Feedback
7,8

Zanussi

Score uit 129 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Zanussi is een Italiaans merk dat in 1916 is opgericht door Antonio Zanussi. Zanussi bouwde in eerste instantie alleen ovens en fornuizen. Na de dood van Antonio Zanussi in 1946 neemt zijn zoon Lino Zanussi de leiding over. Onder zijn toezicht groeit Zanussi snel en het assortiment breidt zicht uit. In 1984 wordt Zanussi overgenomen door het Zweedse Electrolux en maakt sindsdien onderdeel uit van de groep van Electrolux. Tegenwoordig biedt Zanussi een brede keuze aan keukenapparaten, wasmachines en drogers.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
7,4
Zanussi koelkasten € 299 - € 1035
16 koelkasten, 32 ervaringen
7,5
Zanussi ovens € 279 - € 829
17 ovens, 25 ervaringen
8,7
Zanussi afzuigkappen € 107 - € 849
18 afzuigkappen, 23 ervaringen
7,2
Zanussi magnetrons € 249 - € 966
11 magnetrons, 1 ervaring
8,5
Zanussi vaatwassers € 349 - € 641
4 vaatwassers, 13 ervaringen
8,6
Zanussi kookplaten € 107 - € 679
11 kookplaten, 20 ervaringen
8,4
Zanussi vriezers € 294 - € 612
5 vriezers, 7 ervaringen
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren45 ervaringen
4 sterren61 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster15 ervaringen
“Complimenten voor de service”
Door Anneke op vrijdag 29 sep 2023
Had een nw kookplaat waar een beschadiging op zat, contact met klantenservice gehad met een zeer behulpzame dame belde op woensdag en de monteur kwam gelijk die vrijdag heel snel dus, wat een fijne Monteur die alle geduld en verstand van zaken heeft, kan niet anders zeggen dan complimenten voor dit bedrijf.
Zanussi kookplaat
“Bevalt goed”
Door Harry op vrijdag 26 mei 2023
Wij hebben voor een Zanussi koelkast gekozen en deze bevalt goed.
Zanussi koelkast
“Uitstekend”
Door Karin op donderdag 13 apr 2023
We hebben voor een Zanussi Inductiekookplaat 90 cm gekozen, deze bevalt uitstekend.
Zanussi kookplaat
“Koelkast blijft klappen en tikken”
Door Pienie op maandag 23 jan 2023
Deze is pas een maand of 5 oud...eerste paar weken geen probleem. Daarna is hij gaan klappen en tikken...dat gaat de hele dag en nacht door. Wil het opnemen maar je weet nooit wanneer het gebeurt. Heb al ervaring met de klantenservice over het gasfornuis. Ze sturen een monteur, zegt dat er niks aan de hand is en je krijgt een flinke rekening. Zal nooit meer Zanussi kopen. Vroeger waren ze goed, niet meer
Zanussi koelkast
“Knop van gaskookplaat werkt niet naar behoren”
Door pien op woensdag 2 nov 2022
Nieuwe gasplaat 5 pits ZGH76534XS. Volgens de eigen gebruiksaanwijzing van Zanussi moet de knop max 10 sec. ingedrukt worden, daarna geeft hij gas. Soms wel 6 keer drukken voordat de brander het deed. Monteur gekomen. Die drukt heel kort en hard en hij doet het..... resultaat : niet, kapot, wel een flinke rekening
Zanussi kookplaat
“Werkt goed”
Door Jos op vrijdag 8 jul 2022
Wij hebben een Zanussi koelkast en deze bevalt tot nu toe goed.
Zanussi koelkast
“Condensvorming in deur magnetron”
Door Wim Koning op woensdag 8 jun 2022
Condensvorming in deur combi magnetron waardoor er vocht in de keukenkastjes loopt. De deur is al twee keer eerder vervangen door Zanussi, de monteur vertelde dat het een fout is in de productie. Nu is die voor de derde keer lek en volgens Zanussi hebben ze nu een oplossing voor deze fabricagefout. Mijn garantieperiode is echter verlopen. Electrolux (AEG, Zanussi) vindt dat ik hun fabricagefout nu zelf moet betalen. Dit betekent voor mij een hele snelle afschrijving en dus een kostbare machine. Mijn koopadvies zal hiermee duidelijk zijn.
Zanussi oven
“Bevalt goed”
Door HB op zaterdag 23 apr 2022
Wij hebben een Zanussi znln18fs1 koelkast. Deze koelt erg goed en goede indeling. Hij bevalt goed.
Zanussi koelkast
“Mooi maar lawaaig”
Door HB op zaterdag 23 apr 2022
Wij hebben een afzuigkap Zanussi ZFV819K. Deze is mooi zwart, tiptoetsen, makkelijk schoon te maken. Wel lawaaig op stand 1.
Zanussi afzuigkap
“Geen service”
Door Chris Brauers op vrijdag 15 apr 2022
Waardeloos, vocht in deur, vocht ontsnapt aan bovenzijde. Geleidingsrail bevestiging afgebroken na 2 jaar en 4 maanden ondanks weinig gebruiksuren. Geen enkele garantie, enkel zekerheid dat voorrijkosten 200 euro bedragen. Is dat de service van Electrolux?
Diep diep triest.
Zanussi oven
“Prima”
Door FvI op zondag 9 jan 2022
De koelvriescombinatie is van Zanussi en bevalt ons prima. Het was wel even uitzoeken hoe de temperatuur geregeld moest worden.
Zanussi koelkast
“Ingewikkelde gebruiksaanwijzing”
Door FvI op zondag 9 jan 2022
De combimagnetron is van Zanussi en kunnen wij nog niet goed mee overweg. Wij zijn niet handig in het lezen van de gebruiksaanwijzing. Deze zou eenvoudiger moeten.
Zanussi oven
“Functioneert naar behoren”
Door Wim op dinsdag 7 dec 2021
Onze Zanussi oven ZOB35805XK functioneert nu dus bijna 4 jaar naar behoren, geen klachten.
Zanussi oven
“Prima”
Door FM op maandag 29 nov 2021
We hebben een Zanussi kookplaat en die is prima.
Zanussi kookplaat
“Goed”
Door Nol op vrijdag 9 jul 2021
afzuigkap is van zanussi Bevallen allemaal goed
Zanussi afzuigkap
“Niet kopen”
Door Maarten op woensdag 7 jul 2021
Zeer slechte kwaliteit. Koelkast borrelt, vriest snel aan en vrieslades breken zeer snel. En als je contact opneemt met de helpdesk wordt je afgescheept met 'ga naar de winkelier als je klachten hebt'. Maar ja, nadat garantie vervallen is hoeft deze ook niks meer te doen. Niet kopen dus. Voor paar euro meer heb je een beter merk.
Zanussi koelkast
“Duurt uren om de was te drogen”
Door Leen op maandag 24 mei 2021
Spijt! Hij doet er uren over om de was te drogen. Tot 5 uur. Vreselijk. Zal wel energiezuiniger zijn, maar verpest mijn humeur. Nooit meer
“Zeer goede kwaliteit”
Door Alinda op zondag 16 mei 2021
Gekozen voor de volgende apparaten: Koelvries zanussi. Onze ervaring na 4 maanden gebruik is erg goed. Tot nu toe nog geen klachten of bijzonderheden. Doet wat het moet doen en zeer goede kwaliteit.
Zanussi koelkast
“Ijsvorming en veel condens”
Door rona vis op maandag 10 mei 2021
Never, never buy this product! We just recently bought a new kitchen and the Zanussi refrigerator is included. The refrigerator is so bad that you have to be careful when putting the food at the inner wall It will ruin everything because of the condensed and sometimes it forms an ice inside. Also, the door shelves make sure you put them in a good place or else you can't close the door. It's a bad refrigerator. If I have a money I would replace it as soon as possible.
Zanussi koelkast
“Nooit meer een Zanussi”
Door F. J. Smit op dinsdag 6 apr 2021
Ik heb hem nu 2 jaar en drie maanden, maakt altijd een sissend geluid en kom er net achter dat het niet normaal is. Dit in tegenstelling wat de monteur zei toen we hem net hadden. Nu is hij kapot, hij droogt niet meer en alles blijft nat. Zanussi rekent 185 minimaal en maximaal. Dat is veel te veel voor een heel slecht apparaat, nooit meer een Zanussi.
“je moet niet klagen”
Door T.J. Wielinga op donderdag 4 feb 2021
In sept. 2020 gekocht. Is geplaatst door een monteur. Koelkast zelfs op stand 1 loopt water aan achterwand in straaltjes. Vochtprobleem daardoor met name in groentelade. Groente en fruit bederft en ook andere levensmiddelen.Deze klacht gemeld bij bedrijf waar koelkast gekocht is, die hebben Service Electrolux ingeschakeld. Deze service dienst heeft zich zo goed ingedekt over terechte klachten dat er wel een afspraak gemaakt kan worden maar ook komt er een mail achteraan met uitzonderingen dusdanig dat men waarschuwt voor betaling als men vindt dat het geen klacht is. Op 22-01-2021 is er een monteur bij ons geweest die +/- 15 min. binnen was, enkel heeft gekeken in de koelkast. Hij vond dat het zo hoorde, heeft de stand op 1 gezet(binnentemperatuur is dan 10 graden, moet tussen 3 en 4 zijn) gaf advies dat groentelade niet tegen achterwand moest komen (hoe dan?) pakte zijn laptop en maakte een leuke rekening van 134,-euro.Zo wordt er dus bij service Electrolux gewerkt. Niet klagen, geen garantie.
Zanussi koelkast
“Goed”
Door Hennie op maandag 25 jan 2021
Combimagnetron Zanussi: wordt wel al gebruikt, bevalt goed en ziet er goed uit.
Zanussi oven
“Prima”
Door Cor op zaterdag 2 jan 2021
Wij hebben gekozen voor Zanussi apparatuur (afzuigkap) en deze bevalt prima.
Zanussi afzuigkap
“Tevreden”
Door Connie op maandag 28 dec 2020
Zanussi ZZK47901XX: Multifunctionele heteluchtoven met magnetron, inhoud 43 liter, timerfunctie, draaiknoppen, quick start, automatisch temperatuurvoorstel, grill. Onze ervaring: Tevreden met het merk, een fijne combimagnetron, makkelijk te bedienen en was goed zelf te installeren. Doet wat ie moet doen, genoeg ruimte. Helaas geen draaischijf voor de magnetron maar dat heeft te maken met het feit dat het een combimagnetron is. Deze magnetron heeft draaiknoppen, werkt zeer makkelijk. Helaas hebben we bij aanschaf zelf niet goed opgelet en hebben we onder deze magnetron nog een stoomoven van hetzelfde merk maar deze heeft een touchscreen. Hier hebben we zelf helaas ook niet goed op gelet, omdat de beide apparaten onder elkaar zitten hadden we liever een en dezelfde uitstraling gehad met beide draaiknoppen of beiden een touchscreen. Helaas heeft de verkoper hier verder ook niets over gezegd.
Zanussi oven
“Spijt”
Door Ina op zondag 20 dec 2020
Na 20 jaar een Zanussi gebruikt te hebben, zonder aarzelen weer een Zanussi condensdroger gekocht. De Lindo 100. Spijt als haren op mijn hoofd. Heb nu al zo vaak mijn dekbedovertrek uit de knoop moeten halen, niet normaal. Bij Zanussi werd mij verteld dat ik de overtrek opgevouwen in de droger moet doen, tuurlijk! Ik droog m nu apart in de droger maar zelfs dat helpt niet. Echt waardeloos. Voor mij nooit meer een Zanussi. Hoe krijg je trouwe klanten weg, nou zo dus.
“Blij”
Door Nienke op donderdag 26 nov 2020
Ik heb een afzuigkap van Zanussi. Met alle apparaten ben ik even blij.
Zanussi afzuigkap
“Zeer slechte service van Zanussi”
Door robbie op woensdag 4 nov 2020
Heb een nieuwe inbouw koelkast gekocht die het de eerste weken ( 2 weken ) goed deed. Opeens kwam er ijsvorming aan de achterkant van de koelkast. Dit aangegeven aan Zanussi en die kunnen de koelkast niet omruilen omdat we over de 30 dagen omruilgarantie waren. Nu willen ze een monteur sturen maar dit gaat pas over 3 weken!! Al het eten wat ik de koelkast ligt is bevroren dus het is geen optie om daarop te wachten! Aan de tussenhandelaar ligt het niet, die kwamen meteen de dag erop om te concluderen dat die dus gewoon kapot is! Dus ik zit nu met een koelkast van 6 weken oud die stuk is en wat dus pas over 3 weken "opgelost" gaat worden! Ik vind dat niet kunnen!! Dus ik moet al mijn eten maar gewoon weggooien??
Zanussi koelkast
“Kapotte onderdelen bij koelkast”
Door San op maandag 26 okt 2020
Er zijn onderdelen van de inbouwkoelkast stuk. Dit viel binnen de garantie. Maar er valt geen afspraak te maken met de serviceafdeling. Iedere keer als ik de aangegeven datum bevestig, krijg ik een mail met nieuwe data. Bellen is ook geen optie daar je meer dan 10 minuten in de wacht staat. Zeer ontevreden. Heb 5 apparaten van hun in mijn huis. Maar wil er nooit meer een van deze firma.
Zanussi koelkast
“Lekkages”
Door Edith op vrijdag 18 sep 2020
Hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht. Helaas hadden wij een inbouw combimagnetron van het merk Zanussi die verscheidene keren gerepareerd moest worden ivm lekkage glasplaat. Helaas Zanussi slechte tot zeer slechte ervaring combi oven.
Zanussi oven
“Naar wachting”
Door Claudia op zaterdag 18 jul 2020
Ik heb geen specifiek merk gekozen voor in mijn keuken, maar op basis van mijn eisen en wensen de beste en voordeligste apparatuur gekozen. Dit mede op advies van de keuken adviseur om geld te besparen. Koelvries combinatie betreft Zanussi ZBB 28465SA. De koelvriescombinatie werkt naar verwachting en ben ik ook tevreden over.
Zanussi koelkast
“Prima”
Door Sandra op maandag 29 jun 2020
Oven/ magnetron van Zanussi is prima.
Zanussi oven
“Zeer tevreden”
Door John op woensdag 3 jun 2020
Wij zijn zeer tevreden over de inbouw koelkast van zanussi. Stil, en koelt goed. Geen problemen gehad met inbouwen, als ook de deur omhangen van de koelkast ging zonder problemen. Wij hebben de ZBA32060SA.
Zanussi koelkast
“Uitstekend”
Door Angela op dinsdag 12 mei 2020
Apparaten: van Zanussi: koelkast (groot model zonder vriesdeel). Bevalt allemaal uitstekend.
Zanussi koelkast
“Economische levensduur”
Door Max op zaterdag 9 mei 2020
Na veel gedoe wilde ze een wasdroger van net 2 jaar oud wel repareren, voor ca 200 euro. Vervolgens na een aantal keer bellen en te wijzen op economische levensduur is er wat korting op de reparatie gezet. Nu na 6 maanden is het apparaat van Zanussi dat net is gerepareerd alweer defect.
“Slechte kwaliteit”
Door Nicole op woensdag 15 apr 2020
Het betreft de oven type ZKC44500XA. De oven is 3 keer gerepareerd vanwege dat er condens in het ruitje van de deur bleef. 1 keer is er een monteur geweest wegens een storing dat de oven steeds uit zijn programma gaat. Toen ik laatst thuis kwam stond mijn oven aan en was 220 graden, dit terwijl de oven niet geprogrammeerd stond, dus de knop stond niet eens aan? gelijk de stekker van de oven eruit gehaald, dit bij zanussi gemeld, ze wilden het komen maken, toen ik vertelde dat ik het apparaat niet meer vertrouwde en een nieuwe eiste kreeg ik geen gehoor van Zanussi. Slechte kwaliteit van de apparaten, ik heb 8 apparaten van Zanussi weg gedaan, ik wil nooit meer iets van zanussi!
Zanussi oven
“Prima”
Door Gerrit op zaterdag 11 apr 2020
Zanuzzi afzuigkap is prima.
Zanussi afzuigkap
“Prima”
Door Yvonne op donderdag 23 jan 2020
Alle apparaten zijn van Zanussi. Dat bevalt prima. We hebben de apparaten na aankoop aangemeld voor garantie. Betreft ZBA19020SA Zanussi koelkast
Zanussi koelkast
“Een keer vervangen”
Door Yvonne op donderdag 23 jan 2020
Alle apparaten zijn van Zanussi. Dat bevalt prima. We hebben de apparaten na aankoop aangemeld voor garantie. De kookplaat is een keer vervangen. Betreft ZEL6640FBA Zanussi inductiekookplaat
Zanussi kookplaat
“Goed”
Door Marcel op zaterdag 18 jan 2020
Vaatwasser: Zanussi ( bevalt goed )
Zanussi vaatwasser
“Goed”
Door Bart op maandag 23 sep 2019
Vlakscherm afzuigkap van Zanussi. Hij werkt goed. Installatie is gemakkelijk
Zanussi afzuigkap
“Prima”
Door Rita op zaterdag 3 aug 2019
Zanussi kookplaat met wokbrander. Alles bevalt prima
Zanussi afzuigkap
“Prima”
Door Hans op maandag 29 jul 2019
Ik heb gekozen voor een Zanussi afzuigkap en die bevalt prima
Zanussi afzuigkap
“Goed”
Door Magda op zaterdag 6 jul 2019
De koelkast is van het merk Zanussi. Tot op heden bevallen ze goed
Zanussi koelkast
“Voldoet prima”
Door Ronald op maandag 1 jul 2019
Wij hebben gekozen voor de apparaten van het merk Zanussi. Het is zeker mindere kwaliteit dan het merk Siemens dat wij in ons oude huis in de keuken hadden. Het is veel meer plastic maar alle kwaliteit naar de waarde zeggen we altijd. Afzuigkap voldoet tot dusver prima.
Zanussi afzuigkap
“Voldoet wel”
Door Ronald op maandag 1 jul 2019
Wij hebben gekozen voor de apparaten van het merk Zanussi. Het is zeker mindere kwaliteit dan het merk Siemens dat wij in ons oude huis in de keuken hadden. Het is veel meer plastic maar alle kwaliteit naar de waarde zeggen we altijd. De koelkast voldoet maar liet binnen een maand al een kapotte glasstrip zien.
Zanussi koelkast
“Naar behoren”
Door Chris op maandag 13 mei 2019
Alle apparaten waaronder afzuigkap zijn van het merk Zanussi en alles werkt naar behoren! Er is voor deze apparatuur gekozen op aanbeveling van de leverancier van de keuken.
Zanussi afzuigkap
“Uitstekend”
Door Aart op donderdag 9 mei 2019
Aankoop: koelkast Zanussi ZRG16605WA. Bevalt uitstekend.
Zanussi koelkast
“Blij ermee”
Door Rob op zondag 5 mei 2019
Afzuigkap van Zanussi. En daar zijn wij blij mee, want hoe lang bestaat dit merk al ? (60/80) jaar. Dus genoeg ervaring in goede kwaliteit voor dit merk denk ik.
Zanussi afzuigkap
“Zoals het hoort”
Door N. op zaterdag 4 mei 2019
Mij werd Zanussi aangeraden en tot nu toe werkt alles zoals het moet! Betreft oven Zanussi ZOB65701XU
Zanussi oven
“Zeer tevreden”
Door Rob op vrijdag 12 apr 2019
Onze keuken bevat Zanussi-apparatuur. Oven: Zanussi Combimagnetron, type ZKC4790 IXU. Tot op heden zijn wij, mijn vrouw in het bijzonder, zeer tevreden met de apparatuur, die dagelijks wordt gebruikt. De combimagnetron bevalt uitstekend! Wij zijn dus zeer tevreden met de inbouwapparatuur.
Zanussi oven
“Goed”
Door Cor op donderdag 28 mrt 2019
De vriezer bevalt goed voor die prijs en het typenr. is ZFU19400wa.
Zanussi vriezer
“Prima”
Door Jannie op zondag 17 feb 2019
Zanussi afzuigkap prima
Zanussi afzuigkap
“Goed”
Door Floris op vrijdag 11 jan 2019
Gekozen voor alle apparatuur (afzuigkap) van Zanussi. Hierdoor 5 jaar garantie. Bevalt goed ondanks dat Zanussi een enigszins goedkope naam heeft.
Zanussi afzuigkap
“Super tevreden”
Door Daphne op zaterdag 17 nov 2018
Ik heb alles van zanussi (behalve de koelkast). Zanussi ben ik super tevreden over. Zanussi gekozen omdat dit ook in de vorige keuken zat en dat heeft er 13 jaar probleemloos in gezeten. Betreft afzuigkap
Zanussi afzuigkap
“Voldoet”
Door Jan op vrijdag 2 nov 2018
Zanussi Combi-oven ZKC44510XA. Met Zanussi hadden wij in het verleden een redelijk goede ervaring gezien de prijs-kwaliteit verhouding. Hopelijk worden wij ook met de huidige apparatuur niet teleur gesteld. De huidige apparaten voldoen.
Zanussi oven
“Wat veel geluid”
Door Jan op vrijdag 2 nov 2018
Zanussi Afzuigkap ZHB92670XA. Met Zanussi hadden wij in het verleden een redelijk goede ervaring gezien de prijs-kwaliteit verhouding. Hopelijk worden wij ook met de huidige apparatuur niet teleur gesteld. De huidige apparaten voldoen. De afzuigkap is wel wat lawaaierig. Maar voorlopig zijn we na de eerste paar weken best tevreden.
Zanussi afzuigkap
“Bevalt zeer goed”
Door Michelle op maandag 1 okt 2018
We hebben de Zanussi koel/vriescombi nu een tijdje, en deze bevalt zeer goed. Het apparaat had meteen een vuurdoop; het werd bezorgd rond de periode dat het 34 graden of hoger was buiten. Dus in huis ook behoorlijk hoge temperaturen. Na 24 uur staan was de koelkast/vriezer goed op temperatuur. Gedurende die warme periode heeft hij op de hoogste stand gestaan (7) om de beoogde 4 graden in de koelkast te behalen. Nu met lager temperaturen hebben we de combinatie op 3 staan en dan blijft hij mooi stabiel 4 graden. De producten blijven lang goed en vers. De glazen planken zijn op diverse plekken naar wens in te schuiven. Zo kan je kijken wat de meest efficiënte indeling is met de producten die er in gaan. Af en toe maakt de combi erg harde 'uitzet' geluiden (metaalachtig geluid)? Dit is mij niet bij de vorige koel/vries combi opgevallen en is nu wel opvallend. Ik denk dat dit met temperatuur verschillen te maken heeft?
Zanussi koelkast
“Spijt”
Door Judy op vrijdag 31 aug 2018
Ik had hiervoor ook een Zanussi, 29 jaar! Dus een jaar geleden weer voor een Zanussi gekozen, en wat een spijt heb ik! Ik kan er he le maal niks mee. De helft van de tijd is de was niet droog. Erg frustrerend. Ik heb al van alles geprobeerd, vol, halfvol, allerlei standen enz. De vorige droger zette ik aan op 70 minuten, dan meteen de was eruit halen, zo opvouwen en klaar. Nu kun je niet zien hoe lang het duurt, aan het eind steeds aan en uit, zodat de was er gekreukt uit komt ook nog. Wat een ellende zeg. Zo ineens is de was wel droog, waar het dan aan ligt? Geen flauw idee. Ik verlang zoooo terug naar mijn oude drogertje!
“Tevreden”
Door Rosalien op dinsdag 17 jul 2018
De afzuigkap is van zanussi. Ik ben met alle apparaten erg tevreden.
Zanussi afzuigkap
“Redeljk”
Door Danielle op dinsdag 3 jul 2018
De vaatwasser is een zanussi. Deze bevalt redelijk goed.
Zanussi vaatwasser
“Super”
Door Erik op dinsdag 3 jul 2018
De droger bevalt super tot nu toe. Zanussi Droger ZDC8203P.
“Tot nu toe goed”
Door M.v.R. op woensdag 13 jun 2018
Het is een zanussi koel-vriescombinatie. De gebruiksperiode is nog te kort om een goed oordeel te geven maar de ervaring tot nu toe is goed.
Zanussi koelkast
“Gewoon Zanussi”
Door Miriam op maandag 16 apr 2018
Ik heb gewoon gekozen voor zanussi. Dat was prijstechnisch het meest interessant. Mijn apparaten doen het prima. Zijn simpel en doen wat ze moeten doen. Betreft kookplaat
Zanussi kookplaat
“Prima”
Door Jolanda op donderdag 29 mrt 2018
Koel/Vriescombinatie van Zanussi Tot nu toe bevallen zowel de keuken als alle apparaten prima.
Zanussi koelkast
“Prima”
Door D.B. op donderdag 22 mrt 2018
De oven is van Zanussi met een draaideur. De oven bevalt prima!
Zanussi oven
“”
Door Jan Hoffs op zondag 11 feb 2018
ik vraag mij af waarom de droogtrommel maar 1 kant opdraait, daardoor zit het wasgoed geheel in de knoop
“Prima combinatie”
Door Rob op maandag 5 feb 2018
Zanussi koelvries ZANUSSI ZBB28465SA. Ervaring: prima koelvries combinatie voordeel van vriesgedeelte dat deze makkelijk te ontdooien is door gladde wand en ontbreken koelroosters
Zanussi koelkast
“”
Door Helen op maandag 4 sep 2017
Zanussi gaskookplaat (zga 78634xa) bevalt prima! Mooi en handig in gebruik. Enige minpuntje: de knoppen worden heet tijdens het koken.
Zanussi kookplaat
“Zeer goed”
Door Nathalie op zondag 13 aug 2017
Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding! De machine wast schoon en de was komt er goed droog uit. Tijdens het wassen is de machine stil, tijdens het centrifugeren hoor je de wasmachine (logisch) draaien maar dat is niet hinderlijk of irritant. Zeker een aanrader.
“Goed”
Door M.G. op woensdag 5 jul 2017
We hebben als onderdeel van de nieuwe keuken een combi magnetron van zanussi en die is prima.
Zanussi magnetron
Ervaringen die erg lijken op de 70 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.