Feedback
7,3

Bauknecht

Score uit 264 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Bauknecht begon in 1919 als Duits bedrijf dat zich specialiseerde in motoren voor de agrarische markt. Het is opgericht door de Duitser Gottlieb Bauknecht. Na de Tweede Wereldoorlog gaat het bedrijf keukenapparatuur en witgoed produceren. In de jaren 80 raakt het bedrijf in financiële problemen. Sinds 1989 maakt Bauknecht onderdeel uit van de Whirlpool Corporation. De collectie van Bauknecht bestaat uit keukenapparaten, wasmachines en drogers.
Productcategorie
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
47 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
34 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
31 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
67 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
37 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
9 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
3 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
35 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren84 ervaringen
4 sterren105 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren24 ervaringen
1 ster40 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door HE op donderdag 13 apr 2023
Wij hebben een Bauknecht koelkast, zeer tevreden. Grote inhoud en handige standen, zoals vakantiemodus. Prettig dat de koelkast een melding geeft als ik de deur te lang openhoud.
“Werkt naar behoren”
Door Frank op dinsdag 10 jan 2023
Wij hebben een Bauknecht EMPK9P645PT combi magnetron en deze werkt voor zover naar behoren.
“Afzuigkap gaat op willekeurige tijdstippen aan”
Door monique op zaterdag 5 nov 2022
Bauwknecht afzuigkap plafondunit wil ik afraden, afzuigkap gaat op willekeurige tijdstippen aan, monteur geweest voor 180 euro en heeft frequentie gewijzigd. Monteur zou handleiding opsturen; 1,5 jaar verder niets ontvangen. KS vaak gebeld, is vriendelijk maar geen handleiding, reageren niet of slecht op e-mails. Het staat niet in reguliere handleiding, slecht service, slecht apparaat.
“Bevalt prima”
Door Jo op maandag 31 okt 2022
Deze wandschouwafzuigkap van Bauknecht bevalt prima.
“Dik tevreden”
Door ERM op woensdag 5 okt 2022
Ik heb het apparaat nu een week en ben dik tevreden. Ik heb de reviews gelezen en ik constateer dat met name het gedoe rondom software gelukkig geen last van heb gehad. Je moet geen digibeet zijn, ik raad je dan aan om een type te nemen met draaiknoppen. Overigens kan jezelf updaten via het draadloze netwerk. Apparaat werkt alleen met de 2,4 GHz band. Registratie gaat via een app op je smartphone, daarnaast kan je via jouw device op afstand bv de oven alvast voorverwarmen etc. Ik moet wel zeggen dat de app soms storingen heeft maar dat staat los van de combimagnetron. Stomen gaat geweldig, gebruik daarbij de bijgeleverde stoomschaal. Ietsje water onderin en dynamisch stomen optie. Magnetron en oven werken prima. De oven is wat milder dan mijn vorige Bauknecht waardoor ik de oven altijd 5 graden hoger zet om het feller te laten werken voor die korst bij broodjes bakken. Crisp/oven is feitelijk een Airfryer, die moet ik nog uitproberen. Alvast de tip gebruik als je patat wil bakken met deze techniek, koop dan friet die geschikt is voor de Airfryer anders krijg je vochtige frietjes. Omdat de oven zwart glas is zie ik helaas wel snel vinger en vet afdrukken, dus even reinigen na gebruik is wel verstandig. De deur werkt trouwens met soft close dus die gaat met een lichte duw al dicht.
“Bevalt prima”
Door Sjaak op woensdag 24 aug 2022
Deze Bauknecht combi magnetron werkt goed en bevalt prima.
“Geen service”
Door Gydo Timmerman op dinsdag 7 jun 2022
Maar service bieden kunnen jullie niet! Nu voor de 4de keer een dag vrij genomen voor niks! De dag van te voren de afspraak annuleren omdat de monteur ziek is of omdat er onderdelen niet zijn. Kansloos, service is ver te zoeken, op klachten mails wordt niet gereageerd. Als je belt wordt je af gewimpeld. Nu al al meer dan 1,5 maand bezig! 4 geannuleerde afspraken verder en de klant zoekt het maar uit met zijn wasmachine.
“Bevalt echt heel goed”
Door CC op vrijdag 20 mei 2022
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht, dus ook de afzuigkap. Het bevalt ons echt heel goed! Her en der wat kuurtjes, maar welk apparaat heeft dat niet.
“Zeer tevreden”
Door MV op maandag 18 apr 2022
Wij hebben een vaatwasser van Bauknecht. Wast en droogt goed en is heel geluidsarm. Hierover zijn we zeer tevreden.
“Model is erg klein”
Door Monique op maandag 28 feb 2022
Wij hebben een koelkast van Bauknecht een klein model. We hadden graag een grotere koelkast gewild, en dit ook aangegeven, maar de verkoper heeft aangegeven dat dit de grootste was.
“Perfect”
Door Chris op maandag 14 feb 2022
Onze vaatwasser is een Bauknecht BKIC3C26. Alle apparaten bevallen perfect tot nu toe.
“Slecht te bedienen”
Door john Kok op zondag 6 feb 2022
Zonder zaklamp kun je savond eigenlijk de oven niet fatsoenlijk bedienen. Snap ff niet dat dit soort producten in 2022 nog verkocht worden...
“Gaat vanzelf aan en uit”
Door Frank op vrijdag 4 feb 2022
Waardeloze apparaat, gaat elke dag vanzelf aan en uit (in de nachtelijke uren en vroege ochtend). Schijnt vanaf buitenkomende signalen te zijn?! Pardon, wat een rotsmoes, ik leef niet in een hut en we leven in 2022, van een beetje apparaat mag je toch wel verwachten dat deze niet om 03.00 nacht begint te loeien? Of dat het werkt zoals alle andere apparatuur die WEL werkt zoals het moet? Nog nooit een TV gehad die zelf om 3 uur in de nacht aanging. Als Bauknecht dat niet eens kan ondervangen is het best triest gesteld, niet waar?
“Zeer tevreden”
Door CE op donderdag 3 feb 2022
Alle apparatuur is van het merk Bauknecht, dus ook de koelvries combi. Zeer tevreden.
“Software springt steeds op Whirlpool”
Door Marco kuperus op maandag 31 jan 2022
Wat een rot ding. Software springt op whirlpool waardoor de helft van de functies niet te gebruiken meer zijn. Nooit meer Bauknecht... 0 hulp van bauknecht
“Geluid van de afzuigkap is storend”
Door Els op donderdag 27 jan 2022
De afzuigkap doet het prima, alleen het geluid is storend. Speciaal een extra geluidsbox in de keuken gezet, maar het geluid van de afzuigkap overstijgt echt alles. Ws hebben we ons niet goed genoeg laten informeren. Niet aan te raden in een open keuken.
“Spijt”
Door P. Oord op donderdag 27 jan 2022
Wij hebben een nieuwe keuken met alle apparatuur van Bauknecht. De koel- vriescombinatie maakt meer lawaai dan een 25 jaar oude koelkast. Bauknecht kan pas over 5 weken een monteur sturen. Wat hebben wij een spijt hiervan. Hierbij een oproep aan alle lezers, koop geen Bauknecht apparatuur!
“Waardeloos ding”
Door Stien op den Brouw op woensdag 8 dec 2021
Sinds 21 oktober hebben wij deze oven ons bezit, was ingebouwd in ons nieuwe huis. Vanaf dag 1 deed hij niks helemaal niks na weken wachten een monteur die niet verder keek dan zijn neus lang was. De tweede monteur had geen onderdelen nu wachten op monteur nr 3. Wat een verschrikkelijke oven, heel erg gebruiksonvriendelijk. Om te beginnen geen verlichting in het dispay savonds heb je een zaklamp nodig om de oven aan te zetten. Springt gelijk op een buitenlands taal. Tiptoetsen onvriendelijk ingebruik je moet er hard op drukken dus niks tiptoets. Kortom een waardeloos ding en waardeloze service van Bauknecht en van de keuken leverancier. Ik ga overdenken welke stappen ik kan ondernemen.
“Teleurstellende service”
Door Jesse op zondag 5 dec 2021
Vaatwasser defect. Meermaals contact gehad met monteurs, maar helaas is het probleem nog steeds niet verholpen naar al die maanden. Product valt nog binnen de garantie. Teleurstellende service dus.
“Feestje”
Door Edwin op woensdag 20 okt 2021
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht. Inductiekookplaat BS2677CAL. Koken is een feestje. Onze eerste inductieplaat, makkelijk in gebruik en onderhoud. Blij mee.
“Biedt veel mogelijkheden”
Door Edwin op woensdag 20 okt 2021
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht. Combimagnetron met stoomfunctie EMPK11F645. Blij met de vele mogelijkheden. Bepaalde gerechten is nog zoeken welke stand/vermogen. De voorgestelde keuze die het apparaat aangeeft is niet altijd aan te klikken. Bijv. ontbijttip magnetron 1.50. die moet te kiezen zijn, maar dat werkt niet altijd.
“Geluid valt tegen”
Door Edwin op woensdag 20 okt 2021
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht. Afzuigkap DBHBS92CLTDK gekozen om de zwarte kleur, hoewel we wisten dat het een geluidsniveau 72 db is, valt het toch tegen voor degene die 5 meter verderop tv zit te kijken. De werking is goed. We hadden ter decoratie tinnen figuurtjes op gezet, maar dat gaf storing, waardoor de afzuiging en lamp midden in de nacht vanzelf aansprongen.
“Te luidruchtig”
Door Edwin op woensdag 20 okt 2021
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht. Koel vries combinatie KGIS20F2P; ruimte en werking zijn we tevreden over, maar het apparaat maakt bovengemiddeld veel geluid. Vooral de eerste dag en als de temperatuur iets teveel veranderd door er producten in te plaatsen slaat het apparaat luidruchtig en lang aan, zelfs een keer midden in de nacht. De eerste weken hoorden we m boven de tv uit aanslaan en hoewel er wel gewenning van het geluid optreedt, zouden we als we overnieuw konden kiezen iets anders nemen.
“Ruim voldoende”
Door Niels op zaterdag 25 sep 2021
Bauknecht afzuigkap. Zijn middenklasse apparaten ivm toen weinig te besteden... Ruim voldoende tevreden
“Prima”
Door Jose op vrijdag 24 sep 2021
Oven van bauknecht. De apparatuur bevalt prima.
“Goed”
Door Gerrit op dinsdag 24 aug 2021
Wij herkennen ons erin dat er weinig aandacht is besteed aan de merkkeuze voor apparatuur. Wij hebben daar ook niet heel erg lang bij stil gestaan. Voor de oven hebben we vooral stilgestaan bij wat het formaat en de functionaliteiten, niet bij welk merk. Vanuit de winkel is Bauknecht aangeraden en dat hebben we over genomen. Voor de oven gold dat we hadden gekozen voor een model met regeneer- en stoomfunctie, echter bleek daar geen magnetron-functie op te zitten. Die hebben we kosteloos kunnen ruilen voor een ander model die ons goed bevalt. De keuken is nu ca. 2 maanden in gebruik en alles bevalt goed.
“Bevalt goed”
Door Germa op vrijdag 13 aug 2021
ik heb niet zelf gekozen voor bepaalde merken. Ik heb aan de keukenverkoper mijn wensen kenbaar gemaakt voor het soort apparaat, de afmetingen/inhoud en de afweging kwaliteit en budget. Bij de vaatwasser moest ook een heel stil programma zitten. Op basis daarvan zijn de merken geadviseerd. Vaatwasser Bauknecht BKIC 3C26. Alle apparaten / merken bevallen tot nu toe goed. Het valt me wel op dat het niet de zuinigste apparaten zijn, maar dit was misschien onverenigbaar met de andere wensen.
“Prima”
Door Ab op donderdag 24 jun 2021
Bauknecht Cooktops Modeltype ETI 1650. Dit is het merk en typenummer van onze kookplaat. We zijn er prima tevreden over.
“Defecte printplaat”
Door Patrick op vrijdag 18 jun 2021
Machine vaatwasser bauknecht bio 3t333 dlm is stuk na iets meer dan 2 jaar. En service is er niet. Een vaatwasser gekocht zo drie jaar geleden. Nu drie jaar verder is de printplaat voor de 2x defect. 1ste keer bijna brand. We hebben een extra verzekering voor 5 jaar. Ons werd verteld dat we 5 jaar geen omkijken hadden mist er iets in de pomp zou zitten kwa vuil. Nu zijn we binnen de 5 jaar en is het gezeik begonnen. Elke medewerker zegt wat anders. En wij zitten nu al een kwart jaar zonder vaatwasser. En willen geen service verlenen. Dus eigenlijk is 1 ster nog te veel.
“Fijn apparaat”
Door Dennis op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in onze keuken: Bauknecht vaatwasser. Typenummer: BKIC3C26. Een vaatwasser zoals ie zou moeten zijn, maakt de vaat schoon. Wat fijn is, en wat onze vorige vaatwasser niet had, is dat ie vanzelf open gaat wanneer ie klaar is, en ook piept de warmte er uit is en de vaat droog. Hierdoor blijft de vaat niet te lang in de warme stoom staan. Ook hier ging het qua merk niet per se om Bauknecht. Ook hier vonden we de specificaties belangrijk en was het prijstechnisch ook wat goedkoper dan eenzelfde soort vaatwasser van bijvoorbeeld Samsung.
“Fijn apparaat wel lawaaiig”
Door Dennis op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in onze keuken: Bauknecht afzuigkap. Typenummer: DBHVS82LTK. Fijn apparaat maar maakt wel veel geluid, ook al zetten we hem op de dempende stand. Misschien dat het zou kunnen liggen aan de afzuigslang die er in zit, geen idee. Verder is het een mooi apparaat en doet ie z'n werk goed. Qua merk ging het ons niet per se om Bauknecht. We wilden graag een schuine afzuigkap en deze kwam qua specificaties en prijstechnisch beter uit.
“Bevalt prima”
Door Tanja op donderdag 13 mei 2021
Oven: Bauknecht. De apparatuur bevalt prima tot nu toe
“Prima”
Door Ria op maandag 10 mei 2021
Wij hebben wat alle apparaten waaronder de afzuigkap betreft gekozen voor Bauknegt. Die bevallen ons prima.
“Service: nul”
Door Anne-Sophie Vangenechten op woensdag 5 mei 2021
Jammer genoeg hebben wij enorm slechte ervaringen met Bauknecht/Whirlpool. Wij hebben voor onze nieuwbouw vorig jaar een oven en combioven aangekocht, waar al snel een soort "bug" in verscheen. Deze hield in dat het tijdstip telkens versprong, de graden niet konden ingegeven worden (tenzij optie per optie), de instellingen telkens naar andere tijdstippen veranderden, etc. Dit bleek een gekend probleem te zijn bij beide toestellen, maar een update zou dit verhelpen. Op het moment dat de oven uitviel door een kapotte printplaat en deze onbruikbaar werd, lieten wij voor het eerst een reparateur komen. In de 5 keer dat er hier inmiddels iemand is langs geweest, werden de problemen NOOIT volledig verholpen. Werd de combioven hersteld, dan had de monteur geen materiaal bij om de oven te herstellen. Werd de nieuwe oven geplaatst, stond deze esthetisch gezien plots een pak lager dan de combioven ernaast. Toch is er in de mailing door ons duidelijk keer op keer vermeld geweest wat er diende te gebeuren en over welke toestellen het ging. Kwam de persoon in kwestie hiervoor terug, kreeg ik te horen dat hij ook nog andere elektronica nodig had om de problemen van deze toestellen op te lossen. De laatste keer werd er simpelweg een printplaat van een oven in de combioven geplaatst, waardoor wij momenteel geen microgolf meer hebben om te gebruiken. (Heel handig als je dagelijks flessenvoeding dient op te warmen, en ja: dat is sarcasme.) Omdat de laatste technieker mij onverwacht 2 dagen voor onze afspraak belde, werd mij toen verzekerd dat de vooraf geplande afspraak toch zou blijven staan voor het geval er wéér iets mis was. Om dit te verifiëren bel ik zojuist naar de klantendienst: blijkt dat deze eenzijdig door Whirlpool geannuleerd werd en wij dus tot 17 MEI (We zijn vandaag de 5e) zonder microgolf zitten. Inmiddels zullen zij voor de 6e keer langskomen en duurt dit spelletje reeds bijna 3 maanden. 3 maanden waarin wij 1 van beide toestellen niet fatsoenlijk of zelfs helemaal niet kunnen gebruiken, waarin ik mij flexibel moet opstellen om thuis te zijn terwijl ik fulltime werk, waarin wij Bauknecht/Whirlpool contacteren en anderstalingen in het callcenter aan de lijn krijgen die duidelijk geen ene jota begrijpen van wat er gevraagd wordt. Service: NUL. Duurzaamheid van de toestellen: NUL. Klantvriendelijkheid: NUL.
“Niet tevreden met service bauknecht”
Door Ramon Bartels op dinsdag 4 mei 2021
Heb nieuwe vaatwasser bij keukenkampioen in de nieuwe keuken. Na inbouw aangezet en geeft code 11. Gebeld voor service naar bauknecht en duurt 4 weken voor ze komen. Zou aangeven wanneer ze komen maar staan plots om 8 uur op de stoep zonder voorbericht. Resultaat nieuwe afspraak maken, weer 4 weken wachten. Bij nieuwe afspraak kunnen ze geen dagdeel aangeven wanneer ze komen. Ik moet dus dag vrij nemen van mijn werk. Hele slechte service. Voor mij geen Bauknecht of whirlpool meer.
“Goed apparaat”
Door Ruud op zondag 28 mrt 2021
Het enige apparaat dat wij in ons wandmeubel hebben is een koelkast: Bauknecht KRIE 1122 A+. Hij bevalt goed. Maar omdat er geen regelknop op zit is het even wennen om de koelkast goed in te delen omdat de koude-afdelingen reeds door de fabriek zijn ingedeeld. Verder hebben wij daar geen moeite meer mee.
“Nooit meer”
Door Willeke op zaterdag 20 mrt 2021
8 jaar geleden een nieuwe keuken aangeschaft met bauknecht apparatuur. Vaatwasser al diverse malen storing gehad en de koelkast is van de week overleden. Nooooit meer Bauknecht ....
“”
Door maurits op woensdag 10 mrt 2021
dit apparaat is zeer gebruiksonvriendelijk. het rooster wil niet soepel schuiven, het zit er veel te krap in, en het emaille is veel te stroef. het menu is zeer onduidelijk te volgen. de bedieningsknoppen reageren erg slecht op aanraken. boven de oven is een brede kier zichtbaar,waardoor je de bovenkant van het apparaat in het kastje ziet.
waarschuwingsgeluid is te zacht en duurt te kort. garantie van 5 jaar is betrekkelijk,je betaalt 4 euro/mnd en dan moet je bij monteur aan huis evengoed nog voorrijkosten betalen.
“De eerste keer, maar meteen ook de laatste”
Door Sylvia op maandag 22 feb 2021
EMPK7 9645 PT Combi Magnetron. Wij waren eerst tevreden met dit apparaat echter, na precies twee jaar en een maand na plaatsing, veranderde onze Bauknecht ineens in een Whirlpool (software fout?). Konden wij voorheen bij het aanzetten meteen van start, moeten wij nu eerst wachten totdat het schermpje klaar is met de naam Whirlpool in beeld te brengen. Ook het programma is ineens "6t Sense". Ergernis alom omdat alles is veranderd. Na bellen met de serviceafdeling kregen wij te horen dat wij 180 Euro zouden moeten betalen voor een monteur die het misschien niet eens kan verhelpen. Wij zullen dus moeten wennen aan dit ongemak. Het was een duur apparaat en twee jaar garantie vinden wij maar magertjes. Voor ons nooit meer een Bauknecht. Dit was de eerste keer, maar meteen ook de laatste.
“Apparatuur bevalt”
Door Doop op dinsdag 16 feb 2021
Bauknecht Koel/vriescombinatie inbouw. We wonen hier nu bijna 3 maanden en tot nu bevalt alle apparatuur.
“Bevalt goed maar display kan beter”
Door Arjan op woensdag 10 feb 2021
Op voorspraak van de adviseur heb ik Bauknecht apparatuur: combi magnetron. Alle apparatuur bevalt goed. Wel valt op dat het display van de combi magnetron niet verlicht is; een design misser want zelfs met daglicht is het zoeken geblazen. Formeel moet ik alle apparatuur aanmelden voor garantie etc, dat is lijkt mij ook niet meer van deze tijd, al verwacht ik dat ik de keukenzaak daar altijd op aan kan spreken (ook zo aangegevn hoor).
“Niet meer doen”
Door Hennie op maandag 18 jan 2021
Vijf jaar geleden nieuwe keuken aangeschaft met allemaal bauknecht apparatuur. in dec ging de vaatwasser stuk er kwamen zoveel onkosten bij dat het verstandiger was om een nieuwe aan te schaffen. Voor ons geen bauknecht meer. Als klap op de vuurpijl hele slechte service ,na een melding werd er pas na 2 weken contact opgenomen( nadat er 2x een melding was gedaan) toen werd er een afspraak gemaakt de monteur kon langs komen na 5 weken al met al waren wij toen 7 weken verder ,daar zit je niet op te wachten als er iets stuk is
“Goed”
Door Ine op vrijdag 15 jan 2021
Wij hebben gekozen voor bauknecht apparatuur waaronder afzuigkap. Bevalt goed.
“Naar wens”
Door Leo op vrijdag 8 jan 2021
De apparaten zijn allemaal van Bauknecht - afzuigkast. Tot nu toe is alles naar wens
“Vaatwasser stopt er na 1 jaar en 1 maand mee”
Door M. Wildschut op dinsdag 29 dec 2020
Ik heb in 2019 een keuken gekocht bij de keukenkampioen. Op advies van hun is er een bauknecht vaatwasser geïnstalleerd. Na 1 jaar en 1 maand is de vaatwasser er mee uitgescheden. Gebeld voor een reparatie met de keukenkampioen en die verwees mij door naar de service afdeling van bauknecht cq whirlpool. Aangezien het om een garantiekwestie gaat ging ik er van uit dat het best wel spoed had maar de reparatie kon pas na een maand plaats vinden op 28 december. Een paar dagen voor de reparatie kreeg ik een bericht dat die afspraak niet door kon gaan en dat ze 20 jan pas komen. Hier had ik geen begrip voor en heb gebeld met de service afdeling en geëist dat ze hem komen repareren of een nieuwe leveren. Daar zouden ze vandaag 29 dec over terug bellen. Helaas hebben ze dat niet gedaan dus ben ik zelf gaan bellen. Daar kreeg ik een vrouw aan de lijn die heel de tijd door me heen praatte en alleen maar vroeg of ik de afspraak op 20 jan wilde annuleren. Ze wilde geen normaal gesprek voeren en heeft uiteindelijk stomweg opgehangen. Helaas heb ik verder geen nummers die ik kan bellen dus sta ik dus met lege handen en een kapotte vaatwasser. Keuken gekocht van 20.000 euro en sta met de hand af te wassen. Voor mij nooit meer een bauknecht apparaat in mijn huis. Wat een vreselijk slechte service en de afspraken die ze maken komen ze niet na.
“Prima”
Door Naomi op maandag 28 dec 2020
Ik heb vier apparaten van Bauknecht. De vaatwasser is prima.
“Waardeloos”
Door Naomi op maandag 28 dec 2020
Ik heb vier apparaten van Bauknecht. De afzuigkap is waardeloos: het RVS is binnen no-time verkleurd (ik heb er zelf niets aan gedaan).
“Prima”
Door Wesley op maandag 28 dec 2020
Koelkast / vriezer - Bauknecht - bevalt prima
“De software blijft hangen”
Door Dirk op donderdag 24 dec 2020
Qua looks een mooie Combi Magnetron/Oven, qua werking een drama! Allereerst de software van deze leverancier is dramatisch slecht, fouten in vertaling (staat op NL, maar sommige schermen geven nog steeds Pools weer). De grootste ergernis is dat de software sporadisch kan blijven hangen en alleen van de netspanning halen lost het op. Bauknecht gooit het op de "software updates" die regelmatig uitkomen. Echter is er sinds de introductie nog geen enkele update geweest, het is nog steeds versie 1.0.0. dit klopt dus niet. De programma's die erin zitten kunnen beter, Dynamic Crisp is totaal niet te begrijpen en moeilijk te regelen. Overmatig veel vocht bij diepvries friet, dit loopt zelfs aan de overkant eruit. Ook de steamclean modus zorgt voor heel veel rest vocht en mag je het ding dus na dweilen zo veel vocht blijft er staan. Wij hadden onze twijfels over dit merk in onze nieuwe keuken, maar hebben ons door de keukenboer en de looks laten overhalen. Zeer veel spijt, hadden wij maar weer voor Siemens gekozen (20 jaar gehad, geen enkel defect!).
“Nooit meer een vaatwasser van Bauknecht”
Door Meltem Tok op donderdag 24 dec 2020
Vaatwasser van Bauknecht. Nooit meer neem ik een vaatwasser van Bauknecht. Gaat continue kapot en we blijven maar repareren. Zonde van je geld. Neem liever een andere vaatwasser of geef het aan een goed doel. Kwaliteit 0, Service die je erbij neemt 0
“Bevalt goed”
Door Marleen op vrijdag 4 dec 2020
Vaatwasser Bauknecht typenummer BKIC3C26. Gekozen producten bevallen goed tot nu toe. Een kleine mindere bijkomstigheid is dat op de display de tekentjes minder goed zichtbaar zijn, omdat ze niet verlicht worden.
“Tevreden”
Door Dick op donderdag 19 nov 2020
Wij hebben onze apparatuur gekozen van Bauknecht. Vaatwasser tevreden over.
“Niet helemaal tevreden”
Door Dick op donderdag 19 nov 2020
Wij hebben onze apparatuur gekozen van Bauknecht. Vrieskast niet geheel tevreden over.
“Apparaat wordt erg vochtig”
Door Van kommer op zondag 15 nov 2020
Waarom wordt het app heel nat als je iets opwarmt zoals melk of bevroren spullen. Ook na eerst het ontdooit te hebben, en dan opgewarmd zoals beschreven. Ik bedoel ook heel vochtig.
“Super”
Door Mick op zaterdag 14 nov 2020
Wij gebruiken de volgende apparatuur: Koelkast Bauknecht: bevalt super
“Goed”
Door Mick op zaterdag 14 nov 2020
Wij gebruiken de volgende apparatuur: Vaatwasser Bauknecht: bevalt goed.
“Mooi design”
Door Joey op vrijdag 13 nov 2020
We hebben alles van het merk Bauknecht. Twee combiovens. Het design vonden we mooi en past mooi bij elkaar. Daarbij hebben alle apparaten luxe opties zoals een crisp functie op de ovens. Vooralsnog werkt alles goed. Alleen het touchscreen van de ovens reageert weleens traag. Verder geen minpunten.
“Erg tevreden”
Door Juan op zondag 8 nov 2020
We hebben gekozen voor bauknecht apparatuur. Maar zijn er erg tevreden over. Inductie kookplaat werkt bijna als met gas zo makkelijk. Had wel wat uitleg van de aparaten kunnen gebruiken. Een korte instructie was handig geweest.
“Valt erg tegen”
Door Kathy op zondag 11 okt 2020
Wij hebben een kookplaat van Bauknecht. De keuze voor deze apparaten valt ons helaas erg tegen. Voor ons in de toekomst helaas geen Bauknecht meer. Ook de service vanuit Bauknecht valt erg tegen.
“Valt erg tegen”
Door Kathy op zondag 11 okt 2020
Wij hebben de ovens van Bauknecht. De keuze voor deze apparaten valt ons helaas erg tegen. De apparatuur erg veel herrie. De ovens ratelen vanuit de motor erg hard ( hier komt nog een monteur voor). Voor ons in de toekomst helaas geen Bauknecht meer. Ook de service vanuit Bauknecht valt erg tegen.
“Niet tevreden”
Door Erik V. op donderdag 1 okt 2020
Hebben dit apparaat nu 9 maanden in bezit. Al vele malen (ongeveer 20 keer) het apparaat moeten resetten door de stroom er even helemaal af te halen. Het probleem is namelijk dat een zelfopgeslagen programma ineens veranderd is kwa tijdsduur of helemaal uit het geheugen is. We hadden 1 minuut en 50 seconden geprogrammeerd en dit veranderd dan soms spontaan in 1 minuut. Ook komt het regelmatig voor dat het programma nadat het is uitgevoerd er meteen erachteraan 1 minuut extra wordt toegevoegd. Met overkoken als gevolg. Ook al regelmatig gehad dat we in het menu aan het zoeken zijn, en dat het apparaat vastslaat. Dus dat er dan geen enkele toets meer werkt. Bauknecht monteur is erbij geweest maar schuift het af door te zeggen dat Bauknecht regelmatig de software updatet via internet en dat we daar op moeten wachten.
“Veel lawaai”
Door Willem Jan op donderdag 1 okt 2020
Dit zijn mijn ervaringen met deze apparaten. De apparaten die wij gekozen hebben zijn bijna allemaal van Bauknecht. De apparaten bevallen in algemeen goed alleen de afzuigkap van Bauknecht maakt veel lawaai deze komen ze binnenkort vervangen
“Prima”
Door Marjan op zondag 27 sep 2020
Wij hebben een koelkast Baukecht, prima.
“Lang wachten”
Door Sharda op dinsdag 15 sep 2020
Wij hebben een combi oven en magnetron. Helaas is deze vanaf juni stuk. Wij worden maar bezig gehouden door de service monteur, hij heeft een onderdeel besteld. Komt er een andere monteur met het onderdeel om het te plaatsen. Naw zegt hij mijn collega heeft iets verkeerd besteld. Naw weer wachten. Hij besteld weer een ander onderdeel en die is nu net geplaatst. Naw wat denk je monteur is vertrokken en na 1 dag doet deze het weer niet. En nu komt er een monteur in oktober. Dus vanaf juni. ☘ Naw dat was mijn verhaal. Slechte service best jammer.
“Bevalt prima”
Door GJM op maandag 14 sep 2020
De volgende apparaten zijn bij onze keuken geleverd. Alle apparaten zijn van het merk Bauknecht. We hebben de volgende type nummers: Koelkast KRIE 1122 A+. De apparaten bevallen prima. Wij hebben zelf niet bewust gekozen voor het merk Bauknecht maar hebben ons door de keukenleverancier laten adviseren.
“Uitstekend”
Door Jan op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben gekocht: inductie kookplaat/ A++ van Bauknecht ETI1750NE. Bevalt uitstekend. Keuze op basis van kwaliteit
“Goed”
Door Jan op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben gekocht: multi functionele over/energieklasse A+ van Bauknecht BIK7CH8VSPT. Bevalt goed. Keuze op basis van kwaliteit
“Prima”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Koel/vriescombinatie KGIE 2184 A++ Bauknecht. Bevalt prima.
“Kromgetrokken rooster”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Geïntegreerde Bauknecht combimagnetron: RVS - EMEK7 CP545 PT. Bevalt prima, helaas bij het bakken van een product op 200 graden was het rooster al krom. Hierdoor zakt het rooster steeds weg. Voor de magnetron wordt nogmaals contact opgenomen met de klantenservice wat ze als oplossing bieden.
“Weer een Bauknecht”
Door Carla op zondag 23 aug 2020
Nu, na 25 jaar is mijn vaatwasser met pensioen. Dus ja, wat moet ik meer zeggen. Wil perse weer een Bauknecht
“Dik tevreden”
Door Kevin op zondag 16 aug 2020
De vaatwasser is een Bauknecht, welke net nieuw was en is overgezet uit onze vorige keuken. Na een jaar gebruik zijn we over alle apparaten dik tevreden. Alles werkt intuïtief en storingsvrij.
“Prima kookplaat”
Door Hans op zondag 19 jul 2020
kookplaat: Bauknecht ETI165ONE: prima plaat (inductie), makkelijke bediening
“”
Door Hans op zondag 19 jul 2020
vaatwasser: Bauknecht GMX5010: geen visuele indicatie wanneer vaatwasser klaar is (alleen piepjes); deurveren kraken enorm bij open- en dichtdoen
“Kapot onderdeel”
Door Fam. Smallenbroek op dinsdag 14 jul 2020
Ooit vaatwasser aangeschaft met extra garantie tot 8 jaar. Vaatwasser gaat na 6 jaar stuk, interne slang kapot Wordt weken aan het lijntje gehouden dat onderdeel uit Italië moeten komen en niet leverbaar is. Je moet er steeds zelf achteraan, geen portaal of mail met status ofzo. Iedere keer werd de leverdatum verschoven. Na 2 maanden hebben we uiteindelijk maar een nieuwe vaatwasser aangeschaft, geen Bauknecht of Whirlpool rommel meer!
“Te vaak defect”
Door H. Folkers op maandag 13 jul 2020
Wij hebben nu 1 jaar een combi magnetron/oven. Hij is nu al voor de 4e keer defect, het display smelt gewoon naar beneden. Als je belt met de servicedienst krijg je te horen dat het erg druk is en dat de monteur over 6 weken komt. Ik vindt dit absoluut niet acceptabel.
“Langer vers”
Door Annemieke op donderdag 9 jul 2020
De koelkast is van Bauknecht. De groentelades houden de producten oprecht langer vers.
“Functioneert”
Door Annemieke op donderdag 9 jul 2020
De vaatwasser is van bauknecht. Die doet wat ie moet doen.
“Absoluut tevreden”
Door Olivier op maandag 6 jul 2020
Vaatwasser is van Bauknegt. Tot nu toe absoluut tevreden, zowel qua merk als functioneren.
“Zeer stil”
Door Erik op zondag 5 jul 2020
Ik heb de volgende apparaten gekocht: Koelkast: Bauknecht KRIE1001. Eén van mijn eisen voor een inbouwkoelkast met nishoogte van 88 cm. was elektronische temperatuurregeling. Daarin is niet heel veel keuze, daarom viel de keuze op deze Bauknecht. Alle apparatuur bevalt tot nu toe zeer goed, maar ik heb alles natuurlijk nog maar twee maanden in gebruik dus het is een beetje lastig om al uitgebreide reviews te geven. De koelkast werkt zeer stil, blijft qua temperatuur netjes tussen 3 en 5 graden en is, hoewel iets minder ruim dan mijn oude koelkast, voldoende ruim voor mijn éénpersoons huishouden. De indeling had wel iets praktischer gemogen, er passen maar twee hoge flessen in maar voor mij is dat wel voldoende. Hoewel 4 graden de norm is voor het bewaren van voedsel is dit de koudste instelling op de regelaar.
“Heel tevreden”
Door Corry op woensdag 17 jun 2020
Combi Oven / Magnetron Bauknecht (EMPK7CD645PT). Wij zijn heel tevreden over deze apparaten. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
“Nooit meer”
Door Phlip op woensdag 10 jun 2020
Ben niet tevreden over de Bauknecht vaatwasser. Vaat vaak niet schoon en nat. Nu storing na 3 jaar, reparatie kost €180 (dat weet mn klaarblijkelijko voorhand). De monteur komt over 4 weken. Slechte service en communicatie. Zo gaf ik de storingscodes door, paar keer herhaald door de telefoon en zag dat ze alsnog verkeerd op de reparatieopdracht stond en kon dit niet via de mail doorgeven. Is wel stil als hij draait, uh en ja nu helemaal natuurlijk. Nooit meer een Bauknecht vaatwasser
“Weinig meedenkend bij schade”
Door Merijn Wopereis op vrijdag 1 mei 2020
Zeer teleurstellend, beloftes worden niet nagekomen en ook niet achteraf hersteld.
Moeizaam om in contact te komen zodra Whirlpool aan zet is... Wij hebben in onze keuken prachtige en goede apparatuur van Bauknecht. De kookplaat ging stuk door een pan die erop is gevallen. De verzekeraar vergoed dit mits op de rekening staat vermeld hoe deze schade is ontstaan. Vooraf was dit geen enkel probleem en ze zouden het vermelden op de factuur. De factuur kregen we uiteindelijk zonder reden van ontstane schade, na veelvuldig bellen en mailen kwam er na 6 weken een kort bericht dat de rekening zo is en blijft, 'het is zoals het is en niet anders'. Wij zijn erg teleurgesteld en kopen geen apparatuur meer uit de Whirlpool groep. Nadat ik mijn ervaring op trustpilot heb geplaatst kon er ineens wel opnieuw gekeken worden naar mijn situatie. Ze trekken nu mijn schade in twijfel. Dus naast bovenstaande word ik ook nog aangemerkt als 1 of andere oplichter. Terwijl zij dit zijn in deze!
“Slechte service”
Door Arjan op donderdag 30 apr 2020
Wat een kut service! Nog nooit zo slecht geholpen om iets op te lossen! Ben helemaal klaar met dit bedrijf! Raad ook niemand aan om maar iets te kopen van whirlpool of bauknecht!

Aanvulling ontvangen 30 april 2020: Monteur vanmiddag geweest na weken met de hand af te wassen. Monteur kwam erg sacherijnig over! Conclusie van de monteur code 15 en dat zou betekenen dat de afvoerslang achter de vaatwasser omhoog moest gehaald worden. Vroeg aan de monteur of hij dat kon maken maar kreeg als antwoord dat, dat niet zijn afdeling is! Ik heb de slang omhoog gehangen en nog steeds code 15! Dus nog steeds niet verholpen! klantenservice gebeld en uitgelegd maar ook door hun niet geholpen want moet morgen terug bellen voor een nieuwe afspraak!
“Slechte service”
Door siemers op woensdag 29 apr 2020
gaat snel kapot en een monteur laten komen om hem te repareren duurt een maand. Slechtere service kun je niett leveren
“Erg tevreden”
Door Herman op dinsdag 21 apr 2020
Onze wandschouw afzuigkap is van Bauknecht. We zijn erg tevreden tot nu toe!
“Bevalt goed”
Door Suzanne op maandag 20 apr 2020
Gekozen voor een koelkast van het merk bauknecht. Alles bevalt goed!
“Uitstekend”
Door John op zaterdag 11 apr 2020
We hebben een koelkast van bauknecht. Alles bevalt uitstekend.
“Zeer tevreden”
Door Ineke op vrijdag 13 mrt 2020
Hieronder de kenmerken van de apparaten van onze nieuwe keuken: Bauknegt vaatwasser BKI03T321LMXA. We zijn zeer tevreden over onze apparaten.
“Tevreden”
Door Martina op vrijdag 13 mrt 2020
De kookplaat die is van Bauknecht met SCHOTT CERAN. Ik ben tevreden over alles.
“Nieuwe inbouwvaatwasser”
Door Lisa op dinsdag 10 mrt 2020
Nieuwe vaatwasser doet het meteen niet na installatie. Wij merken dit op tijdens het verbouwen als we hem de eerste keer aan willen zetten. Een klantenservice medewerker gesproken die amper te verstaan is. Kunnen ze pas op 2 april een monteur sturen! Zitten we dus een maand zonder vaatwasser! Te belachelijk voor woorden, hele slechte service.
“Slecht apparaat”
Door Mia de Wit op vrijdag 7 feb 2020
Wij hebben 5,5 jaar geleden een keuken met bauknecht apparatuur gekocht. Vaatwasser GSXK 6204A2. Wat een slecht apparaat. Vaat is vochtig en alles moet een voor een gecontroleerd worden of het schoon is. Wat er achter blijft is peterselie, suiker, aardappelzetmeel tussen vorken en op borden, smeerkaas op messen, vla of yoghurt in schaaltjes. iedere keer als een monteur langskomt 60 euro voorrijkosten en er is niks gerepareerd. Voor mij nooit geen Bauknecht meer. Zelfs klantvriendelijk is ver te zoeken Heb altijd Bosch apparatuur gehad waar ik zeer tevreden over was.
“Niet tevreden”
Door Marian du Bois op dinsdag 4 feb 2020
Bauknecht Model EMPK3 4545IN. Sinds enkele weken in gebruik. De vorige was ook van Bauknecht met simpele 2knops bediening, magnetron,grill en crisp werkte prima. Nu het nieuwe app. met dezelfde functie plus oven. Vandaag de crispfunctie uitgetest, resultaat slecht. Pizza was hard een taai. Wat met de oude wel kon; is alleen de crisp gebruiken, nu is het een combinatie auto-crisp-hete lucht, Je ziet het product oa koken en later bakken. Waardeloos dus althans de pizza. Opwarmen met 900 w duurt tegenwoordig ook langer. Een oude magentron die ik in de caravan gebruik doet het sneller. Moet nog diverse functies uitproberen, vrees met grote vrezen.
“Goed”
Door Aart op dinsdag 7 jan 2020
De afzuigkap is van Bauwknecht, die zijn tot op heden goed.
“Zijn het zat”
Door Syl snider op zondag 5 jan 2020
In 2013 nieuwe keuken geïnstalleerd met Bauknecht koffiemachine, bauknecht combi magnetron en bauknecht vaatwasser. Koffiemachine heeft inmiddels al 4 maal bij een reparateur gestaan. We zijn het zat en hebben een nieuwe koffiemachine aangeschaft. Niet van Bauknecht natuurlijk! De service van Bauknegt is niet te betalen.
“Heel tevreden”
Door Peter op vrijdag 22 nov 2019
Wij hebben gekozen voor een afzuigkap van het merk Bauknecht.( dit voor het uiterlijk van de kap ) We zijn hier heel tevreden over.
“Probleem met tijdklok”
Door S hendriks op zondag 17 nov 2019
We hebben sinds 4 weken de bauknecht combi magnetron EMPK7CT645PT. De tijdklok van de turboheteluchtoven kan maar tot 12 minuten worden ingevoerd en loopt vervolgens niet terug...Herkent iemand dit probleem?
“Prima”
Door Gwen op donderdag 7 nov 2019
We hebben de wandafzuigkap van het merk Bauknecht. Vooralsnog bevalt alles prima!
“Te vaak storing”
Door Sitskoorn op woensdag 23 okt 2019
Wij hebben sinds 3 jaar een vaatwasser van Bauknecht als onderdeel van een nieuwe keuken. Inmiddels al 5 keer storing gehad. Ondanks de 5 jaar garantie kost elke keer als de monteur komt € 60.00 voorrijkosten. De communicatie hierover met whirlpool is beneden pijl. Nooit meer Bauknecht/Whirlpool apparaten.
“Heeft wat problemen”
Door Ruud op donderdag 10 okt 2019
Afzuigkap van bauknecht. Afzuigkap heeft momenteel problemen met de tiptoetsen.
“Vind het niets”
Door J. op zondag 15 sep 2019
Ik ben niet tevreden over de vaatwasser, hij wast absoluut niet goed. Koop nooooit meer bauknegt vaatwasser, ook de indeling is echt niet naar behoren
“Goed maar kan beter”
Door Pot op maandag 2 sep 2019
De koelkast is van Bauknegt. Het bevalt erg goed. Maarde boekjes van de gebruiks aanwijzingen mogen wel iets uit gebreider en duidelijker. En het doorgeven van de nummers voor de garantie bewijzen vond Ik een probleem. Maar ik heb het zelf opgelost door er foto s van te maken en toen kon ik de nummers zien. Want die stickers zitten op lastige plekken
“Gebruiksaanwijzing kan beter”
Door M. op vrijdag 30 aug 2019
We hebben een Bauknecht stoomoven gekocht. De Stoomoven is ons aanbevolen en het kookresultaat is zeer goed. Wel vraagt de bediening en het gebruik wat ervaring en helaas is de uitleg van de gebruiksaanwijzing van Bauknecht onvoldoende.
“Erg tevreden”
Door Jeroen op donderdag 1 aug 2019
Wij hebben gekozen voor twee inbouw combi ovens met crisp functie van bauknecht (BIK9) erg tevreden mee.
“Miskoop”
Door Jeroen op donderdag 1 aug 2019
We hebben een vaatwasser van bauknecht, hier zijn wij minder tevreden over. De borden passen er niet in, als je deze op het onderste rek zet komt het draai gedeelte wat spoelt er tegen aan zodat het niet schoon wordt. Ook voelen de rekken allemaal slap aan en wordt de vaat niet droog. Wat ons betreft echt een beetje een miskoop.
“Heel goed”
Door Evert op woensdag 31 jul 2019
Wij hebben alle apparaten van Bauknecht zoals inductiekookplaat Alles bevalt heel erg goed!
“Goed”
Door Wim op woensdag 31 jul 2019
Het merk dat voor de vaatwasser is gekozen heet Bauknecht. Alles funktioneert goed.
“Storing”
Door Wim op woensdag 31 jul 2019
Het merk dat voor de afzuigkap is gekozen heet Bauknecht. De afzuigkap heeft al een storing gehad en veroorzaakt nog regelmatig storing.
“Prima”
Door Angelina op vrijdag 31 mei 2019
Wij hebben 3 bauknecht producten waaronder inductieplaat. De keuzes bevallen tot nu toe prima we hebben het nog niet zo lang dus tijd gaat het leren.
“Tevreden”
Door K.N.N. op zaterdag 27 apr 2019
Wij hebben de magnetron van Bauwknecht. Daar ben ik tevreden over.
“Niet zo”
Door K.N.N. op zaterdag 27 apr 2019
De vaatwasser is van het merk Bauwknecht, dit is de enige waar ik niet zo tevreden over ben.
“Prima”
Door Tessa op vrijdag 8 mrt 2019
Bauknecht combi oven en dat bevalt prima.
“Mindere puntjes”
Door Henk op woensdag 6 feb 2019
Bauknecht KVIE1103 inbouw koelkast. We hebben wel een paar puntjes die wat minder zijn. Wij vinden dat de koelkast niet zo heel erg koud wordt. Verders hebben wij geen klachten.
“Defect apparaat”
Door Sandra op woensdag 12 dec 2018
Begin augustus een Bauknecht EMCHT9145iXL combi magnetron aangeschaft. Helaas was deze binnen een week al defect. Direct Bauknecht ingeschakeld maar deze kon het apparaat niet repareren en had ook geen oplossing, we moesten maar afwachten op een software update, maar wanneer die zou komen was niet bekend. Heb toen contact gelegd met de winkel, alles uitgelegd en hij heeft contact opgenomen met Bauknecht / Whirlpool. Wat ons niet lukte is hem wel gelukt.....Resultaat.... het apparaat wordt netjes omgeruild voor een nieuw wel goed werkend apparaat. :-) Wat een top service.
“Uitstekend”
Door Kok op vrijdag 21 sep 2018
Wij hebben een complete kastenwand inclusief integreerbare koelvriescombinatie van het merk Bauknecht. Deze bevalt ons uitstekend!
“Prima”
Door Els op maandag 18 jun 2018
Volgende apparaten: bauknegt oven is prima
“Goed”
Door Janny op maandag 18 jun 2018
Ovens....bauknecht....bevallen goed
“C merk”
Door zomerzon op vrijdag 8 jun 2018
Bauknecht is na de overname van whirlpool een C klasse merk geworden, onze voorgaande Bauknecht was een topper toen Bauknecht nog Bauknecht was gekocht rond 2005 toen we 2,5 jaar terug de Baunecht bovenlader kochtten , kochtten we een Whirlpool zonder dat we het wisten , na 26 maanden begon het bovendeksel aan de scharnierzijde enorm te roestten, garantie kregen we niet omdat we de 24 maanden gepasserd waren, Nu na 3,5 jaar is het bovendeksel compleet doorgeroest en afgebroken , een kostenpost van kleine 200 euro waar we niet meer omheen kunnen. Ik vind het ronduit schandaling dat ze je na 24 maanden helemaal laten zakken. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen
“Top segment”
Door Andre op woensdag 23 mei 2018
Ik heb gekozen voor Bauknecht een top segment van Philips/Wirlpool. KGIE2184A++ Koel/Vries combi. Ze bevallen prima. Alles werkt naar behoren en blijft ook werken.
“Prima”
Door Evert op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben alle apparaten van bauknecht. De oven bevalt prima.
“Prima”
Door Evert op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben alle apparaten van bauknecht. De spullen bevallen prima alleen vinden we de handleiding van de oven erg beknopt.
“Bevalt goed”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
De afzuiging is van Bauknecht. Deze bevalt zeer goed.
“Erg tevreden”
Door Mia op zondag 29 apr 2018
Baumatic gaskookplaat BGP6501X Tot nu toe ben ik erg tevreden. Al moet ik nog wel wennen aan de gaskookplaat , terwijl ik normaal altijd op gas gekookt heb ,deze gasplaat blijft behoorlijk doorkoken ondanks de kleinste pit en het gas helemaal laag staat moet ik er nog een sudderplaat op leggen om het gas laag te houden, Maar verder tevreden.
“Naar tevredenheid”
Door Ivo op vrijdag 27 apr 2018
De Bauknecht BIO3T323PE6M (vaatwasser) werkt tot nu toe naar tevredenheid. Echter ik heb inmiddels al bijna 5 maanden een geschil over de koelkast en de afzuigkap van Bauknecht.
“Doorbranden”
Door Ivo op vrijdag 27 apr 2018
Bauknecht DBHBS63LLIX (afzuigkap). Ik heb inmiddels al bijna 5 maanden een geschil over de apparatuur. Het bedieningspaneel op de afzuigkap brandde al na een maand door. De winkel en de fabrikant weigeren tot nu toe te vervangen. Dit apparaat en het merk bevallen me dus totaal niet.
“OK”
Door Robbert op vrijdag 6 apr 2018
Diverse apparatuur onder meer Inductie Bauknecht (kookplaat). Allemaal helemaal OK
“Bevalt”
Door Konrad op woensdag 28 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor een Bauknecht vaatwasser. Dit product bevalt tot nu toe erg goed.
“Inducatie bevalt super goed”
Door Marion op dinsdag 27 feb 2018
Wij hebben gekozen voor Bauknecht. Wij hebben ook zeer bewust gekozen om van gas over te stappen op Inductie om te koken. Dit bevalt super goed en zou veel breder in de markt moeten/ kunnen zetten. Aanhaken op de gasloze toekomst. Dat heeft nu het momentum. We hebben de kookplaat ETI 1740/1IN
“Prima”
Door Marion op dinsdag 27 feb 2018
Koelvriescombi KGIE2184A++. Prima lekker ruim. mooie grote groentenla; vriesruimte voldoende.
“Deed het niet vanaf de start”
Door Marion op dinsdag 27 feb 2018
Aan ons is verkocht de BMES8145PT. Vanaf het begin deed ie het niet. Omdat ik alle apparatuur op 5 jaar garantie heb afgesloten bij Bauknecht is er eerst een zeer vakkundige monteur geweest, een keer of drie. Kreeg 'm ook niet aan de praat nadat er allerlei onderdelen waren vervangen. Uiteindelijk is ie omgewisseld en hebben we nu type BMTS9145IXl staan. Bevalt goed, maar is ook mooier en strakker. Dat apparaat hadden ze ons achteraf eigenlijk gelijk moeten aanbieden. Geluk bij een ongeluk is dat we van de monteur veel informatie hebben ontvangen over het schoonmaken van alle apparatuur. Zo gedetailleerd zijn ze niet op de hoogte bij de winkel en kan misschien ook niet. Maar nu zijn we ook blij met Bauknecht en de prima service die ze bieden.
“Goed”
Door Menno op dinsdag 27 feb 2018
De apparaten (Bauknecht) functioneren over het algemeen goed. Betreft onder meer een oven.
“Klachten over de vaatwasser”
Door Menno op dinsdag 27 feb 2018
De apparaten (Bauknecht) functioneren over het algemeen goed, echter de vaatwasser heb ik toch wel klachten over. We vinden dat hij niet goed afwast en de laden lopen niet soepel.
“Bevalt prima”
Door Annemarie op dinsdag 6 feb 2018
Voor in de keuken gekozen voor Bauknecht grote koelkast 141 liter. Apparaten bevallen prima
“Lastiger met instellen”
Door Annemarie op dinsdag 6 feb 2018
Voor in de keuken gekozen voor Bauknecht heteluchtoven. Apparaten bevallen prima alleen instellen hete lucht oven is moeilijk.
“Condensprobleem”
Door Claes werner op maandag 15 jan 2018
Wij hebben dit type vaatwasser en kort na de aankoop trad er een condensprobleem op! Reeds tweemaal nagezien en nieuwe rubbers en dichtingen gestoken maar geen resultaat enkel beschadiging van het houten paneel van de keuken wegens de condensvorming! Met ons vorige toestel van Siemens nooit problemen gehad!
“Werkt goed”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Koelkast met vriezer combi, en een gewone koelkast, beide van Bauknecht. De apparatuur bevalt prima en werkt goed. Ziet er ook zeer fraai uit.
“RVS Afzuigkap”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Afzuigkap, gaskookplaat, en allerlei andere apparatuur van Bauknecht. De apparatuur bevalt prima en werkt goed. Ziet er ook zeer fraai uit. maar ...... de gaskookplaat en afzuigkap+achterplaat was van RVS. Naderhand vinden wij dat een vreselijk materiaal om schoon te houden. Jammer want ze werkten prima. Nu toch maar voor iets anders gekozen, namelijk Novy afzuigsysteem. Deze is qua stijl vooral veel mooier dus ook de moeite waard.
“Simpele garantie”
Door E. op woensdag 11 okt 2017
Tijdens de verkoop van de keuken goed geholpen maar nu buiten de 2 jaar wettelijke garantie verschuilen ze zich achter de regeltjes die op de voorwaarden staan en zet zeer zeker geen extra stap om service te verlenen. Geval is dat ik bij aankoop van 5 bauknecht apparaten 5 jaar garantie kreeg nu is na bijna 3 jaar de knop kapot, om deze te vervangen is het 30 sec werk , kan ik zelf ook doen. Geval is dat de knop onder garantie vervangen kan worden maar dan betaal ik wel te euro voorrijkosten ?.... De knop opsturen daarvan willen ze niet van weten. Gevalletje van zeer slechte service.
“Niet tevreden”
Door Fred Niks op dinsdag 5 sep 2017
Binnen 2 jaar al een monteur nodig. Eerst kwam er geen water en nu werkt de circulatie niet.
“Geen passende stukken”
Door Trea op vrijdag 6 jan 2017
Zou fijn zijn na een maand de passende aansluitstukken te verkrijgen maar daarin wordt je van het kastje naar de muur gestuurd door zowel Bauknecht als whirlpool door wie het gefabriceerd wordt .
“Super”
Door Harold op woensdag 7 dec 2016
De Bauknecht BIO 3T333 DELM bevalt super. Zelfs een aangekoekte pan wordt met de powerknop glanzend schoon. Het drogen van plastic is niet zo super als wordt gezegd in de advertentie. Maar is goed.
“Zeer tevreden”
Door P. op woensdag 2 nov 2016
Bauknecht EMCHE8145PT Combi magnetron. Ik ben zeer tevreden over onze aankoop.
“Voldoet”
Door Bert op dinsdag 11 okt 2016
Op de vraag of de aangekochte vaatwasser bevalt: de nieuwe vaatwasser voldoet aan alle verwachtingen, dus zeer tevreden over de aankoop.
“Prima”
Door Marielle op woensdag 5 okt 2016
We hebben de Bauknecht vaatwasser GSXK8254A2. Hij bevalt ons prima, genoeg programma keuzes hij doet z'n werk goed.
“Bevalt super”
Door Simone op woensdag 5 okt 2016
Het was een bauknecht Koelen/vriezen KRIE2183A++ koelkast. Hij bevalt super lekker groot en stil. het zelf monteren ging eenvoudig.
Ervaringen die erg lijken op de 144 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.