Feedback
7,1

Exquisit

Score uit 28 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Het merk Exquisit is een onderdeel van het Duitse bedrijf GGV. Dit bestelt bij Oost-Europese en Aziatische producenten haar keukenapparaten volgens eigen specificaties en brengt deze vervolgens in Duitsland op de markt onder de naam Exquisit. Exquisit wordt in Nederland in de handel gebracht door Domest Import-Export. Exquisit biedt een breed scale aan huishoudproducten.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
7,0
Exquisit koelkasten € 218 - € 1386
39 koelkasten, 6 ervaringen
7,4
Exquisit ovens € 359 - € 359
1 ovens, 2 ervaringen
7,8
Exquisit afzuigkappen € 99 - € 391
12 afzuigkappen, 8 ervaringen
7,2
Exquisit magnetrons € 219 - € 667
3 magnetrons, 1 ervaring
0 vaatwassers, 5 ervaringen
8,0
Exquisit kookplaten € 169 - € 959
9 kookplaten, 5 ervaringen
7,2
Exquisit vriezers € 129 - € 682
15 vriezers, 1 ervaring
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster6 ervaringen
“Maakt een extreem hoge toon”
Door R.J.A. de Carpentier op maandag 10 apr 2023
Deze kookplaat maakt een extreem hoge toon, een soort toon van een straalmotor in het klein. De fabrikant wil er niets aan doen en laat mij zitten met een hele erge geluidstoon tijdens het koken. Het is echt om te huilen, alle pannen uitgeprobeerd van de buren van de keukenzaak echt heel slecht
Exquisit kookplaat
“Koelt na 2 jaar niet meer”
Door A.lynch op donderdag 5 jan 2023
Net 2jr.en 14 dgn.oud, koelt niet meer. Ben 1 pers. huishouden, altijd zuinig op mijn spullen, zeer teleurgesteld in dit product.16 dgn. moeten wachten op reactie voor reparatie afspraak, (monteur) was op vakantie?????) vandaag telef.11 Jan. komt monteur.
Exquisit koelkast
“Roestvorming op de achterwand”
Door M. vd B op zondag 11 sep 2022
In de achterwand van het tafelmodel koelkast zit een schroef (achter het witte dopje) die roest na verloop van tijd. Die roest vorming loopt over de achterwand naar beneden. Iets wat je niet verwacht bij een koelkast. Na de garantie tijd vragen zij een hoog bedrag om een monteur te laten langs komen.
Exquisit koelkast
“Goede service”
Door Th. Amelung op donderdag 21 apr 2022
Wij hadden een afzuigkap 925_KFD die na 14 dagen niet open en dicht ging, wij gebeld bij 2de tel kreeg ik de mededeling dat ik half juni aan de beurt was, nou daar was ik het niet mee eens. Dus weer gebeld en uiteindelijk kwamen ze het omruilen, de monteur alles in orde gemaakt en deze doet het weer en goed tot heden. Bij deze ik heb ook een 90cm inductieplaat van dezelfde firma deze is fantastisch. Bij deze goede service en netjes geholpen, hoop dat dit zo blijft in de toekomst.
Exquisit afzuigkap
“Tevreden”
Door H.A. op donderdag 23 dec 2021
Alle apparatuur is van leverancier Exquisit. Inbouw koelkast EKS180-4-080-F. Tot nu toe tevreden over de apparatuur.
Exquisit koelkast
“Vaatwasser na ruim 3 jaar defect”
Door P.Versteeg op zaterdag 29 mei 2021
Met het bewonen van het nieuwe huis, 3,5 jaar geleden is een nieuwe keuken geplaatst met 3 toestellen van exquisit, als er 4 toestellen waren geplaatst was de garantie 5 jaar, nu 2 jaar. Na 3,5 jaar vaatwasser kapot, de firma domest geïnformeerd en die konden niets voor ons doen omdat wij particulier waren. Sorry Wat? De keuken is geplaatst door een firma uit Terborg met apparatuur van exquisit en wij kunnen het niet laten repareren? Wat een waardeloze service.
Exquisit vaatwasser
“Erg tevreden”
Door Inge op maandag 28 dec 2020
Exquisit keramisch kookplaat EKC625. De aankoop bevalt heel goed, erg tevreden mee.
Exquisit kookplaat
“Geen onderdelen”
Door gjh rijcken op zondag 18 okt 2020
2 jaar en 4 maanden nu al geen onderdelen vaatwasser jammer volgensmonteur egsp 292 ea storing e2
Exquisit vaatwasser
“Bevalt goed”
Door Maaike op zaterdag 25 apr 2020
Afzuigkap van Equisit. Bevalt goed! Alles werkt nog perfect. De hele keuken was 1930. Inclusief alles. Er zijn mensen die dat enkel aan de keukenkraan al kwijt zijn.
Exquisit afzuigkap
“Bevalt goed”
Door Maaike op zaterdag 25 apr 2020
Oven van Equisit. Prima oven. Bevalt goed! Alles werkt nog perfect. Enige wat op te merken valt is dat de oven plaat en vaatwasserlade niet soepel glijden. Maar de hele keuken was 1930. Inclusief alles. Er zijn mensen die dat enkel aan de keukenkraan al kwijt zijn.. me om die reden nooit geërgerd, zo storend was het niet.
Exquisit oven
“Prima”
Door Eric op vrijdag 31 jan 2020
Wij hadden gekozen voor het huismerk type afzuigkap Frilec dresden 998-FKH en dat is prima.
Exquisit afzuigkap
“Moeilijk schoon te houden”
Door Jaap op dinsdag 8 jan 2019
Bij ons is het lampje aan de rechterkant alweer niet in orde Hij gloeit heeeeeeel zacht maar wordt wel heet. Weet niet hem te vervangen en de draden liggen in een laag vet wat niet erg schoon is Heel moeilijk schoon te houden Het is meer het zicht van de afzuigkap .Moeilijk schoon te houden Dat is het hoop dat ik nog een tip krijg om het lampje te vernieuwen
Exquisit afzuigkap
“Uitstekend”
Door Age op donderdag 27 dec 2018
De combi koelkast /vriezer is van Exquisit no Ekgc 270/70-4.1 Tot nu toe werkt deze uitstekend , en ik hoop nog een tijdje ook , vanwege de gedane investering
Exquisit koelkast
“”
Door Brombeer op vrijdag 2 nov 2018
Apparaat werkt goed alleen worden de 2 LED lampjes al binnen 6 maanden steeds zwakker. Zo zwak dat je een extra lichtbron erbij moet hebben om goed te kunnen koken.
Exquisit afzuigkap
“Prima”
Door Evelyn op woensdag 30 mei 2018
Inbouw Plafond Afzuigunit EBH90I/GL. De apparatuur en het merk bevallen prima.
Exquisit afzuigkap
“Prima oven voor de prijs”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter paste dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Oven: Frilec HAMBURG7070EBE Een prima oven. Zeker voor de prijs. Ziet er degelijk uit, veel functies en bevat rails voor de bakplaat.

Naschrift Qasa: De oven met typenummer HAMBURG7070EBE wordt zowel onder het merk Frilec als het merk Exquisit aangeboden. Dit is kennelijk dezelfde oven.
Exquisit oven
“Lastig goed te beoordelen”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter paste dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Afzuiger: Frilec: EBH90I/GL. Moeilijk te zeggen aangezien deze niet goed afzuigt i.v.m. slechte montage/aansluiting. De lucht wordt niet goed afgevoerd, ondanks een afzuigcapaciteit van 800m3. . Pluspunten: afstandsbediening en de 4 aanwezige spots dat veel licht produceert.

Naschrift Qasa: De afzuiger met typenummer EBH90I/GL wordt zowel onder het merk Frilec als het merk Exquisit aangeboden. Dit is kennelijk dezelfde afzuiger.
Exquisit afzuigkap
“Tevreden”
Door Annemieke op woensdag 18 apr 2018
Over de Exquisit EKGC 270 70 A+ Koel vries combinatie ben ik tevreden.
Exquisit koelkast
“Op bepaalde momenten erg luid”
Door Annemieke op woensdag 18 apr 2018
Over bijna alle apparaten ben ik tevreden behalve de Exquisit EGSP1136EA++ vaatwasser. Ik had verwacht dat deze niet zo veel geluid zou produceren. Dat doet hij ook over het algemeen niet, alleen op bepaalde momenten in het/een wasprogramma (maakt niet uit welke wasprogramma) zoemt ie heel hard en langdurig. Gedurende het wasprogramma komt dat 1 of 2 x voor. Het droogresultaat valt ook iets tegen. Verder doe ie wat hij moet doen en dat is de vaat (schoon)wassen.
Exquisit vaatwasser
Ervaringen die erg lijken op de 19 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.