Feedback
7,2

Exquisit

Website: www.domest.nl
Bedrijfsomschrijving
Het merk Exquisit is een onderdeel van het Duitse bedrijf GGV. Dit bestelt bij Oost-Europese en Aziatische producenten haar keukenapparaten volgens eigen specificaties en brengt deze vervolgens in Duitsland op de markt onder de naam Exquisit. Exquisit wordt in Nederland in de handel gebracht door Domest Import-Export. Exquisit biedt een breed scale aan huishoudproducten.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 129 tot € 858
4 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,4
Ovens
€ 349 tot € 599
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
-
€ 77 tot € 585
6 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 265 tot € 577
4 ervaringen (1 maand geleden)
€ 175 tot € 1.399
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,2
Vriezers
€ 139 tot € 999
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
€ 181 tot € 599
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
Ervaringen
Er zijn 20 ervaringen over Exquisit. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren11 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Geen onderdelen”
Door gjh rijcken op zondag 18 okt 2020
2 jaar en 4 maanden nu al geen onderdelen vaatwasser jammer volgensmonteur egsp 292 ea storing e2
“Bevalt goed”
Door Maaike op zaterdag 25 apr 2020
Afzuigkap van Equisit. Bevalt goed! Alles werkt nog perfect. De hele keuken was 1930. Inclusief alles. Er zijn mensen die dat enkel aan de keukenkraan al kwijt zijn.
“Bevalt goed”
Door Maaike op zaterdag 25 apr 2020
Oven van Equisit. Prima oven. Bevalt goed! Alles werkt nog perfect. Enige wat op te merken valt is dat de oven plaat en vaatwasserlade niet soepel glijden. Maar de hele keuken was 1930. Inclusief alles. Er zijn mensen die dat enkel aan de keukenkraan al kwijt zijn.. me om die reden nooit geërgerd, zo storend was het niet.
“Prima”
Door Eric op vrijdag 31 jan 2020
Wij hadden gekozen voor het huismerk type afzuigkap Frilec dresden 998-FKH en dat is prima.
“Moeilijk schoon te houden”
Door Jaap op dinsdag 8 jan 2019
Bij ons is het lampje aan de rechterkant alweer niet in orde Hij gloeit heeeeeeel zacht maar wordt wel heet. Weet niet hem te vervangen en de draden liggen in een laag vet wat niet erg schoon is Heel moeilijk schoon te houden Het is meer het zicht van de afzuigkap .Moeilijk schoon te houden Dat is het hoop dat ik nog een tip krijg om het lampje te vernieuwen
“Uitstekend”
Door Age op donderdag 27 dec 2018
De combi koelkast /vriezer is van Exquisit no Ekgc 270/70-4.1 Tot nu toe werkt deze uitstekend , en ik hoop nog een tijdje ook , vanwege de gedane investering
“”
Door Brombeer op vrijdag 2 nov 2018
Apparaat werkt goed alleen worden de 2 LED lampjes al binnen 6 maanden steeds zwakker. Zo zwak dat je een extra lichtbron erbij moet hebben om goed te kunnen koken.
“Prima”
Door Evelyn op woensdag 30 mei 2018
Inbouw Plafond Afzuigunit EBH90I/GL. De apparatuur en het merk bevallen prima.
“Prima oven voor de prijs”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter paste dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Oven: Frilec HAMBURG7070EBE Een prima oven. Zeker voor de prijs. Ziet er degelijk uit, veel functies en bevat rails voor de bakplaat.

Naschrift Qasa: De oven met typenummer HAMBURG7070EBE wordt zowel onder het merk Frilec als het merk Exquisit aangeboden. Dit is kennelijk dezelfde oven.
“Lastig goed te beoordelen”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter paste dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Afzuiger: Frilec: EBH90I/GL. Moeilijk te zeggen aangezien deze niet goed afzuigt i.v.m. slechte montage/aansluiting. De lucht wordt niet goed afgevoerd, ondanks een afzuigcapaciteit van 800m3. . Pluspunten: afstandsbediening en de 4 aanwezige spots dat veel licht produceert.

Naschrift Qasa: De afzuiger met typenummer EBH90I/GL wordt zowel onder het merk Frilec als het merk Exquisit aangeboden. Dit is kennelijk dezelfde afzuiger.
“Tevreden”
Door Annemieke op woensdag 18 apr 2018
Over de Exquisit EKGC 270 70 A+ Koel vries combinatie ben ik tevreden.
“Op bepaalde momenten erg luid”
Door Annemieke op woensdag 18 apr 2018
Over bijna alle apparaten ben ik tevreden behalve de Exquisit EGSP1136EA++ vaatwasser. Ik had verwacht dat deze niet zo veel geluid zou produceren. Dat doet hij ook over het algemeen niet, alleen op bepaalde momenten in het/een wasprogramma (maakt niet uit welke wasprogramma) zoemt ie heel hard en langdurig. Gedurende het wasprogramma komt dat 1 of 2 x voor. Het droogresultaat valt ook iets tegen. Verder doe ie wat hij moet doen en dat is de vaat (schoon)wassen.
“”
Door Jaap op vrijdag 20 jan 2017
Koelkast is supergoed met een waterdispenser met een groot reservoirbak. Mooie design zilver. Lekker glas koud water! En goed grote ruimte. Ik heb geen problemen mee.
Ervaringen die erg lijken op de 13 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.