Feedback
6,8

Beko

Website: nl.beko.com
Bedrijfsomschrijving
Beko is een Turks merk gespecialiseerd in huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica. Het bedrijf Beko Elektronik is opgericht in 1954. Begin 21e eeuw heeft Beko het Duitse merk Grundig overgenomen. Tegenwoordig vallen de merken Beko en Grundig binnen de Arcelik Group, dat wereldwijd actief is. Beko voert een breed assortiment keukenapparatuur, wasmachines en drogers.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 150 tot € 1.995
5 ervaringen (1 week geleden)
7,4
Ovens
€ 243 tot € 1.789
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 230 tot € 2.198
-
€ 69 tot € 909
3 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 69 tot € 869
-
€ 294 tot € 649
3 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 130 tot € 819
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
5,0
Vriezers
€ 189 tot € 779
2 ervaringen (2 maanden geleden)
€ 299 tot € 699
2 ervaringen (1 week geleden)
€ 283 tot € 709
8 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 399 tot € 499
-
Ervaringen
Er zijn 27 ervaringen over Beko. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Centrifugeren werkt niet goed”
Door c oude alink op zaterdag 28 nov 2020
Na aanschaf 2 jaar gefunctioneerd, toen begonnen de kuren. Bij kleine wasjes centrifugeerde het apparaat niet meer. Oorzaak onbalans. Conclusie van beko was dat er alleen volle en half volle wassen gedraaid konden worden. Waarom dan het delicate programma voor een delicate trui? Kan dus niet. Bijzonder dat het in de eerste 2 jaren wel kon en nu plots niet meer. Voor ons geen beko meer. Bezint eer ge begint.
“Irritant geluid”
Door Henri de Groot op dinsdag 24 nov 2020
Wij hebben in onze tijdelijke huurwoning een Beko koel/vriescombinatie die een super irritant slurpend en bubbelend geluid maakt. Zeker in een open keuken heel hinderlijk, want wij horen het zelfs op 6 meter afstand als je tv zit te kijken. Beko gemaild. Die vinden het normaal en willen er niets aan doen. Zelfs niet nadat ik heb gevraagd of het mogelijk is om tegen bijbetaling een stillere te krijgen. Dom, want wij zijn op zoek naar een koopwoning waar vast en zeker een nieuwe keuken in komt. Dan wel een keuken zonder Beko apparatuur, want voor mij is het een B product.
“Uiteindelijk geregeld”
Door P. Haars op donderdag 22 okt 2020
Werkelijk waardeloos bedrijf. Nu 6 maanden bezig met BEKO, maar men reageert nergens! Al 5x gebeld 3x klachtenformulier ingevuld, maar helemaal niets!!! Uiteindelijk kwam er een monteur die het apparaat afkeurde zodat ik voor het aankoopbedrag een andere mag uitzoeken, maar helaas hoor ik nu alweer 2 weken niets!! Dus zit ik nog steeds met het slechte zwakke apparaat.. Ik adviseer iedereen goed na te denken om iets te kopen bij BEKO want service verdiend een 1..........
“Vriest niet meer”
Door YostaOW op donderdag 10 sep 2020
Voorganger van diepvries 3,5 jaar geleden gekocht. Nu een foutmelding gekregen. En vriest niet meer. Tijdens het contact met service van Beko, krijg ik een aanbod van 350 euro bijbetalen en een nieuwe vriezer zonder 2 jaar garantie terug! En dat is hun enige aanbod. Blijkbaar een bekende fout.
“Nooit meer”
Door Neeke72 op dinsdag 18 aug 2020
Mijn machine is sinds de eerste dag al niet in orde, nu naar 8 maanden is ie echt, stuk en dan krijg je te horen dat de monteur pas over 1,5 week kan komen, geen machine, geen vervanging, extra kosten voor de wasservice, Beko voor mij nooit meer
“Werkt niet meer”
Door Monique Setola van der Ven op vrijdag 17 jul 2020
Onze koelkast is een Beko RSSA290 en is aangeschaft op 30-09-2016. Na 3,5 jaar werkt het automatische ontdooisysteem niet meer zodat er al maanden een dikke ijslaag op het bovenste deel van de achterwand ontstaat. Deze laag moet elke 2 dagen handmatig van de wand afgeschept. De thermostaat geeft de temperatuur constant net boven het vriespunt aan. Ook na controle door Beko en vervanging van de thermostaat blijft het probleem bestaan. Noodgedwongen moeten wij een nieuwe koelkast kopen. Gewoon te snel na de oorspronkelijke aanschaf.
“Wast niet schoon”
Door H. Tanke op vrijdag 12 jun 2020
Heb sinds 15 maanden een BEKO vaatwasser. Wast totaal niet schoon. Pannen en pindakaasmessen komen er smerig uit. Ondanks het gebruik van verschillende vaatwastabletten. iedere pan, vettig bord en ook het bestek moet dus eerst grondig met de hand worden schoongemaakt voordat deze de vaatwasser in gaan. Geen zuinige optie dus. Nooit meer BEKO.
“Vol tevreden”
Door Luci op woensdag 22 apr 2020
Vaatwasser Beko duurste model. Vaatwasser is was later geplaatst omdat de oude vaatwasser herplaatst zou worden en dat uiteindelijk niet gelukt is. Alles bevalt naar volle tevredenheid.
“Degelijk”
Door J.M. op dinsdag 3 dec 2019
We hebben een warmtepompdroger van Beko gekocht voor een mooie prijs!! Mooi degelijk apparaat en goede resultaten!
“Voldoet”
Door Sjaak op maandag 22 jul 2019
De afzuigkap is van het merk BEKO,tot op heden voldoet ze aan de verwachtingen.
“Uitermate tevreden”
Door Riet op donderdag 25 apr 2019
Wij hebben bij de renovatie van onze keuken gekozen voor een afzuigkap van Beko. We zijn er uitermate tevreden over.
“Goedkoopste”
Door JMT op donderdag 3 jan 2019
Ik heb zelf geen keuze gemaakt voor de afzuigkap maar is het goedkoopste van goedkoopste. Afzuigkap Beko Ik ben er niet blij mee!
“Prima”
Door Hein op donderdag 18 okt 2018
Het betreft een Beko BCSA283E2S koel/vriescombinatie die prima functioneert.
“Uitstekend”
Door arjan op vrijdag 4 nov 2016
Kende zelf het merk Beko niet en daarom was ik toch een beetje huiverig om voor deze droger te kiezen. Uiteindelijk de gok toch gewaagd, en gelukkig maar. Voor de prijs een prima droger. Kleding is goed droog en ook het aantal dB valt mee. Verlichting in de trommel was voor ons geen vereiste maar nu het erin zit is het toch wel handig.
“Gebruiksvriendelijk”
Door Gisella op zondag 2 okt 2016
Ons gezin is met 5 kinderen vrij groot dus een droger is geen overbodige luxe. Gebruik de droger nu 1 1/2 maand vrij intensief en het bevalt prima. Droger is gebruiksvriendelijk en voor mijn gevoel ook energiezuinig. Droog resultaat is ok.
“Heel stil”
Door miriam op dinsdag 13 sep 2016
Heerlijke ruime deuropening, ik gooi de was van de kids er zo in. Droger is ook echt heel stil ik hoor hem bijna niet. Was kan soms nog net effe iets droger.
“Review”
Door Sharon op vrijdag 5 aug 2016
Drogen duurt best wel lang, dat is wel een nadeel. Gebruik is makkelijk en wij vinden hem erg stil.
“Goedkopere droger”
Door van Dam op maandag 4 jul 2016
Meeste warmtepomp drogers zijn een beetje te duur voor ons en we gebruiken de droger ook zeker niet dagelijks. Dus gekozen voor deze goedkopere Beko droger. Achteraf blij met onze keuze. Doet prima zijn werk en maakt niet veel lawaai. Voorlopig wat ons betreft een topper.
“Review”
Door S.P. op maandag 30 mei 2016
Bedienbaarheid is gemakkelijk en het droogresultaat is goed te noemen. Het geluidsniveau ligt hoger dan hetgeen waar ik mee had gerekend. Ook het pluizenfilter moet naar mijn mening te vaak worden schoongemaakt. Dit kost weliswaar niet heel veel tijd maar het is ook niet echt handig.
“”
Door Edwin op zondag 22 mei 2016
Dit is een van de goedkopere wartmepompdrogers is. Heel handig is de trommelverlichting zodat ik goed kan zien wat er in de trommel ligt. Las ergens anders dat de filters wel regelmatig schoongemaakt moeten worden en dit is ook mijn ervaring.
Ervaringen die erg lijken op de 20 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.