Feedback
9,1

Miele

Website: www.miele.nl
Bedrijfsomschrijving
Miele is een Duits bedrijf in huishoudelijke apparaten dat al meer dan 100 jaar door 2 families wordt geleid. In 1899 beginnen Carl Miele en Reinhard Zinkann met de productie van melkcentrifuges en botermachines. Als snel kwam daar een wasmachine bij. Tegenwoordig is het assortiment keukenapparaten en huishoudelijke producten zeer uitgebreid. Het hoofdkantoor van Miele zit in Gütersloh, Duitsland.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 399 tot € 2.999
39 ervaringen (3 weken geleden)
9,4
Ovens
€ 649 tot € 3.699
50 ervaringen (3 weken geleden)
€ 419 tot € 2.499
12 ervaringen (2 weken geleden)
€ 599 tot € 2.871
66 ervaringen (2 weken geleden)
€ 599 tot € 3.549
37 ervaringen (2 maanden geleden)
8,6
Vriezers
€ 429 tot € 2.099
11 ervaringen (2 maanden geleden)
€ 749 tot € 2.499
19 ervaringen (3 maanden geleden)
€ 899 tot € 3.439
13 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 1.149 tot € 1.949
18 ervaringen (2 maanden geleden)
Ervaringen
Er zijn 271 ervaringen over Miele. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren196 ervaringen
4 sterren57 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster10 ervaringen
“Werkt erg goed”
Door Frits op zondag 15 nov 2020
Wij hebben gekozen voor de Miele afzuigkap PUR98W. Apparaat bevalt bijzonder goed en hebben voor deze gekozen vanwege specificaties en uiterlijk. De afzuigkap werkt zo goed, dat op de "boost"stand er zoveel onderdruk in de keuken ontstaat dat de keukendeur moeilijk te openen is.
“Bevalt prima”
Door Nelleke op zondag 15 nov 2020
Hierbij mijn apparaten: Vaatwasser Miele G6160SCVIRVS. Alle apparaten bevallen prima
“Nooit meer”
Door Nelleke op zondag 15 nov 2020
Hierbij mijn apparaten: Vlakscherm Afzuigkap Miele DAR3490 RVS. De afzuigkap van Miele die zou ik echt nooit meer nemen
“Zeer tevreden”
Door Rob op maandag 2 nov 2020
Wij hebben gekozen voor de volgende apparatuur. 1x Miele combi-stoomoven DGC7665OBSW en 1x Miele combi-oven met magnetron H7640BMOBSW. Wij zijn zeer tevreden met de apparatuur, zowel met het gebruik als de gekozen merken.
“Functioneert prima”
Door Felix op maandag 19 okt 2020
Wij zijn, zonder ons verder of nader te informeren, afgegaan op het advies van de adviseur om ons te voorzien van degelijke en gebruiksvriendelijke apparatuur..Zij hebben klaarblijkelijk met deze leveranciers goede ervaringen en werkafspraken. Resultaat: Miele inbouw vaatwasmachine. Tot zover, maar dat is slechts een korte periode, functioneert alles prima.
“Heel erg tevreden”
Door Judith op dinsdag 6 okt 2020
Ik heb gekozen voor een Stoomoven Miele DG 7240 en een gewone oven Miele (geen combi-oven). Ben heel erg tevreden over alle apparaten tot nu toe. De keuze is eigenlijk gevallen op duurzaamheid en kwaliteit.
“Heel erg blij”
Door Andres op dinsdag 29 sep 2020
De koelkast is van Miele. Tot zover ben ik heel erg tevreden met alles. Alle apparaten zijn op voorstel van de keukenzaak alhoewel ik de mogelijkheid had om ze te veranderen.
“Bevalt goed”
Door Vincent op maandag 28 sep 2020
Het gaat om de volgende apparatuur: Miele: Wijnkoeler en koelkast. Apparatuur bevalt goed: zuinig in gebruik en voldoet aan het verwachtte.
“Erg blij mee”
Door W.B. op zondag 27 sep 2020
We hebben: MIELE koel-vriescombinatie, 194/62 liter, type KFN37232ID. Alles prima kwaliteit en mooi om te zien. Prima gebruiksgemak, we zijn er erg blij mee
“Negatieve uitschieter”
Door Marianne Haverkamp op zondag 20 sep 2020
Helaas superslecht. We hebben meerdere producten van Miele, maar de stoomoven spant wel de negatieve kroon. Elke drie maanden is hij wel kapot. En dus danig dat er een monteur bij moet komen. Je betaalt veel aan je krijgt weinig. De service is goed, ze komen telkens langs, maar je kan weer een avond niet eten. Waardeloos!
“Uitstekend”
Door Tiane op zondag 6 sep 2020
Wij hebben gekozen voor Miele apparaten, t.w.: vrieskast. Deze apparaten bevallen ons uitstekend. De keuze voor dit merk was niet moeilijk te maken, we hadden in onze vorige keuken ook Miele apparaten.
“Super handig”
Door Lenie op zaterdag 5 sep 2020
De inductie- kookplaat is van Miele met 'n afzuigsysteem in de plaat. Super handig en mooi uitgevoerd!
“Prima”
Door Bas op donderdag 3 sep 2020
Kookplaat is van Miele. Werkt prima maar nog een beetje ontdekken.
“Goed”
Door Chris op woensdag 26 aug 2020
Allemaal Miele waaronder inbouw afzuigkap, bevallen goed.
“Prima”
Door Patrick op maandag 17 aug 2020
Miele Koeler. Prima apperaat.
“Service niet perfect”
Door Petra Dijkman op dinsdag 11 aug 2020
Van onze in het najaar 2018 gekochte Miele TwinDos wasmachine werkte het TwinDos systeem niet meer. Kan gebeuren en de Miele service is perfect toch? Nee dus. We moesten 2 weken wachten op de Miele monteur en gisteren kwam ie dan eindelijk langs. Bleek het een ontwerp foutje te zijn want de plastic schakel pennen die de cartridges moeten raken deden dat niet meer. De monteur heeft het op een laten we zeggen handige manier met een aansteker verwarmen verholpen. Ok niet zeuren het werkt. Dachten we want na 1 was vannacht lekt de machine nu fors water. Het is aannemelijk dat de monteur iets vergeten heeft en ook dat kan gebeuren dus de Miele service maar weer contacten. Een spoed reparatie kan pas over 2 dagen kregen we te horen. Miele , Miele dit is echt puur slecht en met andere voorgaande merken waaronder AEG ging er ook wel eens wat stuk maar daar weet je dat je lang moet wachten en geven ze zoals Miele wel doet niet hoog op van de servide. Kortom De zo hoog geroemde service van Miele staat bij ons nu gelijk aan alle andere merken en dan vraag je jezelf toch af waarom dan zoveel meer betalen? Miele , Miele toch!
“Perfect”
Door Nick op maandag 10 aug 2020
De apparaat die we gekozen hebben in de keuken is een Miele vaatwasser. (G 6265 SCVI XXL). Deze hebben we gekozen omdat het gewoon degelijke machines zijn die veel ruimte hebben en perfect wassen en drogen.
“Uitstekend”
Door Sandra op donderdag 23 jul 2020
De kookplaat is van Miele. Alles werkt uitstekend en ziet er mooi uit in de keuken.
“Zeer tevreden”
Door WvG op vrijdag 26 jun 2020
De vaatwasser daar wilde ik een miele. Het zijn stuk voor stuk fijne apparaten met duidelijke gebruiksaanwijzingen. Ik ben dan ook zeer tevreden.
“Mooie ovens”
Door Ingrid op zondag 14 jun 2020
Wij hebben voor Miele gekozen, de stoomoven combi. De apparaten bevallen prima. We hebben vooral voor Miele gekozen omdat we de ovens mooi vonden.
“Prima”
Door Ingrid op zondag 14 jun 2020
Wij hebben voor Miele gekozen, de koelkast. De apparaten bevallen prima.
“Uitstekend”
Door Trudy op vrijdag 29 mei 2020
Miele vaatwasser G7365 SCVi XXL. Bevalt allemaal uitstekend.
“Uitstekend”
Door Henny op woensdag 20 mei 2020
Het gaat om: Vaatwasser G7155SCVIXXLE. De vaatwasser is lekker ruim (XXL) en er gaat daarom meer in dan in een standaard formaat machine vooral in de lade onder de besteklade, twee kopjes of bekers boven elkaar behoort tot de mogelijkheden. Onze vorige vaatwasser was van Miele en beviel ons uitstekend vandaar dat dit geen Siemens is geworden. Wij vinden dat we een juiste keuze hebben gemaakt. Wat wij trouwens wel hebben gedaan is een tripje naar het inspiratiehuis in Hoofddorp daar kan je je goed voor laten lichten over diverse apparatuur van drie of vier merken, zeker aan te bevelen.
“Erg goed”
Door Jan op maandag 18 mei 2020
We hebben apparatuur van Miele gekozen met de oven. Deze bevallen tot nu toe erg goed.
“Lekkage”
Door Frank op donderdag 7 mei 2020
De vaatwasser is van Miele. Vanaf nieuw lekkage bij de deur. Na komst Miele monteur en nieuw deurrubber nog steeds lekkage. Miele moet dus nog een keer terugkomen. We hadden voor Miele gekozen vanwege eerdere slechte ervaringen met 2 Bosch vaatwassers. Miele -ondanks alle mooie verhalen over de kwaliteit en hoge prijs- weer problemen.
“Prima”
Door Matthieu op zaterdag 2 mei 2020
Stoomoven en oven-magnetron zijn allen van Miele, Studioline. Voldoen allen prima.
“Top”
Door Diana op zaterdag 25 apr 2020
Inductieplaat van Miele met afzuigkap in de kookplaat KMDA7774-1FR. Top apparaat en een mooie lijn.
“Uitstekend”
Door Amber op dinsdag 21 apr 2020
Wij hebben apparatuur van Miele: Afwasmachine: G 7365 SCVi XXL. Apparaten bevallen uitstekend.
“Geen reclame”
Door Ben op zaterdag 4 apr 2020
Onze vorige Miele vaatwasser hebben we na 22 jaar vervangen door een nieuwe. Niet vreemd dat het weer een Miele is geworden. Daar bestond geen discussie over. Na minder dan 9 maanden begon deze nieuwe F78 foutcodes te tonen waarna het afwasprogramma werd afgebroken. Serviceafspraak gemaakt. Zit best wel wachttijd op. Monteur gekomen. Circulatiepomp vervangen. Deze schijnt af en toe wat stroef te lopen en dan reageert de elektronica alsof er een verstopping is. Alles leek goed maar bij de eerstvolgende afwasbeurt bleef de afvoerpomp maar draaien. Fout F70 (Lekkage). Kan gebeuren want ik was de laatste klant die dag. Dan blijkt dat Miele geen ruimte heeft om zogenaamde Fout-orders met spoed te herstellen en moet je weer net zo lang wachten als de eerste keer. Je kunt hopen op een annulering van een ander en dat je daardoor eerder geholpen wordt maar per saldo vind ik dit geen reclame voor Miele service.
“Top”
Door Nellie op vrijdag 3 apr 2020
We hebben de afzuigkap van Miele en dat bevalt uitstekend.
“Was te duur in verhouding”
Door Johan op vrijdag 27 mrt 2020
Oven h7440 bpx Obsw Miele. Op zich wel tevreden maar zwaar overbetaald voor dit product.
“Bevalt prima”
Door Heidi op vrijdag 20 mrt 2020
Wij hebben alle keukenapparatuur waaronder de oven van miele gekozen. De apparaten bevallen tot nu toe prima hoor.
“Uitstekend”
Door Lenny op maandag 9 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor Miele apparatuur koelkast. De apparatuur bevalt uitstekend.
“Perfecte werking”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Miele volautomatische koffiemachine met vaste wateraansluiting. Deze werkt perfect en geeft goede koffie. Je kunt er zelfs drie verschillende soorten bonen en een heel persoonlijke menu in kwijt, maar in de praktijk gebruiken we dat niet. We hebben een aantal x Miele gekozen omdat deze apparaten opties hebben die we graag wilden, zoals een vaste wateraansluiting voor koffie. Dit verhoogt het gebruiksgemak. Ook staat Miele van oudsher natuurlijk garant voor kwaliteit al hoor ik overal om me heen dat dat steeds minder het geval is. Dus een volgende keer weet ik niet of ik Miele weer zou kiezen als andere merken dezelfde opties bieden. De prijs van Miele is immers wel veel hoger.
“Wat klein”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Miele vaatwasser. Hij wast goed schoon, en droogt bij de meeste programma's ook goed. Hij is vrij klein, maar dat hangt denk ik af van het type omdat wij een vrij laag aanrechtblad hebben. Voor twee personen kan het precies. Voor een gezin lijkt het mij iets te klein, terwijl het een normale afmeting is. We hebben een aantal x Miele gekozen omdat deze apparaten opties hebben die we graag wilden. Ook staat Miele van oudsher natuurlijk garant voor kwaliteit al hoor ik overal om me heen dat dat steeds minder het geval is. Dus een volgende keer weet ik niet of ik Miele weer zou kiezen als andere merken dezelfde opties bieden. De prijs van Miele is immers wel veel hoger.
“2x storing”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Miele stoomoven/bakoven. Deze is in de twee maanden dat we hem gebruiken nu voor de 2e keer defect. Telkens is er iets aan de hand met het stoom gedeelte. Hij is wel heel gebruiksvriendelijk en de gerechten worden erg lekker, maar technisch lijkt hij vooralsnog vrij zwak. We hebben een aantal x Miele gekozen omdat deze apparaten opties hebben die we graag wilden, zoals een vaste wateraansluiting voor het stoomapparaat. Dit verhoogt het gebruiksgemak. Ook staat Miele van oudsher natuurlijk garant voor kwaliteit al hoor ik overal om me heen dat dat steeds minder het geval is. Onze stoomoven heeft nu ook al twee keer storing gehad. Dus een volgende keer weet ik niet of ik Miele weer zou kiezen als andere merken dezelfde opties bieden. De prijs van Miele is immers wel veel hoger.
“Uitstekend”
Door Daan op maandag 27 jan 2020
Van Miele de afzuigkap. Alle apparaten bevallen uitstekend.
“Mooi en duurzaam”
Door Henk op zondag 19 jan 2020
We hebben gekozen voor Miele apparaten: onder meer de oven H7260BP. Alle apparaten bevallen heel goed en zijn t.o.v. onze oude apparaten toch weer verbeterd. We kiezen voor Miele omdat het niet alleen mooi is uitgevoerd, maar ook lang meegaat en uitstekend functioneert.
“Aanraden”
Door Joke op zaterdag 18 jan 2020
Wij hebben alle apparatuur van Miele: Combi Stoomoven. We zijn heel blij met de gemaakte keuzes en kunnen het iedereen aanraden.
“Uitstekend”
Door Ruud op maandag 13 jan 2020
Wij gebruiken voor de combimagnetron Miele apparatuur. Het merk bevalt ons uitstekend.
“Prima”
Door Dennis op donderdag 12 dec 2019
Miele oven in de keuken en bevalt prima
“Zeer tevreden”
Door Marcel op donderdag 12 dec 2019
De apparatuur betreft Miele koelkast. De apparatuur bevalt uitermate goed, is mooi afgewerkt en zeer krachtig! Zeer tevreden dus!
“Uitstekend”
Door Jeanne op vrijdag 29 nov 2019
Oven en stoomoven merk Miele. Alle apparaten bevallen uitstekend eveneens het merk.
“Perfect”
Door Kenan op vrijdag 29 nov 2019
We hadden de Miele DG 6600 Stoomoven gekocht. De apparaten werken perfect en zijn erg tevreden. Gebruiken al sinds jaren Miele en zal voor de keuken geen andere merk kopen.
“Goed”
Door Sande op zaterdag 23 nov 2019
Wij hebben van Miele de inductiekookplaat. Alles bevalt goed.
“Uitstekend”
Door Peter op dinsdag 12 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een Miele inductieplaat met ingebouwde afzuiger (is vlgs mij maar 1 type). Alle apparaten bevallen vooralsnog uitstekend.
“Waardeloos”
Door Jaquelina op dinsdag 5 nov 2019
Ik word gek van de f10 melding, er zou dan geen waterdruk zijn. Het probleem is, dat nergens staat, en ook de helpdesk kan ons daarbij niet helpen, hoe de wasmachine dan na oplossen van het probleem, het programma verder kan laten draaien. Betekent dat de machine uit gaat, en we het hele programma opnieuw moeten starten. Echt waardeloos
“Meer dan tevreden”
Door Hans op donderdag 26 sep 2019
Wij hebben voor in de keuken gekozen voor de volgende apparatuur. Miele Combistoomoven (type DGC6800X Ob-zwart). (vergelijkbaar met DGC6800XLCLST).Wij zijn er (meer dan) tevreden over.
“Allerbeste”
Door Jacqueline op vrijdag 6 sep 2019
Miele vaatwasser G6060VI. Bewuste keuze voor de allerbeste merken en ze bevallen uitstekend!
“Allerbeste”
Door Jaqueline op vrijdag 6 sep 2019
Miele koel- vriescombinatie KF37233ID. Bewuste keuze voor de allerbeste merken en ze bevallen uitstekend!
“Tevreden”
Door Henny op woensdag 4 sep 2019
De apparaten zijn van het merk Miele: vaatwasser. Deze apparaten bevallen goed, tot heden zijn we hier tevreden over.
“Bevalt goed”
Door Anneke op dinsdag 27 aug 2019
Wij hebben gekozen voor een Miele inductie kookplaat met Plasma filter en zij-afzuiging. Alles bevalt mij goed.
“Roestplekken op rekken”
Door Mariska op zaterdag 24 aug 2019
De opbergrekken van mijn miele vaatwasser begonnen na 5 jaar aan de binnenzijde roestplekken te vertonen. Het plastic liet los. Begon bij kopjesrekjes en 2 jaar later zat het overal. Contact met Miele opgenomen/ Om een lang verhaal kort te maken met 30 % korting mocht ik alles nieuw aanschaffen. Kosten voor mij zo'n 300 euro. Volgens mij hoort een Miele na 5 jaar niet te roesten en daar gaf Miele mij wel gelijk in maar dat was het ook. " Miele er is geen betere" (roestbak). De foto's zeggen genoeg. De volgende keer een goedkoper merk, slechter kan het namelijk ook niet.
“Geen Miele meer”
Door Zweerus op woensdag 7 aug 2019
Ik heb eeb Miele vaatwasser uit 2013 en bij aanschaf 10 jr. verlengde garantie afgesloten. Machine lekt en Miele komt. Na 3x bezoek van verschillende Miele monteurs is de machine gerepareerd maar nu lekt de aansluiting. Zonder een prijopgave vooraf krijg ik ondanks 10-jr. certificaat een faktuur voor 250,- omdat lekkage gevolg was van machinezout en verkeerd gebruik. Voor mij nooit geen Miele meer.
“Zeer tevreden”
Door Karin op vrijdag 2 aug 2019
Wij hebben koelkast van Miele en zijn daar zeer tevreden over.
“Geen seconde spijt”
Door Alfred op maandag 29 jul 2019
Miele DGC6600 OBSW combi stoomoven (vergelijkbaar met DGC 6600 CLST). Voor ons was het een bewuste keuze om voor Miele te kiezen. De betrouwbaarheid was een belangrijk punt. Daarnaast was het voor ons prijstechnisch aantrekkelijker om alle apparaten van 1 merk te nemen. Nog geen seconde spijt van gehad.
“Goed”
Door Mariette op zondag 28 jul 2019
We hebben onderstaand apparaat van Miele in onze keuken: koelkast met 2 freshladen. Bevalt goed.
“Kwaliteit”
Door Wil op maandag 15 jul 2019
We hebben gekozen voor de kwaliteit van Miele. Vaatwasser (prima).
“Veel onderhoud”
Door Wil op maandag 15 jul 2019
We hebben gekozen voor de kwaliteit van Miele. De koffie uit de Miele koffiemachine bevalt ook prima. Minpunt hiervan is dat de koffiemachine erg veel onderhoud nodig heeft.
“Uitstekend”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Oven met magnetron H6800BM Veel gebruikt, uitstekend. Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
“Prettig in gebruik”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Inductie kookplaat KM6839FL Defect aan 1 zijde, aanlopen fan. Probleem is verholpen door Miele door plaatsen nieuwe printplaat. Prettig in gebruik. Connectie maken met Wasemkap was zeer lastig te maken. Eenmaal gemaakt gaat dat erg gemakkelijk. Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
“Geen problemen”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Stoom - bakoven DGC6805E (vergelijkbaar met DGC 6805 CLST) Te weinig gebruikt om echt een oordeel te geven. Geen problemen. Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
“Wel wat punten”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Koelkast K35272I Koelt goed, echter van de onderste la was er al een scharnier waar de lagers uit zijn gevallen. Slechte verlichting. 1 lampje waarom geen LED strook. Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
“Drama”
Door Jan op vrijdag 12 jul 2019
Alle apparatuur van Miele. Vriezer FNS35402 Drama, het 3e (DERDE) exemplaar is al defect (sinds 3e week maart). Algemeen, geen snelle service meer bij Miele. Vervanging apparatuur wordt niet meer Miele zelf gedaan.
“Erg tevreden”
Door Anneke op donderdag 11 jul 2019
Allereerst wil ik melden dat we uiterst tevreden zijn over de keuze van de apparaten die we, op advies van adviseur, hebben gemaakt. De vaatwasser is van Miele: type G6260 SCVI met besteklade. In onze vorige woning hadden we ook een Miele vaatwasser met besteklade en daar waren we eigenlijk helemaal niet zo tevreden over, met name de droogfunctie viel tegen. Kennelijk heeft Miele daar iets aan gedaan, want we zijn nu erg tevreden over deze vaatwasser; hij droogt beslist beter.
“Uitstekend”
Door Jan op zondag 7 jul 2019
De oven is van Miele. Tot nog toe bevallen alle apparaten uitstekend.
“Erg tevreden”
Door Martijn op woensdag 8 mei 2019
Kookplaat van Miele. We zijn erg tevreden over de apparaten.
“Tevreden”
Door Chris op donderdag 11 apr 2019
We hebben gekozen voor Miele koelkast. Tot nu toe tevreden over deze apparaten.
“Bevalt”
Door Frits op maandag 1 apr 2019
Vaatwasser van Miele. Reden kwaliteit. Bevalt geheel naar wens.
“Erg tevreden”
Door Henk op zondag 10 mrt 2019
De kookplaat is van Miele. Tot heden toe zijn wij erg tevreden.
“Heel goed”
Door J.M. op donderdag 7 mrt 2019
Omdat onze "oude" vaatwasser frontbediening had, is die vervangen door een Miele vaatwasser met bediening in de klep. Deze beantwoordt volledig aan onze verwachting.
“Zeer goed”
Door Wim op dinsdag 19 feb 2019
Miele Koelkast 225 liter. Wij hebben hiermee goede ervaring, Dit is geen miskoop maar zeer goede aankoop geweest.
“Fantastisch”
Door Petra op maandag 18 feb 2019
Miele inductiekookplaat met afzuiging naar beneden (KMDA 7774-1 FR). Fantastisch product. Prachtig design, werkt prima.
“Teveel reparaties”
Door E. op woensdag 16 jan 2019
Voor een Miele vaatwasmachine gekozen omdat deze duurzaam zou zijn.
Oktober 2015 deze vaatwasmachine gekocht €1350,00. Helaas nu 3 jaar verder is hij volledig stuk. Meer dan 800 euro reparatiekosten -> oa printplaat op meerder plaatsen doorgebrand/ kortsluiting veroorzaakt. De vaatwasmachine zag er nog als nieuw uit.
Tegemoetkoming in reparatiekosten, maar moeten we alsnog €300,00 betalen. In verhouding is dit dus een erg duur vaatwasmachine!
“Top”
Door Loes op woensdag 16 jan 2019
Inbouw afwasmachine van het merk Miele. Top, maakt bijna geen lawaai.
“Bevalt super”
Door Petra op vrijdag 11 jan 2019
Al onze apparaten zijn van Miele, dus ook stoomoven. Alles bevalt super, kan het iedereen aanraden.
“Uitstekend”
Door Jos op zaterdag 29 dec 2018
Stoomoven van Miele. Alle apparaten voldoen tot op heden uitstekend.
“Topmodel”
Door Marten op vrijdag 28 dec 2018
Miele inductieplaat KM6304. Gekozen voor uitsluitend merkartikelen en topmodellen vanwege eerdere prima ervaringen met onze vorige keuken, op de vaatwasser na, alles heeft 22 jaar prima gefunctioneerd!
“Uitstekend”
Door Y.V. op zaterdag 22 dec 2018
De kookplaat is van een Miele (met afzuiging in het blad). Alle apparatuur bevalt uitstekend.
“Uitstekend”
Door Margriet op vrijdag 16 nov 2018
Wij hebben alles van Miele. Wij hebben een grote inductie kookplaat. De apparaten bevallen uitstekend, het is mijn 2e keuken waar ik deze apparaten in heb. Momenteel zijn we bezig met een nieuw huis en ook daar komen dezelfde apparaten weer in.
“Gevoelig”
Door Axel op donderdag 15 nov 2018
Inductiekookplaat Miele Deze laatste is gevoelig en sommige pannen worden niet direct verhit.
“Uitstekend”
Door Jaap op vrijdag 2 nov 2018
We hebben een Miele koelvriescombinatie en deze bevalt uitstekend.
“Geen problemen”
Door Theo op dinsdag 30 okt 2018
Met de keuken is de volgende apparatuur geleverd: Vaatwasmachine : Miele. Het bevalt uitstekend! Geen problemen.
“Naar behoren”
Door Rob op maandag 29 okt 2018
Mijn keuken (van maart 2018) is met de volgende apparaten uitgevoerd: Miele Vaatwasser XXL G6675SCVIXXL. De keuze voor Miele is gemaakt op basis van maat (extra hoog ivm de lage plint en hoge kast lengte (weinig aanbod). Tot nu toe werkt alles nabehoren en zonder problemen.
“Heel tevreden”
Door hr en mw B. op maandag 15 okt 2018
Alle apparatuur is van Miele inclusief de afzuigkap. Wij zijn daar heel tevreden mee. In zijn algemeenheid goede ervaringen (duurzaam) met Miele.
“Uitstekend”
Door Erik op zaterdag 13 okt 2018
Wij hebben een Miele vaatwasser en die bevalt uitstekend.
“Prima”
Door Anny op donderdag 20 sep 2018
De apparaten zijn van Miele (oven). Het bevalt allemaal prima.
“Bevalt zeer goed”
Door Marc op donderdag 20 sep 2018
Vaatwasser Miele Active cs G4268SCVIXXL. De apparaten bevallen allen zeer goed. Miele is voor ons een bekende merknaam, hier hebben wij goede ervaringen mee.
“Gaat uit productie”
Door Robert Pagnaer op vrijdag 10 aug 2018
Toestel 2 weken geleden besteld in België bij vandenborre en op 06/08/2018 bericht gekregen dat Miele dit toestel niet meer levert. Het is uit productie genomen.
“Uitstekend”
Door Rick op vrijdag 27 jul 2018
Wij hebben de volgende apparaten gekozen: Stoomoven met volwaardige oven XL Miele DGC 6600 en de H6600BM. Onze apparaten bevallen uitstekend. De merken van de producten hebben wij bewust gekozen. Onze ovens van Miele bevatten o.a. automatische programma's (een soort ingebouwde recepten) en dat is ideaal. Ook hebben beide ovens een bratometer waardoor je vlees perfect kunt garen.
“Geweldig”
Door Ronald op vrijdag 27 jul 2018
Twee Miele vaatwassers. Apparaten bevallen uitstekend. Die twee vaatwassers zijn geweldig.
“Goed”
Door Heleen op donderdag 19 jul 2018
Ik heb een afwasmachine van miele. De apparatuur bevalt goed.
“Super”
Door Thea op dinsdag 17 jul 2018
Wij hebben de koelkast van Miele. Daar hadden we in onze vorige keuken goede ervaringen mee. Super tevreden
“Prima”
Door Simone op donderdag 5 jul 2018
Ik heb gekozen voor een Miele vaatwasser. Op zich prima.
“Goed”
Door Peter op dinsdag 19 jun 2018
miele kookplaat en deze bevalt goed
“Matig”
Door Janny op maandag 18 jun 2018
Kookplaat...Miele....bevalt matig
“Goed”
Door Dennis op woensdag 6 jun 2018
Miele H6800BMOBSW. Goede apparatuur maar niet goed aangesloten en dat was meer het probleem. Miele combimagnetron.
“Vol tevreden”
Door Marjo op dinsdag 29 mei 2018
Wij hebben gekozen voor Miele apparatuur (oven). En de voldoet naar volle tevredenheid.
“Uitstekend”
Door H.K. op zondag 20 mei 2018
We hebben gekozen voor Miele apparatuur (kookplaat). Bevalt uitstekend. Geen storingen ofzo.
“Goede merkkeuze”
Door Guus op woensdag 16 mei 2018
Voor de oven een Miele combistoom oven met bij behorende hoge warmhoudlade van Miele. De apparaten bevallen prima, ik denk door de keuze van deze merken.
“Goed”
Door EVN op vrijdag 4 mei 2018
Gekozen voor Miele kookplaat KM6304. 't bevalt goed
“Bevalt”
Door Konrad op woensdag 28 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor een Miele Oven. De producten bevallen tot nu toe erg goed.
“Degelijk”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Miele DGD4635CL ST Inbouw hoge drukstoomoven. De Miele apparatuur is degelijk, er is een bijna oneindige keus uit apparatuur, uitstekende service, uitmuntende kwaliteit. Bewust is de keuze gemaakt voor zelfstandige apparatuur, dus geen combi apparatuur, hetgeen de bediening vaak onnodig gecompliceerd maakt. Alle Miele apparatuur is ook gekoppeld aan het KNX domotica systeem in de woning door middel van het Miele@Home.
“Heel tevreden”
Door Rob op maandag 12 mrt 2018
Vaatwasser van miele. Ik ben heel tevreden en wil het hierbij laten.
“Waarschuwing”
Door Johan op zaterdag 13 jan 2018
Wij hebben dit toestel thuis staan. Bij elke droogbeurt valt het toestel 3x in alarm. We moeten telkens pluizen reiningen, terwijl die filters allemaal kraakhelder zijn. Nergens kan je vinden wat er scheelt, enkel dat je je filters moet reinigen... We waren beter bij een ouder type droogkast gebleven... nu zitten we ermee, ik betaal graag wat meer om geen problemen te hebben, maar met deze droogkast geen miele kwaliteit, geloof me, we hebben alles van miele in huis ook in de keuken en de rest, ik ben een miele gelover, maar dit is prul... U bent alvast gewaarschuwd
“De blikvanger”
Door Anne op woensdag 10 jan 2018
Al 13 jaar in bezit, nog steeds de grote blikvanger in mijn keuken. Filter etc. gewoon in de afwasmachine alleen het glas poetsen is een flinke klus. Ideaal voor lange mensen, je stoot nooit je hoofd!
“Zeer goede ervaringen”
Door D.K. op dinsdag 28 nov 2017
Wij hebben de keuze gemaakt bij de afwasmachine voor Miele (XL). Eerder zeer goede ervaring. Eigenlijk wilde wij alles van Miele, echter de 10 jaren garantie werd niet meer aangeboden en daarom vwb de andere apparatuur een iets voordeliger merk.
“Tevreden”
Door Erwin op woensdag 22 nov 2017
Oven van Miele. Ben tot deze keuze gekomen door advies van de keukenzaak. Ben zeer tevreden over alle apparatuur.
“Lastig met drogen”
Door Staf Hermans op zondag 20 nov 2016
bij het drogen van bedlinnen of hoeslakens komen deze steeds volledig opgerold en onvoldoende droog uit de machine. hoe kunnen we dit oplossen?
“Goed en niet duur”
Door Eric op zondag 6 nov 2016
Echt een goed apparaat. Droogt goed en is stil. Gekocht met een aktie van Miele waardoor we nog 100 euro terugkregen. Qua prijs is hij ook niet duur.
“Tevreden”
Door Koos op woensdag 26 okt 2016
Miele wasmachine WKB 120 WCS: Bevalt zeer goed. Gebruiksvriendelijk. Geruisloos. Praktisch.
“Je weet waar je aan toe bent”
Door martin op zaterdag 15 okt 2016
Over de kwaliteit op langere termijn kunnen we nog geen oordeel geven omdat deze beoordeling recent na opstelling van de wasmachine en wasdroger is geschreven. Vanzelfsprekend is bij de keuze voor de machine gekeken naar kwaliteit. Voor Miele hebben we gekozen op basis van de verwachting dat deze kwalitatief goed is. De prijs lijkt aan de hoge kant te zijn als je vergelijkt met andere fabrikanten. Maar de verhouding tussen prijs en kwaliteit is in orde. Over gebruiksgemak kan ik kort zijn. Veel fabrikanten kunnen een voorbeeld nemen aan Miele. Duidelijkheid, overzichtelijkheid, degelijkheid, logica in bediening, allemaal op en top. Er zijn tot dit moment geen klachten. Kort en goed: Ik kan dit apparaat aanraden, je weet precies waar je aan toe bent.
“Blij met onze aanschaf”
Door Remon op vrijdag 14 okt 2016
Nu een week in ons bezit en hij droogt goed. Bediening is eenvoudig en je hoort de droger nauwelijk. Blij met onze aanschaf.
“Fijn”
Door Alinda op dinsdag 11 okt 2016
Gekocht: de Miele WKL130WPS + de Miele TMB140WP. De aankoop bevalt heel goed! Fijne machines - heel blij mee.
“Stil apparaat”
Door Bob op vrijdag 30 sep 2016
De wasautomaat maakt minder lawaai dan onze vorige en de programma's bevallen ons heel goed. Centrifugeren gaat geruislozer dan bij de ASKO die wij hiervoor hadden.
“Opvolger”
Door Bob op vrijdag 30 sep 2016
De wasdroger heeft begrijpelijk wat moeite met verschillende soorten materialen in 1 lading. Daardoor moet je soms een deel even nadrogen. Apparaat is lekker rustig met condens afvoer naar buiten. Hij volgt een Miele op die we 16 jaar gehad hebben.
“Op zich goed maar kritische punten”
Door Petra op vrijdag 30 sep 2016
Hij bevalt redelijk goed. Er zijn wel wat minpunten; hij maakt enorme decibels bij centrifugeren op 1400 toeren. Dat gaat gepaard met een hoge pieptoon. (Eerder in review gelezen). Vergeleken met mijn vorige Bosch vind ik deze Miele niet hoogwaardiger. De verkoopprijs vind ik te hoog.
“Prima”
Door Arnold op dinsdag 27 sep 2016
We hebben een Miele type active sc. De vaatwasser bevalt prima!
“Gemakkelijk”
Door stephanie op dinsdag 27 sep 2016
Degelijk droger en makkelijk te bedienen.
“Geen duurdere”
Door J.D. op dinsdag 13 sep 2016
Volgende apparaten gekocht: WMH121WPS wasautomaat MIELE en TMG 840WP droogautomaat. De machines zijn wel duur(Miele er is geen betere, maar ook geen duurdere!) maar ze bevallen uitstekend!
“Geweldig”
Door Sluijter op dinsdag 13 sep 2016
Het is een geweldige machine dat was mijn vorige wasmachine van Miele ook heeft het 25 jaar gedaan dus niets negatiefs te melden
“Geweldig”
Door Gijs op woensdag 7 sep 2016
De aankoop is een Miele wasmachine WDA 211. De machine is geweldig.
“Gaan erg lang mee”
Door Ed op maandag 22 aug 2016
Betreft de Miele WDA211 "W classic, Ecoplus & comfort". Als vervanging van z'n voorganger, ook van Miele, die het bijna 20 jaar heeft gedaan. Ze zijn wat duurder in aanschaf maar gaan erg lang mee. Zonder problemen. Deze machine heeft weer iets meer mogelijkheden qua instellingen en is zuiniger A+++. Het viel me op dat de eerste was er frisser en droger uit kwam dan dat ik gewend was.
“Zonder problemen”
Door W. op maandag 22 aug 2016
Het apparaat was gekocht via internet , Miele wasmachine WDA 211. Net als de vorige Miele wasmachine zonder problemen.
“Makkeljik”
Door Judith op woensdag 17 aug 2016
Makkelijk in het dagelijkse gebruik. Gebruik dit apparaat pas 2 weken en heb nog niks negatiefs ontdekt.
“Eenvoudige bediening”
Door Han op zaterdag 13 aug 2016
Bevalt tot nu toe GOED! Eenvoudige bediening met goed was resultaat. mvg
“Alleen maar pluspunten”
Door Gerrie op woensdag 3 aug 2016
Typenummer van de wasmachine is: Miele WDA201 WPM Eco Comfort. Het apparaat bevalt mij prima A+++ Ik heb 24 jaar ervaring met een Miele wasmachine dan is de keus snel gemaakt. En goed advies gekregen via de website en in de winkel. Zuinig in gebruik met water en energie. Wat wil je nog meer allen maar plus punten. Groet
“Uitstekend”
Door Doorn op maandag 1 aug 2016
Mijn aankoop is een Miele wasmachine type WKM131WPS PWash2.0 & TDOS. De machine bevalt tot nu toe uitstekend.
“Miskoop”
Door Edwin op dinsdag 26 jul 2016
Droogt gewoon niet goed. Dacht met een miele voor een goede fabrikant te hebben gekozen, maar dit apparaat is gewoon slecht.
“Heel tevreden”
Door Nanda op zondag 17 jul 2016
Oude droger ging kapot dus snel een nieuwe besteld want wij kunnen echt niet zonder droger. Binnen een dag geleverd, gelijk op de juiste plek gezet en met de draaiknop het juiste programma kiezen en drogen maar. Heel tevreden.
“Goed merk”
Door lotte op zondag 26 jun 2016
Gekozen voor een Miele omdat dit gewoon een goed merk is met een goede reputatie. De nieuwe warmtepomp techniek is idd zuinig en vrij stil. waterbak had ietjes groter gekund.
“Ervaringen tot nu toe”
Door A. op woensdag 22 jun 2016
De machine is erg mooi , eenvoudig te bedienen, lekker ruim en tot nu toe doet de machine het uitstekend.
“Bevalt prima”
Door Erna op woensdag 1 jun 2016
Het gaat om een wasmachine Miele WKL130WPS met twindos doseersysteem. De machine bevalt prima, hij is bijna geruisloos en de was komt er goed schoon uit.
“Super stil”
Door Menno op maandag 23 mei 2016
Het apparaat bevalt prima, is super stil en makkelijk instelbaar. Ik heb ook reviews zitten googelen en daar spraken ze over een slechte lucht die van de Twin-dos wasmiddelen zou afkomen. Dit is echter niet het geval en de was ruikt gewoon neutraal, niet vies. Misschien dat we de dosis nog iets verhogen die per wasbeurt word gebruikt maar ik stoor mij totaal niet aan de lucht die van deze machine afkomt. Daar komt nog eens bij dat onze droger (miele) ook nog eens geur cassettes bezit en de was van een geurtje voorziet. Om kort te zijn ik ben zeer tevreden over de aankoop van deze machine....geen spijt van.
“Fijne machine”
Door M.de Reus op woensdag 3 feb 2016
Nu 3 weken in bezit. Eenvoudige, degelijke machine (stalen toevoerslang, stalen trommelophanging) die hopelijk lang mee gaat. Fijne service dat hij de volgende dag werd geplaatst. Ik heb hem zelf nog wel na gesteld omdat hij niet waterpas stond.Knap dat de 2 transportmannen hem zo 2 trappen omhoog gesjouwd hadden; 94kg zwaar. Machine doet prima wat hij moet doen: stil de wasjes draaien. Blij mee!
“Schoon”
Door T@S op woensdag 3 feb 2016
Prima vaatwasser afwas fris en schoon eruit...
“Beter”
Door Koers op donderdag 21 jan 2016
Keuze gemaakt (op basis van verschillende refernties op deze site), en de machine bevalt uitstekend. Belangrijke plus is dat de vaat echt goed droog wordt. Verder praktisch in gebruik. Ik heb het idee dat het allemaal erg degelijk in elkaar zit en lang meegaat. In dit geval Miele er is ...
“Plus”
Door Johan op zondag 17 jan 2016
Goede koop aan gedaan, dit apparaat is wel stuk hoger in de prijs dan andere alternatieve apparaten, maar staat tegenover dat het super goed werkt en de vaat echt goed droog eruit komt, belangrijke plus is dat de deur automatisch opengaat na afsluiten van het programma en de vaat op een natuurlijke manier droog wordt
“Goed”
Door Mike op dinsdag 5 jan 2016
Uitstekend machine wast en droogt goed erg tevreden mee
“Draait goed”
Door J.A. op zondag 18 okt 2015
Heb in fysieke winkel eem Miele was- droog combinatie, beide met sokkel gekocht. Aflevering en montage kwam op tijd, met wat kleine hindernissen voor de sokkelmontage, die zijn opgelost en het resultaat is een goed draaiende combinatie die met gemak te bedienen is. Gekochte Miele apparaten zijn: wasm. WKE 130 WPS
“Zeer goed”
Door Erik op woensdag 3 sep 2014
Geadviseerd over een nieuwe vaatwasser. Het is een Miele G 4480 SCVi, dat is er één met een besteklade, geworden. Het apparaat is razendsnel geleverd en ik heb het zelf ingebouwd. Daarbij heb ik niet in de gaten gehad dat er een knopje bij het sluiten van de deur ingedrukt werd waardoor er allerlei vreemde klachten kwamen. Dit is door Miele in samenspraak met de winkel perfect opgelost onder garantie. Wij zijn zeer te spreken over de vaatwasser en de manier waarop alles is gegaan. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
Ervaringen die erg lijken op de 141 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.