Feedback
6,6

Bertazzoni

Score uit 16 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Bertazzoni is een Italiaans merk opgericht door Francesco Bertazzoni in 1882. Van origine is het bedrijf gestart met het bouwen van fornuizen. Het assortiment is nu breder, maar Bertazzoni staat nog steeds bekend om haar fornuizen. Het bedrijf is heden ten dage nog steeds in handen van de Bertazzoni familie. De producten van Bertazzoni worden naar een groot aantal landen geëxporteerd. Naast het merk Bertazzoni is het bedrijf ook actief met het merk La Germania.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
6,0
Bertazzoni ovens € 599 - € 2355
8 ovens, 2 ervaringen
6,7
Bertazzoni fornuizen € 974 - € 5877
9 fornuizen, 9 ervaringen
6,7
Bertazzoni afzuigkappen € 330 - € 354
3 afzuigkappen, 3 ervaringen
7,2
Bertazzoni kookplaten € 278 - € 1999
5 kookplaten, 1 ervaring
0 vaatwassers
6,0
Bertazzoni koelkasten € 949 - € 1369
4 koelkasten, 1 ervaring
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren4 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Zeer slechte ervaring met reparatie”
Door Ruben Van de ven op dinsdag 16 jan 2024
Bedrijf waar wij de keuken hebben gekocht Tinello verwijst ons door naar Bertazzoni en zoekt uit dat de kosten voor Bertazzoni zijn door verkeerde advies over plaatsing losse koelkast in een keuken wand. Koelkast kan hierdoor niet goed koelen en trekt stof aan via de achterkant in de inbouwkast. Onderling gesteggel waar wij als klant helemaal niet op zitten te wachten en niet tussen willen zitten.
Uiteindelijk nogmaals in gelijk gesteld door keuken bedrijf maar kosten toch proberen door te schuiven naar ons als klant. Onprofessioneel gedrag naar ons als klant!
Bertazzoni koelkast
“Zones kunnen niet tegelijkertijd aan”
Door Fred Vosveld op donderdag 24 nov 2022
Inductie fornuis met elektra oven 90 cm breed werkt niet echt fijn in mijn ogen koste toen 2500 euro 3 jaar terug samen met de keuken. bij problemen hoor je niets uiteindelijk stuurt de keukenboer je direct naar Bertazoni. vraag en hen gestuurd waar er 2 zones naast elkaar niet op vol vermogen kunnen draaien. na lang werd ik gebeld door een monteur hij zou langs komen. voorrij kosten 109 euro ja hij is uit de garantie, waarop ik zeg waarom melden ze dan niet in een mail dat die 2 op 1 lijn zitten dat had mij 109 euro gescheeld.
Bertazzoni fornuis
“Zeer tevreden”
Door Niels op zaterdag 14 mei 2022
Onze afzuigkap is van Bertazzoni: KT90MAS1NEC. Mooie strakke afzuigkap. Verschillende standen. Maakt niet teveel herrie bij laagste stand. Tot nu toe zeer tevreden. Alles werkt naar wens.
Bertazzoni afzuigkap
“Oven heeft een irritante tik”
Door HB op zaterdag 23 apr 2022
Wij hebben een Bertazzoni MAS95IMFEKLNE fornuis. Handig in gebruik. Keramisch koken is geweldig makkelijk, schoonmaken van de plaat nog makkelijker. Oven lekker groot, maar irritante tik na gebruik. Dit lijkt te komen uit het klokje boven de oven. Voor het bedrag, 2000 euro, vind ik dit best kwalijk.
Bertazzoni fornuis
“Al 2 keer mankement”
Door Niels op zaterdag 25 sep 2021
Bertazzoni fornuis. Zijn middenklasse apparaten ivm toen weinig te besteden... Ruim voldoende tevreden. helaas met oven al 2x onderelement kapot....toch goed schappelijk opgelost door importeur 1e keer...en 2e keer door de keukenzaak.
Bertazzoni fornuis
“Prima”
Door Adrie op zondag 6 jun 2021
Ik heb voor een Bertazoni fornuis met 5 zones gekozen. Bevalt prima
Bertazzoni fornuis
“Naar behoren”
Door Matthijs op maandag 25 jan 2021
Afzuiger: Bertazonni. Afzuiger werkt naar behoren.
Bertazzoni afzuigkap
“Minder tevreden”
Door Matthijs op maandag 25 jan 2021
Fornuis: Bertazonni. Fornuis zijn we tot nu iets minder tevreden over. De thermometer van de oven bleek stuk te zijn. Deze is inmiddels gerepareerd. Daarnaast geeft hij soms een foutmelding nu. Daarover hebben we contact met de keukenzaak, dit valt onder de garantie en moet opgelost worden. Ik vermoed dat er wellicht een totaal nieuwe geleverd zou moeten worden.
Bertazzoni fornuis
“Goede service gehad”
Door B. Jelmorini op woensdag 9 sep 2020
Ik had een mankement aan mijn Bettazzoni oven binnen de garantietermijn. Gebeld en afspraak gemaakt. Binnen 3 dagen is het opgelost. Wij zijn zeer tevreden over de goede service.
Bertazzoni fornuis
“Heel tevreden”
Door Olivia op zondag 28 jun 2020
Onze fornuis inclusief oven is van het merk Bertazzoni La Germania. We zijn heel tevreden met onze apparaten.
Bertazzoni fornuis
“Bevalt goed”
Door Suzanne op maandag 20 apr 2020
Gekozen voor een oven van het merk Bertazoni. Alles bevalt goed!
Bertazzoni oven
“Problemen met inductieplaat en met oven”
Door Jon op maandag 23 sep 2019
3 september m'n nieuwe keuken ontvangen met een prachtig 5 pits fornuis van het merk Bertasoni . De zelfde dag het fornuis uitproberen en wat blijkt het inductie gedeelte doet het niet. De keukenzaak gebeld, kreeg een nummer waar ik me kon melden.uiteindelijk na diverse keren gebeld en niet terug gebeld worden komt iemand na 1,5 week kijken ,fornuis is niet te maken moeten onderdelen besteld worden. zou 3 dgn duren we zijn nu 3 weken verder en er is nog niks gebeurd.

Aanvulling 11 november 2019: ik denk als het fornuis het goed doet het een fijn fornuis is maar wij hebben pech het inductie gedeelte deed het direct niet en de behandeling hiervan liet te wensen over. Uiteindelijk is dit gedeelte gemaakt en nu zijn er problemen met het oven gedeelte waar ook weer naar gekeken moet worden,en ook nu verloopt het niet vlug.
Bertazzoni fornuis
“Gaf de geest”
Door R. op woensdag 22 nov 2017
De oven (Bertazonni) heeft het al tweemaal begeven.
Bertazzoni oven
“Maakt te veel geluid”
Door R. op woensdag 22 nov 2017
De recirculatie afzuigkap (Bertazonni) maakt een geluid van een vliegtuig in de keuken en werkt vanaf het begin niet.
Bertazzoni afzuigkap
Ervaringen die erg lijken op de 14 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.