Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
29 ervaringen (3 dagen geleden)
Staphorst (Overijssel)
151 ervaringen (4 dagen geleden)
Apeldoorn (Gelderland)
202 ervaringen (1 week geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
9 ervaringen (3 maanden geleden)
Lelystad (Flevoland)
12 ervaringen (1 maand geleden)
8,8

Bogaard Keukens en Badkamers

Score uit 26 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 036-5314302 | Operetteweg 42, 1323 VB Almere
Gebruikersfoto: Nieuw toilet
1 / 5
5 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bogaard Keukens en Badkamers
Topkwaliteit, comfort, een tijdloos ontwerp en een vakkundige installatie; kortom een Bogaard keuken of badkamer
Ervaringen
Er zijn 26 ervaringen over Bogaard Keukens en Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren19 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Bosman op zondag 18 feb 2018 '18
Vakkundige werkwijze van de werknemers. Vak mensen werken goed samen en communiceren goed naar de klant , verder werken ze erg netjes. Ook in de showroom wordt je vakkundige geholpen , tevens als er problemen zijn worden deze spoedig opgelost. Wij zijn erg tevreden over het personeel het resultaat van de badkamer en wc.
FOTO VAN BOSMAN
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Kool Louis op vrijdag 19 jan 2018 '18
Ons toilet op de bg en badkamer met toilet laten verbouwen wat een verandering perfect. Eerst een ontwerp laten maken bij Boogaard en dat leek ons wel wat, dus besloten we het te laten uitvoeren. Nu alles klaar echt een aanrader net personeel en keurig uitgevoerd volgende badkamer weer door deze firma.
FOTO VAN KOOL LOUIS
Toiletruimte
+ Toon extra foto van Kool Louis
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,8
Kuechenland Ekelhoff
Nordhorn (Duitsland)
“Fantastisch” score uit 411 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1727 ervaringen
“Prachtig”
Door Van den Dool op dinsdag 5 dec 2017 '17
Onlangs heeft Bogaard een prachtige nieuwe badkamer en toilet afgeleverd. Van aankoop, advies, installatie en oplevering verliep alles heel plezierig en zoals afgesproken. Duidelijke communicatie, goede kwaliteit van materialen en werk, alles op tijd.
FOTO VAN VAN DEN DOOL
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Pieter Schilder op vrijdag 27 okt 2017 '17
Na jarenlang wikken en wegen en maar geen 'betrouwbare' partner kunnen vinden waar het eerste gevoel gewoon goed was, liepen we in april van dit jaar bij Bogaard naar binnen.Wij wilden volledig ontzorgd worden van A tot Z, dus van de eerste offerte tot en met de laatste dingetjes oplossen. En bij Bogaard hebben ze alles in eigen huis. Vanaf de allereerste minuut voelde het goed, er werd totaal geen druk uitgeoefend of over budgetten gepraat. Na een inspectie op locatie door vader en zoon Bogaard, bij ons thuis dus, konden we op zoek gaan naar de invulling van onze nieuwe badkamer en toilet. Vervolgens laten ze je lekker door de showroom scharrelen en konden we direct terugvallen op een medewerker voor tekst en uitleg. We kregen uiteindelijk 4 mogelijkheden getoond voor de badkamer en daarover hebben weer even moeten nadenken, ook toen weer geen enkele druk, we waren zeker dat we hier tot een overeenkomst wilde komen dus hebben we al wel een datum geprikt voor de verbouwing. Rob Bogaard voelde feilloos aan waar we voor kwamen en hoe we de badkamer het beste konden indelen en inrichten met de door uitgekozen materialen, in eerste instantie waren we wat huiverig maar uiteindelijk toch gekozen voor een totaal andere indeling dan de oude badkamer en tjonge wat een goede beslissing was dat.

5 Maanden later, begin oktober van dit jaar, is alles volgens de afgesproken planning uitgevoerd en de oplevering van badkamer en toilet kon na 2 weken plaatsvinden.
Voor de openstaande puntjes werden afspraken gemaakt welke keurig zijn nagekomen. De heren van Bogaard hebben fantastisch werk geleverd en het enthousiasme en vakmanschap spatte er vanaf. En ze hebben echt gebuffeld. Ook werd er volop meegedacht zodat er gedurende de bouw ook nog last minute wijzingen werden doorgevoerd wat de badkamer nóg mooier maakte. Natuurlijk ben je je huis voor twee weken 'kwijt' en moet je in het begin door de troep heen kijken, maar iedere dag werd er keurig geveegd (ook buiten!). We kijken terug op een succesvolle verbouwing van onze badkamer en toilet en bedanken alle medewerkers van Bogaard die voor ons bezig zijn geweest voor hun inzet en denken in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Kan beter”
Door Lia Remkes op maandag 25 sep 2017 '17
nazorg kan beter. Tot 2 x toe handgrepen op badkamermeubel gekregen die vrij snel aangetast werden door water en/of schoonmaakmiddelen. Beetje vreemd in een badkamer. Echte oplossing leek uitermate moeilijk (leverancier failliet, moeilijke maat etc.). Smoesjes bleek achteraf. In een goede DHZ-zaak bleken voldoende alternatieven in RVS-uitvoering beschikbaar te zijn.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Wilma op woensdag 28 jun 2017 '17
Wij zijn tevreden over de wijze waarop alles volgens planning is gedaan. Er is zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Er was voldoende afstemming tijdens de werkzaamheden. Goede adviezen ontvangen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede voorlichting”
Door Ronald op dinsdag 30 mei 2017 '17
In April 2017 hebben wij een nieuwe keuken en badkamer/toilet laten aanbrengen in ons appartement. Bij Boogaard een goede voorlichting gehad en daarna is alles keurig geplaatst. Direct ook schilder- en stucwerk laten doen. Zeer professionele ploeg, prima meedenkend en klantgericht. We zijn heel blij dat we alles in een hand hebben gehouden, geen gezeur met 'losse aannemers'. Niet de goedkoopste, wel een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door thom op donderdag 18 mei 2017 '17
Uitstekend advies, absoluut geen opdringerige verkoop. Goed advies, Neff blijkt veel beter dan Bosch/Siemens, Perfecte installatie. Er wordt even gevraagd als dat nodig is. Hoe prettig...Harde werkers. Alles wordt schoon achtergelaten. Wij zijn enorm blij dat we niet voor de 'keukenknaller' zijn gegaan! Voor 100% aanbevolen bedrijf. Gewoon doen dus!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 176 ervaringen
8,3
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Goed” score uit 12 ervaringen
“Uitstekend”
Door j. van der linden op zaterdag 22 apr 2017 '17
Door Bogaard goed en vakkundig geadviseerd. Uitvoering door enthousiast team. Vakmensen die meedenken in het hele traject en die zonodig een stapje extra zeten. Alles volgens afspraak uitgevoerd met uitstekend eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen spijt gehad”
Door Harry & Pia Strijbos op zondag 19 mrt 2017 '17
In november/december 2016 zijn wij ons bij 3 badkamerspecialisten gaan oriënteren op een nieuwe badkamer. Bij allen zijn we goed voorgelicht, geadviseerd en werden er duidelijke tekeningen van het beoogde resultaat gemaakt. Echter waar bij Bogaard van het 1e tot het 5e gesprek ons budget in het oog werd gehouden, leek het bij de andere twee op het laatst op koehandel. "Maar als u nu beslist....!" De keuze viel mede door de technische expertise op Bogaard. En daar hebben we géén moment spijt van gekregen...!!! In februari 2017 is onze badkamer door een uitermate vakkundig team binnen de gestelde planning van 2 weken gerealiseerd. Een kleine onvolkomenheid aan het badkamermeubilair hoefden wij niet zelf te ontdekken, daar was door de uitvoerder al notitie van gemaakt, opnieuw besteld en binnen een week opnieuw geplaatst. Tijdens de bouw werd vakkundig en esthetisch meegedacht en overlegd. Afspraak is afspraak, zo ook bij het uitgevoerde meerwerk. Het resultaat is schitterend geworden. Betrouwbaar, vakkundig, correct, netjes, kortom, wij kunnen de firma Bogaard ten zeerste aanbevelen!
FOTO VAN HARRY & PIA STRIJBOS
Badkamer met wastafel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima zaak”
Door Rene op woensdag 16 nov 2016 '16
In het voorjaar 2015 is onze badkamer verbouwd door Bogaard. Alles is prima verlopen. De aankoop was zeer prettig, geen druk om alvast te tekenen en er werd alle tijd genomen voor onze vragen en wensen. De uiteindelijk verbouwing duurde 2 weken en dat was volgens afspraak. Super vriendelijk personeel, zowel in de winkel als tijdens de verbouwing bij ons thuis. Het resultaat is prachtig en precies zoals ons van te voren is verteld. Kortom, prima zaak!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nazorg top”
Door Rina van Ballegoyen - Adams op donderdag 10 nov 2016 '16
Fantastisch professioneel bedrijf. Hele bad kamerverbouwing eind 2015, tot in de puntjes geregeld. Prima personeel, altijd op tijd aanwezig, de mannen verstaan hun vak. Ook de nazorg helemaal top, ze komen direct en lossen het op. Er wordt heel netjes gewerkt, alles wordt na iedere werkdag opgeruimd...kortom de firma Bogaard Keukens en Badkamers hebben hun 5 gouden sterren dubbel en dwars verdiend!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed resultaat”
Door Floris op maandag 17 okt 2016 '16
De keuken door Bogaard laten leveren en plaatsen. Wij zijn heel blij dat wij voor een samenwerking met hun gekozen hebben. Het was geen standaard werk. Dit bleek zeker nadat het huis voor het grootste gedeelte verbouwd was. De keuken komt toch vaak als laatste. Waarschijnlijk was een ander bedrijf al lang weg gelopen. Zij dachten van begin af aan goed mee. Het resultaat is top!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer blij mee”
Door Nicole op vrijdag 14 okt 2016 '16
Uitermate betrouwbaar en professioneel bedrijf. Wij hebben in augustus zowel de badkamer en keuken laten verbouwen. Zowel het voortraject, de ontwerpen en begeleiding en daarna de uitvoering zijn naar volle tevredenheid door ons ervaren.
Perfect uitgevoerd en nog iedere dag zeer blij mee.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeker positief”
Door B. Huijbens op dinsdag 11 okt 2016 '16
Onze badkamer is gerenoveerd door Bogaard. Het ziet er nu weer helemaal netjes uit. We zijn goed en vriendelijk geholpen en geadviseerd bij de keuze van materialen. De benadering is persoonlijk. Er is veel tijd en aandacht voor het ontwerp proces, zodat we goed wisten wat we kregen. Er is meestal netjes en volgens de afspraken gewerkt. Vriendelijke en nette werkers. Een minpuntje was schade in de kamer naast de badkamer doordat de er gaten in de muur kwamen. Dit is netjes gerepareerd, maar we hadden liever vooraf geweten dat de kans erin zat dat er beschadigingen zouden optreden omdat de muur zo dun was. De badkamer is hartstikke mooi geworden en prima afgewerkt.Dus al met al zijn we dik tevreden met het resultaat, en zeker positief over onze ervaringen met Bogaard.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamer renovatie”
Door Michel Musch op vrijdag 26 aug 2016 '16
Badkamer renovatie. Vanaf begin goed geholpen, er worden een aantal tekeningen gemaakt op de computer. Je kan precies zien hoe het wordt en wat je eventueel anders wilt. Iedereen houdt zich keurig aan de afspraken, en de boel wordt aan het eind van de dag netjes achtergelaten. Het resultaat, na twaalf dagen een prachtige badkamer super. Bedankt iedereen die meegewerkt heeft. Groet Michel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,2
Voortman Keukens
6 vestigingen (heel Nederland)
“Uitstekend” score uit 202 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1727 ervaringen
“Goed eindresultaat”
Door Margreet Heinsius op maandag 18 jul 2016 '16
Je kan als klant een voorstelling maken van jouw toekomstige badkamer. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Maar onontbeerlijk, zo is gebleken, is de expertise van een vakkundig bedrijf. Een bedrijf dat adviseert, meedenkt en uitleg geeft bij iedere stap in dit proces.
Voor de uiteindelijke bouwtekening is ruim de tijd genomen. De opbouwfase was, geheel volgens afspraak, binnen twee weken afgerond. Het resultaat is een prachtige en functionele badkamer. Met dank aan team Bogaard Keukens&Badkamers te Almere
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend ervaren”
Door G.Houtkoop op dinsdag 12 jul 2016 '16
Uitstekende ervaring met Bogaart. Vanaf het eerste bezoek in de showroom tot en met de oplevering is alles keurig volgens afspraak gelopen. alles binnen het appartementencomplex was afgeplakt en netjes achtergelaten. En het allerbelangrijkste, het eindresultaat is prachtig. Iedereen van Bogaart bedankt!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamerrenovatie”
Door Reinier Luimstra op dinsdag 12 jul 2016 '16
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Boogaard. Het offerte proces verliep heel prettig met mooie designs en goede hulp bij het maken van keuzes. Vervolgens is de uitvoering zeer professioneel gedaan. Bogaard werkt met met een specialist voor ieder deel van de klus. Dus een tegelzetter, een kitter, stucadoor, electricien etc... Op opmerkingen ten aanzien van de uitvoering werd zeer vriendelijk gereageerd en e.e.a. werd direct perfect gecorrigeerd. We zijn super tevreden. Het eindresultaat is heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Badkamervernieuwing”
Door Theo Ariaans op dinsdag 31 mei 2016 '16
Wij hebben een badkamer en de toilet laten vernieuwen. Meerdere zaken bezocht en door de manier van advies geven hebben wij voor Bogaard gekozen. (duidelijkheid). We kregen 4 uitgewerkte mogelijkheden te zien in 3d. De werknemers waren beleefd, alles werd aan het eind van de dag opgeruimd en ze melden hoe laat ze de volgende dag zouden beginnen. Bij oplevering waren er twee punten die niet volgens ons correct waren. Deze zijn verleden week naar alle tevredenheid opgelost. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Bedrijf laat het afweten”
Door B H van `t Padje op maandag 25 apr 2016 '16
prachtige badkamer, mooi op tijd afgewerkt! Maar de beloofde garanties en service komt niets terecht .tegels staan al anderhalf jaar in de kast en geen Boogaard meer te zien.zitten met badkamer met gescheurde tegels. Fabrikant van de tegel zegt dat het door de verwerking van de firma boogaard komt. Boogaard laat het helemaal afweten. schande. meneer wil zich ook niet verdedigen bij de rijdende rechter.
REACTIE VAN THOM
Misschien even langsgaan? Dit bedrijf is mensgericht en open voor oplossingen.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Dylan op dinsdag 5 apr 2016 '16
Na uitstekend meedenkend werk en een glashelder advies hebben wij uiteindelijk een fantastische keuken gekregen. Alles conform de gemaakte afspraken, dus totaal geen onvoorziene verrassingen achteraf. Zowel in de showroom als bij de installatie vakkundig en vriendelijk personeel. Wij zijn enorm goed geholpen en zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Vernieuwing sanitair”
Door A.de Harder op zaterdag 2 apr 2016 '16
Wij wilden een badkamer en wc vernieuwen. Zijn bij Bogaard uit gekomen en hartelijk ontvangen in de show room en in gesprek gegaan met wat wij wilden en advies gevraagd. We hebben goed advies gehad en is uit gewerkt in drie D. Na opdracht is begonnen met de werkzaamheden op de datum die afgesproken was. De monteurs die kwamen waren beleefd en werkten hard en netjes iedere dag werd er netjes opgeruimd als ze naar huis gingen. Ze hebben de werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn dan ook meer dan lof over de firma Bogaard en zijn werknemers.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden”
Door Robin op woensdag 30 mrt 2016 '16
Na bij meerdere keukencentra langs te zijn geweest waar voornamelijk vragen werden gesteld over het budget en niet inhoudelijk over de keuken is dit bij Bogaard precies contra. De wensen van de klant staan centraal, er wordt geluisterd naar de klant en de wensen worden ingevuld. Installatie gebeurt conform afspraak en wordt tot in de puntjes afgewerkt. Het resultaat is een geweldige keuken voor goede prijs welke top geïnstalleerd is.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
8,6
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 9 ervaringen
9,5
Boer Staphorst
Staphorst (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 151 ervaringen
“Bedankje”
Door Dennis Anslijn op vrijdag 18 sep 2015 '15
Keuken gekocht bij Boogaard, prettig ontvangen in een mooie showroom. Prima consult, alles kan niets moet! Er wordt meegedacht en zijn erg prettig in de omgang. Uiteindelijk prachtige stijlvolle keuken geleverd en geïnstalleerd. absoluut aan te raden! Bedankt Boogaard keukens. Dennis
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“zeer slecht”
Door Ingrid op zaterdag 10 jan 2015 '15
Slechte communicatie. Vriendelijkheid tot de showroom. Inmiddels hebben we al een jurist in de arm genomen om te proberen alles af te maken. Kraan is verkeerd geplaatst, onderkant is niet vastgemaakt, gemaakte afspraken worden niet nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
Vestiging Bogaard Keukens en Badkamers
aAlmere, Operetteweg 42, 1323 VB Almere, tel 036 - 531 43 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.