Feedback
8,2

Etna

Website: www.etna.nl
Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf Etna is in 1856 als ijzergieterij begonnen in Breda. In eerste instantie werden er voornamelijk gasmotoren en verbrandingsmotoren gemaakt. Begin vorige eeuw werd het speerpunt van de productie verlegd naar kolenkachels en gaskomforen. Sinds de cv is ingevoerd, is Enta zich meer gaat toeleggen op de productie van koelkasten en elektrische fornuizen. Het assortiment werd door de jaren heen uitgebreid naar allerlei soorten huishoudelijke apparatuur. In 2000 is Enta samengegaan met Atag onder de naam Atag Benelux. Merken die Atag Benelux voert zijn: Asko, Etna, Pelgrim en Atag. Sinds 2008 behoort ATAG tot de Gorenje groep.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 179 tot € 1.299
75 ervaringen (3 weken geleden)
8,8
Ovens
€ 130 tot € 849
44 ervaringen (3 weken geleden)
7,8
Fornuizen
€ 289 tot € 1.199
4 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 56 tot € 849
50 ervaringen (3 weken geleden)
€ 67 tot € 779
22 ervaringen (1 maand geleden)
€ 279 tot € 583
60 ervaringen (3 weken geleden)
€ 124 tot € 1.806
65 ervaringen (3 weken geleden)
7,4
Vriezers
€ 199 tot € 419
18 ervaringen (3 weken geleden)
n.b.
-
n.b.
-
Ervaringen
Er zijn 338 ervaringen over Etna. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren162 ervaringen
4 sterren115 ervaringen
3 sterren18 ervaringen
2 sterren16 ervaringen
1 ster27 ervaringen
“Geen succes”
Door Lies op zaterdag 31 okt 2020
Er is door de keukenzaak gekozen voor Etna. En ik heb gewoon de pech dat de apparatuur niet goed werkt. De vriezer vriest te ver door. Hoewel de temperatuur goed is. Na een jaar en een paar monteurs later, wordt toch nog geprobeerd een oplossing te vinden. Dus allemaal geen succes. Ik hoop dat er voor de apparaten toch binnenkort een oplossing is.
“Erg tevreden”
Door Anja op vrijdag 30 okt 2020
Gekozen voor Etna afzuigkap. De producten bevallen uitstekend. Ben heel erg tevreden.
“Zeer ontevreden”
Door D op zaterdag 17 okt 2020
Sinds 19 mei 2020 gebruiken wij de producten van Etna, over de vaatwasser en over zijn wij zeer tevreden echter werkt de koelkast niet goed. De koelkast ging aan en uit, dit kan natuurlijk een fabrieksfout zijn. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en zij zouden op maandag een monteur sturen. De monteur kon niks vinden aan de koelkast en heeft uit voorzorg de thermostaat vervangen, ook zei hij tegen ons dat als we kwaliteit wilde, we voor een ander merk hadden moeten gaan. Nou goed, afgewacht en helaas op zondag stopte de koelkast er helemaal mee. Op maandag weer contact opgenomen met de service en deze stuurde met spoed een monteur. De monteur kwam op zaterdag langs maar baalde van zijn werkdag op zaterdag en zei ons dat het aan de stroom lag, nogal gek als we daar verder geen problemen mee hebben. Maar goed, we moesten dit na kijken voordat we verder geholpen konden worden. We hebben de uitvoerder van onze nieuwbouwwoning laten komen en zij moesten lachen om deze uitspraken. Alles na gekeken en zoals verwacht niks mis met de stroom, de stekker van de koelkast werkte in geen 1 stopcontact terwijl andere apparaten het daar wel doen. Op vrijdag weer contact opgenomen met de service en weer zouden ze met spoed een monteur sturen, nu komt de monteur op donderdag... spoed?! Ik zit, als de monteur komt op donderdag, al 3 weken zonder werkende koelkast! Dit is niet de spoedservice die je zou verwachten bij een product die zo nodig is in een woning. Ik ben zeer ontevreden over de "spoed" service die zij aanbieden en tevens ook over het onderhoud wat zij uitvoeren aan de producten. De monteur komt eerst kijken voordat ze überhaupt over een oplossing gaan na denken! Dus voordat ik een werkende koelkast heb thuis zijn we al weer een hele tijd verder! Zo lang het werkt is het goed maar van deze klantenservice kan je niet op aan.
“Roest na paar weken”
Door Henk op zaterdag 10 okt 2020
Het merk ETNA zat ook in de showkeuken, dus waarom niet dachten wij.
Maar reeds na veertien dagen in gebruik valt er onderin heel veel roestplekken te zien. We mogen hopen dat dit onder garantie gaat vallen, doch een ding weten we zeker, geen ETNA VW647RVS meer, want de laatste drie letters scoren echt niet.
“OK”
Door Ursula op zondag 4 okt 2020
Het merk van de apparatuur is Etna. Onder meer een afzuigkap. De apparatuur functioneert naar tevredenheid.
“Mooi maar erg lawaaiig”
Door Erwin op woensdag 30 sep 2020
Afzuigkap is van Etna, erg mooi om te zien maar maakt erg veel lawaai en zuigt niet erg goed af. Gebruiken we dus bijna niet als zodanig maar vinden we ook niet zo noodzakelijk.
“Prima”
Door Vanessa op maandag 28 sep 2020
Alle apparaten zijn van etna deze bevallen prima. Betreft afzuigkap.
“Negatieve punten”
Door Reinko op donderdag 24 sep 2020
Ik heb mijn ETNA vaatwasser nu ongeveer een jaar. Hier wat negatieve punten waardoor ik hem na een jaar al ga vervangen voor iets dat beter werkt.
Negatief:
- Geluid. Ik kan in corona tijd niet aan de keukentafel fatsoenlijk een zoom meeting houden als hij aanstaat.
- Rekken. Het onderste rek loop constant van de "deur rails" af en moet geholpen worden om weer naar binnen te gaan.
- Bij het bovenste rek is de rechter kant niet geschikt voor mokken. Die kantelen of moet je klemmen.
- Mijn grootste ergernis en de reden dat ik de moeite neem om dit review te schrijven is dat het zeepbakje niet altijd open gaat. In tegenstelling tot mijn Bosch (zeepbakje afgeschermd voor servies) die ik hiervoor had hebben de ingenieurs van ETNA in al hun wijsheid besloten het bakje dusdanig laag op de deur geplaatst dat servies in de buurt van de deur het klepje tegenhoud. Als gevolg valt het zeepblokje pas uit het bakje valt als je de deur opendoet nadat je 3 uur hebt zitten wachten. Gevolg is dat je een tweede keer moet draaien en soms een derde als je het probleem niet onderkent. Die A++ of wat ze mogen hebben kan dus in de praktijk een Z- betekenen.
- Wat ook een briljante ontwerp beslissing was is om de klok met de resterende duur op de kopse kant van de deur te plaatsten waardoor hij bij het sluiten van de deur niet meer zichtbaar is. Soort tantaluskwelling.
Positief:
- Prijs (goedkoop is duurkoop)
- Als er een zeepblokje in valt maakt hij schoon en droog. (Als hij dit niet deed had ik hem allang vervangen.)4
- Uiterlijk.
“Veel geluid”
Door Janvdzee op dinsdag 22 sep 2020
Vw549 zil zeer slecht model veel geluid slecht in te laden en gek die deze indeling heeft gemaakt zonde van ons geld.
“Tape”
Door Els op zondag 20 sep 2020
Ik heb 4 jaar geleden een Etna oven gekocht CM751ZT en nu laat de glasplaat los. Deze zit met dubbelzijdig tape aan elkaar gemaakt. Mijn garantie is voorbij maar vind eigenlijk dat dit een klacht is. Dit mag eigenlijk niet zomaar gebeuren. Nu moet ik ruim 200 euro betalen voor de reparatie. Ik wilde eigenlijk vragen of er nog meer mensen zijn met deze oven en deze klacht.
“Vaatwasser 3 maanden in gebruik”
Door Paul op maandag 14 sep 2020
Helaas zwaar teleurgesteld in ETNA vaatwasser. Maakt een giga kabaal, vooral met pompen. Je schrikt je af en toe ellendig als die pomp weer aanslaat. Etna-Monteur geweest; hoort bij apparaat, dit is budget apparaat. Nou, dan zakt je de moed in de schoenen. Kan gelukkig met keukenboer dit probleem oplossen. Kan alleen maar afraden om etna vaatwasser te nemen, echt niet van deze tijd dat lawaai.
“Prima”
Door Astrid op woensdag 9 sep 2020
Alle apparatuur is van Etna. Koelkast is prima.
“Best ingewikkeld”
Door Astrid op woensdag 9 sep 2020
Alle apparatuur is van Etna. Oven, bediening best wel ingewikkeld, maar uiteindelijk wel gelukt, met soms nog het boekje erbij. Glazen ovenplaat vind ik heel erg zwaar.
“Haperen”
Door Trea op zaterdag 5 sep 2020
Etna kookplaat. Ja deze hapert zo nu en dan.... met aandoen, dus geen 10 voor dat.
“Bevalt”
Door Frans op zondag 2 aug 2020
Beide apparaten, koelkast en vaatwasser zijn van Etna en bevallen prima!
“”
Door Hans op zondag 19 jul 2020
Oven Etna OM945RVS: programmakeuzes wat lastig (tiptoetsen), keuzeknop-stand (infgefreesd streepje) lastig te zien bij minder licht in de keuken
“Zeer tevreden”
Door Heidi op zaterdag 18 jul 2020
Al onze apparatuur is van het merk Etna. Het betreft een koel-/vriescombinatie. Tot op heden zijn we zeer te spreken over de apparatuur. Het werkt allemaal voortreffelijk. Het heeft wat tijd gekost om de oven te leren kennen (zoveel mogelijkheden dat het even puzzelen was wat je in welke situatie precies nodig hebt), maar ook dat gaat nu uitstekend. Al met al zeer tevreden.
“Koelkast niet goed”
Door Wim Danneberg op woensdag 1 jul 2020
Waardeloze kut koelkast. Bovenin een temperatuur van 9 graden en onderin vriest het.
“Tevreden”
Door Wilma op vrijdag 26 jun 2020
Ik heb gekozen voor een Etna afzuigkap. Daar ben ik tot op heden tevreden over.
“Brommerig”
Door Wilma op vrijdag 26 jun 2020
Ik heb gekozen voor Etna. Daar ben ik tot op heden tevreden over. Eén minpuntje is dat de koelkast (de Etna KCS5178NF) flink bromt als hij koelt. Dat deed mijn oude niet.
“Naar behoren”
Door Joop op maandag 15 jun 2020
De afzuigkap is van het merk Etna. De apparaten werken naar behoren.
“Spijt”
Door Jolanda op zaterdag 13 jun 2020
Apparatuur is van Etna, bevalt helaas niet goed. Waren 2 dezelfde koelkasten geplaatst waarvan 1 het niet doet. Etna moet daar voor langs komen duurt lang om contact te krijgen en er monteur komt. Delay van 3 weken. Spijt van de aankoop van deze apparatuur.
“Geen 1e keus maar wel goed”
Door Ron op zaterdag 30 mei 2020
We hebben een demo-keuken met alleen Etna-apparatuur. Etna zou niet mijn 1e keus zijn, maar tot nu toe bevalt deze apparatuur goed. Betreft een wandafzuigkap.
“Gemakkelijk”
Door Miranda op zaterdag 23 mei 2020
Wij hebben alle apparaten van Etna. De Etna apparaten waaronder de inbouwoven bevallen goed, ook gemakkelijk te bedienen.
“31 jaar zonder klachten”
Door Hennie op zaterdag 16 mei 2020
We hebben gekozen voor etna omdat in onze vorige keuken alle apparatuur van etna was, we hebben nooit een reparatie gehad van geen van de apparaten, het heeft 31 jaar gewerkt zonder klachten, terwijl het zeer veel is gebruikt! Vandaar dat we voor etna hebben gekozen! Wij hebben bijna alles van Etna! Vaatwasser: VW647rvs
“Niet te gebruiken”
Door Joke op dinsdag 5 mei 2020
Etna AV 760 RVS gekocht, binnen 1 maand de bevestigingsklipjes van de filters al afgebroken. Niet meer te gebruiken. Wel garantie maar is niet vervangbaar. In zn totaliteit weer uitbouwen en opsturen dus.
“Doet niet onder voor Atag”
Door Jeroen op maandag 20 apr 2020
Koelvries combi is van ETNA. Bevalt uitstekend, hebben hiervoor 10 jaar atag gehad en daardoor nu gekozen voor de goekopere lijnen van deze producent en tot nu toe zijn wij zeer tevreden en doen ze niet onder aan ATAG.
“Matig”
Door Gerrit op zaterdag 11 apr 2020
Etna inductieplaat is matig, verwarmt soms ineens minder goed tijdens bakken en dan weer wel, bediening wel logisch maar wat omslachtig
“Uitstekend”
Door Jacqueline op zaterdag 22 feb 2020
Etna koelvries KCS3178. Alle apparaten zijn zuinig en bevallen uitstekend.
“Goed”
Door Henny op woensdag 19 feb 2020
Het betreft hier een koelkast ETNA. De apparaten bevallen goed.
“Prima”
Door Ton op maandag 3 feb 2020
Het nieuwe apparaat betreft een Etna inductiekookplaat, type AKI586ZT, met geïntegreerde afzuiging. Deze bevalt ons in gebruik prima.
“Niet goed regelbaar”
Door Erwin op zaterdag 18 jan 2020
Waar ik niet geheel tevreden over ben is de ETNA inductie plaat. Deze valt niet goed te regelen. Het is of heet of lauw afgifte van de warmte. Hierdoor kookt het niet of juist te hard waardoor het overkookt. Daardoor de randen maar afgekit zodat het water niet tussen het blad en de kookplaat gaat zitten. Ook de bediening is vreemd, gaat soms aan, dan weer uit. Ook al 2x stekker in en uit het contact moeten halen om de plaat te resetten. Contact hierover gehad met de keukenzaak maar dat bleek wel eens voor te komen.
“Prima”
Door Walter op woensdag 15 jan 2020
Wij hebben de volgende ETNA apparaten. Etna AV31RVS=Afzuiger. De apparaten bevallen prima, voldoen ook aan onze wensen. We hebben dit merk aangeschaft omdat wij in het verleden ook ETNA apparaten in gebruik hadden welke goed bevielen.
“Prima”
Door A. Schreurs op zondag 5 jan 2020
Al mijn apparatuur is van Etna en dat bevalt na 6 maanden nog steeds prima. De afzuigkap Etna AB190 RVS Afzuigkap 90cm maakt wel veel lawaai. Gelukkig is meestal stand 1 al voldoende om de geuren op te nemen.
“Wennen”
Door A. Schreurs op zondag 5 jan 2020
Eindelijk overgestapt op een inductiekookplaat oa. omdat dat makkelijker schoon te maken is dan een gasfornuis. Ik ben toch wel druk met poetsen en na een half jaar zie je wel overal krasjes ondanks dat ik er heel zuinig mee ben. Ook het irritante geluidje dat je hoort als je de plaat aanzet is wennen. Dat geluid wordt overstemd als je de wasemkap aanzet en begint te koken.
“Prima”
Door Kops op zondag 5 jan 2020
De apparatuur van onze keuken zijn van het merk ETNA. Dat is de kookplaat. Deze apparatuur zat bij de keuken die wij zo gekocht hebben. Deze apparatuur voldoen aan onze wensen en bevallen prima.
“Goede optie”
Door Caroline op vrijdag 3 jan 2020
We hebben alles van Etna waaronder de afzuigkap. Vanwege het budget zei de verkoper dat dit een goede optie was. Alles bevalt uitstekend.
“Bevalt maar Miele is beter”
Door Caroline op vrijdag 3 jan 2020
We hebben alles van Etna waaronder de vaatwasser. Vanwege het budget zei de verkoper dat dit een goede optie was. Alles bevalt uitstekend. Alleen wanneer de vaatwasser kapot is over een (hopelijk heel lange) poos, kiezen we weer voor een Miele. Hij bevalt wel, maar een Miele is toch beter in schoonmaken en er kan meer in.
“Slechte kwaliteit”
Door Roem op dinsdag 24 dec 2019
na anderhalve maand hoor ik een plof. onder de pan is een stuk uit de plaat gesprongen en ook nieuwe pan is kapot. Volgens Etna zat er iets (vuil of suiker) tussen de pan en het glas. dat mag niet en daardoor is er geen garantie. Een apparaat van meer dan €700,00. wel erg slecht materiaal als het kapot gaat na volgens hen iets van vuil. ik had wel meer kwaliteit verwacht. reparatie €500 minimaal. slechte kwaliteit en garantie.
“Zeer tevreden”
Door A. de Ruijter op dinsdag 3 dec 2019
In mijn vorige woning ook apparatuur van Etna en daarover geen klachten, dus nu in mijn nieuwbouwwoning wederom voor Etna gekozen: EEK262VA Koel/vriescombi. Tot nu toe zeer tevreden!
“Prima”
Door Frank op zaterdag 23 nov 2019
RA345ZWA afzuigkap eiland 45 cm Etna: de apparatuur van Etna bevalt prima.
“Prachtig apparaat”
Door Evert Gepkens op vrijdag 22 nov 2019
Sinds kort ben ik de trotse bezitter van een ETNA inbouw oven OM971RVS. Prachtig apparaat en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Service bij plaatsing was perfect. Chapeau!
“De investering waard”
Door A. Schreurs op dinsdag 12 nov 2019
CM751ZT COMBI MAGNETRON 45CM ETNA De investering helemaal waard. Ik wilde graag een oven magnetron ook al zijn die wat duurder. Ik ben geen keukenprinses maar wil wel heel graag mijn eters iets uit de oven kunnen voorzetten. Je moet je echt in de gebruiksaanwijzing verdiepen, heb in het begin vaak iets laten aanbranden en had binnenkant dan toch niet gaar. Pluspunt: Het is een zelfreinigende oven, lekker makkelijk. Top!
“Prima”
Door Jan op donderdag 7 nov 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Etna voor alle apparatuur. Magnetron oven. Alle apparatuur prima.
“Niet geruisloos”
Door Jan op donderdag 7 nov 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Etna voor alle apparatuur. Afzuigkap aan plafond. Afzuigkap is niet geruisloos, maar ok. Alle apparatuur prima.
“Helemaal tevreden”
Door Kan op maandag 28 okt 2019
Een week of 4 geleden ging mijn inbouw combi magnetron kapot. De winkel adviseerde mij een ETNA magnetron. Met 2 weken was die binnen en geplaatst. De magnetron is exact wat ik nodig heb. Weinig knoppen en heel gemakkelijk te bedienen. Ik kan er alles mee wat ik wil. Verwarmen, ontdooien, koken en bakken. En dat voor een prijs die ik op internet nergens tegenkwam. Ik ben helemaal tevreden met de ETNA combi magnetron.
“Prima”
Door Ria op zaterdag 19 okt 2019
We hebben gekozen voor een Etna afzuigkap. Bevalt prima tot nu toe!
“Lawaaiig”
Door Schuurkamp op dinsdag 1 okt 2019
ETNA AB 560 RVS Wandmontage afzuigkap. Deze afzuigkap maakt veel lawaai. Tevens is er een defect in het systeem waardoor de vliegen in afzuigkap gaan zitten. De verkoper en ETNA wijzen naar elkaar en zijn niet bereid om dit probleem op te lossen.
“Super tevreden”
Door Ton op vrijdag 27 sep 2019
Gekozen voor etna afzuigkap goede keuze prijs vergelijk en kwaliteit ook goed hadden wij in vorige keuken ook super tevreden.
“Prettig”
Door Ria op zaterdag 31 aug 2019
Tijdens ons gesprek met de keuken-adviseur hebben we eigenlijk simpel zijn advies gevolgd: dus ETNA. Daarom gingen we vlot akkoord met: EEK262VA KOEL/VRIESCOMB. 178CM. Hoewel het weer even wennen is aan het gebruik en de nieuwe indeling werkt dat wel prettig.
“Geluidsniveau”
Door Ria op zaterdag 31 aug 2019
Tijdens ons gesprek met de keuken-adviseur hebben we eigenlijk simpel zijn advies gevolgd: dus ETNA. Daarom gingen we vlot akkoord met: VW149WIT INBOUW VAATWASSER. Hoewel het weer even wennen is aan het gebruik en de nieuwe indeling werkt dat wel prettig. Wanneer we een opmerking mogen maken dan zou dat zijn vanwege het geluidsniveau van de vaatwasser. We waren de stilte gewend van onze Whirlpool ADG6999IX maar werden negatief verrast door de ETNAVW149WIT. Achteraf gezien was het niet slim om naar de db's te vragen. Maar goed, alles went.
“Stuk”
Door Nol op zondag 25 aug 2019
Etna koel-combi artikelnummer 9et eek262va. Mijn koel vries combinatie ging stuk. Zeer slecht behandel door de winkel.
“Fantastisch”
Door John op donderdag 1 aug 2019
Afzuiging : ETNA : AD 590 ZT. De afzuiging werkt fantastisch, wanneer je de kamerdeur wil dichtdoen, moet je wat extra kracht zetten , i.v.m. de trek!
“Erg tevreden”
Door Gertie op woensdag 31 jul 2019
Koelkast van Etna. Erg tevreden tot nu toe.
“Jammer”
Door Gertie op woensdag 31 jul 2019
Afzuigkap van Etna. Afzuigkap veel lawaai en slechte afzuiging. jammer
“Prima”
Door Mart op woensdag 31 jul 2019
CM344RVS combi magnetron 45 cm Etna op advies van de verkoper. Tot nu toe bevalt alles prima.
“Goed”
Door Rudy op woensdag 31 jul 2019
Wij hebben het fornuis van het merk etna. Dit bevalt ons tot op hede goed.
“Goede oplossing”
Door J.H.Vos op dinsdag 23 jul 2019
Wij hadden problemen met onze koelkast , maar dit is door Etna op de juiste wijze afgehandeld.
“Goed”
Door Brenda op donderdag 18 jul 2019
Kookplaat is Etna. En doet het gewoon goed.
“Gammel”
Door Brenda op donderdag 18 jul 2019
Vaatwasser is Etna. Gammel apparaat, had in de 1e week het lipje van het zeepbakje af. Gooi het zeepblokje nu in de vaatwasser, van de opstandbevestiging van de bordenrekken is ook iets afgebroken, kan dit slecht gebruiken. In 2015 ook een nieuwe etna vaatwasser gekocht en die deed het prima.
“Goed”
Door Ed op maandag 17 jun 2019
Vaatwasser Etna is erg eenvoudig maar wast goed.
“Goede keuze”
Door Ina op maandag 17 jun 2019
Koelkast: koel/vriescombinatie: ETNA EEK262VA: apparaat bevalt goed. Moet erbij zeggen dat we dit apparaat in de 'budget'prijsklasse hebben uitgekozen.
“Niet altijd goed droog”
Door Ina op maandag 17 jun 2019
Vaatwasser: ETNA VW149AZT: vaat is niet altijd droog (en dat betreft dan niet plastic spullen, dat weet ik dat dat slecht droogt, maar vooral bestek, terwijl er beslist niet veel bestek in de vaatwasser staat: Van één dag het bestek van 3 maaltijden voor twee personen, dus geen aantallen van een etentje voor bv. acht personen. En soms de borden ook niet altijd goed droog. Moet erbij zeggen dat we dit apparaat in de 'budget'prijsklasse hebben uitgekozen.
“Prima”
Door Liselotte op maandag 27 mei 2019
Etna Combi Magnetron. Alles functioneert prima. Ik heb de Oven functie nog niet gebruikt.
“Gaat goed”
Door Liselotte op maandag 27 mei 2019
Etna Inductie kookplaat. Alles functioneert prima. Vind zelf het kinderveilige gedoe beetje lastig maar koken gaat normaal goed
“Bijzonder goed”
Door Chantal op zondag 19 mei 2019
Afzuigkap is van etna en bevalt bijzonder goed
“Goede prijs kwaliteitverhouding”
Door XS op zondag 19 mei 2019
We hebben voor al onze keukenapparatuur gekozen voor het merk ETNA. Dit i.v.m. de bekendheid van de naam, met de daaraan gekoppelde kwaliteit – betaalbaarheid verhouding. Er waren natuurlijk duurdere merken die misschien langer meegaan, maar daar hebben we niet voor gekozen ook i.v.m. de energiezuinigheid van de apparaten die steeds beter wordt. De apparaten: Afzuigkap Etna AV 360 RVS. Tot nu toe bevallen al deze apparaten ons, geen problemen mee en handig en eenvoudig in gebruik.
“Prima”
Door GvW op maandag 6 mei 2019
De gaskookplaat is van het merk Etna, KG859RVSA. Tot nu toe bevallen de apparaten prima.
“Naar wens”
Door Noor op vrijdag 26 apr 2019
Wij hebben gekozen voor Etna Inductie kookplaat T380ZT/E1. Tot nu toe werkt alles naar wens. Wij hebben jaren plezier gehad van een Etna gaskookplaat, dus de keuze was snel gemaakt.
“Voldoet niet”
Door Anita op zondag 21 apr 2019
Keuken met inbouwapparatuur van Etna, helaas voldoet de apparatuur niet aan de verwachtingen (gezien de prijs): afzuigsysteem maakt erg veel lawaai maar haalt geen kooklucht weg, alle apparatuur verbruikt erg veel energie en is dus zeker niet energiezuinig, in tegendeel.
“Zeer tevreden”
Door Gea op zaterdag 13 apr 2019
Wij hebben gekozen voor een Etna koel-vries EEK262VA. We zijn zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit verhouding, heel gebruiksvriendelijk.
“Zeer goed”
Door Sjaak op donderdag 11 apr 2019
Wij hebben alles van etna en deze bevallen zeer goed. De apparaten waren allemaal in orde. Onder meer de afzuigkap.
“Super”
Door Kevin op vrijdag 29 mrt 2019
De apparaten zijn allemaal van Etna, en ze bevallen super! Betreft afzuigkap
“Prima”
Door Jeanne op donderdag 28 mrt 2019
Alle apparaten waaronder de afzuigkap zijn van het merk ETNA, en bevallen prima.
“Vries te snel aan”
Door Jeanne op donderdag 28 mrt 2019
Alle apparaten waaronder de vriezer zijn van het merk ETNA, en bevallen prima. Vind alleen dat de vriezer snel aanvriest, dus wel erg vaak ontdooid moet worden.
“3xstuk”
Door Angele op maandag 25 mrt 2019
We hebben veel van etna blijkbaar we vroegen om goede apparatuur maar dat is ook een beetje anders dan we gewend zijn. Vanaf midden december is de vaatwasser van etna al 3x stuk gegaan
“Prima”
Door Trudy op vrijdag 15 mrt 2019
Er is een ETNA magnetron geplaatst, die bevalt ons prima.
“Goed merk”
Door Erwin op maandag 11 mrt 2019
Alle apparaten waaronder de oven die wij hebben gekozen is Etna. Onze oude gasfornuis was ook van Etna, daar hebben we jaren lang plezier van gehad. Daarom weten we dat het een goed merk is.
“Prima”
Door Dick op vrijdag 8 mrt 2019
Gekozen voor Etna koelkast. Bevalt prima.
“Prima”
Door Geert op donderdag 28 feb 2019
Keuken met bijbehorende apparatuur gekocht. Apparatuur van Etna (afzuigkap) is vooralsnog ook prima.
“Heel tevreden”
Door Danielle op zaterdag 23 feb 2019
Wij hebben alles van eta, onder meer vaatwasser. Zijn er heel tevreden over!
“Zeer tevreden”
Door Jacqueline op maandag 18 feb 2019
Wij hebben alles van Etna koelkast wij zijn hier zeer te vreden over
“Uitstekend”
Door Mark op donderdag 10 jan 2019
Alle apparaten zijn van het merk Etna, deze bevallen tot nu toe uitstekend. Betreft ook afzuigkap.
“Prima”
Door Jaap op maandag 17 dec 2018
We hebben alleen een Etna EEK262VA koel vries combinatie gekocht. Deze bevalt ons prima!
“Uitstekend”
Door JLDH op maandag 17 dec 2018
Wij hebben gekozen voor een afzuigkap van het merk ETNA en het bevalt uitstekend.
“Bevalt goed”
Door Geert op maandag 26 nov 2018
In 2016 heb ik zelf een keuken besteld met apparatuur van Etna: afzuigkap, gaskookplaat, oven en koel/vrieskast. Allen bevallen goed. Betreft AD590RVS ETNA Diagonale schouwkap
“Plaatsing glazen”
Door Jurriaan op dinsdag 20 nov 2018
We hebben een Etna ipx1 aangeschaft. De vaatwasser bevalt goed, enige minpunt is dat het wassen van wijnglazen niet makkelijk is omdat ze niet rechtop kunnen staan.
“Bevalt goed”
Door Melanie op vrijdag 16 nov 2018
Wij hebben al onze apparaten van het merk Etna (koelkast). De apparaten bevallen ons goed.
“Hard drukken op knopjes”
Door Melanie op vrijdag 16 nov 2018
Wij hebben al onze apparaten van het merk Etna (combi-oven). De apparaten bevallen ons goed. Wel ik vind dat je erg hard moet drukken op de toetsen bij de combi-oven om je keuzes te maken.
“Kleine krasjes”
Door Melanie op vrijdag 16 nov 2018
Wij hebben al onze apparaten van het merk Etna (inductieplaat). De apparaten bevallen ons goed. Wel ik vind dat je erg hard moet drukken op de toetsen bij de inductie om je keuzes te maken. En ondanks dat wel heel voorzichtig zijn, zitten er al kleine krasjes op de inductieplaat.
“Defect”
Door Frans op donderdag 15 nov 2018
Alle apparatuur is van Etna. De afzuigkap is reeds defect.
“Uitstekend”
Door Jan op donderdag 15 nov 2018
Gekozen bij afzuigkap voor het merk Etna en bevalt tot nu toe uitstekend!
“Geen problemen”
Door Hans op vrijdag 26 okt 2018
Wij hebben gekozen voor ETNA apparatuur voor de oven. De apparatuur bevalt prima, geen problemen tot zover.
“Goed”
Door MKD op donderdag 25 okt 2018
Wij hebben een Etna combi magnetron. Dit apparaat bevalt goed. We hebben de apparaten op advies van de verkoper gekocht
“Bevalt goed”
Door Diana op zaterdag 20 okt 2018
Wij hebben gekozen voor de Etna oven OM170RVS 70l. De oven bevalt goed, alleen ik mis een piepsignaal als de oven klaar is met voorverwarmen.
“Prima”
Door Marleen op vrijdag 31 aug 2018
Wij hebben apparatuur van Etna. Betreft gaskookplaat. Bevalt prima!
“Barst in glasplaat”
Door JK op vrijdag 20 jul 2018
Etna kookplaat die geleverd werd, functioneerde niet. Etna heeft de kookplaat gedemonteerd en gerepareerd. 1,5 jaar na aanschaf barst de plaat spontaan vanuit het heetste punt. Keukenzaak weigert de kookplaat kosteloos te vervangen omdat dit niet onder de garantie van Etna valt en verwijt koper iets op de plaat te hebben laten vallen (volgens bedrijf ontstaat een glasbreuk alleen door een gebruikersfout). Echter, er hangt geen kastje boven de kookplaat en de plaat geeft een waarschuwingssignaal als er maar een vaatdoekje op ligt. Bovendien laat de barst zien (zie foto) dat er geen beschadiging van buitenaf is opgetreden, doordat er geen put inzit. Wij zijn van mening dat bij normaal gebruik - wij hebben de kookplaat alleen gebruikt om te koken - deze niet zou moeten barsten.
“Perfect”
Door JvdP op donderdag 19 jul 2018
Complete keuken. Koelkast van Etna erin op advies van keukenzaak. Werkt perfect.
“prima”
Door Veronique op dinsdag 10 jul 2018
Tot op heden bevallen de apparaten prima! Al ons apparatuur (inclusief koelkast) is van het merk ETNA.
“Prul”
Door Marij op maandag 9 jul 2018
Alle apparaten zijn van etna. De vaatwasser is kwalitatief maar een prul. Onstabiel ben er niet over te spreken.
“Tevreden”
Door Peter op woensdag 4 jul 2018
De afzuigkap in onze nieuwe keuken is van Etna. Wij zijn over alle apparaten tot nu toe tevreden hoewel we nog niet alles uitgeprobeerd hebben
“Goed”
Door Els op maandag 18 jun 2018
Volgende apparaten: etna koelkast bevalt goed
“Goed”
Door Janny op maandag 18 jun 2018
Koelkast...Etna....bevalt goed
“Niet mijn keuze”
Door J.H. op woensdag 13 jun 2018
Oven is van het merk Etna. Mijn keuze is het niet, ik had liever een ander merk gehad. Magnetron/oven is niet naar wens. Ik zou niet meer voor dat merk kiezen eerlijk gezegd. Met het aankopen van deze keuken hebben ze aan de hand van de prijs deze apparaten geleverd daar heb ik zelf eigenlijk niet voor gekozen.
“Prima”
Door Remco op dinsdag 5 jun 2018
We hebben bij deze keuken ook alle apparatuur aangeschaft van het merk Etna. Dit betreft gaskookplaat, combi magnetron/oven, koel vriescombi, afzuigkap en vaatwasser. Ervaring van alle apparaten zijn prima. Nu zo'n anderhalf jaar in gebruik en nog nergens echte klachten over. Type nummer Gaskookplaat A150VWRVSA
“Goed maar wel aanmerkingen op materiaal”
Door Raymond op woensdag 30 mei 2018
Wij kregen het advies om voor etna tekiezen omdat een goed merk was en tevens het huismerk. Het fornuis is goed alleen het materiaal is erg goedkoop,in de eerste dag al krasjes waarvan? Ik weet het niet. De oven is prima en doet het geweldig.
“Trieste ervaring”
Door Raymond op woensdag 30 mei 2018
Wij kregen het advies om voor etna tekiezen omdat een goed merk was en tevens het huismerk. Onze ervaring met de vaatwasser is triest, hij doet er drie uur over en dan is de vaat ook nog nat.
“Niet opnieuw kopen”
Door Berry op donderdag 17 mei 2018
EFG691BRCA Etna, fornuis zwart 60 cm; fragiele knoppen en stang, fornuis staat 'wiebelig' op de poten. Mooie afdekplaat en dito zwarte afwerking van vangplaat. Cijfer 6, ik zou deze niet gekocht hebben wanneer deze in showroom te zien was geweest. Ik vermoed dat verkoper deze oven ook niet kent, slecht advies.
“Kwalitatief goed”
Door Bram op woensdag 16 mei 2018
Alle apparaten zijn van Etna. Ze bevallen uitstekend, doen wat ze moeten doen en zijn stuk voor stuk makkelijk te bedienen. Het ziet er allemaal wat goedkoper uit dan bijvoorbeeld Miele (en dat is het natuurlijk ook), maar het is kwalitatief erg goed. Oven OM170RVS
“Kwalitatief goed”
Door Bram op woensdag 16 mei 2018
Alle apparaten zijn van Etna. Ze bevallen uitstekend, doen wat ze moeten doen en zijn stuk voor stuk makkelijk te bedienen. Het ziet er allemaal wat goedkoper uit dan bijvoorbeeld Miele (en dat is het natuurlijk ook), maar het is kwalitatief erg goed. De afzuigkap maakt wel veel lawaai, maar vind ik zelf niet storend. Afzuigkap AB190RVS
“Uitstekend”
Door W.L. op woensdag 16 mei 2018
Wij hebben Etna apparaten in de keuken (oven), het bevalt ons uitstekend.
“Goed”
Door Wenda op woensdag 16 mei 2018
Wij hebben alle apparaten (oven) van Etna. Gezien de prijs/kwaliteit bevallen deze apparaten goed.
“Goed”
Door Wenda op woensdag 16 mei 2018
Wij hebben alle apparaten (vaatwasser) van Etna. Gezien de prijs/kwaliteit bevallen deze apparaten goed.
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 2 mei 2018
Wij hebben een inductieplaat van Etna. Wij zijn er zeer tevreden over.
“Werkt goed”
Door T. op maandag 30 apr 2018
Er is gekozen voor een keramische kookplaat van Etna A280ZT. Deze werkt goed. Ik vind zelf alleen de verdeling van de kookplaten niet handig. Zelf zou ik niet voor keramisch gekozen hebben, maar dat is iets persoonlijks. Ligt niet aan het apparaat. Deze werkt prima.
“Voldoet maar niet super”
Door T. op maandag 30 apr 2018
De koelkast is van Etna de EEK151A. Deze voldoet maar kwalitatief vind ik het allemaal niet super. Ook een veel mindere kwaliteit dan ik altijd gewend was. Ik had meerdere apparaten van Bosch.
“OK”
Door C.D. op dinsdag 24 apr 2018
Koelkast Etna. Apparatuur werkt naar behoren.
“Bevalt prima”
Door Ans op maandag 16 apr 2018
Magnetron CM344RVS/ZT. Gekozen voor Etna om meerdere redenen, te weten verlengde garantie, Nederlands product, en bewezen goede service volgens de keukenzaak. Mooie en gebruiksvriendelijke apparatuur, bevalt prima. Kan een ieder dit merk aanbevelen.
“Veel plezier van”
Door Fam. W. op maandag 16 apr 2018
We hebben een combi oven/magnetron van Etna. Wij hebben er heel veel plezier van.
“Dik tevreden”
Door Patty op maandag 2 apr 2018
Al mijn apparaten zijn van etna. Ook koelkast. Ben er dik tevreden over.
“Goed”
Door WWJ op donderdag 29 mrt 2018
Etna Afzuigkap A4345T werkt goed.
“Geen Etna meer”
Door WWJ op donderdag 29 mrt 2018
Oven Etna OM 370RVS met inschakeling van de hete lucht , lawaai , zodat je na het bakken blij bent , dat de oven uit kan. Erg weinig toebehoren 1 lekbak en 1 rooster niet eens een bakplaat voor koekjes. Deze hebben wij apart aan moeten schaffen in de vorm van een universele uitschuifbakplaat. Wij zullen nooit geen ETNA meer aanschaffen!
“Prima”
Door Theo op dinsdag 20 mrt 2018
Oven is Etna. Lijkt tot nu toe prima.
“Lawaaiig”
Door Theo op dinsdag 20 mrt 2018
Vaatwasser is Etna. Lijkt tot nu toe prima. Vaatwasser wel veel lawaai.
“Zeer tevreden”
Door Kees op dinsdag 13 mrt 2018
Etna Oven: CM344RVS Tot nu toe, zeer tevreden.
“Prima”
Door Irma op maandag 12 mrt 2018
Ik heb apparatuur van Etna. Koelkast: EEK262VA. Tot nu bevalt die prima. Ik hoop er nog jaren probleemloos plezier van te hebben.
“Absoluut tevreden”
Door Heleen op dinsdag 27 feb 2018
Ik heb alles van het merk Etna. Vaatwasser, combi magnetron oven en kookplaat. Over de kookplaat ben ik absoluut tevreden!
“Niet tevreden met vaatwasser”
Door Heleen op dinsdag 27 feb 2018
Ik heb alles van het merk Etna. Vaatwasser, combi magnetron oven en kookplaat. Ben over het algemeen tevreden, alleen niet over de vaatwasser. Die wast gewoon niet lekker schoon. Vaak gaat tabletje ook niet goed uit het vakje waar hij in moet. Nee, die zou ik volgende x niet weer aanschaffen.
“Zorgvuldige keuze”
Door R. op dinsdag 27 feb 2018
Koelkast Etna EEK216A zonder vriesvak 204 liter. Alle apparaten hebben wij zorgvuldig uitgekozen. Zowel op functionaliteit, kwaliteit en prijs als uitstraling in onze landelijke keuken.
“Mooie apparaten”
Door Anneke op woensdag 14 feb 2018
Al onze apparatuur is van Etna. En mooi, en makkelijk in onderhoud. Ik kook elke dag met plezier!
“Prima”
Door H.S. op dinsdag 6 feb 2018
Wij hebben een oven van Etna, prima apparaat, zeer tevreden zijn wij ermee.
“Bevalt goed”
Door J.V. op dinsdag 6 feb 2018
Het merk apparaten welke in mijn keuken zijn gemonteerd is Etna. Dit betreft onder meer een koelkast. De apparaten bevallen mij goed.
“Had groter gemogen”
Door J.V. op dinsdag 6 feb 2018
Het merk apparaten welke in mijn keuken zijn gemonteerd is Etna. Dit betreft onder meer een kookplaat. De apparaten bevallen mij goed al had het gasfornuis wel wat groter mogen zijn,moest kleinere braadpannen kopen anders paste er niet alles op.
“Zeer tevreden”
Door Nelly op dinsdag 6 feb 2018
Koelkast en al het andere in de keuken van etna zeer tevreden
“Bevalt”
Door Hilde op maandag 5 feb 2018
Het merk koelkast dat ik heb is Etna. Alles bevalt heel super.
“Kleine wens”
Door Hilde op maandag 5 feb 2018
Merk vriezer dat ik heb is Etna. Alles bevalt heel super. Een lampje in de vriezer was nog wel handig geweest.
“Zeer tevreden”
Door Nelly op maandag 5 feb 2018
Fornuis en al het andere in de keuken van etna zeer tevreden.
“Beschrijving kan duidelijker”
Door Nelly op maandag 5 feb 2018
Oven en al het andere in de keuken van etna zeer tevreden maar ze mogen van de oven wel een ietsduidelijker beschrijving geven.
“Defect”
Door Inge op donderdag 14 dec 2017
Ruim 5 jaar geleden een keuken aangeschaft. Vorige week stopte de combimagnetron er van het ene op het andere moment mee. Dat vind ik erg snel. Garantie is 5 jaar, maar in alle redelijkheid en billijkheid mag je verwachten dat hij het langer uithoud dan de garantietermijn. Etna kon komen en repareren, maar dat koste €70 voorrijkosten + €12,50 per 10 min. Het kapotte onderdeel komt er dan nog bij, waarschijnlijk richting de €200. (Totaal kun je een nieuw kopen..) dat was dus geen optie.. Erg jammer. garantie is garantie, dat snap ik ook wel. Maar er bestaat ook nog zoiets als services.
“Droogt niet goed”
Door Henk Pieter op zondag 5 mrt 2017
De machine is zelfs na het gebruiken van de extra droog functie nog klets nat.
“Mooi apparaat”
Door Lianne op dinsdag 4 okt 2016
Mooie magnetron net jammer van het onderste randje wat open blijft. Nog niet heel veel gebruikt maar tot dusver werkt hij prima. Ook de tiptoetsen zijn makkelijk , ook goed schoon te maken.

Aanvulling ontvangen 2 januari 2020: Ik heb even een klacht over de magnetron, met name de ovenstanden. Deze doen niet op de stand wat moet, als je boven warmte aantoetst staat de gril aan, je moet altijd even kijken wat hij doet wanneer je een programma hebt aangezet. Het lijkt wel of alle programma's zijn verwisseld.
“Slecht resultaat”
Door Yvonne op zaterdag 17 okt 2015
Minpunt is dat de Etna inbouwapparatuur van goedkope bouwmarkt kwaliteit is. Dit was ook de opmerking van de monteur van ETNA die al voor de derde keer bij ons was. Slecht resultaat afwasmachine qua wassen en drogen.
“Lawaaiig”
Door Jolanda op maandag 15 jun 2015
De Etna apparatuur (afzuigkap) is wat lawaaierig, maar niet storend.
Ervaringen die erg lijken op de 143 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.