Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (1 week geleden)
Woudenberg (Utrecht)
30 ervaringen (1 maand geleden)
Volendam (Noord-Holland)
34 ervaringen (3 dagen geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
29 ervaringen (3 dagen geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
58 ervaringen (1 week geleden)
7,0

Keukensale

Score uit 30 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
32 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto: Opgeleverde keuken
1 / 4
4 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Ervaringen
Er zijn 30 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster7 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, offerte, prijs, service

Per vestiging:
“Met gebreken”
Door Alice op donderdag 18 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Mooie keuken maar met veel gebreken. Ging al mis na eerste gesprek, bleek andere apparatuur op factuur te staan dan uitgezocht, alles kon worden veranderd maar alles tegen een meerprijs. Beloven telkens klachten op te lossen maar komen afspraken totaal niet na!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Na 4 maanden nog steeds niet af”
Door Metz op maandag 11 jan 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Okt 2015 keuken geplaatst, nu 4 mnd verder nog steeds de keuken niet af er missen nog steeds onderdelen. Terwijl rekening al betaald is de keuken nog steeds onaf is. Na vele beloftes verder en nu helemaal geen gehoor meer van hun kant en zijn we 2016 is het nog niet opgelost. De service is dus super slecht. Dus mijn advies koop hier geen keuken bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +44 bedankjes
8,9
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Prima” score uit 31 ervaringen
9,8
Kuechenland Ekelhoff
Nordhorn (Duitsland)
“Fantastisch” score uit 411 ervaringen
“Tevreden”
Door Lia en Michiel op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij liepen langs de etalage, zagen een mooie keuken, gingen naar binnen, werden uitvoerig geholpen, kochten die keuken, en zijn zeer tevreden. Goede communicatie en nakomen van alle afspraken. Veel dank.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Oplossing naar tevredenheid”
Door Vermeulen op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Breda
Na traject met miscommunicatie, keuken alsnog geleverd en correct afgehandeld. Tip: Laat afspraken vooraf zwart op wit zetten en vraag in elke fase om bevestiging om misverstanden te voorkomen.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Aflevering en montage niet volgens afspraak”
Door Mevr. Briggeman op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij kregen net het bericht dat ons "pakketje" de complete keuken met apparatuur dinsdag 11-10-2016 tussen 13-16 uur wordt afgeleverd. Na bellen met de winkel blijkt dat de monteur pas op woensdag kan komen. Wij gingen er vanuit dat de keuken geleverd én gemonteerd zou worden op 11-10-2016. Deze datum is al begin juli afgesproken. Waar moeten wij nu in onze volle woonkamer al die spullen kwijt? Het is geen leeg huis!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Geachte mevrouw Briggeman, Het is gebruikelijk dat de apparatuur een of twee dagen eerder geleverd wordt. Zo weten we zeker dat alle spullen binnen zijn, alvorens de monteur aan de slag gaat. Van de vestiging hebben we begrepen dat zij in nauw contact met u staan en er alles aan doen om het geheel naar wens te maken. We wensen u heel veel kookplezier met uw nieuwe keuken toe. Mvg, Keukesale.com
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door Mandy Spek op maandag 14 dec 2015 '15 | vestiging Hilversum
Wij hebben een zeer goede ervaring met Keukensale Hilversum! Vanaf het moment dat we de winkel instapte tot aan de aflevering van de keuken echt super goed en vriendelijk geholpen! Wij hebben onze droom keuken gekregen voor een zeer scherpe prijs, wat elders niet was gelukt. Ze luisteren echt naar jouw wensen. absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Verkoopervaring”
Door Frank groothuizen op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Ben hardstikke super geholpen in de vestiging iepenlaan door de twee keukenjongens. Geef daarvoor een ruime voldoende. Na twee uurtjes keuze en foto van de keuken in de hand , wilde ik er na de prijsstelling met mijn vrouw nog over denken. Toen voelden we dat ze op slot stonden deze mannen. Ze wilden namelijk direkt een verkoop forceren. Door 10 procent te geven. Maar ik moest dan wel gelijk beslissen. Tja je praat wel over 17000 euro. Ik wilde graag de offerte ook per mail ontvangen, dat zouden ze dan wel doen ook. Zag dat ik voor hen niet meer interessant was. Jammer dat ze dat lieten liggen, heb ook geen mail meer gehad. Wel belde dacht dat hij joey heette savonds op of we wilden bestellen. Ik vroeg waar de offerte bleef, die zou hij opsturen. Ik heb hem dus nog niet! Denk dat beide man en een steek laten vallen indeze. Was zeker geintresseerd, maar nu zowel mijn vrouw als ik terug bij af! Krijg weer een " kolere" gevoel over keukenboeren! Snap er niks van, zeker omdat we het zagen zitten!
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Blij ermee”
Door S. van der Velde op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Nijkerk
Helemaal blij met onze nieuwe keuken en hoe we daar mee geholpen zijn in de voorbereidingen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,3
Keukenfavoriet
De Goorn (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 20 ervaringen
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 24 ervaringen
“Ondanks moeizame start zeer tevreden”
Door Peter en Christiane Sijm op zondag 14 aug 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
We hebben in Hoorn een mooie keuken uitgezocht en een deel aanbetaald. Toen kom de franchisenemer het financieel niet meer aan en moest gedwongen stoppen. Het hoofdkantoor heeft er toen tijdelijk iemand uit een ander filiaal in gezet als intermmanager. Deze man, Özgür, uit filiaal Apeldoorn heeft ons zeer professioneel en vakkundig geholpen. Er zaten een aantal fouten in de offerte en ondanks dat we flink bij moesten betalen is alles voor de zelfde prijs geregeld. Deze man heeft ECHT verstand van keukens en denk heel goed met je mee. Ook de montage (Daniël) was perfect, een echte goede vakman die precies weet waar hij mee bezig is en super netjes werkt. Filiaal Hoorn heeft inmiddels een nieuwe eigenaar met heel veel ervaring in keukens. Kortom, ondanks de moeizame start zijn we zeer tevreden met keukensale en ook heel blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Juiste oplossing”
Door Van IJzendoorn op maandag 27 mrt 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben na goede hulp en goede oplossingen een hele mooie keuken kunnen kopen. Kwaliteit en service zijn goed, er wordt alles gedaan voor het vinden van een juiste oplossing. Vriendelijkheid en tevredenheid staan zeker hoog binnen deze organisatie.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken op zich prima maar toch veel ergernis”
Door M.G. op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Den Bosch
Komplete keuken gekocht. Keuken op zich niks mis mee maar maar alles erom heen een grote ergenis. Echt een rommeltje. Niet terugbellen, verkeerde informatie etc. De Duitse inbouw apparatuur is echt waardeloos
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
“Goed gegaan”
Door Michael Dupont op woensdag 3 feb 2016 '16 | vestiging Amersfoort
Goede ervaring met het filiaal Amersfoort. Correct volgens afspraak geleverd en geplaatst. Geen vervelende verrassingen. Aanpassing op het laatste moment van de afzuigkap op tijd opgelost. Complimenten. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Een aanrader”
Door Annemarieke van Kampen op donderdag 28 sep 2017 '17 | vestiging Nijkerk
Sinds april 2017 hebben wij een nieuwe keuken; onze oude keuken was na 30 jaar wel aan vervanging toe. Door het team van KeukenSale Nijkerk - te weten Eveline, Niels en Pim - zijn wij op bijzonder professionele wijze begeleid in dit proces. En dit heeft geleid tot een prachtige, functionele keuken, waar wij iedere keer weer van genieten.
Topmensen, met kennis van zaken, zonder opdringerig te zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Onklare keuken”
Door N.Loman op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij waren superblij met de keuken die wij hadden gekocht totdat de ellende begon met het niet nakomen van de afspraken, beschadigde producten werden geleverd, vele telefoontjes waar wij gewoon zeer onbeschoft werden behandeld en er werd totaal geen moeite gedaan om te zorgen dat dit alles wordt opgelost. Wij zitten nu al 6 weken met een onklare keuken en wij krijgen bij Keukensale de enige respons dat wij eens niet zo moeten zeuren en dat wij onze toon moeten aanpassen. Helaas zit er niets anders op dit via juridische stappen op te lossen maar man man man wat zijn wij teleurgesteld in dit bedrijf!
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Beste heer Loman, Wij betreuren uw teleurstelling. We hebben begrepen dat de beschadigde spullen inmiddels zijn vervangen. Helaas hadden we te maken met een levertijd van 6 weken, wat we in dit geval niet konden versnellen. Hopelijk kunt u nu wel genieten van uw nieuwe keuken en is alles inmiddels naar wens. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar info@keukensale.com. Mvg, Keukensale.com
Reactie of foto toevoegen +46 bedankjes
“Goede begeleiding”
Door Anne op woensdag 30 aug 2017 '17 | vestiging Nijkerk
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken die wij bij Keukensale, vestiging Nijkerk hebben gekocht. Inmiddels is alles geplaatst en het is erg mooi geworden. Het technisch advies van Pim en Eveline was zeer waardevol bij het bepalen van de juiste keuze van materialen en apparatuur. De service tijdens maar ook bij vragen na de plaatsing is heel goed.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Gewoon doen”
Door Rosita Balak op vrijdag 17 nov 2017 '17 | vestiging Eindhoven (Son)
Goede ervaring met Keukensale! Top service, snelle levering en heel klantvriendelijk.
Wordt ook met je meegedacht en goed geadviseerd. Gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 34 ervaringen
8,6
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 9 ervaringen
“Keuken voor eerste koophuis”
Door Madeleine en Dustin op dinsdag 10 jan 2017 '17 | vestiging Nijmegen
Eind vorig jaar was erg hectisch. Nieuw huis gekocht. Voor mij mn eerste koophuis.
Naar Nijmegen Keukensale gegaan met de vraag of ze van de huidige keuken wat moois van konden maken. Roy en Tamara zijn toen persoonlijk langsgekomen voor advies. We hebben ze een maximaal budget gegeven voor de keuken. Ze hebben er alles aan gedaan en ons 'beschermd' in keuzes, zodat we binnen het budget zouden blijven.
Het resultaat mag er zijn. Kortom: Klantvriendelijk, geduldig, oplossingsgericht! Hele tevreden klanten hier!
FOTO VAN MADELEINE
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Tevreden over samenwerking”
Door Fam. N Teegelaar op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Barendrecht
In september een keuken samengesteld met Paul van keukensale, In november is deze door hen geplaatst, hun aannemer Paul heeft de voorbereidingen gedaan ,en monteur Peter heeft de keuken vakkundig geplaatst. Was een probleem met de afzuigkap die kon niet op tijd worden geleverd, Maar dit hebben ze opgelost door een betere aan te bieden. Het hele pakket sloot naadloos op elkaar aan, hebben er zelf geen omkijken aan gehad. Al met al heel tevreden met de keuken en de samenwerking.
FOTO VAN FAM. N TEEGELAAR
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel blij mee”
Door Bert en Anneke Beckers op zondag 21 mei 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een keuken gekocht bij een team dat precies aanvoelt wat je nodig hebt. Geen opdringerige suggesties, wel duidelijke antwoorden op vragen. Na een aantal eerdere bezoeken aan keukenzaken was dat echt een verademing. Djennis en Hamza bedankt. Jullie hebben je showroom uitgebreid tot bij ons in huis en we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Blij mee”
Door D vd Linden op donderdag 23 feb 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
We hebben ons in verschillende winkels laten informeren voor een nieuwe keuken, waaronder keukensale Spijkenisse. Doordat ze goed naar onze wensen hebben geluisterd, konden we binnen ons budget een mooie keuken realiseren! Ook hoefden we niet te onderhandelen, dat scheelde enorm!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Offerte niet gestand gedaan”
Door dametje op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Barendrecht
Onze ervaringen zijn helaas niet zo positief. Het begin enthousiast en vol vertrouwen, er werd verteld dat er niet valt te onderhandelen en ze met vaste prijzen werken, heel fijn en duidelijk. maar al snel bleek dat er wel zeker te onderhandelen viel toen we hadden aangegeven met een goedkopere keuken verder te gaan van een andere aanbieder. duizenden euro' s konden er nog vanaf. Ondanks een enigszins raar gevoel op basis van de nieuwe offerte die ze hadden gedaan weer in gesprek. Er moesten nog een aantal aanpassingen gedaan worden en toen bleek dat ze de tweede offerte niet waar konden maken en werd het toch weer veel duurder. heel veel tijd en energie in iets gestoken, voor niets. Dus let op! onderhandelen kan zeker wel bij deze keukenwinkel, al zeggen ze van niet en het lijkt allemaal heel betrouwbaar maar uiteindelijk kunnen ze zomaar een offerte uit brengen die ze vervolgens niet na kunnen komen.
REACTIE VAN KEUKENSALE.COM
Geachte mevrouw, Het is wel degelijk zo dat keukensale werkt met transparante prijzen. Dit verklaart wellicht dat de 2e offerte, niet waar gemaakt kon worden. Wellicht is de verkoper in de winkel te enthousiast geweest en heeft hij geprobeerd om uw droomkeuken binnen uw budget te brengen. We betreuren het dat u dit als vervelend heeft ervaren en zullen hier zeker lering uit trekken.
REACTIE VAN DAMETJE
Bedankt voor de reactie. Echter de derde offerte was nog steeds beduidend lager dan de eerste dus daaruit blijkt dat iig onderhandeling tot duizenden euro's onder de eerste offerte mogelijk is. Daarnaast blijft dat jullie geen betrouwbare partij zijn als er offertes uit worden gebracht die naderhand niet nagekomen kunnen worden. Uiteindelijk worden we ook nooit meer terug gebeld.
REACTIE VAN TK
Beste, Het verhaal is duidelijk, ik ken de mannen van KeukenSale Barendrecht. Ik geloof in hun oprechtheid. Dat er niet kan worden voldaan aan de verwachting van de klant is bijzonder jammer. Waar ik vooral nieuwsgierig ben is naar de klant. Heeft de klant een kwalitatieve gelijkwaardige keuken kunnen kopen voor het budget wat ze wilde uitgeven. De 1 ster vind ik veel te weinig persoonlijk.
REACTIE VAN DAMETJE
Bedankt voor je nieuwsgierigheid. Wij hebben uiteindelijk een keuken van betere kwaliteit gekocht bij superkeukens in strijen. Een winkel die ik iedereen kan aanraden met een zeer hoog service niveau en doen net dat stapje meer voor klanten en belangrijker ze komen niet terug op gemaakte afspraken en komen deze gewoon na!
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Veel klachten”
Door P. ter Hoeven op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Hilversum
Half augustus hier een keuken en sanitair voor het toilet gekocht. Tot zover ging het goed, daarna begon het gedoe. Miscommunicatie, zelf over al achter aan zitten, niet terug gebeld worden, afspraken niet nakomen, slechte nazorg na plaatsing van de keuken. Monteur die alleen kwam waardoor wij "moesten" helpen met plaatsen van aanrechtblad en om 23:00 uur naar huis ging nadat hij om 08:00 voor de deur stond. Zojuist dan ook een brief van zes kantjes verstuurd naar Hilversum en de organisatie. Ik zal jullie de brief besparen maar hieronder alleen onze klachten weergeven.
Klachten:
1. Miscommunicatie, niet terugbellen, niet houden aan afspraken, slechte nazorg na montage van de keuken.
2. De volledige aansluiting voor de quooker moet nu gedaan worden door een door ons ingehuurde aannemer, wat ons de nodige extra kosten op gaat leveren. Doordat wij vrijdagavond 8 december pas te horen kregen dat er zaterdag 9 december geen monteur zou kunnen komen, kunnen we nu hopelijk op zijn vroegst maandag gebruik maken van water in de keuken. De factuur die wij hiervoor moeten betalen volgt later
3. De bodemplaat voor het aanrechtkastje ontbreekt.
4. De composiet vensterbank ontbreekt. Deze is nu wel besteld maar we hebben geen bevestiging ontvangen dat de passtrook is besteld, terwijl de monteur dit heeft opgemeten en aan u door zou geven.
5. De deur van de koelkast hangt te laag waardoor deze niet goed sluit waardoor er regelmatig een plasje water op de plank in de koelkast ligt.
6. De losse unit staat te hoog zodat deze niet goed aansluit op de nog te leggen vloer. Ook het pas stuk aan de onderkant van de zijpanelen kan dit niet opvangen. De monteur was op de hoogte van het feit dat de vloer nog gelegd moest worden en heeft zelfs een stuk van de vloer in handen gehad om de hoogte te kunnen
bepalen.
7. Vandaag bij het aansluiten van de spotjes in de koof en de planken sloeg de stop door en zijn alle spotjes verbrand. Waarom, omdat de bedrading van de spotjes die 12volt zijn, zijn aangesloten op bedrading van 230volt zonder gebruik te maken van een transformator. De monteur heeft hier bij de montage niet naar gevraagd, heeft niet aangegeven dat er een transformator nodig zou zijn maar heeft gewoon de spotjes aangesloten. Er staat nergens op het leiding schema aangegeven dat er een transformator aangelegd zou moeten worden door de klant. De spotjes zijn gewoon door de monteur geplaatst zonder navraag te doen of aan te geven dat dit niet mogelijk zou zijn. Vandaag is door de aannemer een lamp met 230volt aansluiting aangesloten op de bedrading om aan te tonen dat de lampen t.b.v. de wandlampen ook kapot zijn. De lamp werkt na aansluiting op de bedrading naar behoren.
8. De monteur heeft voor het plaatsen van de wandplanken op een aantal plaatsen streepjes gezet op de net geschilderde muur.
9. De muur is op verschillende plaatsen beschadigd door het plaatsen van het aanrechtblad.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Ontzettend tevreden”
Door Marina Fransen en Jilis de Jager op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ontzettend tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn bij het samenstellen van onze keuken. Er werd steeds weer alle tijd genomen om mij van dienst te zijn bij vragen, er is extra gemeten vanwege een schuine wand. De keuken is op tijd en helemaal compleet afgeleverd, de dag daarna is deze naar volle tevredenheid geplaatst. Vanwege de schuine zijde moest de afvoer van de afzuigkap aangepast worden, het was even spannend of het zou gaan lukken maar ook dat is keurig gedaan. Niets dan lof voor dit team!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super”
Door benny op vrijdag 15 jan 2016 '16 | vestiging Alphen aan den Rijn
Mijn ervaring met keuken sale in alphen ad rijn was super. Van af het uitzoeken tot plaatsing was alles tot in de puntjes geregeld. Eddy kon mij persies vertel wat mogelijk is in de keuken dat maakte het uitzoeken een stuk makkelijker. ook wist dennis mij perfect te helpen met uitzoeken welke apparatuur ik nodig in mijn keuken en wat er percies in het budget paste voor apparatuur. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
9,5
Rob Woud Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 54 ervaringen
5,6
Eigenhuis Keukens
7 vestigingen (heel Nederland)
“Matig” score uit 74 ervaringen
“Goede service”
Door D Stone op maandag 14 dec 2015 '15 | vestiging Hilversum
Heb een schitterende keuken gekocht van ontzettend goede kwaliteit,en goede prijs. Service was goed en alles keurig netjes optijd geleverd. Hulp in zaak was erg goed en zal het zeker bij een ander aanraden om met deze zaak in zee te gaan. ( complimenten )
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Keuken aangeschaft”
Door Connie op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Cruquius
Begin dit jaar een nieuwe keuken aangeschaft bij Keukensale in Cruquius. Super vriendelijke mensen met een goed hart voor service. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden en blij ben met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Niet tevreden”
Door Santorro op maandag 21 sep 2015 '15 | vestiging Leiderdorp
Onze ervaring is zo slecht dat wij NIET aanraden de keuken en apparatuur met deze bedrijf te kopen. Op maart 2015 hebben wij een mooi compleet keuken, met koken eiland gekocht. Prijs 15000 Eur. Daarna zijn wij naar hun andere bedrijf naast Sanidump gestuurd., om een extra korting over de keuken te krijgen. Daar hebben wij de complete badkamer en WC kamer gekocht. Prijs 8000,- Eur. Met beide bedreven hebben wij problemen gehad. Maar over de keuken meld ik mijn klachten over:
* De grote vertraging van het opleveren van de keuken.
* Het ontvangen van de verkeerde elementen.
* Apparatuur wat niet geleverd is.
* Noodzakelijke aanpassingen die niet werden uitgevoerd
* NIET op onze vaste afspraken gekomen zijn.
Het ergste is dat er blijven nog drie onderdelen die ontbreken of zijn verkeerd geïnstalleerd. Since 16 juni die de keuken zou compleet moeten zijn, het is nu 21 september, en krijg ik een afspraak om de ontbrekende elementen te komen installeren. Ik ben benieuwd over de tijd, omdat ze hebben nog niet bevestigd.

Aanvulling ontvangen op 6 oktober 2015: Zo als eerder heb vermeld, blijf mijn ervaring slecht, maar ik moet echt nadrukkelijk vertellen, dat met de kwaliteit en montage van de keuken, niet aan de hand was,., ALLEEN met de service. Om 30 september zijn de drie bestaande mankementen opgelost. Het Bedrijf is zeer bezorgd over mijn ervaring, en met een telefoontje beloofde dat in te toekomst niet meer zult gebeuren.
FOTO VAN SANTORRO
Reactie of foto toevoegen +38 bedankjes
“Keuken aangeschaft”
Door Nicole Kreuning op maandag 14 dec 2015 '15 | vestiging Hilversum
Dit voorjaar een nieuwe keuken aangeschaft bij keukensale in hilversum. Het was een verademing vergeleken bij andere keukenzaken waar ik binnen was geweest: no nonsense mensen, prima geholpen, goed met advies geven en luisteren wat de klant wil, geen loze praatjes. Keuken werd geplaatst door man met kennis van zaken en ook "nazorg/interesse " van keukensale is prima! Zou deze zaak zeker aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Uitstekend”
Door P.J. van Dijk op zondag 11 feb 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Eindelijk een keukenbedrijf zonder Mandemakers mentaliteit. Er is uitgebreid de tijd genomen om de keuken helemaal naar onze wensen uit te kiezen. Hij werd keurig op tijd geleverd en geplaatst. Van de drie ooit door ons gekochte keukens is dit het beste bedrijf van allemaal. Het resultaat is precies zoals wij het graag wilde. Een geweldige service. Wij zullen Keukensale Barendrecht aan een ieder aanraden. Met vriendelijke Groet Peter en Esther van Dijk. Heinenoord
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Oprechte interesse”
Door Erwin Muller op vrijdag 5 jan 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken uitgezocht bij Keukensale Barendrecht. Vanaf het moment dat we daar binnen liepen en een medewerker ons te woord stond, hadden wij een goed gevoel bij deze zaak. Hiervoor waren we al bij meerdere andere keuken zaken wezen kijken, maar bij deze andere winkels gaf de manier van benadering en verkooppraatjes ons weinig vertrouwen. Bij Keukensale Barendrecht werkt er vriendelijk en benaderbaar personeel, waardoor wij een open gesprek konden voeren over onze voorkeuren en ook ons budget. Ook dachten zij zelf ook met ons mee. In een van onze laatste gesprekken was er een nieuwe oven beschikbaar gekomen. Deze was beter in kwaliteit, maar ook wat goedkoper dan onze vorige optie. De medewerkers stelde de wisseling zelf voor, terwijl dit in ons voordeel was. We hebben er een tijd over gedaan om de definitieve keuken vast te stellen. Wij moesten namelijk ver van tevoren een keuken uitzoeken, vanwege het doorgeven van de opstelling voor onze nieuwbouwwoning. Toch als wij (alweer) iets wilde veranderen keken ze zonder gedoe met ons mee en werd het allemaal geregeld.

Ook hebben wij het plaatsen door Keukensale Barendrecht laten doen. De monteurs kwamen op de afgesproken dag en tijd en hebben super hard gewerkt. De twee heren die onze keuken hebben geplaatst hadden ook veel plezier in hun werk en we hebben hard om hen gelachen. De spullen werden trouwens ook netjes van tevoren geleverd en al het afval werd een dag na plaatsen ook weer opgehaald. Na afloop hebben wij nog een bezoekje gehad van de medewerker Jordy, waarmee wij het meeste contact hebben gehad. Wij konden met trots onze mooie keuken aan hem laten zien waarin hij oprecht interesse toonde. Wij zouden de Keukensale Barendrecht aan iedereen aanraden. Wij willen Keukensale Barendrecht hierbij ook hartelijk bedanken voor al hun betrouwbaarheid, advies, geduld, enthousiasme en onze prachtige keuken.
FOTO VAN ERWIN MULLER
Keuken in nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Vestigingen Keukensale
aAlmere (0 ervaringen), Markerkant 10, 30 1316 AD Almere, tel 036 - 73 70 127
bAlphen aan den Rijn (1 ervaring), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (1 ervaring), Nijverheidsweg – Noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Westpoort (0 ervaringen), Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
eAmsterdam Villa Arena (2 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
fApeldoorn (0 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (4 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (1 ervaring), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCapelle aan den IJssel (2 ervaringen), Lylantse Baan 14, 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 26 77
jCruquius (1 ervaring), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
kDelft (0 ervaringen), Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
lDen Bosch (1 ervaring), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
mDen Helder (0 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
nDeventer (0 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
oGroningen (0 ervaringen), Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
pHeerenveen (0 ervaringen), Turfschip 3a, 8447 DM Heerenveen, tel 0513 - 76 45 45
qHeerhugowaard (0 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
rHeerlen (0 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
sHengelo OV (0 ervaringen), Wegtersweg 5-13, 7556 BP Hengelo OV, tel 074 - 357 49 81
tHilversum (4 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
uHoogeveen (0 ervaringen), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
vHoorn NH (2 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
wLeeuwarden (1 ervaring), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
xLeiderdorp (1 ervaring), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
yNijkerk (3 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
zNijmegen (1 ervaring), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
a1Roosendaal (0 ervaringen), Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
b1Schagen (0 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
c1Eindhoven (Son) (1 ervaring), Ekkersrijt 4030, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
d1Spijkenisse (4 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
e1Zaandam (0 ervaringen), Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
f1Zwolle (0 ervaringen), George Stephensonstraat 1, 8013 NL Zwolle, tel 038 - 853 91 91
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.