Feedback
Alle Keukenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
41 ervaringen (1 week geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
142 ervaringen (1 maand geleden)
6,5

Tinnemans Keukens

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0475-566050 | Torenweg 11, 6014 DE Ittervoort
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tinnemans Keukens
Tinnemans Keukens: uitgeroepen tot de beste keukenzaak van Nederland
Gebruikerservaringen
Er zijn 6 gebruikerservaringen over Tinnemans Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Niet tevreden”
Door Cisca op dinsdag 31 jan 2017 '17
Je wordt er met een cruise schip binnengehaalt en als je ondertekend hebt kun je met een roeibootje naar buiten peddelen. Nooit meer Tinnemans en een waarschuwing voor toekomstige kopers. Voordat de keuken geleverd wordt de gehele som betalen, anders komen ze niet . Dit spreekt voor zich. De buit binnen en verder niets.

Aanvulling ontvangen op 31 januari 2017: De keuken was niet compleet en niet goed afgewerkt, de koelkast was kapot en dit heeft 4 maanden , met heel veel boze mailes en telefoontjes geduurd , dat de keuken compleet was en de koelkast gerepareerd
De afwerking laat te wensen over..
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Klachtafhandeling”
Door Erik op zaterdag 3 sep 2016 '16
Van aankoopproces tot levering en klachtafhandeling één grote teleurstelling. Fouten van de verkoper werden rechtstreeks aan ons doorbelast, terwijl er door ons gedetailleerde foto's zijn smeekte van onze wensen. Beloftes werden keer op keer gebroken en kennis en kunde waren ver te zoeken. Duurder blijkt niet altijd beter helaas. Nadat het geld binnen is tel je als klant niet meer mee. Het heeft 3 maanden geduurd na plaatsing voordat de keuken ongeveer was zoals het had moeten zijn. Maar bij elk bezoek van de monteurs ging er wel weer iets stuk. Na de laatste keer waarbij een kastje beschadigd werd hebben we het er maar bij laten zitten. Reactie op onze zeer uitgebreide klacht (4 pagina's) was dat ze er van zouden leren voor de volgende keer maar dat men met ons niet in discussie ging. Nooit hebben ze ook maar 1x sorry gezegd voor alle fouten die gemaakt zijn. Blijf hier weg. Gelukkig hebben we al diverse vrienden en collega's kunnen behoeden voor deze firma.
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
9,7
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 142 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Ruud Jacobs op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Na het bezoek aan de mooie grote showroom waar we vriendelijk ontvangen en zeer goed en duidelijk voorgelicht werden hebben wij besloten om met Tinnemans keukens in zee te gaan. We zijn heel blij met onze keuken. Zeer tevreden over de montage die zelfs een foutje van ons hebben opgelost. Ruud Jacobs
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complimenten”
Door Fam. Evers op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Onze complimenten aan Tinnemans keukens. Vanaf het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de keuken geweldig. Henk bedankt voor de goede begeleiding en de creatieve oplossingen. Ook de monteurs Frank en Pim bedankt voor het mooie resultaat, jullie hebben super gewerkt. Wij genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“prima aankoop van keuken”
Door wijntjens op vrijdag 13 dec 2013 '13
Wij hebben onze nieuwe keuken, gekocht bij Tinnemans, vandaag officieel opgeleverd gekregen. Dit naar alle tevredenheid! Goed advies in de orienterende fase met een goede mix van praktische tips en eerlijkheid. Daarna een strakke planning, dit in goed overleg met installatiebedrijf Derikx.En dan de uitvoering.Het waarmaken wat is beloofd! Vakbekwame montage en goede wisselwerking met installateur heeft ons ontzorgd. Met als resultaat een prachtige keuken waar we trots op zijn! Complimenten! Bijzondere waardering voor Vera die ons prima heeft geadviseerd! Marianne en leo wijntjens, maastricht.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Geweldig”
Door Laheij op zondag 7 apr 2013 '13
Mijn ervaring met Tinnenmanskeuken is uitstekend Geweldig ontvangst. Zaak heeft een goede uitstraling en verkoper die ons geholpen heeft goed geholpen met al onze wensen in ons budget kunnen verwezenlijken. Montage in eigenbeheer kwamen hun afspraken na. Kortom het vertrouwen wat wij hebben gehad in Tinnenmanskeuken is helemaal uitgekomen Bedankt allemaal. Wij kunnen Tinnenmanskeuken aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
Vestiging Tinnemans Keukens
aIttervoort, Torenweg 11, 6014 DE Ittervoort, tel 0475 - 56 60 50
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg