kwaliteit en professionaliteit van deze partij was het geld meer dan waard. Na het zetten van de keuken waren we heel tevreden, behalve over de afzuigkap. Deze maakte nogal wat herrie. Hierover ben ik netjes teruggebeld door Jolanda van de customer service. Zij reageerde heel begripvol en meedenkend. De afzuigkap wordt door Interiorfix vervangen door een nieuwe kap. Ik zie zelden op plekken dat er zo netjes met klanten om wordt gesprongen. Ik verwacht dat de keuken nog lang staat, maar wat mij betreft wordt de volgende keuken weer een Ikea-keuken.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Vergoeding deurtjes”
Door H.Koolhaas op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Duiven
Ikea keuken 12 jaar geleden gekocht type Factum.Nu bij de deurtjes het folie los,bij Ikea duiven nagevraagd wat eraan te doen was, deze zijden dat het type factum uit het ass was, en dat we met de service afdeling Nederland moesten bellen om te kijken of er nog voorraad was. dit gedaan en de klacht doorgegeven. daarop kregen we een mail met om hoeveel deurtjes het zou gaan en dat ze alles zouden vergoeden, de nieuwe deurtje ontvangen en oude retour gedaan heel erg tevreden met de service zelfs na 12 jaar , hulde.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
9,3
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 18 ervaringen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 273 ervaringen
“Montage van de keuken”
Door Familie Anli op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Geweldige keuken. Echter niet door TRC - het keukenmontagebedrijf van IKEA - laten installeren. Zijn zeer inflexibel. Waarschijnlijk i.v.m. contracten met de ZZP-ers die voor hen werken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Niet over nagedacht”
Door Rob op zondag 20 aug 2017 '17 | vestiging Son
Zeer slechte service, daarbij word je zoveel mogelijk afgescheept met incompetente antwoorden zodat je inmiddels een maand verder bent zonder dat je je keuken kunt installeren.

De Situatie: Ik heb een L-vormige keuken gepland met de keukenplanner van Ikea met daarbij in de hoek een hoekkast voor de kookplaat met een hoekafzuigkap (van een andere leverancier). Hiermee hou je veel werkruimte op je blad over, in plaats van dat de spoelbak en de gaskookplaat het grootste deel van de ruimte op je werkblad verspillen. Bovendien is het met een echte hoekafzuigkap naar mijn mening veel mooier en stoot je je hoofd ook dan niet omdat die dan toch ver genoeg naar achteren in de hoek hangt. Ook zijn de spoelbak, vaatwasser en gaskookplaat dan lekker dichtbij elkaar zodat je niet steeds heen en weer hoeft te lopen. Superefficiënt ruimtegebruik dus.

In de keukenplanner van Ikea wordt voor deze logische oplossing een mooie en complete hoekkast getoond met zijstukken zoals ik al vaker zelf heb geïnstalleerd van ander merken. Vervolgens blijkt bij het installeren dat de "hoekoplossing" uit de keukenplanner helemaal geen hoekoplossing is maar dat bedoeld wordt "ach zoek toch zelf uit hoe je dat standaard 60cm ladekastje vast gaat zetten".

De standaard reactie van de klantenservice is overigens al een maand hetzelfde. Eerst een halve week wachten onder het mom dat het druk is. Daarna komen met de meest vreemde en vooral incompetente antwoorden (Teksten als "Ikea heeft maar 2 hoekkasten en die zijn recht", "Het door u genoemde artikelnummer kan helemaal niet in een hoek geplaatst worden", etc.)

Enfin. Na 2-3 weken gedoe eindelijk 10 augustus medewerker Klaas van Ikea Nederland aan de lijn gehad. Deze beste man leek als eerste daadwerkelijk te weten waar het over ging. Hij vertelde dat er speciale poten voor waren die op de grond vastgezet moeten worden en dat je daarbij zelf de kast eerst goed moet positioneren. Zijn idee was om deze poten per direct gratis na te zenden. Ik ging hiermee akkoord aangezien ik het daarmee wel op kon lossen.

Ondertussen kreeg ik dezelfde dag van ene Jenny het volstrekt komische en letterlijke antwoord "De oplossing met uw onderhoekkast is geen gebruikelijke, wel mogelijk. Doordat bij het monteren van deze kast zeer veel ruimte verlies ontstaat wordt hier in de montagehandleiding niet over gesproken. Een en ander zal ongetwijfeld met u zijn besproken op de keukenafdeling Eindhoven.

Nee dus en volgens mij is dit de grootste onzin die ik tot nu toe als antwoord heb mogen ontvangen. Hoezo zeer veel ruimteverlies? Met een echte hoekkast heb je bijna geen ruimte verlies! Hoezo ongebruikelijk en daarom niet in de montagehandleiding? Als het in de keukenplanner staat verwacht ik dat er een handleiding bij is, PUNT UIT! Bovendien werd er wel een Metod muurrail bijgeleverd. Dan verwacht ik dus ook dat er in de handleiding staat hoe die Metod muurrail bij deze kast gemonteerd dient te worden.

Bij elkaar genomen is de reactie van Jenny naar mijn verwachting wel het meest incompetente antwoord dat ik tot nog toe heb mogen ontvangen; alhoewel het antwoord dat deze kast helemaal niet in de hoek geplaatst kan worden ook serieus naar de hoofdprijs dingt.

Zoals eerder aangegeven heb je met een schuine hoekoplossing veel meer ruimte IN je keuken. Met mijn keukenafmeting interesseert mij een beetje ruimteverlies in 1 kastje ook niet zoveel. Dus zelfs met een simpele 60 cm standaardkast, in plaats van een echte hoekkast – zoals in de keukenplanner getoond wordt - dan nog zou ik kiezen voor een efficiënte – dus schuine – oplossing.

Dat andere mensen daar anders over denken vind ik overigens niet interessant: het is mijn keuken! Het alternatief van een rechte kast met zo'n raar knikdeurtje of nog erger: met een carrousel vind ik lelijk, het kost teveel ruimte en het is super onhandig aangezien er altijd spullen achterin vallen waar je nauwelijks meer bij kunt. Voor mij: never nooit dus. (Ps. Ieder zijn eigen ding hè!)

Inmiddels weer bijna anderhalve week verder heb ik helaas nog steeds geen poten van onze Klaas mogen ontvangen. Op mijn herhaaldelijke vragen via de site wanneer ze wel komen krijg ik al anderhalve week gewoon geen enkele reactie meer van Ikea.

De oplossing voor de hoekkast heb ik inmiddels zelf bedacht en dat zijn een paar aluminium 45 graden hoekjes waarmee de hoekkast perfect op 45 graden aan de naastgelegen onderkastjes vastgezet kunnen worden. Deze kosten per stuk $0,82 en voor €15,00 inclusief transport zijn ze inmiddels uit Hongkong onderweg naar Nederland... Verwacht ze volgende week in huis.

BELACHELIJK DAT IKEA ZELF NIET MET EEN HANDLEIDING EN EEN OPLOSSING OF EEN ECHT KASTJE KOMT.

(Komen die hoofdletters over als geschreeuw? Was ook de bedoeling, ook al blijft het inderdaad niet zo netjes..., ondertussen is de frustratie over de geweldige Ikea-service wel vrij hoog opgelopen. Na bijna een maand zonder keuken kan ik nog steeds niet beginnen met het plaatsen van mijn keuken; de hoekkast moet namelijk als eerste... Het lijft vervelend als je dan steeds wordt afgescheept met een incompetent antwoord zonder oplossing)

Helaas blijft het niet bij bovenstaande ellende. Bij het keukenadviesgesprek werd mij geadviseerd dat ik 1 afstandsbediening met 2 powersupply's nodig had om de 2x4 spots-verlichting in en onder de kastjes apart aan te sturen. Nu blijkt dat er in de handleiding van de afstandsbediening helemaal niks staat over hoe deze geprogrammeerd moet worden voor 2 sets van 4 spotjes. Nog vreemder was dat de geleverde powersupply's slechts 3 aansluitingen hebben.

Inmiddels heb ik de vraag hoe de afstandsbediening geprogrammeerd moet worden en hoe ik 2x 4 spotjes aan moet sluiten op de powersupply's al 3-4x gesteld. Sinds vrijdag 10 augustus krijg ik ook hierop echter geen enkele reactie meer.

Kortom: Volgende keer geen Ikea-keuken voor mij meer. Ondanks dat het Metod heet is er echt niet over nagedacht en mag je het als klant allemaal zelf uitzoeken. Daarbij worden in de keukenplanner misleidende foto's geplaatst; krijg je ter plekke bij Ikea niet de juiste adviezen en nog erger: achteraf geen fatsoenlijke antwoorden of oplossingen. Helaas moet je minimaal 1 ster geven. Dat is hier echter maximaal nul sterren beter op zijn plaats.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Apparatuur”
Door Wies1967! op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Son
Wij hebben 5 jaar geleden een Ikea keuken gekocht. Daarbij ook alle apparatuur aangeschaft. Daar hebben we nu enorme spijt van. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op de apparatuur. Dat lijkt heel wat, maar als drie apparaten er na (of vlak voor) 5 jaar de brui aangeven is dat niet fijn. Ikea verwijst alleen maar naar de leverancier (Whirlpool in dit geval). Heb nu enorm veel spijt dat ik de apparatuur niet elders gekochte heb.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Loslatende plinten”
Door M van den Hoven op vrijdag 21 aug 2015 '15 | vestiging Breda
Niet alles aangeleverd. Na zelf naar de vestiging te hebben gereden verwees men me naar. Eindhoven. Na installatie liet al snel de laag op de plinten los. Na maanden andere bezorgd met na 2 weken zelfde probleem.Nu na een jaar is het nog niet opgelost en dat ziet er voorlopig ook niet naar uit.

Aanvulling ontvangen op 2 maart 2016: Na 1,5 jaar bellen over loslatende plinten is het probleem goed verholpen. tevreden over het uiteindelijke resultaat, maar de weg er heen, klantenservice, liet te wensen over! Gisteren hebben we ter compensatie voor het ongemak een tegoedbon van €50 gehad. dat is netjes!
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Vaatwasser”
Door Natalie op vrijdag 11 sep 2015 '15 | vestiging Heerlen
Vaatwasser gekocht bij Ikea van 600 euro (leverancier van ikea hiervoor is Electrolux). Na 1 jaar gebruik was de vaatwasser kapot. Volgens de monteur door een zoutkorrel die een gaatje heeft veroorzaakt. Dit valt niet onder de garantie maar onder een 'gebruikersfout'. Wel vreemd dat het een gebruikersfout is als de zout altijd wordt bijgevuld met een trechter. Telefonisch contact opgenomen met zowel Ikea als electrolux, behandeling door hun is ronduit slecht en onbeschofd. Hele slechte service en kwaliteit. Advies: koop nooit elektrisch apparatuur bij de Ikea, slechte kwaliteit en van garantie valt niet te spreken.
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
“Tevreden klant”
Door M. Reinhoudt op maandag 28 sep 2015 '15 | vestiging Breda
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe IKEA-keuken. Ik ben vooraf een paar keer in de winkel geweest om me te oriënteren en vragen te stellen. Het personeel was hulpvaardig en nam de tijd voor advies. Het voorbereidingsbezoek vond in nuttig. De situatie is niet standaard maar toch hebben we oplossingen gevonden om alle wensen te realiseren. De montage is uitstekend uitgevoerd door Interiorfix. Er werd vlot en heel netjes gewerkt en er werd meegedacht. Ik heb ook meerwerk (elektra, tegelen, timmerwerk) door Interiorfix laten doen. Gezien de omvang van de bestelling, vind ik het niet gek dat er een frontje beschadigd was en een paneel ontbrak. Dat is door IKEA en Interiorfix goed opgelost. Over het resultaat ben ik erg tevreden. De uitstraling is hoogwaardig en door de hoogte van de onderkasten heb ik veel bergruimte. De apparatuur functioneert prima.
Reactie of foto toevoegen +52 bedankjes
“Ikea keuken, apparatuur elders”
Door Ronald op zaterdag 3 okt 2015 '15 | vestiging Delft
Behoorlijke Ikea keuken gekocht en zelf geplaatst. L opstelling +/- 4 mtr x 2 mtr. Heel bewust gekozen voor kastjes van Ikea en apparatuur van andere merken. Ben zelf al jaren een enorme liefhebber van Siemens en heb dit dan ook in deze keuken geplaatst. Combi oven, en inductie kookplaat zijn niet zo'n probleem. Vaatwasser wordt wat anders vanwege het 80 cm hoge front. Maar daar heeft Siemens iets op gevonden wat prima werkt. Het model SX76P030EU is speciaal voor fronten tot 80 cm hoog en kost rond de € 650.00. Deze vaatwasser zit er bij mij in. Past prima, werkt prima en is erg stil! Afzuigkap heb ik gekozen voor Boretti omdat ik een 80 cm kap boven een 60 cm kookplaat wou in de kleur zwart. Koel/vriescombinatie is vrijstaand. Al met al prima apparatuur en naar mijn idee qua kwaliteit beter dan de apparatuur van Ikea. Kortom, als je niet bang bent om af te wijken van de standaard Ikea aanbiedingen dan is er voldoende te krijgen en te combineren!
REACTIE VAN ROLAND
Heeft u ook een inductie kookplaat? Wij willen een inductiekookplaat met een ikea keuken, alleen twijfel of een 10 cm lade voldoende ventilatie biedt voor een inductiekookplaat van Siemens op een 4cm blad
REACTIE VAN RONALD
Hallo Roland, ik heb een 60 cm Siemens inductieplaat (4 x 3200 Watt) ingebouwd in een 80 cm kast. Deze bredere kast geeft al extra ventilatie. Wel heb ik van Ikea de Nyttig (302.432.95) scheidingsplaat gemonteerd om te voorkomen dat de inductieplaat beïnvloed wordt door ijzerhoudend bestek wat er (te hoog) onder ligt. Wel minder ventilatie maar tot op heden nog geen probleem. Succes.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Verkleurde deurtjes”
Door Henny van der Roest op dinsdag 13 okt 2015 '15 | vestiging Groningen
ik heb voor ruim 5 jaar geleden een keuken gekocht de deurtjes zijn onderling verkleurt van wit naar geel bij ikea Customer Support center mijn klacht gemeld ref num 8797427 na bonnen en foto,s te hebben opgestuurd is mijn klacht afgewezen omdat er terpentine, in de verf is gebruikt wat de eigenschap heeft tot verkleuring bij weinig licht en teveel licht dus geen garantie.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
8,2
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 411 ervaringen
“Zeer teleurgesteld”
Door L. op woensdag 4 nov 2015 '15
Mijn ervaring bestaat uit 2 facetten: het ontwerpen en kiezen van de keuken bij Ikea eindhoven, wat echt heel prima verlopen is. Maar dan... keuken werd geleverd. Maatwerkblad moest alsnog vermaakt worden. Insnijding wasbak zat op de verkeerde plek waardoor we de indeling anders moesten doen. Bleek achteraf, toen ik een extra rekening kreeg bij het afleveren, dat Ikea geheel eenzijdig en zonder mij te informeren de indeling aan heeft gepast!! Vaatwasser nu helemaal straks in de hoek tegen de hoekkast aan, niet echt prettig. Frontpaneel vaatwasser monteren zelfs voor mijn ervaren vriend een probleem dat tot op heden niet is opgelost. Klacht ingediend bij ikea, kreeg na 5 weken (!) een brief: u heeft de montage niet volgens de voorschriften uitgevoerd. Verder niks.... Nu de rechtbijstand ingeschakeld, dit is niet wat ik onder service versta! Zeer teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Redelijke prijs kwaliteit verhouding”
Door Debby op zaterdag 11 feb 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij hebben 4,5 jaar geleden de faktum keuken met Statt deuren gekocht. Ik vind het een teleurstelling dat je dan beloofd wordt dat je je kastdeuren na een paar jaar kan vervangen, maar dat ze nu met een ander systeem werken (Method). Ook laat het folie op veel kastdeuren en plinten los en kun je ook de Statt deuren niet meer krijgen. Ik heb via de garantie wel een aantal nieuwe deurtjes kunnen krijgen om een aantal kapotte te vervangen. Ze hebben nog een voorraad staan voor garantie gevallen. Verder werd alles netjes op tijd en compleet geleverd. We hebben hem zelf geplaats, bewerkelijk op zijn IKEA's , maar goed te doen. De koelkast en vaatwasser doen het prima. De knopjes op de oven zijn wel zwak en kun je eraf draaien, wat niet zo hoort. Het eiken blad is echt mooi, en gaat meer leven zonder lelijk te worden. De keuken is goedkoop (3500,00 incl apparatuur en eiken blad), maar gaat geen 20 jaar mee, prijs kwaliteit is redelijk. In de winkel zijn we wel prettig geholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Montage”
Door Anita op zaterdag 5 aug 2017 '17 | vestiging Zwolle
Onze slechte ervaringen gaat alleen maar over het montagebedrijf van Ikea uit Grootegast. Dit is het vaste en enige montagebedrijf waar Ikea Zwolle en Hengelo mee werkt; dit montagebedrijf werkt voor Ikea door heel Noord-Nederland. Ikea Zwolle werkt prima. Het montagebedrijf werkt slecht. Wij zijn daardoor benadeeld. En Ikea Zwolle heeft het niet naar onze tevredenheid kunnen oplossen. Dat neem ik ze wel kwalijk.

De klachten over het montagebedrijf: het begon al met de inmeting; daar betaal je E75 voor en ze komen zelf langs om dat te doen. Niet goed dus. Want veel later toen de keuken geplaatst werd bleek dat de inmeting niet klopte want ze hadden te krap ingemeten. We hebben een kastje van 20 cm niet geplaatst. Maar daardoor is de hele indeling anders geworden dan wij gewild hadden. Maar we konden niet anders want de monteur was op dat moment al bezig.
Denk je dat montagebedrijf zijn excuses hiervoor aanbied? Nee dus! Er heeft 3 maanden gezeten tussen bestelling van de keuken en plaatsing; montagebedrijf vond ons huis en onze keuken ingewikkeld: waarom ? geen idee. We wonen in een simpele flat. Maar hij moest uitgebreid overleggen met het installatiebedrijf. Bij de inmeting bleek dat de keuken opstelling volgens montagebedrijf niet kon; denk je dat hij vriendelijk overlegt? Nee dat gaat zo bruut dat je er al gelijk geen vertrouwen meer in hebt!

Tijdens de montage bleek dat de monteur de sierlat die onder het werkblad moest dat hij die onder de kastje had bevestigd. We vonden dat al niet mooi, maar volgens de monteur was dat volgens de Ikea norm en moest dat gewoon. De monteur had ze in eerste instantie zelfs recht afgezaagd bij de afzuigkap en pas toen we protesteerde heeft hij ze verstek gezaagd. Maar later bleek dat deze lat daarvoor niet bedoeld was maar dat die onder het werkblad moest. Denk je dat montagebedrijf excuses heeft gemaakt voor deze slordige fouten? Nee dus! Voor mij hoefde de lat niet alsnog geplaatst worden onder het werkblad want dan zou de hele keuken weer over hoop gehaald worden. Maar daarmee bespaarde ik montagebedrijf wel uren werk.

Maar denk niet dat dat leid tot een financiële vergoeding; dus geen excuses en geen vergoeding. Tijdens de montage bleek dat ze met de oude keukenopstelling werkten; dus niemand bleek over de juiste tekening van de keuken te beschikken. Slordig! Aan het eind bleek dat er ook verschillende kastjes kleine beschadigingen hebben. ga zo maar door enzo enzo

Het was zo'n lijst met fouten en slordigheden, wij hadden er geen geloof meer in. Ikea Zwolle heeft het maar gelaten. Een ook hoofdkantoor Ikea heeft het uiteindelijk maar gelaten. Want wij hadden de rekening voor het grootste deel betaald. Maar een laatste kleine betaling wilden wij pas doen als alles naar wens was opgelost. Maar montagebedrijf eiste dat wij eerst alles zouden betalen. Wij gaven aan geen vertrouwen te hebben in montagebedrijf aangezien hij nooit een reactie of excuses heeft gegeven. We zijn er niet uitgekomen. De sierplint is wel verwijderd. Maar de kastjes zijn niet meer verwisseld. Heel slordig! Ikea laat zich bepalen door zijn montage bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ringhult keuken”
Door Harrie op woensdag 6 apr 2016 '16 | vestiging Heerlen
Witte Ringhult keuken gekocht bij Ikea. Omdat ik redelijk kort bij de vestiging in Heerlen woon haal ik de kasten en deurtjes wanneer nodig. Zo heb ik niet de gehele garage vol staan met onderdelen en kartonnen dozen. Tot op heden past alles, is hij compleet en vooral heel mooi. De apparatuur heb ik op een andere plek en van een ander merk( Bosch ( gekocht. Met het bestellen van het L. vormige blad was een probleem wat door de planservice niet of niet voldoende onderkend was. Dus eigenlijk een adviesfout. In alle redelijkheid en naar volle tevredenheid opgelost door Maurice van de keukenafdeling van de vestiging Heerlen. Complimenten hiervoor.
REACTIE VAN JOLIEN
Beste, ik las net dat je Bosch toestellen geplaatst hebt ipv de toestellen van Ikea. Wij willen dat zelf ook doen, viel het mee qua afmetingen en paste alles in de ikea kasten?
REACTIE VAN LIEKE
Ik ben inderdaad ook benieuwd of het mogelijk is een andere koelvriescombinatie te plaatsen dan die van Ikea. Is dat te doen?
REACTIE VAN HARRIE MEEVIS
Ik zou zeker een aander merk kiezen. Voor hetzelfde geld, of minder, heb je ook apparatuur van Bosch. Het past prima in de Ikea keuken. Zonder veel aanpassingen goed te doen.
Reactie of foto toevoegen +48 bedankjes
“Levering niet op orde”
Door Floor op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Utrecht
De keuken online ontworpen en in de winkel met een medewerker besproken. Alles bleek op voorraad dus we konden betalen. De keuken wordt geleverd op vrijdag avond tussen 6 en 11, maar we zouden nog even een belletje krijgen over het precieze moment. Geen 10 uur later krijgen we een mailtje dat er bepaalde onderdelen niet leverbaar zijn. Na 10 minuten in een keuzemenu vast te zitten (voor 0,55 euro per minuut bovenop je normale tarief) krijg ik een telefoniste aan de telefoon die me verzekert dat ikea hier niets aan kan doen. Na wat aandringen sturen ze de ontbrekende onderdelen vanaf een andere vestiging. Ze beloven plechtig dat het dan op tijd binnen is (binnen 4 dagen) voor het plaatsen van de keuken. Op vrijdag avond besluit ik even te bellen ivm de levertijd omdat ik niet 5 uur lang in een leeg huis wil zitten zonder verwarming. Na nog een 10 minuten keuzemenu blijkt dat Ikea dit nooit beloofd heeft want ze bellen immers nooit. Ik moet 5 uur op locatie wachten tot het geleverd wordt. Zaterdag heb ik wat lui uitgenodigd om die keuken te plaatsen maar het onderdeel dat nog nagezonden zou worden is nooit gekomen. Halverwege het plaatsen van de keuken blijkt dat er bovendien nog een kastje ontbreekt. Na weer 10 minuten in het keuzemenu blijkt dat ikea hier niet voor verantwoordelijk is en ik dit zelf mag komen ophalen.

Samenvatting: Ik ben in een week 3 jaar ouder geworden en ik ga de rest van mijn leven ikea boycotten met een passie. Oh en het onderdeel dat nog nagezonden zou worden is nooit aangekomen.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Derde Ikea keuken”
Door Ed Grootaarts op dinsdag 10 mei 2016 '16 | vestiging Barendrecht
Ik ben (sinds 1980) aan mijn derde Ikea keuken bezig en heb alleen goede ervaringen. De huidige keuken is 15 jaar oud en vertoont een paar slijtplekjes maar ik heb geen echte problemen.
Niet te duur en met wat handigheid zelf makkelijk te plaatsen. Kies je keukenapparatuur met zorg. Je bent niet gebonden aan Ikea en elders is de kwaliteit soms beter of zijn de prijzen lager.
Ook kan het handig zijn om het keukenblad elders te bestellen. Gewoon omdat je dat mooier vindt.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“Deurtjes niet meer te krijgen”
Door rob hassing op zaterdag 16 jul 2016 '16 | vestiging Haarlem
Een complete keuken gekocht ecru grytnas na een jaar geen deurtjes meer te krijgen terwijl er bij aanschaf gezegd is, dat het makkelijk is als er een deurtje beschadigd kun je gewoon n nieuwe kopen, oplichterij is het.
REACTIE VAN POSTMA
heb je inmiddels al wat? ik weet nog iemand die ze verkoopt.. had net hetzelfde probleem namelijk..
Reactie of foto toevoegen +53 bedankjes
“Betalen voor afspraak”
Door Jan en Petra van Gils op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Breda
Ikea is de enige waar je een afspraak maakt voor het ontwerpen van een keuken en daarvoor € 69,00 betaalt. Dat hebben we gedaan omdat van verschillende kanten kennissen/vrienden die een Ikea keuken hadden, vertelden dat ze daar heel tevreden over waren en iemand die na 20 jaar nog nieuwe deurtjes had gekregen. Er werd een heel interessant en mooi ontwerp voor ons gemaakt en de offerte is per e-mail naar ons toegestuurd. We waren verbaasd dat de keuken net zo duur was als bij andere keukenzaken. We wilden echter niet de apparatuur die Ikea levert, omdat we minder goede ervaringen hebben met Wirlpool en geen vertrouwen hebben in Electrolux. Bij andere keukenzaken werd voor dezelfde prijs een keuken verkocht met goede kwaliteit apparatuur. Ikea heeft bijzondere maten wat keukens betreft en wij zijn niet zo handig om een keuken aan te passen aan andere apparatuur, wat kennissen van ons wel hebben gedaan. We hebben daarom onze keuken gekocht bij een keukenleverancier die voor dezelfde prijs een kwalitatief goede keuken levert met kwalitatief goede apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
9,0
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 523 ervaringen
8,8
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 28 ervaringen
“IKEA Keukens”
Door N.A.Faase op dinsdag 25 okt 2016 '16 | vestiging Haarlem
Het contact met de medewerkster was goed, echter had nog nooit van ons probleem langs gehad en had er ook geen oplossing voor. Betreft het losgaand van het scharnier uit het zijpaneel. De plastic plugjes zijn m.i. Te iel. Het probleem ligt dus nog bij de klant.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prijs = niet de prijs”
Door Aad op maandag 23 mrt 2015 '15 | vestiging Haarlem
In de winkel en folder wordt concrete keuken aangeboden voor 2.100 euro. Je kan de hele keuken zien in de showroom: kookstel, koelkast, oven erbij. Nou denk je, dat is goedkoop! Ikea heeft echt goede aanbieding! Prijs staat in grote letters. Maar dan moet je heel goed doorlezen in de kleine lettertjes: je moet bovenop het bordje staan. Wat zit allemaal niet in de prijs? Alle apparatuur zit niet in de prijs. Maar wel in de opstelling!! Kosten ongeveer 2.000 euro. Uiteraard in kleine lettertjes. Installatie van de keuken zit er niet in. Kosten ongeveer 1.500 euro. Weer kleine lettertjes. Plus nog eventueel thuisbrengen, en zelfs kosten voor verzamelen spullen in magazijn. OK, dat is niet zo veel. Maar reele kosten voor de keuken zijn tegen de 6.000 euro. Dan op de website van Ikea staat ook weer alleen de prijs van ongeveer 2.100 euro zonder duidelijk erbij wat er wel en niet inzit.

IKEA zou de gewoon de prijs moeten weergeven die je reeel gaat betalen. Je komt er toch wel achter dat de prijs die ze erbij zetten onzinnig is. Of haal de echte oven en de echte koelkast uit de showroom en vervang ze door plastic showroomexemplaren (dat doen ze ook bij de bankstellen, daar staan plastic neptelevisies, die zitten ook niet in de prijs van het bankstel). En laat zien dat je voor 2.100 euro alleen de kastinrichting kunt afhalen. Maar dat de keuken voor jou 6.000 euro kost. IKEA probeert goedkoop over te komen en als de klant eenmaal binnen is kan die toch meer betalen want er is geen ontkomen aan. Het is een manier van werken die niet past bij verder heel klantgericht IKEA.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Koop geen keukens van Ikea”
Door J kra op maandag 15 jun 2015 '15 | vestiging Breda
Op de verkoop na is alles Fout gegaan. Kapotte deuren die meegeleverd werden. Bij na levering werden de deuren weer beschadigd geleverd. Na telefonisch contact slechte service door ene leonie van ikea keukenblad .Het granite keukenblad is 4 meer kapot geleverd. En na totaal 5 maanden wachttijd en totaal 10 vrije dagen op genomen te hebben is het nu een meer wel goed. dat kost en dan 7000 euro en een hoop elende. Toen ik zei dat ik er een klacht zou komen wilde ze me afschepen met een tegoed bon van 100 euro .schandalig . Een afrader zou ik zeggen en koop nooit meer een keuken bij IKEA. Schandalig service en slechte kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Faktum keuken”
Door ENJ Schoonderwoerd op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Utrecht
Zojuist een stoomoven gekocht, maar wel een paar vragen over onderdelen levering van mijn faktum keuken. Ik heb al vele jaren en faktum keuken met Adel geelwitte laden en deur, na een paar jaar liet de plak bekleding al los deze lade en deuren deze zijn voor garantie vervangen perfect van Ikea. Maar van dezelfde deuren en laden laat nu opnieuw de bekleding aan de zijkanten los, alles zit nog in de garantie van Ikea maar ze zijn niet meer leverbaar ook niet via de webshop van Ikea maar wat??? Nu het gaat om 3 deuren en 3 laden van de totaal 33 deurtjes en laden
FOTO VAN ENJ SCHOONDERWOERD
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“Spijt”
Door R.D. Chinkoe op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Barendrecht
Begonnen met ontwerpen. Ikea keukenplanner werkt niet optimaal, maar een globaal ontwerp is ok. Afgelopen maand geprobeerd om de definitieve bestelling bij Ikea Barendrecht te plaatsen maar dan:
- de opstelling van combi boven koelkast in een kast van 140 gaat niet, vanwege deuren die niet in deze afmetingen bestaan
- vervolgens andere opstelling gekozen, waarin de combi-oven onder de gaskookplaat zou staan; willen we weer bestellen blijkt dat andere type vaatwassers niet passen in de Metod keuken; ook dit blijkt achteraf niet waar te zijn. Siemens heeft een vaatwasser met een varioscharnier die prima geschikt is voor de Ikea keuken met deuren van 80 hoog.
- Vervolgens weer naar Ikea om met deze informatie alsnog de keuken te bestellen
- Mevrouw bij Barendrecht (Ayten) is erg gehaast en weet niet alles en moet een aantal keer naar de supervisor om te vragen wat wel/ niet kan. De vorige keer had ik al aangegeven dat ik in de keuken alleen boven de combi-oven ruimte heb voor een bestekla. Na dit nagevraagd te hebben zegt 1 medewerker dat het vanwege de hitte van de combi en gaskookplaats niet zou kunnen; de ander zegt dat het wel kan (20 cm la boven, dan combi en 10cm la beneden) en de ander zegt dat het afhankelijk is van de monteur. Maar beste Ikea, ik kies voor jullie montage service, dus waarom weten jullie de antwoorden dan niet? En wordt ik steeds naar de monteur verwezen.
- Ik zeg meerdere malen tegen mevrouw dat ik boven de koelkast natuurlijk geen composiet werkblad wil (Ikea keukenplanner doet dit automatisch) maar hoogglans wit. Thuis zit ik naar een offerte te kijken van meer dan 300 euro duurder. Wat blijkt? Toch composiet voor boven de koelkast erin gezet.
- Volgende dag weer naar Ikea om te vragen hoe dit komt en vervolgens wordt de offerte inderdaad aangepast.
- Het inmeten. De monteur gaat er ff snel doorheen en ik als leek let met name goed op of er eventueel een WCD verplaatst moet worden. Hij scrollt snel door zijn laptop, handtekening en klaar.
- Ik ga naar Ikea voor de definitieve bestelling. Mevrouw op de bon staat 200cm aan blad, terwijl bij de afmetingen duidelijk staat dat de muur 196,1 is. Ik: maar dat klopt niet en die extra 4cm kost veel meer. Dan moet u dat met de monteur afstemmen, want wij moeten bestellen wat er op de bon staat. O ja? Dus jullie promoten een montageservice en vervolgens is het letterlijk van de kastje naar muur? Ikea: u moet naar de monteur. En monteur: u moet naar Ikea. Fijne montage sercvice is dat Ikea. Vervolgens vindt Ikea ook nog dat de paneel naast de vaatwasser (staat naast de muur) niet 63,5 bij 80 moet zijn maar 220 hoog en verzaagd moet worden. Een verschil van meer dan 50 euro + verspilling van bijna 150 x 63,5 cm hoogglans wit paneel. Volgens haar zou dat moeten omdat het paneel tot aan de grond zou moeten komen (80 hoog + 8cm plint). Ik leg uit dat in hun eigen keukenopstelling in de showroom, het paneel bevestigd is aan de muur en het werkblad hierop leunt en de plint helemaal doorloopt (dus zijpaneel hoeft niet tot aan de grond, want zit bevestigd aan de muur). Paneel is immers alleen voor het zicht en dat het werkblad erop kan steunen. 3 Dames tegen mij tekeer gaan dat het perse een blad van 220 hoog moest zijn. Met de monteur gebeld; nee hoor mevrouw 80 bij 63,5 is voldoende en wordt inderdaad aan de muur bevestigd.
- Bij Ikea Barendrecht; "composiet wordt elders besteld en hoogglas wit ook ergens anders. Dat zijn twee bestellingen, dus moet u twee keer transportkosten betalen." Pardon? Ik bestel 1 keuken = 1 bestelling = 1 keer transportkosten. Pure onzin dus!
- Nu met Ikea klantenservice gebeld. "in ons systeem staat dat de klacht door Ikea Barendrecht wordt afgehandeld." Het probleem is dat Ikea Barendrecht keukenmedewerkers geen verstand van zaken hebben en allen individueel andere antwoorden geven. "Misschien dat Ikea Nederland de klacht oppakt. U wordt erover teruggebeld."
M.a.w. nog steeds geen oplossing! Ik ben al een maand met Ikea bezig. Mijn woning wordt deze maand opgeleverd en de bestelling kan niet plaatsvinden en kan er dus ook geen datum ingepland wordt voor het plaatsen van de keuken. En niet een alle klachten staan hierboven vermeld. Spijt spijt spijt.
Reactie of foto toevoegen +42 bedankjes
“Composiet bladen”
Door R. T. op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Hengelo OV
Zou ik weer een keuken kopen bij Ikea? daar moet ik eerst ernstig over nadenken. Halverwege april is men begonnen met het plaatsen van de kasten. We hebben voor een composiet blad gekozen. Dit wilde men pas opmeten nadat de kasten geplaatst waren. Vervolgens hadden we een levertijd van 5 weken voor het composietblad van totaal 10meter in 4 verschillende lengten. Het montagebedrijf kwam weer terug om het te plaatsen. Hierbij bleek dat de bladen beschadigd waren. De keuken kon dus niet afgewerkt worden. Dus er werden nieuwe werkbladen besteld. Eerst werd dit pas laat aan Ikea doorgegeven door het montagebedrijf, vervolgens krijg ik in onze vakantie een email van Ikea of de bladen besteld konden worden! natuurlijk want de andere zijn toch beschadigd? Vervolgens duurt het 6 weken tot levering en dan kan het montagebedrijf opeens niet door ziekte. dus weer twee weken verschuiving. Gisteren zijn ze weer geweest om alles af te werken. En wat schetst mijn verbazing? de opnieuw geleverde werkbladen zijn ook beschadigd! Dus dat zal hopelijk nog voor het einde van dit jaar verholpen worden. Opmerking: de composiet werkbladen worden in open kratten zonder enige vorm van bescherming aangeleverd. Dit is toch ook vragen om moeilijkheden? Daarnaast gaat de transporteur niet al te zachtzinnig om met de produkten gezien de beschadigingen aan bijna alle verpakkingen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Garantie”
Door jac. pelt op dinsdag 1 dec 2015 '15 | vestiging Amsterdam
In 2012 complete Ikea keuken gekocht,nu materiaalfout in vaatwasser,de kunststof pennetjes van de rekjes voor kopjes en glazen brokkelen af. Verstoppen het filter en de glazen vallen om. Dit mag toch niet gebeuren,de vaatwasser is 3 jaar ,en weinig gebruikt. Ikea geeft geen garantie op kunststof onderdelen,aangezien er veel kunststof gebruikt wordt in apparaten, stelt je 5jaar Ikea garantie weinig voor.
FOTO VAN JAC. PELT
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Rubber dopje”
Door Almuric op zaterdag 26 dec 2015 '15 | vestiging Duiven
Ik heb 4 jaar geleden een keuken gekocht. Een rubber dopje onder een van de branders is weg. Daardoor wiebelt het metalen branderrooster. Bij de klantenservice van Ikea vertelt men doodleuk en haast opgelucht dat je maar bij de leverancier van de inbouwapparatuur moet zijn. Mag je zelf nog vragen of ze wat gegevens voor je hebben telefoonnummers enz. Mijn eerdere ervaringen met onderdelen zijn wel goed, echter dit is waardeloos. Het is niet iets wat ik wil maar je mag raden waar ik aan een nieuw dopje ben gekomen. Ben niet helemaal van de p gerukt....
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 51 ervaringen
7,7
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“Andere verwachting”
Door Maarten op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Delft
Na 3 jaar valt de keuken uit elkaar. Beroep gedaan op garantie, maar volgens IKEA is het normaal dat na deze periode de deuren uit de kasten vallen en dat laminering van de kasten geheel is weggesleten, waardoor er vocht in trekt. Ik had andere verwachtingen toen ik de keuken kocht.
REACTIE VAN N.A.FAASE
Herken de klacht, ook bij onze deurtjes het probleem dat de scharnieren eruit vallen. Geen oplossing aangeboden door Ikea
REACTIE VAN MAARTEN
Hierbij nog een foto hoe bij ons de kasten er na 3 jaar uitzagen
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“Inbouwmogelijkheden vaatwasser”
Door Hanneke op dinsdag 26 jan 2016 '16 | vestiging Utrecht
Ikea keuken ontworpen, we zaten al bijna klaar voor de bestelling. Gelukkig nog net tevoren op deze site gekeken en wat bleek: er leken problemen te zijn als je bij een Ikea keuken een vaatwasser van een ander merk wil. Dat willen wij, want onze Bosch is al 19 jaar oud en werkt nog als de beste. Zouden we niet gaan verhuizen, dan gingen we ermee door. Maar nu willen we dus een nieuwe Bosch. In een Ikea keuken, zo dachten we. Moet toch kunnen nietwaar? Niet dus.

Zojuist Ikea gebeld en wat bleek: het probleem bestaat nog steeds en er komt voorlopig ook geen oplossing. Voor hun eigen vaatwassers hebben ze glijders bedacht voor de aanpassing naar de nieuwe keukenlijn Metod, maar die werkt niet bij andere machines. Ze zijn ermee bezig, maar het is ze nog steeds niet gelukt en er is ook geen zicht op wanneer dat wel gaat komen. De Ikea medewerker gaf aan dat je per se een Ikea vaatwasser moet nemen bij een Ikea keuken. Of een losse, niet inbouw.

Tsja, dan houdt het op. Ikea vaatwassers staan matig bekend, zeker in vergelijking tot een degelijke Bosch. Dus toch maar naar en echte keukenspecialist, ook al is die wat duurder.
REACTIE VAN LOUIS
Een Bosch vaatwasser met Vario scharnier zou gewoon moeten werken in een Ikea Method keuken. Dat is wat Bosch zelf aangeeft althans. Daar zijn ze bekend met de 'problematiek' van niet-Ikea vaatwassers in Method keukens. Ik ga zelf ook zo'n vaatwasser bestellen en laten plaatsen.
REACTIE VAN JAN
Miele XXL vaatwasser is makkelijk te installeren end de geleverde duer van 60 cm op 80 cm is past en werkt perfect op de Miele.
Het montage systeem van Miele is zeer eenvoudig.
REACTIE VAN LOUIS
Heb zelf uiteindelijk een Siemens vaatwasser gekocht en laten plaatsen in m'n Ikea Method keuken. Komt uit dezelfde fabriek als Bosch en ook Siemens heeft dus 2 modellen (lage + hoge) met een VarioScharnier. Wat Bosch/Siemens aangeven dat het eenvoudig te monteren is klopt alleen niet. Aannamer heeft het uiteindelijk wel werkend gekregen maar zonder strips.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Drama”
Door rschouten op dinsdag 2 feb 2016 '16 | vestiging Barendrecht
Ikea keuken: een DRAMA. Twee maanden terug een ikea keuken gekocht en laten plaatsen. Ikea besteedt dat uit aan bedrijven en die bedrijven huren dan weer zzp ers in. Gevolg: onze keuken ziet er niet uit. Laden hangen meteen al scheef en andere laden steken uit, terwijl weer andere laden een centimeter naar binnen vallen.
Daarnaast hadden we gekozen voor een eiken aanrechtblad. Dat blad moesten we eerst vier keer bewerken/impregneren met een soort olie-achtig spul. Maar toen we op het blad een pan hadden neergezet hadden we een grote zwarte vlek als de omtrek van die pan. Het blijkt dat het aanrechtblad niet nat mag worden terwijl er een metalen pan op staat. Hoe is het mogelijk: een aanrechtblad dat blijkbaar niet nat mag worden??! Bij de verkoop was dat NIET gezegd. Anders neem je natuurlijk niet zo'n aanrechtblad. Al met al een strop van meer dan 2000 euro. Intussen zitten we in de klachtenprocedure, maar het duurt maar. Ikea klantenservice Barendrecht was aan de balie heel toegeeflijk, maar vervolgens werd kwam iemand langs van Van Beek-expertise. Deze man gooide een middeltje over de zwarte vlek, waarna we nu met een extra schade zitten omdat het middeltje een uitgebeten vlek heeft veroorzaakt op het blad. En wij maar wachten tot Ikea met een oplossing komt. Schande, Ikea.
REACTIE VAN CORINNE
Die zwarte vlek kun je simpel weg schuren en dan even opnieuw invetten. Heb al voor de vierde keer zo'n blad, (verhuis elke 7 jaar) Ook vaak gehad, ook van blikken ect. Even schuren= weg.
REACTIE VAN SIMPE
Wij hebben ons (tweede) houten aanrechtblad in de Danish Oil gezet, en dat werkte veel beter dan dat spul van de Ikea.
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
“Keurige naleving garantie”
Door Wim en Lidy B. op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Hulde aan IKEA. In dec. 2007 een Faktum keuken uit de serie Ädel geelwit bij Ikea Hengelo gekocht en laten installeren. In 2013 begon de bescherm/laklaag op de zijkant van de 2 deuren van de koelvriesinstallatie en de deur van de vaatwasser los te laten. Op aandringen van derden hebben wij tenslotte in 2016 besloten Ikea Hengelo te benaderen met de vraag of voornoemde gebreken in aanmerking kwamen voor de 10-jarige garantie. Bij de servicebalie deelde men ons mee dat een en ander vrijwel zeker onder de garantie zou vallen, maar dat het Customer Support Center in Groningen dit verder diende te beoordelen aangezien de Faktum keuken niet meer in het assortiment zat. Spoedig daarna kregen wij vanuit het Customer Support Center in Groningen het verzoek detailfoto's en artikelnummers van de betreffende deuren(fronten) op te sturen. Na verzending van de gevraagde bescheiden kregen wij spoedig daarna de melding dat de schade onder de garantie viel. Aangezien de serie Ädel geelwit niet meer in het assortiment zat, was omruiling van alleen de beschadigde fronten niet meer mogelijk. Ikea bood daarom tot onze verbazing aan om alle fronten en bedekkingspanelen om te ruilen voor een frontenserie die nog wel leverbaar is. Hierbij hadden wij de keuze uit 5 verschillende fronten en diverse kleuren. De betreffende fronten konden we bekijken in de Ikea vestiging te Hengelo. Nadat we onze voorkeur hadden kenbaar gemaakt, werden al spoedig de nieuwe fronten en bedekkingspanelen bij ons afgeleverd. Ondertussen kwamen wij tot de ontdekking dat de bodem van het onderkastje met spoelbak door lekkage was aangetast en opgezwollen. Aangezien dit kastje mettertijd vervangen zou moeten worden, Ikea Hengelo benaderd. Deze adviseerde ons om ook hierover contact op te nemen met het Customer Support Center in Groningen, aangezien deze onderkasten ook niet meer in het assortiment zaten. Het Customer Support Center deelde mee dat de onderkast nog wel voorradig was in Duitsland. Toen wij aangaven deze onderkast alsmede het installeren hiervan te willen betalen, wilde men hier niets van weten. Ook de levering alsmede de installatie van deze onderkast wilde Ikea voor haar rekening nemen. Over garantie en service gesproken. Van der Velde Interieur Montage uit Grootegast heeft tenslotte de nieuwe fronten, bedekkingspanelen en onderkast naar volle tevredenheid geïnstalleerd; en dat alles op kosten van Ikea. Dient nog vermeld te worden dat de communicatie met het Customer Support Center op een zeer prettige wijze heeft plaatsgevonden.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Metod systeem”
Door Ben Poel op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Delft
Ik heb in mijn leven al heel wat keukens geplaast zowel bij mij zelf als bij klanten.
In het verleden ook met plezier FAKTUM keukens van Ikea, maar nu ze het nieuwe Metod systeem hebben ben ik er helemaal klaar mee wat een rampen plan is dat, ik heb er ondertussen 2 geplaatst voor klanten en alle 2 is het een regelrechte ramp alles moet met extra panelen afgewerkt worden het ophang systeem werkt ook al voor geen meter als je verschillende kasten hebt de plint is zo laag zodat er bijna geen aansluit punten onder de kasten ken maat verschil in kasten ik ken zo nog wel even door gaan. nooit geen Ikea keuken meer voor mij en mijn klanten want ik plaatst ze niet meer.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Achteraf niet tevreden”
Door ron op zondag 14 mei 2017 '17 | vestiging Breda
Na de aflevering 7 jaar geleden bleken verschillende vooral kleine onderdelen niet aanwezig. In totaal 7 keer op en neer gegaan van tilburg naar breda. Nu na 7 jaar al in 1 maand tijd koffieapparaat en oven de geest gegeven. Achteraf zou ik liever alles tweedehands hebben gekocht q apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“2 keer Ikea keuken”
Door Jan op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Groningen
6 jaar geleden een keuken gekocht bij Ikea, dit nadat ik alle keukenboeren langs was geweest in de regio, voor mijn idee vroegen de keukenboeren +/-6000€ zonder apparatuur. We waren bij Ikea voor andere dingen en kwamen over de keuken afdeling, daar eens gekeken naar de mogelijkheden. we kwamen op 3000€ incl. apparatuur. we hebben net een ander huis gekocht, een stuk groter er komt weer een Ikea keuken in dit keer een hoek keuken met spoeleiland, ik kom incl. apparatuur excl. breek/leiding werk op 6000€, daar kan geen keukenboer aan tippen. Voordelen: veel goedkoper, alles waar je voor betaald is helder. Nadelen: je moet alles zelf doen, beperkte keuze qua materialen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Productiefout houten aanrechtbladen”
Door s.haven op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Barendrecht
Vanaf 2012 zijn er drie nieuwe houten werkbladen (type op maat) bij ons geplaatst. Alle drie vertoonden dezelfde productiefout: loslatende lijmverbindingen. Van plaatsende monteurs kregen wij de informatie dat 'het schering en inslag' is dat de houten Ikea werkbladen binnen de garantieperiode vervangen moeten worden. Een door Ikea ingehuurde deskundige heeft ons geadviseerd om niet meer voor een houten blad te kiezen, maar voor een composiet werkblad. Het productieproces van de houten maatwerkbladen kan Ikea niet 'op orde' krijgen
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
8,9
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 130 ervaringen
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 22 ervaringen
“Bezint eer ge begint”
Door Gaby op vrijdag 11 nov 2016 '16 | vestiging Utrecht
Twee jaar geleden een Ikeakeuken incl. apparatuur gekocht. Greepjes vertonen inmiddels allemaal krassen en vloerplint met kunst en vliegwerk vastgezet aangezien koelkastpootjes te ver naar voren staan t.o.v. de kastjes. Inductiekookplaat veroorzaakte een volledig stroomstoring (incl. aardlekschakelaar) en garantievoorwaarden zijn een dode letter. Je wordt doorverwezen naar Whirlpool die vervolgens pas na 2 wkn. een monteur kunnen laten langskomen. Ben twee weken later nog steeds aan het wachten op de printplaat. Hoe je in de tussentijd kookt is niet aan Ikea. Dat 'begrip' voor gezinnen is dus een dun laagje. Bezint eer ge begint!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zelf ontworpen”
Door CJP op dinsdag 10 mrt 2015 '15 | vestiging Barendrecht
Zelf de keuken ontworpen. Samen met een medewerker (Arjan) van Ikea de puntjes op de I gezet en de bestelling geplaatst. De volgende dag weer terug voor enkele aanpassingen. Geen probleem! Deze service was al uitstekend. Vervolgens werd alles op tijd geleverd. Het in elkaar zetten en plaatsen was een genot. Alles paste en alles was compleet. Als je de gebruiksaanwijzingen letterlijk volgt kan er niets fout gaan. Jammer dat hij klaar is!
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Computer down”
Door E op woensdag 13 mei 2015 '15 | vestiging Delft
Drama, 5 x om offerte installatie moeten vragen, geen tekening van finale bestelling omdat computer down was. Ondanks toezegging nooit meer gekregen. Duidelijk in t systeem laten zetten dat keuken op 1 e etage afgeleverd moest worden ( nmiddels andere aannemer geregeld voor installatie gezien totale non-communicatie van hun installateur). Hebben ze in afleveringsdocument fout overgenomen, kan niet meer veranderd worden....... Nooit meer Ikea voor ons dus!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Erg vriendelijk”
Door Jan op dinsdag 2 jun 2015 '15 | vestiging Utrecht
Onze IKEA keuken staat. We zijn zeer tevreden, vanaf het moment dat de keuken door Robert van IKEA Utrecht getekend werd tot en met de montage. Zeer vriendelijke geholpen, ook met wijzigen van de bestelling. De montage is gedaan door Kamiel en René van Blue Gum, zij waren er niet op uit om hun werk goed te doen, maar perfect! Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Reserve onderdelen Faktum keukens”
Door Wim op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Son
Beste Faktum keuken kopers, 25 jaar garantie kan Ikea niet waarmaken door verandering serie. Ik heb een faktum Ikea keuken. Deze is door een nieuwe serie vervangen. Er is een speciale site voor reserver onderdelen van Faktum keukens. Ik kijk al tijden op aftersalespareparts voor Faktum keukens. Er komt niets meer bij en er staat in rode letters "tijdelijk niet meer leverbaar"
Je kan dit ook lezen als nooit meer leverbaar. De site voor België en Duitsland geeft hetzelfde beeld! Ikea is de onderdelen aan het leegverkopen ook al beloven ze dat deze nog tot september 2016 leverbaar zijn. Waarschijnlijk ruimen ze wat er dan nog over is helemaal op! Ik kijk al meer dan een jaar op de site en er gaat alleen maar af, niets meer erbij. Ik heb Applad. Hiervan komt de lak in schilfers eraf zetten. Ook verkleuren de deuren meer en sneller van wit naar geel. De panelen en lijsten blijven meer wit. Ikea blijft beloven dat het nog geleverd kan worden op hun site en bij de consumenten service.
Ik zit nu met een keuken die wel 30 jaar oud lijkt. De problemen bij Ikea zijn echt wel bekend. Ze hebben nu een speciale wachtrij voor mensen met deze problemen. Niet dat dit helpt, de rij wordt alleen maar langer. Wachttijd is nu voor een antwoord op een melding hierover al 9 weken! Dit verwacht ik niet van Ikea waar service toch een belangrijk onderdeel vormt.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Minimaal 6 weken wachten”
Door Sacha op donderdag 3 mrt 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Op hoop van zegen een IKEA keuken gekocht met composiet maatwerkblad. Bij levering kwamen we er al gelijk achter dat door IKEA het verkeerde kleur werkblad is geleverd. LET OP! Nu begint de ellende... Eerst bellen. Sorry, u moet een online klachtenformulier invullen. Vervolgens de melding dat er waarschijnlijk over 6 werkdagen iemand contact met mij op gaat nemen. Vervolgens kan er daarna pas een oplossing gezocht worden. Maar de levering van een nieuw blad kan wel weer 6 weken duren vanaf het moment van bestellen. Dus minimaal 2 maanden niets tegelen, stucen en afkitten. Tegelzetter en stucadoor maar afzeggen. Toch nog even gebeld maar de vriendelijke afpoeiermedewerker zegt "sorry, wachttijd is minimaal 6 werkdagen totdat er iemand contact met u zoekt...." Nog maar te zwijgen over de ontbrekende dingen...
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Aanrader voor de doe het zelver”
Door Inge ter Haar op dinsdag 23 aug 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Medewerkers zijn prima vakmensen bij het uitleggen van een keuken plaatsen. Keuken is bij het stap voor stap uitvoeren prima te doen. Geweldige kwaliteit en zijn erg tevreden over de kwaliteit van alles.. Alles loopt soepeltjes , zowel de lades als deurtjes en het ging erg goed met het in elkaar zetten van zowel de kastjes als apparatuur. Kortom een aanrader voor een goede handiger doe het zelfer.
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Garantie op koelkast”
Door Chris op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Breda
Een complete keuken gekocht bij IKEA. Tot zover geen probleem. Het opbouwen leverde ook geen problemen op, het meeste past probleemloos. De after sales service is wel een probleem. Na 1,5 jaar gaat het vriesvak klepje van de koelkast kapot. Je denkt; garantie. Dan begint de ellende. Volgens IKEA is er geen garantie op plastic, rubbers en glasplaten bij een koelkast. Glasplaten kan ik me voorstellen, de andere onderdelen moeten gewoon 2 of 5 jaar mee kunnen gaan. IKEA schrijft met grote letters in de winkel 5 jaar garantie. Op wat eigenlijk? Kortom: bij IKEA moet je niet aankomen met garantie problemen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
8,4
I-Kook
18 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 213 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 251 ervaringen
“Keukendeuren en scharnieren”
Door Grytnas op zondag 14 jun 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Pas op met het aankopen van Ecru Grytnas keukendeuren uit de nieuwe Metod serie. De bijbehorende Forbattra lijst is hoogglans. Dit kun je nauwelijks waarnemen in de IKEA showroom, maar bij daglicht ziet de lijst, voor onder de keukenkastjes er een stuk witter uit en is bovendien hoogglans. In de winkel gaven ze dit ook toe, maar konden helaas niets doen. Ik moest naar de servicebalie. Daar konden ze ook niets doen behalve dat ik een mailtje naar het hoofdkantoor kon sturen om te vragen of ze het productieproces willen aanpassen.
Pas verder op dat de Grytnas keukendeuren erg voorzichtig schoongemaakt dienen te worden. Even stevig poetsen om een vlek weg te halen, zorgt voor een glimmende vlek in de verder effen deur. Bij Hornbach zag ik later deurtjes die hierop lijken, maar die hebben een veel stevigere kunststof afwerking. Bij mij ontbraken de glijscharnieren van de Rengora vaatwasser. Deze worden nu standaard meegeleverd met de vaatwasser, maar nog niet met de mijne die ik in december 2015 had gekocht. Dus die wilde ik vandaag bestellen, omdat ik anders niet de frontjes kan monteren. Helaas waren die niet aanwezig bij IKEA Amsterdam en ze konden ze ook niet bestellen, omdat ze uit het assortiment gingen. Ik moet ze nu in Heerlen halen, omdat ze ze daar nog wel hebben. De medewerkster van de klantenservice kon begrijpen dat ik het vervelend vond om 450 kilometer te moeten rijden voor een paar scharnieren van EUR 9,- maar kon niets voor mij doen. Nu moet ik dus wel helemaal daarheen rijden, want ik heb die scharnieren toch echt nodig.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Monteur”
Door Oscar op vrijdag 22 mei 2015 '15 | vestiging Amsterdam
Ze geven alleen garantie als een monteur van hen gebruikt wordt maar die monteur liet bedrading in de kastjes open liggen of bedekte het met tape ipv het weg te werken en het aanrechtblad loopt af naar de muur dus er blijft elke keer water op het aanrecht staan in 1 hoek.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Niet kopen”
Door Kenneth McDaniel op vrijdag 5 sep 2014 '14 | vestiging Utrecht
Na twee jaar te hebben gespaard, hebben we besloten een keuken bij Ikea te kopen. Als hart patiënt heb ik gevraagd om dit te laten bezorgen. Op de dag van levering, heeft de vervoerder alles laten vallen. 22 dozen waarvan 14 ernstig waren beschadigd. Ik had maar weinig tijd omdat ik moet twee weken het ziekenhuis in. De weekend waarvan ik had gepland om te monteren ging dus niet door en mijn vrienden kwamen mij helpen voor niets. Drie dagen later, op een maandag, was alles geleverd. Ik had dan minder dan 6 dagen te installeren, grotendeels alleen. Maar ook waren de nieuwe deuren beschadigd. Het kon Ikea weinig schelen. Hun oplossing, eind van de week nieuwe leveren. Ik heb de deuren zelf terug moeten brengen. Doorwerken ’s avonds heb ik alles eindelijk in elkaar, op de plinten na. Het is vrijdag, over drie dagen naar het ziekenhuis. En natuurlijk, de plinten passen niet! De pakjes zijn open, dus kan ik weinig doen. Na een uur in de wacht krijg ik een medewerkster die alleen de handleiding opleest (wat weinig zin heeft, ik kan ook lezen). Haar oplossing! Terugbrengen naar Ikea (dus nog een uur in de rij bij de winkel). Dit is voor mij onmogelijk. De andere oplossing van Ikea, nieuwe plinten kopen (nog meer geld kwijt, dus). Samenvatting: De handleidingen van Ikea zijn onduidelijk en de onderdelen, mits onbeschadigd, passen niet zoals hoort. Ikea denkt dat we niets anders te doen hebben dan in de wacht zitten bij een betaald telefoonnummer (dit wordt natuurlijk niet vergoed) alleen te horen dat we in de rij moeten staan bij de klantenservice (wat voor mensen zoals ik met gezondheidsproblemen moeilijk zijn) daarna te horen: “Pech gehad, je bent je geld kwijt.” Advies: Koop je keuken bij een professioneel. Wat goedkoper lijkt is in de lange termijn onzin.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Bodbyn”
Door M. op zaterdag 13 sep 2014 '14 | vestiging Heerlen
Op 23 juli een complete L-vorminge keuken gekocht. 3 voorfrontjes zouden nageleverd worden, want deze waren niet meer op voorraad. Keuken geplaatst en vervolgens maar eens 2 weken gewacht maar geen voorfrontjes. Gebeld met Ikea, het duurt trouwens telkens ontzettend lang voor dat je iemand aan de lijn hebt. Wat bleek, er was iets mis gegaan en de collega had geen bestelling geplaatst. Vervolgens maar telefonisch de bestelling geplaatst want op de ikea site stond dat de voorfrontjes alleen op bestelling leverbaar waren. (Het vreemd is wel dat er in het magazijn plek is waar deze voorfrondjes horen te liggen maar de plek is verder leeg). Tijdens dat gesprek werd mij medegedeeld dat ik tevens verzendkosten verschuldigd zou zijn. Ik had geen andere keus, dus de voorfrontjes maar besteld. Gisteren nogmaals gebeld (na 30 minuten en telkens hetzelfde irritante berichtje en muziekje eindelijke iemand die mij te woord stond) en gevraagd of de frondjes komende week geleverd zouden worden ? maar wat bleek er waren productieproblemen die schijnbaar al bekend waren toen ik de keuken had besteld. Dus nu zit ik met een keuken die nog niet af is en volgens mij voorlopig ook nog niet af zal zijn. Dus wees voorzichtig bij de aankoop van een Bodbyn keuken want niet alles is op voorraad en er zijn leveringsproblemen. Wie weet hoe lang dat nog kan gaan duren. Even zonder een complete keuken is niet erg maar ik kan je zeggen na een paar weken gaat dat echt vervelend worden.
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Geen keuken kopen bij Ikea”
Door RI op dinsdag 18 nov 2014 '14 | vestiging Barendrecht
Ik heb ook na lang sparen gekozen voor een Ikea keuken uitgaande van de informatie dat het van goede kwaliteit keukens zijn. Derhalve ben ik als volgt te werk gegaan:
Stap 1: keuken uitgezocht
stap 2: keuken zelf opgemeten
stap 3: afspraak gemaakt met keukenplanservice van Ikea
stap 4: voorbereidingsonderzoek laten doen anders kon ik keuken niet bestellen
stap 5: voorbereidingsonderzoek heeft plaatsgevonden en er is een rapport opgesteld met de correcte aanpassingen:keuken moet verhoogd worden dus plinten uit bedekkingspanelen zagen en keukenblad is gemeten op twee lagen dik tegels(staat er letterlijk in)
stap 6: bij de Ikea de keukenofferte op laten maken en alles besteld en daarbij gebruik gemaakt van Ikea service verzamel en transport

En toen ging het mis:
1. ik kwam er zelf achter dat de keuken niet ging passen dus alsnog een kleinere kast zelf opgehaald bij Ikea
2. bij levering onbeschoft behandeld door 1 van de medewerkers van transportbedrijf
3. tevens bij levering bleek een hoge kast (60x60x220)beschadigd
4. 1 dag voor de montageafspraak is nieuwe kast geleverd maar deze was ook beschadigd
5. tijdens montage blijkt dat het keukenblad te klein is en de verkeerde plinten zijn geleverd
Ik heb meteen contact opgenomen met Ikea en hun eerste oplossing voor kapotte kast was:kunt u niet zelf de kast komen halen? Ik zei: hoe ga ik een voertuig vinden dat een kast van 220cm kan vervoeren? Antwoord Ikea:oh ja..dat is zo...nou dan kunnen we volgende week leveren.Gevolg: montage kan niet afgemaakt worden en nieuwe afspraak maken duurt weken.
De plinten moeten uit bedekkingspanelen gezaagd worden en die panelen zijn niet besteld cq geleverd. De eerste oplossing van Ikea:uit coulance bieden wij u de panelen aan (ze kosten 109 euro per stuk en ik moet er 2 hebben)voor 150 euro.Dus ik heb even gerecapituleerd:Ikea heeft de aanbevelingen niet opgevolgd in het rapport en dan moet ik betalen?

Het hele concept van het voorbereidingsonderzoek en de daaruit volgende rapportage is dat bij de defintieve bestelling de aanbevelingen worden doorgevoerd en dan was ik wel degelijk bereid om te betalen, maar dat is niet tegen mij gezegd. Daarbij komt nog dat nu dus de levering ook later is en de montage niet afgemaakt kan worden.

Een nieuwe afspraak voor de montage kan pas na de kerst - let wel we zitten nu op 18 november dus nog zeker een maand wachten!!!!Omdat Ikea geen spoedlevering kan doen van alle spullen.Bij navraag bleek er dus wel een spoedservice te zijn bij de Ikea maar dat weigeren ze.Het is hun fout maar ik moet de gevolgen dragen en zij niet! Ikea heeft al hun geld gehad voor de keuken dus waarom zouden zij dan nu iets harder lopen en in dit geval harder rijden om de spullen te leveren opdat de montage alsnog kan plaatsvinden. Ikea antwoord:ok,u krijgt de plinten en de kast en de bedekkingspanelen komende week geleverd.

Het probleem van het keukenblad. Hierbij is de reactie van Ikea:ja mevrouw dit is een aparte klacht en daarbij moet u via een mail allerlei informatie aanleveren. De voorlopige oplossing is dat het te korte blad geplaatst wordt maar niet afgekit wordt en als het nieuwe blad er is dan moet alles weer verwijderd worden en moet het blad geplaatst worden. Het wachten op een nieuw blad duurt minimaal 4 weken.

Eindconclusie: Ikea vestiging Barendrecht heeft niet de rapportage opgevolgd waardoor ik nu de komende weken met een half gemonteerde keuken zit. Mijn kerstplannen vallen in duigen want:
- ik heb geen oven (in de beschadigde kast moest de oven en magnetron geplaatst worden)
- ik moet zeker een maand met een keukenblad werken dat niet is afgekit (kwaliteit en hygiene zijn ver te zoeken dan tijdens het afwassen en koken)
- ik moet over een maand weer alles uit de keuken halen want als het nieuwe blad wordt geplaatst dan moet alles leeg zijn.
- en het esthetische aspect (feit dat ik tegen een half gemonteerde keuken voor zeker een maand moet aankijken)van dit alles laat ik maar buiten beschouwing want dat is zeker niet noemenswaardig voor de Ikea om op te gaan handelen.
En dit alles omdat Ikea Barendrecht het rapport(wat ze zelf als voorwaarde stellen om een keuken te bestellen) niet in acht nemen en adequaat op handelen!

Hetgeen me het meest dwarszit is dat er eerst wordt gedaan alsof het je eigen fout is en mij nog voor de kosten wil laten opdraaien en dat er dus absoluut niet de bereidheid is om de spullen met spoed te leveren opdat tijdens de montageafspraak alles afgemaakt kan worden.Nee ik moet begrip hebben voor het feit dat er spullen niet op voorraad zijn en dat de levering niet eerder kan. Ik geloof niet dat de Ikea begrip had gehad als ik niet het volledige bedrag had overgemaakt voor de keuken omdat ik het geld even niet op voorraad heb. De Ikea maakt gebruik van ingehuurde bedrijven en dan heb je dus als klant te maken met allerlei verschillende agenda's:leveringsbedrijf heeft eigen tijden, montagebedrijf heeft eigen tijden en ikea schuift alles af op niet op voorraad etc. En wie is de dupe: de klant! Ondanks al mijn voorbereidingen en handelen conform de regels en gebruik makend van de expertise van de door hun voorgestelde bedrijven is het allemaal alsnog in de soep gelopen. Mijn advies: geen keuken kopen bij Ikea!
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
“Keuken goed, apparatuur minder”
Door C C op dinsdag 13 jan 2015 '15 | vestiging Duiven
1e Ikea keuken 1988 apparatuur Miele, 4 jr gehad, verhuisd, zelfde nog eens gekocht, Miele en Siemens apparaten. Na 4 jaar weer verhuisd, daar was al een keuken. 10 jr later, verhuisd, weer Ikea keuken, weer verhuisd, weer Ikea keuken, 7 jaar gewoond, geen probleem, wel Bosch/Siemens apparatuur. Nu weer 5 jaar Ikea keuken, nu ook apparatuur. Apparaten vind ik minder, ovendeurhandvat hangt los, branders fornuis geven minder kracht dan gezegd qua Watt, vaatwasser ondermand verliest alle wielen en die gaan dan kapot Koelkastindeling niet zo praktisch. Alle keukens met houten werkblad gehad, nooit een probleem. Conclusie, de keuken zou ik weer kopen, apparatuur waarschijnlijk niet.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Overstap naar Metod”
Door E.I.M. op vrijdag 4 sep 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Ikea verkoopt al jaren keukens, de overstap naar metod is niet een kwaliteits oplossing of een moderne oplossing zoals ikea beweert. Het is een absolute bezuiniging op kasten. In de nieuwe serie zijn de oneven maten vervallen daardoor hoeft ikea minder deuren en kasten te produceren. Ook moet je hun eigen vaatwassser kopen door de onmogelijke maatvoerig van de deur 80 cm hoog. Ikea heeft bezuinigd op de kasten de melanine folie van de witte kasten is dunner geworden en ook het materiaal van de kasten zelf heeft aan kwaliteit in geleverd. De werkbladen zijn dunner geworden maar de prijs is omhoog gegaan. De bladen worden al jaren gemaakt door danform een duits bedrijf maar de kwaliteit is zo slecht dat als je er al naar kijkt ze afbrokkelen. Spaanplaat niet als jaren terug toen de bladen van de Nederlandse leverancier Dekker kwamen toen was het multiplex onverwoestbaar.
Reactie of foto toevoegen +52 bedankjes
“Daglig keramische kookplaat”
Door Anna op donderdag 10 sep 2015 '15 | vestiging Haarlem
Een kookplaat kopen gaat makkelijk en snel. Boekje waar de maten in staan. De Daglig keramische kookplaat gekocht. Maar bediening onhandig. En na een maand een kras in de plaat. In mijn vorige plaat van 11 jaar oud nooit gebeurd. Ook moeilijk schoon te houden. Glanst niet meer, doffe plekken. Ik ga een beter (duurder) exemplaar kopen en zeker niet één van Ikea. Ik ga weer voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
9,5
Bad en Keuken Design Sevenum
Sevenum (Limburg)
“Fantastisch” score uit 29 ervaringen
8,0
Ijtsma Keukens
Opende (Groningen)
“Goed” score uit 3 ervaringen
“Metod en Behjalplig”
Door Christien de Zoete op woensdag 7 okt 2015 '15 | vestiging Delft
Wij hebben vorig jaar een nieuwe keuken gekocht bij Ikea. Het Metod systeem. Bij deze keuken past een standaard vaatwasser niet op de deur. Daar hadden ze een oplossing voor, een sleepsysteem nl. Behjalplig. Na een jaar heeft dit systeem het begeven. Bij navraag bleek dat het systeem niet goed werkt en dus uit de productie is genomen. Geen alternatief. Dus nu valt elke dag de deur van de vaatwasser eruit. Domme pech zeggen ze bij Ikea. Wat een slechte service! 10 jaar garantie op de keuken maar geen oplossing. Oh ja, nu verkopen ze bij Ikea vaatwassers waar een ingebouwd glijsysteem geintregreerd is! Heb behoorlijk de smoor in!
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“Veel te lang geduurd”
Door Mama247 op donderdag 12 nov 2015 '15 | vestiging Utrecht
Geachte heer, mevrouw, Afgelopen donderdag 5 november zijn er 2 goede medewerkers van het installatiebedrijf bij ons langsgekomen, met weer de veronderstelling dat de keuken afgemaakt kon worden. Helaas moeten ik weer meedelen dat deze dag niet vlekkeloos is verlopen. Na het uitpakken van het zoveelste werkblad is weer gebleken dat het werkblad foutief is geproduceerd. Verder is er tijdens het inmeten van de veegplinten een fout gemaakt door het installatiebedrijf, waardoor wij een groot stuk hiervan tekort komen. Inmiddels is het woensdag 12 november en is het werkblad en veegplint(en) nog steeds niet besteld. Ik heb net telefonisch contact met Ikea opgenomen en wachten nog op foto's van het installatiebedrijf. Heel servicegericht krijg ik de opdracht om zelf contact op te nemen met het installatiebedrijf hierover. Hierbij verzoek ik dan ook dat Ikea dit probleem zelf kortsluit met het installatiebedrijf. Nu, bijna 6 maanden verder, is de keuken is nog steeds niet af! Ik eis dan ook dat het werkblad en de veegplint(en) met zeer grote spoed word besteld en afgeleverd door Ikea. Een levertermijn van 3-4 weken accepteer ik niet meer. In eerdere e-mailberichten is er aangegeven dat Ikea met een compensatie komt, wanneer de keuken volledig is afgerond. Het hele proces heeft te lang geduurd en kan niet inschatten hoelang wij nog bezig zullen zijn met de Ikea. Hierbij dan ook het verzoek om ons deze week nog te berichten over wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de compensatie. Wij zijn dus al vanaf 18 mei 2015 bezig! Keuken NOOIT bij de IKEA kopen!
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Geen goede service”
Door C.J.Wenke op woensdag 1 jul 2015 '15 | vestiging Heerlen
de ervaring met de levering is zeer goed. de service des te slechter. bij loslaten van de keukendeurfolie wordt je doorverwezen naar een site waarbij je gegevens moet invullen die je na 4 jaar echt niet meer hebt. reageren gaat niet. het bos in
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niet goed bij levering”
Door Anne-Marie van Veen op donderdag 20 jul 2017 '17 | vestiging Duiven
Goed geholpen in vestiging Duiven bij tekening keuken met apparatuur. Goed geholpen bij uiteindelijke bestelling van het geheel. Maar toen: de levering werd zonder opgaaf van reden 10 dagen later, gevolg; de montage werd daardoor ruim een maand later. Wij zitten in ons nieuwe huis een maand zonder keuken. Koken op een campinggasstel, afwassen in een teil in de badkamer. Bij een extra check afgelopen week ( een beetje wantrouwend ondertussen) blijken er verkeerde werkbladen gemaakt te zijn. Goed opgelost(maar niet leuk): de verkeerde bladen worden volgende week geplaatst, er worden kostenloos nieuwe besteld en later geinstalleerd. Poeh...geincasseerd, geaccepteerd...En nu zou vanavond de keuken geleverd worden tussen 16.00 en 20.00u., thuis gebleven, afspraak bij de bank gemaakt zodat we -alleen vandaag- het grote bedrag in een keer kunnen pinnen bij levering, hulp geregeld om mee te sjouwen, is er géén levering gekomen. Te laat op de avond om nog navraag te doen. Benieuwd wat we morgen te horen krijgen....ik geloof niet dat ik nog een keer een keuken bij ikea koop, zal ook evt. anderen waarschuwen daar goed over na te denken.
FOTO VAN ANNE-MARIE VAN VEEN
Alternatieve Ikea keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen service op kapotte apparatuur”
Door Mieke op donderdag 14 apr 2016 '16 | vestiging Haarlem
Inbouwapparatuur gekocht te weten oven en kookplaat. Oven was na een jaar en 3 mnd stuk, zelf reparateur moeten betalen €148. Kookplaat waren de stippen naast de knoppen binnen een jaar weg. Wokbrander heeft het een jaar gedaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“prima hoor!”
Door Bob van Slooten op vrijdag 21 nov 2014 '14 | vestiging Amersfoort
Ik heb in mei 2013 een keuken gekocht bij IKEA en laten plaatsen door een handig klusbedrijf. Bij IKEA heel vriendelijk en goed geholpen bij inrichten en ontwerpen van de keuken. Tijd speelde geen rol voor de verkopers. Petje af. Ook na 1,5 jaar wil ik een andere kookplaat op inductie. Ik had mijn oude gasfornuis met oven over laten zetten in de Ikea-keuken. Ook hier zeer goede adviezen. De keuken is nog steeds prima. Ik heb gefineerd berken op de frontjes. Bij het begin een kleurverschil tussen sommige frontjes. Geen probleem, keurig omgeruild en excuus van hun kant. Hoe lang deze keuken meegaat durf ik niet te zeggen. Ik heb hem 1,5 jaar en tot dusver geen problemen. Werkblad is makkelijk schoon te houden, zelfs met gemorste frituurvet. Mijn ouders hebben een bouwmarkt-keuken overgenomen via de verhuurder van de vorige bewoner. Dat is pas slechte kwaliteit! Werkblad echt slecht van de bouwmarkt. Goedkoop is duurkoop zeggen we dan maar. Ik ben op en top tevreden over mijn hele Ikea-inrichting. Ik heb een hele inrichting in mijn huis van Ikea en nooit problemen gehad. Of na 20 jaar wat fotofineer van het Magiker-bureau losgelaten. Die heeft geen schuld meer. Magiker meubels worden niet meer verkocht. We zullen wel zien wanneer ik een probleem ga ervaren met mijn Ikea-keuken. Dat meld ik dan wel weer. Over de apparatuur heb ik minder lovende ervaringen. Niet dat het slecht is, maar ik zet er liever Atag of Pelgrim in.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Bladderen keukendeurtjes”
Door B.v.O. op dinsdag 3 mrt 2015 '15 | vestiging Son
Deurtjes van keuken begonnen te "bladderen". Uiteindelijk mailtje gestuurd naar Ikea. Keuken nog geen 10 jaar oud, mailtje werd raar op gerageerd, uiteindelijk na enkele weken naar winkel ehv. gegaan, daar werd ons verteld dat op keuken 10 jaar garantie zat,(was net om) is nu 25 jaar. Na veel moeite deurtje besteld, moesten ook verzendkosten betalen.Nu zitten we met nog meer afgebladderde deurtjes, bovendien erg verkleurd.Mijn conclusie; Hoezo service? Deze is ver te zoeken.terwijl wij garderobekast, matrassen etc.. daar hebben gekocht. Jammer !!
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Loslatend folie”
Door Cees op vrijdag 20 mrt 2015 '15 | vestiging Son
Vorig jaar maart keuken gekocht bij Ikea Eindhoven zelf geïnstalleerd ging prima met de bijgeleverde instructies. Na 3 maanden liet de folie los van de keukenplint, foto opgestuurd via mail, geen reactie van Ikea, na een maand zelf naar de servicebalie van Ikea gegaan en het probleem voorgelegd, mail was niet ontvangen, servicebalie was niet voor garantiegevallen en ik moest opnieuw via de mail de klacht indienen, deze keer kreeg ik een bevestiging, en dat ik binnen 12 werkdagen een reactie zou krijgen. Na een maand zelf weer contact opgenomen via de telefoon, wachttijd 20min! kreeg te horen dat het een bekend probleem was en dat de leverancier nog niet de gewenste kwaliteit kon leveren, zodra er wel de gewenste kwaliteit geleverd kon worden zou ik hier bericht van kregen. Enige tijd later een mail van Ikea dat er nog steeds een leveringsprobleem was. December nog maar een keer contact opgenomen via telefoon wachttijd 15 min! er kon nog steeds niet geleverd worden, ik stelde voor dat ze mij een alternatief moesten bieden, dit moest overlegd worden en men zou dit zo spoedig mogelijk laten weten, DUS NIET, vandaag maar weer eens gebeld wachttijd 15min! Nu blijkt dat er dit jaar een nieuwe keukencollectie is uitgekomen, en dat het moeilijk wordt om ook een alternatief te bieden uit de oude collectie, voorgesteld dat ze een financiële compensatie zouden doen, zodat ik zelf een alternatief kan kopen, toezegging konden ze niet doen, zou hier bericht over krijgen. Ben er nu klaar mee, de rest van de keuken is prima, maar of ik ooit nog een keuken zal kopen bij Ikea? ik weet zeker van niet!
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
9,3
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 175 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 165 ervaringen
“Duur advies service balie te Groningen te weten 03-2015”
Door Familie uit Hoogersmilde op donderdag 2 apr 2015 '15 | vestiging Groningen
Informatie aan de service Balie betrof garantie keuken, mede het feit er geen rechtstreeks contact mogelijk bleek, tenzij allerlei dure telefoonlijnen. Het betrof simpele goedkope onderdeeltjes (?) welke wij dachten te kunnen halen, doorverwezen met een voorgedrukt papiertje van de stapel om naar een dure Servicedesk te bellen, vandaar doorverwezen naar een onderdelenhuis welke te kennen gaf geen garantie relatie met Ikea o.i.d. te hebben, waarna weer een duur nummer moeten bellen welke een Ikea informatie lijn betrof, na een tijdje droevige muziek, maar wel een vriendelijke dame uiteindelijk mij te kennen gaf het geen (!) garantie betrof, dit laatste werd duidelijk aan de service Balie te Groningen gesuggereerd dit wel een feit zou zijn, nu gaat het niet om die paar centen wat de onderdelen zouden moeten kosten, aangezien ik deze al meer dan dubbel heb betaald alvorens te weten hoe, wat en waar, maar wel om hetgeen ze ons te kennen hebben gegeven. Hopend voor een ieder die met dergelijke vragen omtrent materialen die stuk zijn en zich wend naar de balie te Groningen dan wel duidelijker voorgelicht word, betreft de gang van zaken. Een gratis kop koffie door de Ikea pas te gebruiken was op dat moment een goedmaker, achteraf blijkt nu toch een bittere nasmaak. Bovenstaand is uit principe en frustratie neergezet. Familie uit Hoogersmilde
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“RVS plinten”
Door heuvel op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Son
Heb nu al 1 jaar een nieuwe Ikea keuken en laten plaatsen. Maar na 1 maand lieten de rvs plinten de folie los. Wacht nu al bijna een 1jaar op de nieuwe plinten maar iedere keer als ik mail krijg ik te horen dat ze nog niet te leveren zijn. Hoe kan zo'n bedrijf daar een jaar over doen ik voel mij erg door IKEA in de steek gelaten. koop daarom nooit meer bij Ikea een keuken.
geen service voor zo'n bedrijf. Ben ik niet gewend van ikea.
FOTO VAN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“Niet goed”
Door Arjan op vrijdag 5 jun 2015 '15 | vestiging Utrecht
Het is een drama. Doe het niet. Betaal wat meer elders. Hieronder een kleine greep in de zaken waar ik tegenaan ben gelopen:
- Spullen worden niet correct geleverd. Ik heb 2 maanden moeten wachten op de levering van een keukendeurtje. Daarnaast zat er een deuk in me afzuigkap.
- Het bouwbedrijf waar ze je mee in contact brengen is lang niet altijd een goede (terwijl je voor garanties het wel door hun moet laten plaatsen). Bij ons was dit echt een drama. Het bouwbedrijf loog over van alles, kwam afspraken niet na en beschadigde de muren. Ikea doet hier helemaal niks aan.
- Intern worden er ook veel fouten gemaakt. Meerdere malen gebeld worden voor hetzelfde, zaken worden verkeerd genoteerd waardoor leveringen (bij ons het blad) vertraging oplopen.
En zo kan ik serieus nog wel even doorgaan. Het was een regelrecht drama. Ik koop nooit meer een keuken bij de Ikea en raad dit iedereen af!
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
“Vaatwasser”
Door R. Aarts op dinsdag 9 jun 2015 '15 | vestiging Son
Na 2x 6 jaar gedaan te hebben met een ikea/whirlpool vaatwasser gekozen voor de Valgjord vaatwasser (electrolux/ikea). Deze omdat hij iets duurder was en een aparte besteklade heeft. Ik dacht hoe duurder hoe beter. Helaas is de vaatwasser na 7 maanden al stuk. Storing i50 code. Afspraak via ikea gemaakt met reperateur. Ruim 1 week wachten en snipperdag genomen. Reperateur is geweest 1/2 uurtje, heeft het apparaat uitgelezen ,(code i56), maar kon hier niets mee. Zou motor of printunit betreffen en moest besteld worden. Ruim 1 week later opnieuw reperateur geweest met nieuwe printplaat. Opnieuw een snipperdag genomen. Vaatwasser geheel uitgebouwd, nieuwe printplaat erin maar blijft zelfde storing geven. Nu is de gehele vaatwasser mee naar de werplaats van harense smid voor minimaal 1 week. Dus nu maar hopen op een goed eind, maar wel 4 tot 5 weken zonder vaatwasser waar je 600 euro voor hebt betaald. Jammer....
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Waardeloos”
Door F.Meijer op vrijdag 17 jul 2015 '15 | vestiging Amersfoort
De kwaliteit van de ikea keuken is redelijk. Montage door Bluegum is rampzalig. Alles scheef geplaatst en 6 keer terug komen om e.a. te herstellen en nog steeds niet goed. Apparatuur gekocht via Ikea:
Magnetron redelijk, oven met onbegrijpelijke gebruiksaanwijzingen, vaatwasser(electrolux) die lekt, en waar maar 2 programma's op een normale wijze gebruikt kunnen worden. Ikea neemt geen verantwoordelijkheid voor montage en apparatuur. "U moet zelf contact opnemen met het montage bedrijf en de Elextrolux" aldus Ikea. Al met al een ramp! Uren aan de telefoon zitten tot je er iemand aan de lijn komt. Ikea neemt geen verantwoordelijkheid voor de apparatuur die zij zelf verkopen en voor het montage bedrijf dat zij voor je inboeken. Waardeloos!
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Loslatend blad”
Door A. Vos op zondag 10 sep 2017 '17 | vestiging Duiven
Als je schade aan je keuken wilt melden dan is Ikea niet echt thuis. Hoe ze te emailen is al bijna onduidelijk. Probeer je ze te bellen op hun 0900 dan zijn ze niet thuis. Na 25 min de hoorn in mijn hand gehad te hebben en maar geen geen verbinding kreeg en van het ene muziekje in het andere belandde, heb ik van ellende maar opgehangen. Hoezo gerichte service.
FOTO VAN A. VOS
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen Ikea keuken meer”
Door Robbert op zaterdag 6 sep 2014 '14 | vestiging Delft
In eerste instantie heel erg trots op de door mijzelf geplaatste Ikea keuken. Na 6 jaar toch wel spijt van de aankoop. Het ene na het andere apparaat sneuvelt na de garantie periode en op klachten waar wel garantie op zit reageren ze niet.
Reactie of foto toevoegen +110 bedankjes
“Pas op bij het kopen van een IKEA keuken”
Door Veldmans op dinsdag 11 nov 2014 '14 | vestiging Haarlem
Pas op voor het kopen van een Ikea keuken, de 25 jaar garantie blijkt maar 6,5 jaar te zijn. In de eerste jaren is de garantie uitstekend, maar na 6,5 jaar geven ze niet meer thuis. De verf spat eraf, er word gewoon gezegd het is u eigen schuld. Je moet foto`s opsturen van de klacht en zo word bekeken of de klacht gegrond is, ze zijn te beroerd om even langs te komen. Koopt u maar nieuwe deurtjes meneer, maar die zijn niet meer in het assortiment. Nu verwachten ze dat ik 26 nieuwe deurtjes bij ze aanschaf, voor iets dat komt door de matige kwaliteit van het lakwerk. Dus kijk uit de eerste twee jaar prima garantie en als je huis volstaat met Ikea producten, dan laten ze je vallen. Nooit meer iets van Ikea.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 101 ervaringen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 218 ervaringen
“Super keuken”
Door yvonne goessens op zaterdag 20 dec 2014 '14 | vestiging Utrecht
Erg tevreden. Hele goeie service en vriendelijke hulp in de winkel zelfs als je 4 x terugkomt. Wij, mijn man en ik, hebben de keuken zelf opgebouwd en alleen het hardstenen aanrechtblad is geplaatst. Er ontbraken enkele kleine onderdelen die wij na een telefoontje meteen konden ophalen.De beschrijvingen voor het opbouwen zijn zo duidelijk dat eigenlijk iedereen het zelf kan. Wij hebben de keuken plus apparatuur van Ikea nu een jaar in gebruik en we zijn zeer tevreden. Wat een verademing nadat we eerst bij de keukenkampioen geweest waren, waar het vanaf het begin zeer moeizaam verliep en ik constant het gevoel had dat ik bedonderd werd. Dus Ikea ....absoluut top.
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
“Heen en weer”
Door lotte op vrijdag 14 feb 2014 '14 | vestiging Delft
Nu 1,5 jaar geleden ontvingen wij onze nieuwe keuken, nieuwprijs circa 4000 euro, gratis thuis. Wij waren erg blij dat we destijds de keuken 'gratis' (voor 1 euro) thuisbezorgd kregen, ons appartement bevindt zich op de derde verdieping zonder lift. En dat was voor de bezorgers absoluut geen probleem. Toen was het bouwen geblazen, dat deden we liever zelf ivm de hoge kosten als je het laat doen. Het lijkt gemakkelijker dan het in werkelijkheid is en we hadden geluk met een handige papa die ons wel even kwam helpen. Na 3 dagen stonden onze kasten en na veel gepuzzel met de magnetron/ovenkast (die we uiteindelijk met gematigd geweld passend hebben gemaakt) zat ook de inbouw apparatuur (koelvries combi, oven en magnetron) op zijn plek. Het aanrechtblad hebben we zelf gemaakt met beton, en het gewicht was geen probleem voor de kastjes. Hierna hebben we de kookplaat geïnstalleerd waar we nagenoeg meteen mee terug konden, evenals met een aantal deurtjes die beschadigd uit de doos waren gekomen (the usual right).
Goed we kregen bij de ikea meteen ons geld terug en konden een nieuwe kookplaat en nieuwe deurtjes meenemen. Opgelucht naar huis om de keuken af te maken.. wel een extra ritje naar delft.. maar goed, de donuts bij de uitgang maken een hoop goed. Enige tijd later sneuvelt de kookplaat op dezelfde manier als de vorige (de vlam van een pitje gaat uit zodra je de knop loslaat, wat het een tijdrovend en frustrerend klusje kan maken als je nou net die maat nodig hebt) productiefoutje? Terug naar Ikea delft, nieuwe kookplaat mee, donuts niet vergeten. Een klein jaartje later begonnen de deurtjes en de afdekplaat van de inbouw vaatwasser te barsten, die vinden de hitte en het vocht van de vaatwasser niet zo leuk.. Goed.. weer terug naar ikea delft, nieuwe deurtjes mee mogen nemen, en uiteraard maken de donuts bij de uitgang weer een hoop goed. Nu mijn 3e kookplaat weer 1 pitje heeft dat niet meer werkt en de eerste scheurtjes in de nieuwe vaatwasserfront alweer zichtbaar beginnen te worden, is de lol er wel vanaf. Misschien is het een marketing strategie om je zoveel mogelijk in de winkel te krijgen zodat je sneller een andere aankoop doet of donuts gaat eten.. maar de lol is er wel vanaf evenals het vertrouwen in de kookplaat (NUTID HGA4K).. toch maar een andere proberen? En het heen en weer rijden voor die stomme keuken.. als ik bij de uitgang dan maar wel een donut kan scoren.
Reactie of foto toevoegen +49 bedankjes
“garantie ikea prima”
Door Rob de Koster op woensdag 19 feb 2014 '14 | vestiging Delft
wij hadden een vaatwasser bij IKEA gekocht er zat 5 jaar garantie op. Na 3 jaar ging het ding vreemd doen. IKEA gebeld en gewoon "gratis" een hele nieuwe gehad. Kijk dat is achter je product staan. Hulde voor IKEA!
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
“IKEA BEDANKT”
Door Carlo op vrijdag 28 mrt 2014 '14 | vestiging Duiven
Na ruim 4 jaar ging het werkblad van mijn Ikea keuken bollen. Na melding hiervan en het toesturen van foto's heb ik een geheel nieuw werkblad (L-vorm met ingebouwde spoelbak) gekregen. Een hele dikke pluim voor Ikea voor de klantvriendelijkheid en de fantastische service. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen bij onze vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Apperatuur”
Door I. De R op dinsdag 8 jul 2014 '14 | vestiging Haarlem
De gaskookplaat: pannendragers waar direct de rubbers vanaf vielen en binnen twee jaar één gaspit die zeer moeizaam aan gaat. De vaatwasser: niet droog en ook rubber doppen op de draadmanden die je zo kwijt bent. De koelkast: vriezer niet boven de min 25 te krijgen koelkast na twee jaar al niet onder de 7.5 te krijgen. Rubbers bestellen bleek een drama, eerst de verkeerde toen na drie keer bellen en serie nummers doorgeven, maar twee dopjes ipv van acht, nog steeds geen oplossing dus deze vielen er ook af, we hebben het maar opgegeven. Voor de vriezer kwam een monteur dit duurt overigens ongeveer een week, en zijn conclusie was: niets aan te doen is normaal. Laten afschepen, nu twee jaar later bellen voor de koelkast (één motor) en dit duurt ook een week voordat een monteur komt op mijn vraag of de monteur dan ook even naar de gaspit kan kijken: nee hoor mevrouw voor een gecombineerde reparatie moeten we een nieuwe afspraak maken, hoe lang kan een gezin zonder koelkast? Nou volgens Ikea ruim een week grmblgrmbl. Kasten zijn bij ons wel goed de oven en magnetron ook. Ikea keuken kopen? Ik zeg niet doen het kost allemaal heel veel tijd en snipperdagen want de monteur belt op de afgesproken dag 30 minuten tevoren. Ik durf er van uit te gaan dat deze monteur geen nieuwe koelkast mee heeft :) dus dit alles gaat nog wel even duren denk ik.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“werkblad en afhandeling klacht”
Door erik op vrijdag 22 nov 2013 '13
De kwaliteit is ronduit slecht, wij krijgen binnenkort het vierde blad geplaatst. Het eerste en tweede blad door vocht aangetast, en het laatste vlekken op het blad. Bij de Ikea wordt je goed behandeld totdat je eisen gaat stellen en na drie werkbladen mag je toch wel wat eisen. Pas op met Ikea een wolf in schaapskleding! De afgelopen jaren paar uur aan de telefoon met Ikea, meer dan honderd emails verstuurd en alles bij elkaar opgeteld meer dan 70 uur thuis zitten wachten op bezorging, uitruimen , inruimen of laat en installeren van de keuken. Ik ben doodziek van Ikea!
Reactie of foto toevoegen +79 bedankjes
“Bevalt prima!”
Door Yolanda lvan Els op vrijdag 25 okt 2013 '13
We hebben een U-keuken laten aanleggen door Interiorfix uit Bladen. Een IKEA hoogglans witte met groene keuken. De keuken bevalt prima en ook de service van Interiorfix was prima! Vind zelf alleen de apparatuur m.n. grote koel-vriescombinatie (erg onhandige indeling), dat zou ik anders doen. En misschien ook de plaatsing door Interiorfix door een zzp-er keukenmontage laten plaatsvinden want 2.000 euro voor de plaatsing (waar overigens wel 3 mensen 2 dagen mee bezig waren omdat alles in elkaar moet worden gezet) was toch een groot bedrag op het totaal van de keuken. Dat had m.i. lager gekund. Maar de hoogglans keuken met hoogglans witte blad (een crime om schoon te houden die blad, wel mooi...). De hoogglans kastjes zijn prima schoon te houden en het is echt niet zo dat je er elke viezigheid direct op ziet. Kortom hier zit een tevreden klant
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Super”
Door Rebecca op woensdag 6 feb 2013 '13
Keuken bij Ikea gekocht en zelf geplaatst, na 2 jaar gingen de kastjes aan de voorkant kapot, na melding mocht ik direct allemaal nieuwe deurtjes uitzoeken, totaal geen probleem, mooie solide keuken voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
9,6
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 24 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1586 ervaringen
“zelf ontworpen”
Door Richard & Ingeborg bnr 31 op vrijdag 18 nov 2011 '11
WIj hebben een keuken in U vorm. Dat hebben we nu ook en bevalt prima. We hebben hem zelf ontworpen via Ikea, scheelt heel veel geld!! Wij hebben een complete keuken inclusief apparatuur voor 2800.
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
“Goede kwaliteit voor redelijk geld”
Door Ross op donderdag 29 sep 2011 '11
Ikea keuken: Goede kwaliteit voor redelijk geld, vooral als je het meeste zelf monteerd. Mijn vorige keuken was een ikea L opstelling keuken met Whirpool apparatuur. Heb zeer goede ervaringen met die ikea keuken.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Was er al over uit”
Door Sula bouwnr 23 op dinsdag 20 sep 2011 '11
Heel eerlijk gezegd was ik er al over uit waar ik mn keuken zou halen toen ik het huis kocht en dat was IKEA. Heb er 10 jaar gewerkt en weet dat het kwaliteit is. Maar om me niet blind te staren op een winkel waar ik gek op ben, ben ik ook ergens anders gaan kijken. Mijn keuken staat in de huiskamer. Moet er dus elke dag tegenaan kijken. Natuurlijk kan ik ook bij ikea voor nog geen 1000 euro een keuken krijgen. Ik wil een sprankelende uitstraling. En ik kook erg graag en soms voor veel mensen. Functioneel en mooie uitstraling is heel belangrijk voor me. En duurzaam. Dus heb gekozen voor een stenen grijszwart blad, turquoise hoge bovenkasten en de onderkant is hoogglans wit. Maar bij ikea heb je dan alles wat je wilt voor minder dan bij andere keukenzaken waar je zelfs apparaten weglaat of een ander blad neemt dan je eigenlijk wilt om kosten te drukken. IKEA heeft ook geen standaard montagekosten. Je betaalt per onderdeel of apparaat. Dus met een kleine keuken of minder apparaten ben je goedkoper uit.
Reactie of foto toevoegen +54 bedankjes
Vestigingen IKEA Keukens
Website: www.ikea.nl
aAmersfoort (3 ervaringen), Euroweg 101, 3825HB Amersfoort
bAmsterdam (5 ervaringen), Hullenbergweg 2, 1101 BL Amsterdam Zuidoost
cBarendrecht (6 ervaringen), Hamburg 1, 2993 LG Barendrecht
dBreda (7 ervaringen), Kruisweide 1, 4814 RW Breda
eDelft (9 ervaringen), Olof Palmestraat 1, 2616 LN Delft
fDuiven (8 ervaringen), Biograaf 2, 6921 EV Duiven
gGroningen (4 ervaringen), Sontweg 9, 9723 AT Groningen
hHaarlem (7 ervaringen), Laan van Decima 1, 2031 CX Haarlem
iHeerlen (4 ervaringen), In de Cramer 142, 6412 PM Heerlen
jHengelo OV (4 ervaringen), Het Plein 100, 7559 SR Hengelo
kSon (7 ervaringen), Ekkersrijt 4089, 5692 DB Son
lUtrecht (11 ervaringen), Van Rensselaerlaan 7, 3526 AP Utrecht
mZwolle (1 ervaring), Diepholtstraat 3, 8028 PN Zwolle
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens