Feedback
9,3

Knulst Vloeren

Website: www.knulsthoutenvloeren.nl "Uitstekend" score uit 148 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.knulsthoutenvloeren.nl | tel: 0341-252787 | Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulsthoutenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst is nog een écht oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het centraal gelegen Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor onze zowel klassieke als moderne vloeren. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Knulst biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijk gelegde vloer van Knulst.

Knulst Houten Vloeren: www.knulsthoutenvloeren.nl
Knulst PVC Vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Tapijt: www.knulst-tapijt.nl
Knulst Raamdecoratie: www.knulst-raamdecoratie.nl
Ervaringen
Er zijn 148 ervaringen over Knulst Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren98 ervaringen
4 sterren46 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Verademing”
Door VTE makelaars op woensdag 16 aug 2017 '17
Voor ons nieuwe kantoor waren wij op zoek naar een pvc-vloer. Voordat we bij Knulst terecht kwamen, hadden we al diverse andere vloerenbedrijven bezocht. Bij geen van allen hadden we echter een goed gevoel. Bij deze andere bedrijven was de informatie onduidelijk, verliep de communicatie slecht en werden afspraken niet nagekomen. Bijna stonden we op het punt dan maar géén pvc-vloer te nemen maar een andere oplossing te kiezen. Tot ik bij toeval de firma Knulst vond. Wat een verademing! Vanaf het eerste contact liep alles perfect. Adviseur Roel stond mij zeer duidelijk en vriendelijk te woord, Jolanda van de planning regelde alles tot in de puntjes en ook de heren die ter plekke kwamen inmeten, voorbehandelen en leggen waren zeer deskundig en correct. Het bleek dat onze oude, beschadigde dekvloer niet zomaar geschikt was om te egaliseren, maar nog een extra voorbehandeling nodig had. Ook dit werd door Knulst vakkundig geregeld. Gelukkig dat zij dit opmerkten, zodat problemen in de toekomst voorkomen konden worden. Alle afspraken werden keurig bevestigd, iedereen van Knulst was altijd op tijd en de uiteindelijke vloer ziet er keurig uit. Wij zijn erg blij met de vloer, maar vooral met onze keuze om dit door Knulst te laten uitvoeren. In vergelijking tot de andere bedrijven waar wij contact mee hadden, geeft Knulst ook veel uitgebreidere garantie, zowel op hun voorbereidende werk als op het pvc zelf, wat wij ook erg prettig vinden. Uiteindelijk waren we bij Knulst iets duurder uit, maar dat was het zeker waard. Liever iets meer betalen, maar dan ook een goede vloer afgeleverd krijgen met prima service, dan een paar euro besparen en achteraf veel problemen krijgen. Beste mensen bij Knulst, dank jullie wel voor het goede werk en de plezierige samenwerking. Wij bevelen jullie van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig gelegd”
Door D.slurink op dinsdag 8 aug 2017 '17
Onze ervaring was er een van vallen en opstaan. Te veel mailverkeer naar onze mening. Zoals u weet ging er iets mis met de tijdige levering van de vloer maar uiteindelijk is alles toch naar onze tevredenheid opgelost. We willen zeker uw bedrijf bij anderen aanbevelen omdat het keurig gelegd is.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Houten vloer”
Door Henny en Gerry Klumpert op dinsdag 1 aug 2017 '17
Prima geholpen bij het uitzoeken, daarna de moeilijkheden voorterffend opgelost. Wij hebben een houten vloer voor ons verdere leven. Firma Knulst kunnen wij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door J.H. Verboom op dinsdag 1 aug 2017 '17
Een goede begeleiding in het gehele proces.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vlekkeloos”
Door Rob Puik op zondag 23 jul 2017 '17
Vanaf het leggen van het eerste contact tot aan het leggen van onze vloer verliep het contact met Knulst vloeren vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Pauline en Bart Amsing op zaterdag 22 jul 2017 '17
Wij hebben een pvc-vloer gekocht bij Knulst vloeren. We zijn prettig geholpen en er werd goed advies gegeven. De tijd daarna is er contact geweest over het inmeten en leggen van de vloer, deze contacten verliepen prettig. We zijn tevreden over het leggen van de vloer De vloer ligt prachtig en we ziin er erg blij mee!
PVC vloer
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nette vloer”
Door Jan en Joke Foppen op maandag 17 jul 2017 '17
vloer ligt er netjes en strak in. het opleveren van de vloer viel ons tegen. Wij hadden verwacht meer uitleg tekrijgen wat onderhoud betreft. En dat we de juiste onderhoud olie meteen aan gereikt zouden krijgen. Met de nodige tekst en uitleg. We hopen de olie nog te krijgen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“PVC met vloerverwarming”
Door José van de Pol op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij hebben vloerverwarming aan laten leggen en een PVC vloer aangeschaft bij Knulst. Het hele vloer project is onder regie van Knulst uitgevoerd. Knulst heeft JK vloerverwarming aangestuurd vwb het frezen in de vloer en het aanleggen van de vloerverwarming. Vervolgens heeft Knulst de volgende dag de sleuven dichtgesmeerd en de vloer voorbewerkt. Dit was nodig omdat niet alle lijm kon worden verwijderd. De lijmlaag moest worden afgedekt. Dag 3 is de benodigde egaline aangebracht en dag 4 is de PVC vloer gelegd. Wij zijn super tevreden over de adviezen van Knulst, het in overleg plannen van het hele proces en het nakomen van afspraken. Knulst heeft ons ontzorgt tijdens het hele proces. Uiteindelijk ligt er een prachtige vloer, waar we super blij mee zijn. Knulst is een aanrader voor uw nieuwe vloer.
PVC vloer
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Peters op dinsdag 11 jul 2017 '17
Prima geholpen door Roel Kok, prachtige vloer, mooi gelegd!! afspraken heel goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aankoop vinyl en laminaat”
Door Fam Krooneman op woensdag 28 jun 2017 '17
Ook wij hebben van Knulst een vinyl vloer op de begane grond en laminaat op de verdiepingsvloer, en plissee gordijnen. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, mede door de vakkundige mensen die het werk moeten uitvoeren. Je kunt ook merken dat er veel aandacht wordt besteed aan inmeten en andere voorbereidingen. Wij zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bamboo parketvloer”
Door Ronald Bontje op dinsdag 27 jun 2017 '17
In 2015 heeft Knulst Vloeren bij mij een mooie bamboo parketvloer gelegd (verlijmd). Na 10 maanden bleek deze op verschillende plaatsen in de huiskamer, hal en keuken los te laten van de betonnen vloer. De heer Knulst heeft toen laten onderzoeken wat de oorzaak was. Het bleek dat de vloer met de egalisatielaag op veel plaatsen losliet van de betonnen ondergrond. Door oude lijmresten van de vorige vloer. De heer Knulst heeft toen een fantastische service geleverd: de gehele vloer op de begane grond werd kosteloos vervangen. Om de overlast voor ons te verlichten werd er een grote zeecontainer geregeld voor de opslag van onze meubels etc. Niemand zat natuurlijk op deze ingrijpende werkzaamheden te wachten, maar uiteindelijk is alles netjes en in goed overleg afgehandeld. Ik kan Knulst Vloeren dan ook met name vanwege de service en de prettige omgang aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A Vrijhof op dinsdag 27 jun 2017 '17
In de winkel goed geholpen. Uiteindelijk een pvc vloer gekocht. We hebben de tijd gekregen om een keus te maken. Wat ik wel jammer vind is dat nu de vloer er ligt we niets meer gehoord hebben. Het zou wel fijn zijn geweest als er nog even gebeld was wat we van het resultaat vinden en of we tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Probleem goed opgelost”
Door Folkert Bolkestein op dinsdag 27 jun 2017 '17
Een paar maanden nadat Knulst onze vloer heeft gelegd is deze gaan kieren, schotelen en barsten. Ik wil mijn waardering uitspreken voor de manier waarop Knulst dit probleem heeft opgelost. Uiteindelijk is alles hersteld zonder meerkosten en zelfs met een gratis aanpassing als bonus. De toon van de communicatie is steeds vriendelijk en zakelijk gebleven.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top”
Door Nico op maandag 26 jun 2017 '17
na goed en deskundig advies gekozen voor een mooie pvc vloer en raam-stoffering. over de service..... gewoon TOP!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Wesley op maandag 26 jun 2017 '17
Mooie vloer, strak gelegd, goeie service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Schuurbehandeling”
Door Marita van Dijk op zaterdag 24 jun 2017 '17
Knulst Vloeren heeft in mei 2017 onze vloer een onderhoudsbeurt gegeven. We waren in de veronderstelling dat onze vloer geschuurd moest worden om er weer mooi uit te zien. Echter, na een reiniging en behandeling met olie ziet de vloer er weer prachtig uit! Wij zijn heel erg tevreden en hopen natuurlijk dat de vloer er weer een aantal jaren tegenaan kan. Maar, mocht het weer nodig zijn, dan kiezen wij zeker weer voor Knulst!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“PVC vloer”
Door Trinus Postma op donderdag 22 jun 2017 '17
Wij hebben een pvc vloer bij Knulst gekocht en via Knulst door JK EDE vloerverwarming aan laten leggen. Uitstekende planning, uitstekende kwaliteit vloer en uitstekend gelegd. Binnen 1 week alles gelegden aangesloten. Wij hebben een goede voorlichting gehad van Knulst, enorme keuze mogelijkheden in de winkel. Prijs all in was goed. Wij hebbben vrienden geadviseerd om bij Knulst te gaan kijken (is ook gebeurd).
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakdeskundigheid”
Door Jan en Marijke Pijnenburg op woensdag 21 jun 2017 '17
Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat alle contacten met Knulst Vloeren vakdeskundigheid en aandacht voor de klant uitstraalden. Adviseurs, klantenservice, planner/inmeter en vloerlegger dachten steeds met ons mee en het resultaat is een houten vloer die precies is geworden zoals wij voor ogen hadden. Geen moeite teveel en klantenbinding in optima forma.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfecte vloer”
Door J.A.M. van der Zalm op dinsdag 20 jun 2017 '17
Vanaf onze binnenkomst in uw winkel voelden wij ons op ons gemak. Verkoper de heer Rik Wouters nam alle tijd om ons wegwijs te maken in het zeer uitgebreide vloerenaanbod en dank zij hem wisten wij na ± 1 uur welke vloer wij wilden. De vloer is perfect gelegd en de afwerking met plinten en strippen is werkelijk een lust voor het oog. Hulde aan deze vaklui, kunstenaars zijn het. Wij zijn nooit eerder zo blij verrast geweest met de aankoop van een nieuwe vloer en dat zijn er toch echt al aardig wat geweest. Eenmaal weer terug thuis werden wij gebeld door medewerkster Jolanda met de vraag of wij tevreden waren en zij attendeerde ons nogmaals op de nazorg van Knulst Vloeren. Ook dat versterkte natuurlijk ons toch al fijne gevoel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakkundig gelegd”
Door Fam. van Remmerden op dinsdag 13 jun 2017 '17
De pvc lamellenvloer is super vakkundig gelegd door uw mensen. De adviseur die kwam opmeten miste praktijkkennis, maar dit is keurig opgelost door uw vakmensen.
Complimenten!! Wij durven uw bedrijf voor de volle 100 procent aan te raden aan derden.
PVC lamellenvloer
PVC lamellenvloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door F.v.d.Linden op woensdag 7 jun 2017 '17
Prima geholpen door verkoper , bij het inmeten , bij de vochtmeting en bij het leggen van de pvc vloer. De is ongeveer 12 uur bezig geweest om onze vloer te leggen.Zal jullie zeker aanraden bij vrienden/collega's etc.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Theo Biezeman en Elisabeth Koning op maandag 5 jun 2017 '17
Over de raambekleding: prima. Goed geadviseerd en uitstekend gemonteerd. Over de PVC vloer: goed geadviseerd. Helaas bij aflevering was er te weinig PVC, waardoor we bijna 14 dagen hebben moeten wachten en de kasten niet tegen de wanden bevestigd konden worden. Maar goed begeleid en uiteindelijk was het resultaat meer dan goed. We zijn blij met de raambekleding, de vloeren en de service van Knulst Vloeren.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door Mien Klopman op vrijdag 19 mei 2017 '17
Goede service en kwaliteit. Toen ik niet tevreden was over mijn gordijnen werd het probleem direct verholpen, zonder extra kosten. Ook de vloer ligt er super goed bij. Wij zijn echt heel tevreden met dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Visgraat vloeren”
Door Erwin Trijzelaar op donderdag 18 mei 2017 '17
Ik heb 2 visgraat vloeren laten leggen door de firma Knulst . Dit liep in eerste instantie niet helemaal soepel door o.a. communicatie stoornissen . De manier waarop ze dit allemaal opgelost hebben vind ik meer dan bewonderenswaardg . Kosten nog moeite zijn gespaard om tot het gewenste resultaat te komen waarbij Stefan uiteindelijk
nog de puntjes op de i heeft gezet. Deze Firma levert service zoals service ooit bedoeld is. Hier kunnen "snelle parketjongens"uit de regio Amsterdam nog heel wat van leren, uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Ik kan deze firma iedereen aanraden. Qua service niveau steken ze met kop en schouders boven de rest uit.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooie vloer”
Door Dennis Pureveen op dinsdag 16 mei 2017 '17
Wij zijn verhuist en hebben voor de tweede keer in korte tijd een vloer bij Knulst besteld. Knulst denkt in oplossingen. Er waren wat onverwachte tegenslagen, maar daar is goed in meegedacht. Fijne medewerkers, goed advies, mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Absoluut een aanrader”
Door Cejay op dinsdag 16 mei 2017 '17
Ik heb door Knulst alle vloeren in het huis laten leggen. Kliklaminaat op de zolder en verlijmd PVC laminaat op de eerste verdieping en begande grond. De service, passie en secuurheid van Knulst overtreft al mijn verwachtingen. Vanaf het advies in de showroom tot en met het afwerken van de plinten was heel netjes, vriendelijk en professioneel. Vond het vooral fijn om te zien dat de leggers hun tijd namen om net werk af te leveren. Heb alleen maar lof voor ze en geen moment spijt gehad van mijn keuze. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Mark Schroder op dinsdag 16 mei 2017 '17
Vanaf het begin tot het eind ben ik goed geholpen. Een goed advies, een goede prijs en een keurig gelegde PVC vloer. Bij vragen word je gebeld om even te overleggen. De levering was conform afspraak. Ik ben heel tevreden en blij!
Gelegde pvc vloer
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“PVC vloer”
Door Nico Bos op maandag 15 mei 2017 '17
Een pvc vloer gekocht. Prima, aardige en ervaren medewerkers met kennis van zaken. Alles wordt goed gepland en er wordt rekening gehouden met wensen van de klant. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij kennissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door R. Elsman op maandag 15 mei 2017 '17
Onze ervaring om tot een keuze van een vloer te komen is zeer goed. De verkoper nam uitgebreid de tijd om de keuze te bepalen. Het is uiteindelijk een PVC-vloer met een jumpax ondervloer geworden. De vloer van 100 m2 is in twee dagen gelegd. En wij zijn er zeer tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer bevalt goed”
Door Anton Janssen op maandag 15 mei 2017 '17
Het is mijn eerste ervaring met Knulstvloeren. De keuze voor een pvc vloer is erg goed bevallen. Ik ben een nieuwbouwappartement gaan bewonen en betekent veel vocht. Het stookprotocol werd met veel zorg begeleid. Probleempjes die zich in een later stadium voordeden zijn met maximale inspanning opgelost. Eindresultaat een prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige vloer”
Door Mike op donderdag 11 mei 2017 '17
Op basis van reviews een shortlist gemaakt van bedrijven voor onze houten vloer. Ik begrijp waarom Knulst zulke goede reviews heeft. Prachtige vloer, strak gelegd en tegen een goede prijs. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi familiebedrijf”
Door C Meegdes op zaterdag 6 mei 2017 '17
Een mooi familiebedrijf met mensen die verstand hebben van de spullen die ze verkopen en ook goede tips hebben met het uitzoeken daarvan. Alles keurig verzorgd zowel de raamstoffering als de PVC vloer echt een aanrader !! En een heel goede service wij zijn er ontzettend blij mee onze dank daarvoor
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klasse”
Door Martin op donderdag 4 mei 2017 '17
Er word persoonlijk tijd genomen voor de wensen en de mogelijkheden.Houd vanaf bestelling per mail de klant persoonlijk op de hoogte.Vloeren worden vakkundig op maat gemaakt en gelegd.Pvc vloeren is aan te bevelen.Niet koud of ruw aan de voeten,Water blijft erop liggen dus makkelijk schoon te houden.En blijft mooi.Alles word met zorg en passie gedaan.Klasse!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Voortreffelijk”
Door H. Tai op donderdag 4 mei 2017 '17
met de aankoop ging het een beetje mis, wat onduidelijkheid over kleur/materiaal en prijs. Maar waar het om gaat is het leggen van onze PVC vloer in visgraat met bies. Dit is voortreffelijk gedaan door fi Knulst. Mooi en vakkundig gelegd!! Top zeker een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel tevreden”
Door Margreet den Hertog op zaterdag 29 apr 2017 '17
Verkoop was prima in orde, alleen bij de uitvoering ging nog wel iets mis. Zo was er niet doorgegeven, dat je nog plinten geplaatst moesten worden, en zou olie mee genomen, zodat een kras bijgewerkt kon worden. Het zou bij de volgende keer beter gecommuniceerd moeten tussen de planning en de uitvoering. Verder zijn wij heel tevreden met onze vloer, hij is erg mooi. Precies zoals ik mij het voorgesteld. Erg aardige mensen die bij de vloer kwamen en slopen en leggen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Eiken vloer”
Door Van den Hardenberg op donderdag 6 apr 2017 '17
Kunst heeft bij ons een verouderde eiken vloer gelegd. Ziet er geweldig uit. Ondanks dat de ondervloer niet helemaal vlak was is het eindresultaat super. Goed advies in de showroom, vakkundige parketteur.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geweldige bamboe vloer”
Door H.j. Koeslag op woensdag 5 apr 2017 '17
Klantvriendelijkheid geweldig, goede service . Prettige afhandeling, wij zouden iedereen dit bedrijf aanraden. Het personeel neemt alle tijd om een mooie vloer uit te zoeken. Dat komt prettig over, er wordt goed naar je geluisterd. En de bamboe vloer is geweldig. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Familie Baars op woensdag 5 apr 2017 '17
Bij het uitzoeken werd wel wat druk uitgeoefend om voor een duurdere vloer te kiezen. Maar daarna zijn we prima geholpen, afspraken werden goed nagekomen. En de vloer keurig gelegd. Helemaal naar tevredenheid.
Vloer keurig gelegd
Vloer keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Visgraat vloer”
Door Rianne Koers-Mast op donderdag 30 mrt 2017 '17
Wij hebben in onze voorkamer een visgraat vloer laten leggen en in de achterkamer de oude vloer laten opschuren en laten oliën met een witte olie. Stefan, degene die de vloer heeft gelegd is heel professioneel en is zelfs op zaterdagmorgen extra terug gekomen, omdat nog niet helemaal af was. Wij zijn super blij met het resultaat en heel blij dat we via Knulst de vloer hebben laten leggen. Service is heel erg goed.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“De vaart erin”
Door Peter op maandag 27 mrt 2017 '17
Onze ervaring met dit bedrijf is gewoon super te noemen! Na een akkefietje met een ander bedrijf werd de tijd tot leveren en leggen van een pvc vloer erg krap, Knulst zette de vaart erin en ruim op tijd voor onze verhuizing was de vloer gereed, zelfs toen bleek dat de ondervloer nog gerepareerd moest worden. Knulst bracht deskundig advies uit en liet dit zelfs nog dubbel checken. Een volgende vloer komt zeker van Knulst
PVC vloer
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Voelde goed”
Door Garrelt van Hall op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Op zoek naar een PVC vloer kwam ik op een gegeven moment bij Knulst terecht. Vanaf het eerste moment voelde dit goed. Aftersales is ook top. Dit is echt nog zo'n bedrijf waar je de klant belangrijk wordt gevonden, zonder dat dat overdreven wordt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Altijd goede ervaring”
Door Annemiek Theunissen op maandag 20 mrt 2017 '17
Onze ervaring met Knulst is altijd goed, zeer servicegericht en bereid om uitgebreid mee te denken. Zeer veel keus en expertise op het gebied van vloeren en raambekleding.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Prachtige producten geplaatst door een kwalitatief hoogstaand bedrijf met t hart op de goede plaats. PVC en vloer bedekking liggen er strak in. Uitgevoerd conform planing en afspraak. Ook de after sales service is uitstekend, kleine oneffenheden worden rechtgesproken en het eind product is perfect.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakmanschap en vertrouwen”
Door Bertie Natrop op woensdag 8 mrt 2017 '17
Wij hebben na lang zoeken besloten om met Knulst in zee te gaan! Want er zijn genoeg aanbieders die zogenaamd vloeren renoveren of leggen maar vakmanschap dat ligt even anders! Dus wij hebben gekeken naar ervaring,hoe lang een bedrijf bestaat en nadat ik zeer vriendelijk en professioneel te woord werd gestaan aan de telefoon besloten we om met de firma Knulst in zee te gaan. Onze ervaring : De gemaakte afspraak om de vloer te renoveren werd netjes op tijd na gekomen. Ook werden wij super goed geadviseerd in hun bedrijf! Wat een vakmanschap al niet voor rust en vertrouwen kan zorgen. Ook de vloerenlegger die bij ons kwam straalde vakmanschap en vertrouwen naar ons uit. Nu na twee dagen is de vlowr klaar en presies wat we in gedachten hadden zo mooi! Eigenlijk overtrof het onze verwachtingen en zijn we ontsettend blij met het resultaat. Dus nogmaals Steven (de vloerenlegger ) en het bedrijf Knulst bedankt voor jullie diensten! Groetjes Familie Natrop.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima kwaliteit”
Door M. Heuver op vrijdag 24 feb 2017 '17
Prima kwaliteit van vloer en correcte benadering van personeel. Uitstekend vakmanschap! Afspraken rondom het leggen werden prima nagekomen, regelmatig werd er gecheckt of alles liep zoals afgesproken. Aanloop naar offerte verliep niet vlekkeloos, maar werd goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“PVC Vloer”
Door Jacobs op maandag 20 feb 2017 '17
Wij hebben bij knulst een pvc vloer aangeschaft voor de woonkamer en een laminaatvloer voor in de slaapkamer. We werden goed geadviseerd en er werd ook goed meegedacht. Het leggen van de vloer is goed verlopen, er waren wel wat hindernissen in de vloer waarop het pvc gelegd moest worden maar dat is vakkundig opgelost. Ook het contact is prettig verlopen, duidelijke afspraken die worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Michiel op vrijdag 10 feb 2017 '17
Zeer tevreden met nieuwe PVC-vloer. Afspraak om keuze te maken 's avonds, fijn dat dat mogelijk was. Goed geholpen met keuze, goede en volledige informatie. Duidelijke offerte en afspraken over inmeten en leggen. Bij inmeten zaken nog eens uitgebreid besproken. Egaliseren en leggen prima volgens afspraken en vloer ligt er goed in. Keurig afgewerkt met plinten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Henk Schaapman op dinsdag 7 feb 2017 '17
We zijn zeer tevreden met de vloer en de gordijnen. Het is vakkundig en goed uitgevoerd. Ook zijn we vol lof over de betrouwbaarheid ,transparantie en
geduld van Knulst vloeren. We komen een volgende keer zeker weer!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Correct bedrijf”
Door Jelle kolk op zondag 5 feb 2017 '17
Het is een correct bedrijf die alle tijd aan de klant besteed zowel in de winkel ,en later met inmeten en het leggen . Ze werken nauwkeurig en netjes aardige mensen bovendien . Twee later werden we nog even gebeld hoe het met de vloer is en hoe alles is gegaan ,dat we tevreden waren enz . Kortom een goed bedrijf !!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg blij”
Door Tijs en Sandra van der Zanden op vrijdag 3 feb 2017 '17
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we bij Knulst alle vloeren (PVC en laminaat) en raamdecoratie aangeschaft. De voorlichting en service in de winkel is erg prettig. Over de planning wordt goed gecommuniceerd en het plaatsen van de vloeren en de raamdecoratie gebeurt door vakmensen. Extra service wordt ook niet geschuwd! We zijn erg blij met het resultaat en we bevelen Knulst van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Familie Blaauw op donderdag 2 feb 2017 '17
Ook in ons nieuwe huis hebben wij weer gekozen voor Knulst vloeren. In de winkel werden wij vriendelijk geholpen en hebben wij onze nieuwe vloeren uitgezocht en de planning gemaakt voor het leggen hiervan.Doordat ons huis later is opgeleverd moesten we de planning aanpassen, dit was voor Knulst geen enkel probleem, er werd echt meegedacht! Wij zijn zeer tevreden en genieten nu volop van onze prachtige vloeren!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Hartelijke dank”
Door Sonja Baauw op donderdag 2 feb 2017 '17
Knulst Vloeren is het bedrijf voor ruime keus en goed en deskundig advies ook belangrijk goed personeel voor ons was dit de doorslag om onze vloer te kopen bij Knulst Vloeren. Onze dank aan de heren die onze PVC vloer super mooi tot in de details hebben gelegd in onze nieuwe woning in een woord geweldig (januari 2017). Knulst is een bedrijf met passie en dat merk je in alles zoals service persoonlijke benadering meedenken met de klant. Onze hartelijke dank en ga zo door. Met de vriendelijke groeten van Ron en Sonja Baauw
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Beanca van Gelder op woensdag 1 feb 2017 '17
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel en zijn voorzien van deskundig advies. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de medewerkers die de vochtmetingen verricht hebben en de vloer gelegd hebben. Ook de service na die tijd is zeer goed.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door jansen op woensdag 1 feb 2017 '17
Goed en snel nakomen van gemaakte afspraken. Plezierige contacten met service-gevoelige medewerkers, vanaf het eerste gesprek tot en met de na-oplevering. Last but not least: goed produkt! Zeer tevreden met onze nieuwe parketvloer van 120 m2
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel support gehad”
Door Judith De Vroom -Tonkes op woensdag 1 feb 2017 '17
Wij zijn warm ontvangen op kantoor in Nunspeet. Uitgebreide uitleg en ondersteuning bij het uitzoeken. De visgraat eiken vloer is prachtig. Na een brandplekje, onze schuld, heeft een expert dit keurig gerestaureerd. Veel suport ook tav onderhoud dus. Topbedrijf. Aanrader voor iedereen die zoekende is en vragen heeft.
Visgraat eiken vloer
Visgraat eiken vloer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Denken mee met de klant”
Door Christiaan Hartman op dinsdag 31 jan 2017 '17
Hele fijne winkel om een PVC vloer uit te zoeken. De adviseur was niet zo'n 'verkoper' maar dacht echt met je mee. Op die manier kwamen wij tot een mooie vloer voor beneden en boven. Wat wij vooral fijn vonden was de flexibiliteit van Knulst. Onze stukadoor was eerder klaar dan gedacht, en het was voor Knulst geen probleem om de vloer eerder te leggen dan afgesproken. Op deze manier konden wij nog eerder ons nieuwe huis in. En natuurlijk het belangrijkste, het resultaat is super. Wij krijgen van iedereen te horen wat een mooie vloer. Ook denken mensen dat het een echte stenen vloer is. Wij vinden Knulst echt een familie bedrijf wat nog meedenkt met zijn klanten. Iets wat je niet veel meer vind in de huidige tijd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Fam. A. Visser op vrijdag 27 jan 2017 '17
In de winkel alle tijd voor advies; per telefoon en mail goed contact; nette en vriendelijke vakmensen die de vloeren hebben gelegd. Bij ons was dat laminaat en vinyl. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Vinyl op de bovenverdieping; hier in het logeerkamertje
REACTIE VAN FAM. A. VISSER
Laminaat in de woonkamer
REACTIE VAN FAM. A. VISSER
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed uitgevoerd”
Door Martijn op maandag 23 jan 2017 '17
We zijn bij aanschaf van onze parketvloer niet over één nacht ijs gegaan en hebben veel informatie ingewonnen en offertes aangevraagd. Daarbij maakte Knulst op ons de beste indruk; de voorlichting was goed en de medewerkers die we spraken kwamen kundig en betrouwbaar over. Dat de offerte van Knulst niet de goedkoopste was, was voor ons niet van invloed; de manier waarop men de tijd nam voor voorlichting was voor ons van doorslaggevende betekenis. Ook de parketleggers hebben hun werk goed uitgevoerd, dus we zijn uitermate tevreden en zullen eenieder dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“De service vonden we uitstekend”
Door Herman Heinecke op zaterdag 14 jan 2017 '17
Op zoek naar Marmoleum werden wij door anderen getipt over de firma Knulst. Een familiebedrijf; dat is eigenlijk altijd een pluspunt, zo bleek maar weer. Bij ons bezoek aan de showroom werden we uitgebreid en op een prettige manier te woord gestaan, zonder mooipraterij. Nadat we de offerte hadden ontvangen (vlot!) werden we gebeld, met de vraag of het allemaal duidelijk genoeg was. Het gaf ons niet het gevoel onder druk te worden gezet. Zo ging eigenlijk het hele "traject": op belangrijke momenten nam de firma Knulst (meestal Roel Kok) contact met ons op en steeds op een positieve manier. Ging er dan niets mis? Jawel, klein verdriet: een niet of niet goed afgekitte rand. Maar daarover gebeld en het werd keurig hersteld. Ook belangrijk voor ons: de mensen die kwamen leggen en afwerken belden ons als er een probleem was (zoals een grote file), zodat we niet voor niets aan het wachten bleven. de firma Knulst is misschien niet altijd de goedkoopste, maar de service vonden we uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Chapeau”
Door Familie Kasteel op vrijdag 13 jan 2017 '17
Bij fa Knulst een PVC vloer besteld. Door omstandigheden moest de levering van onze kant een paar keer uitgesteld worden. Dit was geen probleem. De klantenservice was zeer meelevend en attent. Chapeau! Uiteindelijk hebben we nu een prachtige vloer liggen waar we erg blij mee zijn. Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Karin op vrijdag 13 jan 2017 '17
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Knulst Vloeren. Er werd ruim de tijd genomen om advies te geven zodat wij de juiste vloer binnen ons budget konden kiezen. Levering na overleg waarbij de chauffeur ons telefonisch op de hoogte hield van het tijdstip van levering. Dus niet onnodig hele dag thuis hoeven te wachten. Vloer is inmiddels gelegd en wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastische service”
Door Alie Zeeboer op vrijdag 30 dec 2016 '16
Wat een fantastische service! Door veel tegenslag tijdens de nieuwbouw was het erg lastig om vooraf aan te geven wanneer de PVC vloer gelegd kon gaan worden. Ondanks onze last minute informatie, heeft Knulst door middel van een knap staaltje planning de vloer toch nog kunnen leggen, ondanks dat dit in de vakantie week tussen kerst en nieuwjaar was. Met de nodige overuren in de avond is de vloer tot in perfectie gelegd, dus Knulst heeft er een zeer blije en tevreden klant bij. Aanrader!!
PVC vloer
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Helemaal gelukkig ermee”
Door H.J.Louwe op zaterdag 24 dec 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze parketvloer. Er is op een vakkundige wijze van een oude parketvloer weer een mooie nieuwe parketvloer gemaakt. Op advies van Knulst zijn ook de plinten vervangen zodat onze kamer weer moderne uitstraling heeft gekregen. Ik kan u de Firma Knulst van harte aanbevelen, ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en geven daarna adviezen hoe deze te realiseren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Pvc vloer”
Door Ineke en Frank de Graaf op maandag 19 dec 2016 '16
Omdat wij een pvc-vloer zochten vanwege vloerverwarming in ons nieuwe huis in Dronten kwamen we via een gegoogled lijstje als eerste terecht bij Fa. Knulst. Net zoals anderen schrik je best wat een goede vloer kost, maar daar staat tegenover dat je de klus in vertrouwen gunt aan vriendelijke mensen die hun vak verstaan. En dat is heel wat waard omdat je jaren van een kwaliteitsvloer hoopt te mogen genieten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede keuze”
Door W.C.A. Klaufus op zondag 11 dec 2016 '16
Na veel offertes en inzet zijn we uiteindelijk tot een goede keus voor een nieuwe parketvloer gekomen. De vloer ligt er inmiddels en we zijn zeer tevreden, zowel over het leggen als over de behandeling in de winkel en per telefoon.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ervaring”
Door E.Wassink op donderdag 8 dec 2016 '16
Goede ervaring, deskundig geholpen voor een nieuw kleurlaag op onze eikenhouten vloer. We konden zonder enige probleem verschillende grote voorbeeld vloeren meenemen voor thuis! Snelle, goede en betrouwbare service!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vloeraanschaf”
Door edith op donderdag 8 dec 2016 '16
nadat ik mijn vloer had uitgezocht heb ik het een en ander moeten wijzigen desondanks ik ben alle keren op een prettige manier te woord gestaan. alles is gedaan om de vloer tot volle tevredenheid te leveren en te leggen. er is keurig netjes gewerkt en een volgende keer zou ik weer bij knulst mijn vloer kopen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door P. van Mil en A. van Ginhoven op woensdag 7 dec 2016 '16
Wij hebben een houten vloer laten leggen door Knulst, we zijn er heel tevreden over.
We hadden het adres gekregen van vrienden, die hebben hun vloer ook door Knulst laten leggen. Vanaf het uitzoeken van de vloer tot en met het leggen verliep alles naar wens. na twee maanden was eer een stukje van de vloer omhoog gekomen, daar is iemand voor gekomen, het is nu goed. Knulst levert goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door Veenendaal op dinsdag 6 dec 2016 '16
Top bedrijf! Mooie houten vloer gekocht met een White wash! De kleur is zoals ze bij Knulst zeiden. Daarnaast wordt er top service geleverd; onze vloer heeft knoersten en deze was afgebroken, Knulst was er de volgende dag al om dit te repareren, en je ziet geen verschil! Goed werk geleverd, dankjewel!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goed”
Door Frits Michel op vrijdag 2 dec 2016 '16
Zeer goede voorlichting bij de koop, zeer zorgvuldige inmeting en nader advies en zeer fraai gelegd. Prachtig resultaat. Behalve voordelen worden bij de koop ook eventuele nadelen besproken. Bedrijf stelt zich flexibel op bij voorbeeld bij het probleem met de niet werkende lift voor en tijdens het leggen.
Gelegde vloer
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door Peter op vrijdag 2 dec 2016 '16
Overall goede ervaring, bedrijf is aan te raden. De sales is als goed ervaren, onze verkoper had meer kennis van het product (PVC) dan verkopers bij concurrenten. Verder erg flexibel, wij konden direct een aantal (verkoop)stalen meenemen om thuis te kijken. Het leggen is ook goed gebeurd, Willem is een enthousiaste legger, vakkundig gedaan. Verder wordt er erg schoon/net gewerkt, aan het eind van de dag is de vloer die er ligt het enige verschil met het begin van de dag, geen troep o.i.d. Qua prijs zijn ze voor merken als Moduleo en mFLOR zeker niet de goedkoopste, maar door de kwaliteit is prijs/kwaliteit verhouding wel in balans. Enige tip/verbeterpunt is de communicatie en administratieve verwerking. Afspraak proefstalen werd niet nagekomen en offertetraject ging gepaard met de nodige e-mails. Anderzijds wordt er na een belletje direct actie ondernomen. Wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbeveling”
Door Busscher op woensdag 23 nov 2016 '16
In de showroom zijn wij goed geholpen met het maken van de keuze voor onze vloer. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen zodat wij een goed advies kregen. Het leggen is heel vakkundig gedaan en heel erg mooi afgewerkt. Ook hierover dus zeer tevreden. De vloer ligt er fantastisch bij en we zijn dan ook zeer tevreden met de keuze van een PVC vloer. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Plezierig en goed”
Door Janny en Bert Boetes, Epe op vrijdag 18 nov 2016 '16
We zijn plezierig geholpen en van goede adviezen voorzien. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt voor het inmeten en leggen van de vloer. Dat is met vakmanschap uitgevoerd en we zijn heel tevreden met het resultaat. We delen graag onze ervaring met anderen. Het bedrijf maakt op ons een betrouwbare indruk, reden om niet verder te zoeken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Caroline op donderdag 17 nov 2016 '16
We hebben door de firma Knulst, na goed en vakkundig advies onze vloerbedekking laten leggen op trap en bovenverdieping. Dit is netjes en vlot gelegd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Daarna hebben we op de eerste verdieping shutters laten plaatsen. Dit viel nog niet mee, want de kozijnen liepen scheef. Dit was echter geen probleem voor degene die de shutters plaatste. Ze sluiten perfect en zijn keurig afgewerkt! Kortom, wij zijn meer dan tevreden met de metamorfose van onze eerste etage en onze waardering is groot voor de firma Knulst!
Vloer in slaapkamer
Vloer in slaapkamer
+ Toon extra foto van Caroline
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Bob Vos op donderdag 17 nov 2016 '16
Snel, professioneel en zeer vakkundig gelegd. Prijs/kwaliteit verhouding is super. We zijn heel erg blij met het resultaat en zullen de firma Knulst aanbevelen in ons netwerk. Bedankt namens het hele Marchon Europe Team.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bevalt prima”
Door Karjan op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben bij Knulst een PVC-vloer besteld. Die is inmiddels gelegd en bevalt prima. Wij hebben de service als zeer goed ervaren. Ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek in de oriëntatie-fase, tot twee maal toe een aparte, uitgebreide en deskundige vochtmeting en vervolgens een kwalitatief goed gelegde vloer, waar alle tijd voor werd genomen om het netjes af te werken. Geen haastklus!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gezellig en laagdrempelig bedrijf”
Door Klomp op maandag 14 nov 2016 '16
Hallo, als startende ondernemer heb ik recent een pandje betrokken in Nunspeet, om het leuk aan te kleden heb je een aardig budget nodig. De meeste spullen heb je de action en ikea maar als het aankomt op de finishing touch ben je op zoek naar een "in het oog springende" kwaliteit en het daarbij behorende advies! Toch maar eens gaan kijken in de buurt en daar was de fa Knulst, een gezellig en laagdrempelig bedrijf die gewoon klantgericht zijn! Erg fijn dat je gehoord wordt in je wensen en er alle medewerking wordt verleend om dingen te proberen en te regelen. Uiteindelijk hebben wij ons pand voorzien van een prachtige Tapijt Saffier kleur, hoogpolig... een echte supermooie structuur. En het leggen? De eigenaar zelf kwam samen met zijn zoon 's avonds langs om het op tijd klaar te hebben voor de opening!! En of ik ze mag aanbevelen, het ligt er superstrak in. Team Knulst bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer”
Door Bert Rentinck op vrijdag 11 nov 2016 '16
Wij hebben een PVC-vloer gekocht. Het schuren van de vloer (2 dagen) gebeurde op de eerste dag zonder stofzuiger en dus erg veel stof. Het egaliseren en het leggen van de PVC-vloer werd zeer professioneel en met veel enthousiasme en vakkundigheid uitgevoerd. De medewerkers waren heel vriendelijk en hadden plezier in het werk. Eindresultaat zijn we erg tevreden mee. Er ligt nu een prachtige PVC-vloer van Knulst.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verstaan hun vak”
Door Fam Zaaijer op vrijdag 11 nov 2016 '16
Kwaliteit vloer super! Service super! Vakmanschap super! Aandachtspuntje communicatie binnen het bedrijf, maar dat is wel weer prima opgelost. Kortom wij raden Knulst vloeren zeker aan voor iedereen. Ze nemen de tijd voor je en zoeken uit wat bij je past. Het zijn echt vakmannen/vrouwen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“PVC vloer”
Door Wilco op donderdag 10 nov 2016 '16
Knulst heeft bij ons een pvc vloer gelegd. Al in het voortraject werd er veel tijd en aandacht aan onze wensen besteed zodat we de juiste keuze hebben kunnen maken. Ook bij het leggen van de vloer is dezelfde aandacht en energie gestoken, waarbij er echt op alle details werd gelet en we nu genieten van een fantastisch resultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Welwillend en meedenkend”
Door arnaud bolt op vrijdag 21 okt 2016 '16
Tijdens de oriënterende fase in contact gekomen met Knulst. Door het team op voorhand al zeer netjes en correct ingelicht. Een bedrijf met kennis van zaken en goed ingewijde en gemotiveerde medewerkers. Door ons is uiteindelijk gekozen voor een andere leverancier ivm leverings mogelijkheid als ook prijstechnisch (combideal met muren) . Maar dit neemt niet weg dat Knulst zeer welwillend en meedenkend is geweest.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Showroombezoek”
Door Casper Welbergen op donderdag 6 okt 2016 '16
Wat een mooie zaak. enorm veel keus en goede Service. Wij waren op zoek naar een PVC vloer. Wij zijn geholpen door Job. Hij had alle tijd voor ons en heeft ons zeer goed advies gegeven. een aanrader voor iedereen die een mooie vloer zoekt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldig vakmanschap”
Door I.W.D. uit Hierden op dinsdag 4 okt 2016 '16
Bij Knulst onze Hongaarse punt parketvloer, tapijt voor 1e verdieping en vinyl voor 2e verdieping gekocht, Wat een geweldig vakmanschap laat dit bedrijf zien! Schitterend om te zien hoe met name de parketvloer werd gelegd. Alles ligt naar volle tevredenheid en de communicatie verliep soepel. Kortom: wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Parketvloer
Parketvloer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door R. van de Schilt op vrijdag 30 sep 2016 '16
Na deskundig advies een pvc vloer gekocht en laten leggen door Knulst. De vloer is prachtig gelegd. Ook de jaloezieën en vitrages voldoen exact aan onze verwachtingen. Ook bij de koop van onze bedden bij Knulst zijn wij wederom fantastisch geholpen. Alle lof voor Knulst en de medewerkers. Wij zijn zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 11 februari 2017: Met behulp van zeer deskundig advies door het personeel zijn wij nog steeds heel blij en tevreden over de prachtige PVC vloer en de raam bekleding van de firma Knulst! Ze werken zeer netjes en secuur.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“pvc en visgraatparket”
Door R.Zeelenberg op vrijdag 30 sep 2016 '16
We hebbn 40m2 pvc gekocht en een eiken visgraatparketvloer 25m2. We hadden al eerder zaken gedaan met Knulst en ook deze keer hebben we deskundig advies gekregen, ook toen onze plannen op onderdelen wijzigden. De planning ging soepel in overleg en de service is prima! De parketteur is een vakman en we zijn blij met het prachtige resultaat! enig verbeterpuntje is misschien de telefonische bereikbaarheid.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vloer goed nagelopen”
Door beda koomen op donderdag 29 sep 2016 '16
afspraken worden nagekomen en goed personeel. ze maken wel lange dagen en komen in de vroege uurtjes. daar moesten we wel rekening mee houden. koffie aangeboden maar ze hadden weinig tijd om het op te drinken. dat gun je ze wel toch ? vloer werd goed nagelopen en samen gecontroleerd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Reinders op dinsdag 27 sep 2016 '16
Wij zouden Knulst Vloeren van harte aanbevelen bij anderen, we zijn plezierig geholpen en kochten een pvc vloer voor ons nieuwe woning, werden keurig op tijd geïnformeerd voor inmeten en leggen van de vloer...TOP.. Alle vriendelijkst waren de vloeren leggers, hebben veel plezier van de pvc vloer nou, echt een aanrader Knulst Vloeren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijne mensen, mooie showroom”
Door Beurskens op maandag 26 sep 2016 '16
Nemen de tijd om vloeren te laten zien in de showroom. Bamboe Tapis visgraat vloer is netjes afgeleverd. Mooi materiaal en goed gelegd. Enige minpuntje zijn enkele kleine beschadigingen van wanden en architraaf door het 'botsen' van schuur of polijst machine.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aankoopervaring”
Door familie Scholma op zaterdag 24 sep 2016 '16
Zeer klantvriendelijk en servicegericht. Het advies van Roel werd zeer gewaardeerd. Uiteindelijk hebben wij bij een lokale ondernemer onze vloer aangeschaft, maar dat neemt niet weg dat wij op basis van service, meedenken en snel reageren Knulst van harte kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraken nagekomen”
Door Robbin op vrijdag 23 sep 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze voor een PVC vloer. Professioneel en vlot gelegd door de enthousiaste medewerkers! Het resultaat mag er zijn vinden wij! Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn allemaal nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Supertevreden”
Door Ronald Mastenbroek op donderdag 1 sep 2016 '16
Goed geholpen in de winkel. Men neemt de tijd. Ook goede afspraken gemaakt over de termijn waarop vloer gelegd werd. Verbouwing bij ons liep uit, maar dat was geen probleem. Vloer is keurig gelegd. Nadien nog een terugkomvetzoek gedaan waarop snel geacteerd werd. Supertevreden over de pvc-vloer van Knulst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect”
Door B.Kieft op dinsdag 30 aug 2016 '16
ik werd goed voorgelicht wat er zou gebeuren en de prijs was precies wat ze gezegd hadden. en leggen was perfect. Alles was netjes afgewerkt en de boel netjes achtergelaten. de jongens die vloer legden waren zeer beleefd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer”
Door Cees Mulder op maandag 29 aug 2016 '16
Een PVC-vloer.Deskundig advies gekregen van de heer Den Hartog.Het leggen is gegaan volgens afspraak. De vloer ligt strak en is mooi gelijmd. De trappen zijn vakkundig gesneden en gelegd door de heer Knulst zelf. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer vriendelijk”
Door Sergio Saman op donderdag 25 aug 2016 '16
Knulst Vloeren is een zeer vriendelijk bedrijf, geven prima advies op maat. Komen de afspraken na. De vloer werd prachtig gelegd en zeer vriendelijke personeel. geen 9 tot 5 mentaliteit. De jongens gingen gewoon door na 5 uur tot de vloer perfect gelegd was. Zeer tevreden en aan te bevelen bij een ander.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fijne leverancier”
Door Mike Peters op woensdag 24 aug 2016 '16
Knulst is een heel fijne leverancier om mee te werken. Ze hebben een zeer ruime keuze in vloeren en raamdecoratie, denken goed mee en houden zich aan afspraken. Ook het leggen van de houten vloer en het monteren van de raamdecoratie is professioneel. Kortom een aanrader!
Leggen van de vloer
Leggen van de vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Laurens en Renske op maandag 22 aug 2016 '16
Wij zijn zeer deskundig geholpen bij het uitzoeken van een houten visgraat vloer. Knulst (Bart) voelde goed aan wat wij van onze vloer verwachten en kon ons dan ook zeer gericht helpen met onze keuze. Ook voor de paar overgebleven vragen zijn we telefonisch erg goed geholpen. We hadden een strakke planning en het was fijn dat Knulst ook hier ons in bij kon staan. Wij raden Knulst iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ging niet goed”
Door Veerman Almere op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hadden voor onze nieuwbouw woning alles uitbesteed aan Knulst, boven laminaat, vloerbekleding op de trappen en zolder en een PVC vloer in de kamer. ZZP"er heeft laminaat vloer boven helemaal verkeerd gelegd en de plinten van beneden boven geplaatst met zeer veel lijm aan de bovenkant waardoor onze muren helemaal vernield zijn aan onderkant. De plinten moesten er nl af. Stukadoor geweest om dit te repareren niet geheel gelukt daarna over gesausd door schilder (zag je beschadigingen minder). [naam verwijderd door Qasa] heeft de bovenvloer helemaal opnieuw moeten leggen. PVC vloer was niet leverbaar kregen wij te horen om 11.15 uur op dag van leggen of wij even naar de zaak konden komen om nieuwe vloer uit te zoeken. Onmogelijk voor ons om dit binnen een paar uur te doen. Daarna hebben we vloer voor beneden geannuleerd (door Knulst veel te laat besteld en aan ons gecommuniceerd was al maanden bekend dat PVC vloer pas eind juni geleverd kon worden). We hebben bij een ander bedrijf een andere vloer laten leggen tot tevredenheid. Enige compensatie voor de schade hebben we amper gehad € 50,00. We hebben de verhuizing door dit alles met 4 dagen moeten uitstellen. Ga nooit met dit bedrijf in zee.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Service”
Door Bart van Leerdam op maandag 4 jul 2016 '16
In ons nieuwbouw appartement is 250 m2 PVC vloer gelegd. Vloer lag aanvankelijk goed daarna begon de vloer los te laten. Knulst gaf zeer goede service en na een aantal malen stukken PVc vervangen te hebben , heeft Knulst de gehele vloer eruit gehaald en vervangen. Ook daarna het gehele huis weer schoongemaakt! Het probleem bleek vocht onder de vloer te zijn, maar is nu naar onze volledige tevredenheid verholpen. Zeer goede service!
Onze pvc vloer
Onze pvc vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer over kurkvloer”
Door De heer en mevrouw Menting op zaterdag 2 jul 2016 '16
Circa 18 jaar geleden hebben we door de firma Knulst een kurkenvloer in de woonkamer laten leggen van ons huurhuis. Daar waren we zeer te vrede over. We hadden in die tijd een pup aangeschaft (Mechelaar) en de vloer heeft dus heel wat moeten doorstaan. Inmiddels zijn we weer in bezit van een jonge Mechelaar en werd het tijd om de kurkenvloer te vervangen omdat de laklaag te veel was beschadigd en herstellen niet meer rendabel zou zijn. We hadden al wat rondgekeken in onze omgeving en ons laten informeren of het mogelijk was om de kurkenvloer te vervangen door een pvc vloer. De antwoorden waren verschillend. De meeste bedrijven gaven aan dat, dat mogelijk was en stelde een klik pvc vloer voor. Omdat we een zeer goede ervaring hadden met de firma Knulst aangaande het leggen en de kwaliteit van vloeren leek het ons verstandig om ook eens langs de firma Knulst te gaan om te kijken wat zij voor ons konden betekenen. Al snel werd duidelijk dat als we kozen voor een PVC vloer, die over een kurkenvloer gelegd moest worden deze het beste kon worden gelijmd. Dat hield dus in dat de vloer moest worden opgeruwd, ontvet en geschuurd en daarna weer geëgaliseerd. Inmiddels is de vloer gelegd en ook nu weer kunnen we spreken over een prachtig staaltje van vakmanschap zoals de vloer is gelegd en opgeleverd. Wij zijn dan ook zeer blij dat we weer gekozen hebben voor de firma Knulst.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“PVC kliklaminaat”
Door M. van den Berg op woensdag 29 jun 2016 '16
PVC klick laminaat gekocht. Wordt persoonlijk door het bedrijf ingemeten.Goede service, produkten op tijd geleverd. Problemen worden netjes opgelost. Zeker aan te raden voor het inrichten van uw woning.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Knulst Vloeren
aNunspeet, Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 25 27 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland