Feedback
6,0

Küppersbusch

Score uit 2 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Küppersbusch is een Duits bedrijf uit Gelskenkirchen. In 1875 start Küppersbusch, dat is opgericht door Friedricht Küppersbusch, met de productie van kolenfornuizen. Het bedrijf groeit snel en er komen ovens en telefoons bij. Het huidige assortiment van Kuppersbusch is zeer uitgebreid met zelfs inbouwtelevisies voor in de keuken.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
6,0
Küppersbusch koelkasten € 563 - € 1406
7 koelkasten, 2 ervaringen
-
Küppersbusch ovens € 558 - € 2154
22 ovens
-
Küppersbusch afzuigkappen € 288 - € 2348
16 afzuigkappen
-
Küppersbusch kookplaten € 468 - € 4508
40 kookplaten
0 vriezers
-
Küppersbusch magnetrons € 664 - € 1300
6 magnetrons
“Heel tevreden”
Door Linda op vrijdag 30 apr 2021
Wij hebben gekozen voor Kupperbush wijnkoelkast mooi qua uiterlijk en heerlijke luxe. Tot nu toe heel tevreden. De keuze voor de wijnkoelkast is op advies van de verkoper.
Küppersbusch koelkast
“Herstel niet mogelijk”
Door Beernaert op maandag 1 okt 2018
5 jaar en 6 maanden geleden volledig nieuwe keuken geïnstalleerd met inbouwkoelkast van Kupperbusch. Koelkast heeft het al laten afweten en je kan het raden : net buiten de garantietijd. Geen service van Kupperbusch uit en externe superdure nazichtdienst. Herstel niet meer mogelijk. NOOIT MEER KUPPERBUSCH! Wij zijn zeer ontgoocheld.
Küppersbusch koelkast
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.