Feedback
7,4

Kitchenaid

Score uit 8 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Kitchenaid is een Amerikaans merk voor huishoudelijke apparatuur en behoort tot de Whirlpool Corporation. Het bedrijf Kitchenaid is in 1920 opgericht en bracht in eerste instantie een mixer op de markt. Het model mixer dat sinds 1962 wordt aangeboden is nog steeds verkrijgbaar in verschillende kleuren. Sinds 1986 behoort Kitchenaid tot de Whirlpool Corporation.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Kitchenaid. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Mark op vrijdag 10 jan 2020
Nieuwe keuken: de koelkast is een KitchenAid ladenkoeler (kortom: we hebben koellades, geen deuren om de lijn niet te verstoren). De koelkast is geleverd door de keukenzaak. We zijn zeer tevreden over alle apparaten, maar de ladenkoeler is wel echt een uitkomst.
“Top”
Door Leo op donderdag 26 sep 2019
Koelkast is kitchenaid is top apparatuur, bevalt tot nog toe dus goed
||||
“Zeer tevreden”
Door Marnix op vrijdag 4 mei 2018
De kookplaat is van Kitchen Aid. Alle apparatuur zijn we zeer tevreden over.
“Probleemloos”
Door Peter op dinsdag 20 feb 2018
De koelkast is van KitchenAid. Alle apparatuur bevalt tot nu toe prima en zijn probleemloos.
Ervaringen die erg lijken op de 4 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.