Feedback
9,6

Bloos Badkamers

Website: www.bloosbadkamers.nl "Fantastisch" score uit 33 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.bloosbadkamers.nl | tel: 078-6180322 | Venuslaan 23, 3318 JZ Dordrecht
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bloosbadkamers.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bloos Badkamers
Bloos Badkamers heeft tientallen jaren ervaring met het installeren en renoveren van badkamers en toiletten en is gevestigd in Dordrecht.

Onze professionele vakmensen installeren een compleet nieuwe badkamer in ongeveer 6 werkdagen; van sloop tot oplevering. En u komt nooit voor onaangename verrassingen te staan; we houden ons altijd aan de prijs die we afspreken. U zult nog jarenlang plezier hebben van uw prachtige nieuwe badkamer. Naast het installeren van badkamers kunnen wij uw badkamerontwerp ook in 3-Dimensionaal verzorgen, uw huidige badkamer renoveren, uw badkamer plaatsen, uw badkamer verbouwen én u van professioneel advies voorzien. Het leveren van sanitair, tegels en materialen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dit betrekken wij rechtstreeks van de groothandel.

We zijn actief in verschillende regio’s: Alblasserdam, Breda, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hendrik-Ido Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Papendrecht, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse en Zwijndrecht.

Wij zijn enkel werkzaam en verlenen onze diensten binnen 30 km vanaf postcode 3318 JZ in Dordrecht.

Showroom bezichtiging alléén op afspraak!
Showroom is niet op locatie Venuslaan.
Ervaringen
Er zijn 33 ervaringen over Bloos Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren27 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 33 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Metamorfose”
Door Jos & Nella Stolk-Rijsdijk op zondag 2 jul 2017 '17
Binnen 2 weken hebben we een metamorfose meegemaakt naar een fonkel nieuwe badkamer en toiletruimte. John en Niels zijn vakmensen die oog voor detail hebben, en er wat moois van gemaakt hebben. Regelmatig vroegen ze aan ons hoe we iets hebben wilde. Van te voren heeft Bertus met ons alles doorgenomen en ons gewezen op voor- , nadelen en handigheidjes. Hij maakte een 3d ontwerp wat ons aansprak. Inmiddels genieten we van de luxe en het gemak. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complete badkamer”
Door Johan op woensdag 17 mei 2017 '17
Complete badkamer gekocht en laten monteren door Bloos Badkamers. Prachtig ontwerp gemaakt, zeer goed meegedacht en uiteindelijk een scherpe prijs.Uiterst solide en vakkundig de oude badkamer verwijderd en de nieuwe geplaatst. Geen gezeur, een super bedrijf. Bloos Badkamers kan ik zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vakmensen”
Door Julliete op zaterdag 12 nov 2016 '16
Na een blunder van een badkamer waar ee talloze fouten zijn gemaakt ben ik op zoek gegaan naar vakmensen voor mijn toilet renovatie. Super tevreden en niet 1 punt waarvan ik dacht van dat kon beter. Zeer aan te raden bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Verademing”
Door Bianca en Eddy op woensdag 9 nov 2016 '16
Naar aanleiding van diverse lekkages en schimmel in onze badkamer gingen we op zoek naar een aannemer om onze badkamer te laten verbouwen. Dit bleek nog niet eenvoudig. Na enige tijd aan het lijntje te zijn gehouden met allerlei vage excuses, zijn we verder gaan kijken en kwamen we terecht bij Bloos Badkamers. Dit was een verademing. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en er wordt naar je geluisterd.

Aangezien wij een kleine badkamer hebben met de afvoer van de bovenburen bijna in het midden, was het nogal een uitdaging om er iets moois van te maken. Dit weerhield Bertus er niet van om snel met een mooi ontwerp te komen, waarbij alles netjes glad werd weggewerkt. Het bezoek aan de showroom verliep vrij vlot. Bertus had al veel uitzoekwerk verricht met het oog op de ruimte, budget, wensen en smaak. Dit alles was geheel vrijblijvend. Na dit bezoek hebben we de knoop door gehakt en een afspraak gemaakt voor de start van de verbouwing. De mannen werken snel en vakkundig. Luisteren naar eventuele vragen/wensen en doen daar ook iets mee. Ze werken met een afzuigsysteem wat toch wel rommel scheelt in huis. Ook vegen ze elke dag netjes de vloer aan voor vertrek. Inmiddels kunnen we alweer enige tijd heerlijk douchen in een mooie, strakke badkamer. We zijn zeer tevreden en kunnen Bloos Badkamers bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima en vakkundig”
Door Fam. Landegent op maandag 11 jul 2016 '16
De verbouwing van de badkamer is door Bloos Badkamers prima en vakkundig uitgevoerd. Met Bertus de activiteiten goed doorgenomen. Wat opviel was de ingebrachte ervaringen van Bertus plus de tijd die in de showroom werd genomen om de badkamer samen te stellen. De uitvoering is gedegen opgepakt door John en Niels en hebben een mooi resultaat tot stand gebracht. Bloos Badkamers: een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prachtig uitgevoerd”
Door fam. Kooij op woensdag 6 jul 2016 '16
De verbouwing van de badkamer en gangtoilet is door Bloos Badkamers prachtig uitgevoerd. De gedegen voorbereiding gaf ons gelijk al een goed gevoel voor de feitelijke verbouwing. Wij wilden dit graag tijdens onze vakantie elders in Nederland uitgevoerd hebben. Dit betekent een groot vertrouwen dat ook volledig waargemaakt is. Na terugkomst is er een prachtige badkamer en gangtoilet gerealiseerd. Bloos Badkamers: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“No nonsense”
Door Cok&Carmen op donderdag 21 apr 2016 '16
Ook onze badkamer en toilet van 40 jaar oud waren toe aan een renovatie. En inderdaad, zoals velen ons voorgingen, zijn wij mede naar aanleiding van de goede recensies maar ook van de no-nonsense instelling van Bertus met Bloos in zee gegaan. Zoals gezegd, no-nonsense en helder over wat wel en niet mogelijk was hebben wij met Bertus een plan opgesteld wat later in de showroom met 3-d tekeningen werd verduidelijkt over hoe het er uiteindelijk uit zou komen te zien. Goede keuze kunnen maken aangaande de kwaliteit en uitstraling van de materialen. Vervolgens zijn er door de kanjers Mickeal, Richard en Dik in 2 weken een geweldig mooie badkamer en toilet gerealiseerd. Erg prettig met deze mannen samengewerkt (dat kwam natuurlijk ook door de koffie en thee welke wij geserveerd hebben) goede communicatie inzake evt wensen, top!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Prettige mensen”
Door Mirella Verhagen op woensdag 9 mrt 2016 '16
Na een deskundig advies van Dhr. Bloos, kwamen John en Niels onze badkamer en toilet renoveren. Door lekkage moest er meer gesloopt worden dan eerder gedacht. Geen probleem, alles werd geregeld. Niets was John en Niels teveel. Iedere dag werd alles schoon achter gelaten. Het resultaat is prachtig. Prettige mannen om over de vloer te hebben, die een prachtig resultaat achter laten. Bloos Badkamers is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ga met Bloos in zee”
Door Fam. Zimmerman op maandag 29 feb 2016 '16
Onze badkamer was na 28 jaar toe aan vervanging. Vanwege alle positieve reacties die we hadden gelezen over Bloos Badkamers, hebben we in december contact met hen gezocht.
Fijn dat er een afspraak bij ons thuis kon worden gemaakt zodat ter plaatse kon worden gekeken wat de mogelijkheden waren. E.e.a werd direct (vrijblijvend) opgemeten zodat er een goede 3D-tekening kon worden gemaakt en een juiste offerte. In de showroom werd dit nog verduidelijkt door de aangeboden materialen ter plaatse te laten zien en pas toen hoefden we een beslissing te nemen, dus al die tijd zit je nergens aan 'vast'. Vanwege de goede adviezen en offerte zijn wij met Bloos in zee gegaan en daar hebben we zeker geen spijt van gehad. Mike en Richard zorgden ervoor dat alles zeer professioneel en ook snel en vakkundig geïnstalleerd werd en na amper 9 dagen was alles klaar. We zijn heel blij met onze mooie nieuwe badkamer die precies zo geworden is zoals we in onze gedachten hadden en kunnen iedereen aanraden om met Bloos in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed prettig en professioneel”
Door Joanne Verschoor en Peter Schipper op zaterdag 23 jan 2016 '16
Onze badkamer van 20 jaar oud was aan vervanging toe, door een lekkage besloten we uit te kijken naar een andere nieuwe badkamer. Snel kwamen uit bij Bloos badkamers. Al in het eerste contact sloten de ideeen van Bertus Bloos direct aan bij onze ideeen. 3-d tekeningen verduidelijkten alles nog eens en gaven ons een goede impressie hoe het ging worden.Na onzerzijds de prijs naar boven bijgesteld te hebben(door de grootte van de badkamer) kwamen we tot zaken.
Op korte termijn kon de badkamer geplaatst worden en dat ook dat proces is prima verlopen. Mike en Richard zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Met hun ideeen waren we regelmatig heel blij omdat zij al ervaring ermee hadden. Als wij het niet wisten vulden zij ons aan. Gaandeweg toverden ze van een puinhoop een klasse badkamer waar je "U" tegen zegt. Vandaag is de badkamer dan opgeleverd en we zijn meer dan tevreden."Alles"inclusief de bos bloemen waarmee Bertus ons feliciteerde getuigt van een goede prettige professionele werkwijze. Dank je wel Bloos badkamers .
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zo hoort het”
Door Familie Oerlemans op maandag 7 dec 2015 '15
Na wat zaken bezocht te hebben kwamen we de website van de firma Bloos Badkamers tegen. Vanwege de positieve klantenreacties hebben we contact gezocht met Bertus Bloos. Het contact gaat vlot en zakelijk. Na het opmeten van de huidige badkamer en het doorspreken van wensen kwam er snel een vervolgafspraak waarin Bertus met een op zijn ervaringen gebaseerde schets kwam. In een constructief gesprek zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Vervolgens kon er snel aan de slag worden gegaan begin mei 2013. Een verbouwing geeft eenmaal stof en overlast, maar John en Niels deden er alles aan om de overlast te beperken met afzuigapparatuur, alles afgeplakt, en schoonmaken aan het einde van de dag. Er wordt actief meegedacht in het zoeken naar beste oplossingen om de wens van de klant zoveel mogelijk te realiseren. Het eindresultaat mag er zijn, een mooie badkamer binnen de afgesproken tijd. Helaas zagen we bij het schoonmaken dat een tegel beschadigd was. Ook hier geen discussie, direct de toezegging dat alles in orde gemaakt gaat worden, en zo hoort het.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect gedaan”
Door Fam Verboom op maandag 30 nov 2015 '15
Bij deze onze reactie na het verbouwen van onze gasten wc en onze badkamer in januari 2013. We kunnen niet anders zeggen dan perfect gedaan ! We zijn uitermate tevreden over de hele verbouwing en vooral ook over het meedenken. John en Niels jullie hebben fantastisch werk afgeleverd. Heel erg bedankt. Wij kunnen iedereen de Firma B.Bloos uit Dordrecht van harte aanbevelen. Nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Reuzeblij”
Door Fam Kellerman op woensdag 28 okt 2015 '15
Wij zijn reuzeblij met onze nieuwe badkamer en toilet. Je hebt altijd wel een bepaald idee voor ogen van hoe iets er uit komt te zien. Als het uiteindelijke eindresultaat dan nog mooier blijkt te zijn dan wordt je daar lichtelijk euforisch van. Echt geweldig vakwerk, vanaf het moment van het eerste bezoek van Bertus Bloos tot en met de eindoplevering door Niels en John. Genoemde twee heren hebben prachtig vakmanschap getoond en hebben duidelijk verstand van zaken. Wij hebben de samenwerking met Bloos Badkamers als zeer prettig ervaren en zullen dit bedrijf absoluut aanraden bij vrienden en bekenden. Bertus, Niels en John, hartelijk dank voor dit stukje vakmanschap!! Jullie zijn stuk voor stuk toppertjes!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zag er geweldig uit”
Door Ingrid en Rinus Bernhart op zaterdag 24 okt 2015 '15
Op 22 september 2015 zijn John en Niels begonnen met de renovatie van onze badkamer en na 10 dagen hard werken zag onze badkamer er geweldig uit. De jongens werken schoon en netjes al onze wensen zijn verhoord, omdat ik een beperking heb door een herseninfarct en veilig wil douchen hebben zij dat prima opgelost door een zitplaats te maken, waar ik rustig kan gaan zitten in de inloopdouche. Ik wilde geen invalide stoel. Het oog wil ook wat ook al heb je een beperking. Dit is allemaal prima gelukt en ziet er prachtig uit. Dank jullie wel voor jullie professionele werk. Wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ga met deze firma in zee”
Door fam stalman op maandag 20 jul 2015 '15
wij kunnen iedereen die zich aan het oriënteren is voor een nieuwe badkamer een hoop werk besparen door gelijk met firma bloos in zee te gaan ,Bertus was de enige in de omgeving die al onze wensen kon verwezenlijken ,hij keek verder dan alleen de ruimte die ter beschikking was, maar maakte tijdens zijn eerste bezoek bij ons thuis aantekeningen van onze wensen en kwam binnen een week terug met een ontwerp waar al onze wensen in terug te vinden waren, we konden het bijna niet geloven. Wij hebben namelijk een kleine badkamer en wilde er een stuk slaapkamer aan toevoegen maar toch lukte het bij andere bedrijven niet. Door een deur te verplaatsen ,zodat er een lange wand ontstond en een extra gangetje te creëren en door zich niet tegen te laten houden door ligging rioolbuizen en verwarming end ,werd alles verwijderd het werd een enorme klus en John en Niels waren bijna 3 weken bezig om een geweldig resultaat neer te zetten ,waar we erg blij mee zijn ,tijdens het schoonmaken kwamen we nog wat dingetjes tegen ,maar we weten zeker dat die opgelost worden ,bij firma bloos zijn er geen loze praatjes ze zijn zelf pas tevreden als alles perfect is . en met wat kleine aanpassingen is de badkamer ook een prima oudedagsvoorziening en geen reden om uit huis te moeten ,ook daar werd goed over mee gedacht door Bertus .samengevat : luisteren naar je wensen , werken secuur en netjes ,raffelen het niet af maar werken gewoon wat langer door, houden zich aan de prijsafspraak ,beheersen hun vak uitmuntend en hebben nog plezier in hun werk (ondanks een hittegolf )zijn betrouwbaar we hebben ze de sleutel gegeven en zijn zelf 2 weken uit huis gegaan . kortom gewoon doen ,ga in ieder geval een gesprek aan ,wij zijn blij dat wij door de positieve reacties hier dat ook hebben gedaan en nu een prachtige badcel hebben met alles eop en eraan .via deze weg, Bertus John en Niels nogmaals bedankt voor jullie enorme inzet .
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Fam. van Bekkum op donderdag 18 jun 2015 '15
Na een fikse lekkage in de badkamer besloten wij door te pakken en de hele badkamer op de schop te nemen en ook direct de separate toilet aan te pakken. Via internet kwamen wij in contact met de firma Bloos. Van 1e gesprek tot de oplevering liep alles volledig naar wens. Ook werd het werk binnen de afgesproken tijd afgerond. Daar waar andere bedrijven aangaven 4 tot 6 weken nodig te hebben, werd de hele verbouwing van slopen tot opleveren binnen 2 weken geplaatst. Ook een foutieve levering van de wasbak werd opgelost door een tijdelijke wasbak te plaatsen. Kortom wij zijn heel tevreden, heel goede kwaliteit voor een faire prijs!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Zegveld op donderdag 18 jun 2015 '15
Badkamer laten plaatsen door Bloos badkamers Dordrecht, na mindere ervaringen bij andere bedrijven hier reëel verhaal en inschatting. Zeer secuur werkende medewerkers die cruciale zaken overleggen. precies op tijd klaar en geen meerwerk. Uitstekend!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Onze ervaringen”
Door Erik en Miranda Walraven op vrijdag 12 jun 2015 '15
Het moest er toch van komen: de badkamer verbouwen. Op internet Bloos Badkamers gevonden. We hebben contact opgenomen en de eigenaar, Bertus Bloos, gaf aan vrijblijvend langs te komen om te informeren wat onze wensen waren. Allereerst heeft hij gekeken naar de badkamer zoals die was. Hij heeft onderzocht wat er achter de koven kon zitten en wist ons met bijna 100% zekerheid te zeggen dat hij daar geen rare dingen achter zou vinden, behalve wat afvoerpijpen en leidingen. Bij een kopje koffie hebben we besproken welke wensen wij hadden en Bertus heeft toen aangegeven wat de mogelijkheden waren en wat er echt niet mogelijk was. Hij vertrok met de belofte om een ontwerp te gaan maken en te bellen als hij die af had. Binnen een week was Bertus weer bij ons thuis, met het ontwerp. Gezien de behoorlijk kleine ruimte die wij hadden heeft hij de badkamer zo ontworpen dat het zo groot mogelijk leek. Het ontwerp sprak ons zeer aan en op een volgende afspraak met Bertus hebben we in de showroom gekeken naar het sanitair. Bloos Badkamers werkt met eigen mensen die de hele klus kunnen. Op de afgesproken datum gingen bij ons John en Niels aan de slag. Er wordt ontzettend netjes gewerkt: alles wordt afgeplakt, bij het slopen wordt een apparaat gebruikt dat het stof afzuigt (waardoor je minimaal last hebt van stof in huis) en voordat ze naar huis gaan wordt er zelfs nog even geveegd. Met onze wensen voor de hoogte van het toilet en de wastafel werd rekening gehouden. Indien er meerdere mogelijkheden zijn om iets te installeren, wordt er door John en Niels gekeken wat de mooiste en beste manier is; ze kijken er naar alsof het hun eigen badkamer is. John en Niels, bedankt voor al het werk en het mooie resultaat! Het goede gevoel wat wij hadden na de eerste afspraken is alleen maar bevestigd door de manier van werken en het uiteindelijke resultaat. Ook de service na het installeren van de badkamer is goed. In de douchecabine bleek bij het schoonmaken een kras te zitten. Bertus heeft hier naar gekeken en contact opgenomen met de leverancier om dit te laten vervangen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Joop en Margriet Trausel op dinsdag 2 jun 2015 '15
Hier onze reactie op het maken van een geheel nieuwe badkamer in ons huis ter vervanging van de oude. Al het voorwerk: Wat is er mogelijk?, Welke materialen zijn geschikt? etcetera, zijn vakkundig en met overtuiging over het voetlicht gebracht door Bertus. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de tekeningen gaven al een duidelijk beeld van wat we te verwachten hadden. De offerte was alleszins redelijk, de bestellingen werden gedaan en al snel daarna kwamen John en Niels die prachtig werk verricht hebben met een minimum aan overlast, met ook nog eens prima eigen inbreng en ideeën. Kortom, we zijn meer dan tevreden over het resultaat en zullen in de toekomst graag weer met de firma Bloos in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt!”
Door Wim & Anke de Jonge op zaterdag 23 mei 2015 '15
Het vernieuwen van onze badkamer. Mijn naderende pensionering bracht ons op het idee om de badkamer te vernieuwen. Dit schijnt vaker voor te komen bij mensen in de aanloop naar hun pensioen. Even wat zaken in huis aanpakken en dan…nog vele jaren heerlijk genieten van al je mooie spullen. Wij zijn begonnen met een speurtocht op internet (o.a. vergelijkingssite www.qasa.nl) en het afstruinen van diverse meubelboulevards om te zien wat er zoal te koop is. Op een regenachtige dag naar van die grote showrooms zoals van Wooning, etc. is best leuk, maar er schuilt wel een groot gevaar. Op een gegeven moment wordt je duizelig van alles wat je ziet en wil je best een kopje koffie van zo’n aardige verkoper. Voor je het weet zit je met hem aan een tafeltje en begint hij te tekenen. Wij wilden alleen een idee van de kosten en toen wij hoorden dat je daar enkele uren voor uit moest trekken, zijn wij afgehaakt. Dat was het niet. Zeker niet met in ons achterhoofd de slechte reviews op Qasa. De verkopers zijn doorgaans aardig, maar als je helemaal murw bent dan vragen ze je de offerte te ondertekenen en vanaf dan zit je gevangen in hun net. Je bent dan helemaal overgeleverd aan de ZZp-ers die uiteindelijk je badkamer komen maken. Ook het laten uitvoeren van het werk door een al dan niet bevriende klusser hebben wij overwogen. Dit zou de prijs flink drukken, zo hoopten wij. Maar ook dit durfden wij, na flink wat speur- en navraagwerk bij kennissen en buren, niet aan. Veel klussers doen er veel langer over, lopen uit qua planning en weten niet goed raad met het totale pakket (elektra, tegelen, stucwerk, etc.). Kortom, na enige tijd wisten wij ongeveer wat we wilden en wat het zou gaan kosten, dat wij het door professionals wilden laten doen en dat wij zelf die tijd met vakantie zouden gaan. Doe de stress de deur uit! Via Qasa twee zeer goed bekendstaande professionele bedrijven aangeschreven en vanaf het begin hadden wij met Bloos Badkamers (Dordrecht) een geweldige klik. Wel met beide firma’s het hele proces doorlopen om tot een weloverwogen vergelijking te kunnen komen. Ook dan merk je dat er grote verschillen zijn tussen goed bekendstaande bedrijven. Bij de één ging het allemaal erg knullig en was er geen regie. Bij de ander, bij Bloos Badkamers dus, was de professionaliteit en goede regie er wel. Dat voelde goed. Eigenaar Bertus Bloos loodste ons soepel door het hele proces, ging mee om spulletjes uit te zoeken, kwam hierbij met nuttige adviezen en gaf ons het gevoel dat wij uiteindelijk moesten kiezen. Hij drong nooit aan en hield zich aan alle gemaakte afspraken. Vervolgens “ja” gezegd en de offerte ondertekend in de wetenschap dat diezelfde mensen onze badkamer ook daadwerkelijk zouden gaan maken.
Vlak voor onze vakantie werd de sleutel opgehaald en spraken wij ook nog even kort met John, die bij ons aan de slag zou gaan, samen met zijn vaste maat Michel. Na twee weken Drenthe reden wij vol verwachting en toch wel enigszins nerveus terug naar huis. Hoe zou het er uitzien? Zou alles precies zo zijn geworden als wij hadden afgesproken? Hoeveel rommel zouden ze hebben achtergelaten? Wat waren wij blij en opgelucht! Alles zag er perfect uit en de boel was keurig achtergelaten door de mannen van Bloos Badkamers. Echt super! Alles was afgeplakt geweest en stof-afzuiginstallatie had perfect gewerkt. En dat allemaal in minder dan twee weken tijd. ‘Zaken zijn zaken’ en dus werd het werk niet voor niets gedaan. De manier waarop kan echter wel enorm verschillen. Een dikke pluim voor ‘Baas Bertus’ en uiteraard eveneens voor de kanjers ‘John & Michel’, die samen bij ons het team vormden van Bloos Badkamers! Barendrecht, 23 mei 2015

NB: Onze speciale dank gaat uit naar de vele mensen die de moeite namen om een klantreactie www.qasa.nl plaatsten of op de website www.bloosbadkamers.nl. Zoals bijvoorbeeld de reactie van Filip en Margreet Ryckebosch uit Rotterdam (22 oktober 2014). Als potentiële nieuwe klant heb je daar ontzettend veel aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Threes en René op dinsdag 14 apr 2015 '15
Via het internet zijn wij in contact gekomen met de Firma Bloos. Na nog een andere badkamer specialist geconsulteerd te hebben, kozen wij uiteindelijk voor Bloos badkamers. Vervolgens heeft Bertus Bloos naar aanleiding van onze wensen een uitstekend 3D ontwerp van zowel de badkamer als het toilet gemaakt, binnen ons budget, waarbij zijn ervaring met de indeling / inrichting van de badkamer goed van pas kwam. Bloos Badkamers had tevens een mooie aanbieding van een gratis verlaagd plafond met inbouw spotjes in badkamer. De firma Bloos werkt met een afzuigsysteem dat het grootste gedeelte van het stof en gruis op een verantwoorde manier afvoert naar buiten. Bertus Bloos werkt met vier vaste werknemers, dus geen onderaannemers. Hierdoor zijn de communicatielijnen korter wat misverstanden voorkomt en de kwaliteit ten goede komt. Bij ons waren dat Niels en John, deze heren waren netjes en prettig in omgang. Nadat eerst alles afgeplakt werd, hebben zij de badkamer en later het toilet vakkundig, gestructureerd en professioneel, in twee weken, een mega metamorfose gegeven. Top mannen, bedankt hiervoor! Kortom, wij zijn uitermate tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Elke dag genieten !”
Door Filip en Margreet op woensdag 12 nov 2014 '14
Na een aanbeveling van onze buren die twee jaar geleden hun badkamer naar tevredenheid hebben laten vernieuwen bij de firma Bloos hebben wij, ook na andere offertes te hebben opgevraagd, de opdracht aan Bloos Badkamers gegeven om bij ons het sanitair en badkamer compleet te laten vernieuwen. De punten die bij ons de doorslag hebben gegeven om Bloos Badkamers de opdracht te geven zijn:
- Een no-nonsense bedrijf die alleen maar gespecialiseerd is in het verbouwen en vernieuwen van badkamers en sanitair.
- Van mond tot mond reclame dat de firma Bloos goed werk aflevert en zijn afspraken nakomt. Bij deze wil ik dat bevestigen!
- Bertus Bloos denkt met je mee. Geeft je advies en houdt je budget in de gaten. Hij werkt nauw samen met leveranciers en producten die perfecte kwaliteit leveren en goede garantievoorwaarden hebben.
- Bloos Badkamers had ook een mooie aanbieding van een verlaagd plafond met inbouw spotjes in badkamer en toilet.
- De firma Bloos werkt met een afzuigsysteem dat het grootste gedeelte van het stof afvoert naar buiten. Werkt heel goed!
- Het werk wordt zeer netjes en nauwkeurig gedaan. Wij wonen in een appartementencomplex. Alles wordt eerst grondig afgeplakt ook in de centrale ruimte en lift .De andere bewoners hebben geen last en hinder ondervonden.
- Bertus Bloos werkt met vier vaste werknemers. Dus geen onderaannemers. Bij ons waren dat Niels en John. @ Niels en John; Perfect en nauwkeurig werk afgeleverd! Dank daarvoor. Ook was het erg gezellig om jullie over de vloer te hebben de afgelopen twee weken!
Kortom, wij zijn uitermate tevreden! Goede prijs/kwaliteit en een prettige samenwerking. Alles is perfect verlopen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prachtige badkamer, goede werkwijze en service”
Door F. Ton op maandag 15 sep 2014 '14
Per 1 februari hadden wij de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Wij hadden toen al een badkamer uitgezocht. Wat een droom voor ons had moeten worden, is echter geëindigd in een nachtmerrie. De destijds gekozen aannemer had op zijn zachtst gezegd de fijne kneepjes van het vak duidelijk niet begrepen. Door alle fouten moest de zo goed als nieuwe badkamer, waar ze reeds twee maanden aan bezig waren, worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd. Op zo’n moment ben je radeloos en zie dan nog maar eens het vertrouwen in een andere vakman te vinden. Deze hebben wij gelukkig weten te vinden, en wel in de persoon van Dhr. Bloos. Dhr. Bloos heeft de huidige situatie grondig bekeken, kwam met nieuwe en betere adviezen en heeft ons weten te overtuigen van zijn werkwijze. Alles liep gesmeerd en wel, en binnen twee weken was onze droombadkamer dan toch eindelijk klaar voor gebruik. Het personeel werkt hard, vooraf gemaakte afspraken worden nagekomen, kwaliteit is zeer hoog, kortom wij zijn zeer blij met het geleverde werk.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Dik tevreden”
Door Guy en Jessica op zondag 14 sep 2014 '14
Via via bij Bertus Bloos terecht gekomen. We hadden een nieuw huis gekocht en wilden zowel onze badkamer als ze wc vernieuwd hebben. Het plan wat wij in gedachte hadden, is uitgewerkt en de badkamer is nu precies zoals wij die ons hadden voorgesteld. Ook nadat de douche een lekkage had en er een tegel gebarsten was, was dit geen enkel probleem en een dag na ons telefoontje is dit gelijk gemaakt. Top service! Omdat wij zo tevreden zijn, hebben wij mijn moeder Bloos Badkamers geadviseerd toen ook zij een nieuwe badkamer wilde hebben en inmiddels is dat ook een prachtige badkamer geworden. Kortom, bij Boos Badkamers werkt men snel, netjes en houdt men zich aan hun afspraken. Ook de garantie en service na afloop is top geregeld!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geweldig!!”
Door Henk van der Meer op zondag 14 sep 2014 '14
Onze badkamer en toilet waren aan vervanging toe.In uiterst prettig overleg en met behulp van 3D modellen zijn we tot overeenstemming gekomen en zijn we met Bloos Badkamers in zee gegaan. Vanaf week 26 hebben de “Bloos-Brothers” John en Niels de badkamer en toilet onder handen genomen. Op een uiterst prettige manier hebben zij de geplande werkzaamheden uitgevoerd. Nadat de vloeren en trap waren afgeplakt, zijn de betreffende ruimtes leeg gehaald en door het gebruik van een perfecte afzuiginstallatie is de overlast van stof tot een minimum beperkt gebleven. Een zg. koof in de badkamer waar alle leidingen en de standpijp van de riolering achter zaten zou normaliter blijven zitten waar het hangend toilet tegen aan gemonteerd zou worden. De koof bleek uiteindelijk niet mooi haaks te zijn waardoor het tegelwerk er slordig uit zou komen te zien.Dit kon John dus niet accepteren en besloot de oude koof te verwijderen en er een nieuwe te maken. Nadat de koof was verwijdert bleek de standpijp (een gecoate stalen pijp) compleet doorgeroest te zijn. Door de secure instelling van John heeft ons dit een hoop ellende bespaard want de standpijp liep door in de keuken die we onlangs ook hebben vervangen.Dit tegenvallertje met de riolering heeft de mannen niet nerveus gemaakt en e.e.a. werd prima opgelost maar gaf wel enige vertraging in de planning. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen en we zijn er dan ook bijzonder blij mee dat we de opdracht aan de fa Bloos hebben gegeven. Zij hebben van de oude ruimte een prachtige badkamer gemaakt die we met trots laten zien. John en Niels bedankt voor de prettige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima service, mooie badkamer!”
Door Jan op woensdag 10 sep 2014 '14
2 jaar terug prima service gehad van Bloos: hij heeft een mooi ontwerp gemaakt, bestaande ruimte totaal verbouwd en een hele mooie badkamer opgeleverd. Afspraken worden op tijd nagekomen, tegenslag is zonder extra kosten afgehandeld. Onlangs door een productiefout defect douche-deur geconstateerd: binnen 10 dagen gratis nieuwe deur ontvangen en geplaatst. Als je houdt van mensen die hun afspraken nakomen en goede service leveren moet je volgens mij bij Bloos zijn!
Eindresultaat
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima dienst verlening”
Door Frits van Dormolen op dinsdag 9 sep 2014 '14
Wij hebben een grote badkamer, 3 bij 5 meter, en het was een flinke klus om te verbouwen. Alles moest eruit. De nieuwe materialen en de indeling hebben we samen met Bertus Bloos gemaakt. Bertus heeft wel zo zijn eigen ideeën, dus soms was het flinke discussie. De klus is uitstekend uitgevoerd en was op tijd klaar. Ook de stof afzuiging was prima geregeld. Nazorg was nodig na een half jaar bij ophanging van een kraan en afstelen van een spiegeldeur van de medicijnkast en dat was geen enkel probleem en werd direct opgelost. Al met al zijn we dik tevreden met onze nieuwe badkamer. Prijs-kwaliteit was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima werk geleverd”
Door Bart Ranke op dinsdag 9 sep 2014 '14
Wij wilden in nov/dec 2013 onze badkamer en toilet laten vernieuwen en dat was een hele tour om een goede aannemer te vinden. Wij hadden al ons sanitair bij Sanidump besteld. Er was ons niet medegedeeld dat wij zelf onze spullen moesten ophalen. Wij hebben in november onze badkamer en toilet door de firma Bloos laten uitvoeren. Deze firma was bereid onze spullen op te halen. Een gedeelte van de badkamer hebben wij via Bloos besteld met een behoorlijke korting en was binnen 2 dagen bezorgd. Het team John en Niels hebben uitstekend werk verricht en niets was ze teveel. Wij werden steeds betrokken bij de uitvoering. Wat een vakmensen als je ziet hoe ze de leidingen en afvoeren omgelegd hebben en een perfect tegelwerk. Ook het stofzuigersysteem fungeerde prima zodat je minder rommel had. Vanwege hun goede werkwijze, heeft zelfs onze buurvrouw besloten de vernieuwing van haar badkamer door dit bedrijf te laten uitvoeren. Dit is ook bij haar naar alle tevredenheid verricht.
zo is het geworden
zo is het geworden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden over verbouwing badkamer en toilet”
Door Gerard de Raaij op dinsdag 9 sep 2014 '14
Bloos Badkamers heeft op een uitstekende wijze de verbouwing van onze badkamer en toilet uitgevoerd. Het overleg vooraf over de keuze van de materialen was zeer constructie, waarbij wij ons voordeel hebben gedaan met de jarenlange ervaring van dit bedrijf. De vakkundige medewerkers zijn vriendelijk, werken keurig, denken mee en overleggen tijdens de uitvoering regelmatig om teleurstellingen bij de klant te voorkomen. Voor een probleem met de stoomcabine werden wij doorverwezen naar de leverancier die binnen enkele dagen de reparatie heeft uitgevoerd. Bertus is een echte aannemer. Recht door zee, zegt waar het op staat en komt zijn afspraken na. Geen spijt van dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfectionisme”
Door Richard op maandag 8 sep 2014 '14
Hallo Bertus, John en Niels, Jullie hebben een geweldig stuk werk afgeleverd waarbij alles wat vooraf besproken is keurig is nagekomen. Niets is jullie te gek waarbij je zelfs een perfectionist versteld doet staan. Tijdens het werk wordt de wens van de opdrachtgever bij onduidelijkheden goed besproken en geloof mij als je het niet zeker weet gebruik hun deskundigheid want die is enorm groot. Ieder zijn vak en badkamers is die van jullie. Ook al ontstaat er tijdnood door onvoorziene omstandigheden, knoeiwerk staat niet in jullie woordenboek en dan maar een dag terugkomen want afraffelen hoort daar niet bij. Wees niet bang dat het een puinhoop wordt bij afbreken want zelden kom je zulke netjes werkende vaklui tegen die omgaan met je huis alsof het hun eigen huis is en ……..die lat leggen ze zeer hoog. De afzuiginstallatie wekt zeer goed waardoor het fijn stof die bij het afbreken ontstaat geminimaliseerd wordt en…….niet weggaan ook al is het nog zo laat ….tot de boel netjes schoongemaakt is !! De aansluitingen voegruimte gelijkliggingen overgangen verloop van naden zal je erg je best moeten doen om betere te vinden (de laser is hun keiharde controleur). Geen geknoei met oude afvoeren elk risico wordt uitgebannen elektriciteit aansluiten en omleggen super. Het enige wat wij hierover kunnen zeggen is liefde voor jullie vak straalt er vanaf ……en je zou er haast jullie handtekening onder moeten zetten !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima badkamer”
Door M.J. Pietersen op maandag 8 sep 2014 '14
Medio 2013 badkamer laten plaatsen. Offerte was heel duidelijk en alles was bespreekbaar. Dit was de 3e badkamer in de familie en deze ook weer prima geïnstalleerd. Heb de sleutel afgegeven en ben op vakantie gegaan. Bij wie kan dat tegenwoordig nog.. en toen ik terug kwam was hij bijna klaar. Ik hoop dat het nog even duurt want ik geniet nog steeds van mijn badkamer, maar als ik ooit ga verhuizen weet ik wie mijn badkamer gaat doen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Badkamer installatie naar tevredenheid uitgevoerd”
Door Hans Koppers op woensdag 13 feb 2013 '13
Mijn vrouwen en ik hebben een badkamer verbouwing uit laten voeren door Bloos Badkamers en zijn daar erg tevreden over. Het mooie aan Bloos Badkamers is dat zij vrijwel stofvrij de verbouwing hebben uitgevoerd. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitstekende aannemer”
Door Lineke op maandag 19 mrt 2012 '12
Bloos Badkamers heeft voor mij een nieuwe badkamer gebouwd. Dit verliep net zo snel als gepland, en hier ben ik dan ook erg tevreden over. Het team van Bertus heeft uitstekende kwaliteit afgeleverd met een topservice. Ik ben ontzettend blij met de nieuwe badkamer, en kan het een ieder aanraden om voor een badkamer van Bloos Badkamers te kiezen. Mijn nieuwe badkamer is op vakkundige wijze geplaatst, en dat het team van Bertus ervaren is, kun je goed merken! Voor mij vijf sterren!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
Adresgegevens Bloos Badkamers
aDordrecht (alleen kantoor), Venuslaan 23, 3318 JZ Dordrecht, tel 078 - 618 03 22, mob 06 - 53 48 80 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland