Feedback
Alle Keukenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
4,9

Keukencentrum Marssum

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 058-2542225 | Hegedijk 3, 9034XC Marssum
Keukenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum Marssum
Keukencentrum Marssum is een begrip in de regio en heeft klanten vanuit heel Friesland, Groningen, Noord-Holland, Drenthe en verder
Gebruikerservaringen
Er zijn 5 gebruikerservaringen over Keukencentrum Marssum. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Geen prettige ervaring”
Door H.Koster op zaterdag 28 jan 2017 '17
Na het laten plaatsen van een bij keukencentrum Marsum gekochte keuken liep de afvoer slecht door. Volgens de monteur onze schuld want er zou een verstopping zijn en na telefonisch overleg met keukencentrum Marsum moest dit wel zo zijn want de monteur deed dit werk al 20 jaar. Zonder enig inzicht in de situatie kozen ze de kant van de monteur. Uiteindelijk bleek hij een ontluchtingsventiel vergeten zijn te plaatsen. Of de achternaam van de monteur en die van een directielid hetzelfde zijn hier wat mee te maken heeft kan ik niet bewijzen maar het geeft te denken.... we hebben een mooie keuken maar ook een vieze smaak in de mond.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geen garantie”
Door Idzinga op dinsdag 17 nov 2015 '15
Fagor, de Bently onder de keukens, is een niet waar extra garantie bijgekocht. Werkt de vaatwasser niet zeggn ze eerst dat dit bedrijf failliet is en daarna geven een een adres in het zuiden van het land. Maar geen garantie meer. Blijkt de mengkraan te lekken via verschillende plekken. Maar na Twee jaar geen garantie meer. Hoe bedoel je 7 jaar garantie op je keuken. Dus koop hier geen keuken de services is slechter dan slecht.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Aankoop”
Door Lammie Feenstra op maandag 8 feb 2016 '16
Zondag7 februari advies over een keuken. Prima geholpen gastvrij. Alles goed op papier en we hebben een keuken gekocht. Doordat er goed naar je wordt geluisterd wat je wensen zijn. Helemaal geen verkoop praat maar goed geholpen. De keuken wordt in overleg met de keukenzaak in november geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niet goed”
Door sk op donderdag 26 mrt 2015 '15
Wij zijn bij keukencentrum marssum niet goed geholpen! Ze zijn er op uit om zo snel mogelijk een offerte op tafel te krijgen die achteraf niet duidelijk is. Zo was het niet bekend welke kraan, wasbak, stopcontact, inbouw apparatuur en verlichting in de keuken zou komen. alle prijzen waren gemiddelde prijzen.
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“geweldig”
Door G . Postma op zaterdag 28 dec 2013 '13
Eerlijk familiebedrijf met scherpe prijs. Vakkundig personeel, uitstekende Duitse kwaliteit, eigen montage vakmensen. Levering op vooraf besproken dag, 7 jaar garantie op alles. Ik kocht voordeliger dan bij Mandemakers. Nolte is een top product.
Reactie of foto toevoegen +34 bedankjes
Vestiging Keukencentrum Marssum
aMarssum, Hegedijk 3, 9034XC Marssum, tel 058 - 254 22 25
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland