Feedback
7,4

Elica

Score uit 42 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 42 ervaringen over Elica. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren18 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Werkt zeer goed”
Door Remco op zondag 16 jul 2023
De afzuigkap is een Elica en deze werkt zeer goed. Hierbij hebben we gekozen voor een filter ipv een afzuigslang naar buiten.
“Functioneert goed”
Door Marja op maandag 19 jun 2023
De kookplaat, met inbouwafzuiging is van Elica. Deze bevalt prima en functioneert goed.
“De afzuiging werkt prima”
Door F. en M. op dinsdag 13 jun 2023
De Elica Nicolatesla Switch is een mooie grote kookplaat met vier zones. Kunnen 2 aan 2 gekoppeld worden via brugfunctie waardoor je er bijvoorbeeld ook een grillplaat op kunt zetten. Afzuiging werkt prima, blijft een fascinerend gezicht om de stoom zo de plaat in te zien verdwijnen. Overigens hebben we er wel speciale pannen bij gekocht waardoor de stoom nog beter richting afzuiging gaat. Bediening is op zich niet ingewikkeld maar je moet even alle touchtoetsen zien te vinden. Maar met de uitgebreide handleiding lukt dat prima. Filters zijn makkelijk schoon te maken, zo hebben we ons laten vertellen, maar zover is het bij ons nog niet. De plaat geeft zelf aan wanneer het daar tijd voor is.
“Bevalt erg goed”
Door Henk op maandag 29 mei 2023
Wij hebben de Elica Nikolatesla switch BL/F/83.Ik wat huiverig voor hoe dat zou werken, maar hij bevalt erg goed.
“Tevreden”
Door Nathalie op vrijdag 12 mei 2023
Onze afzuigkap is van Elica. Ons bevalt het super goed. Wij zijn hierover tevreden.
“Uitstekend”
Door A.D. op zondag 18 dec 2022
Wij hebben een afzuigkap van Elica en deze bevalt uitstekend.
“Lawaai en middelmatige afzuiging”
Door Cees op maandag 28 nov 2022
Onze afzuigkap van Elica type WISEE 60WH is prachtig model. Maar hij maakt wel veel lawaai en afzuiging is middelmatig.
“Top”
Door FW op dinsdag 25 okt 2022
Mijn kookplaat is een Elica inductie kookplaat. Deze is werkelijk top.
“Functioneert goed”
Door Irma op donderdag 29 sep 2022
Wij hebben een Elica kookplaat. Deze functioneert goed en zijn hier erg tevreden over.
“Uitstekend”
Door Nathalie op donderdag 29 sep 2022
Onze Elica afzuigkap bevalt uitstekend. Wij zijn tevreden.
“Erg tevreden”
Door Jeroen op donderdag 1 sep 2022
Onze kookplaat met inbouwafzuiging is van ELICA. We zijn erg tevreden met de kookplaat.
“Kapotte schakelaar”
Door Bart Jansen op woensdag 17 aug 2022
Op 16 april 2019 kocht ik via afzuifkap.nl een Elica afzuigkap (type Easy eilandschouw 51cm) die eind april 2019 werd geleverd. Helaas ging na ruim twee jaar de aan/uit-schakelaar kapot. Ik heb toen contact gezocht met afzuigkap.nl en aangegeven dat ik dat toch wel erg slecht vond voor een apparaat van bijna €700,-. Afzuigkap.nl gaf aan dat dat wellicht zo was maar helaas, garantie verlopen dus zij konden hier niets mee en verwezen mij door naar Elica. Ook Elica hield de boot af: helaas voor u, garantie verlopen. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Het verweer van beide partijen: ik had mogelijk te hard op de tiptoets gedrukt, daar was de aan/uitschakelaar niet voor ontworpen. Uiteindelijk kon ik niets anders doen dan een nieuwe schakelaar bestellen (kosten: €94,- !!) en deze zelf monteren. Mijn ervaring: deze afzuigkap en de service van Elica is ver onder de maat. Ook de service van afzuigkap.nl bleek ver onder de maat. Wees gewaarschuwd!
“Het afzuigsysteem kan beter”
Door Erik op maandag 8 aug 2022
Wij hebben een Elica Nikolatesla Switch kookplaat met afzuiging. De kookplaat doet het goed en wordt snel warm. Maar de bediening werkt niet altijd vlekkeloos met vette vingers tijdens het koken. En het afzuigsysteem had voor mijn iets beter gemogen, als hij op de hoogte stand staat gaat hij na ongeveer 10 min rustiger draaien.
“Zeer goed”
Door Hans op zondag 15 mei 2022
Onze kookplaat met afzuiging, een Nikolatesla Libra F, bevalt zeer goed. De afzuiger gaat bij ons direct naar buiten en functioneert prima. Kortom, we zijn er blij mee en denken een goede keuze te hebben gemaakt.
“Kookplaat prima, inbouwafzuiging minder”
Door L.N. op zaterdag 9 apr 2022
We hebben gekozen voor een kookplaat met inbouwafzuiging van Elica Nikola Tesla One BL/A/83. Op zich tevreden ermee. Wat de afzuiging betreft werkt het niet altijd naar behoren waardoor rook van het eten alsnog naar boven gaat terwijl het de afzuiging in moet. En dat als de afzuiging op de hoogste stand staat.
“Slechtste aankoop ooit”
Door Brigitta op woensdag 6 apr 2022
Doet vanalles behalve waar we het voor kochten. Als er meer dan 1 ketel op de kookplaat staat, druipt het water van de afzuigkap. Daarbij maakt dat ding een likje herrie. De service van dit bedrijf is net zo slecht als hun producten.
“Een prima keus”
Door Tom op zaterdag 26 mrt 2022
Onze afzuigkap is van Elica. Alle apparatuur bevalt ons uitstekend en is tot op heden een prima keus.
“De afzuiging erin is ideaal”
Door Kim op donderdag 20 jan 2022
Wij hebben een Elica kookplaat met inbouwafzuigunit. Deze werkt naar behoren. We zijn er blij mee. De afzuiging erin is ideaal.
“Afzuiging en tiptoetsen werken slecht”
Door Regine Steegh-Dielen op zaterdag 4 dec 2021
Wij hebben sinds september 2021 een Elica Tesla met downdraft. In ons vorige huis hadden wij een Siemens inductie. Deze beviel ons veel beter. Ik vind bij de Elica Tesla dat de tiptoetsen slecht werken. Je moet dit echt met Fingerspitzengefühl doen, anders werkt het niet. Tevens werkt de POWER matig. Bij de Siemens moest ik goed opletten dat het niet te hard ging en niets aanbrandde. Bij de Elica Tesla is de POWER niet krachtig genoeg. Als is vlees wil braden gaat dit 'koken' i.p.v. bakken. De downdraft werkt volgens mij niet naar behoren. Ik zie de stoom naar boven gaan. Pas als ik de POWER knop van de afzuiging aanzet gaat de stoom omlaag. Ik baal hiervan en ga de verkoper hierover inlichten.
“Bevalt niet geweldig”
Door FM op maandag 29 nov 2021
De afzuigkap is een recirculatie kap. Dat bevalt niet geweldig. Merk is Elicia. Wel ieder half jaar nieuwe filters.
“Werkt prima”
Door Hennie op maandag 15 nov 2021
Wij hebben een Elica glaskeramische kookplaat met inductie en ingebouwde afzuiging nikolatesla switch F en deze werkt prima.
“Zeer tevreden”
Door Inge op zaterdag 13 nov 2021
De afzuigkap is van Elica en zijn wij zeer tevreden over.
“Slecht”
Door Mariska op vrijdag 24 sep 2021
Slecht. Al vier maanden zonder afzuigkap. Deze was binnen 1 week al kapot. Geen gehoor bestellen duurt maanden. Heel slecht.
“Goed maar lawaaiig”
Door Jenny op zaterdag 21 aug 2021
Afzuigkap Elica: Zuigt super goed wel veel geluid
“Wat een slechte service”
Door Guus op vrijdag 20 aug 2021
Na 4 jaar ineens de motor kapot. Eerst 4 weken wachten op een monteur. 3 weken geleden geweest tja motor is kapot mevr. Ik heb alles genoteerd en er word contact opgenomen met u. Niks noppes contact. Zojuist contact gehad met keuken verkoper en tel. gekregen van het bedrijf wat Elica verkoopt. Situatie uitgelegd en gezegd dat dit wel erg vlug was een kapotte motor na 4 jaar voor zo,n duur apparaat. Nou coulance daar deden ze niet aan moest maar contact opnemen met de monteur en keukenverkoper. Ga ik ook doen. Maar wat een slechte service van dat bedrijf in Barendrecht. Daar hoef ik nooit geen apparaten meer van.
“Prima”
Door Jan op donderdag 3 jun 2021
Elisa kookplaat met afzuiging. Deze bevallen prima.
“Slechte service”
Door Desiree op donderdag 13 mei 2021
Wij hebben deze plaat nu een half jaar (nadat de mensen die de keuken hebben geplaatst de andere hebben beschadigd). Als wij de afzuiging op6 zetten bijvoorbeeld dan gaat hij steeds fluctueren dus zachter en weer harder enz doet hij op alle snel heden en hij staat dan niet op de automatische stand. Nu zijn we daar alweer een half jaar mee bezig maar het schiet niet op en krijg het idee dat de monteurs die er hier in gespecialiseerd zouden moeten zijn ook niet weten wat ze er mee aan moeten. Nu hebben wij ook sinds eergisteren op 1 plek een witte ronde waas in de plaat zitten de pannen waren niet nat of wat dan ook we zijn al weer weken bezig om het opgelost te krijgen. Je moet overal zelf achteraan bellen en het duurt allemaal erg lang .......
“Blij ermee”
Door Annelies op dinsdag 13 apr 2021
De wazemkap hebben we van Elica. De apparaten bevallen erg goed. Blij met alles.
“Uitermate tevreden”
Door Jans op maandag 22 mrt 2021
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: De inductie kookplaat met afzuiging van Elica type model PRF0146210. Over het geheel zijn wij uitermate tevreden, de bediening en de indeling zijn tevens toekomstbestendig.
“Geen Elica”
Door G. Volkers op maandag 2 nov 2020
Onze Elica afzuigkap is na 2 1/2 jaar kapot. Moet minimaal 10/12 jaar meegaan!! Servicedienst rekent voor het voorrijden en diagnose al € 121,00. Afzuigkap gaat spontaan 's nachts aan en piept en geeft lichtflitsen. Duidelijk een fabrieksfout. Maar Elica geeft geen gehoor, alleen betalen, betalen, betalen. Dus mensen koop geen Elica!
“Goed tot nu toe”
Door Henk op maandag 5 okt 2020
We hebben een Elica afzuigkap. Onze ervaringen zijn tot op heden goed, maar installatie is pas 3 maanden geleden.
“Werkt goed”
Door ronald op dinsdag 30 jun 2020
Ik heb een Nikolatesla, doet zijn werk goed, enigste nadeel is dat ik het display bijna niet kan zien, met name overdag, in het donker is het display wel te zien.
“Heel blij”
Door Gerry op dinsdag 16 jun 2020
De kookplaat zonder afzuigkap van Elica is mijn beste aankoop ooit, heel blij mee.
“Mooi maar lawaaiig”
Door Jeroen op maandag 20 apr 2020
Afzuigkap (met filters) is van Elica, zeer mooi design maakt alleen veel herrie.
“Goed”
Door Henk op maandag 16 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor een afzuigkap van Elica CIAK60GRD. De apparaten bevallen goed.
“Goed”
Door Marcel op zaterdag 18 jan 2020
Kookplaat: Elica ( bevalt goed)
“Lawaaiig”
Door Marcel op zaterdag 18 jan 2020
Afzuigkap (afzuigsysteem) Elica ( goed maar erg luidruchtig)
“Heel fijn”
Door Jenny op vrijdag 1 nov 2019
We hebben bij de keuken gekocht een inductiekookplaat met afzuiging van elica. Heeel fijn. Zuigt goed de lucht af. Enige nadeel is de stroom koude lucht die door de plint weer terug in de keuken komt.
“Zeer tevreden”
Door Tineke op donderdag 26 sep 2019
Elica afzuigkap 90 cm breed. Bevalt ons prima zeer tevreden mee.
“Prima”
Door Jenny op zondag 2 jun 2019
De afzuigkap is Elica . Alles bevalt prima.
“Erg lawaaiig”
Door Willem op donderdag 3 jan 2019
Wij hebben een Elica afzuigkap. De laatste valt ons erg tegen door het extreem harde geluid.
“Cijfer 9”
Door H.D. op vrijdag 4 mei 2018
De inductiekookplaat van Elica. Bevalt allemaal prima ! Kunnen we rustig een cijfer 9 voor geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.