Feedback
9,7

Keuken at Home

Website: www.keukenathome.com "Fantastisch" score uit 50 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenathome.com | tel: 0186-576144 | Industriestraat 18, 3281 LB Numansdorp
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenathome.com
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken at Home
De enige Duitse keukenfabriek die rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenkomst van een dure keukenhandelaar, uw droomkeuken voor een zeer aantrekkelijke prijs kan leveren.

Onze Nederlandse adviseurs komen geheel vrijblijvend bij u thuis op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt, dus ook ’s avonds.

Inmiddels bestaan wij meer dan 35 jaar en leveren wereldwijd keukens tot grote tevredenheid van onze klanten. Uiteraard met 5 jaar volledige garantie.

Indien gewenst kunnen wij binnen vier weken leveren en is de eventuele service gegarandeerd binnen vijf werkdagen bij u thuis. Wanneer u dat wenst bent u van harte welkom bij ons op de fabriek, waar u ter plekke kunt zien welke kwaliteit wij u te bieden hebben. U koopt direct van de fabriek zonder tussenkomst van een dure showroomhandelaar, hierdoor is de juiste kwaliteit/prijsverhouding gegarandeerd.

Tevens zijn wij leverancier van alle gerenommeerde apparatuur merken en zult u blij verrast zijn over onze graniet prijzen die ongekend laag liggen. Uiteraard leveren wij ook kunststofbladen en alle andere gangbare materialen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op, bel of mail voor geheel vrijblijvend een adviseur bij u thuis.

Showroom: Industriestraat 18, 3281 LB Numansdorp
Telefoon: 0186-576144
Mobiel: 06-12550147
Gebruikerservaringen
Er zijn 50 gebruikerservaringen over Keuken at Home. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren42 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 49 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“No nonsense”
Door Marco en Petra van Eijk op zondag 23 apr 2017 '17
Na de nodige bekendere keukenzaken bezocht te hebben, kwamen we via deze website bij Keuken at Home terecht. Vooral de no-nonsense aanpak van Gerard en duidelijkheid vanaf het begin sprak ons erg aan. Er zijn een aantal pluspunten van hun keukens, zoals lagere plint onder de keuken, kastjes op maat ipv passtukjes, langere garantie dan bij de standaard keukenzaken, maar vooral de persoonlijke begeleiding van Gerard maakt dat wij Keuken at Home zeker bij een ieder zullen aanbevelen. Neem daar de montage van Fred bij, dan zit je gewoon goed en heb je een prettig gevoel. Fred is zeer precies en niet zomaar tevreden. Er wordt niet even snel ergens een schroefje ingedraaid, maar alles wordt eerst 3x nagekeken voordat Fred het goed genoeg vindt om verder te gaan. Niet alles ging gelijk helemaal goed, maar werd dezelfde dag nog opgelost. Echt top. Bedankt Gerard en Fred voor onze prachtige keuken.
Eindresultaat keuken
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbevolen adres”
Door Carin Verheuvel op vrijdag 7 apr 2017 '17
We hebben een heel mooie en kwalitatieve keuken gekregen voor een goede prijs. Prima advies aan huis en leverancier nam alle tijd voor het ontwerpen van onze wensen. Transparante kostenopbouw. Aanbevolen adres voor persoonlijke service met jarenlange ervaring in het vak.
Mooie keuken
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Het juiste gevoel”
Door Arie en Ellen Brand op zondag 26 feb 2017 '17
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken konden we bij de "keukenboeren"die we hadden bezocht maar niet het juiste gevoel krijgen. Daar waar we altijd voor eerlijkheid en kwaliteit gaan kwamen we uiteindelijk terecht in Numansdorp bij Keuken at Home, van Gerard Vellekoop. Hier kregen we na een 'no-nonsense' verhaal direct het juiste gevoel en vonden hier de kwaliteit waar we naar op zoek waren! We hebben nu een schitterende keuken staan die op zeer vakkundige wijze en met tomeloze inzet geplaatst is door Fred. Echt een vakman! Kortom Keuken at Home is absoluut een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Gegarandeerd uitstekend advies”
Door Fam. Van der Giesen te Puttershoek op maandag 13 feb 2017 '17
In de buurt keukenzaken voldoende; vooral om een keuze te maken. Bij Keuken at Home ben je door Gerard Vellekoop gegarandeerd van uitstekend en gericht advies in theorie en praktijk met een prima verhouding kwaliteit en prijs. Installatie door Fred eveneens uitstekend en met gedreven vakmanschap. Niets is teveel. Hij zou best wat meer thee mogen drinken. Keuken at Home is een aanrader 1ste klas.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tot volle tevredenheid”
Door Jan en Mieke op zaterdag 11 feb 2017 '17
Zeer tevreden over het advies, materiaal, prijsstelling en montage. Daar waar het niet vlekkeloos verliep werd het keurig opgelost. Kunnen Keukenathome met een gerust hart aanbevelen. Geen megashowroom, maar dat zien wij eerder als een voordeel. Geen verkooppraatjes zoals her en der werd ervaren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Het juiste adres”
Door R. Groos op zaterdag 4 feb 2017 '17
Het vinden van een goed keukenbedrijf is niet gemakkelijk met alle keukenboeren in de omgeving. Ik las veel negatieve berichten over veel van die bedrijven, waar keuken at home een uitzondering vormt. Door de andere bedrijven werd ik veelvuldig "lastig gevallen" met overdreven aanbiedingen (50% korting op de gehele keuken), meerdere telefoontjes, mails en post (wat ik tot de dag van vandaag nog steeds ontvang). Deze opdringerige manier van verkopen, sprak ons totaal niet aan. De kortingen die ze bieden, voelen aan als oplichterij, want klaarblijkelijk laten zij mensen dus in eerste instantie teveel betalen. Anders kunnen zij die hoge korting niet bieden. Het lijkt mij namelijk niet dat een bedrijf een keuken levert uit eigen zak.

Meteen na het eerste gesprek waren wij zeer enthousiast. Er is goede service vanuit dhr. Vellekoop tijdens het ontwerpproces, maar ook tijdens de montagefase. Dhr. Vellekoop is eerlijk in zijn adviezen en komt tot een redelijke prijs van beide partijen. Hij houdt rekening met het budget en probeert niemand te overtuigen om het budget te overschrijden. Fred heeft de keuken gemonteerd en hij is een echte vakman! Hij werkt met veel precisie en gaat niet weg totdat het af is. Daarnaast denkt Fred ook goed mee tijdens het gehele proces en onderhoudt goed contact met dhr. Vellekoop omtrent de vorderingen van de keuken. Bij eventuele problemen verzint Fred samen met dhr. Vellekoop een passende oplossing. Dhr. Vellekoop heeft heel flexibel en meedenkend gereageerd op een probleem nadat de keuken al grotendeels was gemonteerd, waar wij erg blij mee zijn! Keuken at home is absoluut heel klantvriendelijk. Dus ben je op zoek naar een kwalitatief goede keuken, met een uitstekende service, is keuken at home het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevreden”
Door Nanda en Arjan op woensdag 21 dec 2016 '16
Op zoek naar een keuken in landelijke stijl kwamen wij na het lezen van de ronkende reviews uit bij KeukenatHome. Na een goed gesprek met dhr. Vellekoop duidelijke afspraken kunnen maken. Het maken van de tekening, het inmeten, levering en installatie zijn prima verlopen. Daar waar er wat spaak liep werd dat keurig en in overleg opgelost, zowel met monteur Fred als met dhr. Vellekoop. Fred ging pas weg als het helemaal naar wens was. Kortom, wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakmannen”
Door Sandra Mouissie op maandag 21 nov 2016 '16
We zijn super blij met de nieuwe keuken! Hele goede prijs-kwaliteit verhouding en goede service. Klein minpuntje: De werking van een afzuigkap met filter zonder uitgang naar buiten is minder dan verwacht. De keuken is verder prachtig, we krijgen veel complimenten. Zowel Gerard als Leo zijn vakmannen en zeer betrouwbaar. Ik zou een ander zeker aanraden om naar Keuken At Home te gaan.
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door Adri & Marry Schut op zondag 6 nov 2016 '16
Wij kochten een keuken in landelijke stijl bij keukenathome . Dit adres kregen wij van vrienden, zij hadden daar naar volle te vrede heide een keuken gekocht. Wij zijn goed geadviseerd Door de Dhr. Vellekoop.Er wordt aan alles gedacht, en is de keuken naar onze wensen ingetekend. Het plaatsen van de keuken is allemaal goed volgens afspraak verlopen. We willen monteur Fred bedanken voor het vakkundig plaatsen. Helemaal top! Bent u toe aan een nieuwe keuken, en wilt u dat alles perfect verloopt gaat dan naar: Keukenathome.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel goede ervaring”
Door Gerrit en Mijnie Hoogendam op vrijdag 4 nov 2016 '16
Wij hebben een hele goede ervaring met keukenathome. Keurig geplaatst door broer Leo. Jammer dat hij zo graag een bakkie koffie lustte. Adviseer iedereen keukenathome. Hele mooie keuken van goede kwaliteit. Goed maatwerk. We zijn heel tevreden.
Maatwerk keuken
Maatwerk keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuken voor een vakantiehuis op Ameland”
Door Teus Meerding op donderdag 22 sep 2016 '16
We zochten een keuken voor ons zomerhuis op Ameland. Perfect geholpen bij Keuken at Home. Klein bedrijf, korte lijnen - mensen die weten waarover ze praten. Afstand zaak - plaats van levering bleek geen bezwaar. Aflevering en plaatsing liep sowieso perfect - en wat niet goed bleek te zijn werd gewoon ter plekke geregeld.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken met bar”
Door Anke Kraaijveld op zondag 14 aug 2016 '16
Voor mijn vergader- en trainingslocatie van mijn bedrijf Het kantoor van nu had ik een keuken nodig en een sfeervolle bar. Ik ben door Keuken at Home uitstekend geholpen. De levering moest een maand later dan ik oorspronkelijk had gedacht, maar dit werd flexibel opgelost door Keuken at Home. Ik krijg ontzettend veel complimenten over het sfeervolle en ook praktische ontwerp! Echt bedankt!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Verademing”
Door Fam van den Berg Zuidland op donderdag 14 jul 2016 '16
we zijn zeer tevreden over de keuken, het advies van dhr.Gerard Vellekoop. de prijs kwaliteit verhouding .netjes geplaatst door monteur Hennie. een kleine aanpassing achteraf is naar tevredenheid opgelost. keuken at home was voor ons een verademing na het bezoek aan een stuk of 10 (grote)schowrooms.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Referenties waargemaakt”
Door AvSanten Rotterdam op zondag 10 jul 2016 '16
Vorige maand een keuken laten plaatsen door Keukenathome. Bedrijf in eerste instantie gekozen na zeer goede referenties. Die zijn waargemaakt: eerste contact was een persoonlijk gesprek met (eigenaar) de heer Vellekoop, waarin de wensen van de klant, maar ook het gebruik van de keuken uitgebreid doorgesproken zijn. Vervolgens is de keuken precies op schema geplaatst door monteur Fred, een onvermoeibare vakman, voor wie geen uitdaging te groot is. Voeg daarbij de korte communicatielijnen en dan heb je een tevreden klant ! Keukenathome van harte aanbevolen !
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door Pieter en Mariet de Mol, Dordrecht op maandag 4 jul 2016 '16
Keuken at Home uit Numansdorp heeft ons een prima keuken geleverd. De service is uitstekend. Een enkel frontje met een kleine beschadiging is snel omgewisseld. We zijn uitstekend geholpen. Keuken at Home is zeker een aanrader als je aan een nieuwe keuken toe bent.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“In twee jaar twee keukens”
Door Henk van Rossum op donderdag 30 jun 2016 '16
Ik heb in twee jaar twee keukens gekocht bij Keuken@home, een voor thuis en een voor mijn kantoor. In beide gevallen lastig, want moest precies passen in een oud pand met scheve muren en rare maten. zowel de kwaliteit van de keukens zelf als de plaatsing, afwerking en aanpassingen waren helemaal top.

Eerdere ervaring van 18 februari 2015: Voor mijn bedrijf in een oud monumentaal pand wilde ik een moderne keuken en eettafel laten plaatsen, een ruimte die een visitekaartje moet zijn voor mijn bedrijf. Hoewel het een oud pand was en de muren scheef waren is de keuken goed gemonteerd en is het resultaat een pracht keuken geworden. Daarnaast is de service heel aangenaam en heeft de verkoper die wij hadden heel erg goed met ons meegedacht, zo is in een loze ruimte waarmee we niet wisten wat we moesten doen een coffee corner gemaakt. De ruimte is nu optimaal benut, en ziet er heel goed uit. Wat mij betreft is dit bedrijf een absolute aanrader. Overigens, de kwaliteit van de keuken bevalt me ook goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geen flauwekul”
Door Joop Bloothoofd op zaterdag 25 jun 2016 '16
Na bezoeken aan de grote keukenjongens kwamen wij op deze site Keuken at Home tegen. Een bezoekje was snel geregeld en wij kregen hier een eerlijk advies. Geen flauwekul verhalen maar gewoon to the point. De keuken is geheel volgens afspraak op tijd geplaatst en tot volle tevredenheid. Monteur Fred is hierin heel erg goed. Werkt netjes en gaat gewoon door. Ook de aflevering was perfect geregeld. Kortom een goed adres om heen te gaan.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Eerlijk hoe het is”
Door fam van den hil op vrijdag 24 jun 2016 '16
we hebben een prachtige keuken gekocht bij keuken at home.en zijn heel hartelijk en goed ontvangen door Gerard Vellekoop.inderdaad niks geen nep verkoop praatjes.maar gewoon eerlijk gezegd hoe het was en is.we kregen heel goed advies en begeleiding van Gerard.we voelden ons zeer op ons gemak in de keuken afdeling.rustig rond gekeken en de tijd genomen om alles te onder zoeken.er was wat met het aanrecht blad.werd netjes en correct behandeld door een medewerker.we zouden het iedereen aan raden om daar eens langs te gaan om te kijken of kopen.niks word jou op gedrongen en zo hoort het ook.echte service vinden wij zelf.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Eerlijk”
Door Jan en Joke van Orsouw op maandag 20 jun 2016 '16
Na 22 jaar vonden wij het tijd voor een nieuwe keuken. Na wat speurwerk op het internet en de plaatselijke kranten, kwamen wij op de site van Keuken at Home. We besloten om maar eens een kijkje te gaan nemen in de showroom. Daar hebben wij geen spijt van. De heer Vellekoop gaf ons een eerlijk advies. Niets wordt er opgedrongen en er is bovendien heel veel mogelijk m.b.t. maatwerk. Na ondertekening van de offerte in de showroom is monteur Leo op de afgesproken datum de keuken komen installeren, Gerard en natuurlijk vakman Leo hartelijk dank voor het leveren en plaatsen van onze prachtige nieuwe keuken en de service. Keuken at Home..... Een Aanrader !
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Professioneel en no-nonsense”
Door M.Scholten op donderdag 9 jun 2016 '16
Eigenlijk bij toeval hier terecht gekomen. Direct een professionele, no-nonsense aanpak, die ons overtuigde dat hier kwaliteit werd geleverd. En dat is dan ook gebleken. De keuken is prachtig, werd vakkundig geinstalleerd door een kundige monteur. Een probleem met het fornuis werd zonder peoha en kosten direct opgelost. De prijsstelling was overigens marktconform en goed in overeenstemming met het gebodene. Maar ik ben ervan overtuigd dat we met deze kwaliteit langer plezier hebben dan met een duizend in een dozijn keuken van de "Keuken-Gigant". Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Alle lof”
Door K. de Korver op woensdag 25 mei 2016 '16
Bij het kopen van een keuken moet je altijd weer afwachten hoe zaken uiteindelijk uitpakken, en dat was in dit geval prima! bij het kopen en plaatsen van de keuken wordt alle tijd genomen om alles zo optimaal mogelijk te doen, en dan is het alleen maar fijn dat dit prima geregeld wordt. Op het laatste moment hebben we besloten om het aanrechtblad door te laten trekken als vensterbank, en dat kon allemaal. Alle lof hiervoor. We zijn helemaal tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Rian Hoek en Anthony Pors op dinsdag 10 mei 2016 '16
Altijd lastig om op je gemak in een keukenzaak rond te kijken. Voor je't weet heb je een snelle jongen in pak achter je aan en krijg je bij wijze van spreken al een pen in de handen gedrukt om een offerte ("vrijblijvend") te tekenen. Zo niet bij Gerard Vellekoop van KeukenatHome. Zijn keukenzaak is relatief klein maar geeft wel een goede indruk van wat er allemaal te bieden is. Je kunt op je gemak rondkijken en als je in gesprek raakt voelt dit prettig. Wat wij zelf ook heel erg waarderen is dat Gerard bij het ontwerp van de keuken graag goed rekening wil houden met de ruimte waar de keuken is bedacht. Zo geeft hij heel erg advies op maat. De installatie van de keuken is uitgevoerd door het bedrijf van George van Dijke. Ook daar was de medewerking enorm goed en is de installatie prima verlopen. Al met al zijn we erg blij met onze keuken!! KeukenatHome is misschien duurder dan zo'n prijsknaller maar dan heb je ook echt het gevoel dat er rekening met je wensen wordt gehouden en oplossingen op maat geboden krijgt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heldere benadering”
Door Gerard de Ruiter op donderdag 21 apr 2016 '16
Vier jaar geleden een keuken gekocht. Heldere afspraken gemaakt over prijs en montage, afspraken die ook zijn nagekomen. Montage was perfect. Als je hier een keuken koopt vraag dan of Leo hem komt monteren, dan weet je zeker dat het goed komt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Valt in positieve zin op”
Door Rene Molendijk op maandag 4 apr 2016 '16
In 2011 heb ik mijn keuken gekocht bij Keuken At Home. Het betreft een grote keuken, inclusief kookeiland, en legio inbouwapparatuur als een wijn-klimaatkast, koffieautomaat, quooker, separate koel- & vrieskast, etc. etc. Al tijdens de gesprekken en het kenbaar maken van de wensen, viel Gerard Vellekoop in positieve zin erg op vergeleken met zijn concurrenten. Actief meedenken, en eerlijk aangeven als hij twijfelde aan de meerwaarde van een bepaalde wens / optie . Er werd zeker geen blijk gegeven van de ambitie om zo veel mogelijk te kunnen factureren, maar wel degelijk van de wens om ons een keuken op maat te leveren. De onderhandelingen verliepen in eenzelfde sfeer. Open, rechtdoorzee, en zonder veel slimmigheden of gedoe. Daar waren we dus ook snel uit. Qua prijs zeer scherp, en de kwaliteit van de materialen is zeer mooi. Zelfs een bevriende keukenhandelaar merkte tijdens een bezoek bij ons thuis op dat zij dergelijke materialen niet kunnen aanbieden, of alleen voor prijzen die thuishoren in een veel hoger segment. Bij de aankoop werd ons verzekerd dat de garantie verder zou gaan dan de standaard termijn, en dat er niet moeilijk zou worden gedaan als er na de garantieperiode problemen zouden optreden. Na een jaar of 4 vertoonde een scharnier van de koelkastdeur helaas wat mankementen, en het is dan zeer prettig om te merken dat Keuken At Home de daad bij het woord voegt : zonder problemen kosteloos vervangen. Al met al : eerlijk advies, mooie materialen, scherp qua prijs, en top qua service. Aanrader !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen spijt gehad”
Door Familie G.van Oyen op donderdag 31 mrt 2016 '16
Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, zijn we bij Keuken At Home terecht gekomen en daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Gerard Vellekoop luistert goed naar de klant, bekijkt en adviseert ter plaatse en geeft een deskundig advies. Geen gladde verkooppraatjes, maar to the point. Het afbreken van de oude keuken, bouwkundige aanpassingen en de montage van de nieuwe keuken door monteur Fred gebeurt zeer precies en volgens afspraak.
We hadden een paar kleine problemen, die in samenspraak naar tevredenheid werden opgelost. Door de kleinschaligheid wordt er niet langs elkaar heen gewerkt. Het is mede door de monteur Fred een plaatje van een keuken geworden. Wat een vakman! Al met al we kunnen we iedereen Keuken At Home van harte aanbevelen. Gerard, nogmaals dank!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helder”
Door Fam van den Berg op donderdag 31 mrt 2016 '16
Heldere opzet en duidelijke uitleg. Geen standaard keukenzaak met gladde verkopers maar gewoon eerlijk zaken doen. Keuken is 100% compleet op afgesproken datum geleverd. Ook klein puntje van aftersales meteen opgelost. Kortom: absoluut aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volledige vervanging buiten garantie”
Door J vd Jagt op donderdag 17 mrt 2016 '16
3 jaar geleden een keuken gekocht voorzien van een quooker kraan. Dit apparaat heeft een garantie termijn van 2 jaar. De kraan begon plotseling te lekken, vervolgens gebeld en om een monteur gevraagd. De volgende dag zijn we meteen gebeld voor een afspraak die binnen 24 uur is geregeld. Het was een storing die niet mocht voorkomen en de kraan is volledig kosteloos vernieuwd met opnieuw garantie
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Persoonlijk contact”
Door Fam. de Regt op donderdag 3 mrt 2016 '16
Wij hebben bij Keuken @ Home een landelijke keuken gekocht. Bij Keuken @ Home gaat het niet om de hoeveelheid keukens die je kan bekijken om ideeën op te doen, maar om het persoonlijke contact en jarenlange ervaring met het adviseren over de juiste keuken. Het traject hebben we zelf als een enorme verademing ervaren ten opzichte van de andere keuken winkels die wij hebben bezocht. De keuken is fantastisch geworden. De installatie ervan is zeer professioneel uitgevoerd door ervaren en zeer aardige monteur.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door fam. van Oort op dinsdag 26 jan 2016 '16
Daar wij in Numansdorp wonen was de keuze voor Keuken at Home snel gemaakt. Door de goede service en adviezen van Gerard hebben wij de juiste keuken gekozen. Ook het neerzetten en monteren was goed verzorgt en niets was te veel. Zelfs op zaterdag is er doorgewerkt. Wij zijn nog steeds zeer tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Super geregeld”
Door Ger op dinsdag 26 jan 2016 '16
Na 4,5 jaar ging er een scharnier kapot van de koelkast. Na telefonisch overleg met Keukenathome adviseerde Gerard Vellekoop om rechtstreeks Bauknecht te bellen en een afspraak te maken. De volgende dag is Bauknecht geweest. De rekening ad € 189,00 is weer netjes door Keukenathome teruggestort op mijn rekening. De reparatie viel binnen de garantietermijn van 5 jaar en heeft me niets gekost. Een keuken verkopen kan iedereen maar niet iedereen geeft goede aftersales. Was bij Keukenathome dus super geregeld
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bijzondere punten”
Door Monique Spruit op woensdag 30 dec 2015 '15
Onze keuken gekocht bij Keukenathome, nadat ik van mijn oom de tip had gekregen om hier eens te gaan kijken. In december 2013 besteld. Wat is er zo bijzonder? Geen gladde verkooppraatjes, goede adviezen, in alle rust kunnen beslissen en aan onze oude keukentafel alles besproken met ook de monteur erbij die kritisch meedacht. In maart 2014 was het zo ver. Hennie heeft vakwerk geleverd! Zeer secuur alles bouwen en nameten. Bij de constatering dat een deurtje beschadigd was, werd dit gelijk doorgegeven en opnieuw geleverd. In december 2015 constateerde ik een beschadiging die niet door gebruik kon zijn veroorzaakt. Dit werd zonder discussie vervangen. Ik raad iedereen deze zaak aan.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vakkundig”
Door Arie van Noordenne op dinsdag 22 dec 2015 '15
Keuken at Home heeft onze keuken geleverd in ons kantoor. Gerard heeft ons uitermate vakkundig geadviseerd ook zeker in de keuze van de materialen, het is namelijk toch een heel andere toepassing in de kantoor omgeving.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed”
Door Fam. Bos op maandag 21 dec 2015 '15
We zijn fijn geholpen door Gerard bij het uitzoeken van de juiste materialen en apparatuur. We hadden zelf al aardig in beeld wat we wilden, en met deskundig advies hebben we er een geweldige keuken mee!! Ook was er een zeer goede after sales
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ontzettend blij met de keuken”
Door Esther op donderdag 26 nov 2015 '15
Na een lange zoektocht voor een keuken in ons nieuwe huis kwamen wij via via terecht bij Keuken at Home. Wij hadden al wat ervaring met opdringerige verkopers, maar die hebben ze gelukkig niet bij Keuken at Home. Er werd goed naar ons geluisterd en men kwam met goed ideeën voor het samenstellen van de keuken! Wij hebben nogal wat aparte hoeken in de ruimte waar de keuken geplaatst moest worden en de heer Vellekoop had daar een perfect op maat gemaakte keuken voor in gedachten. Na 4 jaar zijn wij nog steeds ontzettend blij met de keuken en de service die Keuken at Home levert! Onze inbouwkraan was helaas kapot gegaan en de heer Vellekoop heeft direct contact opgenomen met de fabrikant voor ons. Men heeft daarop verder geschakeld met als resultaat een nieuwe kraan. Top service! Wij zijn erg positief en zullen Keuken at Home dan ook aan iedereen aanbevelen die opzoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verademing”
Door Jetty en Joop Harte Oud-Beijerland op vrijdag 20 nov 2015 '15
We waren aan een nieuwe keuken toe en startten derhalve een flinke zoektocht om uiteindelijk 11 km van huis te eindigen bij Keuken at Home. Wat een verademing hier geen opdringerige verkopers te vinden, maar in alle rust samen te kunnen kijken wat we mooi vonden. Pas daarna kwam een adviseur in het vizier die alle info gaf, thuis alles op kwam meten en er voor zorgde dat op de afgesproken tijd, alsmede binnen de afgesproken tijd er een mooie praktische nieuwe keuken stond. Ook daarna stond de heer Vellekoop ons in een voorkomend geval nog met raad en daad terzijde. Wij bevelen Keuken at Home van "Harte" aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Jan en Jannita van Weezel op vrijdag 13 nov 2015 '15
We hebben een oven en een kraan gekocht. Daarnaast hadden we een probleem met een deurtje van onze bestaande keuken die ergens anders was gekocht. Hier werd we direct een aantal opties voor gezocht. We zijn zeer goed geholpen. Een luisterend oor . Alle tijd werd er voor ons vrij gemaakt. Dit bedrijf zullen we zeer beslist aanraden aan andere mensen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Judith Prins op zondag 6 sep 2015 '15
Een nieuwe inbouwoven. Goede ervaring. Snelle koop en goed advies. Ook de persoon die de oven bij ons plaatste was een echte vakman. Het verschil met de uiterst slechte Mandemakers was duidelijk zichtbaar en merkbaar. Als service heeft hij nog advies gegeven hoe we de oude fout konden verbeteren.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Keuken nodig?”
Door Werner Boom op woensdag 15 jul 2015 '15
Voor de vervanging van onze 25 jaar oude keuken zijn wij na wat omzwervingen bij Keuken at Home terechtgekomen. Wat een verademing door Jos super ontvangen, goed geadviseerd en, zeer belangrijk, geen kille verkooptechnieken en ze komen aan huis. Er werd echt de tijd voor ons genomen. De keuken is in 3d ontworpen dus krijg je een goed beeld en daarna "tig" keer aangepast, ook geen probleem. Ze hebben ook een top aannemer Hennie geregeld die alles heeft geplaatst. Keuken staat en is een plaatje, Keuken at Home en Hennie bedankt! Oja, de service is ook helemaal top. In een lade zat een foutje in de verflaag en ik had een mes op een deurtje laten vallen, een mooie kras. Gerard Vellekoop heeft nieuwe deurtjes geregeld en heeft ze zelf gebracht, dat is aftersales. Kortom: Wij zijn erg tevreden over zowel de aankoop als de installatie. Keuken nodig Keuken at Home!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden over aftersales”
Door Benjamins/ Verberne op woensdag 29 apr 2015 '15
Vijf jaar geleden hebben wij bij Keuken at home onze keuken gekocht. Toen waren wij al erg lovend over dit bedrijf, maar wij zijn ook nu nog zeer tevreden over de aftersale service. Bij veel bedrijven is het garantie tot de deur, maar bij Keuken at home staat de eigenaar je met raad en daad bij in geval van problemen met de apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima verlopen”
Door Guus en Elly Annaert op zaterdag 25 apr 2015 '15
In september 2014 is onze nieuwe keuken geheel tot tevredenheid geleverd en geplaatst. Na wat omzwervingen in de regio, mede op basis van de ervaringen van anderen, toch gekozen voor Keuken at Home. Onze dorpsgenoot Gerard Vellekoop is bij ons thuis geweest en heeft onze situatie bekeken en onze wensen aangehoord. Het traject daarna van bespreken, offerte, bestellen en leveren is prima verlopen. Het plaatsen is gebeurd door een prima keukenmonteur Leo Vellekoop. Doordat Keuken at Home niet standaard is en dus kasten op maat kan leveren wordt er meer rumte gecreëerd. Door het gebruik van bijvoorbeeld lage plinten wordt kastruimte groter. Bij ons moest het keukenblad in een afwijkende hoek gemaakt worden en daarvoor is tijdens het plaatsen eerst een mal gemaakt en binnen twee dagen was het blad klaar en lag het er op. Tot op de mm nauwkeurig. Wij zijn dus zeer tevreden over het proces en het product.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Snelle en goede afhandeling”
Door Sjaak Heemskerk op woensdag 22 apr 2015 '15
Drie jaar geleden een keuken gekocht bij Keuken at Home daarbij persoonlijk geholpen door de heer Vellekoop die ons vele mogelijkheden vertelden en liet zien met wat we wilden hebben daarna persoonlijk op locatie kwam kijken of het allemaal kon . Nadat de deal was gesloten ging alles met de levering op tijd en ook het plaatsen van de keuken ging perfect daarna wilden we nog er nog een kast wand bij hebben op een speciale maat ook dat ging perfect . Nu drie jaar later waren er een paar kleine problemen met een paar deurtjes we hebben de heer Vellekoop gebeld en die kwam met een paar dagen kijken en hij vertelde direct dat de deurtjes volgens de fabriek zouden worden vervangen wat deze week gebeurde. Een heel snelle en goede afhandeling waarbij ik de heer Vellekoop voor wil bedanken. Ik kan u allen aanraden als u een keuken wilt kopen zeker langs te gaan bij Keuken at Home ook om de prijs hoeft je het niet laten onze ervaring is heel goed bij dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“persoonlijke benadering”
Door J. van Zetten op zondag 29 mrt 2015 '15
Inmiddels hebben wij bij Keuken at Home onze tweede keuken gekocht. Keuken at Home is een meer dan prima alternatief voor het uren en uren dwalen door keukenbedrijven. Binnen korte tijd worden de wensen van de klant geïnventariseerd en wordt in gezamenlijk overleg snel het doel bepaald. De persoonlijke benadering, de no-nonsense mentaliteit, de prettige advisering, de snelle levering en de prima kwaliteit kwamen nu ook weer overeen met onze verwachtingen. Ook de nabestelling (in ons geval extra verlichting) is prima afgehandeld. Wederom hebben wij een schitterende keuken geleverd gekregen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alles stipt nagekomen”
Door J. Krekt op donderdag 12 mrt 2015 '15
Keuken at Home heeft kort geleden de tweede keuken aan mij verkocht. De werkwijze, service en afspraken worden stipt nagekomen. Los van de kwaliteit van de keuken vind ik de werkwijze en afhandeling minstens zo belangrijk. De heer Vellekoop leverde de keuken keurig op tijd en heeft hem vakkundig geplaatst. Ik kan u keuken at home zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Hele goede ervaringen”
Door Fam. K. van Herk op dinsdag 10 mrt 2015 '15
We hebben een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij keuken@home en hebben daar hele goede ervaringen mee. Toen 2 jaar later de afwasmachine kapot ging was er in no-time een servicemonteur voor reparatie.Gelukkig viel dit onder de garantie en dat kwam helemaal in orde, later werd de afwasmachine vervangen en ook dat viel binnen de garantie. Een nakijkbeurtje of alles nog goed afgesteld was liet zien dat we met professionals te maken hadden! Onze complimenten!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Het bedrijf is een aanrader.”
Door E. Diederiks op vrijdag 6 mrt 2015 '15
We zijn erg te spreken over de klantvriendelijkheid! Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden. De prijskwaliteit verhouding is goed. We hebben nu een prachtig granieten aanrechtblad dat bij een andere keukenleverancier voor die prijs alleen in kunststof leverbaar was! De levertijd was snel, binnen een maand. Ook de montage is keurig gedaan. Er is heel precies gewerkt!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Echte professional”
Door JHG op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Hebben enkele jaren geleden een keuken gekocht. We hadden specifieke wensen waaraan de keuken moest voldoen, dit was geen enkel probleem voor Keuken at Home. Gerard Vellekoop is een echte professional en heeft ons uitstekend geholpen om de ideale opstelling te realiseren. De prijs/kwaliteit-verhouding is zeer goed, evenals de persoonlijke aandacht. Voor onze volgende keuken gaan we zeker weer naar Keuken at Home!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima service”
Door J.G. Oomen op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Paar jaar geleden bij dit bedrijf een keuken gekocht. Prima, volgens afspraak, geplaatst. Onlangs liet folie van de kastjes los. Eigenaar Vellekoop kwam bij ons persoonlijk de kastjes meten en zorgt voor nieuwe deurtjes. Prima service dus.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Annelies van Rennes op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Een paar jaar geleden, door veel zoek werk bij allerlei keukenbedrijven, bij Keuken at Home terecht gekomen, en was meer dan tevreden over de keuken die toen geleverd is. Ik had nogal wat eisen en veranderingen, geen probleem, ook wat betreft het keukenblad had ik andere wensen, de heer Vellekoop neemt je mee naar een marmerbedrijf, waar je je eigen blad uitkiest, helemaal top. Een tijdje daarna had ik een bedrijfskeuken nodig en wilde tevens archief kasten in dezelfde kleur, wederom uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zorgboerderij”
Door Martijn op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Voor onze zorgboerderij hadden we meerdere degelijke keukens nodig die passen bij een landelijk interieur. Door de veelheid aan keuzemogelijkheden en goede hulp bij het samenstellen van de keukens, waren we er snel uit. Kortom: aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Nico Dekens op zaterdag 21 feb 2015 '15
Bij bezoek showroom na telefonisch afspraak klantvriendelijke ontvangst met koffie. Goede voorlichting en prijsafspraak. Wij wilden bestaande keuken verbouwen. Dhr. Vellekoop kwam thuis alles opnemen. De uitvoering van het werk was voortreffelijk. Vakman die gas, water en elektrisch kon doen met handige tips. Heeft bij ons een aantal extra veranderingen aangebracht en nog even een aparte groep in de elektriciteitskast aangebracht. Omdat de levering van het aanrecht wat vertraging opliep kregen we nog een etentje aangeboden. Waar vindt je dat nog.!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Keuken at Home
aNumansdorp, Industriestraat 18, 3281 LB Numansdorp, tel 0186 - 57 61 44, mob 06 - 12 55 01 47
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland