Feedback
7,3

Franke

Score uit 4 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Franke is een Zwitsers bedrijf dat apparatuur voor de keuken ontwikkelt. Het in 1911 opgerichte bedrijf begon met de productie van plaatmateriaal. Het eerste product voor de keuken dat ontwikkeld werd was een spoelbak. Franke specialiseerde zich al snel daarna in de standaardisatie van keukens met ingebouwde kookplaten en standaard spoelbakken. Daarnaast ontwikkelde Franke zich als leverancier van keukens voor restaurantketens. Tegenwoordig heeft Franke een breed assortiment keukenapparatuur: spoelbakken, keukenkraan, kokend watersystemen, kookplaten, ovens, afzuigkappen, afvalsystemen, accessoires en werkbladen. Franke is wereldwijd vertegenwoordigd en heeft productiefaciliteiten in meerdere landen.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
7,3
Franke afzuigkappen € 189 - € 2880
20 afzuigkappen, 3 ervaringen
-
Franke magnetrons € 889 - € 889
1 magnetrons
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Franke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Deze bevalt uitstekend”
Door Michel op donderdag 23 mei 2024
Wij hebben een Franke Wandschouw Maris FMPL906BK aangeschaft. Deze bevalt ons uitstekend.
Franke afzuigkap
“Perfect”
Door Chris op maandag 14 feb 2022
Onze kookplaat met inbouwafzuiging is van Franke. Alle apparaten bevallen perfect tot nu toe.
“Redelijk”
Door Meindert op woensdag 7 jul 2021
Afzuigkap is van Franke. Hiermee redelijk tevreden.
Franke afzuigkap
“Zwak”
Door Danielle op dinsdag 3 jul 2018
De afzuigkap is een Franke. Deze is te zwak.
Franke afzuigkap
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.