Feedback
5,3

Beko wasdrogers

Wil je een Beko wasdroger kopen? Beko heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten wasdrogers. Afhankelijk van het gekozen model beschikt de wasdroger over technieken zoals een stoomfunctie en/of binnenverlichting.
Beko wasdrogers aanbod
Selecteer een Beko wasdroger en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasdrogers
€500 - €750 wasdrogers
€750 - €1000 wasdrogers
> €1500 wasdrogers

Vulgewicht: 7 kg 8 kg 9 kg 10 kg
Energieklasse: A+++ A++ A+ B C
Geluidsniveau drogen: 63 dB 64 dB 65 dB 66 dB > 66 dB
Bijzondere eigenschappen: Stoomfunctie
Selecteer een filter
Ervaringen met Beko wasdrogers
Er zijn 3 ervaringen over Beko Wasdrogers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Het drogen duurt zeer lang”
Door Rosa Duarte op vrijdag 19 apr 2024
Ik een droger in 2018 gekocht en inmiddels 3x omgeruild. Het meeste probleem heb ik met het drogen, soms draait de droger wel 4 uur lang, terwijl ik het op 150 min zet, krankzinnig! Maar het meeste gekke van alles, dat mijn handdoeken allemaal inmiddels bij dezelfde plek gescheurd zijn. Eerst dacht ik dat mijn kinderen de handdoeken slecht behandelde, veel ruzies gehad! Maar vanochtend toen ik mijn laatste handdoek die nog heel was, net uit de droger haalde en gescheurd was, weet ik nu zeker dat het mijn droger :-( en moet je nagaan... ik zei vanochtend en inmiddels 16uur en de droger is nu pas klaar, van de zotte!
“Koop nooit iets via Beko”
Door Rick op dinsdag 5 mrt 2024
Ik raad aan nooit iets via beko te kopen. 2 jaar geleden heb ik een wasdroger gekocht van beko. Ondertussen al 3 keer een monteur over de vloer gehad ivm de wasdroger vol blijft lopen met water super veel herrie maakt en (wat de laatste monteur aangaf) de printplaat los is gekomen. Na een maand gewacht te hebben op de printplaat en de wasdroger die voor de zoveelste keer vol met water staat weer gaan bellen. Meneer aan de telefoon praat continu door me heen en snapt niet wat er aan de hand is na 3 keer alles opnieuw uitgelegd te hebben geef ik op een nette manier aan dat meneer het niet snapt omdat hij continu door me heen blijft praten vervolgens word de telefoon opgehangen en ben ik nog niks verder gekomen. Koop nooit iets via Beko!
“Degelijk”
Door J.M. op dinsdag 3 dec 2019
We hebben een warmtepompdroger van Beko gekocht voor een mooie prijs!! Mooi degelijk apparaat en goede resultaten!
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.