Feedback
7,7

Junker

Score uit 16 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Junker. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Deze zou ik nooit opnieuw kiezen”
Door Gert W op zaterdag 6 mei 2023
Js65x00hve: Tegenover mijn oude Whirlpool doet deze het veel slechter, minder flexibel in kortopstelling, de bestekmand, waterstralen tegen de deur zijn luidruchtig, droogfunctie bij normale instellingen zijn matig, en op auto programma krijgt hij een aantal zaken niet proper terwijl exact hetzelfde geen enkel probleem vormt bij mijn oude vaatwasser, ook met opnieuw afzetting van vuil op andere etenswaren. Enkel de ruime binnenmaten zijn heel positief.
“Werkt goed”
Door Wim op dinsdag 8 feb 2022
Wij hebben een Junker vaatwasser en deze bevalt goed
|
“Goed schoon met weinig geluid”
Door Kim op donderdag 20 jan 2022
Wij hebben een Junker SL6P1JU vaatwasser. Deze werkt naar behoren. We zijn er blij mee. De vaatwasser maakt goed schoon met weinig geluid.
|
“Blij ermee”
Door Annelies op dinsdag 13 apr 2021
De koelkast hebben we van Junker. De apparaten bevallen erg goed. Blij met alles.
|
“Super goed”
Door Hans op zondag 21 feb 2021
Hierbij de lijst van apparatuur dat we hebben gekocht. Magnetron Junker JP4119260 Alle apparaten bevallen super goed. we zijn er erg blij mee.
“Prima”
Door Cees op dinsdag 4 jun 2019
Wij hebben de keuken gekocht zoals deze was opgesteld in de showroom met een koelkast van het merk Junker. De koelkast werkt prima, maar met de andere apparatuur van Junker hebben wij zeer slechte ervaringen.
“Luidruchtig”
Door Cees op dinsdag 4 jun 2019
04.06.2019 Wij hebben de keuken gekocht zoals deze was opgesteld in de showroom met een vaatwasser van het merk Junker. Met de apparatuur van Junker hebben wij zeer slechte ervaringen. De vaatwasser functioneert goed maar is heel erg luidruchtig.
“Vlek”
Door Cees op dinsdag 4 jun 2019
Wij hebben de keuken gekocht zoals deze was opgesteld in de showroom met een gaskookplaat van het merk Junker. Met de apparatuur van Junker hebben wij zeer slechte ervaringen. Als er een druppel water op de rvs gaskookplaat valt en deze niet direct wordt verwijderd dan geeft dit een plek, die bijna niet meer te verwijderen is. Ook na heel lang poetsen blijf je het nog zien. Wanneer je dan in de gebruiksaanwijzing kijkt staat er dat dit niet onder de garantie valt.
|
“Uitstekend”
Door Hans op vrijdag 11 mei 2018
Oven: merk Juncker. Alles bevalt uitstekend!
|
“Zeer tevreden”
Door Jan op dinsdag 1 mei 2018
De vaatwasser is van het merk Juncker. Wij zijn er zeer tevreden over.
|
Ervaringen die erg lijken op de 10 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.