Feedback
7,7

Falcon

Score uit 5 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Falcon is een Engels merk dat gespecialiseerd is in de productie van klassieke vrijstaande fornuizen met een landelijk design. Falcon is onderdeel van de Britse Aga groep. Falcon fornuizen bestaan al ruim 180 jaar. De fornuizen zijn multifunctioneel en beschikken over 1 of meerdere ovens. In Nederland worden Falcon en Aga op de markt gebracht door het bedrijf DeNardi. Naast fornuizen heeft Falcon ook aanvullende producten zoals afzuigkappen en achterwanden in haar assortiment.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
7,8
Falcon fornuizen € 3980 - € 12630
129 fornuizen, 4 ervaringen
7,2
Falcon afzuigkappen € 650 - € 3630
66 afzuigkappen, 1 ervaring
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Falcon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bevalt zeer goed”
Door Ton op donderdag 7 jul 2022
We hebben gekozen voor een inductie fornuis merk Falcon Infusion. Deze bevalt zeer goed.
Falcon fornuis
“Plaatje”
Door Syl op donderdag 24 jun 2021
We hadden in onze 'oude' keuken verschillende apparaten die erg bevielen (de keuken was geen 5 jaar oud nog toen we gingen verhuizen). We hebben daarom weer voor dezelfde merken gekozen, maar dan een nieuwere versie of een iets betere: Falcon Professional plus 90 fornuis; hadden eerst de goedkoopste versie van Falcon. Deze ziet er veel mooier uit en is ook makkelijker in gebruik. De grill 'glijdt' nu op glijders waardoor ik mijn handen niet meer verbrand. Een plaatje in onze keuken. Kortom, we zijn er echt blij mee!
Falcon fornuis
“Prima”
Door Saskia op maandag 25 mei 2020
Fornuis Falcon Elan de Luxe. Bevallen prima. Vind alleen dat de oven lang blijft stinken. (nieuwigheid)
Falcon fornuis
“Naar behoren”
Door Joke op zaterdag 15 dec 2018
Afzuigkap, merk Falcon Classic 90 cm. Werkt naar behoren en ik heb natuurlijk geen vergelijkings materiaal.
Falcon afzuigkap
“Super”
Door Thea op dinsdag 17 jul 2018
Wij hebben het fornuis van Falcon. Daar hadden we in onze vorige keuken goede ervaringen mee. Super tevreden
Falcon fornuis
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.