Feedback
2,9

La Germania

Bedrijfsomschrijving
La Germania is een merk van het Italiaanse bedrijf Bertazzoni. Bertazzoni is in 1882 opgericht en legt zicht toe op de bouw van fornuizen. Sinds 1923 worden van de Bertazzoni aantrekkelijker geprijsde fornuizen op de markt gebracht onder de naam La Germania. De naam La Germania is gekozen omdat de fabriek die de fornuizen destijds produceerde aan de spoorlijn lag die Italië met Duitsland verbond. Nog steeds is La Germania het gemiddeld geprijsde zusje van Bertazzoni.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 999 tot € 999
-
-
Ovens
n.b.
-
2,0
Fornuizen
€ 849 tot € 3.186
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 364 tot € 364
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
n.b.
-
n.b.
-
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over La Germania. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
“Prima”
Door Ed op vrijdag 26 jul 2019
Keuken apparatuur betreft LA GERMANIA Sokkel Wandafzuigkap K90AMLXA. De apparaten bevallen prima
“Geen garantie”
Door Ewout op vrijdag 4 jan 2019
Herkenbaar. Vandaag de veiligheidsglasplaat van onze Germania oven bij het voorverwarmen gesprongen. Leek wel een ontploffing. Volgens leverancier geen garantiewerk of coulance, blijkbaar normaal dat dit gebeurd bij Germania.
“Kapotte ruit”
Door B. op woensdag 19 sep 2018
In maart keuken geleverd en geplaatst gekregen nu in augustus is de ovenruit van het vrijstaande fornuis tijdens het opwarmen eruit geknald. Fabrikant geeft aan dat glasschade niet vergoed wordt.
“Brekend glas”
Door Kirsten op vrijdag 29 dec 2017
Hier exact hetzelfde probleem. Met oven met bijna zelfde modelnummer. Mogelijk zit er een fout in deze modellen. Is dit normaal? Wij hebben de AMS96L61CNZWA. Glas brak tijdens bakken. We zaten niet eens aan de oven!
“Glasplaat”
Door Gwen op vrijdag 22 dec 2017
Zelfde verhaal, glasplaat gesprongen en heb hem net! En dan doodleuk vertellen dat het niet onder garantie valt, en dat ik nog even 2 weken kan wachten. En zelf meer dan €200 mag gaan betalen. Vlak voor de kerst, heel ons maal naar de knoppen. Maar meneer zegt dood leuk, u heeft u gaspitten nog wel. Niemand kan mij ook vertellen waarom het glas misschien is gesprongen. Wie weet mankeert er wel veel meer aan dat ding.
“Niet tevreden”
Door J. de Boer op dinsdag 28 nov 2017
Fornuis twee maanden in huis inmiddels twee keer de veiligheidsglasplaat gesprongen tijdens gebruik, en ook de thermostaat van de oven is defect.