Feedback
9,3

Knulst Vloeren

Website: www.knulsthoutenvloeren.nl "Uitstekend" score uit 106 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.knulsthoutenvloeren.nl | tel: 0341-252787 | Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulsthoutenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst is nog een écht oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het centraal gelegen Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor onze zowel klassieke als moderne vloeren. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Knulst biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijk gelegde vloer van Knulst.

Knulst houten vloeren: www.knulsthoutenvloeren.nl
Knulst PVC vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Tapijt: www.knulst-tapijt.nl
Gebruikerservaringen
Er zijn 106 gebruikerservaringen over Knulst Vloeren. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren71 ervaringen
4 sterren33 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Voelde goed”
Door Garrelt van Hall op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Op zoek naar een PVC vloer kwam ik op een gegeven moment bij Knulst terecht. Vanaf het eerste moment voelde dit goed. Aftersales is ook top. Dit is echt nog zo'n bedrijf waar je de klant belangrijk wordt gevonden, zonder dat dat overdreven wordt.
+2 bedankjes
“Altijd goede ervaring”
Door Annemiek Theunissen op maandag 20 mrt 2017 '17
Onze ervaring met Knulst is altijd goed, zeer servicegericht en bereid om uitgebreid mee te denken. Zeer veel keus en expertise op het gebied van vloeren en raambekleding.
+1 bedankje
“Perfect”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Prachtige producten geplaatst door een kwalitatief hoogstaand bedrijf met t hart op de goede plaats. PVC en vloer bedekking liggen er strak in. Uitgevoerd conform planing en afspraak. Ook de after sales service is uitstekend, kleine oneffenheden worden rechtgesproken en het eind product is perfect.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakmanschap en vertrouwen”
Door Bertie Natrop op woensdag 8 mrt 2017 '17
Wij hebben na lang zoeken besloten om met Knulst in zee te gaan! Want er zijn genoeg aanbieders die zogenaamd vloeren renoveren of leggen maar vakmanschap dat ligt even anders! Dus wij hebben gekeken naar ervaring,hoe lang een bedrijf bestaat en nadat ik zeer vriendelijk en professioneel te woord werd gestaan aan de telefoon besloten we om met de firma Knulst in zee te gaan. Onze ervaring : De gemaakte afspraak om de vloer te renoveren werd netjes op tijd na gekomen. Ook werden wij super goed geadviseerd in hun bedrijf! Wat een vakmanschap al niet voor rust en vertrouwen kan zorgen. Ook de vloerenlegger die bij ons kwam straalde vakmanschap en vertrouwen naar ons uit. Nu na twee dagen is de vlowr klaar en presies wat we in gedachten hadden zo mooi! Eigenlijk overtrof het onze verwachtingen en zijn we ontsettend blij met het resultaat. Dus nogmaals Steven (de vloerenlegger ) en het bedrijf Knulst bedankt voor jullie diensten! Groetjes Familie Natrop.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima kwaliteit”
Door M. Heuver op vrijdag 24 feb 2017 '17
Prima kwaliteit van vloer en correcte benadering van personeel. Uitstekend vakmanschap! Afspraken rondom het leggen werden prima nagekomen, regelmatig werd er gecheckt of alles liep zoals afgesproken. Aanloop naar offerte verliep niet vlekkeloos, maar werd goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“PVC Vloer”
Door Jacobs op maandag 20 feb 2017 '17
Wij hebben bij knulst een pvc vloer aangeschaft voor de woonkamer en een laminaatvloer voor in de slaapkamer. We werden goed geadviseerd en er werd ook goed meegedacht. Het leggen van de vloer is goed verlopen, er waren wel wat hindernissen in de vloer waarop het pvc gelegd moest worden maar dat is vakkundig opgelost. Ook het contact is prettig verlopen, duidelijke afspraken die worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Michiel op vrijdag 10 feb 2017 '17
Zeer tevreden met nieuwe PVC-vloer. Afspraak om keuze te maken 's avonds, fijn dat dat mogelijk was. Goed geholpen met keuze, goede en volledige informatie. Duidelijke offerte en afspraken over inmeten en leggen. Bij inmeten zaken nog eens uitgebreid besproken. Egaliseren en leggen prima volgens afspraken en vloer ligt er goed in. Keurig afgewerkt met plinten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Henk Schaapman op dinsdag 7 feb 2017 '17
We zijn zeer tevreden met de vloer en de gordijnen. Het is vakkundig en goed uitgevoerd. Ook zijn we vol lof over de betrouwbaarheid ,transparantie en
geduld van Knulst vloeren. We komen een volgende keer zeker weer!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Correct bedrijf”
Door Jelle kolk op zondag 5 feb 2017 '17
Het is een correct bedrijf die alle tijd aan de klant besteed zowel in de winkel ,en later met inmeten en het leggen . Ze werken nauwkeurig en netjes aardige mensen bovendien . Twee later werden we nog even gebeld hoe het met de vloer is en hoe alles is gegaan ,dat we tevreden waren enz . Kortom een goed bedrijf !!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg blij”
Door Tijs en Sandra van der Zanden op vrijdag 3 feb 2017 '17
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we bij Knulst alle vloeren (PVC en laminaat) en raamdecoratie aangeschaft. De voorlichting en service in de winkel is erg prettig. Over de planning wordt goed gecommuniceerd en het plaatsen van de vloeren en de raamdecoratie gebeurt door vakmensen. Extra service wordt ook niet geschuwd! We zijn erg blij met het resultaat en we bevelen Knulst van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Familie Blaauw op donderdag 2 feb 2017 '17
Ook in ons nieuwe huis hebben wij weer gekozen voor Knulst vloeren. In de winkel werden wij vriendelijk geholpen en hebben wij onze nieuwe vloeren uitgezocht en de planning gemaakt voor het leggen hiervan.Doordat ons huis later is opgeleverd moesten we de planning aanpassen, dit was voor Knulst geen enkel probleem, er werd echt meegedacht! Wij zijn zeer tevreden en genieten nu volop van onze prachtige vloeren!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Hartelijke dank”
Door Sonja Baauw op donderdag 2 feb 2017 '17
Knulst Vloeren is het bedrijf voor ruime keus en goed en deskundig advies ook belangrijk goed personeel voor ons was dit de doorslag om onze vloer te kopen bij Knulst Vloeren. Onze dank aan de heren die onze PVC vloer super mooi tot in de details hebben gelegd in onze nieuwe woning in een woord geweldig (januari 2017). Knulst is een bedrijf met passie en dat merk je in alles zoals service persoonlijke benadering meedenken met de klant. Onze hartelijke dank en ga zo door. Met de vriendelijke groeten van Ron en Sonja Baauw
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Beanca van Gelder op woensdag 1 feb 2017 '17
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel en zijn voorzien van deskundig advies. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de medewerkers die de vochtmetingen verricht hebben en de vloer gelegd hebben. Ook de service na die tijd is zeer goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door jansen op woensdag 1 feb 2017 '17
Goed en snel nakomen van gemaakte afspraken. Plezierige contacten met service-gevoelige medewerkers, vanaf het eerste gesprek tot en met de na-oplevering. Last but not least: goed produkt! Zeer tevreden met onze nieuwe parketvloer van 120 m2
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel support gehad”
Door Judith De Vroom -Tonkes op woensdag 1 feb 2017 '17
Wij zijn warm ontvangen op kantoor in Nunspeet. Uitgebreide uitleg en ondersteuning bij het uitzoeken. De visgraat eiken vloer is prachtig. Na een brandplekje, onze schuld, heeft een expert dit keurig gerestaureerd. Veel suport ook tav onderhoud dus. Topbedrijf. Aanrader voor iedereen die zoekende is en vragen heeft.
Visgraat eiken vloer
Visgraat eiken vloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Denken mee met de klant”
Door Christiaan Hartman op dinsdag 31 jan 2017 '17
Hele fijne winkel om een PVC vloer uit te zoeken. De adviseur was niet zo'n 'verkoper' maar dacht echt met je mee. Op die manier kwamen wij tot een mooie vloer voor beneden en boven. Wat wij vooral fijn vonden was de flexibiliteit van Knulst. Onze stukadoor was eerder klaar dan gedacht, en het was voor Knulst geen probleem om de vloer eerder te leggen dan afgesproken. Op deze manier konden wij nog eerder ons nieuwe huis in. En natuurlijk het belangrijkste, het resultaat is super. Wij krijgen van iedereen te horen wat een mooie vloer. Ook denken mensen dat het een echte stenen vloer is. Wij vinden Knulst echt een familie bedrijf wat nog meedenkt met zijn klanten. Iets wat je niet veel meer vind in de huidige tijd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbeveling”
Door Fam. A. Visser op vrijdag 27 jan 2017 '17
In de winkel alle tijd voor advies; per telefoon en mail goed contact; nette en vriendelijke vakmensen die de vloeren hebben gelegd. Bij ons was dat laminaat en vinyl. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Vinyl op de bovenverdieping; hier in het logeerkamertje
REACTIE VAN FAM. A. VISSER
Laminaat in de woonkamer
REACTIE VAN FAM. A. VISSER
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed uitgevoerd”
Door Martijn op maandag 23 jan 2017 '17
We zijn bij aanschaf van onze parketvloer niet over één nacht ijs gegaan en hebben veel informatie ingewonnen en offertes aangevraagd. Daarbij maakte Knulst op ons de beste indruk; de voorlichting was goed en de medewerkers die we spraken kwamen kundig en betrouwbaar over. Dat de offerte van Knulst niet de goedkoopste was, was voor ons niet van invloed; de manier waarop men de tijd nam voor voorlichting was voor ons van doorslaggevende betekenis. Ook de parketleggers hebben hun werk goed uitgevoerd, dus we zijn uitermate tevreden en zullen eenieder dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“De service vonden we uitstekend”
Door Herman Heinecke op zaterdag 14 jan 2017 '17
Op zoek naar Marmoleum werden wij door anderen getipt over de firma Knulst. Een familiebedrijf; dat is eigenlijk altijd een pluspunt, zo bleek maar weer. Bij ons bezoek aan de showroom werden we uitgebreid en op een prettige manier te woord gestaan, zonder mooipraterij. Nadat we de offerte hadden ontvangen (vlot!) werden we gebeld, met de vraag of het allemaal duidelijk genoeg was. Het gaf ons niet het gevoel onder druk te worden gezet. Zo ging eigenlijk het hele "traject": op belangrijke momenten nam de firma Knulst (meestal Roel Kok) contact met ons op en steeds op een positieve manier. Ging er dan niets mis? Jawel, klein verdriet: een niet of niet goed afgekitte rand. Maar daarover gebeld en het werd keurig hersteld. Ook belangrijk voor ons: de mensen die kwamen leggen en afwerken belden ons als er een probleem was (zoals een grote file), zodat we niet voor niets aan het wachten bleven. de firma Knulst is misschien niet altijd de goedkoopste, maar de service vonden we uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Chapeau”
Door Familie Kasteel op vrijdag 13 jan 2017 '17
Bij fa Knulst een PVC vloer besteld. Door omstandigheden moest de levering van onze kant een paar keer uitgesteld worden. Dit was geen probleem. De klantenservice was zeer meelevend en attent. Chapeau! Uiteindelijk hebben we nu een prachtige vloer liggen waar we erg blij mee zijn. Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Karin op vrijdag 13 jan 2017 '17
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Knulst Vloeren. Er werd ruim de tijd genomen om advies te geven zodat wij de juiste vloer binnen ons budget konden kiezen. Levering na overleg waarbij de chauffeur ons telefonisch op de hoogte hield van het tijdstip van levering. Dus niet onnodig hele dag thuis hoeven te wachten. Vloer is inmiddels gelegd en wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastische service”
Door Alie Zeeboer op vrijdag 30 dec 2016 '16
Wat een fantastische service! Door veel tegenslag tijdens de nieuwbouw was het erg lastig om vooraf aan te geven wanneer de PVC vloer gelegd kon gaan worden. Ondanks onze last minute informatie, heeft Knulst door middel van een knap staaltje planning de vloer toch nog kunnen leggen, ondanks dat dit in de vakantie week tussen kerst en nieuwjaar was. Met de nodige overuren in de avond is de vloer tot in perfectie gelegd, dus Knulst heeft er een zeer blije en tevreden klant bij. Aanrader!!
PVC vloer
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Helemaal gelukkig ermee”
Door H.J.Louwe op zaterdag 24 dec 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze parketvloer. Er is op een vakkundige wijze van een oude parketvloer weer een mooie nieuwe parketvloer gemaakt. Op advies van Knulst zijn ook de plinten vervangen zodat onze kamer weer moderne uitstraling heeft gekregen. Ik kan u de Firma Knulst van harte aanbevelen, ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en geven daarna adviezen hoe deze te realiseren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Pvc vloer”
Door Ineke en Frank de Graaf op maandag 19 dec 2016 '16
Omdat wij een pvc-vloer zochten vanwege vloerverwarming in ons nieuwe huis in Dronten kwamen we via een gegoogled lijstje als eerste terecht bij Fa. Knulst. Net zoals anderen schrik je best wat een goede vloer kost, maar daar staat tegenover dat je de klus in vertrouwen gunt aan vriendelijke mensen die hun vak verstaan. En dat is heel wat waard omdat je jaren van een kwaliteitsvloer hoopt te mogen genieten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede keuze”
Door W.C.A. Klaufus op zondag 11 dec 2016 '16
Na veel offertes en inzet zijn we uiteindelijk tot een goede keus voor een nieuwe parketvloer gekomen. De vloer ligt er inmiddels en we zijn zeer tevreden, zowel over het leggen als over de behandeling in de winkel en per telefoon.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ervaring”
Door E.Wassink op donderdag 8 dec 2016 '16
Goede ervaring, deskundig geholpen voor een nieuw kleurlaag op onze eikenhouten vloer. We konden zonder enige probleem verschillende grote voorbeeld vloeren meenemen voor thuis! Snelle, goede en betrouwbare service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vloeraanschaf”
Door edith op donderdag 8 dec 2016 '16
nadat ik mijn vloer had uitgezocht heb ik het een en ander moeten wijzigen desondanks ik ben alle keren op een prettige manier te woord gestaan. alles is gedaan om de vloer tot volle tevredenheid te leveren en te leggen. er is keurig netjes gewerkt en een volgende keer zou ik weer bij knulst mijn vloer kopen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door P. van Mil en A. van Ginhoven op woensdag 7 dec 2016 '16
Wij hebben een houten vloer laten leggen door Knulst, we zijn er heel tevreden over.
We hadden het adres gekregen van vrienden, die hebben hun vloer ook door Knulst laten leggen. Vanaf het uitzoeken van de vloer tot en met het leggen verliep alles naar wens. na twee maanden was eer een stukje van de vloer omhoog gekomen, daar is iemand voor gekomen, het is nu goed. Knulst levert goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door Veenendaal op dinsdag 6 dec 2016 '16
Top bedrijf! Mooie houten vloer gekocht met een White wash! De kleur is zoals ze bij Knulst zeiden. Daarnaast wordt er top service geleverd; onze vloer heeft knoersten en deze was afgebroken, Knulst was er de volgende dag al om dit te repareren, en je ziet geen verschil! Goed werk geleverd, dankjewel!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed”
Door Frits Michel op vrijdag 2 dec 2016 '16
Zeer goede voorlichting bij de koop, zeer zorgvuldige inmeting en nader advies en zeer fraai gelegd. Prachtig resultaat. Behalve voordelen worden bij de koop ook eventuele nadelen besproken. Bedrijf stelt zich flexibel op bij voorbeeld bij het probleem met de niet werkende lift voor en tijdens het leggen.
Gelegde vloer
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door Peter op vrijdag 2 dec 2016 '16
Overall goede ervaring, bedrijf is aan te raden. De sales is als goed ervaren, onze verkoper had meer kennis van het product (PVC) dan verkopers bij concurrenten. Verder erg flexibel, wij konden direct een aantal (verkoop)stalen meenemen om thuis te kijken. Het leggen is ook goed gebeurd, Willem is een enthousiaste legger, vakkundig gedaan. Verder wordt er erg schoon/net gewerkt, aan het eind van de dag is de vloer die er ligt het enige verschil met het begin van de dag, geen troep o.i.d. Qua prijs zijn ze voor merken als Moduleo en mFLOR zeker niet de goedkoopste, maar door de kwaliteit is prijs/kwaliteit verhouding wel in balans. Enige tip/verbeterpunt is de communicatie en administratieve verwerking. Afspraak proefstalen werd niet nagekomen en offertetraject ging gepaard met de nodige e-mails. Anderzijds wordt er na een belletje direct actie ondernomen. Wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbeveling”
Door Busscher op woensdag 23 nov 2016 '16
In de showroom zijn wij goed geholpen met het maken van de keuze voor onze vloer. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen zodat wij een goed advies kregen. Het leggen is heel vakkundig gedaan en heel erg mooi afgewerkt. Ook hierover dus zeer tevreden. De vloer ligt er fantastisch bij en we zijn dan ook zeer tevreden met de keuze van een PVC vloer. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Plezierig en goed”
Door Janny en Bert Boetes, Epe op vrijdag 18 nov 2016 '16
We zijn plezierig geholpen en van goede adviezen voorzien. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt voor het inmeten en leggen van de vloer. Dat is met vakmanschap uitgevoerd en we zijn heel tevreden met het resultaat. We delen graag onze ervaring met anderen. Het bedrijf maakt op ons een betrouwbare indruk, reden om niet verder te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Caroline op donderdag 17 nov 2016 '16
We hebben door de firma Knulst, na goed en vakkundig advies onze vloerbedekking laten leggen op trap en bovenverdieping. Dit is netjes en vlot gelegd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Daarna hebben we op de eerste verdieping shutters laten plaatsen. Dit viel nog niet mee, want de kozijnen liepen scheef. Dit was echter geen probleem voor degene die de shutters plaatste. Ze sluiten perfect en zijn keurig afgewerkt! Kortom, wij zijn meer dan tevreden met de metamorfose van onze eerste etage en onze waardering is groot voor de firma Knulst!
Vloer in slaapkamer
Vloer in slaapkamer
+ Toon extra foto van Caroline
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Bob Vos op donderdag 17 nov 2016 '16
Snel, professioneel en zeer vakkundig gelegd. Prijs/kwaliteit verhouding is super. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen de firma Knulst aanbevelen in ons netwerk. Bedankt namens het hele Marchon Europe Team.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bevalt prima”
Door Karjan op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben bij Knulst een PVC-vloer besteld. Die is inmiddels gelegd en bevalt prima. Wij hebben de service als zeer goed ervaren. Ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek in de oriëntatie-fase, tot twee maal toe een aparte, uitgebreide en deskundige vochtmeting en vervolgens een kwalitatief goed gelegde vloer, waar alle tijd voor werd genomen om het netjes af te werken. Geen haastklus!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gezellig en laagdrempelig bedrijf”
Door Klomp op maandag 14 nov 2016 '16
Hallo, als startende ondernemer heb ik recent een pandje betrokken in Nunspeet, om het leuk aan te kleden heb je een aardig budget nodig. De meeste spullen heb je de action en ikea maar als het aankomt op de finishing touch ben je op zoek naar een "in het oog springende" kwaliteit en het daarbij behorende advies! Toch maar eens gaan kijken in de buurt en daar was de fa Knulst, een gezellig en laagdrempelig bedrijf die gewoon klantgericht zijn! Erg fijn dat je gehoord wordt in je wensen en er alle medewerking wordt verleend om dingen te proberen en te regelen. Uiteindelijk hebben wij ons pand voorzien van een prachtige Tapijt Saffier kleur, hoogpolig... een echte supermooie structuur. En het leggen? De eigenaar zelf kwam samen met zijn zoon 's avonds langs om het op tijd klaar te hebben voor de opening!! En of ik ze mag aanbevelen, het ligt er superstrak in. Team Knulst bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer”
Door Bert Rentinck op vrijdag 11 nov 2016 '16
Wij hebben een PVC-vloer gekocht. Het schuren van de vloer (2 dagen) gebeurde op de eerste dag zonder stofzuiger en dus erg veel stof. Het egaliseren en het leggen van de PVC-vloer werd zeer professioneel en met veel enthousiasme en vakkundigheid uitgevoerd. De medewerkers waren heel vriendelijk en hadden plezier in het werk. Eindresultaat zijn we erg tevreden mee. Er ligt nu een prachtige PVC-vloer van Knulst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verstaan hun vak”
Door Fam Zaaijer op vrijdag 11 nov 2016 '16
Kwaliteit vloer super! Service super! Vakmanschap super! Aandachtspuntje communicatie binnen het bedrijf, maar dat is wel weer prima opgelost. Kortom wij raden Knulst vloeren zeker aan voor iedereen. Ze nemen de tijd voor je en zoeken uit wat bij je past. Het zijn echt vakmannen/vrouwen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“PVC vloer”
Door Wilco op donderdag 10 nov 2016 '16
Knulst heeft bij ons een pvc vloer gelegd. Al in het voortraject werd er veel tijd en aandacht aan onze wensen besteed zodat we de juiste keuze hebben kunnen maken. Ook bij het leggen van de vloer is dezelfde aandacht en energie gestoken, waarbij er echt op alle details werd gelet en we nu genieten van een fantastisch resultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Welwillend en meedenkend”
Door arnaud bolt op vrijdag 21 okt 2016 '16
Tijdens de oriënterende fase in contact gekomen met Knulst. Door het team op voorhand al zeer netjes en correct ingelicht. Een bedrijf met kennis van zaken en goed ingewijde en gemotiveerde medewerkers. Door ons is uiteindelijk gekozen voor een andere leverancier ivm leverings mogelijkheid als ook prijstechnisch (combideal met muren) . Maar dit neemt niet weg dat Knulst zeer welwillend en meedenkend is geweest.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Showroombezoek”
Door Casper Welbergen op donderdag 6 okt 2016 '16
Wat een mooie zaak. enorm veel keus en goede Service. Wij waren op zoek naar een PVC vloer. Wij zijn geholpen door Job. Hij had alle tijd voor ons en heeft ons zeer goed advies gegeven. een aanrader voor iedereen die een mooie vloer zoekt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldig vakmanschap”
Door I.W.D. uit Hierden op dinsdag 4 okt 2016 '16
Bij Knulst onze Hongaarse punt parketvloer, tapijt voor 1e verdieping en vinyl voor 2e verdieping gekocht, Wat een geweldig vakmanschap laat dit bedrijf zien! Schitterend om te zien hoe met name de parketvloer werd gelegd. Alles ligt naar volle tevredenheid en de communicatie verliep soepel. Kortom: wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Parketvloer
Parketvloer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door R. van de Schilt op vrijdag 30 sep 2016 '16
Na deskundig advies een pvc vloer gekocht en laten leggen door Knulst. De vloer is prachtig gelegd. Ook de jaloezieën en vitrages voldoen exact aan onze verwachtingen. Ook bij de koop van onze bedden bij Knulst zijn wij wederom fantastisch geholpen. Alle lof voor Knulst en de medewerkers. Wij zijn zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 11 februari 2017: Met behulp van zeer deskundig advies door het personeel zijn wij nog steeds heel blij en tevreden over de prachtige PVC vloer en de raam bekleding van de firma Knulst! Ze werken zeer netjes en secuur.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“pvc en visgraatparket”
Door R.Zeelenberg op vrijdag 30 sep 2016 '16
We hebbn 40m2 pvc gekocht en een eiken visgraatparketvloer 25m2. We hadden al eerder zaken gedaan met Knulst en ook deze keer hebben we deskundig advies gekregen, ook toen onze plannen op onderdelen wijzigden. De planning ging soepel in overleg en de service is prima! De parketteur is een vakman en we zijn blij met het prachtige resultaat! enig verbeterpuntje is misschien de telefonische bereikbaarheid.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vloer goed nagelopen”
Door beda koomen op donderdag 29 sep 2016 '16
afspraken worden nagekomen en goed personeel. ze maken wel lange dagen en komen in de vroege uurtjes. daar moesten we wel rekening mee houden. koffie aangeboden maar ze hadden weinig tijd om het op te drinken. dat gun je ze wel toch ? vloer werd goed nagelopen en samen gecontroleerd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Reinders op dinsdag 27 sep 2016 '16
Wij zouden Knulst Vloeren van harte aanbevelen bij anderen, we zijn plezierig geholpen en kochten een pvc vloer voor ons nieuwe woning, werden keurig op tijd geïnformeerd voor inmeten en leggen van de vloer...TOP.. Alle vriendelijkst waren de vloeren leggers, hebben veel plezier van de pvc vloer nou, echt een aanrader Knulst Vloeren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne mensen, mooie showroom”
Door Beurskens op maandag 26 sep 2016 '16
Nemen de tijd om vloeren te laten zien in de showroom. Bamboe Tapis visgraat vloer is netjes afgeleverd. Mooi materiaal en goed gelegd. Enige minpuntje zijn enkele kleine beschadigingen van wanden en architraaf door het 'botsen' van schuur of polijst machine.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aankoopervaring”
Door familie Scholma op zaterdag 24 sep 2016 '16
Zeer klantvriendelijk en servicegericht. Het advies van Roel werd zeer gewaardeerd. Uiteindelijk hebben wij bij een lokale ondernemer onze vloer aangeschaft, maar dat neemt niet weg dat wij op basis van service, meedenken en snel reageren Knulst van harte kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraken nagekomen”
Door Robbin op vrijdag 23 sep 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze voor een PVC vloer. Professioneel en vlot gelegd door de enthousiaste medewerkers! Het resultaat mag er zijn vinden wij! Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn allemaal nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Supertevreden”
Door Ronald Mastenbroek op donderdag 1 sep 2016 '16
Goed geholpen in de winkel. Men neemt de tijd. Ook goede afspraken gemaakt over de termijn waarop vloer gelegd werd. Verbouwing bij ons liep uit, maar dat was geen probleem. Vloer is keurig gelegd. Nadien nog een terugkomvetzoek gedaan waarop snel geacteerd werd. Supertevreden over de pvc-vloer van Knulst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect”
Door B.Kieft op dinsdag 30 aug 2016 '16
ik werd goed voorgelicht wat er zou gebeuren en de prijs was precies wat ze gezegd hadden. en leggen was perfect. Alles was netjes afgewerkt en de boel netjes achtergelaten. de jongens die vloer legden waren zeer beleefd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer”
Door Cees Mulder op maandag 29 aug 2016 '16
Een PVC-vloer.Deskundig advies gekregen van de heer Den Hartog.Het leggen is gegaan volgens afspraak. De vloer ligt strak en is mooi gelijmd. De trappen zijn vakkundig gesneden en gelegd door de heer Knulst zelf. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer vriendelijk”
Door Sergio Saman op donderdag 25 aug 2016 '16
Knulst Vloeren is een zeer vriendelijk bedrijf, geven prima advies op maat. Komen de afspraken na. De vloer werd prachtig gelegd en zeer vriendelijke personeel. geen 9 tot 5 mentaliteit. De jongens gingen gewoon door na 5 uur tot de vloer perfect gelegd was. Zeer tevreden en aan te bevelen bij een ander.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne leverancier”
Door Mike Peters op woensdag 24 aug 2016 '16
Knulst is een heel fijne leverancier om mee te werken. Ze hebben een zeer ruime keuze in vloeren en raamdecoratie, denken goed mee en houden zich aan afspraken. Ook het leggen van de houten vloer en het monteren van de raamdecoratie is professioneel. Kortom een aanrader!
Leggen van de vloer
Leggen van de vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Laurens en Renske op maandag 22 aug 2016 '16
Wij zijn zeer deskundig geholpen bij het uitzoeken van een houten visgraat vloer. Knulst (Bart) voelde goed aan wat wij van onze vloer verwachten en kon ons dan ook zeer gericht helpen met onze keuze. Ook voor de paar overgebleven vragen zijn we telefonisch erg goed geholpen. We hadden een strakke planning en het was fijn dat Knulst ook hier ons in bij kon staan. Wij raden Knulst iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ging niet goed”
Door Veerman Almere op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hadden voor onze nieuwbouw woning alles uitbesteed aan Knulst, boven laminaat, vloerbekleding op de trappen en zolder en een PVC vloer in de kamer. ZZP"er heeft laminaat vloer boven helemaal verkeerd gelegd en de plinten van beneden boven geplaatst met zeer veel lijm aan de bovenkant waardoor onze muren helemaal vernield zijn aan onderkant. De plinten moesten er nl af. Stukadoor geweest om dit te repareren niet geheel gelukt daarna over gesausd door schilder (zag je beschadigingen minder). [naam verwijderd door Qasa] heeft de bovenvloer helemaal opnieuw moeten leggen. PVC vloer was niet leverbaar kregen wij te horen om 11.15 uur op dag van leggen of wij even naar de zaak konden komen om nieuwe vloer uit te zoeken. Onmogelijk voor ons om dit binnen een paar uur te doen. Daarna hebben we vloer voor beneden geannuleerd (door Knulst veel te laat besteld en aan ons gecommuniceerd was al maanden bekend dat PVC vloer pas eind juni geleverd kon worden). We hebben bij een ander bedrijf een andere vloer laten leggen tot tevredenheid. Enige compensatie voor de schade hebben we amper gehad € 50,00. We hebben de verhuizing door dit alles met 4 dagen moeten uitstellen. Ga nooit met dit bedrijf in zee.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Service”
Door Bart van Leerdam op maandag 4 jul 2016 '16
In ons nieuwbouw appartement is 250 m2 PVC vloer gelegd. Vloer lag aanvankelijk goed daarna begon de vloer los te laten. Knulst gaf zeer goede service en na een aantal malen stukken PVc vervangen te hebben , heeft Knulst de gehele vloer eruit gehaald en vervangen. Ook daarna het gehele huis weer schoongemaakt! Het probleem bleek vocht onder de vloer te zijn, maar is nu naar onze volledige tevredenheid verholpen. Zeer goede service!
Onze pvc vloer
Onze pvc vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer over kurkvloer”
Door De heer en mevrouw Menting op zaterdag 2 jul 2016 '16
Circa 18 jaar geleden hebben we door de firma Knulst een kurkenvloer in de woonkamer laten leggen van ons huurhuis. Daar waren we zeer te vrede over. We hadden in die tijd een pup aangeschaft (Mechelaar) en de vloer heeft dus heel wat moeten doorstaan. Inmiddels zijn we weer in bezit van een jonge Mechelaar en werd het tijd om de kurkenvloer te vervangen omdat de laklaag te veel was beschadigd en herstellen niet meer rendabel zou zijn. We hadden al wat rondgekeken in onze omgeving en ons laten informeren of het mogelijk was om de kurkenvloer te vervangen door een pvc vloer. De antwoorden waren verschillend. De meeste bedrijven gaven aan dat, dat mogelijk was en stelde een klik pvc vloer voor. Omdat we een zeer goede ervaring hadden met de firma Knulst aangaande het leggen en de kwaliteit van vloeren leek het ons verstandig om ook eens langs de firma Knulst te gaan om te kijken wat zij voor ons konden betekenen. Al snel werd duidelijk dat als we kozen voor een PVC vloer, die over een kurkenvloer gelegd moest worden deze het beste kon worden gelijmd. Dat hield dus in dat de vloer moest worden opgeruwd, ontvet en geschuurd en daarna weer geëgaliseerd. Inmiddels is de vloer gelegd en ook nu weer kunnen we spreken over een prachtig staaltje van vakmanschap zoals de vloer is gelegd en opgeleverd. Wij zijn dan ook zeer blij dat we weer gekozen hebben voor de firma Knulst.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“PVC kliklaminaat”
Door M. van den Berg op woensdag 29 jun 2016 '16
PVC klick laminaat gekocht. Wordt persoonlijk door het bedrijf ingemeten.Goede service, produkten op tijd geleverd. Problemen worden netjes opgelost. Zeker aan te raden voor het inrichten van uw woning.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“PVC met houtlook”
Door Joost de Groot op vrijdag 17 jun 2016 '16
PVC vloeren voor begane grond, 1e en tweede verdieping gekocht, en ook de traptreden laten "bekleden" met PVC. Veel complimenten gekregen van bezoekers en verbaasde blikken: PVC? Ik dacht dat het hout was... Ik kan iedereen Knulst aanraden. Als het PVC over 25 jaar versleten is bestel ik daar opnieuw ;-).
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling waard”
Door Hans van Deuveren op vrijdag 17 jun 2016 '16
Wij werden geholpen door een betrokken en zeer kundig adviseur, klasse. Een prima bedrijf met een schitterende showroom, een bezoek meer dan waard !Nu ligt er bij ons een prachtige PVC vloer en zijn hier ontzettend blij mee. Dit bedrijf is een aanbeveling waard ! Heeft u plannen voor een nieuwe vloer GA DAAR KIJKEN !!!
Prachtige pvc vloer
Prachtige pvc vloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eiken parket”
Door Van Rhijn op dinsdag 14 jun 2016 '16
Bij het uitzoeken van het parket zijn we uitstekend geadviseerd. Zeer ervaren medewerker die goed op de hoogte is van de voor- en nadelen van alle typen vloeren. Het leggen van onze vloer is met de grootste zorg gedaan. Het eiken visgraat parket ligt er perfect in. Dank! !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door R.G.Horlings op maandag 13 jun 2016 '16
Onlangs hebben wij door Knulst uit Nunspeet een PVC vloer laten leggen. Dit is over een kurkenvloer gelegd en ziet er prachtig strak uit. Via mondreclame zijn we bij Knulst vloeren terecht gekomen en kan dit bedrijf zeker aan raden voor een mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goede begeleiding”
Door B. Benschop op zondag 12 jun 2016 '16
De firma Knulst heeft ons zeer goed begeleidt bij het maken van de keuze voor onze nieuwe vloer. Onze verkoper had al snel door wat wij een mooie vloer vonden. Heeft kundig advies gegeven. Ook het leggen is zeer professioneel verlopen. Het eindresultaat is simpelweg prachtig. Een prachtige moderne white wash eiken visgraatvloer met levenslange allure. Wat zijn we blij geweest met Knulst en vooral met het eindresultaat! Samengevat Prettig, professioneel en een prachtige vloer als eindresultaat. Zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vloer ligt er top in”
Door W. Meijer op vrijdag 10 jun 2016 '16
Prima gesprek vooraf gehad en vloer ligt er top in! Kwaliteit voor goede prijs. Werd er snel en vakkundig ingelegd. Kon uiteindelijk wel wat strakker tegen de wanden worden gelegd, maar verder prima! Voor een andere ruimte gaan we Knult waarschijnlijk weer vragen om ook zorg te dragen voor die vloer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Snel en precies”
Door Paul van Renselaar op donderdag 9 jun 2016 '16
Vorige maand hebben wij een vloer gekocht bij Knulst Vloeren en tevens laten leggen door het deskundige personeel. Vanaf het eerste moment heeft Ewout van Knulst ons voorzien van duidelijk en nuttig advies, waardoor we nu de perfecte vloer hebben uitgekozen. We twijfelden eerst of we de vloer zelf zouden leggen, maar naderhand zijn we blij dat we dit hebben laten doen. De snelheid en precisie waarin de vloer gelegd is in onze "scheve" woning uit 1947 hadden wij zeker niet kunnen evenaren. Kortom; enorm tevreden met de vloer en de service van Knulst. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastisch”
Door Betty Kessing op donderdag 2 jun 2016 '16
Knulst was het derde bedrijf wat ik bezocht over informatie van PVC vloeren, de dag daarna stond het laatste bedrijf op de agenda. De ontvangst was prettig en open. Bart Mulder mijn adviseur bij Knulst heeft me grandioos geholpen. Alle stalen die ik mooi vond werden uitgelegd tot er drie overbleven. Van die drie werden voor en nadelen uit de doeken gedaan. Ter plekke besloot ik tot aankoop en belde de afsraak van het andere bedrijf af. Het personeel wat de vloer kwam leggen was vakkundig, bereid tot meedenken en heeft een fantastische vloer neer gelegd. Een heel klein minpuntje was de communicatie met de planner maar ook dat was met een telefoontje snel opgelost. Kortom...... Fantastisch!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alle lof”
Door M. J. van Splunter op zondag 29 mei 2016 '16
Eerst prima advies gehad met de keuze van pvc. Daarna uitvoerige inspectie van de vloer voor het egaliseren, dat lag er superglad in, zodat het eindresultaat ook prachtig is geworden!!
Alle lof voor Knulst! Fam. Van Splunter Harderwijk
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet de goedkoopste wel de beste”
Door Smith op vrijdag 27 mei 2016 '16
Onze derde vloer is door firma Knulst gelegd en wederom zijn wij uitermate tevreden. Het is een goed, degelijk en eerlijk bedrijf. Klant vriendelijk, denken mee, goede vaklui, leggen de vloer mooi en strak erin. Dus zonder platte vloerplintjes om spleten en dergelijke te bedekken. Niet de goedkoopste maar wel de beste. Het bedrag vergeet je, de mooie vloer blijft. Geen prijsstunter bedrijf, daarom kunnen ze ook kwaliteit leveren. Wenst u zichzelf een mooie houten vloer toe? Zoek dan niet verder en schaf hem gewoon bij Knulst aan! Een hartelijke groet, Familie Smith - Epe
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiterst tevreden”
Door R.L. Scherer op donderdag 26 mei 2016 '16
Wij hebben Knulst ervaren als een deskundig, betrouwbaar en snel reagerend bedrijf met goede service en adequate nazorg. Bovendien genieten we elke dag van de aanbevolen en gekozen PVC Gerflor vloer.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uiteindelijk uitstekend eindresultaat”
Door Familie Bijl op zondag 8 mei 2016 '16
Buitengewoon plezier eerste contact. Uitstekend geadviseerd. Maar we hadden bijzondere wensen en daarin werd hulp toegezegd. Om een ruimte van drie centimeter onder de vloer te vullen wilden we vloerverwarming in die ruimte hebben. Knulst had daar ervaring mee en zou de contacten met de installateur regelen. Dat werd niks. Vervolgens regelden ze een andere leverancier, maar die vroeg een extreme prijs voor het klusje. Uiteindelijk hebben we onze wensen aangepast, omdat Knulst niet kon leveren wat wilden. Uiteindelijk is de bamboe vloer wel geleverd en prachtig gelegd, maar pas na aandringen door Knulst in de olie gezet. En het zeiltje voor de WC is later geleverd, want er was wat fout gegaan bij de leverancier. Onze ervaring met Knulst is wat gemengd. Het zijn absoluut vakmensen, maar de organisatie grijpt niet overal helemaal goed in elkaar. En vervolgens doen ze hun stinkende best om het toch netjes op te lossen. We hebben alleen maar aardige en behulpzame mensen gesproken en het eindresultaat is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Cees van Stipdonk op zondag 1 mei 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden over zowel de deskundige adviezen van de medewerker in de winkel, als de professionele kwaliteiten van de medewerker die de vloer heeft aangebracht. Daarnaast zijn door deze medewerker de deuren ( 9 stuks) op maat gezaagd. Geweldige service. Ook is er - 4 maanden na plaatsing - telefonisch contact opgenomen om de ervaringen met de vloer te checken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed advies gehad”
Door Peter Buijs op zaterdag 30 apr 2016 '16
Via via kwamen we bij Knulst uit. We zijn goed ontvangen en we hebben van Maarten een zeer goed advies gekregen in materiaal maar ook zeker met betrekking tot de kleur. Het gaf ons gelijk een goed gevoel. Ondanks dat de planning niet helemaal vlekkeloos verliep was alles volgens afspraak af en genieten we nog dagelijks van onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super tevreden”
Door Aad Groen op zondag 20 mrt 2016 '16
tja, het klinkt misschien overdreven, maar ik kan niets anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn. Niet alleen over de knulst-vloer maar ook het hele voortraject heeft ons veel plezier en tevredenheid gebracht. Aardig personeel, prima en betrokken eigenaar en fijne communicatie. Voor ons een 10!!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Vakmanschap”
Door G.A. van Duuren op vrijdag 4 mrt 2016 '16
Als zeer kritische consument hebben wij voor Knulst in Nunspeet gekozen voor het leggen van de PVC vloer in ons nieuwe appartement. Dit mede vanwege de professionele uitstraling en de enorme keuzemogelijkheid van verschillende fabrikanten. Voor het leggen werd er eerst door JK de vloerverwarming aangelegd. Het egaliseren vraagt dan extra veel aandacht en dient uiterst secuur te gebeuren. De firma Knulst uit Nunspeet heeft dit met de grootst mogelijke zorg gedaan, waardoor het leggen van de vloer perfect kon worden aangepakt. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn een schitterende vloer die met zorg en degelijk vakmanschap is gelegd en een lust is voor het oog. Niet onbelangrijk, gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Wij kunnen de firma Knulst daarom met volle overtuiging en zonder enige restrictie bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eerlijk vakmanschap”
Door Casper Lange op woensdag 24 feb 2016 '16
In twee woorden: eerlijk vakmanschap! In 2015 heb ik voor ons huis twee houten vloeren (bamboe) besteld bij Knulst en voor mijn moeder een eiken vloer. Bij ons huis was het een uitdaging om de vloer goed te egaliseren; de mensen van Knulst zijn tot driemaal langs gekomen om het perfect te maken. Daarna zijn de vloeren er vakkundig en zeer netjes ingelegd. Alles is met plinten prachtig afgewerkt. Nu het 'winter'seizoen is geweest kunnen we ook zeggen dat de vloer zich prima houdt op vloerverwarming, mits de voorschriften worden gevolgd. Ook bij mijn moeder ligt de vloer prachtig in haar nieuwe appartement. Iedereen valt de sjieke uitstraling op. Ik heb goede ervaringen met Knulst en zou het bedrijf zeker aan anderen aanraden.
Bamboe houten vloer
Bamboe houten vloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goede service”
Door Haverkort op zondag 21 feb 2016 '16
Zomer 2015 hebben wij een houten vloer aangeschaft en laten leggen door Knulst vloeren. We zijn bij aankoop prettig geadviseerd voor een juiste keuze. De vloer is in twee dagen gelegd en in de olie gezet. Toch is er bij het aanbrengen van de olie iets niet goed gegaan waardoor de vloer er wat vlekkerig uit zag. Op aanraden van Knulst hebben we dit zelf proberen te herstellen door opnieuw bij te olien, maar hier is het alleen maar erger van geworden. Na overleg is Willem Knulst zelf bij ons langsgekomen om een kijkje te nemen en heeft vervolgens in twee dagen de vloer opnieuw opgeschuurd en in de olie gezet. Hiervoor zijn geen addionele kosten in rekening gebracht. Onze vloer ziet er nu echt schitterend uit, erg tevreden en blij met de service vanuit Knulst.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top geholpen”
Door Jacqueline op vrijdag 19 feb 2016 '16
Bart van Knulst is zeer behulpzaam geweest bij het uitzoeken van de vloer. Van iedere product dat mij aansprak heeft hij een sample-stuk geregeld en dat kon ik thuis in het licht zoals dat bij ons binnenvalt, neerleggen. De prijs van de vloer van Knulst is prima. We zijn erg tevreden. Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbevelen zonder enig risico”
Door Marieke van Drooge op donderdag 11 feb 2016 '16
Wij hebben bij Knulst een prachtige eiken vloer gekocht, een zgn. Woca vloer. Dat ging natuurlijk niet zomaar. Eerst kwam er iemand van Knulst bijna 2 uur bij ons langs om alles op te meten en te bespreken, ook de op te lossen problemen. Hij had ook al voorbeeld vloertjes bij zich, zodat we meteen een idee hadden. Daarna was het even wachten op de vloerdelen. Het leggen ging perfect door één, later twee hele prettige mensen. Natuurlijk werd er nog in-geolied (dit allemaal in 2 dagen) en mochten we een dag niet op de nwe vloer komen. Zelfs toen we één plank niet fraai vonden, werd die zonder problemen (en zelfs met humor) vervangen, zonder dat de hele vloer er weer uit hoefde. Kortom we kunnen dit bedrijf zonder enig risico aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Kwaliteit”
Door Dennis Wessels, Merkmannen op donderdag 4 feb 2016 '16
Voor ons nieuwe kantoor in Kampen hebben we voor een kwaliteitsvloer van Knulst gekozen. Een die past bij het monumentale pand, het straalt kwaliteit en klasse uit. De vloer is er netjes ingelegd en wij zouden dit bedrijf van harte aanbevelen bij anderen. Kortom, we zijn erg tevreden met onze keuze. Ga zo door, daar in Nunspeet.
Vloer met visgraatmotief
Vloer met visgraatmotief
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Helemaal goed”
Door Charlotte op vrijdag 29 jan 2016 '16
Via internet zijn wij bij Knulst uitgekomen. We wilden op korte termijn al de vloer en zij hebben alles op alles gezet omdat voor elkaar te krijgen. Heel erg fijn! Met als een resultaat een prachtige visgraatvloer in de woonkamer en keuken die veel sfeer en warmte in het huis heeft gebracht. Ook het keuzegesprek en de verder communicatie was prettig. Helemaal goed dus, en zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ambassadeursfunctie”
Door Joey van Bergenhenegouw op woensdag 20 jan 2016 '16
Ik ben in contact gekomen met de Firma Knulst na het bestellen van een brochure ter inspiratie. Na enige tijd werd ik pro-actief gebeld om te vragen naar mijn wensen etc. Vervolgens is er een deskundig persoon bij ons thuis geweest om mee te denken naar een oplossing voor onze wensen. Het inmeten en leggen van de vloeren, evenals het tussentijdse contact bij vragen heeft onze verwachtingen overtroffen. Ik ben ambassadeur geworden van Knulst! Dankzij de mensen die er werken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakidioten”
Door Michiel van Olst op maandag 18 jan 2016 '16
Wat een geweldig bedrijf en wat een keuze, je merkt direct dat dit direct vak idioten zijn, alles van A tot Z super geregeld. De adviseurs ademen hout......we hebben een prachtige donkerbruine visgraat eiken vloer laten leggen, iedereen die bij ons binnenkomt maakt direct een opmerking over deze pracht vloer. Adviseur Roel wist precies wat we wilden, fijne jongen om zaken mee te doen, ook Greetje is een heerlijk mens, we voelden ons direct op ons gemak..... Het is elke dag genieten op deze klasse vloer ! Een aanrader om eens dit Veluwse bedrijf te bezoeken.
Donkerbruine visgraat eiken vloer
Donkerbruine visgraat eiken vloer
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Houten vloer”
Door Peter de Lange op zaterdag 9 jan 2016 '16
Achteraf zijn wij ontzettend blij dat wij voor deze houten vloer hebben gekozen, wat een sfeer en warmte straalt dit uit. Hout leeft!
De adviseur van Knulst is bij ons thuis geweest om verschillende soorten afzeliahout te laten zien. Fijn dat ze bij ons thuis kwamen, dan konden wij gelijk zien hoe het bij de meubels zou staan.
Wij hebben gekozen voor een afzelia visgraat vloer, ook op de bovenverdiepingen. Ook de trap en het traphekje zijn gemaakt van afzeliahout. Dit zorgt voor een prachtig totaalplaatje. De houten vloer is er zeer deskundig en professioneel ingelegd en erg netjes afgewerkt. De bies rondom de houten vloer maakt het af, dit zorgt voor de puntjes op de i. Van a tot z zijn wij erg prettig geholpen en wij zijn erg blij met onze visgraatvloer. Hartelijk dank voor het goede contact en het fantastische eindresultaat!
Fam. De Lange, Den Haag
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hoge kwaliteit”
Door fam. Van Noort op donderdag 7 jan 2016 '16
Via internet zijn wij bij Knulst terecht gekomen. Als architect van ons eigen huis vonden wij het belangrijk om voor een strakke maar warme vloer te kiezen. Op verschillende websites hebben wij gekeken naar vloeren in essenhout. Ondanks dat het niet een zeer gewilde houtsoort is, had Knulst toch de mogelijkheid om essenhout als hoogkantparket te leveren. Dit heeft op de slaapverdieping een heel mooi beeld opgeleverd, de vloer loopt naadloos door in alle kamers en vormt met de trap in Essenhout een mooi en rustig beeld. Voor in de werkkamer wilden we graag een extra brede eiken houten vloer, licht wit geolied. De adviseur van Knulst heeft ons thuis diverse opties getoond, wat het makkelijker te beoordelen maakte. Het leggen is ook goed en snel verlopen. De vloer is van hoge kwaliteit en kan gelukkig tegen een stootje.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“2 vloeren”
Door Sina op donderdag 7 jan 2016 '16
Knulst heeft 2 vloeren gelegd in 2 verschillende ruimtes. Goede producten, vakkundig gelegd en alles na de werkzaamheden netjes opgeruimd! De verkoopafdeling heeft ons goed geadviseerd welke materialen we moesten kiezen. Volgende keer gaan we zeker weer naar Knulst toe.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Visgraat parketvloer”
Door Kok & Heijkamp Makelaars op dinsdag 5 jan 2016 '16
Al geruime tijd doen wij zaken met Knulst. Vier jaar geleden verhuisden wij naar ons nieuwe kantoorpand waarbij Knulst de houten parketvloer (visgraat) heeft geleverd, alsmede ook alle stoffering en raamdecoraties. Tot volle tevredenheid. Het advies, de levering en de aftersale is uitstekend. Gevolg is dat wij in de 2e helft van 2015, de aanbouw van ons kantoor weer geheel door hen hebben laten afwerken. En weer tot 100% tevredenheid. Van harte aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vloer voor boerderij”
Door Xander op maandag 4 jan 2016 '16
We hebben in onze oude boerderij alles zoveel mogelijk in de oude stijl hersteld. Natuurlijk wilden we hier een passende vloer bij, die dezelfde geleefde uitstraling heeft. Via internet zijn wij bij Knulst terecht gekomen. Op een zaterdag zijn we het klussen even ontvlucht en richting de Veluwe gereden. Eenmaal aangekomen bij Knulst hadden we gelijk een goed gevoel. Het was die zaterdag erg druk in de showroom. Ondanks dat straalde het bedrijf een bepaalde rust uit. We zijn even in het dorp geweest om te lunchen en daarna zijn we teruggekomen naar de showroom. Het sprak ons erg aan dat er geen ‘9 tot 5’ mentaliteit is. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en er werd met ons meegedacht. De collectie was gigantisch groot maar toch hebben we voor ons, de mooiste vloer gevonden. We hebben gekozen voor een eikenhouten vloer, maximaal gerookt, zwaar verouderd en met een zwarte olie. Voor de werkkamer hebben wij gekozen voor PVC en voor de slaapkamer laminaat. Heerlijk dat Knulst alles aanbiedt en dat we alles in een middag konden uitzoeken.

Aangezien de verbouwing een plan van jaren is, zoeken wij in fases de vloeren uit. Voor de overige ruimten komen wij zeker weer terug bij Knulst.

Inmiddels liggen er in 3 ruimtes een vloer. We hebben tijdens het verbouwen veel verschillende vakmannen in ons huis gehad, maar het was een verademing toen de jongens van Knulst kwamen. Ze zijn erg netjes, werken hard en doen bijvoorbeeld keurig hun schoenen uit bij binnenkomst. Kleine dingen die voor ons erg belangrijk zijn.

Het eindresultaat is echt fantastisch. Voornamelijk de houten vloer past volledig in de stijl van ons huis, mooi verouderd en doorleeft. Als we aan de volgende vloer toe zijn, is het meer dan de moeite om richting Nunspeet te komen. Tot ziens!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alles klopt”
Door fam. de Vos op woensdag 30 dec 2015 '15
Wij zijn niet van die mensen die meerdere winkels bezoeken omdat we daar simpelweg geen zin in hebben. Het moet goed zijn, degelijk materiaal en het bedrijf moet vooral kwaliteit leveren! Dit laatste hebben we zeker ervaren bij de firma Knulst met de aanschaf van een houten vloer. Via internet, Google kwamen we op hun site terecht, brochure aangevraagd , winkel bezocht , advies gekregen,stalen mee, thuis keuze gemaakt , vloer besteld , 4 weken later geleverd (zeer vakkundig) Klinkt als in een adem, zo is het gegaan,totaal ontzorgt !
Ook de nazorg perfect, laatst belde we voor het onderhoudsadvies, waren we kwijtgeraakt. Binnen 10 minuten in m'n mailbox . En wat verbaasd ons, 2 uur later worden we gebeld door Knulst of alles was gelukt qua onderhoud. En,de vloer is zo geweldig mooi, iedere dag weer genieten. We zijn meer dan tevreden! Groetjes, Fam. de Vos
Alblasserdam
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Sterke punten”
Door T.Brackel op maandag 28 dec 2015 '15
Prima! Sterke punten. Ik heb veel plezier gehad in de wijze waarop vader en zoon de vloer legden, waarin zoveel respect was, over en weer. Dat is extra genieten! De vloer ligt er geweldig bij, vele buren (60 woningen opgeleverd) kwamen met hun vloerlegger bij mij om aan te wijzen hoe zij de vloer en vooral de mooie plint (goed uitgezocht door firma Knulst!) gelegd wilden hebben. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verdienen het”
Door Jan Mulders op maandag 28 dec 2015 '15
Na lang zoeken kwamen wij bij de Firma Knulst terecht! Daar hebben wij geen spijt van. Reden 1) kwamen kijken en gaven een prijs opgave 2) Gingen met de prijs akkoord en toen de man "die van de hoed en de rand" wist/weet. Gelukkig maar. De vloer ging een paar mm omhoog, Tja we moeten wel de voor deur kunnen openen. Kwam met een prima voorstel.
3) Toen kwamen de "leggers", bleken broers te zijn. Als 87 jarige vind ik het heerlijk om met jonge mensen om te gaan, en dat was bingo. Prima werk en veel plezier gehad, maar ook een prachtige vloer! Wij wensen de firma Knulst werk toe, ze verdienen het! Vriendelijke groeten B en J te Soest
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect gelegde sjieke vloer”
Door HM Wassink op zondag 26 apr 2015 '15
Zeer onlangs heb ik deze site ontdekt en daar wil ik graag een reactie op geven van onze ervaringen met firma Knulst van ruim een jaar geleden. Wij zochten toen een vervanging voor ons op leeftijd rakende wollen tapijt. Daarbij kwam ook een pvc-vloer in beeld, waarover wij na studie een hele lijst van vragen hadden. De speurtocht op internet bracht ons bij Knulst. Wij zijn daar geweest, eigenlijk alleen nog voor informatie. Dan gebeurt er iets bijzonders. Tijdens dat nog volledig informatieve gesprek worden alle vragen die we in ons hoofd hebben, perfect, zeer deskundig en naar volle tevredenheid beantwoord. Daarom hebben wij ook de fa. Knulst opdracht gegeven tot plaatsing van de vloer. De vloer is verlijmd gelegd op een perfecte ondervloer, geschikt voor een appartement. Zwevend, maar wel zeer strak tegen de bestaande plint. Extra liggende plinten zijn niet nodig geweest. En schoon is hun werkwijze, alsof ze het alleen voor zichzelf gedaan hebben. Weliswaar moest nog een vierkante meter nageleverd en geplakt worden, maar dat kwam door een op ons verzoek andere legwijze. Nu, na een jaar, zijn wij er nog steeds onder de indruk van en genieten wij dagelijks van het resultaat van de voorlichting en zeer gedegen en perfecte werkwijze van hen. Wij zien duidelijk dat een door Knulst gelegde vloer er strakker en mooier bijligt dan menig ander. Wij horen dat ook. Voor Knulst Vloeren geldt: hun vakmanschap is werkelijk perfect meesterschap, en daarbij zijn ze ook nog zeer klantvriendelijk. Kortom, wij prijzen ons nog steeds zeer gelukkig met onze door hen gelegde pvc-vloer.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Knulst”
Door E.J. Ebbers op zondag 9 nov 2014 '14
Het betrof bij ons thuis na een interne verbouwing een aanvulling op een bestaande eiken vloer. Advies vooraf prima en plezierig. Het nieuwe deel werd vlot gelegd en de oude vloer vakkundig geschuurd en in de olie gezet. De vloerleggers zijn vakmensen. Aftersales van Knulst echter slecht (in mijn geval)! De verkoper bleek 40% teveel vloer te hebben opgemeten. Dat kon niet worden teruggenomen en ook niet worden verrekend, moest worden afgenomen. Als vergoeding zou een onderhoudspakket worden geleverd wat vervolgens slechts gedeeltelijk werd geleverd. Telefoongesprek met de verkoper daarover verliep onplezierig. Een brief over deze gang van zaken met de directie werd niet beantwoord.

Naschrift van E.J. Ebbers ontvangen door Qasa.nl op 12 december 2014: De huidige verkoopleider heeft nav het bovenstaande contact opgenomen. Daarbij is geprobeerd te achterhalen wat er fout is gegaan in eerdere communicatie en afspraken. Er is excuses aangeboden en de afhandeling is alsnog naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service is goed”
Door van der Beek op maandag 10 mrt 2014 '14
Op aanraden van een vriend, die de vloer heeft gelegd, heb ik mijn nieuwe vloer bij Knulst gekocht. Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de service, alle afspraken zijn nagekomen en de kwaliteit van de vloer is fantastisch.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Degelijk bedrijf”
Door Kees van Splunter op woensdag 5 mrt 2014 '14
Via de website hebben we Knulst Vloeren gevonden en alhoewel we ook nog bij andere leveranciers zijn wezen kijken hebben we voor Knulst gekozen. Ze denken met je mee, zijn klantvriendelijk en bieden goede service. Alle afspraken zijn nagekomen en toen na het leggen bleek dat er twee lijmpunten niet helemaal in orde waren zijn ze gelijk gekomen om dit te verhelpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door Port op donderdag 13 feb 2014 '14
Over mijn ervaringen met Knulst vloeren kan ik kort zijn, de klantvriendelijkheid en de service zijn goed en de levering verliep prima.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ze werken netjes”
Door Mevr. B. op woensdag 18 dec 2013 '13
Door de website en een advertentie ben ik in de showroom gaan kijken. Ik ben er deskundig geadviseerd, het zijn vriendelijke mensen, ze werken netjes en leveren een goed product. Alle afspraken worden nagekomen en ik heb geen enkele klacht.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zelf gelegd”
Door Familie Klaasse op woensdag 27 nov 2013 '13
Wij hebben de pvc vloerdelen zelf opgehaald en ook zelf gelegd. De kwaliteit valt ons wat tegen, er zitten spleten tussen de delen, en dat hadden we zo snel niet verwacht. Hierover hebben we contact met Knulst gehad en we hebben afgesproken dat we het nog even aan zullen kijken. Over de klantvriendelijkheid en de service zijn we tot nu toe tevreden en we hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Dachten goed mee”
Door A.H. op woensdag 30 okt 2013 '13
Omdat we in de buurt geen vloer naar onze zin konden vinden en mijn dochter, die aan een prijsvraag van Knulst in het blad Woonstijl had meegedaan, het steeds maar over Knulst bleef hebben, zijn we naar de showroom gegaan. We werden er heel goed ontvangen en tijdens ons gesprek werden we ook geattendeerd op zaken waar we zelf niet direct aan gedacht hadden. We zijn prima begeleid en geadviseerd in onze keuze en vanaf ons bezoek aan de showroom tot aan het leggen van de vloer is echt alles goed gegaan. We hebben Knulst inmiddels al aangeraden aan kennissen die binnenkort gaan verhuizen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
Adresgegevens Knulst Vloeren
aNunspeet, Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 25 27 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland