Feedback
5,1

Beko vaatwassers

Op zoek naar een Beko vaatwasser? Of je nu een vrijstaande of volledig geïntegreerde vaatwasser zoekt, Beko's heeft een ruim assortiment aan vaatwasser zodat er ook voor jouw situatie een geschikte vaatwasser beschikbaar is.
Beko vaatwassers aanbod
Selecteer een Beko vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Opstelling: Inbouw Vrijstaand
Nisbreedte vaatwasser: 45 cm 60 cm
Energieklasse: A B C D E
Aantal couverts: 6 10 11 13 14 15 16
Selecteer een filter
Ervaringen met Beko vaatwassers
Er zijn 11 ervaringen over Beko Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren2 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“Slechte service”
Door mr op donderdag 29 feb 2024
Echt slechte ervaring. Ik heb de vaatwasser nog geen jaar geleden gekocht en al een aantal keren de service moeten bellen. Het bedrijf is niet erg responsief, terwijl ik garantie heb. Het kost enorm veel tijd om ze te bereiken. Op dit moment ben ik al meer dan een maand bezig met het feit dat mijn vaatwasser het niet doet, en het is nog steeds niet opgelost. De persoon van Beko is bij mij thuis geweest en heeft bevestigd dat het niet werkt. Maar tot nu toe is er verder niets gedaan
“Minder tevreden”
Door Joyce op zondag 18 jun 2023
Onze vaatwasser is een Beko BDIT 38N22 S met 8 programma's. Over dit apparaat zijn wij minder tevreden. Bij het vullen van de onderste lade lopen wij er tegenaan dat de sproeiarm snel tegen de grote borden aanstoot en ook met het vullen van het bestekbakje is dit probleem aan de orde. Dit zou zijn opgelost wanneer er meer ruimte zou zitten tussen de bovenste en de onderste vullade/korf. Ook over het bakje waar de vaatwastablet in moet zijn wij minder tevreden. Het is erg kwetsbaar en ziet eruit alsof het snel kapot zal gaan. De sluiting van het bakje is lastig. Telkens schiet het weer open. Dit apparaat raden wij niet aan. Wij hebben heimwee naar onze oude vaatwasser.
“Slechte en onvolledige aansluitinstructies”
Door Brammetje op zaterdag 26 nov 2022
Vaatwasser gekocht van Beko. Slechte en onvolledige aansluitinstructies. Verkeerd aangesloten met als gevolg een monteursbezoek in opdracht van Coolblue. Na goed aangesloten, bleek de vaatwasser alsnog niet goed (klep gaat niet automatisch open na de vaatwasbeurt). Vaatwasser alsnog teruggestuurd en nu dan maar een duurdere Siemens gekocht. Vervolgens een rekening ontvangen van € 84 voor het monteursbezoek. In meerdere e-mails uitgelegd dat (onder andere) de aansluitinstructies niet goed zijn en de monteur door Coolblue is aangevraagd, dus de kosten voor het monteursbezoek niet terecht zijn en in ieder geval niet voor mij. Geen tot onvolledige antwoorden van deze Asogem. Wel dreigen met een incassoburo met nog eens extra kosten. Waardeloos bedrijf. Conclusie:
- spullen zijn goedkoper, maar van slechte kwaliteit;
- service nog veel slechter. Met recht een Asogem.
Nooit iets kopen van Beko / Asogem. Wel heel blij met onze Siemens, is z'n geld echt waard.
“Prima”
Door A.H. op dinsdag 23 aug 2022
We hebben voor een Beko vaatwasser gezkozen. Deze werkt prima.
“Prima”
Door MB op donderdag 30 jun 2022
De vaatwasser is van BEKO en bevalt prima.
“Nooit meer een Beko”
Door Koolhaas op zondag 17 okt 2021
Vaatwasser ging na een paar keer gebruik kapot. Iets doorgebrand. Elektronica is keurig onder garantie vervangen. Helaas is de ophanging van de lade te slap. Na ongeveer een jaar gebruik zakt de lade wanneer er glaswerk in staat steeds door de weerstand heen. Het gevolg is dat sproeier die aan de onderkant van deze lade zit tegen de borden aankomt die in de lade eronder staat, waardoor deze niet kan ronddraaien. De vaat wordt niet goed schoon. Sinds kort hapert de elektronica weer. Het programma stopt en begint uit zichzelf weer. Nieuw aangeschaft in december 2017. April 2018 in gebruik genomen.
“Werkt niet meer na ruim 2 jaar”
Door E.Huizinga op dinsdag 8 jun 2021
2,5 jaar na aanschaf en net uit de garantie. apparaat werkt niet meer en service van Beko al aan de telefoon slecht op een normale vraag hoe het kan dat het apparaat niets doet en of er een reset mogelijkheid is.
“Machine maakt veel lawaai”
Door M Scheve op maandag 22 feb 2021
Na 2 1/2 was machine al stuk, machine maakt veel lawaai. Krijgt wel van fabrikant nieuwe maar moet behoorlijk wat afschrijving bijbetalen.
“Wast niet schoon”
Door H. Tanke op vrijdag 12 jun 2020
Heb sinds 15 maanden een BEKO vaatwasser. Wast totaal niet schoon. Pannen en pindakaasmessen komen er smerig uit. Ondanks het gebruik van verschillende vaatwastabletten. iedere pan, vettig bord en ook het bestek moet dus eerst grondig met de hand worden schoongemaakt voordat deze de vaatwasser in gaan. Geen zuinige optie dus. Nooit meer BEKO.
“Vol tevreden”
Door Luci op woensdag 22 apr 2020
Vaatwasser Beko duurste model. Vaatwasser is was later geplaatst omdat de oude vaatwasser herplaatst zou worden en dat uiteindelijk niet gelukt is. Alles bevalt naar volle tevredenheid.
“Voldoet”
Door Sjaak op maandag 22 jul 2019
De vaatwasser is van het merk BEKO,tot op heden voldoet ze aan de verwachtingen.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.