Feedback
5,0

Beko fornuizen

Een fornuis van Beko brengt het gemak van een kookplaat en een oven samen. Bij Beko heb je de keuze tussen een gaskookplaat of een elektrische kookplaat bij je fornuis. De breedte van een Beko fornuis varieert van 50cm 90cm breed.
Beko fornuizen aanbod
Selecteer een Beko fornuis en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 fornuizen
€500 - €750 fornuizen
> €1500 fornuizen

Aantal kookzones: 4 5 6
Breedte: 50 cm 60 cm 90 cm
Selecteer een filter
Ervaringen met Beko fornuizen
Er zijn 2 ervaringen over Beko Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Knoppen zitten los en oven werkt slecht”
Door C.tiller op dinsdag 24 jan 2023
Beko gasfornuis 1.5 jaar in ons bezit direct na aanschaf vlogen de knoppen ons om de oren dit gemeld bij BCC kregen nieuwe knoppen opgestuurd. Het probleem doet zich nog steeds voor. Gebruik van oven waardeloos zeer slecht op temperatuur te krijgen en te blijven. Miskoop.
“3 van de 5 gaspitten en oven kapot”
Door Rafaella Pouw-Degoedt op dinsdag 9 feb 2021
Waardeloos, na 3 keer de oven gebruikt te hebben doet hij het al niet meer. Ook 3 van de 5 gaspitten werken niet. Sinds december al bezig om het fornuis hersteld te krijgen maar nog steeds niets. Ik heb het betaalbewijs, maar de factuur verloren in de verhuizing, dus, geen garantie! Dit fornuis van ruim 1000€ is klaar voor de sloop! Koop geen Beko!
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.