Feedback
5,9

Candy

Score uit 70 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Candy is een Italiaans familiebedrijf dat in 1945 is opgericht. Het bedrijf maakte de eerste wasmachine van Italiaanse makelij. Het bedrijf opent in 1955 haar eerste vestiging in het buitenland. Begin jaren 70 begint Candy met overnames van andere bedrijven. Van de Candy Hoover groep maken naast Candy en Hoover ook onder meer de merken Hibernate en Baumatic deel uit. Candy positioneert zich tegenwoordig als aanbieder van producten met een goed design voor een betaalbare prijs. Het aanbod omvat allerhande keukenapparaten, wasmachines en drogers.
Productcategorie
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
17 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
8 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
13 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
15 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
10 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
2 ervaringen (3 weken geleden)
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster22 ervaringen
“Slechte klantenservice”
Door Cor op dinsdag 29 aug 2023
Wasmachine geeft storing e02 aan hebben 5 jaar garantie omdat we meerdere apparaten hebben gekocht. Telefoonmedewerkers zitten in belgrado. Krijg je een bedrijf in Dordrecht die het zal repareren. Stuurt gelijk een offerte. Zeg hebben garantie. Alles opgestuurd. En dan niks meer. Eindresultaat nieuwe wasmachine kopen. Candy nooit meer.
“Snel kapot”
Door Remco op maandag 12 dec 2022
Deed het goed maar na 2 jaar en bijna 10 maanden was (denk ik) de condensator kapot. De condensator is nodig om de trommel op te starten te gaan draaien. MAW: De trommel bleef stilstaan en als je het een zetje gaf, dan liep deze verder wel. Maar die zit wel heel erg ver ingebouwd en ik kan nergens specifiek dit type vinden om dan te weten welke er ingebouwd zit....Ik vind dit snel kapot gegaan en niet reparatievriendelijk in elkaar gezet. Bovendien wilde ik echt Italiaanse kwaliteit...deze machine kwam uit een grote Turkse fabriek...waarvan ik de kwaliteit niet ken. Dus al in al: Ik was was wel erg teleurgesteld!
“Bijzonder tevreden”
Door Loosman op donderdag 10 nov 2022
Al jaren bijzonder tevreden zou hem niet meer willen missen
“Extreem dure reparatie service”
Door Bert Zonneveld op vrijdag 8 jul 2022
Vaatwasser gekocht op 03/07/2017. Heeft 5 jaar perfect gewerkt maar plots na het kiezen van een programma begon de vaatwasser te piepen en wilde geen water meer innemen. Er is een technicus geweest die vertelde dat de aquastopindicator zwart was en die zou rood moeten zijn. Volgens mij moet dit andersom zijn. Ik zal nu een prijsopgave krijgen voor de herstelling maar er werd al verteld dat zo'n slang al gauw 200 euro kost. Op het internet kom ik ze al tegen voor 50 euro dus dat is even afwachten. Het zou ook een afsluiter kunnen zijn die ongeveer 10 euro kost maar er werd eigenlijk niet verder gekeken. Die hersteldiensten slaan er ook maar een slag naar.
“Slechte service”
Door H op woensdag 6 jul 2022
Oven na 4 jaar al stuk. Word er gezegd ouderdom. ze zijn niet goed wijs daar Ik wacht al 3 maanden op de reparatie. Elke x als ze langs komen komt er weer een ander die heel niet weet wat er de vorige x gedaan is met het resultaat dat we na 3 mnd weer worden gebeld het onderdeel is zoek. Vreselijke slechte service. Om de service nooit nooit nooit weer een candy oven. We zijn het nu spuug spuug zat. Komen ook niet even met een leentoestel of zoiets aan. Net als m'n gasstel na 4 jaar stuk. Ik wacht al 11 weken op de reparatie. 11 weken al niet kunnen koken voor m'n gezin. Vreselijke service hier. Koop nooit een candy toestel .....
“Gaslek”
Door Hd op woensdag 22 jun 2022
Na 4 jaar ontdekten we een gaslek bij de gasplaat. Candy had verkeerde te lange schroeven geleverd bij de gasplaat. Met t gevolg 4 jaar met gaslek te hebben geleefd.
Nu zitten we al 9 weken zonder gasstel. Zodat we niet kunnen koken. Zeer Slechte service. Een oven kun je 9 weken zonder maar een gasstel nog geen dag. We weten nog steeds niet wanneer ze nu wel hopen te komen. Elke x word er een afspraak gemaakt en weer afgebeld.
“Ledlampje knippert”
Door Marjan op donderdag 7 apr 2022
De Candy CIO 200 E werd bij ons gemonteerd in een keuken van de Keukenconcurrent. Na twee jaar en twee maanden begon het lampje te knipperen. Vervanging was niet mogelijk door een nieuw lampje in te draaien: het was een Ledlamp met een printplaat. De garantie liet het afweten. Voor pakweg €37 heeft een familielid het lampje besteld (in Italië) en aangebracht. Tegenvaller in een verder goede koelkast.
“Zone defect”
Door JP op dinsdag 7 sep 2021
September 2017 onder meer inductiekookplaat van Candy gekocht en zelf geplaatst. Nu is 1 zone van de inductie plaat al defect.
“Ziet er goed uit”
Door Amelie op woensdag 18 aug 2021
Afzuigkap van merk candy. Heel tevreden en super mooie optiek
“Ijskast snel stuk”
Door roosenbroeck op dinsdag 3 aug 2021
bij onze ijskast van 1 jaar en maanden oud (gekocht samen met de nieuwe keuken) is de koelkastdeur en uitgevallen. ondertussen heeft de reparatiedienst al 3 maal geweest met een nieuwe deur die even stuk is als die eruit gevallen is. nu al bijna 6 weken zonder ijskast.
“Achterwand bevriest”
Door Janny Vedder op dinsdag 27 apr 2021
Mei 2020 een Candy CMCL 5144X koel-vries combi Low Frost gekocht via Cool Blue. De achterwand van de koeler bevriest je kunt er geen producten tegenaan zetten. Volgens de monteurs van Candy (2x) is dit normaal. Ik kan hem niet optimaal benutten en dat wordt nergens vermeld.
“Maakt veel herrie”
Door anita kerkhof op woensdag 14 apr 2021
Inductiekookplaat van Candy gekocht in juli 2020 bij Keukenconcurrent. 4x monteur geweest, 2 nieuwe printplaten, nieuwe ventilator en nog maakt het apparaat veel herrie. Lijkt alsof de afzuigkap aanstaat.
“Kapotte plaat”
Door RJ op dinsdag 12 jan 2021
Wij kochten in 2017 een keuken met Candy apparatuur, magnetron-oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Al deze apparatuur is kapot gegaan! De kookplaat kwam defect binnen. Deze werd niet netjes vervangen maar gerepareerd. Een gloednieuw product!
“Te snel kapot”
Door Rj Pinas op maandag 30 nov 2020
Binnen 2 jaar vaatwasser kapot, serie nr 3290056617282087. Ik moet €280 betalen om het te laten maken
“Motor slaat vaak aan”
Door Willem Jan op donderdag 1 okt 2020
Dit zijn mijn ervaringen met deze apparaten. De wijnklimaatkast is van Candy. De apparaten bevallen in algemeen goed. De wijnklimaatkast slaat nogal eens vaak aan, het geluid van de motor vind ik een beetje hinderlijk daar is al iemand voor geweest, maar daar kunnen ze kennelijk niets aan doen dat hoort er nu eenmaal bij!
“Eenvoudig maar fjin”
Door Margareth op maandag 17 aug 2020
De koelkast 180hoog is van candy. De koelkast is eenvoudig maar biedt veel ruimte dat is heel fijn.
“Ruim maar te veel ijsvorming”
Door Margareth op maandag 17 aug 2020
De vriezer 180hoog is van candy. De vriezer is eenvoudig maar biedt veel ruimte dat is heel fijn. De vriezer vind ik wel te veel ijsaanzet hebben. Ga hier nog contact over opnemen.
“Niet echt stil”
Door Annemieke op donderdag 9 jul 2020
De wijnklimaatkast van Candy. Die is helaas niet helemaal stil maar verder prima in gebruik.
“Absoluut tevreden”
Door Olivier op maandag 6 jul 2020
Dubbele wijnkoeler is van Candy. Tot nu toe absoluut tevreden, zowel qua merk als functioneren.
“Stuk net buiten garantie”
Door Jane Fosu op vrijdag 3 jul 2020
Rommel! zowel de vaatwasser als oven net buiten de garantieperiode stuk gegaan. Nu is het nog wachten op ons kookvuur om het te begeven.
“Functioneert niet”
Door rita van overloop op donderdag 25 jun 2020
begin april een koelkast van candy gekocht online bij krefel. nu (eind juni) functioneert deze niet meer. krefel op verschillende manieren gecontacteerd en na 4 dagen nog steeds geen reactie op de aanvraag voor hersteldienst
“Op zich goed”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
koel/vrieskast Candy BCBS172T bevalt goed. De keuze van candy apparatuur was voor de 5 jaar garantie. Achteraf hadden we beter verschillende merken moeten nemen, met beter energieklasse. Voor de registratie van de apparaten moest het via de telefoon want de website werkte niet.
“Achteraf andere keuze gemaakt”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
Gaskookplaat Candy CHW6BRXNL bij opzetten van pannen zijn de pannendragers onstabiel. De keuze van candy apparatuur was voor de 5 jaar garantie. Achteraf hadden we beter verschillende merken moeten nemen, met beter energieklasse. Voor de registratie van de apparaten moest het via de telefoon want de website werkte niet.
“Goed”
Door Roy op zondag 29 mrt 2020
We hebben voor onze keuken apparatuur van Candy gekozen (afzuigkap). Tot nu toe bevalt het goed.
“Binnen 2 jaar kapot maar goede service”
Door Roy op zondag 29 mrt 2020
We hebben voor onze keuken apparatuur van Candy gekozen (koelvriescombinatie). Tot nu toe bevalt het goed. Voor het einde van de 2 jarige garantie ging de koel vries combinatie kapot. Ik heb de klantenservice van de winkel erover gebeld. Zij hebben het snel opgepakt en na een week kreeg ik een nieuwe.
“Tevreden”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
Alle apparatuur waaronder de afzuigkap is van het merk Candy. Ik ben tevreden over alles.
“Met minpunt”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
Alle apparatuur waaronder de vaatwasser is van het merk Candy. Ik ben tevreden over alles. Enige minpunt is dat de vaatwasser Candy CDI 1LS38 , die ik 's nachts laat draaien, 's morgens de binnenkant nog vochtig is terwijl de vaat droog is.
“Naar behoren”
Door Marjolein op woensdag 4 mrt 2020
Ik heb hieronder de apparaten wat ons is aangeraden incl. typenummer op een rijtje gezet. De apparaten zijn geadviseerd door de keukenzaak. Afzuigkap merk Candy type CVMA90N. Apparaat werkt naar behoren.
“Heel veel lawaai”
Door Mirjam op woensdag 23 okt 2019
We hebben een Candy CVMA90N zo´n moderne wat net een tv is maar hij maakt heel veel lawaai. Als we zitten te eten en hij staat nog aan kun je elkaar bijna niet verstaan . Er is helaas niets aan te doen omdat de motor direct in zicht is en niet geisoleerd. Jammer dat we dit van te voren niet geweten hebben anders hadden we deze niet gekozen
“Goed”
Door Rudy op woensdag 31 jul 2019
Afzuigkap is van het met "candy" dit is zo'n moderne afzuig kap (wat lijkt op een tv) Dit bevalt ons tot op hede goed.
“Heel vervelend”
Door Trees op donderdag 20 jun 2019
Voor de vaatwasser is een Candy gekozen, ik ben er absoluut niet tevreden over, hij droogt niet, wanneer ik in de morgen de deur open, is er een condens aanslag, heel vervelend.
“Bevalt goed”
Door Mary op zaterdag 11 mei 2019
In de keuken waren alle apparatuur van Candy (afzuigkap) en het bevalt goed.
“Vervanging wijnklimaatkast”
Door Anja op maandag 15 apr 2019
De apparaten die ik in de keuken heb laten plaatsen: Wijnklimaatkast is van Candy. Net na de plaatsing is gebleken dat de wijnklimaatkast niet in te stellen was en dus defect was. Monteur gekomen en die vertelde dat er nieuwe electronica voor besteld moest worden. Wachttijd van 6 weken en tot mijn verbazing stonden ze na zes weken met een hele nieuwe kast voor de deur. Deze doet het nu wel goed. De gekozen apparatuur bevalt verder prima.
“Valt tegen”
Door Gerda op maandag 17 dec 2018
Wij hebben een kookplaat van candy, het valt ons een beetje tegen, van de kookplaat vinden wij dat het grote pitje voor moet zitten in plaats van achter, onze achterwand is verbrand en de glasplaat is gesprongen. De volgende keer let ik wel beter op of de grote pit voor zit.
“Mankementen”
Door Verwoerd op maandag 1 okt 2018
Wij hebben de vaatwasser nu 3 jaar. Na 2,5 jaar(precies nadat de garantie is verlopen) begon de vaatwasser mankementen te krijgen. Nu na een half jaar stopt ie ermee. Dure vaatwasser dus voor 3 jaar
“Heel goed”
Door Lucie op donderdag 6 sep 2018
Aankoop complete keuken. Afzuigkap merk candy. heel goed.
“Bevalt goed”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een afzuigkap van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw.
“Veel lawaai”
Door Harrie op vrijdag 31 aug 2018
Ik heb gekozen voor een vaatwasser van het merk Candy. Tot nu toe bevallen de apparaten goed maar ja, ze zijn ook nog vrij nieuw. Alleen de vaatwasser maakt veel lawaai. Deze zet ik dus alleen aan als ik naar het werk ga of ga slapen.
“Bevalt”
Door A.A. op woensdag 16 mei 2018
Heb toen voor mijn keuken apparaten merk CANDY (oven) gekozen en ze bevallen óns prima
“Erg tevreden”
Door Mia op zondag 29 apr 2018
vaatwasser Candy CDI2DS36 Tot nu toe ben ik erg tevreden.
“Doet het niet”
Door Yvonne op vrijdag 12 jan 2018
De afzuigkap is van Candy, type CMB650/1X. Hij doet helemaal niets meer. Mijn vriend heeft hem nagekeken en er stond geen stroom meer op de printplaat. Dus die is stuk. Apparatuur na 2,3 jaar kapot en dan wordt er gezegd dat de garantie is vervallen en ze dus niets kunnen doen.
“Veel herrie”
Door Bas op woensdag 20 dec 2017
Begin 2017 een keuken besteld. Wij gaven aan bij de inrichting van onze keuken willen wij uitstekende apparatuur bij voorkeur siemens hadden wij goeie ervaringen mee. Bij het maken van de prijs kwam de verkoper met een aanbieding die volgens hem super was we zouden Candy apparatuur moeten nemen net zo goed, misschien wel beter en stuk goedkoper. Aangegeven dat we geluidsarme apparatuur wilden, dat was dit absoluut muis stil zelfs volgens de verkoper. Aangezien het in onze ogen geld scheelde en de beloofde stille machines voor Candy gegaan. Grootste fout ooit. De koelkast (CKBBS 100) maakt echt zoveel herrie dat je serieus de TV harder moet zetten.
Ervaringen die erg lijken op de 42 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.