Feedback
6,9

Grundig

Score uit 7 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Grundig. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Tevreden met wat punten”
Door Connie op maandag 28 dec 2020
Grundig GNV41825: Volledig integreerbare vaatwasser met 8 programma's, 44 dB(A), 14 couverts, 4 speciale functies, led display, cutlery basket, steamshine. Onze ervaring: Tevreden met het merk, was wel lastig zelf te installeren. Vaatwasser heeft veel verschillende programma's. Is niet moeilijk te bedienen via touchscreen. Helaas is dit niet verlicht waardoor je heel moeilijk kunt zien waar je moet drukken voor welk programma. Het maakt het wat onduidelijk en lastiger. Ook is er onderin wat weinig ruimte omdat er geen extra uitklapbare roostertjes zijn zoals bovenin, waardoor je boven de borden niets meer kwijt kan. Erg handig is de besteklade waardoor de bestekbak niet nodig is en dit scheelt veel ruimte.
“Fijn apparaat”
Door Lieke op dinsdag 16 jun 2020
Fijne wasprogrammas, ook kort programma op alle temperaturen. Mooi design .Betaalbaar. Wast sneller en schoner dan de Aeg nachine, na 3 jaar ellende weg gedaan. Deze machine heb ik nu bijna 1 jaar super blij mee.
“Past mooi”
Door F.D. op zondag 13 jan 2019
Wij hebben alle apparaten van Grundig waaronder de inbouwoven en combimagnetron. Past kwa uitstraling mooi bij elkaar.
||
“Kookpitten te dicht op elkaar”
Door F.D. op zondag 13 jan 2019
Wij hebben alle apparaten van Grundig. Past kwa uitstraling mooi bij elkaar. Alleen de gaskookplaat zijn wij niet heel erg blij mee. Kookpitten staan te dicht op elkaar waardoor je ze alle 5 niet kan gebruiken. Ik moet nog steeds overleggen met de keukenzaak.
|
Ervaringen die erg lijken op de 4 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.