Feedback
5,5

Ikea

Score uit 10 ervaringen
Productcategorie
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Ikea. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Verwarmt onvoldoende”
Door Robert op dinsdag 28 dec 2021
IKEA Tillreda, eenvoudige vrijstaande magnetron, P20 ltr. Voldoet niet, verwarmt onvoldoende.
“In de kou”
Door Judith op zaterdag 18 sep 2021
2013 Ikea keuken gekocht. In 2017 koelkast Frostig stuk en na 8 weken omgeruild voor Häftig, beiden Electrolux. Nu deze ook stuk. Ikea geeft niet thuis. Zogenaamd is niet opnieuw 5 jaar garantie van toepassing. Ik vermoed dat het montagebedrijf niet goed geplaatst heeft. Van mijn vorige inbouwkast was de bodem helemaal weggerot door vocht. Coulance kent IKEA niet. Ze beweren dat ik nu maar 2 jaar fabrieksgarantie heb ipv 5. Zowel koelkast als vriezer doen het niet meer. Electrolux vindt het vreemd maar raad me aan een nieuwe te kopen omdat reparatie net zo duur uit zal komen. Ik koop nooit meer bij IKEA een keuken of iets anders duurs. Waardeloos en om in het thema te blijven: ik voel me in de kou staan maar dan in slechte zin
“Niet tevreden”
Door Marjolein op woensdag 5 mei 2021
De Anratta zelfreinigende oven met telescooprails gekocht bij de keuken maar helaas maar op 1 rail de telescoopfunctie. Ook de turbogril niet te vinden. Gebruiksaanwijzingen voor alle apparatuur erg onduidelijk.
“Geen aanrader”
Door Jeannine op maandag 3 mei 2021
We raden de apparatuur van Ikea niet aan. Je betaalt relatief veel voor slechte apparaten van Electrolux met totaal geen service. Een binnen het jaar spontaan afgebroken kunststof pal in de combimagnetron van 700 euro werd door Electrolux afgedaan als gebruikersschade. Hierdoor werken magnetron en heteluchtoven niet meer. Electrolux wil voor 200 euro de schade komen herstellen. Ikea neemt geen enkele aansprakelijkheid. Mijn advies koop alsjeblieft je apparatuur elders. Voor een paar honderd euro meer heb je absolute topmerken als Bosch, Siemsens, Samsung.
“Hygienisk vaatwasser”
Door G. de Deugd-Veldman op zaterdag 26 dec 2020
Wij hebben de Hygienisk vaatwasser sinds een maand in gebruik. De afwas is niet droog als het programma klaar is. Als ik de deur open doe is de machine amper warm. Pas de volgende dag is de afwas redelijk droog. Wij hebben voor de vaatwasser gekozen omdat we alle apparatuur bij de nieuwe keuken van Ikea erbij gekozen hebben.
“Goed”
Door Corine op woensdag 27 mrt 2019
We hebben de hygienisk inbouwvaatwasser. Bevalt goed tot nog toe.
Ervaringen die erg lijken op de 6 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.