Feedback
8,7

Atag

Score uit 454 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
ATAG is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1948. De naam is een combinatie van de initialen van de 2 oprichters, namelijk Anton Tijding en Anton van Goor. ATAG begon na de Tweede Wereldoorlog met de productie van gasfornuizen. Het bedrijf groeit snel en naast te fungeren als producent van keukenapparatuur gaat het bedrijf ook CV’s produceren. In de jaren 80 neemt Atag concurrent Pelgrim Keukenapparatuur over. In 2000 wordt ATAG opgesplitst in 2 aparte ondernemingen. Dit zijn ATAG Verwarmingen, dat zich bezig houdt met CV’s, en ATAG Keukenapparatuur. ATAG Keukenapparatuur voert vandaag de dag de volgende merken: ASKO, ATAG, ETNA en Pelgrim. Sinds 2008 behoort ATAG Keukenapparatuur tot de Gorenje groep.
Productcategorie
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
74 ervaringen (2 maanden geleden)
94 ervaringen (2 maanden geleden)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
63 ervaringen (2 maanden geleden)
74 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
108 ervaringen (2 maanden geleden)
22 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
16 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren261 ervaringen
4 sterren145 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster19 ervaringen
“Bevalt goed”
Door Johan op vrijdag 14 jul 2023
De koelvriescombinatie is van Atag en dat bevalt goed.
“Bevalt heel goed”
Door H. op maandag 29 mei 2023
Onze kookplaat van Atag bevalt heel goed.
“Een prima aankoop”
Door Marjan op dinsdag 16 mei 2023
De Atag koelvriescombinatie type KD 63194 is een prima aankoop.
“Wel tevreden”
Door Peter op dinsdag 16 mei 2023
Onze oven is van het merk ATAG en daarover zijn we wel tevreden.
“Minder tevreden”
Door Peter op dinsdag 16 mei 2023
Onze vaatwasser is van het merk ATAG en daarover zijn we minder tevreden. Voorheen hadden we een Bosch en deze was echt 10 keer beter!
“Tot nu toe prima”
Door Marian op vrijdag 5 mei 2023
Onze koelkast is van Atag. Deze bevalt tot nu toe prima.
“Uitstekend”
Door Lydia op vrijdag 31 mrt 2023
De Atag oven type cx4511c werkt uitstekend.
“Garantie blijkt geen garantie te zijn”
Door Havekes op woensdag 15 mrt 2023
Wij hebben anderhalf jaar geleden een nieuwe showroomkeuken gekocht met ATAG inbouwapparatuur. De verkoper gaf aan dat er twee jaar garantie op de inbouwapparatuur zit. Recent zijn er problemen ontstaan met de vaatwasser. De onderbak van de vaatwasser stroomt vol met water en de pomp blijft draaien en slaat niet meer af. De vaatwasser wil niet meer zijn programma's draaien en zit in storing. Even telefoontje gehad met ATAG waarin er werd gevraagd naar de aankoopdatum van de keuken. Omdat de keuken anderhalf jaar geleden is gekocht viel de storing volgens de medewerker onder de garantieperiode van 2 jaar. Monteur kwam keurig een paar dagen later en de storing was een poosje verholpen. Helaas was de storing na een paar weken weer helemaal terug. Weer gebeld met ATAG en een paar dagen later weer dezelfde monteur erbij gehad. Probleem kort verholpen maar na een paar dagen weer terug. Weer gebeld met Atag en voor de derde keer monteur erbij. Deze monteur heeft wat onderdelen vervangen en alles leek in orde. Maar tot onze verbazing was het probleem weer helemaal terug na een paar week. Inmiddels zaten wij al weken lang met een defecte vaatwasser. Weer contact met ATAG en toen begon het drama. Er werd gezegd door een mevrouw die mij nauwelijks liet uitpraten dat de vaatwasser vervangen kon worden maar dat er gewoon moest worden betaald voor een nieuwe vaatwasser. De reden was dat aan de hand van het serienummer kon worden vastgesteld dat de vaatwasser ouder was dan 2 jaar. Er was daarom geen sprake van garantie volgens deze mevrouw. Ondanks dat we de keuken slechts anderhalf jaar geleden hadden gekocht zat er dus volgens haar geen garantie op. Drie keer is er een storingsmonteur ingepland onder garantie maar nu de vaatwasser vervangen moest worden is er plotseling geen sprake meer van garantie. Volgens deze mevrouw van ATAG maakte de aankoopdatum niets uit, het ging om de leeftijd van het toestel dat aan de hand van het serienummer bij ATAG bekend is. Dit mag volgens mij helemaal niet want volgens mij heb je als consument recht op garantie vanaf aankoopdatum. Al met al is dit voor ons een zeer teleurstellende ervaring en hebben wij de handdoek maar in de ring gegooid. We hebben de vaatwasser inmiddels vervangen voor een vaatwasser van een ander merk en zullen nooit meer overwegen apparatuur van ATAG aan te schaffen. Ik wil iedereen waarschuwen om voorzichtig te zijn met de merken ATAG, Pelgrim en Whirlpool. Deze merken vallen onder ATAG Nederland en je hebt met dezelfde waardeloze klantenservice te maken. Boeven zijn het.
“Werkt heel goed”
Door Michel op donderdag 9 mrt 2023
Onze afzuigkap is Atag + plasma unit. Deze combinatie werkt heel goed.
“Voldoet prima”
Door Jan op maandag 6 mrt 2023
Deze magnetron/oven voldoet prima. Onze aanvankelijke keuze was Siemens apparatuur, maar door leveringsproblemen (chips) geswitcht naar ATAG. De garantie is 8 jaar bij minimaal 4 apparaten.
“Gebruiksvriendelijk”
Door JP op maandag 13 feb 2023
We hebben de apparaten van het merk ATAG. De inbouw koelkast is gebruiksvriendelijk. Tot nu toe geen problemen tegen gekomen. Keuze voor Atag gebaseerd op de ervaringen in de vorige keuken: Landurig goed
“Werkt goed”
Door MD op zondag 12 feb 2023
De apparaten waarvoor wij hebben gekozen zijn van het merk Atag. Wij hebben vaatwasser typenummer: VA6113HT. Tot nu toe bevalt de werking goed.
“Binnen zes weken scheur in de glasplaat”
Door Alex op woensdag 25 jan 2023
Wij hebben op aanraden van een keuken leverancier ATAG apparatuur aangeschaft (ook ivm kortere levertijden) voor onze nieuwe keuken. Helaas is dat voor de kookplaat HI9271 slecht bevallen! De kookplaat deed het in eerste instantie helemaal niet, na twee dagen kwam een storingsmonteur het probleem verhelpen, toen deed de helft het. Weer een week verder opnieuw een storingsmonteur over de vloer... en ja, nu werkte alles zoals bedoeld. Zes weken later, maak ik zoals elke dag na het koken de plaat schoon met een warme vaatdoek en .. tsjinggg een scheur over de hele lengte van de plaat! Voor de derde keer ATAG gebeld weer een storingsmonteur ingepland, maar nu als klap op de vuurpijl mag ik nu ook de monteur en de nieuwe plaat betalen! Wat een service, Mijn tip is dus als je een glazen kookplaat koopt: maak een goede afspraak over herstel! En ATAG wil ik aanraden toch eens meer klantgericht te denken en doen! Misschien dat ik dan een betere review wil geven.
“Voldoet prima”
Door Cees op maandag 28 nov 2022
Wij hebben deze koelvriescombinatie en deze voldoet prima.
“Werkt nu goed”
Door Cees op maandag 28 nov 2022
Onze vaatwasser gaf storing op display door metalen rand van grip van de deur, na 3x is dit probleem verholpen en werkt hij goed.
“Erg tevreden”
Door Tamara op donderdag 24 nov 2022
Wij hebben voor een koelkast van Atag gekozen. Wij zijn hierover erg tevreden.
“Prima”
Door Bob op woensdag 5 okt 2022
We hebben gekozen voor apparatuur van Atag. De combi oven magnetron bevalt prima.
“Besteklade valt tegen”
Door Bob op woensdag 5 okt 2022
We hebben gekozen voor apparatuur van Atag. De vaatwasser werkt goed. Alleen de besteklade valt tegen. De grootte daarvan is beperkt en rechtvaardigt niet de meerprijs ten opzichte van een vaatwasser zonder besteklade.
“Prima”
Door Jeanet op maandag 29 aug 2022
Wij hebben alle apparatuur van ATAG. De wandafzuigkap is type WS9029EM en bevalt prima.
“Keer op keer afleverdatum verplaatst”
Door Ton Kraamwinkel op maandag 29 aug 2022
Via leverancier deze kookplaat besteld omdat ik al mijn apparatuur (7) van het merk Atag heb. Na tig keer van levertijd te zijn verplaatst zou de kookplaat in week 34/35 door Atag worden uitgeleverd. Voor alle zekerheid toch maar even de leverancier gebeld. Meneer... dat gaat het niet worden, Atag kan momenteel niet leveren of de onderdelen zijn niet leverbaar. Nu ik de reviews lees via verschillende sites over Atag krijg ik sterk het vermoeden dat Atag intern zijn zaakjes niet goed voor elkaar heeft. Gelukkig is uiteindelijk de prognose van week 35 wel gehaald. De kookplaat wordt aanstaande zaterdag geïnstalleerd.
“Heel blij mee”
Door Miranda op vrijdag 26 aug 2022
De koelkast (KD85178AF) is van Atag. Hier ben ik heel blij mee.
“Zeer goed en is zeer uitgebreid”
Door Erik op maandag 8 aug 2022
Wij hebben een CS4674M combi-stoomoven van Atag. Tot nu toe zijn wij hier zeer tevreden over. Werkt zeer goed en is zeer uitgebreid.
“Bevalt prima”
Door FK op vrijdag 17 jun 2022
Wij hebben een Atag koelkast. Onze apparaten zijn allemaal van het merk Atag. De apparaten bevallen prima.
“Bevalt prima”
Door FK op vrijdag 17 jun 2022
Wij hebben een Atag vaatwasser. Onze apparaten zijn allemaal van het merk Atag. De apparaten bevallen prima. Voor deze keuken hadden wij een Bosch vaatwasser. De indeling daarvan vonden we prettiger als de Atag. Wel is de Atag vaatwasser veel droger.
“Tevreden”
Door Janine op vrijdag 10 jun 2022
We hebben een atag HI07471EV inductiekookplaat. Wij zijn hierover tevreden.
“Erg tevreden”
Door Mirjam op zaterdag 4 jun 2022
Wij hebben gekozen voor een gaskookplaat ATAG HG9571MBA en zijn hierover erg tevreden.
“Enorm positief over deze kookplaat”
Door Benny Brok op zaterdag 5 feb 2022
De kookplaat is echt iets waar we erg tevreden over zijn. De inductie plaat is hier inmiddels 8 jaar in gebruik en we zijn er enorm positief en blij mee.
“Doet het naar behoren”
Door HS op zondag 30 jan 2022
Wij hebben gekozen voor een inbouw Atag vaatwaser. Deze doet het naar behoren geen klachten.
“Tevreden”
Door Evelien op donderdag 6 jan 2022
Wij hebben een ATAG gasfornuis laten plaatsen waar we tevreden over zijn.
“Springt open als hij klaar is”
Door Monique op maandag 3 jan 2022
Onze vaatwasser is een Atag VA5114MT. De vaatwasser heeft als basis instelling dat de deur openspringt als het programma klaar is. Air dry heet dat. Dat vind ik een min punt. Dit is wel te veranderen, maar voor mij hoeft er dat programma er niet op te zitten.
“Bevalt goed”
Door George op zondag 2 jan 2022
Wij hebben voor een ATAG OX6611C multifunctionele oven met TFT display gekozen. Vooral ATAG vanwege de extra garantie en positieve ervaring in het verleden.
“Indeling niet geweldig”
Door George op zondag 2 jan 2022
Wij hebben voor een ATAG VA8113QT vaatwasser XXL gekozen. Vooral ATAG vanwege de extra garantie en positieve ervaring in het verleden. We vinden de indeling van de vaatwasser niet geweldig maar voldoet verder wel.
“Te veel geluid”
Door George op zondag 2 jan 2022
ij hebben voor een ATAG KD63122A inbouwkoelkast gekozen. Vooral ATAG vanwege de extra garantie en positieve ervaring in het verleden. De koelkast maakt te veel geluid.
“Erg fijn in dagelijks gebruik”
Door Linda op dinsdag 7 dec 2021
Wij hebben een koelvries combinatie van Atag. Die bevalt prima en is erg fijn in dagelijks gebruik.
“Zeer tevreden”
Door Ans op zaterdag 4 dec 2021
Wij hebben gekozen voor een kookplaat ATAG HI06471EV met grillplaat GP2240, we zijn zeer tevreden over alle gekozen apparatuur.
“Kapotte ledverlichting van afzuigkap”
Door G Semp op woensdag 10 nov 2021
Ledverlichting van afzuigkap kapot. Ledverlichting kosten €119.- Kosten monteur €75,- voorrijkosten. Kosten monteur €14,80 per 10 minuten. Printplaat schatting €150,- Lijkt nergens op. Zijn bijna de kosten van een nieuwe afzuigkap. Moet door een erkend monteur worden gerepareerd. En dit bij een afzuigkap van drie jaar oud. Nooit maar dan ook nooit meer een ATAG
“Prima”
Door Onno op zondag 10 okt 2021
Gaskookplaat is een glas- 5pits van Atag met een Magna wokbrander. Een prima apparaat.
“Goed en betrouwbaar”
Door René op zondag 26 sep 2021
Wij hebben gekozen voor ATAG apparatuur, reden: goed, betrouwbaar en een heel bekend merk, tevens als we meerdere apparaten kochten kregen we 8 jaar garantie op alles via de keukenfirma naar ATAG. Gekochte artikelen en typenummer: Geïntegreerde koelkast KD8014ADN
“Uitstekend”
Door Gert op vrijdag 10 sep 2021
Alle apparatuur is van Atag. Hiervoor gekozen vanwege eerdere goede ervaringen met dit merk. Wandafzuigkap voldoet uitstekend en ik ben er tevreden over.
“Tevreden”
Door Anna op vrijdag 27 aug 2021
Wij kozen voor een ATAG combi oven en zijn daar tevreden over.
“Goed”
Door AH op maandag 16 aug 2021
Afzuigkap= Atag. De apparaten werken goed.
“Helemaal tevreden”
Door Bert op donderdag 12 aug 2021
VAATWASSER Atag. Va8018tt. Tot nu met 100% tevreden over de apparatuur
“Geen enkele spijt”
Door Reggy op dinsdag 13 jul 2021
Alle apparaten bevallen goed, geen enkele spijt achteraf voor de gemaakte keuzes. Afwerking van de apparaten is goed, zijn bij Atag vooral voor de matzwarte kleur gevallen welke bij weinig andere merken aanwezig was. Wij hebben de volgende apparatuur / merken: Afzuigkap: Atag
“Goed”
Door Meindert op woensdag 7 jul 2021
Gasstel is van Atag. Dit is goed.
“Heel mooi”
Door Frank op donderdag 3 jun 2021
Wij hebben de volgende apparaten in de keuken: plafondunit ATAG CU12554TMM. Dit apparaat en de keuze voor het merk bevallen ons heel goed. De zichtbare apparaten (plafondunit) zien er ook nog eens heel erg mooi uit.
“Uitstekend”
Door Wim op maandag 17 mei 2021
We hebben gekozen: Oven: ATAG OX6692C voldoet uitstekend
“Wat lawaaiierig”
Door Wim op maandag 17 mei 2021
We hebben gekozen: Afzuigkap ATAG WS9292EM Zuigt goed, wel wat lawaaierig
“Goed”
Door Bert op maandag 3 mei 2021
Inductiekookplaat: Atag, H106471E. Onze ervaring met de apparaten is goed.
“Wat moeite met bediening”
Door Bert op maandag 3 mei 2021
Oven: Atag, 0X4692C. Onze ervaring met de apparaten is goed. Met de oven hebben we wat meer moeite. De winkel heeft ons i.v.m. leveringsproblemen een stoomoven aangeboden maar wij hebben met de oven als geheel wat moeite vanwege de vele tiptoetsen enz. Wij geven ons t.z.t. op voor een cursus van Atag. Voor de rest: prima!
“Goede ervaringen”
Door Riet op vrijdag 30 apr 2021
De apparatuur die ik heb gekozen: Kookplaat: Atag gas-op-glas HG9571MBA. Voor Atag gekozen omdat ik goede ervaring heb met (gas)kookapparaten van dit merk en de uitstraling van gas-op-glas mooi is en in het ontwerp van mijn nieuwe keuken past.
“Erg lawaaiig”
Door Robert op vrijdag 23 apr 2021
Voor de keuken is gekozen voor Atag schouw niet tevreden veel te veel lawaai, zelfs in laagste stand.
“Erg tevreden”
Door FamT op zondag 18 apr 2021
De atag kookplaat op gas omdat we graag koken deze bevalt prima aan iedereen, Aan te bevelen. Betreft type hg9511mba. We zijn erg tevreden met onze aankoop
“Goed”
Door Hoeb op vrijdag 2 apr 2021
Oven is van Atag, en bevalt goed
“Bevalt niet”
Door Hoeb op vrijdag 2 apr 2021
Afzuigkap is van Atag, en bevalt niet goed
“Prima”
Door Harrie op donderdag 1 apr 2021
Hebben Atag afzuigkap en het bevalt prima
“Zeer tevreden”
Door Bart op donderdag 25 mrt 2021
Onze afzuigkap is van ATAG en we zijn zeer tevreden.
“Nieuwe lampjes niet op voorraad”
Door Huub Brands op maandag 22 mrt 2021
In 2014 een nieuwe keuken laten plaatsen met een ATAG recirculatie afzuigkap (ca. €1300,- bruto). Goede afzuigkap (alhoewel ik in de toekomst geen recirculatie meer wil, maar daar kan ATAG niets aan doen). Ruim een maand geleden begeeft de verlichting het. Dus denk je even nieuwe lampjes plaatsen. Helaas zoals ook in de beschrijving staat moet dat door een monteur gebeuren. Ok, dus een melding bij ATAG. Wat blijkt nu, geen onderdelen op voorraad, moeten gemaakt worden. Zit dus minstens een maand met een afzuigkap zonder verlichting. Hoezo ATAG een gerenommeerd A-merk. Dit doen C-merken nog beter!
“Klote”
Door Evert Jan Bouman op vrijdag 5 mrt 2021
Wat een klote apparaat; gebruiks- en klantvriendelijk. Was onderdeel van mijn keuken voor alle apparatuur; rest goed maar de combioven/mag is gewoon bagger; heeft een eigen leven; gebruiksaanwijzingen te minimaal.

Aanvulling ontvangen 9 maart 2021: Van de week had ik weer zo'n ervaring. Kant-en-klaar-maaltijd klaar maken: 30 minuten op 160 graden; dus voorverwarmen op 160 graden; piep; staat ie op 200 graden; gerecht erin en terugzetten naar 160 graden want anders dendert ie door op 190 à 200 graden; gerecht klaar geeft ie aan 150 à 155 graden. In mijn stacaravan heb ik een Samsung combi en bij dat apparaat is 160 graden 160 graden; niet hoger en niet lager.
“Prima”
Door Nes op donderdag 4 mrt 2021
Wij hebben twee stuks apparatuur aangeschaft. Een ervan is een gaskookplaat ATAG HG6471MBA. Bevalt prima!
“Roestvrijstaal is zeer krasgevoelig”
Door J leijenaar op donderdag 25 feb 2021
De branders werken goed maar de branders kunnen alleen met ovenreiniger schoon gemaakt worden plus het roestvrijstaal is zeer krasgevoelig ik ben er heel voorzichtig mee maar het nieuwe is er daardoor snel af. Daar ben ik erg teleurgesteld over.
“Prima”
Door Familie Bogerd op dinsdag 23 feb 2021
De inductieplaat die is van Atag. Bevalt prima
“Bevalt uitstekend”
Door Astrid op zaterdag 20 feb 2021
Vaatwasser is Atag type nr. VA7016RT. Gekozen voor kwaliteit en niet naar de prijs gekeken. Alleen bij de vaatwasser niet naar merk gekeken. Alles bevalt uitstekend is een goede keuze geweest en wij hebben goede voorlichting gehad de keukenzaak
“Goed apparaat”
Door Tom op dinsdag 2 feb 2021
Erg goed apparaat, nagenoeg voor professioneel gebruik
“Defecte apparatuur”
Door Tom op dinsdag 2 feb 2021
We hebben begin 2018 5 Atag apparaten gekocht met een waarde > € 6.500,00. Inmiddels hebben we al € 150,00 voorrijkosten betaald i.v.m. defecte apparatuur, net na afloop 2e gebruiksjaar. Het betrof: ZX4592DN Oven Pyrolyse.
“Tiptoetsen niet goed zichtbaar”
Door Evert van Wallinga op zaterdag 2 jan 2021
Ik snap niet waarom je de tiptoetsen wel kun zien en de - en + toetsen niet van de inductieplaat Hl6271MV. Als ik dit had geweten dan had een andere gekozen.
“Bevalt goed”
Door Don op donderdag 31 dec 2020
Ik heb gekozen voor Atag apparatuur en wel de volgende typenummers: OX6511C OVEN MULTIF. De apparaten bevallen goed, ze zijn van een goede kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Wel had ik kleine problemen met de oven, deze viel na een tijdje uit als deze op maximaal vermogen stond te draaien, dit heb ik gemeld en een Atag monteur heeft dit probleem ter plaatsten opgelost. Het merk moet zich voor mij nog bewijzen op de lange termijn maar met 10 jaar garantie heb ik daar alle vertrouwen in.
“Zeer tevreden”
Door Willem op woensdag 30 dec 2020
Afzuigkap Atag WS9292EM. Reden keuze: ivm breedte, vormgeving en functionaliteiten. Tevredenheid: zeer tevreden. De keuze voor Atag kwam mede voort uit de 8 jaar garantie op de apparatuur, maar specifiek bevalt de apparatuur wel.
“Had groter gemogen”
Door Willem op woensdag 30 dec 2020
Koelkast Atag KS32102A. Reden keuze: ivm indeling. Tevredenheid: ivm inhoud achteraf keuze voor grotere moeten nemen. De keuze voor Atag kwam mede voort uit de 8 jaar garantie op de apparatuur, maar specifiek bevalt de apparatuur wel.
“Zo ontevreden dat apparaat is omgeruild”
Door Willem op woensdag 30 dec 2020
Vaatwasser van Atag VA61313MT is nadien omgeruild ivm het ontevreden zijn over dit apparaat en dan met name over de inhoud en indeling en deze is omgeruild voor een Neff
“Erg goed”
Door Ingrid op dinsdag 29 dec 2020
Ik heb voor Atag apparatuur gekozen waaronder de afzuigkap. Bevalt erg goed.
“Erg blij”
Door Nina op maandag 28 dec 2020
Onze apparatuur is van ATag: het gaat hierbij om de combo stoomoven. Alle apparaten hadden we zelf thuis vanuit voorwerk uitgezocht. Er was daarover geen discussie. Nu na drie jaar zijn we nog steeds erg blij met de keuzes die we toen maakten voor de apparatuur.
“Super tevreden”
Door Jeanne op zondag 27 dec 2020
Super tevreden over alle ATAG apparatuur ( door de keukenzaak geadviseerd) maar we hadden al goede ervaringen met ATAG apparaten dus was de keuze niet moeilijk om weer voor ATAG te gaan. KD80178CDN inbouw vriezer 178cm Atag
“Zeer tevreden”
Door Gerben op donderdag 24 dec 2020
Magnetron oven en combi stoomoven is allemaal Atag. Alle apparaten werken super goed. Zeer tevreden
“Prima”
Door Lize op vrijdag 11 dec 2020
Hebben afzuigkap, allemaal Atag apparaten, bevalt prima
“Alles van Atag”
Door Andre op donderdag 19 nov 2020
De apparaten zijn allemaal van ATAG. En die bevallen uitstekend. Typenummer betreft afzuigkap WS9292EM
“Bevalt prima”
Door Nelleke op zondag 15 nov 2020
Hierbij mijn apparaten: Gaskookplaat Atag HG9511MBA. Alle apparaten bevallen prima
“Verwarmt niet meer”
Door Peter Oors op vrijdag 13 nov 2020
Inbouw vaatwasser heeft al eens ongemerkt gelekt waardoor schade aan de inbouwkast is ontstaan . Tevens blijkt Bruynzeel een zelden voorkomend model heeft geplaatst (55cm breed) die vele malen duurder is dan de 60cm inbouw. Rubbers vervangen, rollers manden al 2 maal vervangen. Nu verwarmt hij niet meer.
“Functionele kookplaat”
Door Cor op woensdag 21 okt 2020
Kookplaat is van Atag (HG8472MBA). Alles bevalt prima tot nu toe. Atag gaskookplaat is mooi en functioneel maar wat lastig schoon te houden.
“Functioneert prima”
Door Felix op maandag 19 okt 2020
Wij zijn, zonder ons verder of nader te informeren, afgegaan op het advies van de adviseur om ons te voorzien van degelijke en gebruiksvriendelijke apparatuur..Zij hebben klaarblijkelijk met deze leveranciers goede ervaringen en werkafspraken. Resultaat: ATAG vierpits inductiekookplaat met een gas(wok)pit. Tot zover, maar dat is slechts een korte periode, functioneert alles - met name kookplaat - prima.
“Bevalt prima”
Door Astrid op dinsdag 15 sep 2020
We hebben een koel/vries combinatie van Atag. Alles bevalt prima.
“Super goed”
Door Hanne op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben al onze apparatuur waaronder de inbouwoven van het merk Atag. Al onze apparatuur van Atag bevalt super goed. Je kunt absoluut zien en merken dat het A kwaliteit is.
“Gebruiksgemak blijft achter”
Door Jetze Tjalma op dinsdag 8 sep 2020
De oven werkt. Maar het display is matig, heeft geen licht zodat het moeilijk zichtbaar is wat je doet. Vervelender is dat de bediening zo beroerd gaat. De combi van temperatuur en timer is ronduit waardeloos. We zetten daarom een keukenwekker. Maar het is naar ons gevoel een bekend probleem met programmeurs, die geen gevoel hebben voor klanten.
“Geen sproeier boven”
Door blake op vrijdag 14 aug 2020
Wij hebben 4 maanden terug een nieuwe ATAG inbouw vaatwasser gekocht. ATAG VA2013QT. Vaat komt regelmatig vuil uit de machine. zelfs o 70 graden wast de machine niet goed. de machine heeft geen sproeien aan de bovenzijde, dus de vaat in de bovenste rek wordt nooit aan de achterzijde gewassen. ook de pannen, bestek en kopjes komen vuil uit de machine. De monteur van de ATAG is langgewenst maar heeft niets kunnen doen. pech gehad had je andere merk moeten kopen. Gaf wel toe dat het een fout in het ontwerp zit dat er geen sproeier boven is zit. Niet kopen, krijg je echt spijt van.
“Bevalt goed”
Door Anke op zaterdag 8 aug 2020
Wij hebben alle apparaten van Atag en die bevallen goed. Betreft onder meer de afzuigkap.
“Zeer goed”
Door Astrid op dinsdag 28 jul 2020
Oven en stoomoven van Atag. Ze bevallen zeer goed, erg tevreden mee.
“Uitstekend”
Door Piet op maandag 27 jul 2020
Wij hebben voor alle apparaten gekozen voor Atag. De apparaten bevallen uitstekend! Betreft onder meer een wandafzuigkap.
“Uitstekend”
Door Gert op vrijdag 24 jul 2020
Wij hebben de magnetron van atag ma4692c en ook de oven. Beide apparaten bevallen uitstekend,makkelijk om te bedienen en lekker stil. producten komen er goed en lekker uit.
“Smeltend ringetje”
Door Rolf Beeftink op vrijdag 3 jul 2020
Wij hebben een atag afzuigkap. Deze doet het prima. Hij is al 10 jaar. Maar sinds een maand begint er een ringetje te smelten. Geen vlam in de pan of iets dergelijks gehad. Deze is om de trillingen van de motor op te vangen. Wat wil nu het geval, deze ringetjes zijn NIET los verkrijgbaar. Dus ik heb als optie een nieuwe motor plaatsen a € 500 excl monteur.Dat gaan we toch maar niet doen.
“Top”
Door Ad op maandag 11 mei 2020
Wij hebben gekocht een inductiekookplaat ATAG HI9271SVI, top apparaat.
“Bevalt”
Door Petra op donderdag 7 mei 2020
Wij hebben gekozen voor Atag omdat deze een voor ons geschikte inductie kookplaat in het assortiment had. Hier hebben we de rest van de apparaten op afgestemd. Bevalt goed.
“Top”
Door Diana op zaterdag 25 apr 2020
Wij hebben de stoomoven CS 6674m Atag. Top apparaat en een mooie lijn.
“Sigaar uit eigen doos”
Door karen matthys op dinsdag 21 apr 2020
Ik kocht acht jaar geleden bewust voor een Atag inbouw combi - oven : functioneel, groot. De combi-oven werkt nog steeds uitstekend maar de de ovendeur kan niet meer sluiten door een defecte rechterscharnier die niet meer te verkrijgen is. Ik nam contact met de Service dienst BENELUX die mij verzekerde dat hun technieker het probleem zou oplossen. Conclusie na het bezoek van de technieker : een perfect werkende oven kan door dit euvel NIET hersteld werden. Men bood mij een nieuwe oven aan, zogezegd met een interessante korting en teruggave van de gemaakte kosten. Na even kijken op internet bleek deze prijs absoluut niet voordelig. Mijn volgende oven wordt geen ATAG meer...
“Prima”
Door Ans op dinsdag 14 apr 2020
De oven is van Atag. Ze bevallen prima.
“Service niet goed”
Door Bas op dinsdag 14 apr 2020
Atag koelkast. Mooi design, echter met apparatuur zeer slechte service ervaring met vorige keuken.
“Uitstekend”
Door John op zaterdag 11 apr 2020
We hebben een oven van atag. Alles bevalt uitstekend.
“Let op met inductiekookplaat met 2 fasen”
Door John op zaterdag 11 apr 2020
Kookplaat van atag. Alles bevalt uitstekend. Tav de inductie kookplaat 2 opmerkingen. We hebben 2 fasen gekozen omdat 3 fasen een uitbreiding van de hoofdgroep zou inhouden. In de beschrijvingen is dat niet of nauwelijks terug te vinden. We kwamen erachter dat we de 5 kookplaten niet tegelijkertijd op vol vermogen kunnen gebruiken. En de inductie ventilator maakt behoorlijk wat geluid net als inductie zelf.
“Lawaaiig”
Door Tanny op vrijdag 3 apr 2020
Hier hetzelfde probleem. Monteur van de keuken is vanmiddag geweest, toen was het geluid Maar als je 's avonds op de bank zit hoor ik het weer.
“Goed maar maakt wat herrie”
Door Ron op dinsdag 3 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor de volgende apparatuur: Stoomoven ATAG CS6692D 60 cm. Deze oven bevalt goed, alleen maakt de oven wat herrie bij de start en het einde van het gebruik van de stoomfunctie. Dat heeft te maken met het vullen en weer legen van het stoomsysteem.
“Gaskookplaat”
Door Harold op donderdag 27 feb 2020
Atag kookplaat, gekozen vanwege kwaliteit. In de kleine brander zijn 2 gaatjes ontstaan. Gemaild en gebeld met Atag:
- reactie: ouder dan 10 jaar geen onderdelen meer verkrijgbaar!!!
- verwijzen naar Handyman maar ook hier geen gaspitten / branders
- men gaat uit van een economische levensduur van 10 jaar
- bij problemen na 10 jaar, jammer nieuw kookplaat
Hoezo duurzaam. Harold
“Goed”
Door Henny op woensdag 19 feb 2020
Het betreft hier een kookplaat gas-op-glas van ATAG. De apparaten bevallen goed.
“Fantastisch”
Door Mees op vrijdag 7 feb 2020
Atag oven 0x6511c. Tot nu toe bevalt alles fantastisch.
“Niet tevreden met service”
Door A. van Hout op donderdag 6 feb 2020
SERVICE: Na 6,5 jaar gaat een thermokoppel van een kookplaat stuk. Voor vervanging is het exacte modelnummer en onderdeel telefonisch opgegeven. Pas nadat 3 keer een monteur (steeds een andere) is langs gekomen wordt het goede onderdeel meegebracht en vervangen. Een klusje van nog geen 10 minuten. Ondertussen wel steeds aanwezig moeten zijn en inmiddels was ook nog het uurtarief omhoog gegaan. Helaas geen woord van excuus van Atag mogen ontvangen.
“Naar wens”
Door Manfred op zaterdag 25 jan 2020
Wij hebben een oven van Atag. Alle apparatuur is zeker naar wens.
“Heel goed”
Door Juliette op donderdag 16 jan 2020
Vriezer Atag.....bevalt heel goed.
“Goed”
Door Juliette op donderdag 16 jan 2020
Vaatwasser Atag type dw 402......bevalt goed.
“Redelijk”
Door Juliette op donderdag 16 jan 2020
Combimagnetron Atag bevalt redelijk.
“Minder praktisch”
Door Ingrid op dinsdag 31 dec 2019
Wij zijn tot heden zeer tevreden met de geadviseerde en door ons gekozen apparatuur. We hebben de keuken sinds juni dit jaar dus het is nog vrij kort om een goede beoordeling te geven. Gekozen apparaten: het heeft altijd een gewenningsperiode nodig alvorens je alle "ins en outs" hebt ontdekt. Koelkast> Atag KD62122A: Merkt pas in de praktijk dat hij minder praktisch is dan gedacht. Even wennen dus. Dit is heel moeilijk in te schatten bij het maken van een keuze. Je zou alles uit de oude koelkast mee moeten nemen en in de nieuwe plaatsen alvorens een keuze te maken.
“Bevalt goed”
Door Frans op zondag 15 dec 2019
Alle apparaten zijn van het merk ATAG, vaatwasser (VA63312LT). Apparaten bevallen goed, keuze had te maken met 10 jaar garantie.
“Ondermaats”
Door Jos groffils op donderdag 12 dec 2019
Gewoon ondermaats. Inbouwfrigo, model zonder diepvriesvak ( KS3122AUU/A04)
-heeft nooit 7 gr C gehaald
-vertoont na 6 j 2 grote scheuren (40 cm) aan de binnen achterwand. Isolatie zal wel erg slecht zijn dan.
“Andere manier van koken”
Door G.D. op maandag 9 dec 2019
Alle apparatuur is van Atag. Dit bevalt uitstekend. Er waren wat kleine probleempjes die naar wens zijn opgelost. We zijn er heel blij mee. Een goed receptenboek voor de stoomoven zou welkom zijn. Het is een totaal andere manier van koken met stomen. Gezond en lekker. Kortom. Prima.
“Bevalt goed”
Door Johan op woensdag 4 dec 2019
ik heb de volgende apparaten in onze keuken: Atag inductie-gaskookplaat IG95771MBA deze bevalt ons goed behalve dat de kookplaat alle stof en vlekken heel zichtbaar is.
“Bewuste keuze”
Door Leo op maandag 7 okt 2019
Wij hebben bewust gekozen voor Atag. Dit op grond van goede ervaringen met de vorige keuken. De volgende apparatuur hebben wij nu in de keuken: Kookplaat, inductie H16271. Voor alle apparaten geldt dat ze prime werken en voldoen aan onze verwachtingen.
“Prima spul”
Door AV op zaterdag 28 sep 2019
Het merk voor de koelkast is AEG en het is prima spul!
“Top spul”
Door Peter op vrijdag 27 sep 2019
Gas op Glas kookplaat: Atag gas kookplaat HG6471MBA. De inbouwapparatuur is ons meer dan uitstekend bevallen, wat een top spul is dat! Wat ons betreft kan dat niet beter
“Heel tevreden”
Door Wanda op vrijdag 27 sep 2019
Ik heb gekozen voor: Vaatwasmachine: Atag VA63313LT. Garantie van de Atag apparatuur heb ik verlengd naar 5 jaar . Tot nu toe heel tevreden over de apparatuur.
“Prima”
Door Fred op woensdag 18 sep 2019
Afzuigkap is van Atag en bevalt prima.
“Prima”
Door Marian op maandag 29 jul 2019
Onze apparaten van ATAG; koelkast, bevalt prima!
“Erg tevreden”
Door Ed op vrijdag 26 jul 2019
Keuken apparatuur betreft ATAG HI727 1E Inductiekookplaat 70 CM. De apparaten bevallen prima en hoewel ik in mijn omgeving veel kritische geluiden hoor over het merk ATAG en met name de CV ketels, ben ik erg tevreden over de keuken apparatuur en het merk. Belangrijk is natuurlijk dat ATAG een verlengde garantie van 10 jaar durft af te geven.
“Mooi apparaat”
Door Hans op maandag 8 jul 2019
Afzuigkap: Atag WS9292EM Mooie zwarte strakke kap met sterke motor. Werkt goed. Wij zij na het plaatsen bij het Atag centrum in Duiven geweest. Waar we goede uitleg kregen. Misschien iets wat je beter voor de koop had kunnen doen. (tip!)
“Handig”
Door Hans op maandag 8 jul 2019
Combi-magnetron Atag CX4692D (vergelijkbaar met CX4692C). Handige oven makkelijk te bedienen. Wij zij na het plaatsen bij het Atag centrum in Duiven geweest. Waar we goede uitleg kregen. Misschien iets wat je beter voor de koop had kunnen doen. (tip!)
“Uitstekend”
Door Huig op vrijdag 5 jul 2019
CS6612D Atag combi stoomoven. Apparaten bevallen uitstekend tot op heden.
“Iets meer verwacht”
Door Gerben op donderdag 27 jun 2019
Atag IG9571MBA doet het ook erg goed alleen had mijn vrouw meer hitte en vuur verwacht van de wokbrander
“Mankement gebagatelliseerd”
Door Joris op zondag 16 jun 2019
Wij hadden gekozen voor ATAG, extra korting bij aanschaf van 5 apparaten. We hebben dus een Oven, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Nadat de keuken geplaatst is hebben we opgemerkt dat de ATAG koelkast (KS32178B) behoorlijk wat geluid produceerde. Dit hebben we gemeld bij onze keukenzaak en ze hebben een eigen monteur gestuurd en die was het met ons eens. Daarna kwam er een monteur van ATAG en deze concludeerde dat er een glasplaat verkeerd lag in de vriezer en vertrok weer. Helaas was het probleem niet opgelost en dit hebben we wederom gemeld bij onze keukenzaak. We begrijpen dat een koelkast geluid maakt maar deze ATAG produceerde een resonerende bromtoon. De monteur die de keukenzaak stuurde heeft de koelkast uit de kast gehaald en daarna vastgesteld dat de motor/pomp ratelde en bromde. Hierna heeft ATAG weer een monteur gestuurd maar deze bagatelliseerde het probleem en vond het allemaal wel meevallen. Deze ATAG monteur deed niks en is weer vertrokken. Achteraf hadden we spijt dat we hem koffie hebben gegeven. Hierna hebben we onze teleurstelling weer kenbaar gemaakt bij onze keukenzaak en zij hebben ons probleem opgelost, de ATAG koelkast weer terug genomen en nu hebben we na bijbetaling voor een iets duurdere Liebherr koelkast uitgezocht. Deze is fluisterstil.
“Erg blij met minpuntje”
Door Jeroen op vrijdag 31 mei 2019
Wij hebben gekozen voor de volgende apparatuur: ATAG inductiekookplaat HI9271M. Wij zijn heel erg blij met alle apparatuur. Enige minpunt aan de ATAG inductiekookplaat is dat wij ervaren dat deze niet zo geschikt is voor wokken, maar dat is waarschijnlijk ook wel weer logisch.
“Bevalt zeer goed”
Door Yvonne op donderdag 9 mei 2019
Wij hebben gekozen voor Atag, omdat er 10 jaar garantie kon worden gegeven bij 4 apparaten of meer. Het gaat om de WU7011BM wandkap inbouwunit 70CM. Ik moet zeggen dat de apparaten zeer goed bevallen! We zijn meer dan tevreden.
“Bevalt prima”
Door Anja op maandag 15 apr 2019
De apparaten die ik in de keuken heb laten plaatsen: Kookplaat is van Atag. De gekozen apparatuur bevalt prima.
“Heel tevreden”
Door Janny op zaterdag 30 mrt 2019
We hebben de wandafzuigkap en verder alles van Atag. Heel tevreden over deze apparaten!
“Erg tevreden”
Door John op zaterdag 30 mrt 2019
Wij hebben gekozen voor oven/magnetron Atag. We zijn erg tevreden over de apparaten.
“Is ok”
Door Elian op vrijdag 29 mrt 2019
Wij hebben gekozen voor apparaten met afzuigkap van ATAG. De apparaten bevallen goed, ze zijn OK.
“Lastig in gebruik”
Door Elian op vrijdag 29 mrt 2019
Wij hebben gekozen voor apparaten van ATAG. De apparaten bevallen goed, behalve de vaatwasser. De indeling van de rekken is heel lastig. Veel vaat past niet goed in de rekjes. Koppen en glazen vallen om. Bovenste op- of afklapbaar rekje aan de zijkanten is te smal.
“Uitstekend”
Door Cees op vrijdag 15 mrt 2019
Betreft Atag Wandafzuigkap 90 cm. Voor alsnog voldoet het uitstekend.
“Heel veel problemen”
Door Kees op donderdag 14 mrt 2019
De 5pits Atag inductie-kookplaat, waarvan 1 gas/wokbrander, heeft voor heel veel problemen gezorgd. Monteurs bleken telkens niet in staat het probleem op te lossen. Pas nadat wij een filmpje hadden gemaakt van de momenten van uitval van het apparaat, werd deze vervangen door een ander type.
“Zeer goed”
Door Dick op zondag 10 mrt 2019
Atag wandafzuigkap, is allemaal Atag bevallen zeer goed.
“Goede ervaringen”
Door Fie op zondag 10 mrt 2019
Wij hebben alles van het merk Atag. Goede ervaringen mee in het verleden, dus wilde graag weer dat merk hebben. Oven en oven/magnetron
“Kiezen voor kookgenot”
Door M.S. op dinsdag 26 feb 2019
Ik heb voor mijn eigen "kookgenot" gekozen voor goede apparatuur. Gaskookplaat ATAG 4 pits mét Vulcanobrander / braadbrander én display met timer per pit, ( sluit gas na bereikte tijd automatisch af), HG9572MDA. Eindeloos gewikt en gewogen: inductie of gas. Maar aangezien inductie heel wat breekwerk en extra kosten opgeleverd zou hebben, heb ik uiteindelijk voor gas gekozen. ook op advies van de aannemer die me de kosten voor het breekwerk/ aanleg van inductie voorrekende. Het zijn niet de goedkoopste apparaten. Je moet best even over een hobbel heen, maar bij het opstellen van mijn wensenlijst waar een apparaat allemaal aan moest voldoen kwamen deze apparaten het dichtst bij mijn eisen. Tip: vooral zorgen dat je je vragen paraat hebt en niet overvallen wordt door de verschillende opties van de verkoper als je in de showroom zit. Ik heb de keuken nu 2 maanden en geniet nog elke dag volop!
“Prima”
Door Ton op maandag 18 feb 2019
De afzuigkap is van Atag. Prima kap. Geef aan wanneer de filters schoongemaakt moeten worden.
“Niet tevreden”
Door Ruben op vrijdag 1 feb 2019
Helaas kan ik niet minder dan 2 sterren geven! Na iedere kook beurt stinkt ons hele huis naar eten deze afzuigkap zuigt de lucht perfect af en blaast het vervolgens gewoon weer je kamer in. Het lijkt er op dat het vet wel in de vetfilters blijft hangen gezien het plafond niet helemaal geel is. Maar let op koop geen recirculatie afzuigkap met koolstoffilters als alternatief voor het naar buiten blazen van je kookluchten. Wij hebben verschillende aanbieders van koolstoffilters geprobeerd en geen enkele werkt tot nu toe.
“Hopeloos”
Door Aart op maandag 21 jan 2019
Hopeloos ding. Groot oppervlak geborsteld RVS wat niet vlekloos te houden is. Je wordt er bijna obsessief van.
“Zeer goed”
Door L.Z. op vrijdag 18 jan 2019
Gekozen voor Atag inductiekookplaat met wokbrander. Alles state of the art. De Atag kookplaat is zeer goed.
“Tevreden”
Door Rob op donderdag 17 jan 2019
De combioven cx4311a (Atag), tevreden over.
“Bevalt super”
Door Petra op vrijdag 11 jan 2019
De Amerikaanse koelkast is van Atag. Alles bevalt super, kan het iedereen aanraden.
“Uitstekend”
Door Ruud op maandag 7 jan 2019
Oven > ATAG OX6411LR. De apparaten bevallen uitstekend.
“Super”
Door Lizz op woensdag 19 dec 2018
Alle apparaten zijn van ATAG, dit bevalt super. ATAG zat ook in de vorige keuken (25 jaar oud) en alles werkte nog ! Vandaar de keuze wederom voor ATAG. Betreft afzuigkap.
“Goed”
Door Fam. K. op maandag 19 nov 2018
Wat betreft de apparatuur hebben wij gekozen voor het volgende: Koelkast- ATAG; bevalt goed
“Goed”
Door H.M.H. op vrijdag 16 nov 2018
Is Atag oven/magnetron, alle apparaten bevallen goed
“Goed”
Door Monique op zaterdag 10 nov 2018
Mijn kookplaat is van Atag. Bevalt goed en we zijn erop gekomen doordat ik goed apparatuur wilde hebben en dit goed bekend staat. Vond het ook mooi als het een beetje hetzelfde eruit zag.
“Zeer tevreden”
Door Wim op donderdag 1 nov 2018
Het is het merk Atag en tot op heden zeer tevreden met de vaatwasser Atag VA61313KT
“Goed”
Door MKD op donderdag 25 okt 2018
Wij hebben een Atag inductiekookplaat. Dit apparaat bevalt goed. We hebben de apparaten op advies van de verkoper gekocht
“Zeer tevreden”
Door Robbert op woensdag 17 okt 2018
Wij hebben een Atag kookplaat. Tot nu toe zijn we zeer tevreden en voldoet de apparatuur aan de verwachting.
“Genieten”
Door René en Monique op zaterdag 13 okt 2018
De ATAG gas-op-glas HG9571MBA is ingebouwd in de keuken. We genieten elke dag van de prachtige keuken!
“Niet tevreden”
Door Irma op dinsdag 7 aug 2018
In onze nieuwe keuken van begin 2018 hebben wij onder andere een Oven/Magnetron van ATAG gekozen. Achteraf bleek deze oven niet gebruiksvriendelijk. De Atag/Magna oven bleek geen soft-close te hebben en de ovendeur kan niet uit elkaar gehaald worden en gereinigd tussen de glasplaten, terwijl er wel grote gaten zitten waar vuil/vet tussen kan komen. Dit is dus ook gebeurd, er loopt een streep vet tussen de glasplaten. Eerst bij ATAG gemeld, maar die gaven niet thuis of konden het tegen hoge kosten komen schoonmaken. Uiteindelijk overgestapt naar een nieuwe oven/magnetron van een ander merk.
“Zeer tevreden”
Door S. op maandag 9 jul 2018
Wij hebben een gaskookplaat van Atag. Kan wel zeggen dat wij zeer tevreden zijn over onze keuzes.
“Redelijk”
Door Marcel op donderdag 5 jul 2018
Oven van Atag: bevalt redelijk. Zeer ergonomisch maar hij verwarmt wat onregelmatig (voor-achter) en dat effect lijkt sterker te worden naarmate we hem langer hebben.
“Atag magna”
Door Gera op dinsdag 3 jul 2018
Voor de oven stoomoven hebben we de Atag magna gekozen. Tot nu bevalt alles goed, stoomoven wordt toch niet zoveel gebruikt.
“Goed maar glazen vallen steeds om”
Door Lotte op dinsdag 3 jul 2018
De vaatwasser is van Atag. In principe bevallen alle apparaten erg goed. Als ik nadelen zou moeten opnoemen: de bovenste lade van de vaatwasser is niet praktisch ingedeeld waardoor glazen steeds omvallen. Desondanks blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
“Makkelijk”
Door Susanne op dinsdag 3 jul 2018
Afzuigkap is van Atag. bevalt heel erg goed, eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken
“Prima”
Door Frans op woensdag 27 jun 2018
Wij hebben voor ATAG apparatuur gekozen: koelkast. De apparaten bevallen prima.
“Prima”
Door Matty op woensdag 27 jun 2018
We hebben gekozen voor afzuigkap van Atag en tot nu toe bevalt het ons prima.
“Goed ingedeeld”
Door Bonita op maandag 18 jun 2018
Ik heb producten gekocht van Atag, namelijk Koelkast KD62122A/A01. Ik ben zeer tevreden over de producten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik en het werkt allemaal prima. Goede indeling van de koelkast.
“Goed”
Door Els op maandag 18 jun 2018
Volgende apparaten: atag gaskookplaat bevalt goed
“Niet tevreden”
Door Alfred op woensdag 13 jun 2018
Wij hebben een ATAG vaatwasser VA63211ST en die bevalt ons niet goed. Bij de montage was een schroef afgebroken. Dit is hersteld door een monteur van ATAG. Nu lekt de deur regelmatig. Ook de indeling is niet praktisch, waardoor de ruimte in de vaatwasser niet goed benut kan worden.
“Goed”
Door Dennis op woensdag 6 jun 2018
Inductie van Atag. Goede apparatuur maar niet goed aangesloten en dat was meer het probleem
“Uitstekend”
Door Evert op maandag 21 mei 2018
De apparatuur die wij hebben aangeschaft: ATAG oven / magnetron. De apparatuur bevalt uitstekend.
“Uitstekend”
Door Thea op zondag 20 mei 2018
Ik heb een Atag gaskookplaat. De apparaten bevallen uitstekend. De keuze voor deze apparaten was de bekende merken en goed advies van de keukenzaak.
“Prachtig fornuis”
Door J en C op donderdag 17 mei 2018
Het fornuis is van Atag prachtig om te zien wij koken er heerlijk op. We hebben verschillende merken goed over nagedacht.
“Nooit meer Atag”
Door C.P. op woensdag 16 mei 2018
Multifunctionele oven merk ATAG B60. De oven zullen wij nooit meer van dit merk kopen. Wij geven de voorkeur aan Bosch, Maar dat was bijna niet te bespreken en werd afgedaan met de opmerking "Al onze merken zijn goed en Nederlands product". Atag oven is mooi, maar onpraktisch.
“Werkt prima”
Door Erwin en Miranda op dinsdag 15 mei 2018
Bijna alles is van ATAG zoals de oven. alles werkt prima en doet wat het moet doen.
“Bevalt”
Door Frank op dinsdag 15 mei 2018
De gaskookplaat is van Atag. Al het apparatuur bevalt heel goed.
“Goed”
Door Remko op dinsdag 15 mei 2018
Het gasstel is van Atag en dat gaat goed.
“Goed”
Door Dirk op maandag 30 apr 2018
Kookplaat (gas) Atag Bevalt allemaal goed.
“Geen spijt van keuze”
Door AvH op vrijdag 27 apr 2018
De volgende apparatuur is geleverd en geïnstalleerd: Atag gaskookplaat. Tot nu toe voldoen alle apparaten en heb ik geen spijt van mijn keuze.
“Top”
Door Trudy op donderdag 26 apr 2018
Atag afzuigkap. Top voor elkaar. We zijn er blij mee.
“Tevreden”
Door Ellie op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben een Atag vaatwasser VA61211kt. We zijn tevreden over de apparaten en het gebruik ervan.
“Maakt erg veel lawaai”
Door Ellie op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben een Atag afzuigkap. We zijn tevreden over de apparaten en het gebruik ervan. De afzuigkap maakt helaas wel erg veel geluid zelfs op stand 1.
“Goed”
Door Helma op woensdag 18 apr 2018
We gebben een atag combi magnetron. We zijn er heel goed tevreden over.
“Prima”
Door Frans op maandag 16 apr 2018
5 pits kooktoestel van Atag omdat we die veel mooier vonden dan die van Siemens. Korte aanvulling de apparaten bevallen prima. Mooi groot gasfornuis met 5 pitten op glasplaat.
“Prima”
Door Herman op maandag 16 apr 2018
Wij hebben gekozen voor atag apparaten onder andere vriezer omdat dat een aanbieding was. Ze bevallen prima.
“Goede service”
Door R&A op maandag 16 apr 2018
Wij hebben alle apparaten van het merk ATAG. De volgende modellen zijn door ons aangeschaft: ... Koelkast KD62088A ... Wij hebben voor Atag gekozen vanwege de goede service (hier hebben wij ervaring mee) en vanwege de garantie die aanzienlijk verlengt wordt, bij aanschaf van meerdere apparaten.
“Uitstekend”
Door René op maandag 16 apr 2018
Gekozen merk koelkast: ATAG. Ervaring: uitstekend, zeer gebruikersvriendelijk
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op donderdag 12 apr 2018
Atag HI9272SV INDUCTIEKOOKPLAAT 90CM. Zeer tevreden over de werking en het gemak.
“Eerste indruk”
Door Twan op donderdag 29 mrt 2018
Oven. Al onze apparaten zijn van ATAG. Ik zou echter nog niets kunnen zeggen over hoe het bevalt, de eerste paar weken werkt het allemaal prima, maar we moeten echt nog wat meer ervaring op doen.
“Tevreden”
Door R.W. op woensdag 28 mrt 2018
Atag oven tevreden over deze keuze.
“Strak”
Door Coen op dinsdag 13 mrt 2018
Ik heb oven van ATAG in verband met strakke vormgeving prijs en garantie (bij meer apparaten). Alle apparaten bevallen uitstekend, hebben voldoende mogelijkheden en gemakkelijk in gebruik.
“Blij ermee”
Door Janneke op dinsdag 13 mrt 2018
Het merk van de oven is Atag en het bevalt uitstekend. Blij met de keuze voor dit merk en het was een mooie aanbieding.
“Prima”
Door Kees op dinsdag 13 mrt 2018
Oven. Het merk is ATAG, bevalt tot nu toe prima
“Goede ervaring”
Door Seiny op dinsdag 13 mrt 2018
Oven van het merk Atag. Gekozen voor Atag vanwege al eerder goeie ervaring met dit merk. Tot dus ver zeer tevreden over de keukenapparatuur.
“Bevalt goed”
Door Martijn op dinsdag 27 feb 2018
koel-vries combinatie. Wij hebben gekozen voor apparatuur van ATAG: magnetron/oven, koel-vries combinatie, kookplaat en vaatwasser. De apparatuur bevalt goed.
“Prima”
Door Anja op donderdag 15 feb 2018
Wij hebben gekozen voor ATAG apparatuur (oven) en deze bevallen prima.
“Uitstekend”
Door Immy op donderdag 15 feb 2018
Alle apparatuur is van het merk Atag waaronder de oven. Alles bevalt Uitstekend.
“Werkt goed”
Door Jan op donderdag 15 feb 2018
Wij hebben voor alle apparaten ATAG gekozen. WS9211FM schuine afzuigkap. De afzuigkap werkt prima
“Niet goed verlicht”
Door Jan op donderdag 15 feb 2018
Wij hebben voor alle apparaten ATAG gekozen. CX4511C combimagnetron. Werkt niet intuïtief. Jammer dat de teksten onder de knoppen van de ovens niet verlicht zijn. Voor de combi-oven is drie keer een monteur geweest, waarbij er een keer de oven compleet vervangen is. Daarnaast is er twee keer een sensor vervangen.
“Goed maar wel lawaaiig”
Door Rob op maandag 5 feb 2018
Atag vlakschermkap ATAG WV6211AM . Ervaring: grote capaciteit alleen wel veel lawaai.
“Bevallen goed”
Door Kim op woensdag 22 nov 2017
We hebben onder meer een kookplaat van Atag. De apparaten en merken bevallen goed.
“Bevalt”
Door Martijn op woensdag 22 nov 2017
De koelkast / vriezer was van ATAG. De apparatuur bevalt verder prima.
“Ging stuk”
Door Martijn op woensdag 22 nov 2017
De oven / magnetron was van ATAG. De magnetron ging binnen een paar maanden stuk. Dat verwacht ik niet van een dergelijk merk. De apparatuur is gerepareerd en bevalt verder prima.
“Naar volle tevredenheid”
Door Ron op woensdag 22 nov 2017
Van ATAG hebben we een gaskookplaat (vijfpit inclusief wokbrander) (HG9571MBA) en daarnaast nog een tweede wokbrander (HG3171MBA). Deze worden nagenoeg dagelijks gebruikt en naar volle tevredenheid.
“Koelkastdeur”
Door Vdv op woensdag 27 sep 2017
We hadden ongeveer 9 jaar een geleden een keuken gekocht waaronder een koelkast van ATAG. Tot onze grote schrik brak de deur van de koelkast een paar maanden geleden zomaar af en viel bijna een meter naar beneden nog net niet op de voeten van mijn zoontje. Na van de schrik te zijn bekomen overheerste vooral boosheid en ongeloof want dit had ernstiger kunnen aflopen. Aangezien de gewone garantie was verlopen kon ik mij hier niet meer op beroepen volgens ATAG waar ik contact mee had opgenomen. Mijn uitleg dat dit toch wel een heel bijzondere situatie was en dat je dit toch echte niet mag verwachten ook niet van een wat oudere koelkast maakte absoluut geen indruk bij ATAG. Uiteindelijk wilden ze wel overgaan tot de vergoeding van de scharnieren maar de monteur moest ik zelf betalen. In de tussen tijd had ik ook contact opgenomen met de keukenzaak en de situatie voorgelegd. Zij waren wel doordrongen van de ernst van situatie en de mogelijke gevolgen. Bemiddeling met ATAG had niet het gewenste effect, hij bood dan ook aan een deel van de mogelijke kosten voor zijn rekening te nemen. Verdere gesprekken met ATAG verliepen stroef: ze konden weinig voor me doen aangezien de garantie was verlopen,dat een koelkastdeur zomaar kan afbereken dat kon gebeuren. Uiteindelijk werd me ineens een vervangende koelkast aangeboden tegen kostprijs. Dit aanbod heb ik geaccepteerd zodat ik eindelijk weer een werkende koelkast zou hebben. Van de hele situatie heb ik de keukenzaak op de hoogte gehouden, hij kwam zijn beloofde afspraak na en vergoedde mij de helft van de koelkast waar ik zeer blij mee was. Dit had hij niet hoeven doen, maar hij zag wel in dat je een klant niet op deze manier kon laten zitten.
“Kortsluiting”
Door C.H. op woensdag 5 jul 2017
Oven atag ox6011k op dinsdag gekocht in de winkel en op donderdag kortsluiting. In de winkel doorgegeven, de winkel heeft gemaild naar atag, daarna nog een keer gemaild, en atag komt uiteindelijk gewoon langs. Dit blijkt fout in het apparaat. Dit schijnt vaker voor te komen. De kabel zit aan de achterkant te strak in de klem en daar komt kortsluiting van. Het is wel goed opgelost door service van Atag.
“”
Door Leo Ouweneel op dinsdag 2 mei 2017
Na de nodige problemen heeft Atag het probleem met mijn oven goed opgepakt. Na meer dan 4 monteur bezoeken heeft Atag een nieuwe oven geïnstalleerd. Nu na ruim een 6 maanden meer dan tevreden over zijn werking.
Ervaringen die erg lijken op de 199 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.