Feedback
7,4

Bauknecht

Website: www.bauknecht.nl
Bedrijfsomschrijving
Bauknecht begon in 1919 als Duits bedrijf dat zich specialiseerde in motoren voor de agrarische markt. Het is opgericht door de Duitser Gottlieb Bauknecht. Na de Tweede Wereldoorlog gaat het bedrijf keukenapparatuur en witgoed produceren. In de jaren 80 raakt het bedrijf in financiële problemen. Sinds 1989 maakt Bauknecht onderdeel uit van de Whirlpool Corporation. De collectie van Bauknecht bestaat uit keukenapparaten, wasmachines en drogers.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 549 tot € 549
31 ervaringen (vandaag)
7,4
Ovens
€ 547 tot € 629
25 ervaringen (vandaag)
€ 399 tot € 1.169
19 ervaringen (2 weken geleden)
€ 561 tot € 561
48 ervaringen (vandaag)
€ 197 tot € 999
28 ervaringen (vandaag)
7,7
Vriezers
n.b.
7 ervaringen (2 weken geleden)
€ 548 tot € 649
3 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
-
n.b.
21 ervaringen (vandaag)
Ervaringen
Er zijn 183 ervaringen over Bauknecht. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren71 ervaringen
4 sterren58 ervaringen
3 sterren8 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster26 ervaringen
“Bevalt goed”
Door Marleen op vrijdag 4 dec 2020
Vaatwasser Bauknecht typenummer BKIC3C26. Gekozen producten bevallen goed tot nu toe. Een kleine mindere bijkomstigheid is dat op de display de tekentjes minder goed zichtbaar zijn, omdat ze niet verlicht worden.
“Tevreden”
Door Dick op donderdag 19 nov 2020
Wij hebben onze apparatuur gekozen van Bauknecht. Vaatwasser tevreden over.
“Niet helemaal tevreden”
Door Dick op donderdag 19 nov 2020
Wij hebben onze apparatuur gekozen van Bauknecht. Vrieskast niet geheel tevreden over.
“Apparaat wordt erg vochtig”
Door Van kommer op zondag 15 nov 2020
Waarom wordt het app heel nat als je iets opwarmt zoals melk of bevroren spullen. Ook na eerst het ontdooit te hebben, en dan opgewarmd zoals beschreven. Ik bedoel ook heel vochtig.
“Super”
Door Mick op zaterdag 14 nov 2020
Wij gebruiken de volgende apparatuur: Koelkast Bauknecht: bevalt super
“Goed”
Door Mick op zaterdag 14 nov 2020
Wij gebruiken de volgende apparatuur: Vaatwasser Bauknecht: bevalt goed.
“Mooi design”
Door Joey op vrijdag 13 nov 2020
We hebben alles van het merk Bauknecht. Twee combiovens. Het design vonden we mooi en past mooi bij elkaar. Daarbij hebben alle apparaten luxe opties zoals een crisp functie op de ovens. Vooralsnog werkt alles goed. Alleen het touchscreen van de ovens reageert weleens traag. Verder geen minpunten.
“Erg tevreden”
Door Juan op zondag 8 nov 2020
We hebben gekozen voor bauknecht apparatuur. Maar zijn er erg tevreden over. Inductie kookplaat werkt bijna als met gas zo makkelijk. Had wel wat uitleg van de aparaten kunnen gebruiken. Een korte instructie was handig geweest.
“Valt erg tegen”
Door Kathy op zondag 11 okt 2020
Wij hebben een kookplaat van Bauknecht. De keuze voor deze apparaten valt ons helaas erg tegen. Voor ons in de toekomst helaas geen Bauknecht meer. Ook de service vanuit Bauknecht valt erg tegen.
“Valt erg tegen”
Door Kathy op zondag 11 okt 2020
Wij hebben de ovens van Bauknecht. De keuze voor deze apparaten valt ons helaas erg tegen. De apparatuur erg veel herrie. De ovens ratelen vanuit de motor erg hard ( hier komt nog een monteur voor). Voor ons in de toekomst helaas geen Bauknecht meer. Ook de service vanuit Bauknecht valt erg tegen.
“Niet tevreden”
Door Erik V. op donderdag 1 okt 2020
Hebben dit apparaat nu 9 maanden in bezit. Al vele malen (ongeveer 20 keer) het apparaat moeten resetten door de stroom er even helemaal af te halen. Het probleem is namelijk dat een zelfopgeslagen programma ineens veranderd is kwa tijdsduur of helemaal uit het geheugen is. We hadden 1 minuut en 50 seconden geprogrammeerd en dit veranderd dan soms spontaan in 1 minuut. Ook komt het regelmatig voor dat het programma nadat het is uitgevoerd er meteen erachteraan 1 minuut extra wordt toegevoegd. Met overkoken als gevolg. Ook al regelmatig gehad dat we in het menu aan het zoeken zijn, en dat het apparaat vastslaat. Dus dat er dan geen enkele toets meer werkt. Bauknecht monteur is erbij geweest maar schuift het af door te zeggen dat Bauknecht regelmatig de software updatet via internet en dat we daar op moeten wachten.
“Veel lawaai”
Door Willem Jan op donderdag 1 okt 2020
Dit zijn mijn ervaringen met deze apparaten. De apparaten die wij gekozen hebben zijn bijna allemaal van Bauknecht. De apparaten bevallen in algemeen goed alleen de afzuigkap van Bauknecht maakt veel lawaai deze komen ze binnenkort vervangen
“Prima”
Door Marjan op zondag 27 sep 2020
Wij hebben een koelkast Baukecht, prima.
“Lang wachten”
Door Sharda op dinsdag 15 sep 2020
Wij hebben een combi oven en magnetron. Helaas is deze vanaf juni stuk. Wij worden maar bezig gehouden door de service monteur, hij heeft een onderdeel besteld. Komt er een andere monteur met het onderdeel om het te plaatsen. Naw zegt hij mijn collega heeft iets verkeerd besteld. Naw weer wachten. Hij besteld weer een ander onderdeel en die is nu net geplaatst. Naw wat denk je monteur is vertrokken en na 1 dag doet deze het weer niet. En nu komt er een monteur in oktober. Dus vanaf juni. ☘ Naw dat was mijn verhaal. Slechte service best jammer.
“Bevalt prima”
Door GJM op maandag 14 sep 2020
De volgende apparaten zijn bij onze keuken geleverd. Alle apparaten zijn van het merk Bauknecht. We hebben de volgende type nummers: Koelkast KRIE 1122 A+. De apparaten bevallen prima. Wij hebben zelf niet bewust gekozen voor het merk Bauknecht maar hebben ons door de keukenleverancier laten adviseren.
“Uitstekend”
Door Jan op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben gekocht: inductie kookplaat/ A++ van Bauknecht ETI1750NE. Bevalt uitstekend. Keuze op basis van kwaliteit
“Goed”
Door Jan op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben gekocht: multi functionele over/energieklasse A+ van Bauknecht BIK7CH8VSPT. Bevalt goed. Keuze op basis van kwaliteit
“Prima”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Koel/vriescombinatie KGIE 2184 A++ Bauknecht. Bevalt prima.
“Kromgetrokken rooster”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Geïntegreerde Bauknecht combimagnetron: RVS - EMEK7 CP545 PT. Bevalt prima, helaas bij het bakken van een product op 200 graden was het rooster al krom. Hierdoor zakt het rooster steeds weg. Voor de magnetron wordt nogmaals contact opgenomen met de klantenservice wat ze als oplossing bieden.
“Weer een Bauknecht”
Door Carla op zondag 23 aug 2020
Nu, na 25 jaar is mijn vaatwasser met pensioen. Dus ja, wat moet ik meer zeggen. Wil perse weer een Bauknecht
“Dik tevreden”
Door Kevin op zondag 16 aug 2020
De vaatwasser is een Bauknecht, welke net nieuw was en is overgezet uit onze vorige keuken. Na een jaar gebruik zijn we over alle apparaten dik tevreden. Alles werkt intuïtief en storingsvrij.
“Prima kookplaat”
Door Hans op zondag 19 jul 2020
kookplaat: Bauknecht ETI165ONE: prima plaat (inductie), makkelijke bediening
“”
Door Hans op zondag 19 jul 2020
vaatwasser: Bauknecht GMX5010: geen visuele indicatie wanneer vaatwasser klaar is (alleen piepjes); deurveren kraken enorm bij open- en dichtdoen
“Kapot onderdeel”
Door Fam. Smallenbroek op dinsdag 14 jul 2020
Ooit vaatwasser aangeschaft met extra garantie tot 8 jaar. Vaatwasser gaat na 6 jaar stuk, interne slang kapot Wordt weken aan het lijntje gehouden dat onderdeel uit Italië moeten komen en niet leverbaar is. Je moet er steeds zelf achteraan, geen portaal of mail met status ofzo. Iedere keer werd de leverdatum verschoven. Na 2 maanden hebben we uiteindelijk maar een nieuwe vaatwasser aangeschaft, geen Bauknecht of Whirlpool rommel meer!
“Te vaak defect”
Door H. Folkers op maandag 13 jul 2020
Wij hebben nu 1 jaar een combi magnetron/oven. Hij is nu al voor de 4e keer defect, het display smelt gewoon naar beneden. Als je belt met de servicedienst krijg je te horen dat het erg druk is en dat de monteur over 6 weken komt. Ik vindt dit absoluut niet acceptabel.
“Langer vers”
Door Annemieke op donderdag 9 jul 2020
De koelkast is van Bauknecht. De groentelades houden de producten oprecht langer vers.
“Functioneert”
Door Annemieke op donderdag 9 jul 2020
De vaatwasser is van bauknecht. Die doet wat ie moet doen.
“Absoluut tevreden”
Door Olivier op maandag 6 jul 2020
Vaatwasser is van Bauknegt. Tot nu toe absoluut tevreden, zowel qua merk als functioneren.
“Zeer stil”
Door Erik op zondag 5 jul 2020
Ik heb de volgende apparaten gekocht: Koelkast: Bauknecht KRIE1001. Eén van mijn eisen voor een inbouwkoelkast met nishoogte van 88 cm. was elektronische temperatuurregeling. Daarin is niet heel veel keuze, daarom viel de keuze op deze Bauknecht. Alle apparatuur bevalt tot nu toe zeer goed, maar ik heb alles natuurlijk nog maar twee maanden in gebruik dus het is een beetje lastig om al uitgebreide reviews te geven. De koelkast werkt zeer stil, blijft qua temperatuur netjes tussen 3 en 5 graden en is, hoewel iets minder ruim dan mijn oude koelkast, voldoende ruim voor mijn éénpersoons huishouden. De indeling had wel iets praktischer gemogen, er passen maar twee hoge flessen in maar voor mij is dat wel voldoende. Hoewel 4 graden de norm is voor het bewaren van voedsel is dit de koudste instelling op de regelaar.
“Heel tevreden”
Door Corry op woensdag 17 jun 2020
Combi Oven / Magnetron Bauknecht (EMPK7CD645PT). Wij zijn heel tevreden over deze apparaten. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
“Nooit meer”
Door Phlip op woensdag 10 jun 2020
Ben niet tevreden over de Bauknecht vaatwasser. Vaat vaak niet schoon en nat. Nu storing na 3 jaar, reparatie kost €180 (dat weet mn klaarblijkelijko voorhand). De monteur komt over 4 weken. Slechte service en communicatie. Zo gaf ik de storingscodes door, paar keer herhaald door de telefoon en zag dat ze alsnog verkeerd op de reparatieopdracht stond en kon dit niet via de mail doorgeven. Is wel stil als hij draait, uh en ja nu helemaal natuurlijk. Nooit meer een Bauknecht vaatwasser
“Weinig meedenkend bij schade”
Door Merijn Wopereis op vrijdag 1 mei 2020
Zeer teleurstellend, beloftes worden niet nagekomen en ook niet achteraf hersteld.
Moeizaam om in contact te komen zodra Whirlpool aan zet is... Wij hebben in onze keuken prachtige en goede apparatuur van Bauknecht. De kookplaat ging stuk door een pan die erop is gevallen. De verzekeraar vergoed dit mits op de rekening staat vermeld hoe deze schade is ontstaan. Vooraf was dit geen enkel probleem en ze zouden het vermelden op de factuur. De factuur kregen we uiteindelijk zonder reden van ontstane schade, na veelvuldig bellen en mailen kwam er na 6 weken een kort bericht dat de rekening zo is en blijft, 'het is zoals het is en niet anders'. Wij zijn erg teleurgesteld en kopen geen apparatuur meer uit de Whirlpool groep. Nadat ik mijn ervaring op trustpilot heb geplaatst kon er ineens wel opnieuw gekeken worden naar mijn situatie. Ze trekken nu mijn schade in twijfel. Dus naast bovenstaande word ik ook nog aangemerkt als 1 of andere oplichter. Terwijl zij dit zijn in deze!
“Slechte service”
Door Arjan op donderdag 30 apr 2020
Wat een kut service! Nog nooit zo slecht geholpen om iets op te lossen! Ben helemaal klaar met dit bedrijf! Raad ook niemand aan om maar iets te kopen van whirlpool of bauknecht!

Aanvulling ontvangen 30 april 2020: Monteur vanmiddag geweest na weken met de hand af te wassen. Monteur kwam erg sacherijnig over! Conclusie van de monteur code 15 en dat zou betekenen dat de afvoerslang achter de vaatwasser omhoog moest gehaald worden. Vroeg aan de monteur of hij dat kon maken maar kreeg als antwoord dat, dat niet zijn afdeling is! Ik heb de slang omhoog gehangen en nog steeds code 15! Dus nog steeds niet verholpen! klantenservice gebeld en uitgelegd maar ook door hun niet geholpen want moet morgen terug bellen voor een nieuwe afspraak!
“Slechte service”
Door siemers op woensdag 29 apr 2020
gaat snel kapot en een monteur laten komen om hem te repareren duurt een maand. Slechtere service kun je niett leveren
“Erg tevreden”
Door Herman op dinsdag 21 apr 2020
Onze wandschouw afzuigkap is van Bauknecht. We zijn erg tevreden tot nu toe!
“Bevalt goed”
Door Suzanne op maandag 20 apr 2020
Gekozen voor een koelkast van het merk bauknecht. Alles bevalt goed!
“Uitstekend”
Door John op zaterdag 11 apr 2020
We hebben een koelkast van bauknecht. Alles bevalt uitstekend.
“Zeer tevreden”
Door Ineke op vrijdag 13 mrt 2020
Hieronder de kenmerken van de apparaten van onze nieuwe keuken: Bauknegt vaatwasser BKI03T321LMXA. We zijn zeer tevreden over onze apparaten.
“Tevreden”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
De kookplaat die is van Bauknecht met SCHOTT CERAN. Ik ben tevreden over alles.
“Nieuwe inbouwvaatwasser”
Door Lisa op dinsdag 10 mrt 2020
Nieuwe vaatwasser doet het meteen niet na installatie. Wij merken dit op tijdens het verbouwen als we hem de eerste keer aan willen zetten. Een klantenservice medewerker gesproken die amper te verstaan is. Kunnen ze pas op 2 april een monteur sturen! Zitten we dus een maand zonder vaatwasser! Te belachelijk voor woorden, hele slechte service.
“Slecht apparaat”
Door Mia de Wit op vrijdag 7 feb 2020
Wij hebben 5,5 jaar geleden een keuken met bauknecht apparatuur gekocht. Vaatwasser GSXK 6204A2. Wat een slecht apparaat. Vaat is vochtig en alles moet een voor een gecontroleerd worden of het schoon is. Wat er achter blijft is peterselie, suiker, aardappelzetmeel tussen vorken en op borden, smeerkaas op messen, vla of yoghurt in schaaltjes. iedere keer als een monteur langskomt 60 euro voorrijkosten en er is niks gerepareerd. Voor mij nooit geen Bauknecht meer. Zelfs klantvriendelijk is ver te zoeken Heb altijd Bosch apparatuur gehad waar ik zeer tevreden over was.
“Niet tevreden”
Door Marian du Bois op dinsdag 4 feb 2020
Bauknecht Model EMPK3 4545IN. Sinds enkele weken in gebruik. De vorige was ook van Bauknecht met simpele 2knops bediening, magnetron,grill en crisp werkte prima. Nu het nieuwe app. met dezelfde functie plus oven. Vandaag de crispfunctie uitgetest, resultaat slecht. Pizza was hard een taai. Wat met de oude wel kon; is alleen de crisp gebruiken, nu is het een combinatie auto-crisp-hete lucht, Je ziet het product oa koken en later bakken. Waardeloos dus althans de pizza. Opwarmen met 900 w duurt tegenwoordig ook langer. Een oude magentron die ik in de caravan gebruik doet het sneller. Moet nog diverse functies uitproberen, vrees met grote vrezen.
“Goed”
Door Aart op dinsdag 7 jan 2020
De afzuigkap is van Bauwknecht, die zijn tot op heden goed.
“Zijn het zat”
Door Syl snider op zondag 5 jan 2020
In 2013 nieuwe keuken geïnstalleerd met Bauknecht koffiemachine, bauknecht combi magnetron en bauknecht vaatwasser. Koffiemachine heeft inmiddels al 4 maal bij een reparateur gestaan. We zijn het zat en hebben een nieuwe koffiemachine aangeschaft. Niet van Bauknecht natuurlijk! De service van Bauknegt is niet te betalen.
“Heel tevreden”
Door Peter op vrijdag 22 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een afzuigkap van het merk Bauknecht.( dit voor het uiterlijk van de kap ) We zijn hier heel tevreden over.
“Probleem met tijdklok”
Door S hendriks op zondag 17 nov 2019
We hebben sinds 4 weken de bauknecht combi magnetron EMPK7CT645PT. De tijdklok van de turboheteluchtoven kan maar tot 12 minuten worden ingevoerd en loopt vervolgens niet terug...Herkent iemand dit probleem?
“Prima”
Door Gwen op donderdag 7 nov 2019
We hebben de wandafzuigkap van het merk Bauknecht. Vooralsnog bevalt alles prima!
“Te vaak storing”
Door Sitskoorn op woensdag 23 okt 2019
Wij hebben sinds 3 jaar een vaatwasser van Bauknecht als onderdeel van een nieuwe keuken. Inmiddels al 5 keer storing gehad. Ondanks de 5 jaar garantie kost elke keer als de monteur komt € 60.00 voorrijkosten. De communicatie hierover met whirlpool is beneden pijl. Nooit meer Bauknecht/Whirlpool apparaten.
“Heeft wat problemen”
Door Ruud op donderdag 10 okt 2019
Afzuigkap van bauknecht. Afzuigkap heeft momenteel problemen met de tiptoetsen.
“Vind het niets”
Door J. op zondag 15 sep 2019
Ik ben niet tevreden over de vaatwasser, hij wast absoluut niet goed. Koop nooooit meer bauknegt vaatwasser, ook de indeling is echt niet naar behoren
“Goed maar kan beter”
Door Pot op maandag 2 sep 2019
De koelkast is van Bauknegt. Het bevalt erg goed. Maarde boekjes van de gebruiks aanwijzingen mogen wel iets uit gebreider en duidelijker. En het doorgeven van de nummers voor de garantie bewijzen vond Ik een probleem. Maar ik heb het zelf opgelost door er foto s van te maken en toen kon ik de nummers zien. Want die stickers zitten op lastige plekken
“Gebruiksaanwijzing kan beter”
Door M. op vrijdag 30 aug 2019
We hebben een Bauknecht stoomoven gekocht. De Stoomoven is ons aanbevolen en het kookresultaat is zeer goed. Wel vraagt de bediening en het gebruik wat ervaring en helaas is de uitleg van de gebruiksaanwijzing van Bauknecht onvoldoende.
“Erg tevreden”
Door Jeroen op donderdag 1 aug 2019
Wij hebben gekozen voor twee inbouw combi ovens met crisp functie van bauknecht (BIK9) erg tevreden mee.
“Miskoop”
Door Jeroen op donderdag 1 aug 2019
We hebben een vaatwasser van bauknecht, hier zijn wij minder tevreden over. De borden passen er niet in, als je deze op het onderste rek zet komt het draai gedeelte wat spoelt er tegen aan zodat het niet schoon wordt. Ook voelen de rekken allemaal slap aan en wordt de vaat niet droog. Wat ons betreft echt een beetje een miskoop.
“Heel goed”
Door Evert op woensdag 31 jul 2019
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht zoals inductiekookplaat Alles bevalt heel erg goed!
“Goed”
Door Wim op woensdag 31 jul 2019
Het merk dat voor de vaatwasser is gekozen heet Bauknecht. Alles funktioneert goed.
“Storing”
Door Wim op woensdag 31 jul 2019
Het merk dat voor de afzuigkap is gekozen heet Bauknecht. De afzuigkap heeft al een storing gehad en veroorzaakt nog regelmatig storing.
“Prima”
Door Angelina op vrijdag 31 mei 2019
Wij hebben 3 bauknecht producten waaronder inductieplaat. De keuzes bevallen tot nu toe prima we hebben het nog niet zo lang dus tijd gaat het leren.
“Tevreden”
Door K.N.N. op zaterdag 27 apr 2019
Wij hebben de magnetron van Bauwknecht. Daar ben ik tevreden over.
“Niet zo”
Door K.N.N. op zaterdag 27 apr 2019
De vaatwasser is van het merk Bauwknecht, dit is de enige waar ik niet zo tevreden over ben.
“Prima”
Door Tessa op vrijdag 8 mrt 2019
Bauknecht combi oven en dat bevalt prima.
“Mindere puntjes”
Door Henk op woensdag 6 feb 2019
Bauknecht KVIE1103 inbouw koelkast. We hebben wel een paar puntjes die wat minder zijn. Wij vinden dat de koelkast niet zo heel erg koud wordt. Verders hebben wij geen klachten.
“Defect apparaat”
Door Sandra op woensdag 12 dec 2018
Begin augustus een Bauknecht EMCHT9145iXL combi magnetron aangeschaft. Helaas was deze binnen een week al defect. Direct Bauknecht ingeschakeld maar deze kon het apparaat niet repareren en had ook geen oplossing, we moesten maar afwachten op een software update, maar wanneer die zou komen was niet bekend. Heb toen contact gelegd met de winkel, alles uitgelegd en hij heeft contact opgenomen met Bauknecht / Whirlpool. Wat ons niet lukte is hem wel gelukt.....Resultaat.... het apparaat wordt netjes omgeruild voor een nieuw wel goed werkend apparaat. :-) Wat een top service.
“Uitstekend”
Door Kok op vrijdag 21 sep 2018
Wij hebben een complete kastenwand inclusief integreerbare koelvriescombinatie van het merk Bauknecht. Deze bevalt ons uitstekend!
“Prima”
Door Els op maandag 18 jun 2018
Volgende apparaten: bauknegt oven is prima
“Goed”
Door Janny op maandag 18 jun 2018
Ovens....bauknecht....bevallen goed
“C merk”
Door zomerzon op vrijdag 8 jun 2018
Bauknecht is na de overname van whirlpool een C klasse merk geworden, onze voorgaande Bauknecht was een topper toen Bauknecht nog Bauknecht was gekocht rond 2005 toen we 2,5 jaar terug de Baunecht bovenlader kochtten , kochtten we een Whirlpool zonder dat we het wisten , na 26 maanden begon het bovendeksel aan de scharnierzijde enorm te roestten, garantie kregen we niet omdat we de 24 maanden gepasserd waren, Nu na 3,5 jaar is het bovendeksel compleet doorgeroest en afgebroken , een kostenpost van kleine 200 euro waar we niet meer omheen kunnen. Ik vind het ronduit schandaling dat ze je na 24 maanden helemaal laten zakken. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen
“Top segment”
Door Andre op woensdag 23 mei 2018
Ik heb gekozen voor Bauknecht een top segment van Philips/Wirlpool. KGIE2184A++ Koel/Vries combi. Ze bevallen prima. Alles werkt naar behoren en blijft ook werken.
“Prima”
Door Evert op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben alle apparaten van bauknecht. De oven bevalt prima.
“Prima”
Door Evert op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben alle apparaten van bauknecht. De spullen bevallen prima alleen vinden we de handleiding van de oven erg beknopt.
“Bevalt goed”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
De afzuiging is van Bauknecht. Deze bevalt zeer goed.
“Erg tevreden”
Door Mia op zondag 29 apr 2018
Baumatic gaskookplaat BGP6501X Tot nu toe ben ik erg tevreden. Al moet ik nog wel wennen aan de gaskookplaat , terwijl ik normaal altijd op gas gekookt heb ,deze gasplaat blijft behoorlijk doorkoken ondanks de kleinste pit en het gas helemaal laag staat moet ik er nog een sudderplaat op leggen om het gas laag te houden, Maar verder tevreden.
“Naar tevredenheid”
Door Ivo op vrijdag 27 apr 2018
De Bauknecht BIO3T323PE6M (vaatwasser) werkt tot nu toe naar tevredenheid. Echter ik heb inmiddels al bijna 5 maanden een geschil over de koelkast en de afzuigkap van Bauknecht.
“Doorbranden”
Door Ivo op vrijdag 27 apr 2018
Bauknecht DBHBS63LLIX (afzuigkap). Ik heb inmiddels al bijna 5 maanden een geschil over de apparatuur. Het bedieningspaneel op de afzuigkap brandde al na een maand door. De winkel en de fabrikant weigeren tot nu toe te vervangen. Dit apparaat en het merk bevallen me dus totaal niet.
“OK”
Door Robbert op vrijdag 6 apr 2018
Diverse apparatuur onder meer Inductie Bauknecht (kookplaat). Allemaal helemaal OK
“Bevalt”
Door Konrad op woensdag 28 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor een Bauknecht vaatwasser. Dit product bevalt tot nu toe erg goed.
“Inducatie bevalt super goed”
Door Marion op dinsdag 27 feb 2018
Wij hebben gekozen voor Bauknecht. Wij hebben ook zeer bewust gekozen om van gas over te stappen op Inductie om te koken. Dit bevalt super goed en zou veel breder in de markt moeten/ kunnen zetten. Aanhaken op de gasloze toekomst. Dat heeft nu het momentum. We hebben de kookplaat ETI 1740/1IN
“Prima”
Door Marion op dinsdag 27 feb 2018
Koelvriescombi KGIE2184A++. Prima lekker ruim. mooie grote groentenla; vriesruimte voldoende.
“Deed het niet vanaf de start”
Door Marion op dinsdag 27 feb 2018
Aan ons is verkocht de BMES8145PT. Vanaf het begin deed ie het niet. Omdat ik alle apparatuur op 5 jaar garantie heb afgesloten bij Bauknecht is er eerst een zeer vakkundige monteur geweest, een keer of drie. Kreeg 'm ook niet aan de praat nadat er allerlei onderdelen waren vervangen. Uiteindelijk is ie omgewisseld en hebben we nu type BMTS9145IXl staan. Bevalt goed, maar is ook mooier en strakker. Dat apparaat hadden ze ons achteraf eigenlijk gelijk moeten aanbieden. Geluk bij een ongeluk is dat we van de monteur veel informatie hebben ontvangen over het schoonmaken van alle apparatuur. Zo gedetailleerd zijn ze niet op de hoogte bij de winkel en kan misschien ook niet. Maar nu zijn we ook blij met Bauknecht en de prima service die ze bieden.
“Goed”
Door Menno op dinsdag 27 feb 2018
De apparaten (Bauknecht) functioneren over het algemeen goed. Betreft onder meer een oven.
“Klachten over de vaatwasser”
Door Menno op dinsdag 27 feb 2018
De apparaten (Bauknecht) functioneren over het algemeen goed, echter de vaatwasser heb ik toch wel klachten over. We vinden dat hij niet goed afwast en de laden lopen niet soepel.
“Bevalt prima”
Door Annemarie op dinsdag 6 feb 2018
Voor in de keuken gekozen voor Bauknecht grote koelkast 141 liter. Apparaten bevallen prima
“Lastiger met instellen”
Door Annemarie op dinsdag 6 feb 2018
Voor in de keuken gekozen voor Bauknecht heteluchtoven. Apparaten bevallen prima alleen instellen hete lucht oven is moeilijk.
“Condensprobleem”
Door Claes werner op maandag 15 jan 2018
Wij hebben dit type vaatwasser en kort na de aankoop trad er een condensprobleem op! Reeds tweemaal nagezien en nieuwe rubbers en dichtingen gestoken maar geen resultaat enkel beschadiging van het houten paneel van de keuken wegens de condensvorming! Met ons vorige toestel van Siemens nooit problemen gehad!
“Werkt goed”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Koelkast met vriezer combi, en een gewone koelkast, beide van Bauknecht. De apparatuur bevalt prima en werkt goed. Ziet er ook zeer fraai uit.
“RVS Afzuigkap”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Afzuigkap, gaskookplaat, en allerlei andere apparatuur van Bauknecht. De apparatuur bevalt prima en werkt goed. Ziet er ook zeer fraai uit. maar ...... de gaskookplaat en afzuigkap+achterplaat was van RVS. Naderhand vinden wij dat een vreselijk materiaal om schoon te houden. Jammer want ze werkten prima. Nu toch maar voor iets anders gekozen, namelijk Novy afzuigsysteem. Deze is qua stijl vooral veel mooier dus ook de moeite waard.
“Simpele garantie”
Door E. op woensdag 11 okt 2017
Tijdens de verkoop van de keuken goed geholpen maar nu buiten de 2 jaar wettelijke garantie verschuilen ze zich achter de regeltjes die op de voorwaarden staan en zet zeer zeker geen extra stap om service te verlenen. Geval is dat ik bij aankoop van 5 bauknecht apparaten 5 jaar garantie kreeg nu is na bijna 3 jaar de knop kapot, om deze te vervangen is het 30 sec werk , kan ik zelf ook doen. Geval is dat de knop onder garantie vervangen kan worden maar dan betaal ik wel te euro voorrijkosten ?.... De knop opsturen daarvan willen ze niet van weten. Gevalletje van zeer slechte service.
“Niet tevreden”
Door Fred Niks op dinsdag 5 sep 2017
Binnen 2 jaar al een monteur nodig. Eerst kwam er geen water en nu werkt de circulatie niet.
“Geen passende stukken”
Door Trea op vrijdag 6 jan 2017
Zou fijn zijn na een maand de passende aansluitstukken te verkrijgen maar daarin wordt je van het kastje naar de muur gestuurd door zowel Bauknecht als whirlpool door wie het gefabriceerd wordt .
“Super”
Door Harold op woensdag 7 dec 2016
De Bauknecht BIO 3T333 DELM bevalt super. Zelfs een aangekoekte pan wordt met de powerknop glanzend schoon. Het drogen van plastic is niet zo super als wordt gezegd in de advertentie. Maar is goed.
“Zeer tevreden”
Door P. op woensdag 2 nov 2016
Bauknecht EMCHE8145PT Combi magnetron. Ik ben zeer tevreden over onze aankoop.
“Voldoet”
Door Bert op dinsdag 11 okt 2016
Op de vraag of de aangekochte vaatwasser bevalt: de nieuwe vaatwasser voldoet aan alle verwachtingen, dus zeer tevreden over de aankoop.
“Prima”
Door Marielle op woensdag 5 okt 2016
We hebben de Bauknecht vaatwasser GSXK8254A2. Hij bevalt ons prima, genoeg programma keuzes hij doet z'n werk goed.
“Bevalt super”
Door Simone op woensdag 5 okt 2016
Het was een bauknecht Koelen/vriezen KRIE2183A++ koelkast. Hij bevalt super lekker groot en stil. het zelf monteren ging eenvoudig.
“Stil en uitgebreid”
Door Mattias op woensdag 15 jun 2016
Ik heb de bauknecht wat4560 gekocht. Het is een zeer stille en uitgebreide wasmachine. De wasmachine bevalt tot nu toe prima en ik weet dat dit nog lang zal duren.
“Onduidelijk”
Door Wim op vrijdag 13 feb 2015
Enige minpunt de onduidelijke gebruiksaanwijzing van de Bauknecht-magnetron. Symbolen bij de bedieningsknoppen zijn vrijwel onleesbaar.
“Goede keuze”
Door Ben op woensdag 19 nov 2014
Ik heb een inductie kookplaat gekocht van Bauknecht nadat mijn ATAG het na 16 jaar had begeven. Geen gemakkelijke keuze want er zijn vele aanbieders en vele soorten. De informatie van de verkoper heeft mij wel degelijk geholpen bij deze keuze. Hij nam er de tijd voor ook al hoefde geen complete keuken. Vooral de afwerking van deze plaat is beter dan bij de ATAG. Een belangrijk argument om gebruiksschade te minimaliseren. Het koken gaat veel sneller en voldoet aan alle verwachtingen, ook bij het thuisfront. Uitgebreid bedieningsgemak.
“2xstuk”
Door Sander op woensdag 5 nov 2014
Vaatwasser 2 x stuk in 3 jaar. eerst zelf bauknecht gebeld. liep compleet mis. Echter na telefoontje van keukenzaak geheel goed verlopen. Na de reparatie toch weer problemen met bauknecht, echter ook hier weer de keukenzaak erin gesprongen.
“Defect”
Door Erik op zaterdag 23 aug 2014
Wij hadden goede ervaring met Siemens apparatuur en wilde dit ook graag in onze nieuwe keuken. De verkoper raadde ons dit af en kwam met een Bauknecht (was de beste uit de consumententest). De vaatwasser was na 5 jaar al defect.
Ervaringen die erg lijken op de 99 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.