Feedback
7,2

Juno

Score uit 9 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Juno. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prima”
Door AJ op zondag 16 apr 2023
Onze koelkast is van het huismerk June en bevalt prima.
|
“Uitstekend”
Door Miriam op vrijdag 17 dec 2021
Wij hebben de koelvriescombinatie van Juno. Deze bevalt uitstekend.
|
“Bovenrek is erg onhandig”
Door Carolyn op dinsdag 16 nov 2021
De vaatwasser doet het verder wel goed en is relatief stil. Daarnaast stopt hij vanzelf en gaat de deur vanzelf open na een schoonmaakbeurt.

Maar het boven rek vind ik zo enorm onhandig. Er zitten nauwelijks (logische) indelingen in. Het lijkt alsof er klakkeloos een rek is gemaakt, zonder goed na te denken, waar nou welk servies moet komen. Je kunt er namelijk niet fatsoenlijk bordjes is kwijt, maar ook geen bakjes en de glazen vallen steeds om. Waardeloos bovenrek dus en ik kan nergens een vervanging vinden.
“Prima”
Door Rita op zaterdag 3 aug 2019
Juno vriezer. Alles bevalt prima
||
“Lawaaiig”
Door Daphne op zaterdag 17 nov 2018
Koelkast is juno. Koelkast maakt wel wat herrie en laat ook condens aan de binnenkant staan.
Ervaringen die erg lijken op de 5 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.