Feedback
6,4

Candy

Website: www.candy.nl
Bedrijfsomschrijving
Candy is een Italiaans familiebedrijf dat in 1945 is opgericht. Het bedrijf maakte de eerste wasmachine van Italiaanse makelij. Het bedrijf opent in 1955 haar eerste vestiging in het buitenland. Begin jaren 70 begint Candy met overnames van andere bedrijven. Van de Candy Hoover groep maken naast Candy en Hoover ook onder meer de merken Hibernate en Baumatic deel uit. Candy positioneert zich tegenwoordig als aanbieder van producten met een goed design voor een betaalbare prijs. Het aanbod omvat allerhande keukenapparaten, wasmachines en drogers.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 198 tot € 439
12 ervaringen (2 maanden geleden)
7,2
Ovens
€ 173 tot € 387
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
-
€ 79 tot € 79
11 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
12 ervaringen (3 dagen geleden)
€ 127 tot € 258
6 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
6,0
Vriezers
€ 249 tot € 328
1 ervaring (3 maanden geleden)
n.b.
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
€ 338 tot € 475
-
€ 99 tot € 216
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
Ervaringen
Er zijn 49 ervaringen over Candy. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren8 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Te snel kapot”
Door Rj Pinas op maandag 30 nov 2020
Binnen 2 jaar vaatwasser kapot, serie nr 3290056617282087. Ik moet €280 betalen om het te laten maken
“Motor slaat vaak aan”
Door Willem Jan op donderdag 1 okt 2020
Dit zijn mijn ervaringen met deze apparaten. De wijnklimaatkast is van Candy. De apparaten bevallen in algemeen goed. De wijnklimaatkast slaat nogal eens vaak aan, het geluid van de motor vind ik een beetje hinderlijk daar is al iemand voor geweest, maar daar kunnen ze kennelijk niets aan doen dat hoort er nu eenmaal bij!
“Eenvoudig maar fjin”
Door Margareth op maandag 17 aug 2020
De koelkast 180hoog is van candy. De koelkast is eenvoudig maar biedt veel ruimte dat is heel fijn.
“Ruim maar te veel ijsvorming”
Door Margareth op maandag 17 aug 2020
De vriezer 180hoog is van candy. De vriezer is eenvoudig maar biedt veel ruimte dat is heel fijn. De vriezer vind ik wel te veel ijsaanzet hebben. Ga hier nog contact over opnemen.
“Niet echt stil”
Door Annemieke op donderdag 9 jul 2020
De wijnklimaatkast van Candy. Die is helaas niet helemaal stil maar verder prima in gebruik.
“Absoluut tevreden”
Door Olivier op maandag 6 jul 2020
Dubbele wijnkoeler is van Candy. Tot nu toe absoluut tevreden, zowel qua merk als functioneren.
“Stuk net buiten garantie”
Door Jane Fosu op vrijdag 3 jul 2020
Rommel! zowel de vaatwasser als oven net buiten de garantieperiode stuk gegaan. Nu is het nog wachten op ons kookvuur om het te begeven.
“Functioneert niet”
Door rita van overloop op donderdag 25 jun 2020
begin april een koelkast van candy gekocht online bij krefel. nu (eind juni) functioneert deze niet meer. krefel op verschillende manieren gecontacteerd en na 4 dagen nog steeds geen reactie op de aanvraag voor hersteldienst
“Op zich goed”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
koel/vrieskast Candy BCBS172T bevalt goed. De keuze van candy apparatuur was voor de 5 jaar garantie. Achteraf hadden we beter verschillende merken moeten nemen, met beter energieklasse. Voor de registratie van de apparaten moest het via de telefoon want de website werkte niet.
“Achteraf andere keuze gemaakt”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
Gaskookplaat Candy CHW6BRXNL bij opzetten van pannen zijn de pannendragers onstabiel. De keuze van candy apparatuur was voor de 5 jaar garantie. Achteraf hadden we beter verschillende merken moeten nemen, met beter energieklasse. Voor de registratie van de apparaten moest het via de telefoon want de website werkte niet.
“Goed”
Door Roy op zondag 29 mrt 2020
We hebben voor onze keuken apparatuur van Candy gekozen (afzuigkap). Tot nu toe bevalt het goed.
“Binnen 2 jaar kapot maar goede service”
Door Roy op zondag 29 mrt 2020
We hebben voor onze keuken apparatuur van Candy gekozen (koelvriescombinatie). Tot nu toe bevalt het goed. Voor het einde van de 2 jarige garantie ging de koel vries combinatie kapot. Ik heb de klantenservice van de winkel erover gebeld. Zij hebben het snel opgepakt en na een week kreeg ik een nieuwe.
“Tevreden”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
Alle apparatuur waaronder de afzuigkap is van het merk Candy. Ik ben tevreden over alles.
“Met minpunt”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
Alle apparatuur waaronder de vaatwasser is van het merk Candy. Ik ben tevreden over alles. Enige minpunt is dat de vaatwasser Candy CDI 1LS38 , die ik 's nachts laat draaien, 's morgens de binnenkant nog vochtig is terwijl de vaat droog is.
“Naar behoren”
Door Marjolein op woensdag 4 mrt 2020
Ik heb hieronder de apparaten wat ons is aangeraden incl. typenummer op een rijtje gezet. De apparaten zijn geadviseerd door de keukenzaak. Afzuigkap merk Candy type CVMA90N. Apparaat werkt naar behoren.
“Heel veel lawaai”
Door Mirjam op woensdag 23 okt 2019
We hebben een Candy CVMA90N zo´n moderne wat net een tv is maar hij maakt heel veel lawaai. Als we zitten te eten en hij staat nog aan kun je elkaar bijna niet verstaan . Er is helaas niets aan te doen omdat de motor direct in zicht is en niet geisoleerd. Jammer dat we dit van te voren niet geweten hebben anders hadden we deze niet gekozen
“Goed”
Door Rudy op woensdag 31 jul 2019
Afzuigkap is van het met "candy" dit is zo'n moderne afzuig kap (wat lijkt op een tv) Dit bevalt ons tot op hede goed.
“Heel vervelend”
Door Trees op donderdag 20 jun 2019
Voor de vaatwasser is een Candy gekozen, ik ben er absoluut niet tevreden over, hij droogt niet, wanneer ik in de morgen de deur open, is er een condens aanslag, heel vervelend.
“Bevalt goed”
Door Mary op zaterdag 11 mei 2019
In de keuken waren alle apparatuur van Candy (afzuigkap) en het bevalt goed.
“Vervanging wijnklimaatkast”
Door Anja op maandag 15 apr 2019
De apparaten die ik in de keuken heb laten plaatsen: Wijnklimaatkast is van Candy. Net na de plaatsing is gebleken dat de wijnklimaatkast niet in te stellen was en dus defect was. Monteur gekomen en die vertelde dat er nieuwe electronica voor besteld moest worden. Wachttijd van 6 weken en tot mijn verbazing stonden ze na zes weken met een hele nieuwe kast voor de deur. Deze doet het nu wel goed. De gekozen apparatuur bevalt verder prima.
“Valt tegen”
Door Gerda op maandag 17 dec 2018
Wij hebben een kookplaat van candy, het valt ons een beetje tegen, van de kookplaat vinden wij dat het grote pitje voor moet zitten in plaats van achter, onze achterwand is verbrand en de glasplaat is gesprongen. De volgende keer let ik wel beter op of de grote pit voor zit.
“Mankementen”
Door Verwoerd op maandag 1 okt 2018
Wij hebben de vaatwasser nu 3 jaar. Na 2,5 jaar(precies nadat de garantie is verlopen) begon de vaatwasser mankementen te krijgen. Nu na een half jaar stopt ie ermee. Dure vaatwasser dus voor 3 jaar
“Heel goed”
Door Lucie op donderdag 6 sep 2018
Aankoop complete keuken. Afzuigkap merk candy. heel goed.
“Bevalt goed”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een afzuigkap van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw.
“Veel lawaai”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een vaatwasser van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw. Alleen de vaatwasser maakt veel lawaai. Deze zet ik dus alleen aan als ik naar het werk ga of ga slapen.
“Bevalt”
Door A.A. op woensdag 16 mei 2018
Heb toen voor mijn keuken apparaten merk CANDY (oven) gekozen en ze bevallen óns prima
“Erg tevreden”
Door Mia op zondag 29 apr 2018
vaatwasser Candy CDI2DS36 Tot nu toe ben ik erg tevreden.
“Doet het niet”
Door Yvonne op vrijdag 12 jan 2018
De afzuigkap is van Candy, type CMB650/1X. Hij doet helemaal niets meer. Mijn vriend heeft hem nagekeken en er stond geen stroom meer op de printplaat. Dus die is stuk. Apparatuur na 2,3 jaar kapot en dan wordt er gezegd dat de garantie is vervallen en ze dus niets kunnen doen.
“Veel herrie”
Door Bas op woensdag 20 dec 2017
Begin 2017 een keuken besteld. Wij gaven aan bij de inrichting van onze keuken willen wij uitstekende apparatuur bij voorkeur siemens hadden wij goeie ervaringen mee. Bij het maken van de prijs kwam de verkoper met een aanbieding die volgens hem super was we zouden Candy apparatuur moeten nemen net zo goed, misschien wel beter en stuk goedkoper. Aangegeven dat we geluidsarme apparatuur wilden, dat was dit absoluut muis stil zelfs volgens de verkoper. Aangezien het in onze ogen geld scheelde en de beloofde stille machines voor Candy gegaan. Grootste fout ooit. De koelkast (CKBBS 100) maakt echt zoveel herrie dat je serieus de TV harder moet zetten.
Ervaringen die erg lijken op de 29 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.