Feedback
7,4

Wave

Score uit 20 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Wave is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van afzuigkappen en verlichting. Het bedrijf is in 1995 opgericht door de ouders van 1 van de huidige eigenaren. In eerste instantie lag de focus op de import van afzuigkappen. Tegenwoordig ontwerpt en produceert het bedrijf de afzuigkappen zelf. Het design is een belangrijk onderdeel van een afzuigkap van Wave.
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Wave. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren3 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Afzuiging is matig”
Door Ronald op zondag 26 mrt 2023
We hebben The Frame hangen met een plasmafilter. Schitterend design, afzuiging is, wat we ook proberen, zeer matig. Etensluchtjes blijven in huis hangen
“Matige service”
Door Arie Ossewaarde op zondag 18 sep 2022
Prachtig ontwerp, maar initieel functioneel matig. Het standaard plasma filter werkt onvoldoende dus kooklucht in het hele huis. Uiteindelijk prima opgelost door de leverancier van de keuken, Culemborgs Keukenhuis. Matige service van Wave zelf. Komen wel langs en vervangen zaken, maar lossen uiteindelijk niets op, en trekken dan hun handen er van af.
“Plaatje om te zien”
Door Syl op donderdag 24 jun 2021
We hadden in onze 'oude' keuken verschillende apparaten die erg bevielen (de keuken was geen 5 jaar oud nog toen we gingen verhuizen). We hebben daarom weer voor dezelfde merken gekozen, maar dan een nieuwere versie of een iets betere: Wave 1120.32; onze afzuigkap. Had er nog nooit van gehoord maar ik wilde iets anders. Is direct op de muur, doet het grandioos en is bovendien een plaatje om te zien. Compleet met dimmer op het licht. Heel blij mee. Kortom, we zijn er echt blij mee!
“Zuigt niet heel goed af”
Door Sanne op zondag 25 apr 2021
Voor de afzuigkap hebben we gekozen voor wave. We zijn in het algemeen heel erg tevreden over onze apparatuur. Echter het minst tevreden zijn we over de afzuigkap omdat er toch veel luchtjes achterblijven.
“Olieachtige substantie loopt op de kookplaat”
Door HP van Eeden op zondag 7 feb 2021
Afwerking van de schuine rvs kap is top. De hoeveelheid lucht die wordt verplaatst is voldoende. Echter na een week of wat begint er zich vet af te zetten zowel binnen als buiten de kap. Olieachtige substantie loopt via de verlichting van de kap op de kookplaat. Klacht is meerdere malen met de leverancier opgenomen. Na ettelijke telefoontjes is er geen enkele verbetering tot stand gekomen. Na een paar jaar is er geregeld dat ik kosteloos een andere motor en filters kreeg en heb deze op eigen kosten laten vervangen. Het enige verschil is nu dat de motor minder vet wordt. Elke week moet ik de filters reinigen maar olie loopt nog steeds via de verlichting op de kookplaat. Zal deze kap ook nimmer aanraden aan derden.
“Goede keuze”
Door Brigitte op maandag 30 nov 2020
De afzuigkap is van Wave en heeft een spamfilter. Deze bevalt goed.
“Goed maar plasmafilter voegt niets toe”
Door Matthieu op zaterdag 2 mei 2020
De afzuigkap is van Wave met een plasmafilter. Is niet beter of slechter dan onze vorige traditionele afzuigkap. Ofwel indien je frituurt, ruik je het nog steeds in je hele huis. In alle overige kooksituaties voldoet hij prima.
“Bevalt goed”
Door Brian op donderdag 26 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor AEG apparatuur en Wave afzuigkap. Betreft Wave 8662.02 | Afzuiger incl. externe motor. Tot op heden bevallen alle apparaten goed.
“Kwalitatief beter”
Door Karin op zaterdag 1 feb 2020
De afzuigkap die is van Wave. Wij hebben bewust voor deze kwalitatief wat betere apparatuur gekozen. Ze bevallen allemaal prima.
“Zeer content”
Door Robbert op dinsdag 14 jan 2020
We hebben een afzuiger bij Wave laten maken. Met alles tevreden. Apparatuur werkt prima en zijn we zeer content mee.
“Niet tevreden”
Door Erik op vrijdag 18 okt 2019
Het enig aardige is het design. Paar maanden terug een Wave recirc. afzuigkap gekocht (model 1119). Voor de koop al op het hoofdkantoor geklaagd over de spaarzame ledverlichting. Derde led was leverbaar, dus maar besteld. Bij plaatsing bleek het licht net voldoende sterk. Ergerlijker is, dat het licht lichtpaars van kleur is. Er is een vertegenwoordiger van Wave bij geweest, die niet meer kon zeggen dan "we doen het altijd zo". Onzin natuurlijk. Later bij de keukenleverancier nogmaals de klacht neergelegd. Antwoord terug: Wave gebruikt maar 1 soort led die niet is aan te passen. Blijkbaar moet je dit spul maar nemen voor wat het waard is en vooral niet te kritisch zijn. Je kunt beter een ander merk kopen. Met Novy nooit problemen gehad.
“Design afzuigkap”
Door Jaap Struckman op donderdag 10 okt 2019
We hebben nu 6 jaar wave design afzuigkap met externe motor op het dak. De motor is nu na krap 6 jaar versleten en vervangen. De Wave monteur kon geen duidelijke oorzaak aangeven dan alleen gewoon versleten na 5-6 jaar. Mogelijke oorzaak zou volgens de fabrikant de aansluiting op flexibele buis zijn en daardoor al de garantie zou komen te vervallen. Volgens de beschrijving heeft dit alleen invloed op geluid en prestatie van het afzuigen en niet op een versneld verslijten van de motor. 5-6 jaar motor versleten is zeer goed mogelijk volgens hem. Beoordeel zelf of u dit acceptabel vind. De afzuigkap en zijn werking ben ik overigens zeer te vrede over.
“Top”
Door Leo op donderdag 26 sep 2019
Afzuigsysteem van wave is top apparatuur, bevalt tot nog toe dus goed
“Top”
Door Pronk op dinsdag 12 feb 2019
Super tevreden over mijn (witte) WAVE 1611 afzuigkap. Top kwaliteit waarbij ik nu ook uit ervaring kan melden dat ze ook geweldige service leveren. De afstandbediening bleek defect te zijn, hele prettige meneer op de serviceafdeling gesproken, en binnen no time vervangen. WAVE for LIFE !!
“Perfect”
Door Dwight op dinsdag 27 nov 2018
Afzuigunit is van Wave. Bevalt perfect.
“Naar behoren”
Door Rob op maandag 29 okt 2018
Mijn keuken (van maart 2018) is met de volgende apparaten uitgevoerd: Wave Plafond afzuigkap 8662.28. De wave afzuigkap (beschaafd geluidsniveau) is ingebouwd in het plafond en is daardoor geen storend element boven het kookeiland. Tot nu toe werkt alles nabehoren en zonder problemen.
“Juiste keuze”
Door Janneke op dinsdag 29 mei 2018
We hebben gekozen voor een wave afzuigkap. We hebben absoluut de juiste keuze gemaakt. Zowel qua uiterlijk als gebruik bevallen alle apparaten heel erg goed en zijn makkelijk en duidelijk in gebruik.
“Zeer tevreden”
Door Marnix op vrijdag 4 mei 2018
De afzuigkap is van WAVE. Alle apparatuur zijn we zeer tevreden over.
“Fraai maar onder de maat”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Afzuigkap van het merk Wave in combinatie met een plasmafilter van PlasmaMade is een waardeloze combi. Het plasmafilter van PlasmaMade voldoet aan geen enkele emissienormering en stoot veel te veel ozon uit in de woning. Met als gevolg gevaarlijke hoeveelheden giftig ozon in de woning, welke een ernstig gevaar vormen voor de gezondheid, onder meer longklachten en pijnlijke ogen. De firma PlasmaMade beschikt over geen enkele certificering of octrooi en vormt een ernstig gevaar voor de keukenbranche. Fabrikant Wave werkt zeer nauw samen met PlasmaMade, ze laten bijna al hun producten fabriceren in Italië, het design is fraai, maar de afzuigcapaciteit is ver onder de maat.
“Probleemloos”
Door Peter op dinsdag 20 feb 2018
De afzuigkap is van Wave. Alle apparatuur bevalt tot nu toe prima en zijn probleemloos.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.