Feedback
9,0

Miele

Score uit 371 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Miele is een Duits bedrijf in huishoudelijke apparaten dat al meer dan 100 jaar door 2 families wordt geleid. In 1899 beginnen Carl Miele en Reinhard Zinkann met de productie van melkcentrifuges en botermachines. Als snel kwam daar een wasmachine bij. Tegenwoordig is het assortiment keukenapparaten en huishoudelijke producten zeer uitgebreid. Het hoofdkantoor van Miele zit in Gütersloh, Duitsland.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
9,3
Miele koelkasten € 528 - € 10199
45 koelkasten, 57 ervaringen
9,3
Miele ovens € 707 - € 9959
174 ovens, 83 ervaringen
9,1
Miele afzuigkappen € 438 - € 5839
35 afzuigkappen, 17 ervaringen
9,6
Miele magnetrons € 1349 - € 3159
9 magnetrons, 24 ervaringen
9,2
Miele vaatwassers € 864 - € 3144
49 vaatwassers, 97 ervaringen
9,0
Miele kookplaten € 709 - € 5419
57 kookplaten, 56 ervaringen
8,9
Miele vriezers € 579 - € 2429
10 vriezers, 18 ervaringen
3,0
Miele wasmachines € 909 - € 2509
14 wasmachines, 4 ervaringen
5,0
Miele wasdrogers € 1019 - € 2459
8 wasdrogers, 6 ervaringen
-
Miele wasdroogcombinaties € 1829 - € 2879
3 wasdroogcombinaties
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren275 ervaringen
4 sterren63 ervaringen
3 sterren8 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster19 ervaringen
“Na twee jaar kapot”
Door Bonhof op zondag 16 jun 2024
Wij hebben een droger van Mieke om van de problemen verlost te zijn omdat andere merken 'slechter' zouden zijn. Nu twee jaar later twee keer snaar of riem (wat ook de benaming is) gebroken! Mijn vrouw zou gympen in de droger doen....sorry! Dat heeft ze echt nog nooit gedaan! En daardoor knappen de snaar/riemen? Slechte service en toch wel slechte machine, zeker voor dit aankoopbedrag!
Miele wasdroger
“Ongelijkmatige verwarming”
Door Nederhof op donderdag 25 apr 2024
Normaal gesproken zijn wij grote fan van de Miele producten. Maar de aankoop van de Miele 90cm inductieplaat KM79999FR is een hele grote teleurstelling.
De kookzones verwarmen heel ongelijkmatig. Een pan met een dikke bodem van 28cm heeft al gauw temperatuurverschillen van >40 graden. Het is vrijwel onmogelijk om hier gelijkmatig bv een vis of coquilles in te bakken. Onze nieuwe hapjespan van Demeyere Atlantis is door ongelijkmatige verwarming al kapot gegaan. Bij Miele zeggen ze dat ze er verder niets aan kunnen doen. We hebben zo'n spijt maar kunnen ivm de sparing in de aanrecht niet naar een andere inductieplaat
Miele kookplaat
“Vergissing maar goed opgelost”
Door J.P. Visser op vrijdag 29 mrt 2024
Wij dachten energiezuiniger te willen leven. Dus ook een nieuwe wasdroger. Van Miele, deTKL850 WP. Wat een vergissing. Droogt niet goed en is lawaaiig. Na de garantietijd, twee maanden te laat, bleek de ophanging van het deurtje gebroken. Miele wist zeker dat het onze eigen schuld was, leunen op het deurtje. De leverancier, Expert, wist met enige coulance de deur te vervangen. Tien maanden later hetzelfde euvel. En weer onze schuld, leunen op het deurtje. Kosten 340 euro. Negen maanden later, zelfde euvel. Eigen schuld...dat het aan Miele zou liggen is ondenkbaar. Een dure grap.

Aanvulling ontvangen 6 mei 2024: Misschien ten gevolge van de reviews, maar twee weken geleden heeft een servicemonteur van Miele voor een nieuw deurtje van de droger gezorgd. Onze problemen zijn opgelost.
Miele wasdroger
“Droogt niet goed en maakt veel herrie”
Door BdR op woensdag 20 mrt 2024
Dure droger Miele nieuw gekocht, maar vanaf het begin droogt hij zeer slecht. Was moet tot wel 5 keer opnieuw aangezet worden om er droog (en ook aangetast) uit te komen, wat ook een dure grap is geweest. Het geluid is ook niet te doen: alsof je in een zeer luide trein zit. Is in het begin al een keer een Miele monteur langs geweest, maar dat haalde niets uit. Werden verder geen oplossingen geboden. Enorme miskoop en dat voor een prijs en merk waar ik van dacht dat dat zekerheid gaf.
Miele wasdroger
“Een geweldig apparaat”
Door Bram op donderdag 14 mrt 2024
Onze Miele koelkast is een geweldig apparaat waar we zeer tevreden over zijn. Miele is wat duurder maar je krijgt er wel wat voor terug.
Miele koelkast
“Na 10 dagen kapot”
Door Jasper op dinsdag 13 feb 2024
Na 10 dagen begeeft de nieuwe Miele wasmachine het. Doet helemaal niets meer. Na bellen blijkt de monteur pas na 6 dagen langs te kunnen komen. Met een Miele hadden we gehoopt kwaliteit in huis te halen. Als je wasmachine het na 10 dagen begeeft verwacht je minstens dat er met spoed iemand langskomt om je te helpen. Dit doet ontzettend afbreuk aan het merk Miele en ondertussen stapelt de was zich met 3 kinderen op.
Miele wasmachine
“Een matige aankoop”
Door Werner Buttiens op dinsdag 21 nov 2023
Miele KM7897FL
- Slechte herkenning van waar de pan zich bevindt op het kookvlak
- Pan kort opnemen (bv pannekoeken) schakelt het kookvlak steeds uit
- Bij verplaatsen van de pan op^het kookvlak is hij de posities kwijt en moet je alle pannen 1 voor 1 opnieuw plaatsen
- Bij grotere pannen (+16 cm) wordt er enkel een deel van de pan verwarmd. Zones verbinden niet, laat staan dat ze dynamisch zouden zijn.
Ter conclusie - een uiterst matige kookplaat en zeker zijn geld of het Miele label onwaardig.
Miele kookplaat
“Bevalt goed”
Door Nico op vrijdag 14 jul 2023
Wij hebben een Miele koelkast en deze bevalt goed. Het apparaat blinkt uit door bedieningsgemak en uitstraling.
Miele koelkast
“Werkt super”
Door Corina op vrijdag 16 jun 2023
Wij hebben een Miele vaatwasser. Deze werkt super en is zeer makkelijk in gebruik. Wij zijn zeer tevreden.
Miele vaatwasser
“Slechte bereikbaarheid klantenservice”
Door Peters op zaterdag 13 mei 2023
Zojuist 3u (!!!) in de wacht gestaan (met enkel een muziekje en geen verdere info over wachttijden, wachtende voor u oid) bij de klantenservice waarna daarna de verbinding aan hun zijde verbroken werd. Totaal niet te bereiken de 'klanten'-'service'! Echt heel slecht voor zo'n gerenommeerd merk. Doet zeer afbreuk aan beleving en zou daarom ook in de toekomst voor andere merk kiezen.
Miele vaatwasser
“Bevalt prima”
Door Frans op vrijdag 5 mei 2023
Onze koelkast is van het merk Miele. Deze bevalt prima.
Miele koelkast
“Snel al een storing”
Door EW op donderdag 9 mrt 2023
Wij hebben een Miele vaatwasser. Deze vaatwasser werkte jl. niet meer, maar de storing is door Miele prima en snel opgelost. Je zou dat alleen niet zo snel van een duur merk verwachten.
Miele vaatwasser
“De vaat is echt schoon”
Door Michel op donderdag 9 mrt 2023
Wij zijn zeer te spreken over onze Miele vaatwasser met Wifi. De vaat is echt schoon, DDOS werkt prima en status via app / mobiele telefoon is een uitkomst
Miele vaatwasser
“Bevalt zeer goed”
Door LM op vrijdag 3 mrt 2023
Onze koelvriescombinatie bevalt zeer goed. Het is een heel fijn apparaat om dagelijks mee te werken.
Miele koelkast
“Veel mogelijkheden”
Door Miranda op vrijdag 3 mrt 2023
Wij hebben deze Miele oven. Veel mogelijkheden. Mooie resultaten.
Miele oven
“Uiterst tevreden”
Door Karin op zondag 5 feb 2023
Wij zijn uiterst tevreden met deze Miele vaatwasser. Alles is zeer makkelijk in gebruik en werkt naar behoren.
Miele vaatwasser
“Bevalt prima”
Door MS op vrijdag 3 feb 2023
Onze koelkast is van Miele. Deze bevalt prima.
Miele koelkast
“Veiligheidsslot gemakkelijk te verwijderen”
Door Jolanda op dinsdag 3 jan 2023
Een Miele kookplaat gekocht. Kat haalt veiligheidsslot er gelijk af met zijn kattenpootje. Een kinderhand of kattenpootje kan het slot er zo afhalen. Levensgevaarlijk! Miele zegt dikke vette pech, succes met de plaat. Zeer slechte en onveilige service van Miele! 800 euro weggegooid! Miele nooit meer.
Miele kookplaat
“Uitstekend”
Door Jan op vrijdag 30 dec 2022
Deze vaatwasser is ruim met een aparte besteklade, doet z'n werk uitstekend en is redelijk stil.
Miele vaatwasser
“Slechte bereikbaarheid klantenservice”
Door Frank Wouters op dinsdag 13 dec 2022
190€ voorrij kosten, niks opgelost en daarna onbereikbaar.

Aanvulling 20 december 2022:
Het probleem is vooral dat ze totaal niet bereikbaar zijn. We hebben een kapotte oven, waarvoor een service monteur langs kwam. Voorrijkosten zijn € 190,- terwijl de beste man 2 km verderop blijkt te wonen. Er zou een offerte worden gemaakt en aan de hand daarvan, eventueel een nieuwe afspraak. Resultaat, geen nieuwe offerte maar wel een nieuwe afspraak. We werden op de hoogte gebracht via een sms bericht. Wij wilden eerst een offerte, dus contact gezocht. Dat is niet te doen. Je krijgt een vaag antwoord apparaat en staat vervolgens heel lang in de wacht. De laatste keer heb ik na 45 minuten maar opgehangen.
Miele oven
“Defect na twee jaar”
Door Hijmans op zaterdag 26 nov 2022
Nieuwe vaatwasser gekocht Miele. Onze eerste Miele ging 17 jaar mee 2x gerepareerd oké. Onze 2e Miele inbouw prijs klasse €1200 defect na 2 jaar en 4 weken. Wij zijn super geholpen door het bedrijf waar wij hem gekocht hadden. Pomp moest vervangen worden was niet de oplossing daarna in werkplaats 3 weken gezocht naar probleem toen had Miele tijd. 3 uur bezit geweest konden het niet. Voorstel nieuwe voor€485. Niet akkoord gegaan uiteindelijk €265 bijbetaald. Ons huis was verkocht dus we moesten verder. In mijn nieuwe huis niets meer van Miele. Alleen nog 's avonds de reclame op tv van hoe goed het wel is.
Miele vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door Elly op maandag 21 nov 2022
Hierover zijn wij zeer tevreden en alles werkt zoals verwacht.
Miele oven
“Dure update van de software”
Door Bart op zaterdag 29 okt 2022
Ik heb de oven en gekocht en het is mijn 2e stoomoven ivm nieuw huis. Tevreden over de ovens en koffieautomaten zelf, maar niet over service van miele. De oven had na 2 jaar een foutmelding. Monteur laten komen en blijkt dat er een update van de software nodig was. Voor de duidelijkheid; technisch dus niets mechanisch defect! Kosten 240 euro. Dit was geen garantie. Kortom miele maakt pruts software en de klant mag die mankementen bekostigen. Ik vind dat bij een product van deze prijsklasse niet kunnen.
Miele oven
“Perfect”
Door E.E. op donderdag 27 okt 2022
Onze vaatwasser is van Miele en deze is perfect!
Miele vaatwasser
“Geen fijne koelkast”
Door E.E. op donderdag 27 okt 2022
Deze koelkast is niet heel fijn. Omdat er verkeerde scharnieren waren geleverd heeft de monteur er een sleepdeur van gemaakt. Eerst zakte deze teveel waardoor de koelkast geregeld openstond, nu klemt de deur waardoor je de deur met twee handen moet opentrekken. Wat ik aan de koelkast zelf niet fijn vind is dat de achterwand vaak bevroren is. De spullen die er tegenaan staan bevriezen dan ook gedeeltelijk. Ook is de groentelade van dun materiaal waardoor deze nu al gebarsten is. Door Arma is er een verkeerde maat besteld waardoor er een extra passtuk gemaakt moest worden. Daar is al een stukje van afgebroken.
Miele koelkast
“Zeer goed”
Door Geert op woensdag 26 okt 2022
Vrijwel alle apparatuur in onze keuken is van Miele. De koelkast bevalt zeer goed. Tot nu toe nog geen problemen gehad met apparatuur van Miele.
Miele koelkast
“Nog niet tevreden”
Door JP op zondag 3 jul 2022
Onze vaatwasser is een Miele. Nu nog niet tevreden over. Hoe hij werkt moet ik nog verder uitzoeken.
Miele vaatwasser
“Interne aansluiting is verbrand”
Door Marten op vrijdag 6 mei 2022
Vanaf begin problemen. 1e afstand pan detectie kookplaat geeft aan pannen te dicht op elkaar. Pan warmt voor de helft op. Na 3 maand ingebruikneming rookontwikkeling onder de kookplaat en intern kookplaat defect. Miele monteur gaat eerst beleend vertellen hoe om te gaan met de pannen en constateert geen probleem simpelweg omdat hij de juiste meetapparatuur niet ter beschikking heeft een vermogensmeter/stroommeting is hier op zijn plaats. Verzocht om toch de kookplaat open te schroeven en bij onderzoek blijkt intern een ondeugdelijke montage waardoor een interne aansluiting verbrand is. Sommige monteurs hebben vooraf al bedacht wat de oplossing is zonder gedegen onderzoek. Kortom een vanaf het begin een ondeugdelijke kookplaat van een slordige € 3000,-- na de reparatie maar een aanvullende garantie afsluiten.
Miele kookplaat
“Werkt naar tevredenheid”
Door Michel op dinsdag 26 apr 2022
We hebben een Miele stoomoven. Deze werkt naar tevredenheid.
Miele oven
“”
Door HS op zondag 30 jan 2022
Wij hebben gekozen voor een inbouw Miele combi magnetron/oven. Deze doet het naar behoren geen klachten.
Miele oven
“Slechte service”
Door John E op donderdag 27 jan 2022
Wij hebben een Miele W1 Twindos wasmachine. Het Twindos systeem werkt niet meer. Net een goede monteur van de plaatselijke miele dealer langs geweest. De wasmachine geeft aan dat de twindos casette geplaatst moet worden, maar die zit er in. Monteur gebeld met Miele. deze klacht komt veel vaker voor en is bekend bij Miele. Er is een Modificatie voor beschikbaar. Aangezien dit moeilijk in te bouwen is moet er een Miele monteur voor komen. Miele weet van het probleem, maar durft 100% van de kosten bij ons neer te leggen. Wat een slechte service. Voor ons nooit meer een Miele apparaat.
Miele wasmachine
“Geen enkel probleem”
Door JV op maandag 10 jan 2022
Wij hebben een Miele vaatwasser. Geen enkel probleem hiermee.
Miele vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door LvB op zaterdag 8 jan 2022
Wij hebben een Miele G7595SC vaatwasser en hierover zijn wij zeer tevreden.
Miele vaatwasser
“Tevreden”
Door LvB op zaterdag 8 jan 2022
Wij hebben een Miele DGC 7440 X OBSW combi stoomoven en hierover zijn wij tevreden. Maar we hebben hem nog niet veel gebruikt
Miele oven
“Functioneert naar behoren”
Door Evelien op donderdag 6 jan 2022
Wij hebben een Miele wijnkoelkast laten plaatsen die ook naar behoren functioneert.
Miele koelkast
“Goed”
Door Jan op donderdag 6 jan 2022
Wij hebben een Miele DGC 7865 stoomoven/oven. Deze bevalt goed.
Miele oven
“Luidruchtig”
Door Jan op donderdag 6 jan 2022
Wij hebben een Miele DA 2906 D afzuiging. Deze is erg (te) luidruchtig.
Miele afzuigkap
“Probleem met de circulatiepomp”
Door Wouter op dinsdag 21 dec 2021
We hebben onze Miele 6860 nog geen twee jaar en al twee zware herstellingen gehad. De laatste was nov de foutcode F78. Blijkbaar een gekend probleem met de circulatiepomp. De machine werd niet meteen getest (graag nachtje wachten) en ik weet nu waarom: een lekkage met 'waterproof' storing. Blijkbaar ben ik niet de enige. Opnieuw 14 dagen wachten op interventie. De tijd dat Miele garant stond voor duurzaamheid en betrouwbaarheid ligt al lang achter ons, dat is nu wel duidelijk. Zeker omdat ik niet de enige ben.
Miele vaatwasser
“Slechtste service ooit”
Door V.G. op donderdag 9 dec 2021
Toestel al meer dan een maand stuk, vanuit Miele blijft het maar mislopen om de herstelling uit te komen voeren. Slechtste service ooit!
Miele wasdroger
“Bevalt goed”
Door Ali op dinsdag 23 nov 2021
De koelkast is van Miele en bevalt goed.
Miele koelkast
“10 punten”
Door Jan op donderdag 23 sep 2021
Onze apparaten: vaatwasser miele een 10
Miele vaatwasser
“Erg tevreden”
Door Petra op vrijdag 10 sep 2021
Onze apparatuur met onze ervaring: Miele G 7153 SCVI (vaatwasser). Een wat duurdere vaatwasser. De besteklade is ideaal. Én de vaatwasser hebben we op stahoogte laten installeren, ideaal, zeker voor de mensen met rugklachten.
Miele vaatwasser
“Prima plaat”
Door Petra op vrijdag 10 sep 2021
Onze apparatuur met onze ervaring: Miele KM 7210 (inductieplaat). Een wat grotere inductieplaat, prima.
Miele kookplaat
“Stoomoven gevoelig voor waterhardheid”
Door BB op donderdag 9 sep 2021
Ik heb gekozen voor een combi stoomoven van Miele. Ik heb vervolgens al drie keer problemen gehad met deze oven, dat had te maken met de hardheid van het kraanwater. Ik heb dus maar na € 600,- (2 x € 300,-) betaald te hebben aan de Miele monteur een tweede waterontharder laten installeren. Het was handig geweest als vooraf gemeld was dat de oven zeer gevoelig was voor hard water.
Miele oven
“Zeer tevreden”
Door Carmen op zaterdag 4 sep 2021
We hebben de volgende inbouwapparatuur gekocht: Oven Miele H 7260 B. We zijn zeer tevreden met alle apparaten. Ik kan alle apparaten aanbevelen.
Miele oven
“Super”
Door Stefan op donderdag 2 sep 2021
Al het apparatuur is van Miele en bevalt super. Hebben onder meer inductiekookplaat.
Miele kookplaat
“Echte aanwinst”
Door Wout op maandag 30 aug 2021
De meeste apparaten zijn van Miele. Stoomoven. De stoomoven die we niet eerder hadden gebruikt, is een echte aanwinst, erg fijn en wordt dagelijks gebruikt.
Miele oven
“Bevalt goed”
Door Wout op maandag 30 aug 2021
De meeste apparaten zijn van Miele. Combi magnetron/oven. De apparaten bevallen goed, naar verwachting.
Miele magnetron
“Goed”
Door Burg op zaterdag 14 aug 2021
Het gaat om Miele apparaten en deze bevallen goed. Betreft inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging.
Miele kookplaat
“Tevreden”
Door Tijs op zondag 25 jul 2021
Vaatwasser Miele. Bevalt goed, en naar tevredenheid
Miele vaatwasser
“Zeer goed”
Door Paul op vrijdag 23 jul 2021
Oven van MIELE, de 7000, VITRO line. Zeer goed, klopt digitaal en mechanisch.
Miele oven
“25 jaar klant”
Door EE op vrijdag 16 jul 2021
Oven is from Miele. I did used Miele for the past 25 years. Thats why choosed Miele.
Miele oven
“Geen enkele spijt”
Door Reggy op dinsdag 13 jul 2021
Alle apparaten bevallen goed, geen enkele spijt achteraf voor de gemaakte keuzes. Afwerking van de apparaten is goed. Wij hebben de volgende apparatuur / merken: afwasmachine: Miele
Miele vaatwasser
“Goed”
Door Erik op donderdag 3 jun 2021
Hebben een vaatwasser van Miele. Bevalt allemaal goed
Miele vaatwasser
“Geen betere”
Door Theo op zaterdag 24 apr 2021
Keuze gemaakt voor combi Stoomoven van Miele DGC 7865 obsw. De door ons aangeschafte apparatuur bevalt ons prima. Wat ons betreft "er is geen betere".
Miele oven
“Top”
Door Erik Jan op zondag 4 apr 2021
Onze vaatwasser is een Miele, ronduit top!
Miele vaatwasser
“Erg blij”
Door Marie-José op vrijdag 12 mrt 2021
Wij hebben keukenapparaten van Miele: ijskast en klimaatkast. We zijn nog steeds heeeel erg blij ermee.
Miele koelkast
“Kwaliteitskeuze”
Door Astrid op zaterdag 20 feb 2021
Onze oven is van Miele stoomoven combi.Nr is DGC7640. Gekozen voor kwaliteit en niet naar de prijs gekeken. Alles bevalt uitstekend is een goede keuze geweest en wij hebben goede voorlichting gehad de keukenzaak
Miele oven
“Heel erg tevreden”
Door Mieke op donderdag 28 jan 2021
We hebben een koelkast K37273 iD, alles van Miele. Wij zijn over alles heel erg tevreden!
Miele koelkast
“Prima”
Door Kors op zaterdag 23 jan 2021
Een Miele 92 ct condens wasdroger 29 jaar ten volle tevreden gebruikt met slechts eenmaal een storing nu vervangen door een TEB 155WP T1 warmte pomp droger.

Aanvulling ontvangen 11 april 2021: Deze droger bevalt prima
Miele wasdroger
“Zeer tevreden”
Door Debbie op vrijdag 15 jan 2021
Ik heb de combi-stoomoven Miele. Ik ben met alle apparaten zeer tevreden. Voor combi-oven bewust Miele ivm kokenmenu optie. En apparaat ook ivm natte gedeeltes waar Miele toch wat beter is dan andere merken.
Miele oven
“Uitstekend”
Door Ineke op zondag 3 jan 2021
Vaatwasser Miele, heb hier uitstekende ervaring mee.
Miele vaatwasser
“Goed”
Door Ineke op zondag 3 jan 2021
Koelkast Miele, ook in vorige keuken goed bevallen.
Miele koelkast
“Zeer tevreden”
Door Gerard op donderdag 31 dec 2020
We hebben de volgende apparaten in de keuken laten installeren Kookplaat inductie van Miele KM 7464 FR rvs. De apparaten bevallen nu goed, maar ik heb wel Miele erbij gehad om bij de koopplaat de printplaat te vervangen want die werkte met de vingertoppen niet goed. Maar nu zijn we zeer tevreden.
Miele kookplaat
“Uitstekend”
Door Ruud op donderdag 17 dec 2020
Mijn aankooplijst: MIELE G4380VI . Volgeintegreerde Vaatwasser. De aankoop bevalt uitstekend.
Miele vaatwasser
“Erg goed”
Door Maarten op zondag 6 dec 2020
Ik heb voor de volgende apparatuur gekozen: Vaatwasser van Miele. Deze bevalt erg goed!
Miele vaatwasser
“Werkt erg goed”
Door Frits op zondag 15 nov 2020
Wij hebben gekozen voor de Miele afzuigkap PUR98W. Apparaat bevalt bijzonder goed en hebben voor deze gekozen vanwege specificaties en uiterlijk. De afzuigkap werkt zo goed, dat op de "boost"stand er zoveel onderdruk in de keuken ontstaat dat de keukendeur moeilijk te openen is.
Miele afzuigkap
“Bevalt prima”
Door Nelleke op zondag 15 nov 2020
Hierbij mijn apparaten: Vaatwasser Miele G6160SCVIRVS. Alle apparaten bevallen prima
Miele vaatwasser
“Nooit meer”
Door Nelleke op zondag 15 nov 2020
Hierbij mijn apparaten: Vlakscherm Afzuigkap Miele DAR3490 RVS. De afzuigkap van Miele die zou ik echt nooit meer nemen
Miele afzuigkap
“Zeer tevreden”
Door Rob op maandag 2 nov 2020
Wij hebben gekozen voor de volgende apparatuur. 1x Miele combi-stoomoven DGC7665OBSW en 1x Miele combi-oven met magnetron H7640BMOBSW. Wij zijn zeer tevreden met de apparatuur, zowel met het gebruik als de gekozen merken.
Miele oven
“Functioneert prima”
Door Felix op maandag 19 okt 2020
Wij zijn, zonder ons verder of nader te informeren, afgegaan op het advies van de adviseur om ons te voorzien van degelijke en gebruiksvriendelijke apparatuur..Zij hebben klaarblijkelijk met deze leveranciers goede ervaringen en werkafspraken. Resultaat: Miele inbouw vaatwasmachine. Tot zover, maar dat is slechts een korte periode, functioneert alles prima.
Miele vaatwasser
“Heel erg tevreden”
Door Judith op dinsdag 6 okt 2020
Ik heb gekozen voor een Stoomoven Miele DG 7240 en een gewone oven Miele (geen combi-oven). Ben heel erg tevreden over alle apparaten tot nu toe. De keuze is eigenlijk gevallen op duurzaamheid en kwaliteit.
Miele oven
“Heel erg blij”
Door Andres op dinsdag 29 sep 2020
De koelkast is van Miele. Tot zover ben ik heel erg tevreden met alles. Alle apparaten zijn op voorstel van de keukenzaak alhoewel ik de mogelijkheid had om ze te veranderen.
Miele koelkast
“Bevalt goed”
Door Vincent op maandag 28 sep 2020
Het gaat om de volgende apparatuur: Miele: Wijnkoeler en koelkast. Apparatuur bevalt goed: zuinig in gebruik en voldoet aan het verwachtte.
Miele koelkast
“Erg blij mee”
Door W.B. op zondag 27 sep 2020
We hebben: MIELE koel-vriescombinatie, 194/62 liter, type KFN37232ID. Alles prima kwaliteit en mooi om te zien. Prima gebruiksgemak, we zijn er erg blij mee
Miele koelkast
“Negatieve uitschieter”
Door Marianne Haverkamp op zondag 20 sep 2020
Helaas superslecht. We hebben meerdere producten van Miele, maar de stoomoven spant wel de negatieve kroon. Elke drie maanden is hij wel kapot. En dus danig dat er een monteur bij moet komen. Je betaalt veel aan je krijgt weinig. De service is goed, ze komen telkens langs, maar je kan weer een avond niet eten. Waardeloos!
Miele oven
“Uitstekend”
Door Tiane op zondag 6 sep 2020
Wij hebben gekozen voor Miele apparaten, t.w.: vrieskast. Deze apparaten bevallen ons uitstekend. De keuze voor dit merk was niet moeilijk te maken, we hadden in onze vorige keuken ook Miele apparaten.
Miele vriezer
“Super handig”
Door Lenie op zaterdag 5 sep 2020
De inductie- kookplaat is van Miele met 'n afzuigsysteem in de plaat. Super handig en mooi uitgevoerd!
Miele kookplaat
“Prima”
Door Bas op donderdag 3 sep 2020
Kookplaat is van Miele. Werkt prima maar nog een beetje ontdekken.
Miele kookplaat
“Goed”
Door Chris op woensdag 26 aug 2020
Allemaal Miele waaronder inbouw afzuigkap, bevallen goed.
Miele afzuigkap
“Prima”
Door Patrick op maandag 17 aug 2020
Miele Koeler. Prima apperaat.
Miele koelkast
“Service niet perfect”
Door Petra Dijkman op dinsdag 11 aug 2020
Van onze in het najaar 2018 gekochte Miele TwinDos wasmachine werkte het TwinDos systeem niet meer. Kan gebeuren en de Miele service is perfect toch? Nee dus. We moesten 2 weken wachten op de Miele monteur en gisteren kwam ie dan eindelijk langs. Bleek het een ontwerp foutje te zijn want de plastic schakel pennen die de cartridges moeten raken deden dat niet meer. De monteur heeft het op een laten we zeggen handige manier met een aansteker verwarmen verholpen. Ok niet zeuren het werkt. Dachten we want na 1 was vannacht lekt de machine nu fors water. Het is aannemelijk dat de monteur iets vergeten heeft en ook dat kan gebeuren dus de Miele service maar weer contacten. Een spoed reparatie kan pas over 2 dagen kregen we te horen. Miele , Miele dit is echt puur slecht en met andere voorgaande merken waaronder AEG ging er ook wel eens wat stuk maar daar weet je dat je lang moet wachten en geven ze zoals Miele wel doet niet hoog op van de servide. Kortom De zo hoog geroemde service van Miele staat bij ons nu gelijk aan alle andere merken en dan vraag je jezelf toch af waarom dan zoveel meer betalen? Miele , Miele toch!
Miele wasmachine
“Perfect”
Door Nick op maandag 10 aug 2020
De apparaat die we gekozen hebben in de keuken is een Miele vaatwasser. (G 6265 SCVI XXL). Deze hebben we gekozen omdat het gewoon degelijke machines zijn die veel ruimte hebben en perfect wassen en drogen.
Miele vaatwasser
“Uitstekend”
Door Sandra op donderdag 23 jul 2020
De kookplaat is van Miele. Alles werkt uitstekend en ziet er mooi uit in de keuken.
Miele kookplaat
“Zeer tevreden”
Door WvG op vrijdag 26 jun 2020
De vaatwasser daar wilde ik een miele. Het zijn stuk voor stuk fijne apparaten met duidelijke gebruiksaanwijzingen. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Miele vaatwasser
“Mooie ovens”
Door Ingrid op zondag 14 jun 2020
Wij hebben voor Miele gekozen, de stoomoven combi. De apparaten bevallen prima. We hebben vooral voor Miele gekozen omdat we de ovens mooi vonden.
Miele oven
“Prima”
Door Ingrid op zondag 14 jun 2020
Wij hebben voor Miele gekozen, de koelkast. De apparaten bevallen prima.
Miele koelkast
“Uitstekend”
Door Trudy op vrijdag 29 mei 2020
Miele vaatwasser G7365 SCVi XXL. Bevalt allemaal uitstekend.
Miele vaatwasser
“Uitstekend”
Door Henny op woensdag 20 mei 2020
Het gaat om: Vaatwasser G7155SCVIXXLE. De vaatwasser is lekker ruim (XXL) en er gaat daarom meer in dan in een standaard formaat machine vooral in de lade onder de besteklade, twee kopjes of bekers boven elkaar behoort tot de mogelijkheden. Onze vorige vaatwasser was van Miele en beviel ons uitstekend vandaar dat dit geen Siemens is geworden. Wij vinden dat we een juiste keuze hebben gemaakt. Wat wij trouwens wel hebben gedaan is een tripje naar het inspiratiehuis in Hoofddorp daar kan je je goed voor laten lichten over diverse apparatuur van drie of vier merken, zeker aan te bevelen.
Miele vaatwasser
“Erg goed”
Door Jan op maandag 18 mei 2020
We hebben apparatuur van Miele gekozen met de oven. Deze bevallen tot nu toe erg goed.
Miele oven
“Lekkage”
Door Frank op donderdag 7 mei 2020
De vaatwasser is van Miele. Vanaf nieuw lekkage bij de deur. Na komst Miele monteur en nieuw deurrubber nog steeds lekkage. Miele moet dus nog een keer terugkomen. We hadden voor Miele gekozen vanwege eerdere slechte ervaringen met 2 Bosch vaatwassers. Miele -ondanks alle mooie verhalen over de kwaliteit en hoge prijs- weer problemen.
Miele vaatwasser
“Prima”
Door Matthieu op zaterdag 2 mei 2020
Stoomoven en oven-magnetron zijn allen van Miele, Studioline. Voldoen allen prima.
Miele oven
“Top”
Door Diana op zaterdag 25 apr 2020
Inductieplaat van Miele met afzuigkap in de kookplaat KMDA7774-1FR. Top apparaat en een mooie lijn.
Miele kookplaat
“Uitstekend”
Door Amber op dinsdag 21 apr 2020
Wij hebben apparatuur van Miele: Afwasmachine: G 7365 SCVi XXL. Apparaten bevallen uitstekend.
Miele vaatwasser
“Geen reclame”
Door Ben op zaterdag 4 apr 2020
Onze vorige Miele vaatwasser hebben we na 22 jaar vervangen door een nieuwe. Niet vreemd dat het weer een Miele is geworden. Daar bestond geen discussie over. Na minder dan 9 maanden begon deze nieuwe F78 foutcodes te tonen waarna het afwasprogramma werd afgebroken. Serviceafspraak gemaakt. Zit best wel wachttijd op. Monteur gekomen. Circulatiepomp vervangen. Deze schijnt af en toe wat stroef te lopen en dan reageert de elektronica alsof er een verstopping is. Alles leek goed maar bij de eerstvolgende afwasbeurt bleef de afvoerpomp maar draaien. Fout F70 (Lekkage). Kan gebeuren want ik was de laatste klant die dag. Dan blijkt dat Miele geen ruimte heeft om zogenaamde Fout-orders met spoed te herstellen en moet je weer net zo lang wachten als de eerste keer. Je kunt hopen op een annulering van een ander en dat je daardoor eerder geholpen wordt maar per saldo vind ik dit geen reclame voor Miele service.
Miele vaatwasser
“Top”
Door Nellie op vrijdag 3 apr 2020
We hebben de afzuigkap van Miele en dat bevalt uitstekend.
Miele afzuigkap
“Was te duur in verhouding”
Door Johan op vrijdag 27 mrt 2020
Oven h7440 bpx Obsw Miele. Op zich wel tevreden maar zwaar overbetaald voor dit product.
Miele oven
“Bevalt prima”
Door Heidi op vrijdag 20 mrt 2020
Wij hebben alle keukenapparatuur waaronder de oven van miele gekozen. De apparaten bevallen tot nu toe prima hoor.
Miele oven
“Uitstekend”
Door Lenny op maandag 9 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor Miele apparatuur koelkast. De apparatuur bevalt uitstekend.
Miele koelkast
“Perfecte werking”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Miele volautomatische koffiemachine met vaste wateraansluiting. Deze werkt perfect en geeft goede koffie. Je kunt er zelfs drie verschillende soorten bonen en een heel persoonlijke menu in kwijt, maar in de praktijk gebruiken we dat niet. We hebben een aantal x Miele gekozen omdat deze apparaten opties hebben die we graag wilden, zoals een vaste wateraansluiting voor koffie. Dit verhoogt het gebruiksgemak. Ook staat Miele van oudsher natuurlijk garant voor kwaliteit al hoor ik overal om me heen dat dat steeds minder het geval is. Dus een volgende keer weet ik niet of ik Miele weer zou kiezen als andere merken dezelfde opties bieden. De prijs van Miele is immers wel veel hoger.
“Wat klein”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Miele vaatwasser. Hij wast goed schoon, en droogt bij de meeste programma's ook goed. Hij is vrij klein, maar dat hangt denk ik af van het type omdat wij een vrij laag aanrechtblad hebben. Voor twee personen kan het precies. Voor een gezin lijkt het mij iets te klein, terwijl het een normale afmeting is. We hebben een aantal x Miele gekozen omdat deze apparaten opties hebben die we graag wilden. Ook staat Miele van oudsher natuurlijk garant voor kwaliteit al hoor ik overal om me heen dat dat steeds minder het geval is. Dus een volgende keer weet ik niet of ik Miele weer zou kiezen als andere merken dezelfde opties bieden. De prijs van Miele is immers wel veel hoger.
Miele vaatwasser
“2x storing”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Miele stoomoven/bakoven. Deze is in de twee maanden dat we hem gebruiken nu voor de 2e keer defect. Telkens is er iets aan de hand met het stoom gedeelte. Hij is wel heel gebruiksvriendelijk en de gerechten worden erg lekker, maar technisch lijkt hij vooralsnog vrij zwak. We hebben een aantal x Miele gekozen omdat deze apparaten opties hebben die we graag wilden, zoals een vaste wateraansluiting voor het stoomapparaat. Dit verhoogt het gebruiksgemak. Ook staat Miele van oudsher natuurlijk garant voor kwaliteit al hoor ik overal om me heen dat dat steeds minder het geval is. Onze stoomoven heeft nu ook al twee keer storing gehad. Dus een volgende keer weet ik niet of ik Miele weer zou kiezen als andere merken dezelfde opties bieden. De prijs van Miele is immers wel veel hoger.
Miele oven
“Uitstekend”
Door Daan op maandag 27 jan 2020
Van Miele de afzuigkap. Alle apparaten bevallen uitstekend.
Miele afzuigkap
“Mooi en duurzaam”
Door Henk op zondag 19 jan 2020
We hebben gekozen voor Miele apparaten: onder meer de oven H7260BP. Alle apparaten bevallen heel goed en zijn t.o.v. onze oude apparaten toch weer verbeterd. We kiezen voor Miele omdat het niet alleen mooi is uitgevoerd, maar ook lang meegaat en uitstekend functioneert.
Miele oven
“Aanraden”
Door Joke op zaterdag 18 jan 2020
Wij hebben alle apparatuur van Miele: Combi Stoomoven. We zijn heel blij met de gemaakte keuzes en kunnen het iedereen aanraden.
Miele oven
“Uitstekend”
Door Ruud op maandag 13 jan 2020
Wij gebruiken voor de combimagnetron Miele apparatuur. Het merk bevalt ons uitstekend.
Miele magnetron
“Prima”
Door Dennis op donderdag 12 dec 2019
Miele oven in de keuken en bevalt prima
Miele oven
“Zeer tevreden”
Door Marcel op donderdag 12 dec 2019
De apparatuur betreft Miele koelkast. De apparatuur bevalt uitermate goed, is mooi afgewerkt en zeer krachtig! Zeer tevreden dus!
Miele koelkast
“Uitstekend”
Door Jeanne op vrijdag 29 nov 2019
Oven en stoomoven merk Miele. Alle apparaten bevallen uitstekend eveneens het merk.
Miele oven
“Perfect”
Door Kenan op vrijdag 29 nov 2019
We hadden de Miele DG 6600 Stoomoven gekocht. De apparaten werken perfect en zijn erg tevreden. Gebruiken al sinds jaren Miele en zal voor de keuken geen andere merk kopen.
Miele oven
“Goed”
Door Sande op zaterdag 23 nov 2019
Wij hebben van Miele de inductiekookplaat. Alles bevalt goed.
Miele kookplaat
“Uitstekend”
Door Peter op dinsdag 12 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een Miele inductieplaat met ingebouwde afzuiger (is vlgs mij maar 1 type). Alle apparaten bevallen vooralsnog uitstekend.
Miele kookplaat
“Waardeloos”
Door Jaquelina op dinsdag 5 nov 2019
Ik word gek van de f10 melding, er zou dan geen waterdruk zijn. Het probleem is, dat nergens staat, en ook de helpdesk kan ons daarbij niet helpen, hoe de wasmachine dan na oplossen van het probleem, het programma verder kan laten draaien. Betekent dat de machine uit gaat, en we het hele programma opnieuw moeten starten. Echt waardeloos
Miele wasmachine
“Meer dan tevreden”
Door Hans op donderdag 26 sep 2019
Wij hebben voor in de keuken gekozen voor de volgende apparatuur. Miele Combistoomoven (type DGC6800X Ob-zwart). (vergelijkbaar met DGC6800XLCLST).Wij zijn er (meer dan) tevreden over.
Miele oven
“Allerbeste”
Door Jacqueline op vrijdag 6 sep 2019
Miele vaatwasser G6060VI. Bewuste keuze voor de allerbeste merken en ze bevallen uitstekend!
Miele vaatwasser
“Allerbeste”
Door Jaqueline op vrijdag 6 sep 2019
Miele koel- vriescombinatie KF37233ID. Bewuste keuze voor de allerbeste merken en ze bevallen uitstekend!
Miele koelkast
“Tevreden”
Door Henny op woensdag 4 sep 2019
De apparaten zijn van het merk Miele: vaatwasser. Deze apparaten bevallen goed, tot heden zijn we hier tevreden over.
Miele vaatwasser
“Bevalt goed”
Door Anneke op dinsdag 27 aug 2019
Wij hebben gekozen voor een Miele inductie kookplaat met Plasma filter en zij-afzuiging. Alles bevalt mij goed.
Miele kookplaat
“Roestplekken op rekken”
Door Mariska op zaterdag 24 aug 2019
De opbergrekken van mijn miele vaatwasser begonnen na 5 jaar aan de binnenzijde roestplekken te vertonen. Het plastic liet los. Begon bij kopjesrekjes en 2 jaar later zat het overal. Contact met Miele opgenomen/ Om een lang verhaal kort te maken met 30 % korting mocht ik alles nieuw aanschaffen. Kosten voor mij zo'n 300 euro. Volgens mij hoort een Miele na 5 jaar niet te roesten en daar gaf Miele mij wel gelijk in maar dat was het ook. " Miele er is geen betere" (roestbak). De foto's zeggen genoeg. De volgende keer een goedkoper merk, slechter kan het namelijk ook niet.
Miele vaatwasser
“Geen Miele meer”
Door Zweerus op woensdag 7 aug 2019
Ik heb eeb Miele vaatwasser uit 2013 en bij aanschaf 10 jr. verlengde garantie afgesloten. Machine lekt en Miele komt. Na 3x bezoek van verschillende Miele monteurs is de machine gerepareerd maar nu lekt de aansluiting. Zonder een prijopgave vooraf krijg ik ondanks 10-jr. certificaat een faktuur voor 250,- omdat lekkage gevolg was van machinezout en verkeerd gebruik. Voor mij nooit geen Miele meer.
Miele vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door Karin op vrijdag 2 aug 2019
Wij hebben koelkast van Miele en zijn daar zeer tevreden over.
Miele koelkast
“Geen seconde spijt”
Door Alfred op maandag 29 jul 2019
Miele DGC6600 OBSW combi stoomoven (vergelijkbaar met DGC 6600 CLST). Voor ons was het een bewuste keuze om voor Miele te kiezen. De betrouwbaarheid was een belangrijk punt. Daarnaast was het voor ons prijstechnisch aantrekkelijker om alle apparaten van 1 merk te nemen. Nog geen seconde spijt van gehad.
Miele oven
“Goed”
Door Mariette op zondag 28 jul 2019
We hebben onderstaand apparaat van Miele in onze keuken: koelkast met 2 freshladen. Bevalt goed.
Miele koelkast
“Kwaliteit”
Door Wil op maandag 15 jul 2019
We hebben gekozen voor de kwaliteit van Miele. Vaatwasser (prima).
Miele vaatwasser
“Veel onderhoud”
Door Wil op maandag 15 jul 2019
We hebben gekozen voor de kwaliteit van Miele. De koffie uit de Miele koffiemachine bevalt ook prima. Minpunt hiervan is dat de koffiemachine erg veel onderhoud nodig heeft.
“Uitstekend”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Oven met magnetron H6800BM Veel gebruikt, uitstekend. Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
Miele oven
“Prettig in gebruik”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Inductie kookplaat KM6839FL Defect aan 1 zijde, aanlopen fan. Probleem is verholpen door Miele door plaatsen nieuwe printplaat. Prettig in gebruik. Connectie maken met Wasemkap was zeer lastig te maken. Eenmaal gemaakt gaat dat erg gemakkelijk. Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
Miele kookplaat
“Geen problemen”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Stoom - bakoven DGC6805E (vergelijkbaar met DGC 6805 CLST) Te weinig gebruikt om echt een oordeel te geven. Geen problemen. Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
Miele oven
“Wel wat punten”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Koelkast K35272I Koelt goed, echter van de onderste la was er al een scharnier waar de lagers uit zijn gevallen. Slechte verlichting. 1 lampje waarom geen LED strook. Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
Miele koelkast
“Drama”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Vriezer FNS35402 Drama, het 3e (DERDE) exemplaar is al defect (sinds 3e week maart). Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
Miele vriezer
“Erg tevreden”
Door Anneke op donderdag 11 jul 2019
Allereerst wil ik melden dat we uiterst tevreden zijn over de keuze van de apparaten die we, op advies van adviseur, hebben gemaakt. De vaatwasser is van Miele: type G6260 SCVI met besteklade. In onze vorige woning hadden we ook een Miele vaatwasser met besteklade en daar waren we eigenlijk helemaal niet zo tevreden over, met name de droogfunctie viel tegen. Kennelijk heeft Miele daar iets aan gedaan, want we zijn nu erg tevreden over deze vaatwasser; hij droogt beslist beter.
Miele vaatwasser
“Uitstekend”
Door Jan op zondag 7 jul 2019
De oven is van Miele. Tot nog toe bevallen alle apparaten uitstekend.
Miele oven
“Erg tevreden”
Door Martijn op woensdag 8 mei 2019
Kookplaat van Miele. We zijn erg tevreden over de apparaten.
Miele kookplaat
“Tevreden”
Door Chris op donderdag 11 apr 2019
We hebben gekozen voor Miele koelkast. Tot nu toe tevreden over deze apparaten.
Miele koelkast
“Bevalt”
Door Frits op maandag 1 apr 2019
Vaatwasser van Miele. Reden kwaliteit. Bevalt geheel naar wens.
Miele vaatwasser
“Erg tevreden”
Door Henk op zondag 10 mrt 2019
De kookplaat is van Miele. Tot heden toe zijn wij erg tevreden.
Miele kookplaat
“Heel goed”
Door J.M. op donderdag 7 mrt 2019
Omdat onze "oude" vaatwasser frontbediening had, is die vervangen door een Miele vaatwasser met bediening in de klep. Deze beantwoordt volledig aan onze verwachting.
Miele vaatwasser
“Zeer goed”
Door Wim op dinsdag 19 feb 2019
Miele Koelkast 225 liter. Wij hebben hiermee goede ervaring, Dit is geen miskoop maar zeer goede aankoop geweest.
Miele koelkast
“Fantastisch”
Door Petra op maandag 18 feb 2019
Miele inductiekookplaat met afzuiging naar beneden (KMDA 7774-1 FR). Fantastisch product. Prachtig design, werkt prima.
Miele kookplaat
“Teveel reparaties”
Door E. op woensdag 16 jan 2019
Voor een Miele vaatwasmachine gekozen omdat deze duurzaam zou zijn.
Oktober 2015 deze vaatwasmachine gekocht €1350,00. Helaas nu 3 jaar verder is hij volledig stuk. Meer dan 800 euro reparatiekosten -> oa printplaat op meerder plaatsen doorgebrand/ kortsluiting veroorzaakt. De vaatwasmachine zag er nog als nieuw uit.
Tegemoetkoming in reparatiekosten, maar moeten we alsnog €300,00 betalen. In verhouding is dit dus een erg duur vaatwasmachine!
Miele vaatwasser
“Top”
Door Loes op woensdag 16 jan 2019
Inbouw afwasmachine van het merk Miele. Top, maakt bijna geen lawaai.
Miele vaatwasser
“Bevalt super”
Door Petra op vrijdag 11 jan 2019
Al onze apparaten zijn van Miele, dus ook stoomoven. Alles bevalt super, kan het iedereen aanraden.
Miele oven
“Uitstekend”
Door Jos op zaterdag 29 dec 2018
Stoomoven van Miele. Alle apparaten voldoen tot op heden uitstekend.
Miele oven
“Topmodel”
Door Marten op vrijdag 28 dec 2018
Miele inductieplaat KM6304. Gekozen voor uitsluitend merkartikelen en topmodellen vanwege eerdere prima ervaringen met onze vorige keuken, op de vaatwasser na, alles heeft 22 jaar prima gefunctioneerd!
Miele kookplaat
“Uitstekend”
Door Y.V. op zaterdag 22 dec 2018
De kookplaat is van een Miele (met afzuiging in het blad). Alle apparatuur bevalt uitstekend.
Miele kookplaat
“Uitstekend”
Door Margriet op vrijdag 16 nov 2018
Wij hebben alles van Miele. Wij hebben een grote inductie kookplaat. De apparaten bevallen uitstekend, het is mijn 2e keuken waar ik deze apparaten in heb. Momenteel zijn we bezig met een nieuw huis en ook daar komen dezelfde apparaten weer in.
Miele kookplaat
“Gevoelig”
Door Axel op donderdag 15 nov 2018
Inductiekookplaat Miele Deze laatste is gevoelig en sommige pannen worden niet direct verhit.
Miele kookplaat
“Uitstekend”
Door Jaap op vrijdag 2 nov 2018
We hebben een Miele koelvriescombinatie en deze bevalt uitstekend.
Miele koelkast
“Geen problemen”
Door Theo op dinsdag 30 okt 2018
Met de keuken is de volgende apparatuur geleverd: Vaatwasmachine : Miele. Het bevalt uitstekend! Geen problemen.
Miele vaatwasser
“Naar behoren”
Door Rob op maandag 29 okt 2018
Mijn keuken (van maart 2018) is met de volgende apparaten uitgevoerd: Miele Vaatwasser XXL G6675SCVIXXL. De keuze voor Miele is gemaakt op basis van maat (extra hoog ivm de lage plint en hoge kast lengte (weinig aanbod). Tot nu toe werkt alles nabehoren en zonder problemen.
Miele vaatwasser
“Heel tevreden”
Door hr en mw B. op maandag 15 okt 2018
Alle apparatuur is van Miele inclusief de afzuigkap. Wij zijn daar heel tevreden mee. In zijn algemeenheid goede ervaringen (duurzaam) met Miele.
Miele afzuigkap
“Uitstekend”
Door Erik op zaterdag 13 okt 2018
Wij hebben een Miele vaatwasser en die bevalt uitstekend.
Miele vaatwasser
“Prima”
Door Anny op donderdag 20 sep 2018
De apparaten zijn van Miele (oven). Het bevalt allemaal prima.
Miele oven
“Bevalt zeer goed”
Door Marc op donderdag 20 sep 2018
Vaatwasser Miele Active cs G4268SCVIXXL. De apparaten bevallen allen zeer goed. Miele is voor ons een bekende merknaam, hier hebben wij goede ervaringen mee.
Miele vaatwasser
“Gaat uit productie”
Door Robert Pagnaer op vrijdag 10 aug 2018
Toestel 2 weken geleden besteld in België bij vandenborre en op 06/08/2018 bericht gekregen dat Miele dit toestel niet meer levert. Het is uit productie genomen.
Miele koelkast
“Uitstekend”
Door Rick op vrijdag 27 jul 2018
Wij hebben de volgende apparaten gekozen: Stoomoven met volwaardige oven XL Miele DGC 6600 en de H6600BM. Onze apparaten bevallen uitstekend. De merken van de producten hebben wij bewust gekozen. Onze ovens van Miele bevatten o.a. automatische programma's (een soort ingebouwde recepten) en dat is ideaal. Ook hebben beide ovens een bratometer waardoor je vlees perfect kunt garen.
Miele oven
“Geweldig”
Door Ronald op vrijdag 27 jul 2018
Twee Miele vaatwassers. Apparaten bevallen uitstekend. Die twee vaatwassers zijn geweldig.
Miele vaatwasser
“Goed”
Door Heleen op donderdag 19 jul 2018
Ik heb een afwasmachine van miele. De apparatuur bevalt goed.
Miele vaatwasser
“Super”
Door Thea op dinsdag 17 jul 2018
Wij hebben de koelkast van Miele. Daar hadden we in onze vorige keuken goede ervaringen mee. Super tevreden
Miele koelkast
“Prima”
Door Simone op donderdag 5 jul 2018
Ik heb gekozen voor een Miele vaatwasser. Op zich prima.
Miele vaatwasser
“Goed”
Door Peter op dinsdag 19 jun 2018
miele kookplaat en deze bevalt goed
Miele kookplaat
“Matig”
Door Janny op maandag 18 jun 2018
Kookplaat...Miele....bevalt matig
Miele kookplaat
“Goed”
Door Dennis op woensdag 6 jun 2018
Miele H6800BMOBSW. Goede apparatuur maar niet goed aangesloten en dat was meer het probleem. Miele combimagnetron.
Miele oven
“Vol tevreden”
Door Marjo op dinsdag 29 mei 2018
Wij hebben gekozen voor Miele apparatuur (oven). En de voldoet naar volle tevredenheid.
Miele oven
“Uitstekend”
Door H.K. op zondag 20 mei 2018
We hebben gekozen voor Miele apparatuur (kookplaat). Bevalt uitstekend. Geen storingen ofzo.
Miele kookplaat
“Goede merkkeuze”
Door Guus op woensdag 16 mei 2018
Voor de oven een Miele combistoom oven met bij behorende hoge warmhoudlade van Miele. De apparaten bevallen prima, ik denk door de keuze van deze merken.
Miele oven
“Goed”
Door EVN op vrijdag 4 mei 2018
Gekozen voor Miele kookplaat KM6304. 't bevalt goed
Miele kookplaat
“Bevalt”
Door Konrad op woensdag 28 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor een Miele Oven. De producten bevallen tot nu toe erg goed.
Miele oven
“Degelijk”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Miele DGD4635CL ST Inbouw hoge drukstoomoven. De Miele apparatuur is degelijk, er is een bijna oneindige keus uit apparatuur, uitstekende service, uitmuntende kwaliteit. Bewust is de keuze gemaakt voor zelfstandige apparatuur, dus geen combi apparatuur, hetgeen de bediening vaak onnodig gecompliceerd maakt. Alle Miele apparatuur is ook gekoppeld aan het KNX domotica systeem in de woning door middel van het Miele@Home.
Miele oven
“Heel tevreden”
Door Rob op maandag 12 mrt 2018
Vaatwasser van miele. Ik ben heel tevreden en wil het hierbij laten.
Miele vaatwasser
“Waarschuwing”
Door Johan op zaterdag 13 jan 2018
Wij hebben dit toestel thuis staan. Bij elke droogbeurt valt het toestel 3x in alarm. We moeten telkens pluizen reiningen, terwijl die filters allemaal kraakhelder zijn. Nergens kan je vinden wat er scheelt, enkel dat je je filters moet reinigen... We waren beter bij een ouder type droogkast gebleven... nu zitten we ermee, ik betaal graag wat meer om geen problemen te hebben, maar met deze droogkast geen miele kwaliteit, geloof me, we hebben alles van miele in huis ook in de keuken en de rest, ik ben een miele gelover, maar dit is prul... U bent alvast gewaarschuwd
Miele wasdroger
“De blikvanger”
Door Anne op woensdag 10 jan 2018
Al 13 jaar in bezit, nog steeds de grote blikvanger in mijn keuken. Filter etc. gewoon in de afwasmachine alleen het glas poetsen is een flinke klus. Ideaal voor lange mensen, je stoot nooit je hoofd!
Miele afzuigkap
“Zeer goede ervaringen”
Door D.K. op dinsdag 28 nov 2017
Wij hebben de keuze gemaakt bij de afwasmachine voor Miele (XL). Eerder zeer goede ervaring. Eigenlijk wilde wij alles van Miele, echter de 10 jaren garantie werd niet meer aangeboden en daarom vwb de andere apparatuur een iets voordeliger merk.
Miele vaatwasser
“Tevreden”
Door Erwin op woensdag 22 nov 2017
Oven van Miele. Ben tot deze keuze gekomen door advies van de keukenzaak. Ben zeer tevreden over alle apparatuur.
Miele oven
Ervaringen die erg lijken op de 174 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.