Feedback
7,2

Indesit

Score uit 78 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Het Italiaanse merk Indesit is in 1975 begonnen als Merloni Elletrodomestici. In 1985 neemt Merloni Indesit over, maar pas in 2005 gaat het bedrijf verder onder de naam Indesit. Naast producten onder de naam Indesit, worden de merknamen Hotpoint-Ariston en Scholtes gevoerd door Indesit. Vanaf 2014 gaat Indesit op in de Whirlpool Corporation. Indesit voert een breed assortiment aan keukenapparaten en wasmachines en drogers.
Productcategorie
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
14 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
6 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
29 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
9 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
3 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren35 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster18 ervaringen
“Nooit meer”
Door CB op dinsdag 28 mrt 2023
Ik heb me een inferieure Indesit vaatwasser laten adviseren door BCC. Na 1 jr frustratie en afdrogen als in de 50-er jaren ben ik het prutsding helemaal zat. De site van Indesit stelt dat ik voor hulp de klantenservice moet bellen. De enige hulp die ik van beide partijen krijg is een afspraak met een monteur. Dat is ook het enige wat ze daar kunnen. Overigens zeer slecht verstaanbaar. Leermomenten:
1. Nooit laten adviseren door en kopen bij BCC
2. Nooit een toestel van Indesit kopen
“Bevalt goed”
Door Peter op donderdag 23 jun 2022
Wij hebben een Indesit kookplaat. Deze hebben we gekozen voor de prijs, bevalt goed.
“Na 3 jaar helemaal kapot”
Door Sylver op vrijdag 27 mei 2022
Na 3 jaar doet de vaatwasser helemaal niets meer, gaat niet eens meer aan.
“Nooit kopen Indesit/Whirlpool”
Door edwin van bennekom op zaterdag 26 mrt 2022
Na een half jaar ging onze vaatwasser kapot gelukkig in de garantie denk je dan nog
het heeft 2,5 maand geduurd voor dat de service afdeling van INDESIT (lees WHIRLPOOL)het heeft opgelost. Kleine greep uit de problemen:
- na 3 weken monteur komt, lost het verkeerde probleem op
- 2 weken later andere monteur zegt dit slaat nergens op wat mijn collega heeft gedaan deze moet spullen bestellen
- 2 weken later monteur komt zonder bericht of enige vorm van communicatie niet opdagen. De service afdeling meld dat het komt omdat de materialem nog niet binnen zijn.
- 2 weken later monteur lost het op
- 3 weken later onze indesit/whirlpool kookplaat heeft het begeven ook weer in de garantie periode
Nooit kopen Indesit/Whirlpool
“Een ontzettend slecht bedrijf”
Door Van Zanten op dinsdag 1 mrt 2022
Vreselijk nooit sowieso iets van indisit kopen. December een kookplaat van dit merk gekocht. Heeft het niet 1 keer gedaan. We hebben direct gebeld na 3 weken kwam er een monteur. Toen heb ik er 1 keer op kunnen koken. Weer gebeld en nu weer een maand wachten op een monteur. We hebben gevraagd kunnen we niet een nieuwe krijgen. Het antwoord was nee u moet wachten tot er een monteur komt. Bizar wat een ontzettend slecht bedrijf. Dus nu maar een nieuwe kopen maar zeker niet van dit merk indisit
“Doet niets meer na 2 jaar”
Door Evert Prins op dinsdag 8 feb 2022
Na nog geen 2 jaar kapot, begon al na anderhalf jaar kuren te vertonen en na 2 jaar niets meer doen.
“Goed”
Door Els op zondag 30 jan 2022
Onze vaatwasser is van Indesit en bevalt goed.
“Zeer tevreden”
Door Theo op donderdag 30 dec 2021
Ik heb voor een Indesit koelkast gekozen en tot op heden ben ik zeer tevreden over de apparatuur .
“Vaatwasser warmt niet meer op”
Door E. Bod op woensdag 29 dec 2021
Na 3 jaar vaatwasser warmt niet meer op en programma blijft urenlang doordraaien soms wel nacht lang. Gebeld voor reparatie, kosten voorgeschoteld van 179€ of vast zitten aan servicecontract met ongeveer dezelfde kosten. Kortom geen enkele service voorstel. Nieuwe vaatwasser gekocht van ander merk. Hopelijk betere service.
“Perfect”
Door Rob op zondag 5 dec 2021
Wij hebben de inductie kookplaat van Indesit, model IB 88B60 NE. Tot nog toe hebben wij geen klachten en doet alles het perfect!
“Slechte service”
Door Shirley op donderdag 11 nov 2021
Wij hebben twee jaar een wasmachine gehad van indesit. Als de wasmachine het doet is het prima, maar de service van Indesit is echt enorm slecht. Na twee jaar ging de wasmachine kapot en we vielen 1 maand buiten de garantie. Geen enkel spoortje van coulance. De garantietijd zat erop. Zelfs na 1 dag buiten de garantie heb je nog pech. Na twee jaar al een kapotte wasmachine waarvan de reparatiekosten €372,- !!! Zouden zijn. Voor ons nooit meer een wasmachine van Indesit. Slechte service
“Roest”
Door Thierry op dinsdag 28 sep 2021
Zeer slecht merk na twee jaar overal last van roest ook geen garantie meer. Nooit meer dit merk nog nooit zo iets mee gemaakt.
“Prima”
Door Antoinette op maandag 30 aug 2021
Onze apparatuur: DIC3C24 indesit vaatwasser. Vooralsnog functioneert alles prima.
“Perfect”
Door Marianne op donderdag 26 aug 2021
INDESIT Inbouw vaatwasser DIO3T131AFE. De vaatwasser werkt perfect. Het is wel even wennen aan de nieuwe bediening maar ook dat went al aardig.
“Reageren niet”
Door Aderie Schoep op maandag 5 jul 2021
Heb deze magnetron na een jaar was die stuk . monteur er een paar keer bij geweest maar die kreeg hem niet meer aan de gang . Een nieuwe gekregen ,Na een jaar weer stuk . nu een andere monteur er bij gehad en die kreeg hem weer aan de gang . nu naar een half jaar wederom weer stuk .28 juni doorgegeven aan Indesit,deze zouden het voorleggen aan hun klantenservice . Nu 5 Juli en nog geen enkele reactie gehad hoe nu verder met die magnetron .Tussendoor nog weer contact gehad via mail en ze zouden het nogmaals bij de klantenservice melden , ze reageren gewoon niet meer . Als je belt krijg je minuten lang bandjes te horen en een stem die zegt dat ze allemaal bezet zijn .
“Geen aanrader”
Door Sjon op zaterdag 3 jul 2021
We hebben de vaatwasser nu 5 a 6 jaar. Na 2 jaar werd het schoonmaken van de vaat al lastig voor de vaatwasser. Ja we maken 'm regelmatig schoon om een schone vaat te kunnen waarborgen. Nu na 5 a 6 jaar lekt de vaatwasser enorm. Omdat de garantie al is verlopen natuurlijk heb ik zelf gekeken wat het probleem is. De vaatwasser zit beroerd in elkaar en kan ik nergens knap bij komen zonder iets te slopen. Ik raad indesit als vaatwasser niet aan.
“Teleurstellend”
Door Mevr. Wentink op donderdag 10 jun 2021
Na twee en een half jaar werkt de wasmachine niet meer. Blijkbaar is de printplaat niet goed. Gebeld met indesit krijg ik twee keer iemand aan de lijn die slecht Nederlands praat. Een monteur laten komen is meteen al 189 euro, en dat duurt ook nog minstens 1 maand. In 1 woord teleurstellend!!.
“Doet wat moet”
Door Jasper op woensdag 19 mei 2021
De koelkast is van Indesit. Het doet wat het moet doen. Ik moet je bekennen dat ik niet zoveel waarde hecht aan het merk koelkast. Volgens mij zijn dit ook wat goedkopere merken.
“Super goed”
Door Hans op zondag 21 feb 2021
Hierbij de lijst van apparatuur dat we hebben gekocht. Koelkast indesit INS921A+ Alle apparaten bevallen super goed. we zijn er erg blij mee.
“Al jaren dik tevreden”
Door Ger J de Vries op zaterdag 30 jan 2021
Heb al minimaal 10 jaar een Indesit WIA110 wasmachine en ben al die jaren dik tevreden over die machine. Ik kan me herinneren dat er een merk was die als slogan had "... laat je niet in de steek", nou dat geldt dus ook voor Indesit wasmachines!
“Zeer tevreden”
Door Cindy op maandag 28 dec 2020
Een koel/vries combinatie van het merk indesit. Alles werkt naar behoren en we zijn zeer tevreden. De winkel heeft een zeer goede aanbeveling gedaan omtrent de apparatuur.
“Zeer tevreden”
Door Bart op donderdag 17 dec 2020
Onze afzuigkap is van het merk Indesit (type-nummer onbekend). Wij zijn verder niet zo bekend met keukenmerken, maar zijn tot nu toe zeer tevreden over het functioneren van het apparaat.
“Niet ok”
Door Marga op zondag 13 dec 2020
De inductie kookplaat is van indesit deze werkt niet optimaal
“Zeer tevreden”
Door Ron op zondag 13 dec 2020
Wij hebben de apparatuur koelkast Indesit. Tot nu toe zijn we zeer tevreden. Koelkast is zeer goed alleen moeten we wennen aan de vermindering van ruimte. We hadden hiervoor een dubbeldeurs koelvrieskast.
“Erg te spreken”
Door Thijs op zaterdag 5 sep 2020
Inbouwkoelkast is van Indesit. Tot op heden zijn wij erg te spreken over alle apparatuur welke wij gekocht hebben.
“Regelmatig ontdooien”
Door Fiona Macdonald op zondag 23 aug 2020
Within weeks of purchasing my fridge, ice would form on the back wall. I've now had it for 2.5 yrs and although it keeps everything beautifully cool, I have to clean the fridge every few weeks in order to get rid of the ice on the back wall.
“Naar wachting”
Door Claudia op zaterdag 18 jul 2020
Ik heb geen specifiek merk gekozen voor in mijn keuken, maar op basis van mijn eisen en wensen de beste en voordeligste apparatuur gekozen. Dit mede op advies van de keuken adviseur om geld te besparen. Vaatwasser betreft indesit DIFT 28T9 A. De vaatwasser werkt naar verwachting en ben ik ook tevreden over.
“Zeer tevreden”
Door Jozefien op zondag 28 jun 2020
Wij hebben een koelvries combinatie van indesit en zijn zeer tevreden!
“Goed”
Door Janneke op maandag 18 mei 2020
Onze ervaring voor de inbouwapparatuur van onze nieuwe keuken. Het betreft hier het merk Indesit. Vaatwasmachine: Goed. Indesit Vaatwasser DMIF 14B1 EU.
“Te lawaaiig”
Door Janneke op maandag 18 mei 2020
Onze ervaring voor de inbouwapparatuur van onze nieuwe keuken. Het betreft hier het merk Indesit. Afzuigkap: Maakt te veel lawaai. Indesit Afzuigkap 60 cm IHBS 6.5 LM X.
“Uitstekend”
Door Nancy op donderdag 2 apr 2020
Bij bestelling van een vaatwasser kreeg ik bericht dat het type niet meer leverbaar was, maar dat ik wel het nieuwere (duurdere) zonder bijbetaling kon ontvangen. Betreft DIFP28T9AEU. Bevalt UITSTEKEND :-)
“Naar behoren”
Door Marjolein op woensdag 4 mrt 2020
Ik heb hieronder de apparaten wat ons is aangeraden incl. typenummer op een rijtje gezet. De apparaten zijn geadviseerd door de keukenzaak. Koelkast merk Indisit type INS1001AA. Apparaat werkt naar behoren.
“Helemaal niets”
Door Marjolein op woensdag 4 mrt 2020
Ik heb hieronder de apparaten wat ons is aangeraden incl. typenummer op een rijtje gezet. De apparaten zijn geadviseerd door de keukenzaak. Gas op glas (kookplaat) merk indisit, geadviseerd omdat dit strak zwart glas is model PR752 W/I (BK). Vlak na aankoop kwamen we erachter dat de rekjes van de gaspitten heel fragiel zijn, erg wiebelig.Er is al een paar keer een pan naast gevallen. Ik vindt dit levensgevaarlijk! Dit is aan een paar keer aangegeven bij de keukenzaak, bij de service afdeling, advies is om een nieuwe gaskookplaat aan te schaffen! We zijn op gesprek geweest in de winkel, hebben onze klacht voorgelegd, en hierin medewerking gevraagd, eventueel een compromie, omdat het apparaat is geadviseerd. Ik kan niet van te voren weten dat het koken op deze gasskookplaat zo gevaarlijk is. Daarbij worden de gas pitten heel snel lelijk. Ze branden in, slaan dof uit.....Dat komt door het goedkopere merk, wordt er dan gezegd! We willen best wat meer betalen hoor! Dat is helemaal niet erg! Ze blijven bij hun antwoord, we mogen voor eigen rekening een nieuwe aanschaffen. Dan ben je gemiddeld 500 euro verder...en zitten we nog met deze kookplaat.....net een half jaar oud....Zo lang duurt deze klachten afhandeling ook al..... Ik vindt het heel spijtig en zeer jammer dat het zo wordt afgehandeld, we blijven met het zelfde probleem zitten!
“Asociale service”
Door louwerens op vrijdag 11 okt 2019
Wasmaschine van Indesit 2 jaar 2 maanden...Asociale service van Whirlpool Breda Nederland F12 storing. Gekocht bij Coolblue (blijven lachen).

Donderdag 3 oktober storing gemeld bij Coolblue (email)
Vrijdag 4 oktober storing gemeld (online en telefonisch)
Monteur bezoek staat geplant voor donderdag 10 oktober
Woensdag avond oktober online planning bekeken: donderdag 10 oktober 07:00-12:00 uur.
Donderdag 10 oktober 13:00 nog geen monteur gezien.
Gebeld met Whirlpool Breda 13:00: Men gaat de monteur opbellen om te vragen hoe of wat.
Gebeld met Whirlpool Breda 15:00: Voicemail van de monteur is ingesproken met het verzoek om u te bellen.
Gebeld met Whirlpool Breda 17:00: Monteur heeft tot 19:00 te tijd om langs te komen verder geen informatie.
Vrijdag 11 oktober 8:00 gebeld met Whirlpool (Connie) : Nogmaals alles uitgelegd. Heel begripvol gaat het hoofdkantoor van Whirlpool contacten. Ik bel u terug.
Vrijdag 11 oktober 10:56 email van Whirlpool gekregen :
Naar aanleiding van uw vraag omtrent het monteurbezoek, ontvangt u deze e-mail.
De monteur heeft n.a.v. het afgelopen monteurbezoek onderdelen besteld.
Op het moment dat het onderdeel bij de desbetreffende monteur binnen is gekomen, wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen.
Whirlpool vertrouwt erop u voldoende geïnformeerd te hebben.

Dit is de grootste leugen die er bestaat. De monteur is niet langs geweest

Vrijdag 11 oktober 12:00 gebeld met Whirlpool (Arno) : Nogmaals alles uitgelegd. Heel begripvol gaat het uitzoeken. Ik bel u terug.
Vrijdag 11 oktober 12:15 Telefoon van Whirlpool (Arno), Servicepartner heeft geschreven de monteur WEL is langs geweest en heeft onderdeel besteld. Whirlpool jullie zijn leugenaars.
Het enige wat u medewerkers kunnen zeggen is sorry, we zoeken het uit
“Meer verwacht”
Door Gerry op vrijdag 9 aug 2019
Nog nooit zo'n slechte wasmachine gehad. Na drie jaar is de lasnaad van de buiten trommel gescheurd. Dit moet een fabrieksfout zijn. Voor mij nooit meer een indisit.ik verwacht toch dat een wasmachine langer dan drie jaar mee moet gaan.
“Slechte service”
Door Tuijthof op dinsdag 6 aug 2019
Geen problemen met het apparaat maar wel met de onwijs slechte service die ik van Indesit krijg. Je belt ze op en ze turen je door naar whirlpool die het ook niet weet.
JOH!
“Tevreden”
Door Rens op donderdag 23 mei 2019
We zijn buitengewoon tevreden over de Indesit koelkast
“Bevalt”
Door Frits op maandag 1 apr 2019
Diepvries van Indisiet. Reden de prijs. Bevalt geheel naar wens.
“Vaatwasser met hard brom geluid”
Door Hjf op maandag 11 mrt 2019
Monteur komen kijken, nu blijkt dat we een vaatwasser hebben met een hele grote motor en een db van 49. Het ligt niet aan de vaatwasser die is niet kapot, probeer maar met de keukenwinkel een coulance regeling te treffen.
“Geen klachten”
Door Marian op maandag 30 apr 2018
De vaatwasser is van Indesit. Indesit hebben we nog geen ervaring mee, maar tot nu toe geen klachten.
“Erg tevredem”
Door Mia op zondag 29 apr 2018
Koel/vrieskast Indisit B18A1DI Tot nu toe ben ik erg tevreden.
“Gebruiksaanwijzing”
Door Willemijn op dinsdag 6 feb 2018
De aankoop bevalt goed, op de gebruiksaanwijzing na. Het betreft de Indesit iwdc6145 wasdroger combinatie.
“Positief”
Door Bonnie op woensdag 6 dec 2017
Het typenummer van de vaatwasser is DIFP 28T9 A EU en ik ben er erg blij mee!
“Stil en iets minder ruim”
Door Rob op maandag 18 sep 2017
De vaatwasser bevalt prima. Er kan wel wat minder in dan de vorige van Bosch. Hij is erg stil
“Bevalt goed”
Door Luke op woensdag 10 mei 2017
Bevalt helemaal goed. Prima vaatwasser, bijzonder stil!
“Werkt niet goed”
Door AV op woensdag 25 jan 2017
Drogen van de machine werkt niet naar behoren. Vraag gesteld op website en kreeg nietszeggend antwoord van Whirlpool. Kunt u mij antwoorden cq helpen. Machine staat op boot. Gekocht Mediamarkt maar die weten ook niets.
“Buitengewoon”
Door Anton op donderdag 29 dec 2016
De vaatwasser bevalt buitengewoon goed. Heel stil en hij wast veel schoner dan onze oude maschine.
“Lawaaiig”
Door Ab op woensdag 16 nov 2016
Mijn nieuwe vrieskast (2 weken oud) maakt nogal lawaai. De monteur zei dat ik een vrieskast uit het goedkope segment had gekocht (208 € vind ík niet goedkoop!) , dus dat het dan vaker voorkomt dat het apparaat afwijkt van de specificaties in de handleiding!
“Niet tevreden ermee”
Door Mengelers op vrijdag 28 okt 2016
Slechte ervaring zou hem niet meer kopen, dachten energiezuinig te kopen maar moet programma twee maal aanzetten om de was droog eruit te krijgen.
“Heel goed”
Door Hans op woensdag 12 okt 2016
De aankoop is prima verlopen, goede service en installatie!
“Eenvoudig te hanteren”
Door Ernst op dinsdag 11 okt 2016
Goed. Weinig geluid. Maakt goed schoon en een simpele bediening.
“Degelijke aankoop”
Door MP op dinsdag 11 okt 2016
We zijn heel erg blij met de indesit vaatwasser. De machine is heel erg stil en wast perfect schoon. Alle onderdelen voelen erg degelijk aan en tot op heden zijn wij bovengemiddeld tevreden over deze aankoop. De monteur heeft ook perfect werk afgeleverd, alles keurig schoongemaakt en het karton ed netjes meegenomen. De oude machine eruit gehaald en de nieuwe er snel en netjes ingezet. Superservice dus!
“Echt goed”
Door Geeke op zondag 9 okt 2016
Besteld bij Bemmel & Kroon en zij kwamen keurig op het afgesproken tijdstip brengen. Oude droger namen ze weer mee. Voor de prijs is dit echt een goed apparaat. Was is snel droog en bediening is eenvoudig. Maakt wel net wat meer lawaai dan onze vorige droger, maar dit is niet storend.
“Fijn in het gebruik”
Door Leonie op woensdag 5 okt 2016
Wij hebben de Indesit EDIFP 28T9 A EU gekocht en het bevalt uitstekend.
“Wel prima”
Door Monika op woensdag 5 okt 2016
Wij hebben de DIFP 28T9 A EU vaatwasser gekocht en we zijn hier wel tevreden over. Hij doet het tot nu toe goed en we gebruiken hem best wel intensief.
Ervaringen die erg lijken op de 55 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.