Feedback
6,6

Electrolux

Bedrijfsomschrijving
Electrolux is een Zweedse producent van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf is in 1919 ontstaan uit een fusie van Lux en Elektromekaniska. In 1957 werd de naam gewijzigd in Electrolux. In de jaren zeventig is Electrolux begonnen met het overnemen van andere fabrikanten. Met als uitschieters in 1984 Zanussi en in 1994 het merk AEG voor huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf heeft veel verschillende merken in zijn portefeuille zitten, waarvan Electrolux, AEG en Zanussi in Nederland de bekendste zijn. De belangrijkste afzetmarkten van Electrolux zijn Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Het grootste gedeelte van de omzet wordt verkregen uit de verkoop van huishoudelijke keukenapparatuur en wasmachines.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 399 tot € 567
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
-
Ovens
€ 119 tot € 679
-
n.b.
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
-
€ 478 tot € 478
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
€ 466 tot € 999
-
n.b.
-
€ 1.765 tot € 1.765
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 1.287 tot € 1.294
-
n.b.
-
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Electrolux. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
“Defect”
Door Han op vrijdag 24 apr 2020
Keuken met inbouwapparatuur (Electrolux) in maart van dit jaar koel vriescomb. kapot. Moest vervangen worden. Monteur belde direkt voor het leveren van een nieuwe. We worden 4 weken van kastje naar de muur gestuurd.
“Kuren”
Door Jozef op maandag 1 okt 2018
Na goed vier jaar begint de machine kuren te krijgen. Af en toe wil het programma niet starten en blokkeert het toestel. Soms lukt het om het toestel te resetten en kan er opnieuw gewassen worden. Ik vermoed dat de stuurplaat opnieuw geprogrammeerd moet worden of vervangen. Zonde toch want alle mechanische onderdelen zijn zeer degelijk bij deze machine. Het is al de derde machine op rij waar de elektronica het laat afweten voor de machine 5 jaar oud wordt Die vorige machines waren wel andere merken. De onbetrouwbare elektronica lijkt dus een algemeen fenomeen te zijn.
“Zeer tevreden”
Door S. op maandag 9 jul 2018
Wij hebben de afzuigkap van Elektrolux. Kan wel zeggen dat wij zeer tevreden zijn over onze keuzes.
“Fijn apparaat”
Door Eveline op maandag 3 okt 2016
Ik heb een wasmachine gekocht van het merk Electrolux typenr EWF1676GDW-AQUASTOP. De wasmachine bevalt zeer goed
“Waardeloos”
Door Fiety op zaterdag 18 jul 2015
Apparatuur gekocht (via Ikea): Vaatwasser(electrolux) die lekt, en waar maar 2 programma's op een normale wijze gebruikt kunnen worden. Ikea neemt geen verantwoordelijkheid voor montage en apparatuur. "U moet zelf contact opnemen met het montage bedrijf en de Elextrolux" aldus Ikea. Al met al een ramp! Uren aan de telefoon zitten tot je er iemand aan de lijn komt. Ikea neemt geen verantwoordelijkheid voor de apparatuur die zij zelf verkopen en voor het montage bedrijf dat zij voor je inboeken. Waardeloos!