Feedback
4,0

Beko wasmachines

Beko wasmachines beschikken over verschillende technieken om de was goed schoon te krijgen. Eén van de functies is SteamCure, door vlekken met stoom te bewerken weken ze makkelijker los en wordt je kleding schoner. Een andere functie is AntiCrease, door aan het einde van het wasprogramma de trommel regelmatig te draaien voorkom je kreukel in je kleding.
Beko wasmachines aanbod
Selecteer een Beko wasmachine en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasmachines
€500 - €750 wasmachines
€750 - €1000 wasmachines
€1000 - €1500 wasmachines
> €1500 wasmachines

Vulgewicht: 7 kg 8 kg 9 kg 10 kg
Energieklasse: A B C D
Geluidsklasse: A B C
Maximale centrifugesnelheid: 1400 rpm 1600 rpm
Bijzonderheden: Stoomprogramma Wifi
Selecteer een filter
Ervaringen met Beko wasmachines
Er zijn 16 ervaringen over Beko Wasmachines. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster11 ervaringen
“Maakt zeer veel geluid”
Door HarrijM op zaterdag 18 mei 2024
Bonkt hevig.... Stopt tijdens programma en dat voor een machine van 1 jaar. Absoluut de slechtste wasmachine die ooit gehad hebben. Monteur is ooit geweest en voetjes afgesteld ( stonden al ok ) en nu 20 kg gewicht op de machine gelegd om hem op z'n plaats te houden. Zou er zo de brand in steken eerlijk gezegd
“Tevreden met de service”
Door Logtenberg Lichtenvoorde op zondag 26 nov 2023
Heel keurig geholpen door Ron prettig man precies optijd snel was de wasmachine weer klaar mijn complimenten.
“Een aanrader”
Door Ed Baauw op donderdag 13 apr 2023
Ik heb mijn Beko wasmachine nu 21 jaar en ben nu pas aan een nieuwe toe. Hij heeft het altijd prima gedaan, zonder problemen. Ik draaide twee maal per week een was. Nu begint hij te lekken, dus tijd voor een nieuwe. Mijn volgende zal zeker weer een Beko zijn. Hoe lang deze meegaat ga ik zien. Prima product, ik raad dit ook aan.
“Slechte service”
Door Hageman op woensdag 22 mrt 2023
Wasmachine gooit water eruit en niet een klein beetje en centrifugeert niet, volgens monteur komt dit door gebruik van pods, deze worden dus niet meer gebruikt en de machine is helemaal schoon gespoeld zoals we moesten doen van de monteur er word minimaal wasmiddel gebruikt en het probleem is nog steeds, weer gebeld naar Beko en mijnheer was alles behalve vriendelijk en liet ons niet uitpraten het bleef de schuld van de pods en klaar.en als er een monteur langs kwam dan konden we er eigenlijk wel rekening mee houden dat er een rekening aan vast zat want ja het is het woord van hun tegen dat van ons, als hij nog sporen van wasmiddel zou vinden werd er een rekening gestuurd. Nou laat maar dat geld word wel bij een nieuwe machine gelegd en dat word in ieder geval geen Beko
Voor ons nooit geen Beko apparaat meer in huis.
“Maakt veel lawaai en wast niet schoon”
Door P kampijon op vrijdag 9 dec 2022
Slechte wasmachine die er is gewoon rommel de mijne is net een vliegtuig kan hem in de kamer horen centrifugeren en wast ook niet schoon en draait ook veel te lang duurt bijna 3 uur voor die klaar is nooit weer een beko.
“Waardeloze service”
Door Metin op zaterdag 9 apr 2022
Een wasmachine van Beko gehaald. Na 1jaar en 10mnd begonnen de kuren en rare geluiden op te komen. Had mediamarkt gebeld (wegens corona kon ik niet langsgaan). zei konden niks voor mij betekenen, ik moest de klantenservice van Beko zelf benaderen. Ze waren telefonisch niet bereikbaar en via de mail kreeg ik nooit een reactie terug. In het kort waardeloos. Toen de garantie de 2 jaar ondertussen was verstreken en de garantie verlopen was kon ik ondertussen wel langs bij de mediamarkt. En je kan het wel raden. Ik heb totaal geen hulp of begrip gezien, het zijn allemaal huichelaars. Mensen koop nooit een Beko. Slecht spul en waardeloos service.
“Ben zeer gehecht aan mijn Beko”
Door Sonja Bron op donderdag 10 mrt 2022
Mijn wasmachine van Beko is 10 jaar oud en wast nog goed het is een 6 kg trommel en ben zeer aan haar gehecht hoop dat ze nog een paar jaar meegaat en daarna koop ik weer een Beko!
“Sterke rubber stank”
Door james williams op woensdag 9 feb 2022
20 januari deze wasmachine gekocht en gedurende drie dagen gebruik krijgen wij steeds meer een sterke rubber stank in de kamer.....na twee weken komt vandaag, 9 februari een brand nieuwe direkt van Beko en bij de eerste wasbeurt en daarna bij de tweede wasbeurt gelijk de zelfde stank en dus nu wonen wij verder in half ons appartement.......
“Geen Beko meer”
Door rinus op dinsdag 11 jan 2022
Luid, langzaam, lekkages, dosering, onstabiel, 1e en laatste, geen BEKO meer...
“Monteur komt maar niet”
Door F c op dinsdag 9 nov 2021
Kapotte wasmachine al met n jaar oud! Monteur na 3 weken nog niet! De behandeling aan de telefoon door de technische dienst, is brutaal en onbeschoft. Men zegt ook gewoon dat het hen niet interesseert wat je als klant er van vindt.
“Zeer slechte reparatie afhandeling”
Door Filiz op woensdag 25 aug 2021
Reparatie afhandeling zeer slecht, wat onder garantie valt wordt niet aanvaard, juist om er onderuit te komen wordt er van alles verzonnen. Nooit meer een beko hij is nog niet twee jaar oud. €350 betaald voor anderhalf jaar gebruik zonde van mijn geld .
“Wordt niet geluisterd”
Door Marty Jongsma op maandag 9 aug 2021
Dat ik er niet vanuit kan gaan dat dat het programma duurt zoals aangegeven. Beko geeft aan dat ik dan teveel waspoeder gebruik, wat zeker niet zo is . ook kan ik geen wasverzachter gebruiken want die spoelt hij al bij de eerste wasbeurten weg, voorzever ik geleerd heb moet dit in het laatste spoelwater. maar volgens Beko is dit normaal. ik was al 52 jaar dit heb ik nog niet meegemaakt. Ik zal dan ook niemand een Beko wasmachine aanraden. Als je in de winkel komt of dat je naar de Beko belt je krijgt altijd hetzelfde riedeltjes te horen men luisterd nooit naar je.
“Machine in onbalans”
Door Vinke op vrijdag 14 mei 2021
Hebben wasmachine nu 2 jaar en hebben monteur al 2 x gehad omdat wasmachine in onbalans was en de boel was losgetrild. Nu nadat garantie is verstreken opnieuw de boel losgetrild alleen nu willen ze niet meer langskomen.
“Bevalt prima”
Door Martijn op maandag 28 dec 2020
De wachmachine (beko wtv7724xsw1) bevalt prima. Na wat enkele klantjes, wat overigens netjes is opgelost, doet hij het perfect
“Centrifugeren werkt niet goed”
Door c oude alink op zaterdag 28 nov 2020
Na aanschaf 2 jaar gefunctioneerd, toen begonnen de kuren. Bij kleine wasjes centrifugeerde het apparaat niet meer. Oorzaak onbalans. Conclusie van beko was dat er alleen volle en half volle wassen gedraaid konden worden. Waarom dan het delicate programma voor een delicate trui? Kan dus niet. Bijzonder dat het in de eerste 2 jaren wel kon en nu plots niet meer. Voor ons geen beko meer. Bezint eer ge begint.
“Nooit meer”
Door Neeke72 op dinsdag 18 aug 2020
Mijn machine is sinds de eerste dag al niet in orde, nu naar 8 maanden is ie echt, stuk en dan krijg je te horen dat de monteur pas over 1,5 week kan komen, geen machine, geen vervanging, extra kosten voor de wasservice, Beko voor mij nooit meer
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.