Feedback
5,5

ProLine

Score uit 4 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
ProLine is een merk dat speciaal ontwikkeld is voor BCC. BCC maakt onderdeel van het van oorsprong Engelse Darty PLC, dat in 2016 is overgenomen door het Franse Fnac. Proline voert een brede range aan vooral betaalbare elektronische apparaten.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over ProLine. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Draaischaaf spontaan gebroken”
Door Lieke op maandag 8 mrt 2021
Op een augustus 2020 een ProLine combi magnetron CBM25SS gekocht bij BCC, inclusief een aanvullende garantie. Nu is de glazen draaischijf spontaan gebroken. Geen probleem dacht ik, BCC is een goede winkel met service dus dat wordt opgelost. Maar helaas. De draaischijf valt niet onder de garantie en ook niet onder de aanvullende garantie werd mij verteld. En nu, de combi magnetron maar weggooien? Helaas BCC voor mij de laatste keer dat ik iets heb gekocht bij BCC. En de aanvullende garantie blijkt dus flut te zijn.
“Slechte zaak”
Door Christine vrolijk op zaterdag 23 nov 2019
Geen prolineafwas machine nemen ,de rekken zijn gauw stuk en Proline lever geen producten aan BCC. 25 okt klacht gemeld bij BCC dat er een krat stuk is en een zandlaag monteur kwam pas 11 nov en had de verkeerde krat bij zich en het verkeerde onderdeel, nu 23 nov en nog niet gemaakt , Proline levert geen onderdelen wat nu BCC heeft zelf geen monteurs meer maar besteedt het uit dus ik ben 40 jaar klant maar nu niet meer.

Aanvulling ontvangen 27 november 2019: BCC heeft het netjes op gelost naar hem omruilen.
“”
Door Job op donderdag 5 apr 2018
De icoontjes bij de draaiknop zijn mij niet helemaal duidelijk en nergens vind ik enige indicatie over de duur (lengte) van de wasprogramma's (ook niet in de gebruiksaanwijzing).

Aanvulling ontvangen 5 april 2018: Er is tóch een tabel met een overzicht van de duur van de programma's.
“”
Door Tanja op woensdag 4 apr 2018
Heel slecht. Hij staat 2.5 uur te drogen op het heetste programma en alles komt er nog vochtig uit.
“Vervanging van rekken”
Door kroeze op woensdag 28 mrt 2018
Rekken gaan gauw stuk en zijn geen vervanging te vinden