Feedback
6,3

Electrolux

Score uit 4 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Electrolux is een Zweedse producent van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf is in 1919 ontstaan uit een fusie van Lux en Elektromekaniska. In 1957 werd de naam gewijzigd in Electrolux. In de jaren zeventig is Electrolux begonnen met het overnemen van andere fabrikanten. Met als uitschieters in 1984 Zanussi en in 1994 het merk AEG voor huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf heeft veel verschillende merken in zijn portefeuille zitten, waarvan Electrolux, AEG en Zanussi in Nederland de bekendste zijn. De belangrijkste afzetmarkten van Electrolux zijn Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Het grootste gedeelte van de omzet wordt verkregen uit de verkoop van huishoudelijke keukenapparatuur en wasmachines.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
6,0
Electrolux koelkasten € 364 - € 1689
16 koelkasten, 1 ervaring
7,2
Electrolux afzuigkappen € 135 - € 1119
31 afzuigkappen, 1 ervaring
-
Electrolux kookplaten € 247 - € 1979
37 kookplaten
6,0
Electrolux wasmachines € 1899 - € 1899
1 wasmachines, 1 ervaring
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Electrolux. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Foutcode op machine”
Door Erik op vrijdag 18 jun 2021
Afspraak gemaakt i.v.m. foutcode op onze afwasmachine van 1/2 jaar oud, na anderhalve week kwam de monteur op afspraak langs, de monteur is welgeteld 14 minuten binnen geweest, en daar een stukje glas uit de afvoerpomp heeft verwijdert. Volgende afspraak was ook in onze stad, dus mooie combi voor hem, maar minder mooi was de factuur van EUR 185,- Hier over gebeld, maar Elektrolux werkt met standaard prijzen?! Voor ons nooit geen Elektrolux meer!!! We voelen ons erg genaaid.
“Defect”
Door Han op vrijdag 24 apr 2020
Keuken met inbouwapparatuur (Electrolux) in maart van dit jaar koel vriescomb. kapot. Moest vervangen worden. Monteur belde direkt voor het leveren van een nieuwe. We worden 4 weken van kastje naar de muur gestuurd.
Electrolux koelkast
“Kuren”
Door Jozef op maandag 1 okt 2018
Na goed vier jaar begint de machine kuren te krijgen. Af en toe wil het programma niet starten en blokkeert het toestel. Soms lukt het om het toestel te resetten en kan er opnieuw gewassen worden. Ik vermoed dat de stuurplaat opnieuw geprogrammeerd moet worden of vervangen. Zonde toch want alle mechanische onderdelen zijn zeer degelijk bij deze machine. Het is al de derde machine op rij waar de elektronica het laat afweten voor de machine 5 jaar oud wordt Die vorige machines waren wel andere merken. De onbetrouwbare elektronica lijkt dus een algemeen fenomeen te zijn.
Electrolux wasmachine
“Zeer tevreden”
Door S. op maandag 9 jul 2018
Wij hebben de afzuigkap van Elektrolux. Kan wel zeggen dat wij zeer tevreden zijn over onze keuzes.
Electrolux afzuigkap
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.