Feedback
8,1

Etna

Score uit 704 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf Etna is in 1856 als ijzergieterij begonnen in Breda. In eerste instantie werden er voornamelijk gasmotoren en verbrandingsmotoren gemaakt. Begin vorige eeuw werd het speerpunt van de productie verlegd naar kolenkachels en gaskomforen. Sinds de cv is ingevoerd, is Enta zich meer gaat toeleggen op de productie van koelkasten en elektrische fornuizen. Het assortiment werd door de jaren heen uitgebreid naar allerlei soorten huishoudelijke apparatuur. In 2000 is Etna samengegaan met Atag onder de naam Atag Benelux. Merken die Atag Benelux voert zijn: Asko, Etna, Pelgrim en Atag. Sinds 2008 behoort ATAG tot de Gorenje groep.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
8,3
Etna koelkasten € 199 - € 1194
30 koelkasten, 144 ervaringen
8,6
Etna ovens € 309 - € 959
25 ovens, 118 ervaringen
5,4
Etna fornuizen € 319 - € 1599
16 fornuizen, 7 ervaringen
7,9
Etna afzuigkappen € 74 - € 1245
40 afzuigkappen, 111 ervaringen
8,5
Etna magnetrons € 79 - € 811
16 magnetrons, 40 ervaringen
7,4
Etna vaatwassers € 329 - € 779
18 vaatwassers, 120 ervaringen
8,2
Etna kookplaten € 119 - € 1959
58 kookplaten, 138 ervaringen
7,2
Etna vriezers € 219 - € 854
8 vriezers, 26 ervaringen
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren321 ervaringen
4 sterren232 ervaringen
3 sterren59 ervaringen
2 sterren37 ervaringen
1 ster55 ervaringen
“Foutmelding op foutmelding”
Door J.Vink op zaterdag 13 jul 2024
Kookplaat is een drama,foutmelding op foutmelding.We hebben cijfers en letters gezien tewijl alles uitstond.We hebben het nu ruim 4 jaar.Tot het moment dat er een theedoek lag op de kookplaat die helemaal uit was,stond plotseling op 1,de theedoek was al heet geworden,gelukkig waren wij thuis anders was er brand ontstaan,Mijn vrouw had het in de gaten.Gauw de stekker er uitgehaald en niet meer gebruikt.Snel een nieuwe fornuis besteld,maar niet meer van etna.Er is wel 2 keer een monteur van de verzekering van de Expertwinkel geweest nagelopen,maar die zei dat kan niet dat hij spontaan aangaat en die foutcode,s kon hij niet verklaren,dus hij kon niks vinden,dus er mankeerde niets aan het fornuis zei hij
Etna fornuis
“Display stopt tijdens gebruik”
Door Walter op woensdag 26 jun 2024
De CM244ZT blijkt toch een slechte combi-magnetron te zijn...Toen niet de goedkoopste, Na de garantieperiode blijkt dat het display, de oven of de magnetron willekeurig stopt tijdens gebruik, bij magnetron functie al na 6 a 7 seconden. Volgens een specialist is de kans groot dat de printplaat defect is en moet er een printplaatrevisie plaatst vinden.
Etna magnetron
“Bevalt goed”
Door Hanneke op zondag 26 mei 2024
Mijn koelkast bevalt goed. Ik heb voor dit merk gekozen op advies van mijn keukenleverancier.
Etna koelkast
“Foutcode niet bekend”
Door Kitty Van der Borst op zaterdag 20 apr 2024
Mijn electrische kookplaat van bijna 3 jaar oud geeft een storing.. bel je het service center kennen ze de code niet en willen iemand langs sturen 149 euro voorrijd kosten daarbij komen dan nog de onderdelen waarvan ze geen schatting kunnen geven. De kookplaat koste nieuw (in de aanbieding) 239. Echt triest dit...
Laat ze beginnen met degene die de telefoon aanneemt dat diegene fatsoenlijk Nederlands spreekt pffff.
Etna kookplaat
“Prima”
Door Bjorn op zondag 17 mrt 2024
Wij hebben een combi magnetron/oven (CM650TI) en deze bevalt ons prima.
Etna oven
“Echt een aanrader”
Door Robert op vrijdag 15 mrt 2024
De Etna CM650TI is een fijne brede oven / magnetron. Echt een aanrader.
Etna oven
“Slechte service”
Door Arne Sevenhuijsen op maandag 4 mrt 2024
Na 4,5 jaar als we de keuken en stoppenkast vervangen, geeft de oven plotseling voortdurend kortsluiting. Op advies van de elektricien ontkoppel ik de oven los en neem per mail contact op met Etna support. Ik wordt teruggebeld voor het maken van een afspraak schrijven ze in een mail. 4 dagen later nog steeds geen belletje. Ik besluit zelf te bellen misschien kan ik dan wel een afspraak maken. De dame aan de andere kant van de lijn ziet dat ik al gemaild maar kan niks voor me doen behalve vertellen dat ik over nog eens 4 werkdagen wordt teruggebeld voor het maken van een afspraak. Dat beloofd niet veel goeds als dit nog alleen het maken een afspraak betreft. Zo ben ik al snel 2 weken verder en heb ik nog niet eens een afspraak, laat staan dat het is gerepareerd. De afspraak kost ook nog eens behoorlijk wat geld (99 euro bij aanvullende garantie zoals bij mij of 149 zonder garantie). Voor dat geld mag je wat verwachten?! Omdat ik de oven dagelijks gebruik heb ik ik zelf een elektricien gebeld die voor 50 euro de volgende ochtend direct kon komen kijken. Het kan dus wel, ETNA!
Etna oven
“Slechte service”
Door Katja op maandag 23 okt 2023
ETNA vriezer gekocht op 21 april 2023. Al snel zag ik dat het rubber los liet en drukte die steeds vast. Rubber werd erger en onderin waar die wel vastzat was die geribbeld. Toen maar gelijk gebeld. Vriendelijke dame van klantenservice en monteur werd ingeschakeld. Na een tijdje werd die gemaakt, had geen haast want vriezer deed het verders goed. 17 oktober is de monteur geweest en nieuw rubber erin. Volgende ochtend pak ik me brood en dat is zacht. Paniek, want vriezer lig bomvol. Gebeld en vriendelijke begripvolle dame zou er een spoed van maken. Ik werd maar niet terug gebeld dus ik weer bellen. Zelfde dame gelukkig, oh ze hebben het nog niet opgepakt, zal het weer versturen. Heb hele dag gebeld, want nu was alles nog te redden. Telefoontjes naar klantenservice die niet hielpen, naar de monteur gebeld, maar nee moest geduld hebben. Nou volgende dag (19 okt) heeft de monteur gebeld en er is een nieuwe deur en thermosstaat besteld en dinsdag of woensdag heeft die tijd. Ik heb alles weg kunnen gooien, want de vriezer ontdooide steeds. Reactie van Etna was, daar doen wij niets mee, bel je verzekering maar. Reactie op een klachtenmail was eigenlijk het zelfde. Doen wij niets mee. Ja ze gaat me bellen als de monteur is geweest om te vragen of alles goed is gegaan en ze wil een paar dagen erna ook weer bellen of de vriezer het nog doet. Dus ik heb een vriezer van 6 maandjes die na vervangen van een rubber ontdooid en ik moet de ellende zelf maar oplossen en een week wachten voordat die gerepareerd word. Dus is de vriezer slecht, nee hij deed het goed op het losse rubber na dan. Maar de service is gewoon bagger en dat is voor mij rede genoeg om nooit geen ETNA meer te nemen.
Etna vriezer
“Slechte service”
Door Landstra op maandag 25 sep 2023
Ben sinds 12 juli bezig met mijn koelkast. Aan Atag doorgegeven wat de storing was en aan de hand daarvan zouden zij een onderdeel bestellen. Er werd gezegd dat het onderdeel niet direct binnen zou zijn. Daarna een mail gehad dat het onderdeel binnen was en dat er een monteur zou komen om het te maken. Ik heb gevraagd of zij op afstand kunnen zien of dit het juiste onderdeel is. Antwoord was, 90 procent gaat goed. Toen kreeg ik contact met de monteur die mij mailde dat hij het onderdeel nog bestellen moest. Hoezo?, dat had Atag toch gedaan. Niet dus. Monteur kreeg het onderdeel na een week en maakte een afspraak. De bewuste dag 1 minuut binnen geweest. Koelkast was niet te repareren. Kreeg een rekening van €99.00 wat helemaal niet gecommuniceerd was. Toch betaald. Atag zou binnen 2 werkdagen met een voorstel komen. Duurde iets langer. Voorstel was redelijk, €175 voor een nieuwe inclusief montage en retour oude. Ze zouden vanmorgen komen, vrij genomen maar niemand gekomen. Zal maar factuur sturen van €99. Zit de hele zomer al zonder koelkast. Schandalig.
Etna koelkast
“Nooit meer iets van Etna”
Door jansen op donderdag 31 aug 2023
na 8 maanden onze koel/vriescombinatie kapot. Contact gezocht met de serviceafdeling van ETNA, doorgegeven dat de koelkast erg belangrijk is voor ons in verband met het koel bewaren van medicijnen. De vriendelijke dame had alle begrip en ging met spoed regelen dat er een monteur kwam. En ja hoor na 5 (!) dagen zonder koelkast kwam de monteur. Binnen een minuut had de beste man door dat deze koelkast niet meer te repareren viel. Ook hij was zeer medelevend en begripvol wat betreft het bewaren van de medicijnen. "ik ga direct voor u bellen zodat er met spoed een nieuwe komt" inmiddels weer 3 dagen verder, niets gehoord van ETNA dus maar gebeld en de vriendelijke mevrouw aan de telefoon begrijpt mijn frustratie helemaal. "ik ga direct bellen zodat u met spoed een nieuw exemplaar krijgt". Inmiddels 8 dagen met ongekoelde medicijnen. Dankzij de fantastische service van ETNA voor een slordige € 1500,- aan medicijnen in de vuilnisbak. Nooit meer iets van ETNA.
Etna koelkast
“Prima”
Door Meike op zaterdag 22 jul 2023
Wij hebben deze vaatwasser van Etna en hij bevalt prima.
Etna vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door Marlies op vrijdag 14 jul 2023
Ik heb alle apparatuur van etna en de koelkast bevalt tot nu toe prima. Zeer tevreden.
Etna koelkast
“Bevalt prima”
Door Marlies op vrijdag 14 jul 2023
Ik heb alle apparatuur van etna en de vaatwasser bevalt tot nu toe prima. Zeer tevreden. In het begin wat problemen met de vaatwasser gehad (vaat bleef nat) maar terzijne tijd werd dat beter.
Etna vaatwasser
“Bevalt prima”
Door Kees op donderdag 6 jul 2023
Wij hebben deze Etna combimagnetron en deze bevalt prima.
Etna magnetron
“Lastig in te stellen”
Door TK op woensdag 28 jun 2023
Het merk van de koelvriescombinatie is Etna. Geen klachten, alleen is de koelkast lastig in te stellen wat de temperatuur betreft.
Etna koelkast
“Zeer goed”
Door Marjo op woensdag 21 jun 2023
Onze Etna koelkast bevalt zeer goed tot zover.
Etna koelkast
“Tevreden”
Door Sanne op woensdag 7 jun 2023
Wij zijn over tevreden oven onze koel/vries combinatie van Etna.
Etna koelkast
“Tevreden”
Door Sanne op woensdag 7 jun 2023
Wij zijn niet tevreden oven onze afzuigkap van Etna. Deze doet bijna niks. Hier zijn we echt heel ontevreden over. Deze zou ik dan ook niet aanraden aan mensen.
Etna afzuigkap
“Werkt slecht”
Door H.O. op zondag 4 jun 2023
Ik heb een Etna kookplaat gekozen, maar ben er niet blij mee. Hij doet het de ene keer wel en de andere keer niet.
Etna kookplaat
“Onduidelijke gebruiksaanwijzing”
Door Marlies op zondag 14 mei 2023
Deze combimagnetron van Etna bevalt ons prima, hoewel de gebruiksaanwijzing niet echt duidelijk is.
Etna oven
“Lastig om in te stellen”
Door Marlies op zondag 14 mei 2023
Deze inductiekookplaat van Etna bevalt ons prima, hoewel de gebruiksaanwijzing niet echt duidelijk is. Verder is het lastig om de kookplaat "even" standen in te stellen. Het gebeurt 9 van de 10 keer dat hij van 1 naar 3 naar 5 naar 7 springt. Dat is weleens lastig.
Etna kookplaat
“Tevreden”
Door Nathalie op vrijdag 12 mei 2023
Wij hebben gekozen voor de kookplaat met 5 pits van Etna. Wij zijn tevreden over deze kookplaat.
Etna kookplaat
“Tevreden”
Door JM op woensdag 10 mei 2023
Ik heb de Etna OM670TI oven. Hierover ben ik tevreden.
Etna oven
“Bevroren achterwand”
Door JM op woensdag 10 mei 2023
Ik heb de Etna KCD4178 koel/vries combinatie. De koelkast staat onder 1, en toch is de achterwand geheel bevroren. Ik kan hem niet lager zetten. Hij bevalt verder wel.
Etna koelkast
“Maakt veel lawaai”
Door JM op woensdag 10 mei 2023
Ik heb de Etna VW247M vaatwasser. Deze maakt heel veel lawaai. Mijn vorige vaatwasser was niet ingebouwd (Bosch) en in verhouding tot de Etna, maakt de Etna heel veel kabaal. Niet echt tevreden!
Etna vaatwasser
“Doet het prima”
Door DG op maandag 8 mei 2023
Wij hebben ETNA kookplaat gekozen. Deze doet het prima!
Etna kookplaat
“Een goede keuze”
Door Piet op donderdag 27 apr 2023
Wij hebben een combi magnetron van Etna gekozen. Deze bevalt vooralsnog prima. Goede keuze geweest.
Etna oven
“Een miskoop”
Door E.H. op donderdag 20 apr 2023
Dit is een miskoop en wij vinden dat hij eigenlijk uit de handel gehaald moet worden. De standen (instellingen ) zijn niet te doen de even standen zijn nagenoeg niet instelbaar. Fabrikant is er al bij geweest en hebben een nieuw binnen werk geplaatst (op het binnen werk zitten een druksensor of 5 terwijl er 9 standen op de plaat zitten. Men zegt dat de fabrikant er wel mee bezig is om dit te verbeteren, maar weet bijna zeker dat we daar niets meer over gaan horen.
Etna kookplaat
“Zeer tevreden”
Door Jan op donderdag 20 apr 2023
Wij hebben een Etna combi oven/magnetron en we zijn er zeer tevreden mee.
Etna oven
“”
Door Ard op donderdag 6 apr 2023
Wij zeer tevreden over onze Etna cm244rvs combi-magnetron.
Etna oven
“Een vreselijke machine”
Door Monique W op vrijdag 31 mrt 2023
Etna vaatwasser VW549M waardeloos materiaal en constructie! Lijkt wel gemaakt in Verweggistan! Na 3 mnd al storing! Monteur komt over een week! Servies in de rekken zetten heel onhandig! Onderste korf met goedkope wieltjes rolt er steeds naast! Zout bijvullen gelijk de Kuip bruin! Klepje voor blokje klapt keihard open en schiet het naar de achterkant! Vaat niet goed schoon! Vreselijke machine!
Etna vaatwasser
“Uitstekend”
Door Els op donderdag 23 feb 2023
Deze inductie kookplaat deze bevalt ons uitstekend.
Etna kookplaat
“De koelkast geeft harde knallen”
Door Billy op zaterdag 11 feb 2023
ETNA Koelkast tafelmodel zonder vriesvak. Door warmte en kou zet de koelkast uit, echter deze koelkast gaat het met knallen. Komt door dat het materiaal compact is gebouwd en geen kant op kan met warm en koud (krimpen en uitzetten) vervelend dat Etna hier niets aan doet.
Etna koelkast
“Werkt naar behoren”
Door Jan op donderdag 9 feb 2023
Wij hebben gekozen voor een Etna kookplaat. Deze werkt naar behoren. 1 punt mag ons inziens wat beter, de aan/uit toets van de Inductiekookplaat/hub mag wat groter / helderder / verlicht.
Etna kookplaat
“Afzuigkap werkt niet goed”
Door Niels Roskam op woensdag 8 feb 2023
Een 3 jaar jonge keuken met afzuigkap van dit merk. Nieuwe filters geplaatst, nieuwe pannen gekocht, De fabrikant gebeld. Stand 1. Andere boter gebruikt. 3 keer is het brandalarm afgegaan door de rookontwikkeling. Dit door dit waardeloze systeem.
Etna afzuigkap
“Zeer tevreden”
Door L.H. op donderdag 2 feb 2023
Wij hebben een oven van Etna en ik ben hierover zeer tevreden.
Etna oven
“Werkt goed”
Door A.H. op maandag 23 jan 2023
De oven van Etna bevalt prima en werkt goed!
Etna oven
“Voldoet aan onze wensen”
Door Miranda op vrijdag 13 jan 2023
Onze koelvriescombinatie is van Etna en voldoet aan onze wensen. Zuinig en vooral simpel in gebruik.
Etna koelkast
“Uitstekend”
Door A.D. op zondag 18 dec 2022
Wij hebben een combi oven van Etna en deze bevalt uitstekend.
Etna oven
“De kookplaat trekt krom als er een pan op staat”
Door Gerrit Feitsma op dinsdag 29 nov 2022
Etna kookplaat trekt krom als er een pan op staat te koken, wel 7 cm hoog! Na het koken trekt hij weer recht. Etna monteur gehad en constateerde dat er binnenin iets is gebroken dus de bovenschaal moet vervangen worden. Kosten zijn dan €200,- + montagekosten. Kortom een nieuwe is goedkoper. Superkeukens heeft nog geprobeerd te bemiddelen en komt op €160,- + montagekosten. Net buiten de garantie dus waardeloze service. Geen Etna apparatuur kopen dus, koop een ander merk evt. een merkloze, dat kan alleen maar beter zijn want de Etna service stelt niks voor. Geen Etna kopen dus!
Etna kookplaat
“Tevreden”
Door FW op dinsdag 25 okt 2022
Ik heb een Etna koelvriescombinatie en ben hierover tevreden.
Etna koelkast
“Geen bakplaten”
Door FW op dinsdag 25 okt 2022
Ik heb deze Etna combi magnetron. Wat ik ontdekte toen ik wilde gaan bakken, dat er geen bakplaten bij aanwezig zijn. Een minpuntje.
Etna magnetron
“Blij met onze keuze voor dit apparaat”
Door Debbie op dinsdag 4 okt 2022
Deze koelkast bevalt ons erg goed. We zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben qua merk en type.
Etna koelkast
“Bevalt prima”
Door Wendy op maandag 3 okt 2022
Ik heb in mijn nieuwe keuken een Etna MO670TI Combi-oven. En deze bevalt prima (goede prijs/kwaliteitverhouding).
Etna oven
“Matig”
Door Bianca op zondag 2 okt 2022
Onze oven is van ETNA. Deze bevalt matig. De oven is op zich prima, maar ook erg lawaaierig.
Etna oven
“Functioneert goed”
Door Irma op donderdag 29 sep 2022
Wij hebben een Etna koelkast. Deze functioneert goed en zijn hier erg tevreden over.
Etna koelkast
“Uitstekend”
Door Nathalie op donderdag 29 sep 2022
Onze Etna inductiekookplaat bevalt uitstekend. Wij zijn tevreden.
Etna kookplaat
“Uitstekend”
Door Peter op zondag 11 sep 2022
Wij hebben gekozen voor een combi oven (magnetron, oven, steenoven) van Etna. Deze bevalt uitstekend.
Etna oven
“Goed”
Door Peter op zondag 11 sep 2022
Wij hebben gekozen voor een koelkast van Etna. De koelkast werkt goed maar is helaas te klein voor ons.
Etna koelkast
“Niet handig in gebruik”
Door Peter op zondag 11 sep 2022
Wij hebben gekozen voor een vaatwasser van Etna. Deze werkt goed, maar is niet heel handig in gebruik.
Etna vaatwasser
“Display doet het niet meer na 5 jaar”
Door Henriette op donderdag 8 sep 2022
Deze oven 5 en een half jaar in bezit. Helaas display doet niets meer valt buiten de garantie. Voor een nieuw display heb je bijna een nieuwe. Hier voor een atac gehad 10 jaar langer mee gedaan.
Etna oven
“Erg tevreden”
Door Jeroen op donderdag 1 sep 2022
Onze combi oven-magnetron is van ETNA. We zijn erg tevreden met de combi oven-magnetron.
Etna oven
“Kan beter”
Door Jeroen op donderdag 1 sep 2022
Onze afwasmachine is van ETNA. De afwasmachine had iets steviger gekunt met iets meer mogelijkheden.
Etna vaatwasser
“Bevalt goed”
Door J.C. op vrijdag 26 aug 2022
Wij hebben alle apparatuur van Etna en die bevallen tot nu toe goed, dus ook de combimagnetron.
Etna oven
“Zeer goede kookplaat met afzuiging”
Door A. Kroesen op zondag 21 aug 2022
Zeer goed. Wat vooral het belangrijkste is, is dat het vet ook niet meer naar boven gaat. Veel schonere keuken.
Etna kookplaat
“Bevalt prima”
Door JB op maandag 15 aug 2022
Wij hebben gekozen voor een Etna koelkast en deze bevalt prima. Met een garantietermijn van 5 jaar, zitten we voorlopig goed.
Etna koelkast
“Bevalt prima”
Door BT op donderdag 7 jul 2022
Wij hebben gekozen voor Edna Amerikaanse koelvrieskast. Alles bevalt prima want we hebben deze in onze vorige woning ook al gehad.
Etna koelkast
“Bevalt prima”
Door Nicolette op donderdag 7 jul 2022
Wij hebben een Etna Koelkast en die bevalt prima.
Etna koelkast
“Bevalt opperbest”
Door Daan op maandag 4 jul 2022
De koelvriescombinatie is van Etna en deze bevalt opperbest.
Etna koelkast
“De beugels in de oven laten los”
Door Andries op dinsdag 28 jun 2022
Combi oven gekocht en binnen 2 jaar laten de beugels los in de oven doordat de moertjes er af trillen en aan de binnenkant in de oven terecht komen. Gebruikersfout aldus Etna CMD851RVS
Etna oven
“Werkt naar behoren”
Door Gerard op donderdag 23 jun 2022
Wij hebben een Etna combi oven in de keuken. Deze werkt naar behoren.
Etna oven
“Bevalt goed”
Door Peter op donderdag 23 jun 2022
Wij hebben een Etna combi oven. Deze hebben we gekozen voor de prijs, bevalt goed.
Etna oven
“Zeer tevreden”
Door Steef op vrijdag 10 jun 2022
Ik ben zeer tevreden met mijn Etna koelvriescombinatie.
Etna koelkast
“Bevalt uitstekend”
Door Jose op maandag 6 jun 2022
Ik heb een Etna inductiekookplaat type KIF577ZT, deze bevalt uitstekend, bediening eenvoudig, werkt snel en koelt ook snel af, maakt weinig geluid, schoonmaak simpel.
Etna kookplaat
“Minpunt is het geluid”
Door Jose op maandag 6 jun 2022
Ik heb gekozen voor Etna schouwkap, type AB790RVS, ben tevreden over het model en werking , minpunt is het geluid.
Etna afzuigkap
“Zeer goed”
Door Hans op zondag 15 mei 2022
De combi-oven magnetron bevalt zeer goed. De oven levert goede bakresultaten. Kortom, we zijn er blij mee en denken een goede keuze te hebben gemaakt.
Etna oven
“Bevalt goed”
Door Janny op zondag 15 mei 2022
Wij hebben een koelkast van Etna en deze bevalt goed.
Etna koelkast
“Werkt fantastisch”
Door DS op dinsdag 10 mei 2022
Ik heb een ETNA Inductiekookplaat met slidebediening, typenummer KI560ZT. Deze werkt fantastisch.
Etna kookplaat
“Spontane scheur in glasplaat en lak laat los”
Door Tekin op dinsdag 10 mei 2022
Ik heb mijn hele leven verschillende merken fornuis gebruikt en sinds een jaar van het merk Etna. Heb een probleem en contact opgenomen en foto's opgestuurd van de klacht kreeg een telefoontje dat volgens hun bevindingen geen garantie geval is. Ik werd behandeld net als of ik voor het eerst in mijn leven een fornuis gebruik en niet de gebruiksaanwijzingen weet. Hele slechte service.
Etna fornuis
“Heel ontevreden met apparaat en service”
Door Frank op maandag 11 apr 2022
Maakt heel veel lawaai en rammelt. Servicemonteur ATAG langsgeweest en kon het niet oplossen en gaf aan dat afvoer niet voldoende was terwijl voorgaande afzuigkap hier prima geruisloos op werkte zonder problemen. Extra kosten voor deze "service" van 10 minuten 100,- euro. Heel ontevreden met apparaat en service.
Etna afzuigkap
“Veel vocht en ijsvorming”
Door L.N. op zaterdag 9 apr 2022
We hebben gekozen voor een Etna KCS4178 inbouw koelvriescombinatie. Apparaat bevalt niet. Constant vocht aan de achterwand (in de binnenkant) wat naar beneden druppelt. En al in de eerste week ijsvorming in de vriezer. Elke keer bij het open maken valt er een stukje ijs op de grond. Heel frustrerend. We wilden eigenlijk een no frost koelkast maar meneer gaf aan dat je die niet hebt als inbouw koelkast.
Etna koelkast
“Al met al tevreden”
Door MB op donderdag 7 apr 2022
We hebben een Etna M0670TI oven / magnetron. Die erg mooi is, eenvoudig bedient, maar wel langer nodig heeft met magnetron, en opwarmen oven dan onze voorgaande losstaande sharp combimagnetron (wellicht omdat er geen draaiplateau inzit). De beschikbare ruimte is wel vergelijkbaar. Schoonmaken is iets lastiger en afkoelen en ventilatie duurt door inbouw ook wat langer, maar al met al tevreden.
Etna oven
“Bevalt redelijk”
Door C.N. op zaterdag 26 mrt 2022
Wij hebben Etna kookplaat. Deze bevalt redelijk. Maar alles is nog nieuw.
Etna kookplaat
“Uitstekend”
Door L.V. op zondag 20 mrt 2022
Mijn keukenapparatuur in allemaal van Etna. De kookplaat bevalt uitstekend.
Etna kookplaat
“Maakt veel lawaai”
Door L.V. op zondag 20 mrt 2022
Mijn keukenapparatuur in allemaal van Etna. De afzuigkap maakt veel lawaai. Dat is storend.
Etna afzuigkap
“De afzuigkap bevalt zeer goed”
Door Monique op maandag 28 feb 2022
Wij hebben een afzuigkap van Etna. Deze bevalt zeer goed.
Etna afzuigkap
“Tot nu toe bevalt deze goed”
Door Anita op zondag 27 feb 2022
Wij hebben gekozen voor een Etna koelvriescombinatie en tot nu bevalt deze goed.
Etna koelkast
“Gematigd tevreden”
Door W.T. op zondag 27 feb 2022
Onze koelvriescombinatie is van Etna en wij zijn hierover gematigd tevreden. We wisten dat het geen topmerk is en het werkt allemaal prima.
Etna koelkast
“Wat een ellende”
Door GvB op zaterdag 26 feb 2022
We hebben een recirculaire inbouw afzuigkap van ETNA/ATAG. AIP 590RVS. Wat een ellende is dat. Er worden 2 extra vetfilters meegeleverd die je op de gewone filters, die normaal ook in een afzuiger zitten, moet leggen. Dan lukt aan de rechterkant wel maar aan de linkerkant moet je het filter er met spanning weer inzetten. Hierover ben ik niet tevreden.
Etna afzuigkap
“Perfect”
Door Chris op maandag 14 feb 2022
Onze koelvriescombinatie is een Etna KCS4178. Alle apparaten bevallen perfect tot nu toe.
Etna koelkast
“Bevalt prima”
Door Yvonne op maandag 7 feb 2022
We hebben voor een inductie kookplaat van Etna gekozen. Deze bevalt prima.
Etna kookplaat
“Hele fijne oven”
Door WvdL op zondag 30 jan 2022
Onze oven is een verademing vergeleken met de oven uit onze oude keuken. We hebben de apparaten van Etna gekozen vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding.
Etna oven
“Mooi maar wel veel poetsen”
Door WvdL op zondag 30 jan 2022
Onze kookplaat is een 5 pits gaskookplaat inclusief wokbrander. Mooie kookplaat maar je ziet er alles op dus je moet hem wel veel poetsen. We hebben de apparaten van Etna gekozen vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding.
Etna kookplaat
“Slechte kwaliteit”
Door Rostyslav Proskuriakov op vrijdag 28 jan 2022
Kitchen equipment with a worst quality and awful service. Less than a year ago we've got kitchen equipment form Etna and less than a year after that combi microwave is broken already. I've made an appointment for fixing it by Etna specialist, who should come in a week. He didn't show up in a week, customer support said that appointment was cancelled & now I need to wait 2 more weeks for him just to come. Awful service where because of shitty quality you have to wait minimum 3 weeks. Don't buy anything from such low quality company. Better to save on something else, but buy Siemens or similar brand
Etna magnetron
“Prima”
Door Inge op maandag 24 jan 2022
Ik heb voor deze keuken niet al te dure apparaten gekocht. De koelvries is van Etna. De ervaring tot dus ver prima.
Etna koelkast
“Bevalt goed”
Door Arnoud op donderdag 6 jan 2022
We hebben gekozen voor een Etna CM350ZT. Hij bevalt goed, het is een van de weinige combi's in zijn prijsklasse die zo ruim is van binnen. We hadden wel een probleem toen we 'm net hadden, hij zoemde erg, maar dat is door een monteur opgelost (de bovenplaat resoneerde).
Etna oven
“Prima”
Door Femke op maandag 13 dec 2021
Alle apparatuur is van Etna. Waaronder de inductiekookplaat. Bevalt allemaal prima!
Etna kookplaat
“Perfect”
Door Rob op zondag 5 dec 2021
Wij hebben de afzuigkap van Etna, model A4345TRVS. Tot nog toe hebben wij geen klachten en doet alles het perfect!
Etna afzuigkap
“De kap lekt kookluchtjes de ruimte in”
Door Ruud op woensdag 1 dec 2021
Dit is een waardeloos product. De kap lekt kookluchtjes de ruimte in en dat wil je niet. Er is al 2x een monteur bij geweest en 1x is de kap vervangen voor een nieuw exemplaar met exact hetzelfde probleem. Uiteindelijk van binnenuit het rooster met ducttape afgeplakt om probleem te tackelen. Uitspraak van de Etna-monteur: "dat kan gebeuren in deze prijsklasse". Ja, ja, troep verkopen en er geen verantwoordelijkheid voor nemen. Zoek het maar uit, klant.
Etna afzuigkap
“Werkt prima”
Door Hennie op maandag 15 nov 2021
Wij hebben een Etna oven met magnetronfunctie MO0670TI en deze werkt prima.
Etna oven
“Zeer tevreden”
Door Inge op zaterdag 13 nov 2021
De oven is van Etna en zijn wij zeer tevreden over.
Etna oven
“Werkt prima”
Door A.B. op vrijdag 12 nov 2021
De koelkast in mijn keuken is van Etna en bevalt tot nu toe prima.
Etna koelkast
“Prima”
Door Johan op donderdag 11 nov 2021
Onze koelkast is van Etna en werkt prima.
Etna koelkast
“Heel goed”
Door Alie op woensdag 10 nov 2021
We hebben apparaten van het merk Etna. De koelkast bevalt heel goed. Ik denk dat de prijs/kwaliteit verhouding prima is.
Etna koelkast
“Tevreden”
Door Janny op zaterdag 6 nov 2021
De kookplaat is van Etna. Ik ben tevreden.
Etna kookplaat
“Werkt prima”
Door Janny op zaterdag 6 nov 2021
De combi oven - magnetron is van Etna. Deze deed het niet goed en ging steeds op het kinderslot. Bleek een fout in het bedieningsfront te zijn. Deze is vervangen en werkt prima nu. Ik ben tevreden.
Etna oven
“Bevalt nog goed”
Door Klaas op zaterdag 6 nov 2021
Wij hebben er voor gekozen om Etna apparatuur aan te schaffen. Tot nu toe bevalt alles nog goed. Zo ook onze koelkast.
Etna koelkast
“Bevalt nog goed”
Door Klaas op zaterdag 6 nov 2021
Wij hebben er voor gekozen om Etna apparatuur aan te schaffen. Tot nu toe bevalt alles nog goed. Zo ook onze kookplaat. Er was een storing, maar de kookplaat was na enig aandringen snel vervangen.
Etna kookplaat
“Erg goed”
Door S.M. op maandag 1 nov 2021
Wij hebben gekozen voor apparatuur van Etna. De kookplaat bevalt erg goed.
Etna afzuigkap
“Valt tegen”
Door Sabine op vrijdag 29 okt 2021
Onze vaatwasser is een Etna en valt tegen: niet altijd goed schoon, borden passen niet goed. Was het duurste apparaat in onze keuken. Volgende keer weer Whirlpool of Miele.
Etna vaatwasser
“Uitstekend”
Door Ton op dinsdag 26 okt 2021
Apparaten in de keuken: kookplaat: Etna Induction (middelgroot). Apparaten functioneren uitstekend.
Etna kookplaat
“Erg lawaaiig”
Door Maarten op woensdag 20 okt 2021
Mooie afzuigkap, maar maakt veel lawaai. Helaas is hij na 3 jaar overleden. Wat ik toch wel heel snel vind, vandaar mijn matige beoordeling
Etna afzuigkap
“Fijn apparaat”
Door Wim op donderdag 14 okt 2021
Kookplaat Etna KIF670ZT. Fijne kookplaat. Hij is breder (70 cm) dan een standaard kookplaat, waardoor je de pannen makkelijker naast elkaar kwijt kan. De kookzones zijn wat vreemd aangegeven door een paar strepen. En de plaats van de tiptoetsen kun je bijna niet zien. Hij functioneert prima en schoonmaken is natuurlijk geen probleem.
Etna kookplaat
“Werkt wel maar valt beetje tegen”
Door Wim op donderdag 14 okt 2021
Afzuigkap Etna AV790RVS. Deze valt een beetje tegen. Hij maakt meer geluid dan verwacht en is niet zo degelijk gebouwd. Het verwijderen en terugplaatsen van de filters is lastig en doordat ze gemaakt zijn van dunne aluminium onderdelen, ben ik bang dat ze niet zo lang mee zullen gaan. Hij doet zijn werk overigens wel goed.
Etna afzuigkap
“Klein en onhandige indeling”
Door Nick de reus op zondag 10 okt 2021
Ik zou dit merk vaatwasser aan niemand aanraden! Klein en onhandige indeling. Onderste deel wat je naar buiten trekt om je borden in enzo in te zetten loopt elke keer uit ze geleiders. Heel vervelend.
Etna vaatwasser
“Erg tevreden mee”
Door jan fernee op zaterdag 9 okt 2021
mijn ervaring is heel goed na 14 jaar altijd gedaan zonder een keer stuk te gaan aan ieder aan te raden zonder problemen
Etna vaatwasser
“Prijstechnisch goede keuze”
Door Jaap op woensdag 29 sep 2021
De apparaten zijn van ETNA (afzuigkap) en deze apparaten bevallen mij goed. Ze zijn natuurlijk nog niet zo lang in "bedrijf " en we moeten nog ervaren hoe zij op de lange termijn blijven functioneren. De keuze voor het merk is gekozen voor de prijstechnische kant en de snelle levering mogelijkheid.
Etna afzuigkap
“10 punten”
Door Jan op donderdag 23 sep 2021
Onze apparaten: inductiekookplaat Etna een 10
Etna kookplaat
“Verwarmingselement helemaal uitgezakt”
Door D. Staal op dinsdag 21 sep 2021
Mijn etna oven heb ik nog geen 6 jaar, maar kan hem bij het grof vuil zetten. De buitenste rand van het verwarmingselement is helemaal uitgezakt. Ik dacht dat er een rubber rand los was gegaan, want zo hangt het erbij. Maar dat bleek dus het verwarmingselement te zijn. Net of het gesmolten is. Dit heb ik met geen enkel apparaat ooit meegemaakt in 44 jaar tijd. En nu dus al binnen 6 jaar. En als ik de reviews lees, dan hoef ik geen moeite te doen om hier wat van te zeggen. Voor mij dus echt nooit meer etna!
Etna fornuis
“Kies een beter merk dan Etna”
Door B. Westhuis op donderdag 2 sep 2021
bezint eer ge begint met Etna zou ik haast zeggen.... In April volledig nieuwe keuken geplaatst met daarin de apparatuur van Etna, echter in mei kwam de 1e storing van de vaatwasser m.b.t. lekkage, E4 (VW 738m). vorige week (eind augustus) is er voor de 4e keer een monteur geweest, van alles vervangen maar de machine doet het nog steeds niet.... nu wilde men een monteur van Etna zelf sturen maar ik heb ze nu toch gevraagd of er geen mogelijkheid is om het apparaat om te ruilen, je hebt uiteindelijk betaald voor een nieuwe, niet na 4 maand al voor een die samengesteld is uit allerlei verschillende delen... dit moest natuurlijk intern eerst besproken worden, want je, je krijgt zomaar niet wat..... men zou een mail sturen met daarin een aanbod voor een andere machine, tot op heden , niets gehoord..... ik heb ondertussen al 2 x een nette maar wel duidelijke mail gestuurd naar Etna, totaal geen reactie. ook heb ik een mail gestuurd naar de leverancier van de keuken, want zij verkopen deze ....... maar ook daar is niemand thuis.... en dat je van niemand ook maar iets hoort vind ik wel erg in deze tijd, voordat ze je een keuken komen brengen wordt je bijna volledig nagelopen of alles echt betaald is en of echt alles klopt, bij aflevering wordt het nog eens weer gedaan en pas dan wordt het e.e.a. afgegeven terwijl alles ruim op tijd betaald was, geen enkel probleem. Maar nu er van de andere kant iets moet komen, nu is er niemand thuis bij beide partijen, ze hebben de centen immers binnen... achteraf hadden we zelf een beter merk moeten kiezen maar goed, overal is wel eens wat mee en dan gaat het er maar om hoe het opgelost wordt, en dat gaat bij deze Firma blijkbaar erg moeizaam, dus staar je aub niet blind op 5 apparaten en 5 jaar garantie, want die is er domweg niet, daar zorgen ze echt wel voor, die ervaring heb ik inmiddels wel.

Aanvulling ontvangen 2 september 2021: Als toevoeging op een vorig review:
1 ding klopt wat ze aangegeven voor de vaatwasser 738M: hij is op dit moment de stilste op de markt, echt, je hoort hem niet! Hij doet het nl niet.........
Etna vaatwasser
“Niets bijzonders”
Door Sander op dinsdag 31 aug 2021
Omdat we voor een luxe aanrechtblad en kastjes hebben gekozen, hebben we bespaard op de apparatuur. We hebben: Inductiekookplaat Etna KI680ZT. Geen bijzonderheden.
Etna kookplaat
“Bespaart op de apparatuur”
Door Sander op dinsdag 31 aug 2021
Omdat we voor een luxe aanrechtblad en kastjes hebben gekozen, hebben we bespaard op de apparatuur. We hebben: Combimagnetron Etna CM851ZT. Werkt goed, maar het bakrooster schuift onhandig en de tiptoetsbediening werkt minder makkelijk dan draaiknoppen
Etna oven
“Erg lawaaiig”
Door Sander op dinsdag 31 aug 2021
Omdat we voor een luxe aanrechtblad en kastjes hebben gekozen, hebben we bespaard op de apparatuur. We hebben: Afzuigkap Etna AB690ZT. Maakt belachelijk veel lawaai, zelfs op stand 1
Etna afzuigkap
“Prima apparaat”
Door Mart op donderdag 26 aug 2021
Onze bevindingen na 3 maanden gebruik zijn: Etna heteluchtoven werkt goed, prima apparaat.
Etna oven
“Geen etna meer”
Door Bolks op zondag 22 aug 2021
De koelkast koelt behoorlijk ongelijkmatig. Thermostaat is slecht in te stellen, uit of tegen het vriespunt aan. Geen Etna meer voor ons
Etna koelkast
“Geen etna meer”
Door Bolks op zondag 22 aug 2021
Vriezer is al een keer vervangen vanwege kapotte pomp na 2 jaar. Vervangende exemplaar maakt meer herrie en vertoond na 4 jaar ook al kuren, vriest niet goed. Geen Etna meer voor ons
Etna vriezer
“Naar behoren”
Door Ageeth op zaterdag 14 aug 2021
De apparaten die wij hebben aangeschaft. Alles werkt naar behoren. Is de KKD4102 Etna Inbouw deur-op-deur koelkast (102 cm)
Etna koelkast
“Kan beter”
Door Ageeth op zaterdag 14 aug 2021
De apparaten die wij hebben aangeschaft. Alles werkt naar behoren, alleen de vaatwasser kan beter. Was 'mwah' en droogt nog minder. Is de VW549M zilvergrijs Etna Vaatwasser (60 cm breed)
Etna vaatwasser
“Bevalt goed”
Door Germa op vrijdag 13 aug 2021
ik heb niet zelf gekozen voor bepaalde merken. Ik heb aan de keukenverkoper mijn wensen kenbaar gemaakt voor het soort apparaat, de afmetingen/inhoud en de afweging kwaliteit en budget. Op basis daarvan zijn de merken geadviseerd. Afzuigkap Etna AV361RVS of AV560RVS (op gebruiksaanwijzing). Alle apparaten / merken bevallen tot nu toe goed. Het valt me wel op dat het niet de zuinigste apparaten zijn, maar dit was misschien onverenigbaar met de andere wensen.
Etna afzuigkap
“Helemaal tevreden”
Door Bert op donderdag 12 aug 2021
Combi-oven Etna. CM751ZT. Tot nu met 100% tevreden over de apparatuur
Etna oven
“Bevalt heel goed”
Door Marijke op zondag 1 aug 2021
De afzuigkap, Etna AB160 RVS is helemaal goed. Nog niet ons hoofd aan gestoten. Omdat de keuken donker is bevalt de ingebouwde verlichting heel goed. Het schoonmaken van de afzuigkap vond ik voorheen het smerigste karweitje van het jaar, met die vette filters. Ik heb nog geen ervaring hoe dat nu gaat verlopen. We hebben de fritespan de deur uit gedaan, dus dat zal al schelen.
Etna afzuigkap
“Kleinere indeling”
Door Marijke op zondag 1 aug 2021
We hebben een Etna vaatwasser, type VW549m. Hij wast goed schoon, maar mijn man heeft erg aan de indeling moeten wennen. Geen staande pennen om glazen op te zetten, de bordenscheiders zitten erg dicht op elkaar. Er lijkt minder in te kunnen dan in vorige vaatwassers.
Etna vaatwasser
“Uitstekend”
Door Hans op maandag 26 jul 2021
Etna oven bevalt tot nog toe (3 jaar) uitstekend
Etna oven
“Bromt heftig”
Door Luigi op maandag 26 jul 2021
Vaatwasser ETNA VW738M. pompmotor gaf direct hevig bromgeluid, hiervoor is een monteur geweest en uiteindelijk is een andere pomp gemonteerd. Het geluid is wat verminderd maar tijdens het water afpompen nog steeds hinderlijk aanwezig. We laten het er maar bij om verder gesloop in de keuken te voorkomen.
Etna vaatwasser
“Tevreden”
Door Sophie op zaterdag 5 jun 2021
Etna afzuigkap AB790RVS. Hier zijn we tevreden over.
Etna afzuigkap
“Maakt lang herrie”
Door Sophie op zaterdag 5 jun 2021
Etna oven met magnetron MO470ZT. Hier zij we tevreden over, maar na gebruik van oven blijft hij erg lang herrie maken met het afkoelen.
Etna oven
“Zeer tevreden”
Door Annemarie op donderdag 3 jun 2021
Het merk van de afzuigkap is ETNA. Zeer tevreden. Keuze omdat dit het beste van de betaalbare merken is.
Etna afzuigkap
“Opmerking over ventilator”
Door Jan op donderdag 3 jun 2021
Een oven/magnetron van Etna. Hiervan werkt de ventilator om af te koelen na gebruik niet goed helaas. Hierover aan de bel getrokken bij de keukenzaak. We hopen dat het goed komt.
Etna oven
“Erg tevreden”
Door Hofman op woensdag 26 mei 2021
We hebben gekozen voor het merk Etna, waaronder een koeler. de apparatuur bevalt prima en zijn er erg tevreden over
Etna koelkast
“Geen klachten”
Door Ruud op zondag 23 mei 2021
Wij hebben Edna magnetron. Deze apparaten werken goed, prijs kwaliteits verhouding is goed geen klachten hierover.
Etna magnetron
“Doet goed zijn werk”
Door Jasper op woensdag 19 mei 2021
We hebben apparatuur van Etna (CM650TI inbouwmagnetron). Voor de oven vond ik het wel belangrijk dat deze z'n werk goed doet. Het is geen Siemens of Miele, maar al een hele verbetering ten opzichte van onze oude oven.
Etna oven
“Bevalt prima”
Door Tanja op donderdag 13 mei 2021
Afzuigkap: Etna. De apparatuur bevalt prima tot nu toe
Etna afzuigkap
“Bromgeluid”
Door Veen op dinsdag 11 mei 2021
Het betreft een Etna koelvriescombinatie Amerikaans model. Ik heb een melding gemaakt van een brom geluid van de Etna dit is niet constant maar heb het wel opgenomen op een geluidsfragment en dit kenbaar gemaakt bij de winkel.
Etna koelkast
“Goede ervaringen”
Door Gerrit op donderdag 6 mei 2021
Gekozen voor het merk Etna, gezien de goede ervaringen in het verleden. Apparaten bevallen zeer goed. Tevens waren de prijzen aantrekkelijk en verlengde garantie ivm aanschaf van 5 entiteiten waaronder afzuigkap.
Etna afzuigkap
“Zeer tevreden”
Door Gerrie op vrijdag 23 apr 2021
Ik heb gekozen voor combimagnetron oven van Etna. Tot vandaag, ben ik zeer tevreden over alle apparatuur!
Etna oven
“Zeer content”
Door Harrie op maandag 19 apr 2021
Apparatuur betreft allemaal Etna. KI560ZT INBOUW INDUCTIEKOOKPLAAT ETNA. Wij zijn zeer tevreden.
Etna kookplaat
“Uitstekend maar iets lawaaiig”
Door Harrie op maandag 19 apr 2021
Apparatuur betreft allemaal Etna. AB690RVS BLOKSCHOUW 90CM ETNA. De afzuigkap vinden wij iets te veel lawaai maken, maar werkt wel uitstekend.
Etna afzuigkap
“Zeer goed”
Door Nick op maandag 19 apr 2021
Etna Multifunctionele oven - Black titanium design - OM670TI : Ervaring: zeer goed, fijne bediening, warmt snel op, prima bakervaringen
Etna oven
“Had net handiger gekund”
Door Nick op maandag 19 apr 2021
Etna geintegreerde koelvries combinatie - KCD5178 - Ervaring: Over het geheel goed, enige minpuntje was toch wel de ruimte, naast dat hij kleiner is dan we dachten is er ook geen configuratie mogelijk met de planken (afgezien van er 1 in zijn geheel uithalen) waarop speciaalbiertjes (waarvan de flesjes vaak een net iets langere hals hebben dan de standaard heineken of hertog jan) rechtop kunnen staan. En dat is echt wel een must voor goed bier. Hiervoor koelkast in de schuur, maar is voor mij zeker iets om in de toekomst rekening mee te houden
Etna koelkast
“Erg tevreden”
Door FamT op zondag 18 apr 2021
We hebben nog voor een zwarte etna koelkast gekozen die bij ons in de kamer staat. We zijn erg tevreden met onze aankoop
Etna koelkast
“Na 10 maanden defect”
Door T de Ruijter op woensdag 14 apr 2021
Wat een een slechte service. afwasmachine 10 maanden oud is nu al defect. gaat weken duren voordat er een monteur komt belachelijk. iedere keer duurt het zeker 3 kwartier tot een uur voor dat je ze eindelijk aan de telefoon krijgt. En ze vertellen alleen maar smoesjes.
Etna vaatwasser
“Werkt prima”
Door Tineke op dinsdag 6 apr 2021
Wat merken betreft is het meeste Etna. Dit omdat de keukenzaak van aankoop dit merk in principe voert en Etna van vroeger uit een bekend merk is. Ik had geen reden om anders te kiezen. De vriezer (apart apparaat) werkt prima.
Etna vriezer
“Lawaaiig maar werkt perfect”
Door Tineke op dinsdag 6 apr 2021
Wat merken betreft is het meeste Etna. Dit omdat de keukenzaak van aankoop dit merk in principe voert en Etna van vroeger uit een bekend merk is. Ik had geen reden om anders te kiezen. De afzuigkap (recirculatiekap) maakt veel lawaai, zelfs op stand 1 en het materiaal van de schacht is heel dun en erg flexibel. Oppassen met schoonmaken dus. De werking van de afzuigkap is perfect.
Etna afzuigkap
“Kan echt beter”
Door Tineke op dinsdag 6 apr 2021
Wat merken betreft is het meeste Etna. Dit omdat de keukenzaak van aankoop dit merk in principe voert en Etna van vroeger uit een bekend merk is. Ik had geen reden om anders te kiezen. De vaatwasser is niet zo handig in te pakken, vooral de onderste korf. De spijltjes voor de borden zitten te dicht bij elkaar waardoor het vooral met diepe borden onmogelijk is alle beschikbare ruimte te gebruiken. De programma's duren lang, het 'snelle' programma duurt 1 1/2 uur en dan wordt er geen glansspoelmiddel gebruikt. Dit kan werkelijk beter!
Etna vaatwasser
“Heel tevreden”
Door Karin op maandag 5 apr 2021
De volgende producten heb ik aangeschaft: Vaatwasser: Etna VW549ZIL. Over de werking van het apparaat alsmede het merk Etna ben in heel tevreden.
Etna vaatwasser
“Loze beloftes”
Door Angela Haneveer-Burger op donderdag 1 apr 2021
Zeer slechte ervaring met het bedrijf Etna. Vaatwasser van Etna is kapot gegaan in een zorginstelling. Begrijpelijk dat het al zeer vervelend is als een vaatwasser kapot gaat in een standaard huishouden echter in onze zorginstelling woont een grote groep mensen en een vaatwasser is zeer belangrijk. Op 16 februari 2021 is er een melding gedaan betreft de kapotte vaatwasser (naar Etna). Er zou in de zelfde week een monteur langs komen. Echter na meerdere contactmomenten is de vaatwasser nog steeds defect en is deze dus ook nog niet gerepareerd door de monteur. Meerdere keren met de klantenservice gebeld maar worden van het kastje naar de muur gestuurd. Er worden afspraken gemaakt maar hier wordt geen gehoor aan gegeven. Loze beloftes. Vaatwasser is meer dan 2 maanden kapot.
Etna vaatwasser
“Erg tevreden”
Door Jessica op donderdag 1 apr 2021
We hebben gekozen voor Etna voor de afzuigkap. Etna was aangeraden als betaalbare maar goede keuze. Tot nu toe zijn we over alle apparaten erg tevreden.
Etna afzuigkap
“Laten leiden door 5 jaar garantie”
Door Daan op zondag 28 mrt 2021
Wij hebben niet gekozen voor een bepaald merk voor de afzuigkap. Wij hebben bij de aanschaf van de keuken aangegeven wat een bepaald apparaat voor ons moet kunnen doen. Ons werd toen Etna geadviseerd omdat er op dat moment een actie liep, 5 jaar garantie bij de aanschaf van 5 apparaten van dit merk. Achteraf hebben we helemaal niks aan deze garantie gehad.
Etna afzuigkap
“Bevalt prima”
Door Jan op vrijdag 26 mrt 2021
Wij hebben gekozen voor het ETNA tot nu toe bevalt het ons prima. Betreft afzuigkap.
Etna afzuigkap
“Defect apparaat”
Door Fred op woensdag 24 mrt 2021
Beste Etna, In oktober een nieuwe vaatwasser gekocht. In december pomp al defect. Toen al lang moeten wachten terwijl apparaat 6 weken oud was. Nu wederom f2 foutmelding en klantenservice geeft aan dat pomp besteld gaat worden en dit weken kan duren.......dit is toch niet te geloven Etna? Wilt u s.v.p. een goede service leveren en desnoods het apparaat omruilen....dan zou het wel een goede review waard zijn. Trouwens de bereikbaarheid van de klantenservice is nog steeds heel slecht net als in november/ december.

Eerdere ervaring van 11 december 2020: Wat een slecht product en slechte service. Vaatwasser nog geen 2 maanden oud, hij maakt ook meer lawaai dan onze oude maar pompt nu geen water meer weg. Moet je eerst wachten op monteur, die kan er niks mee, wordt je binnen 4 dagen opnieuw gebeld beloven ze. Onderdeel gaan ze bestellen. Wat een verhaal, als we geweten hadden dat de service zo slecht was. En ook bij de klantenservice geen inlevingsvermogen.
Etna vaatwasser
“Tijd zal het leren”
Door Els op maandag 22 mrt 2021
We hebben alle apparatuur van ETNA. Nu zo'n 8 weken in gebruik. Er wordt nog aan eea gewerkt. De koelkast heeft namelijk een beschadiging. De tijd zal nog leren hoe ETNA uiteindelijk gaat bevallen.
Etna koelkast
“Zeer slechte service”
Door Hoekman op maandag 22 mrt 2021
Inductie kookplaat aan laten sluiten door elektricien. De plaat doet het wel maar slaat steeds op storing en gaat dan piepen. Zeer slecht bereikbare klanten service, na ruim een half uur! pas contact. Ze proberen je ervan af te houden om monteur te laten komen. Mij is inmiddels 3x belooft dat de monteur morgen belt voor een afspraak. Vandaag weer 22 maart. Het zal mij benieuwen.... Ik zou niet meer voor Etna kiezen. Zeer slechte Service
Etna kookplaat
“Zeer vlek en krasgevoelig”
Door Meyboom op zaterdag 13 mrt 2021
Knoppen prettig en makkelijk in de bediening. Wat tegenvalt is het goedkope materiaal van de inbouwplaat. Zeer vlek en krasgevoelig. Had ik van te voren deze plaat in de winkel gezien (kon niet door Corona) dan had ik er zeker niet voor gekozen.
Etna kookplaat
“Werkt goed”
Door Astrid op zaterdag 6 mrt 2021
Ons is destijds het merk Etna aanbevolen, het zou vergelijkbaar zijn met Atag. Over de afzuigkap kan ik kort zijn: licht en lucht! Okee, hij werkt goed, maar met het materiaal, zoals de filters, moet ik héél voorzichtig zijn met schoonmaken! Erg kwetsbaar.
Etna afzuigkap
“Op zich goed maar demontabele deur is lastig”
Door Astrid op zaterdag 6 mrt 2021
Ons is destijds het merk Etna aanbevolen, het zou vergelijkbaar zijn met Atag. De oven is ook van Etna, werkt prima, maar de demontabele ovendeur heeft al voor hoofdbrekens gezorgd. Gelukkig hebben we de deur er na de schoonmaak zelf weer ingekregen,maar dat viel niet mee. Ook omdat we er nog nooit één met een demontabele deur hebben gehad... Dus al met al hebben wij de indruk dat we verouderde modellen hebben gekregen, vandaar dat de apparatuur niet zo duur was.
Etna oven
“Vermogen schiet zwaar te kort”
Door Astrid op zaterdag 6 mrt 2021
Ons is destijds het merk Etna aanbevolen, het zou vergelijkbaar zijn met Atag. De kookplaat en ik zijn geen vrienden geworden, ook een Etna, ik mis mijn vorige kookplaat heel erg! Dat was ook een Etna, maar daar kon ik tenminste nog wat mee. Deze Etna inductieplaat heeft beduidend minder vermogen. Voorbeeld: de booster werkt maar vijf minuten, voorste kookpitten komen pas op stoom na 18 minuten...dan kookt de inhoud van de pan pas...mét booster! Eigenlijk heb ik alleen wat aan de twee achterste pitten...ik heb daarover al een klacht ingediend bij de verkoper van onze keuken. Eerste reactie: u heeft zélf die kookplaat uitgezocht. Dat is niet waar, ik heb gezegd dat ik graag weer een inductiekookplaat wilde, en deze werd mij aanbevolen...Ik wacht nog steeds op een oplossing. Dus al met al hebben wij de indruk dat we verouderde modellen hebben gekregen, vandaar dat de apparatuur niet zo duur was.
Etna kookplaat
“Gebruiksvriendelijk”
Door Ingrid op zaterdag 6 mrt 2021
Alle apparaten (afzuigkap) zijn van Etna, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en doen hun werk heel goed.
Etna afzuigkap
“In principe tevreden”
Door Lena op dinsdag 2 mrt 2021
We hebben voor Etna apparaten gekozen (oven) en in principe wel tevreden.
Etna oven
“In principe tevreden”
Door Lena op dinsdag 2 mrt 2021
We hebben voor Etna apparaten gekozen (afzuigkap) en in principe wel tevreden. Bij de afzuigkap was bij de montage een deel afgebroken. Dit loopt onder garantie en in principe heeft Etna een goede klantenservice, die ons vaker belt, maar we zijn (waarschijnlijk vanwege Corona) nu 6 manden al ermee bezig... Daarom vind ik het nog lastig te zeggen hoe goed we ze qua kwaliteit vinden.
Etna afzuigkap
“Voldoene plaats voor pannen en wok”
Door Frans Sampers op zaterdag 13 feb 2021
Onlangs kochten wij bij I-KOOK Sittard een Etna KGGF890ZTA GASKOOKPLAAT. WE WAREN Etna al hel lang gewend maar bij een nieuwe keuken hoort ook een nieuwe kookplaat. Deze is nu een week in gebruik. We zijn zeer tevreden omdat met zijn 5 pitten overal rondom de pitten ruim voldoende plaats is om alle pannen en wok voldoende plaats te geven zonder met deze ruimte te schipperen. Ook lijkt de tijd om ons eten te bereiden veel sneller te gaan. En we zijn erg blij met onze keuze.
Etna kookplaat
“Bevalt prima”
Door Maarten op donderdag 28 jan 2021
Wij hebben de volgende apparaten in onze keuken: vaatwasser. Van het merk Etna. Hoewel wij de apparaten pas korte tijd gebruiken bevallen ze prima.
Etna vaatwasser
“Prima”
Door Irma op vrijdag 22 jan 2021
De inductiekookplaat is van het merk Etna hiervan is het typenummer KI2160ZT. deze werk prima en bevalt ons prima.
Etna kookplaat
“Schuifsysteem”
Door Irma op vrijdag 22 jan 2021
Bij het plaatsen van de keuken is er iets misgegaan bij de installatie van de afzuigkap, deze is van Etna met het typenummer AV790RVS. Bij het plaatsen ging het schuifsysteem kapot, iets wat natuurlijk kan gebeuren. Twee weken later kwam de monteur met een nieuwe afzuigkap ook nu ging het schuifsysteem weer kapot, iets wat de monteur nog niet eerder mee had gemaakt. Direct heeft hij gebeld met de Etna dat het probleem maar door de Etna opgelost moest worden dat begrijpen wij natuurlijk. Door de tussenliggende feestdagen heeft dat even geduurd maar ook dat vonden wij begrijpelijk. De afzuigkap kon wel gewoon gebruikt worden. Het probleem is uiteindelijk prima opgelost. De keukenzaak heeft dit na onze mening goed en adequaat aangepakt en opgelost. De toekomst zal uitwijzen of het schuifsysteem van de Etna afzuigkap betrouwbaar is.
Etna afzuigkap
“Defecte printplaat”
Door RJ op dinsdag 12 jan 2021
We hebben een Etna oven gekregen. Deze Etna ging echter na enkele weken kapot. Bij contact met de monteur hoorde ik dat de defecte printplaat een bekend mankement is aan dit model Etna. Hartstikke fijn, verkoop dat dan niet.
Etna oven
“Super”
Door Sabrina op zondag 10 jan 2021
De afzuigkap is van Etna. Apparaten bevallen super! Tot nu toe werkt alles goed naar behoren.
Etna afzuigkap
“Ovenfunctie kan duidelijker uitgelegd worden”
Door Joop Hoogland op vrijdag 1 jan 2021
Wij hebben de ETNAcm444rvs sinds kort en ik kan de ovenfunctie gebruiken. Ik bak veel appeltaarten en ik ben aan het uitproberen om hem aan alle kanten goed bruin en gaar te krijgen. Tot nu toe lukt het niet helemaal naar wens. Ik lees dat ik ook kan kiezen voor hete-lucht + onder-warmte, ik weet alleen niet hoe ik dit icoon moet activeren. Ik kan dat niet lezen in de handleiding, denk ik! Er zijn nog meer mogelijkheden maar ik weet ook niet hoe ik daar bij moet komen. Misschien is er een aanvulling op de bestaande handleiding om uit te leggen hoe ik bij alle functies kan komen. Dat zou wel fijn zijn! Met vriendelijke groet, Joop.
Etna magnetron
“Fantastisch”
Door Cindy op maandag 28 dec 2020
We hebben een etna 1 fase inductie kookplaat. Echt fantastisch werkt uitstekend. De winkel heeft een zeer goede aanbeveling gedaan omtrent de apparatuur.
Etna kookplaat
“Zeer tevreden”
Door Laura op maandag 28 dec 2020
De volgende merk apparaten hebben wij aangeschaft: combi magnetron Etna. Wij zijn zeer tevreden met de combi magnetron. Wij hebben voor deze gekozen, omdat hij vrij groot is en er dus lekker veel in past. Het duurt helaas wel lang voordat hij warm is.
Etna magnetron
“Valt beetje tegen”
Door Laura op maandag 28 dec 2020
De volgende merk apparaten hebben wij aangeschaft: afzuigkap Etna. Wij hebben voor de Etna afzuigkap gekozen, omdat hij plat is. Hierdoor kan ik er dingen opzetten. Echter valt mij de zuigkracht een beetje tegen. Als ik 2 pannen op het vuur heb staan, moet ik hem op zuigkracht 3 zetten en kan je elkaar niet goed meer verstaan. Anders blijft de condens aan de afzuigkap hangen en druppelt het m'n pannen in. Daarnaast maakt de terugslagklep veel geluid als het buiten waait.
Etna afzuigkap
“Perfect”
Door Veel op vrijdag 25 dec 2020
Gekozen voor etna producten. De producten bevallen prima, oven is echt perfect!
Etna oven
“Prima”
Door Veel op vrijdag 25 dec 2020
Gekozen voor etna producten. Afzuigkap bevalt prima.
Etna afzuigkap
“Matig”
Door Veel op vrijdag 25 dec 2020
Gekozen voor etna producten. De koelkast vind ik matig van kwaliteit.
Etna koelkast
“Design is dramatisch”
Door Erik B. op donderdag 24 dec 2020
Sinds 18 december heb ik een ETNA KIF890ZT inductie kookplaat. De kookplaat werkt goed en de bediening is erg handig. Maar het design is dramatisch voor een kookplaat van bijna 1300 euro. Door het ontbreken van een coating onder de plaat kijk je zo in de kookplaat en zie je de volledige binnenkant inclusief de kabels, aansluitingen en schroeven. Volgens ETNA / ATAG is dit een producteigenschap, volgens mij gewoon een productfout.
Etna kookplaat
“Te veel lawaai”
Door Marga op zondag 13 dec 2020
We hebben de afzuigkap van ETNA deze maakt zoveel lawaai zodat je hem graag uitzet
Etna afzuigkap
“Bevalt prima”
Door Michel op dinsdag 8 dec 2020
Wij hebben de volgende apparaten in de keuken: VW742RVS etna vaatwasser. Ze bevallen prima.
Etna vaatwasser
“Goed aangeschreven”
Door Toinny op zondag 6 dec 2020
Gekozen voor Etna voor de combi magnetron. Goed aangeschreven en mooi design.
Etna magnetron
“Last van storingen”
Door Andre op donderdag 26 nov 2020
ETNA model VW547ZT art nr 533713/01 vaatwasser geïntegreerd. Nieuwe keuken met deze vaatwasser bij een gerenommeerd bedrijf in Etten Leur gekocht. Waarom zo een bedrijf zulke rotzooi in zijn programma opneemt is mij een vraag of is omzet genereren het magische woord. Het internet puilt uit van oplossing zoekenden bij storingen, want een monteur laten komen is gewoon te duur voor de gemiddelde. Nu na net 3 jaar buiten garantie wast de machine niet meer. Gepoogd bij de onderdelen te komen om storing te zoeken is een drama doordat slangen met moderne klemmen met perstangen zijn gemonteerd en niets makkelijk is los te halen. Net een huis gekocht met hierin een draaiende vaatwasser van 15 jaar oud van een Duits merk en hiernaast zo een etter van een Etna zet je wel aan het denken.
Etna vaatwasser
“Geen succes”
Door Lies op zaterdag 31 okt 2020
Er is door de keukenzaak gekozen voor Etna. En ik heb gewoon de pech dat de apparatuur niet goed werkt. De vriezer vriest te ver door. Hoewel de temperatuur goed is. Na een jaar en een paar monteurs later, wordt toch nog geprobeerd een oplossing te vinden. Dus allemaal geen succes. Ik hoop dat er voor de apparaten toch binnenkort een oplossing is.
Etna vriezer
“Erg tevreden”
Door Anja op vrijdag 30 okt 2020
Gekozen voor Etna afzuigkap. De producten bevallen uitstekend. Ben heel erg tevreden.
Etna afzuigkap
“Zeer ontevreden”
Door D op zaterdag 17 okt 2020
Sinds 19 mei 2020 gebruiken wij de producten van Etna, over de vaatwasser en over zijn wij zeer tevreden echter werkt de koelkast niet goed. De koelkast ging aan en uit, dit kan natuurlijk een fabrieksfout zijn. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en zij zouden op maandag een monteur sturen. De monteur kon niks vinden aan de koelkast en heeft uit voorzorg de thermostaat vervangen, ook zei hij tegen ons dat als we kwaliteit wilde, we voor een ander merk hadden moeten gaan. Nou goed, afgewacht en helaas op zondag stopte de koelkast er helemaal mee. Op maandag weer contact opgenomen met de service en deze stuurde met spoed een monteur. De monteur kwam op zaterdag langs maar baalde van zijn werkdag op zaterdag en zei ons dat het aan de stroom lag, nogal gek als we daar verder geen problemen mee hebben. Maar goed, we moesten dit na kijken voordat we verder geholpen konden worden. We hebben de uitvoerder van onze nieuwbouwwoning laten komen en zij moesten lachen om deze uitspraken. Alles na gekeken en zoals verwacht niks mis met de stroom, de stekker van de koelkast werkte in geen 1 stopcontact terwijl andere apparaten het daar wel doen. Op vrijdag weer contact opgenomen met de service en weer zouden ze met spoed een monteur sturen, nu komt de monteur op donderdag... spoed?! Ik zit, als de monteur komt op donderdag, al 3 weken zonder werkende koelkast! Dit is niet de spoedservice die je zou verwachten bij een product die zo nodig is in een woning. Ik ben zeer ontevreden over de "spoed" service die zij aanbieden en tevens ook over het onderhoud wat zij uitvoeren aan de producten. De monteur komt eerst kijken voordat ze überhaupt over een oplossing gaan na denken! Dus voordat ik een werkende koelkast heb thuis zijn we al weer een hele tijd verder! Zo lang het werkt is het goed maar van deze klantenservice kan je niet op aan.
Etna koelkast
“Roest na paar weken”
Door Henk op zaterdag 10 okt 2020
Het merk ETNA zat ook in de showkeuken, dus waarom niet dachten wij.
Maar reeds na veertien dagen in gebruik valt er onderin heel veel roestplekken te zien. We mogen hopen dat dit onder garantie gaat vallen, doch een ding weten we zeker, geen ETNA VW647RVS meer, want de laatste drie letters scoren echt niet.
Etna vaatwasser
“OK”
Door Ursula op zondag 4 okt 2020
Het merk van de apparatuur is Etna. Onder meer een afzuigkap. De apparatuur functioneert naar tevredenheid.
Etna afzuigkap
“Mooi maar erg lawaaiig”
Door Erwin op woensdag 30 sep 2020
Afzuigkap is van Etna, erg mooi om te zien maar maakt erg veel lawaai en zuigt niet erg goed af. Gebruiken we dus bijna niet als zodanig maar vinden we ook niet zo noodzakelijk.
Etna afzuigkap
“Prima”
Door Vanessa op maandag 28 sep 2020
Alle apparaten zijn van etna deze bevallen prima. Betreft afzuigkap.
Etna afzuigkap
“Negatieve punten”
Door Reinko op donderdag 24 sep 2020
Ik heb mijn ETNA vaatwasser nu ongeveer een jaar. Hier wat negatieve punten waardoor ik hem na een jaar al ga vervangen voor iets dat beter werkt.
Negatief:
- Geluid. Ik kan in corona tijd niet aan de keukentafel fatsoenlijk een zoom meeting houden als hij aanstaat.
- Rekken. Het onderste rek loop constant van de "deur rails" af en moet geholpen worden om weer naar binnen te gaan.
- Bij het bovenste rek is de rechter kant niet geschikt voor mokken. Die kantelen of moet je klemmen.
- Mijn grootste ergernis en de reden dat ik de moeite neem om dit review te schrijven is dat het zeepbakje niet altijd open gaat. In tegenstelling tot mijn Bosch (zeepbakje afgeschermd voor servies) die ik hiervoor had hebben de ingenieurs van ETNA in al hun wijsheid besloten het bakje dusdanig laag op de deur geplaatst dat servies in de buurt van de deur het klepje tegenhoud. Als gevolg valt het zeepblokje pas uit het bakje valt als je de deur opendoet nadat je 3 uur hebt zitten wachten. Gevolg is dat je een tweede keer moet draaien en soms een derde als je het probleem niet onderkent. Die A++ of wat ze mogen hebben kan dus in de praktijk een Z- betekenen.
- Wat ook een briljante ontwerp beslissing was is om de klok met de resterende duur op de kopse kant van de deur te plaatsten waardoor hij bij het sluiten van de deur niet meer zichtbaar is. Soort tantaluskwelling.
Positief:
- Prijs (goedkoop is duurkoop)
- Als er een zeepblokje in valt maakt hij schoon en droog. (Als hij dit niet deed had ik hem allang vervangen.)4
- Uiterlijk.
Etna vaatwasser
“Veel geluid”
Door Janvdzee op dinsdag 22 sep 2020
Vw549 zil zeer slecht model veel geluid slecht in te laden en gek die deze indeling heeft gemaakt zonde van ons geld.
Etna vaatwasser
“Tape”
Door Els op zondag 20 sep 2020
Ik heb 4 jaar geleden een Etna oven gekocht CM751ZT en nu laat de glasplaat los. Deze zit met dubbelzijdig tape aan elkaar gemaakt. Mijn garantie is voorbij maar vind eigenlijk dat dit een klacht is. Dit mag eigenlijk niet zomaar gebeuren. Nu moet ik ruim 200 euro betalen voor de reparatie. Ik wilde eigenlijk vragen of er nog meer mensen zijn met deze oven en deze klacht.
Etna oven
“Vaatwasser 3 maanden in gebruik”
Door Paul op maandag 14 sep 2020
Helaas zwaar teleurgesteld in ETNA vaatwasser. Maakt een giga kabaal, vooral met pompen. Je schrikt je af en toe ellendig als die pomp weer aanslaat. Etna-Monteur geweest; hoort bij apparaat, dit is budget apparaat. Nou, dan zakt je de moed in de schoenen. Kan gelukkig met keukenboer dit probleem oplossen. Kan alleen maar afraden om etna vaatwasser te nemen, echt niet van deze tijd dat lawaai.
Etna vaatwasser
“Prima”
Door Astrid op woensdag 9 sep 2020
Alle apparatuur is van Etna. Koelkast is prima.
Etna koelkast
“Best ingewikkeld”
Door Astrid op woensdag 9 sep 2020
Alle apparatuur is van Etna. Oven, bediening best wel ingewikkeld, maar uiteindelijk wel gelukt, met soms nog het boekje erbij. Glazen ovenplaat vind ik heel erg zwaar.
Etna oven
“Haperen”
Door Trea op zaterdag 5 sep 2020
Etna kookplaat. Ja deze hapert zo nu en dan.... met aandoen, dus geen 10 voor dat.
Etna kookplaat
“Bevalt”
Door Frans op zondag 2 aug 2020
Beide apparaten, koelkast en vaatwasser zijn van Etna en bevallen prima!
Etna koelkast
“”
Door Hans op zondag 19 jul 2020
Oven Etna OM945RVS: programmakeuzes wat lastig (tiptoetsen), keuzeknop-stand (infgefreesd streepje) lastig te zien bij minder licht in de keuken
Etna oven
“Zeer tevreden”
Door Heidi op zaterdag 18 jul 2020
Al onze apparatuur is van het merk Etna. Het betreft een koel-/vriescombinatie. Tot op heden zijn we zeer te spreken over de apparatuur. Het werkt allemaal voortreffelijk. Het heeft wat tijd gekost om de oven te leren kennen (zoveel mogelijkheden dat het even puzzelen was wat je in welke situatie precies nodig hebt), maar ook dat gaat nu uitstekend. Al met al zeer tevreden.
Etna koelkast
“Koelkast niet goed”
Door Wim Danneberg op woensdag 1 jul 2020
Waardeloze kut koelkast. Bovenin een temperatuur van 9 graden en onderin vriest het.
Etna koelkast
“Tevreden”
Door Wilma op vrijdag 26 jun 2020
Ik heb gekozen voor een Etna afzuigkap. Daar ben ik tot op heden tevreden over.
Etna afzuigkap
“Brommerig”
Door Wilma op vrijdag 26 jun 2020
Ik heb gekozen voor Etna. Daar ben ik tot op heden tevreden over. Eén minpuntje is dat de koelkast (de Etna KCS5178NF) flink bromt als hij koelt. Dat deed mijn oude niet.
Etna koelkast
“Naar behoren”
Door Joop op maandag 15 jun 2020
De afzuigkap is van het merk Etna. De apparaten werken naar behoren.
Etna afzuigkap
“Spijt”
Door Jolanda op zaterdag 13 jun 2020
Apparatuur is van Etna, bevalt helaas niet goed. Waren 2 dezelfde koelkasten geplaatst waarvan 1 het niet doet. Etna moet daar voor langs komen duurt lang om contact te krijgen en er monteur komt. Delay van 3 weken. Spijt van de aankoop van deze apparatuur.
Etna koelkast
“Geen 1e keus maar wel goed”
Door Ron op zaterdag 30 mei 2020
We hebben een demo-keuken met alleen Etna-apparatuur. Etna zou niet mijn 1e keus zijn, maar tot nu toe bevalt deze apparatuur goed. Betreft een wandafzuigkap.
Etna afzuigkap
“Gemakkelijk”
Door Miranda op zaterdag 23 mei 2020
Wij hebben alle apparaten van Etna. De Etna apparaten waaronder de inbouwoven bevallen goed, ook gemakkelijk te bedienen.
Etna oven
“31 jaar zonder klachten”
Door Hennie op zaterdag 16 mei 2020
We hebben gekozen voor etna omdat in onze vorige keuken alle apparatuur van etna was, we hebben nooit een reparatie gehad van geen van de apparaten, het heeft 31 jaar gewerkt zonder klachten, terwijl het zeer veel is gebruikt! Vandaar dat we voor etna hebben gekozen! Wij hebben bijna alles van Etna! Vaatwasser: VW647rvs
Etna vaatwasser
“Niet te gebruiken”
Door Joke op dinsdag 5 mei 2020
Etna AV 760 RVS gekocht, binnen 1 maand de bevestigingsklipjes van de filters al afgebroken. Niet meer te gebruiken. Wel garantie maar is niet vervangbaar. In zn totaliteit weer uitbouwen en opsturen dus.
Etna afzuigkap
“Doet niet onder voor Atag”
Door Jeroen op maandag 20 apr 2020
Koelvries combi is van ETNA. Bevalt uitstekend, hebben hiervoor 10 jaar atag gehad en daardoor nu gekozen voor de goekopere lijnen van deze producent en tot nu toe zijn wij zeer tevreden en doen ze niet onder aan ATAG.
Etna koelkast
“Matig”
Door Gerrit op zaterdag 11 apr 2020
Etna inductieplaat is matig, verwarmt soms ineens minder goed tijdens bakken en dan weer wel, bediening wel logisch maar wat omslachtig
Etna kookplaat
“Uitstekend”
Door Jacqueline op zaterdag 22 feb 2020
Etna koelvries KCS3178. Alle apparaten zijn zuinig en bevallen uitstekend.
Etna koelkast
“Goed”
Door Henny op woensdag 19 feb 2020
Het betreft hier een koelkast ETNA. De apparaten bevallen goed.
Etna koelkast
“Prima”
Door Ton op maandag 3 feb 2020
Het nieuwe apparaat betreft een Etna inductiekookplaat, type AKI586ZT, met geïntegreerde afzuiging. Deze bevalt ons in gebruik prima.
Etna kookplaat
“Niet goed regelbaar”
Door Erwin op zaterdag 18 jan 2020
Waar ik niet geheel tevreden over ben is de ETNA inductie plaat. Deze valt niet goed te regelen. Het is of heet of lauw afgifte van de warmte. Hierdoor kookt het niet of juist te hard waardoor het overkookt. Daardoor de randen maar afgekit zodat het water niet tussen het blad en de kookplaat gaat zitten. Ook de bediening is vreemd, gaat soms aan, dan weer uit. Ook al 2x stekker in en uit het contact moeten halen om de plaat te resetten. Contact hierover gehad met de keukenzaak maar dat bleek wel eens voor te komen.
Etna kookplaat
“Prima”
Door Walter op woensdag 15 jan 2020
Wij hebben de volgende ETNA apparaten. Etna AV31RVS=Afzuiger. De apparaten bevallen prima, voldoen ook aan onze wensen. We hebben dit merk aangeschaft omdat wij in het verleden ook ETNA apparaten in gebruik hadden welke goed bevielen.
Etna afzuigkap
“Prima”
Door A. Schreurs op zondag 5 jan 2020
Al mijn apparatuur is van Etna en dat bevalt na 6 maanden nog steeds prima. De afzuigkap Etna AB190 RVS Afzuigkap 90cm maakt wel veel lawaai. Gelukkig is meestal stand 1 al voldoende om de geuren op te nemen.
Etna afzuigkap
“Wennen”
Door A. Schreurs op zondag 5 jan 2020
Eindelijk overgestapt op een inductiekookplaat oa. omdat dat makkelijker schoon te maken is dan een gasfornuis. Ik ben toch wel druk met poetsen en na een half jaar zie je wel overal krasjes ondanks dat ik er heel zuinig mee ben. Ook het irritante geluidje dat je hoort als je de plaat aanzet is wennen. Dat geluid wordt overstemd als je de wasemkap aanzet en begint te koken.
Etna kookplaat
“Prima”
Door Kops op zondag 5 jan 2020
De apparatuur van onze keuken zijn van het merk ETNA. Dat is de kookplaat. Deze apparatuur zat bij de keuken die wij zo gekocht hebben. Deze apparatuur voldoen aan onze wensen en bevallen prima.
Etna kookplaat
“Goede optie”
Door Caroline op vrijdag 3 jan 2020
We hebben alles van Etna waaronder de afzuigkap. Vanwege het budget zei de verkoper dat dit een goede optie was. Alles bevalt uitstekend.
Etna afzuigkap
“Bevalt maar Miele is beter”
Door Caroline op vrijdag 3 jan 2020
We hebben alles van Etna waaronder de vaatwasser. Vanwege het budget zei de verkoper dat dit een goede optie was. Alles bevalt uitstekend. Alleen wanneer de vaatwasser kapot is over een (hopelijk heel lange) poos, kiezen we weer voor een Miele. Hij bevalt wel, maar een Miele is toch beter in schoonmaken en er kan meer in.
Etna vaatwasser
“Slechte kwaliteit”
Door Roem op dinsdag 24 dec 2019
na anderhalve maand hoor ik een plof. onder de pan is een stuk uit de plaat gesprongen en ook nieuwe pan is kapot. Volgens Etna zat er iets (vuil of suiker) tussen de pan en het glas. dat mag niet en daardoor is er geen garantie. Een apparaat van meer dan €700,00. wel erg slecht materiaal als het kapot gaat na volgens hen iets van vuil. ik had wel meer kwaliteit verwacht. reparatie €500 minimaal. slechte kwaliteit en garantie.
Etna kookplaat
“Zeer tevreden”
Door A. de Ruijter op dinsdag 3 dec 2019
In mijn vorige woning ook apparatuur van Etna en daarover geen klachten, dus nu in mijn nieuwbouwwoning wederom voor Etna gekozen: EEK262VA Koel/vriescombi. Tot nu toe zeer tevreden!
Etna koelkast
“Prima”
Door Frank op zaterdag 23 nov 2019
RA345ZWA afzuigkap eiland 45 cm Etna: de apparatuur van Etna bevalt prima.
Etna afzuigkap
“Prachtig apparaat”
Door Evert Gepkens op vrijdag 22 nov 2019
Sinds kort ben ik de trotse bezitter van een ETNA inbouw oven OM971RVS. Prachtig apparaat en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Service bij plaatsing was perfect. Chapeau!
Etna oven
“De investering waard”
Door A. Schreurs op dinsdag 12 nov 2019
CM751ZT COMBI MAGNETRON 45CM ETNA De investering helemaal waard. Ik wilde graag een oven magnetron ook al zijn die wat duurder. Ik ben geen keukenprinses maar wil wel heel graag mijn eters iets uit de oven kunnen voorzetten. Je moet je echt in de gebruiksaanwijzing verdiepen, heb in het begin vaak iets laten aanbranden en had binnenkant dan toch niet gaar. Pluspunt: Het is een zelfreinigende oven, lekker makkelijk. Top!
Etna oven
“Prima”
Door Jan op donderdag 7 nov 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Etna voor alle apparatuur. Magnetron oven. Alle apparatuur prima.
Etna magnetron
“Niet geruisloos”
Door Jan op donderdag 7 nov 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Etna voor alle apparatuur. Afzuigkap aan plafond. Afzuigkap is niet geruisloos, maar ok. Alle apparatuur prima.
Etna afzuigkap
“Helemaal tevreden”
Door Kan op maandag 28 okt 2019
Een week of 4 geleden ging mijn inbouw combi magnetron kapot. De winkel adviseerde mij een ETNA magnetron. Met 2 weken was die binnen en geplaatst. De magnetron is exact wat ik nodig heb. Weinig knoppen en heel gemakkelijk te bedienen. Ik kan er alles mee wat ik wil. Verwarmen, ontdooien, koken en bakken. En dat voor een prijs die ik op internet nergens tegenkwam. Ik ben helemaal tevreden met de ETNA combi magnetron.
Etna magnetron
“Prima”
Door Ria op zaterdag 19 okt 2019
We hebben gekozen voor een Etna afzuigkap. Bevalt prima tot nu toe!
Etna afzuigkap
“Lawaaiig”
Door Schuurkamp op dinsdag 1 okt 2019
ETNA AB 560 RVS Wandmontage afzuigkap. Deze afzuigkap maakt veel lawaai. Tevens is er een defect in het systeem waardoor de vliegen in afzuigkap gaan zitten. De verkoper en ETNA wijzen naar elkaar en zijn niet bereid om dit probleem op te lossen.
Etna afzuigkap
“Super tevreden”
Door Ton op vrijdag 27 sep 2019
Gekozen voor etna afzuigkap goede keuze prijs vergelijk en kwaliteit ook goed hadden wij in vorige keuken ook super tevreden.
Etna afzuigkap
“Prettig”
Door Ria op zaterdag 31 aug 2019
Tijdens ons gesprek met de keuken-adviseur hebben we eigenlijk simpel zijn advies gevolgd: dus ETNA. Daarom gingen we vlot akkoord met: EEK262VA KOEL/VRIESCOMB. 178CM. Hoewel het weer even wennen is aan het gebruik en de nieuwe indeling werkt dat wel prettig.
Etna koelkast
“Geluidsniveau”
Door Ria op zaterdag 31 aug 2019
Tijdens ons gesprek met de keuken-adviseur hebben we eigenlijk simpel zijn advies gevolgd: dus ETNA. Daarom gingen we vlot akkoord met: VW149WIT INBOUW VAATWASSER. Hoewel het weer even wennen is aan het gebruik en de nieuwe indeling werkt dat wel prettig. Wanneer we een opmerking mogen maken dan zou dat zijn vanwege het geluidsniveau van de vaatwasser. We waren de stilte gewend van onze Whirlpool ADG6999IX maar werden negatief verrast door de ETNAVW149WIT. Achteraf gezien was het niet slim om naar de db's te vragen. Maar goed, alles went.
Etna vaatwasser
“Stuk”
Door Nol op zondag 25 aug 2019
Etna koel-combi artikelnummer 9et eek262va. Mijn koel vries combinatie ging stuk. Zeer slecht behandel door de winkel.
Etna koelkast
“Fantastisch”
Door John op donderdag 1 aug 2019
Afzuiging : ETNA : AD 590 ZT. De afzuiging werkt fantastisch, wanneer je de kamerdeur wil dichtdoen, moet je wat extra kracht zetten , i.v.m. de trek!
Etna afzuigkap
“Erg tevreden”
Door Gertie op woensdag 31 jul 2019
Koelkast van Etna. Erg tevreden tot nu toe.
Etna koelkast
“Jammer”
Door Gertie op woensdag 31 jul 2019
Afzuigkap van Etna. Afzuigkap veel lawaai en slechte afzuiging. jammer
Etna afzuigkap
“Prima”
Door Mart op woensdag 31 jul 2019
CM344RVS combi magnetron 45 cm Etna op advies van de verkoper. Tot nu toe bevalt alles prima.
Etna magnetron
“Goed”
Door Rudy op woensdag 31 jul 2019
Wij hebben het fornuis van het merk etna. Dit bevalt ons tot op hede goed.
Etna fornuis
“Goede oplossing”
Door J.H.Vos op dinsdag 23 jul 2019
Wij hadden problemen met onze koelkast , maar dit is door Etna op de juiste wijze afgehandeld.
Etna koelkast
“Goed”
Door Brenda op donderdag 18 jul 2019
Kookplaat is Etna. En doet het gewoon goed.
Etna kookplaat
“Gammel”
Door Brenda op donderdag 18 jul 2019
Vaatwasser is Etna. Gammel apparaat, had in de 1e week het lipje van het zeepbakje af. Gooi het zeepblokje nu in de vaatwasser, van de opstandbevestiging van de bordenrekken is ook iets afgebroken, kan dit slecht gebruiken. In 2015 ook een nieuwe etna vaatwasser gekocht en die deed het prima.
Etna vaatwasser
“Goed”
Door Ed op maandag 17 jun 2019
Vaatwasser Etna is erg eenvoudig maar wast goed.
Etna vaatwasser
“Goede keuze”
Door Ina op maandag 17 jun 2019
Koelkast: koel/vriescombinatie: ETNA EEK262VA: apparaat bevalt goed. Moet erbij zeggen dat we dit apparaat in de 'budget'prijsklasse hebben uitgekozen.
Etna koelkast
“Niet altijd goed droog”
Door Ina op maandag 17 jun 2019
Vaatwasser: ETNA VW149AZT: vaat is niet altijd droog (en dat betreft dan niet plastic spullen, dat weet ik dat dat slecht droogt, maar vooral bestek, terwijl er beslist niet veel bestek in de vaatwasser staat: Van één dag het bestek van 3 maaltijden voor twee personen, dus geen aantallen van een etentje voor bv. acht personen. En soms de borden ook niet altijd goed droog. Moet erbij zeggen dat we dit apparaat in de 'budget'prijsklasse hebben uitgekozen.
Etna vaatwasser
“Prima”
Door Liselotte op maandag 27 mei 2019
Etna Combi Magnetron. Alles functioneert prima. Ik heb de Oven functie nog niet gebruikt.
Etna magnetron
“Gaat goed”
Door Liselotte op maandag 27 mei 2019
Etna Inductie kookplaat. Alles functioneert prima. Vind zelf het kinderveilige gedoe beetje lastig maar koken gaat normaal goed
Etna kookplaat
“Bijzonder goed”
Door Chantal op zondag 19 mei 2019
Afzuigkap is van etna en bevalt bijzonder goed
Etna afzuigkap
“Goede prijs kwaliteitverhouding”
Door XS op zondag 19 mei 2019
We hebben voor al onze keukenapparatuur gekozen voor het merk ETNA. Dit i.v.m. de bekendheid van de naam, met de daaraan gekoppelde kwaliteit – betaalbaarheid verhouding. Er waren natuurlijk duurdere merken die misschien langer meegaan, maar daar hebben we niet voor gekozen ook i.v.m. de energiezuinigheid van de apparaten die steeds beter wordt. De apparaten: Afzuigkap Etna AV 360 RVS. Tot nu toe bevallen al deze apparaten ons, geen problemen mee en handig en eenvoudig in gebruik.
Etna afzuigkap
“Prima”
Door GvW op maandag 6 mei 2019
De gaskookplaat is van het merk Etna, KG859RVSA. Tot nu toe bevallen de apparaten prima.
Etna kookplaat
“Naar wens”
Door Noor op vrijdag 26 apr 2019
Wij hebben gekozen voor Etna Inductie kookplaat T380ZT/E1. Tot nu toe werkt alles naar wens. Wij hebben jaren plezier gehad van een Etna gaskookplaat, dus de keuze was snel gemaakt.
Etna kookplaat
“Voldoet niet”
Door Anita op zondag 21 apr 2019
Keuken met inbouwapparatuur van Etna, helaas voldoet de apparatuur niet aan de verwachtingen (gezien de prijs): afzuigsysteem maakt erg veel lawaai maar haalt geen kooklucht weg, alle apparatuur verbruikt erg veel energie en is dus zeker niet energiezuinig, in tegendeel.
Etna afzuigkap
“Zeer tevreden”
Door Gea op zaterdag 13 apr 2019
Wij hebben gekozen voor een Etna koel-vries EEK262VA. We zijn zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit verhouding, heel gebruiksvriendelijk.
Etna koelkast
“Zeer goed”
Door Sjaak op donderdag 11 apr 2019
Wij hebben alles van etna en deze bevallen zeer goed. De apparaten waren allemaal in orde. Onder meer de afzuigkap.
Etna afzuigkap
“Super”
Door Kevin op vrijdag 29 mrt 2019
De apparaten zijn allemaal van Etna, en ze bevallen super! Betreft afzuigkap
Etna afzuigkap
“Prima”
Door Jeanne op donderdag 28 mrt 2019
Alle apparaten waaronder de afzuigkap zijn van het merk ETNA, en bevallen prima.
Etna afzuigkap
“Vries te snel aan”
Door Jeanne op donderdag 28 mrt 2019
Alle apparaten waaronder de vriezer zijn van het merk ETNA, en bevallen prima. Vind alleen dat de vriezer snel aanvriest, dus wel erg vaak ontdooid moet worden.
Etna vriezer
“3xstuk”
Door Angele op maandag 25 mrt 2019
We hebben veel van etna blijkbaar we vroegen om goede apparatuur maar dat is ook een beetje anders dan we gewend zijn. Vanaf midden december is de vaatwasser van etna al 3x stuk gegaan
Etna vaatwasser
“Prima”
Door Trudy op vrijdag 15 mrt 2019
Er is een ETNA magnetron geplaatst, die bevalt ons prima.
Etna magnetron
“Goed merk”
Door Erwin op maandag 11 mrt 2019
Alle apparaten waaronder de oven die wij hebben gekozen is Etna. Onze oude gasfornuis was ook van Etna, daar hebben we jaren lang plezier van gehad. Daarom weten we dat het een goed merk is.
Etna oven
“Prima”
Door Dick op vrijdag 8 mrt 2019
Gekozen voor Etna koelkast. Bevalt prima.
Etna koelkast
“Prima”
Door Geert op donderdag 28 feb 2019
Keuken met bijbehorende apparatuur gekocht. Apparatuur van Etna (afzuigkap) is vooralsnog ook prima.
Etna afzuigkap
“Heel tevreden”
Door Danielle op zaterdag 23 feb 2019
Wij hebben alles van eta, onder meer vaatwasser. Zijn er heel tevreden over!
Etna vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door Jacqueline op maandag 18 feb 2019
Wij hebben alles van Etna koelkast wij zijn hier zeer te vreden over
Etna koelkast
“Uitstekend”
Door Mark op donderdag 10 jan 2019
Alle apparaten zijn van het merk Etna, deze bevallen tot nu toe uitstekend. Betreft ook afzuigkap.
Etna afzuigkap
“Prima”
Door Jaap op maandag 17 dec 2018
We hebben alleen een Etna EEK262VA koel vries combinatie gekocht. Deze bevalt ons prima!
Etna koelkast
“Uitstekend”
Door JLDH op maandag 17 dec 2018
Wij hebben gekozen voor een afzuigkap van het merk ETNA en het bevalt uitstekend.
Etna afzuigkap
“Bevalt goed”
Door Geert op maandag 26 nov 2018
In 2016 heb ik zelf een keuken besteld met apparatuur van Etna: afzuigkap, gaskookplaat, oven en koel/vrieskast. Allen bevallen goed. Betreft AD590RVS ETNA Diagonale schouwkap
Etna afzuigkap
“Plaatsing glazen”
Door Jurriaan op dinsdag 20 nov 2018
We hebben een Etna ipx1 aangeschaft. De vaatwasser bevalt goed, enige minpunt is dat het wassen van wijnglazen niet makkelijk is omdat ze niet rechtop kunnen staan.
Etna vaatwasser
Ervaringen die erg lijken op de 264 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.