Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Wijhe (Overijssel)
33 ervaringen (1 week geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
147 ervaringen (1 maand geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
4,9

Water en Vuur

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 050-5280827 | Peizerweg 72E, 9727 AK Groningen
Badkamerwinkels beoordeeld
Vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Water en Vuur
Voor de realisatie van een badkamer, vloer of haard bent u bij Water & Vuur in goede handen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen mensen. Water en Vuur verzorgt het totaalpakket voor u
Gebruikerservaringen
Er zijn 4 gebruikerservaringen over Water en Vuur. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
“Slechte ervaring”
Door J. op dinsdag 20 okt 2015 '15
Verschrikkelijk slechte ervaring mee. Begon al met de aanvangsdatum. Belden kort van te voren op dat ze een week later zouden beginnen dan was afgesproken. Vervolgens hadden ze er geen rekening mee gehouden dat de door mij gekozen glaswand niet via de trap naar boven kon (zelf ook niet aan gedacht maar ja, ik plaats ook niet iedere dag een badkamer...). Bouwsteiger in de tuin gehad, gelukkig kon de wand door het raam van de slaapkamer (nadat ie eerst 4 weken in de garage had gestaan). Monteur kwam ook 3 maal een dag niet opdagen. Leidingen verkeerd aangesloten: regendouche alleen heet water, handdouche alleen koud; moest dus weer hersteld. Scheur in een tegel gekregen, wilden ze eerst zo maar laten! Is uiteindelijk paar maanden later vervangen. Planning was 2 weken, uiteindelijk 5 weken geduurd voor een simpele badkamer (op de gescheurde tegel na dan....). Korting? Vergeet het maar! Waardeloze zaak, een keer en nooit weer! En omdat het een franchise-zaak is kan Baderie-Nederland ook niets doen! Had geen eigen personeel over de vloer maar een ingehuurde ZZP-er, gelet op de reclame die ze maken is dat de eerst leugen al. U is gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Offertetraject”
Door Peter op maandag 14 nov 2016 '16
Vreselijk. Zeer arrogant personeel dat afspraken niet nakomt. De installatiekosten zijn astronomisch wat vooral duidt op gebrek aan inzicht. Overal worden financiële reserves ingebouwd en er wordt bij voorbaat al vanuit gegaan dat aannemers hun afspraken niet nakomen. Tevens is de showroom altijd onderbezet waardoor je erg slecht geholpen wordt. Er zijn leukere badhuizen in Groningen...
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
8,8
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 147 ervaringen
8,8
Sani-Dump
30 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 263 ervaringen
“Zeer tevreden over gang van zaken”
Door Schimmel op dinsdag 12 jul 2016 '16
+/- Minus een half jaar geleden een badkamer aangeschaft bij Water en Vuur (baderie) Groningen. Zeer tevreden over de gang van zaken, door de ruime (niet standaard keuze zoals bij andere sanitair zaken in de omgeving) een prachtige badkamer samengesteld met één van de adviseurs. ongeveer 8 weken later is de monteur begonnen met de sloop van mijn badkamer en de opbouw van mijn nieuw badkamer, het eindresultaat mag er zijn! Als u op zoek bent naar iets anders dan anders zal ik zeker aanraden om bij water en vuur langs te gaan!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Luxere badkamer”
Door Maria op dinsdag 20 okt 2015 '15
Zeer slechte ervaring als iets dan niet goed gedaan is en je vraagt om een oplossing kan t alleen als je (op een toch al niet goedkope badkamer) extra gaat betalen. Totaal niet tevreden over de service die ze bieden.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Vestiging Water en Vuur
aGroningen, Peizerweg 72E, 9727 AK Groningen, tel 050 - 528 08 27
Kaart
Uw ervaringen
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Groningen