Feedback
7,4

Whirlpool

Website: www.whirlpool.nl
Bedrijfsomschrijving
Whirlpool is een Amerikaans bedrijf dat terug gaat tot 1911. In die tijd begon Louis Upton samen met zijn oom Upton Machine Company. Het bedrijf begon met het produceren van wasmachines. In 1948 verkoopt het bedrijf zijn eerste wasmachines onder de merknaam Whirlpool. Als snel werd het assortiment uitgebreid met drogers, strijkijzers en centrifuges. In 1950 wordt de bedrijfsnaam veranderd naar Whirlpool Corporation. En daarnaast breidt het assortiment huishoudelijke apparatuur zich steeds meer uit en worden internationaal heel veel bedrijven overgenomen. Tegenwoordig is Whirlpool Corporation een grote multinational met merken voor huishoudelijke apparatuur als KitchenAid, Bauknecht, Indesit, Ariston, Hotpoint en Whirlpool.
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 299 tot € 1.299
48 ervaringen (3 weken geleden)
7,5
Ovens
€ 262 tot € 1.399
35 ervaringen (3 weken geleden)
€ 368 tot € 699
-
€ 119 tot € 1.229
35 ervaringen (3 weken geleden)
€ 99 tot € 949
17 ervaringen (1 maand geleden)
€ 345 tot € 699
45 ervaringen (1 week geleden)
€ 84 tot € 1.679
42 ervaringen (3 weken geleden)
6,7
Vriezers
€ 289 tot € 965
11 ervaringen (3 maanden geleden)
€ 369 tot € 899
7 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 409 tot € 699
10 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
€ 429 tot € 605
-
Ervaringen
Er zijn 250 ervaringen over Whirlpool. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren88 ervaringen
4 sterren95 ervaringen
3 sterren12 ervaringen
2 sterren12 ervaringen
1 ster43 ervaringen
“Schande Whirlpool”
Door van Berkum op donderdag 19 nov 2020
Bijna een maand op een monteur moeten wachten voor reparatie van onze vaatwasser. hij zou vandaag tussen 11.00-14.00 uur komen. Om 09.00 uur een melding dat hij ziek is. Afspraak naar over een maand verschoven! Toch belachelijk om 2 maanden op een reparatie te moeten wachten. Speciaal daarvoor een verzekering van 179E afgesloten. Zo gaat de garantietermijn lekker snel voorbij! Schande Whirlpool!
“Niet meer doen”
Door Carlo op maandag 2 nov 2020
Alle apparatuur is van Whirlpool ( afzuigkap ). Over het algemeen bevallen de apparaten niet. Afzuigkap is wel prima. Ik neem van mijn leven niets meer van whirlpool denk ik.
“Niet meer doen”
Door Carlo op maandag 2 nov 2020
Alle apparatuur is van Whirlpool ( combi-oven ). Over het algemeen bevallen de apparaten niet. Combi-oven maakt best wel veel geluid. Ik neem van mijn leven niets meer van whirlpool denk ik.
“Verschrikkelijk ingedeeld”
Door Carlo op maandag 2 nov 2020
Alle apparatuur is van Whirlpool ( gaskookplaat ). Over het algemeen bevallen de apparaten niet. Kookplaat heeft verschrikkelijke indeling ( waardoor je nooit meer dan 3 pannen op een 5 pits gasstel krijgt ) en 1 pit ontsteekt lastig. Ik neem van mijn leven niets meer van whirlpool denk ik.
“Geen succes”
Door Lies op zaterdag 31 okt 2020
Ik heb een afzuigkap zonder afvoer van Wihrpool. Deze maakt op stand 1 zoveel lawaai dat ik het niet gebruik. Dus allemaal geen succes. Ik hoop dat er voor de apparaten toch binnenkort een oplossing is.
“Naar behoren”
Door Johan op donderdag 22 okt 2020
Alles van het merk Whirlpool oa oven en tot nu toe werken ze naar behoren
“Defecten”
Door Ton Roos op vrijdag 25 sep 2020
Na defect aan mijn koelkast binnen de garantie moest ik bijna een maand wachten op een reparatieafspraak. Vanmorgen tussen 9 en 12 zou de monteur komen. Mijn afspraken voor vanmorgen afgezegd, maar geen monteur, geen bericht. Klantenservice gebeld: Meneer hij zal vandaag nog wel komen, u staat op de planning. Helaas moet ik nu weg voor afspraken, kan ik een andere afspraak maken? Nee, dat kan niet, eerst moet de monteur voor niets aan de deur komen, dan moet de opdracht vrij worden gegeven en kunt u een nieuwe afspraak maken, maar dan is het wel buiten de garantietermijn. Moet ik nu weer een maand wachten?
“Tevreden”
Door Me op woensdag 16 sep 2020
Ik heb alleen afzuigkap gekocht dat is merk van Whirlpool. we zijn daarmee tevreden.
“Niet kopen”
Door Ramon op maandag 14 sep 2020
4 jaar oude vaatwasser die altijd al matig werkte maar altijd genoegen mee namen, totdat hij helemaal niet meer werkte en lekkage aan onze vloer veroorzaakt heeft. Ruim een maand moeten wachten op een monteur, kon geen oorzaak van de waterschade vinden maar heeft het apparaat wel weer aan de praat gekregen. 3 dagen erna deed het zelfde probleem zich weer voor en na een halve dag proberen om überhaupt contact te krijgen met de klantenservice, krijg je dan te horen dat het weer ruim een maand gaat duren voordat er een monteur kan langskomen. Op deze manier kan je natuurlijk makkelijk 6 maanden garantie geven en een reparatie. Mijn advies, koop nooit een whirlpool vaatwasser. De service is nóg beroerder dan het product zelf.
“Prima”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Kookplaat Whirlpool type nummer niet bekend was al ingebouwd voor dat genoteerd kan worden bevalt prima
“Kookplaat reageert niet op inductiepannen”
Door KV op woensdag 26 aug 2020
Wij hebben 8 maanden geleden onze keuken gekocht. Onze kookplaat werkt totaal niet naar behoren, zou een inductiekookplaat moeten zijn, maar een enkele inductiepan is maar geschikt. Afgelopen 3 maanden meerdere malen contact opgenomen en werd ons beloofd met een oplossing te komen, nu hebben we nooit meer iets gehoord.
“Geen whirlpool meer”
Door Kim op woensdag 12 aug 2020
Hele slechte ervaring met Whirlpool. Ze lossen echt niets op. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. We zijn nu al weken met een storing bezig en er veranderd helemaal niets. We blijven dagelijks bellen, maar met een oplossing komen ze niet. Het apparaat is nog steeds stuk en nadat de monteur is geweest die het niet kon oplossen zijn de problemen alleen maar erger geworden. Nooit meer whirlpool!
“Foutmelding”
Door Babette op vrijdag 24 jul 2020
1 seconde een pan op de kookplaat gezet die niet geschikt was voor inductie waarna foutmelding F12. Deze code gaat er niet meer uit en de kookpit is niet meer te gebruiken. Ook nadat netspanning eraf was blijft de code terugkomen en de pit onbruikbaar. Ook reset helpt niet. Dit is een fout in de electronica maar Whirlpool vindt dat het mijn fout is. Kosten voor een monteur Euro 179,--.i
“Prima”
Door Els op zondag 19 jul 2020
We hebben voor Whirlpool gekozen: afzuigkap (AKR648IX) is prima
“Geen aanrader maar doet het”
Door Els op zondag 19 jul 2020
We hebben voor Whirlpool gekozen: oven (AMW505IX) is onduidelijk hoe die precies werkt zou ik niemand aanraden maar voldoet gebruik ik weinig.
“Van de markt halen”
Door Els op zondag 19 jul 2020
We hebben voor Whirlpool gekozen: inductiekookplaat (ACM918BA) zou ik van de markt halen je kan soms je vingers branden aan de bedieningsknopjes en de plaat blijft heel lang warm we waren al inductie gewend dus kunnen dit vergelijken met andere apparatuur , we zouden het liefst deze weg doen maar de kosten houden ons nog tegen. Niemand neemt de moeite om de apparatuur uit te leggen ook niet als je er om vraagt.
“Duimpje omhoog”
Door Ted op vrijdag 26 jun 2020
Wij hebben alle apparaten van Whirlpool genomen ivm 5 jarige garantie voorwaarden. Dus ook afzuigkap. De apparaten bevallen duimpje omhoog.
“Vriezer mag groter”
Door Corry op woensdag 17 jun 2020
Combi Koel /vries Whirlpool (ART6600). Wij zijn heel tevreden over deze apparaten alleen de vriezer is wat aan de kleine kant maar als dat alles is. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
“Slechte service”
Door P.havinga op zondag 24 mei 2020
De service is bar slecht en je wordt aan het lijntje gehouden. De monteur komt na 3 weken zonder onderdelen aan de deur,terwijl de lekkage heel duidelijk was met foto's erbij. Op dag 9 na bezoek maar weer eens gebeld met de servicelijn. Na 9 dagen gaan ze nog een keer het onderdeel bestellen welk vlgns de monteur aan huis na 3a4 dagen in huis zou zijn. Vlgns whirlpool levertijd 5 tot 10 dagen. Alles voor garantie. En wij hebben bijna € 1400 schade. Totaal incl. wachttijd op de monteur zijn wij dan bijna 2maanden verder. Nooit meer whirlpool.
“Functioneert”
Door Ad op maandag 11 mei 2020
Afzuigkap whrilpool met een breedte van 120cm doet gewoon wat een afzuigkap moet doen.
“Reparatie duurt te lang”
Door Lilian Lindhout op woensdag 15 apr 2020
Mijn oven gaf een storing aan. Na ruim 2 weken kwam er een monteur die zij dat er een onderdeel besteld moest worden. 3 weken later kreeg ik een telefoontje dat dat onderdeel niet meer leverbaar was en dat de oven niet gerepareerd kon worden. Ik zou een voorstel ontvangen voor een nieuwe oven. Na diverse keren bellen kreeg ik na meer dan 2 weken eindelijk een voorstel. Direct geaccepteerd. Zit nu al weer weken te wachten op bericht wanneer ze die nou eindelijk kunne komen plaatsen. En maar bellen en maar bellen. Nu 2,5 maand verder en nog steeds geen oven. Wat een waardeloze service!
“Goed”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
Magnetron Whirlpool AMW9605IX bevalt goed.
“Service is aanfluiting”
Door Karla Hindriksen op dinsdag 3 mrt 2020
Service een aanfluiting. Weken met een koelkast gezeten die vriest. 2 bezoeken gehad van monteurs. 1 komt vd thermostaat maar weet niet of hij er 1 bij zich heeft. Vervangen. Nog steeds het zelfde. 3 weken laten komt er weer iemand een diagnose stellen. Volgens mij een duidelijk zaak vanaf dag 1. Uiteindelijk nwe koelkast geplaats, om 7 uur 's ochtend door een transportbedrijf, jongens hebben het uiteindelijk voor elkaar gekregen, boormachine bij zich zonder boortjes, accu leeg. Etc etc. Nooit meer wirlpool. Organisatie van niks/ monteurs oke.
“Niet acceptabel”
Door Buik op zondag 23 feb 2020
Bij toeval ontdekt dat er een productie fout in één van de onderdelen zit (onzichtbare lekkage). Moet 3,5 weken wachten op reparatie . Onacceptabel. !!!!

Aanvulling ontvangen 24 februari 2020: Apparaat is op een maand na 2 jaar.
“Prima”
Door Hans op donderdag 20 feb 2020
Wij hebben alles van Whirlpool: oven. Dit bevalt allemaal prima!
“Waardeloos”
Door Muller op donderdag 20 feb 2020
Wat een slecht bedrijf en waardeloze service. 4 jaar een koelkast,11 bezoeken en nog niet in orde. Bij elk bezoek hebben ze geen onderdelen bij. Je zit dus na jaren nog steeds met een waardeloze koelkast en het maakt ze niets uit. Een advies: koop geen whirlpool.
“Bevalt echt goed”
Door Ingrid op dinsdag 4 feb 2020
Alle apparaten zijn van het merk Whirlpool, deze apparaten zaten al in de keuken omdat wij voor een showroom model hebben gekozen. Deze apparaten bevallen erg goed. Ook in onze vorige keuken was alles van whirlpool. Betreft inbouw afzuigkap.
“Zeer tevreden”
Door Junior op donderdag 30 jan 2020
Ik heb gekozen voor alle apparaten van Whirlpool. Ik moet eerlijk bekennen dat ik over de apparaten zeer tevreden ben! Betreft AKR 558/3 XS
“Goedkoop is duurkoop”
Door Maikel op donderdag 30 jan 2020
Wij hebben voor de afzuigkap Whirlpool en overigens is dat ook niet aan te raden (ik lijk een behoorlijke zeurklant zo). Voor alle apparaten van whirlpool hebben wij al een monteur over de vloer moeten laten komen en ook zijn wij "opgelicht" wat betreft de garantie en kosten die hiervoor vergoed zouden moeten worden. Goedkoop is duurkoop is hierbij de slogan vermoed ik.
“Naar behoren”
Door Brad op vrijdag 10 jan 2020
Wij hebben alle keuken apparatuur van whirlpool, koelkast. Alles werkt naar behoren ,wij zijn er tevreden mee
“Prima”
Door Kops op zondag 5 jan 2020
De apparatuur van onze keuken is bij de afzuigkap van Wirlpool. Deze apparatuur zat bij de keuken die wij zo gekocht hebben. Deze apparatuur voldoen aan onze wensen en bevallen prima.
“Mooi apparaat maar iets lawaaiig”
Door Foka op donderdag 2 jan 2020
Wij hebben bij onze nieuwe keuken gekozen voor wandafzuigkap Whirlpool AKR558/31X. De afzuigkap ziet er mooi uit en werkt prima, maar mocht wat mij betreft wel iets minder lawaai maken. Ook op de laagste stand (die ik het meest gebruik) vind ik hem redelijk luid. Ik was 29 jaar lang een afzuigkap gewend die veel minder lawaai maakte. De afzuigkap heeft wel twee led-lampen, hetgeen goed licht geeft op de kookplaat.
“Prima”
Door Marja op woensdag 18 dec 2019
Afzuigkap is van Whirpool. Dat bevalt goed. Het werkt allemaal prima.
“Probleempje met tiptoetsen”
Door Marja op woensdag 18 dec 2019
Kookplaat is van Whirpool. Dat bevalt goed. De tiptoetsen van de kookplaten willen weleens weigeren maar verder werkt het allemaal prima.
“”
Door Sarah op woensdag 11 dec 2019
De afzuigkap in mijn keuken is van whirlpool, en bevalt tot nu toe goed.
“Pitten werken niet”
Door Benne de Jong op donderdag 21 nov 2019
We hebben in onze Chalet op Ameland een kookplaat van Whirlpool en we krijgen slechts een pit aan. De andere 3 met geen mogelijkheid. Wie weet waar dit aan kan liggen ? Het product is slechts 3 jaar oud.
“Positief”
Door Ludwig op vrijdag 11 okt 2019
Dag ik heb alles van Whirlpool genomen ipv de standaard aangeboden apparatuur. De ervaring hiermee is tot op heden positief, de combi oven is onlangs voorzien van een nieuwe hoofdknop en veer-installatie. Geheel binnen de garantie dus vandaar de keuze voor Whirlpool. Moet je bij Beko niet proberen...
“Rotding”
Door ad op donderdag 19 sep 2019
mijn ervaring ik was vroeger bij mijn oude werkgever , controleur - reparateur van deze drogers, het eerste wat opvalt 1 - het lang draaien. soms zes uur of langer !!!, elke keer al de lucht fitter vol zit staat deze in storting ( 8 ) keer . eerste reparatie was de riem versleten . nu de waaier het ergste is dat het niet warm wordt daar het lang draaien, ik zal deze merk niet meer kopen ( ROT DING ) waardeloos. Is de AWZ 7460
“Goed”
Door Fred op woensdag 18 sep 2019
De koelkast is van Wirlpool en bevalt goed.
“Bevalt niet”
Door Sophia op dinsdag 10 sep 2019
We hebben een vaatwasser van wirhlpool. Vaatwasser bevalt niet zo.
“Goed maar kan beter”
Door Pot op maandag 2 sep 2019
De afzuigkap is van whirlpool. Het bevalt erg goed. Maarde boekjes van de gebruiks aanwijzingen mogen wel iets uit gebreider en duidelijker. En het doorgeven van de nummers voor de garantie bewijzen vond Ik een probleem. Maar ik heb het zelf opgelost door er foto s van te maken en toen kon ik de nummers zien. Want die stickers zitten op lastige plekken
“Uitstekend”
Door Rene op dinsdag 27 aug 2019
Ik heb alle apparatuur van Whirlpool: ACM 802/NE (inductiekookplaat) – werkt uitstekend
“Prima”
Door Rene op dinsdag 27 aug 2019
Ik heb alle apparatuur van Whirlpool: WIE 2B19 (vaatwasser) – werkt prima
“Wat lawaaiig”
Door Rene op dinsdag 27 aug 2019
Ik heb alle apparatuur van Whirlpool: AKR 558/3 IX (afzuigkap) – werkt goed, maakt wel redelijk wat geluid
“Goed”
Door Ria op zondag 25 aug 2019
De vaatwasser bevalt tot nu toe goed.
“Erg blij ermee”
Door Hubert op maandag 12 aug 2019
De volgende apparatuur heb ik in de keuken: Whirlpool ACM928/BA solo inductieplaat. De keuken heb ik sinds 29 mei en alles functioneert nog naar behoren! Erg blij mee.
“Bevalt goed”
Door Nellie op maandag 12 aug 2019
We hebben gekocht koelkast van Wirlpool, modeltype ARG855/1GBL. De apparaten bevallen t.n.t. goed maar we hebben nog lang niet alle mogelijke functies uitgeprobeerd.
“Knopjes reageren wisselend”
Door Nellie op maandag 12 aug 2019
We hebben gekocht inductiekookplaat van Wirlpool, modeltypeACM1032/BA. De apparaten bevallen t.n.t. goed maar we hebben nog lang niet alle mogelijke functies uitgeprobeerd. Wat betreft de inductiekookplaat is het soms wel lastig om precies de juiste druk uit te oefenen met je vinger op de zone waarop je iets wilt instellen. Soms reageert het heel traag en soms juist weer te snel. Daar moeten we nog wat aan wennen maar een probleem is het niet.
“Naar behoren”
Door Pieter op donderdag 8 aug 2019
We hebben Wirhlpool afzuigkap gekozen met een goede prijs/kwalitietsverhouding op advies van de verkoper. Ze werken de 1 e maand naar behoren.
“Slecht”
Door Havana op donderdag 1 aug 2019
Ik heb gekozen voor een whirlpool afzuigkap maar ben er totaal niet tevreden over.
“Niet acceptabel”
Door Hermen Kamp op maandag 29 jul 2019
De fan van de kookplaat maakt een heel vervelend geluid wanneer de plaat wordt aangezet met een pan erop. Het geluid wordt veroorzaakt door de ventilator en veranderd wanneer je lichtjes op de kap drukt aan de onderkant. De Fan is door de monteur van Whirlpool al vervangen, zonder enig effect. Ik vind het geluid niet acceptabel. Denk er zelfs over om een nieuwe te kopen van een ander merk. (2 weken oud).
“Prima”
Door Rabia op zondag 16 jun 2019
Ik heb voor alle apparaten (afzuigkap) het merk Whirlpool gekozen. De apparaten bevallen prima.
“Wennen aan inductieplaat”
Door Michael op maandag 3 jun 2019
Whirlpool inductieplaat, is goed. Wel erg wennen als je gas gewend bent.
“Functioneert maar veel herrie”
Door Michael op maandag 3 jun 2019
Whirlpool recirculatiekap, functioneert goed maar wat een bak herrie produceert deze. Bovendien is het kanaal op de kap dusdanig dun van materiaal dat deze fibreert.
“Heel goed”
Door Ferry op zondag 2 jun 2019
Het gaat om het volgende apparaat: Whirlpool multifunctionele oven (AKZ96220IX). De apparaten bevallen allemaal heel goed.
“Whirlpool magnetron oven kapot”
Door Leon op maandag 13 mei 2019
Nu na ruim twee jaar mijn whirlpool magnetron / oven kapot dus gebeld en ja u hebt vijf jaar garantie waarvan drie jaar extra is omdat al mijn apparaten van whirlpool zijn maar wat schetst mijn verbazing ik moet voorrij kosten betalen en wel zestig euro voor een monteur die hier twaalf kilometer voor moet rijden terwijl de oven ook nog eens kapot was door ondeugdelijk materiaal en de winkel zegt dan dat staat in de voorwaarden, maar vertel dat dan ook als je de keuken komt kopen, als je dit prima service noemt nou dan weet ik het niet meer, volgens mij weten ze daar niet eens wat service is.
“Goed maar rumoerig”
Door P.H. op zaterdag 20 apr 2019
Afzuigkap en verdere apparatuur is allemaal van Whirlpool 6th sense, voldoet goed en ziet er mooi uit maar ik vind ze redelijk rumoerig.
“Zeer tevreden”
Door Gea op zaterdag 13 apr 2019
Wij hebben gekozen voor een Whirlpool oven AKP744IX. We zijn zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit verhouding, heel gebruiksvriendelijk.
“Op zich goed”
Door Katja op vrijdag 12 apr 2019
Vaatwasser wirlpool. De monteur had bij installeren het niet aangesloten. Moest de monteur komen. Nu werkt alles goed.
“Muisstil”
Door Henk op woensdag 6 feb 2019
Whirlpool WIC3C26 vaatwasser. Wij hebben geen klachten. Positief bericht de vaatwasser is muis stil TOP.
“Geen klachten”
Door Henk op woensdag 6 feb 2019
Whirlpool AMW9605/IX magnetron. Wij hebben geen klachten.
“Goed”
Door Ben op vrijdag 11 jan 2019
Wij hebben gekozen voor de koelkast van Whirlpool. De apparaten doen het goed
“Zeer tevreden”
Door Linda op woensdag 9 jan 2019
Dit zijn onze apparaten: vaatwasser (DWL-DEA701-B Whirlpool). De keuze hiervoor is op advies van de verkoper, omdat hij goede recensies heeft gekregen van andere klanten. Mijn enige voorwaarde was een besteklade in de vaatwasser, dit bevalt heel goed. Vooralsnog zijn we zeer tevreden!
“Bevalt prima”
Door Jeannette op maandag 31 dec 2018
Whirlpool afzuigkap. Het bevalt tot nu toe allemaal prima !
“Te veel water”
Door Jos op woensdag 21 nov 2018
Halfhoge Whirlpool grijze koelvriescombinatie voor in de keuken. Niet tevreden. Ijsvorming aan de achterkant van het koeldeel, koelt achter veel harder dan voor. Ook in het vriesdeel behoorlijk veel ijsvorming. Heb twee doekjes naast de koelkast hangen om dagelijks het water dat onder in de bak belandt eruit te deppen. Als je de groentela eruit trekt dan komt het water uit de koelkast zetten. Het is uiteindelijk wel bruikbaar als koelkast maar kwalificeer het als een miskoop.
“Goed”
Door Linda op donderdag 1 nov 2018
Ik heb een wirrlpool afzuigkap en bevalt goed.
“Jammer”
Door Erik Mohlmann op zondag 21 okt 2018
Wij hebben de droger nu ongeveer 1 jaar in gebruik. In eerste instantie goed apparaat maar toch na verloop van tijd zijn er diverse problemen. Lange droog cyclus 3 uur de tijd wordt wel aangepast maar de was wordt niet droog ook niet als je het programma nogmaals start. Bodem filter is makkelijk schoon te maken maar er gaat teveel stof langs waardoor de condensor vervuild en die is slecht schoon te maken ook niet met de stofzuiger. Heel jammer. Erik
“Spijt van”
Door Y.S. op maandag 1 okt 2018
We hebben advies gekregen om alle apparaten van het merk Whirlpool te kopen en we hebben dit advies gevolgd. Ik heb daar echt spijt van. De apparaten zijn van minder kwaliteit. Afzuigkap
“Heel veel lawaai”
Door Y.S. op maandag 1 okt 2018
We hebben advies gekregen om alle apparaten van het merk Whirlpool te kopen en we hebben dit advies gevolgd. Ik heb daar echt spijt van. De vaatwasser maakt zo veel lawaai dat zelfs de buren kunnen het horen.
“Makkelijk te bedienen”
Door Wesley op vrijdag 20 jul 2018
Hierbij de gegevens van mijn keuken apparatuur. Kookplaat: whirlpool gaskookplaat. Apparaten zijn makkelijk te bedienen en stil.
“Lawaaiig”
Door Els op donderdag 19 jul 2018
Bij de aankoop van onze inbouw koelkast (niet zelf uitgekozen) hebben wij uitdrukkelijk gevraagd of deze geluidsvrij zou zijn. Dat is door twee verkopers voor 99,9% bevestigd. Bij levering/plaatsing blijkt echter dat hij toch (in mijn oren) flink geluid maakt. Monteurs van de winkel en van Whirlpool langs geweest. Beide monteurs hebben uitgelegd dat dit normaal is en dat er GEEN geluidloze koelkasten meer bestaan. Hun antwoord is: koelkasten maken nu eenmaal geluid. Zijn hier niet zo blij mee. Motor maakt te veel lawaai.
“Eenvoudig en betrouwbaar”
Door Henk op dinsdag 3 jul 2018
Alle apparaten zijn van Whirlpool. Inductie kookplaat. Deze bevallen goed, zijn eenvoudig in gebruik en (tot nu toe) betrouwbaar.
“Goed”
Door Lotte op dinsdag 3 jul 2018
De combi-oven is van Whirlpool. In principe bevallen alle apparaten erg goed. De oven werkt goed. Blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
“Goed maar maakt soms tikkend geluid”
Door Lotte op dinsdag 3 jul 2018
De kookplaat is van Whirlpool. In principe bevallen alle apparaten erg goed. Als ik nadelen zou moeten opnoemen: de kookplaat maakt bij het opwarmen soms een tikkend geluid. Desondanks blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
“Prima”
Door Yvonne op woensdag 27 jun 2018
Wij hebben de oven van het merk Whirlpool. De apparaten bevallen prima en alles is naar wens. De oven die wij hadden bestelt was niet leverbaar en wij kregen daarvoor in de plaats een andere oven die een ronddraaiend bord heeft, juist wat wij niet (meer) wilden, helaas is daar niet goed naar geluisterd en/of is het niet genoteerd. Al met al is het een prima oven, maar wij als klant geven niet voor niets onze wensen door. Al met al een tevreden klant.
“Bevalt maar was niet onze keuze”
Door Alfred op woensdag 13 jun 2018
Wij hebben een Whirlpool vrieskast AFB 900 ook deze bevalt ons, maar was niet onze eerste keuze. In onze Piet Zwart keuken past slechts een beperkt aantal typen apparatuur, en dat is wel een nadeel.
“Bevalt goed”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
We hebben alle apparatuur van Whirlpool. De oven bevalt zeer goed.
“Niet voldoende”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
We hebben alle apparatuur van Whirlpool. De apparaten bevallen zeer goed, echter is de vaatwasser in mijn optiek niet voldoende. De vaat is nogal nat na een programma en dat valt mij tegen.
“Niet goed”
Door I.W. op vrijdag 27 apr 2018
Oven. Whirlpool apparatuur is niet goed. Slecht bedieningsgemak. Zeer slechte klantenservice bij Whirlpool. Moeilijk bereikbaar.
“4 keer defect”
Door Ruud op vrijdag 27 apr 2018
De verkoop en de installatie verliepen netjes. Echter toen er een apparaat binnen de toegezegde garantietijd defect raakte werd niet thuisgegeven. We hadden onze apparaten moeten registreren, wat ons helaas bij de verkoop nooit aangegeven is. De vaatwasser van Whirlpool nog 3 maal defect geraakt en heeft ons inmiddels €350 gekost.
“Prima”
Door Jeff op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben alles van whirlpool. Kookplaat. Apparaten bevallen prima
“Super”
Door Maxima op maandag 16 apr 2018
We hebben allemaal wirlpool apparaten. Onder meer een oven. Super blij mee.
“Minput”
Door Virgil op maandag 16 apr 2018
Minpunt is dat 2 jaar na aankoop van de keuken iets afbrak van het deurtje van de Whirlpool oven waardoor de oven niet meer sluit. Ik zou 5 jaar garantie hebben maar dat was alleen blijkt nu dat als je je apparaten had geregistreerd wat nooit van tevoren was gemeld dus nu moet betalen voor de reparatie van een apparaat dat net 2 jaar oud is.
“Prima”
Door Edwin op dinsdag 13 mrt 2018
We hebben een oven van Whirlpool. Op zich prima producten maar er zit geen gebruiksaanwijzing bij. Dat is dus niet handig.
“Prima”
Door Jose op woensdag 14 feb 2018
Wij hebben de koelkast, afzuiger, kookplaat en vaatwasser van Whirlpool 6th sense. De apparatuur bevalt prima.
“Lawaaiig”
Door Jose op woensdag 14 feb 2018
Wij hebben de koelkast, afzuiger, kookplaat en vaatwasser van Whirlpool 6th sense. De apparatuur bevalt prima, al maakt de vaatwasser wel veel geluid.
“Uitstekend”
Door Herman op dinsdag 6 feb 2018
Al onze apparaten zijn van Whirlpool, onder meer de kookplaat. Ze bevallen alle uitstekend.
“Verlichting”
Door B.D. op woensdag 20 dec 2017
Wij hebben onze keuken gekocht in 2012 en geleverd gekregen in 2013. Onze keuken is vrij groot met een kookeiland en alle benodigde inbouw apparatuur, ingebouwde koffie machine, etc. allemaal van Whirlpool. Bij meer dan 4 apparaten wordt de garantie verlengd door whirlpool tot 5 jaar, als je de documenten per post instuurt (wat wij hebben gedaan, echter blijkt dit niet te zijn gegaan bij whirlpool en erkennen ze enkel onze afzuigkap (alles hebben wij met 1 enveloppe ingezonden dus dat is vreemd). Helaas ging de transformator van de afzuigkap verlichting snel kapot maar is deze al snel vervangen.
“4 keer kapot gegaan”
Door B.D. op woensdag 20 dec 2017
Wij hebben onze keuken gekocht in 2012 en geleverd gekregen in 2013. Onze keuken is vrij groot met een kookeiland en alle benodigde inbouw apparatuur, ingebouwde koffie machine, etc. allemaal van Whirlpool. Bij meer dan 4 apparaten wordt de garantie verlengd door whirlpool tot 5 jaar, als je de documenten per post instuurt (wat wij hebben gedaan, echter blijkt dit niet te zijn gegaan bij whirlpool en erkennen ze enkel onze afzuigkap (alles hebben wij met 1 enveloppe ingezonden dus dat is vreemd). Onze vaatwasser is 4x kapot gegaan, het matrix met de niveau meter en dat was na twee jaar waarbij de garantie er volgens whirlpool niet meer was en ik dus zowel voorrij kosten als onderdelen en man-uren moest betalen (na een hoop gedoe, zijn de voorrij kosten iedere keer vervallen, echter blijft het veel geld op een dure keuken).
“Uitstekend”
Door Paul op dinsdag 19 sep 2017
De combi-magnetron Whirlpool AMW505/IX (zelfde serie als AMW 507/IX) bevalt uitstekend! Super apparaat: makkelijk te bedienen, veel mogelijkheden, functioneert prima, goede resultaten. Zeer tevreden!
“”
Door Paul op maandag 4 sep 2017
De machine doet het 100 % we zijn heel goed tevreden.
“Prima”
Door Fred op zondag 13 aug 2017
Wij hebben de Whirlpool koel/vries comb. type ART 459/A+/NF/1 gekocht en hij bevalt tot op heden prima,vind alleen de stevigheid van de diepvries laden wat aan de zwakke kant.
“Combi oven”
Door Jol op maandag 10 jul 2017
4,5 jaar geleden een keuken gekocht met apparatuur van Whirlpool/Bauknegt ( is hetzelfde). Veel problemen gehad met de Whirpool combi-oven. Binnen de garantietermijn hoefden wij geen kosten te betalen, maar er werd tot drie keer toe een monteur gestuurd en we kregen geen nieuwe combi-oven. Nu wederom dezelfde problemen waarbij de oven ook nog eens uitvalt! Het lijkt er gewoon op dat er een productiefout in de oven zit. Whirlpool is gevraagd om met een passende oplossing te komen. We zijn gebeld door iemand van t callcenter en hij zegt doodleuk dat we maar een andere moeten aanschaffen of zelf de kosten moeten betalen voor de monteur. Hier gaan we niet mee akkoord. Heb drie keer een email gestuurd met de vraag om me op de hoogte te brengen over de stand van zaken mbt de klacht. Geen enkele reactie terug!
“Fluisterstil”
Door Put op woensdag 24 mei 2017
Prima, top machine. Fluisterstil in vergelijking met onze oude machine.
“Stil”
Door Remy op woensdag 24 mei 2017
Tot nu toe prima. Is erg stil. Zuiniger dan de oude AEG.
“Handig”
Door Rika op maandag 22 mei 2017
Prima, het is een handig , duidelijk en ruime combi oven. Absoluut geen spijt van. Betreft AMW 504 (zelfde serie als AMW 507)
“Erg tevreden”
Door JK op woensdag 10 mei 2017
Wij zijn heel erg tevreden over de vaatwasser van Whirlpool WBC3C26X. Onze vorige vaatwasser was ook van Whirlpool (Philips) en deze heeft altijd zijn diensten tot volle tevredenheid in ons gezin van 4 personen bewezen. Dit was ook de reden dat wij wederom de keuze voor Whirlpool maakten. Z.w.z. is de nieuwe vaatwasser veel zuiniger in het gebruik en de resultaten zijn verbluffend goed. Dus echt een aanrader!
“Top”
Door Sanne op woensdag 7 dec 2016
Mooie, goedwerkende en goedkope afzuigkap. Een goed product dus voor weinig geld!
“Goede combinatie”
Door Kevin op woensdag 9 nov 2016
De aankoop bevalt zeer goed! Deze koel/vries combinatie is zeer luxe uitgevoerd en gezien het forse formaat kon ik hiermee twee volwaardige apparaten (vrieskast en koelkast) vervangen door één nieuwe. Dat scheelt al merkbaar in het stroomverbruik.
“Fijn”
Door Oscar op maandag 24 okt 2016
Prima! Koelt erg goed. Alleen even wennen aan de nieuwe indeling.
“Goed”
Door Erin op woensdag 21 sep 2016
Ik heb een (Whirlpool) magnetron gekocht, typenummer JT 469 SL MICROWAVE WP (zelfde serie als JT 469 maar dan met andere kleurfront) De aankoop bevalt mij heel goed. Het enige wat ik tot nu toe als minder positief zou kunnen melden is dat de ventilator veel meer lawaai maakt als die van de Whirlpool Magentron die ik hiervoor had.
“Bevalt erg goed”
Door Jeroen op maandag 19 sep 2016
De wasmachine bevalt heel erg goed! Hij is heel makkelijk in gebruik en de service was ook erg goed. De prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed te noemen en ook de 10 jaar garantie op de motor is super.
“Zeer tevreden”
Door Natasja op dinsdag 13 sep 2016
Wij hebben een AWOD7313 Whirlpool wasmachine gekocht. Product zijn wij zeer tevreden over.
“Prima”
Door Sietske op vrijdag 2 sep 2016
Prma droger. Doet wat hij moet dan en je kan kiezen uit veel verschillende programma's.
“Volle tevredenheid”
Door Johan op dinsdag 23 aug 2016
De volgende bestelling: 1 x Whirlpool koel/vriescombinatie type BLF8122OX. Dit is tot volle tevredenheid. m v. gr.
“Goede eerste indruk”
Door Ad op maandag 22 aug 2016
Hoe bevalt het apparaat? Slechts 4 dagen in huis en 2 x gebruikt. Maar 1e indruk is goed.
“Koelt goed”
Door Adriaan op maandag 22 aug 2016
Het betreft een koel-vriescombinatie Whirlpool 6711/A++SF. Het bevalt ons prima, en hij koelt tenminste echt t.o.v. De vorige koelkast. Het is wel even wennen aan de nieuwe indeling.
“Positieve ervaring”
Door La ros op maandag 22 aug 2016
Het betreft hier een warmtepomp wasdroger merk Whirlpool Type HSCX80428. Vandaag de eerste keer geprobeerd deze ervaring was positief.
“Zoals verwacht”
Door P.S. op maandag 22 aug 2016
Het apparaat werkt prima! Er zitten leuke extraatjes op, waar ik wel blij van word zoals het antibacterieel filter en de stop frost functie. Maar daar heb ik hem dan ook wel op uitgezocht. Dus het apparaat is zoals verwacht.
“Prachtig apparaat”
Door Robin op maandag 22 aug 2016
Ik heb een Whirlpool Magnetron gekocht (type JT479SL). Het is een prachtig apparaat waarmee je alles kan wat je maar kan verwachten van een Magnetron: Pizza functie, stomen, grill en natuurlijk magnetron zelf. Ik heb reeds alle functies gebruikt en alles werkt zoals het moet. Enige minpuntje aan dit apparaat is dat er geen klokje op staat (weergeven uur).
“Fors formaat”
Door Verboom op maandag 22 aug 2016
We hadden via internet besteld Whirlpool koelkast BLF8122W en kregen voor hetzelfde geld de BSFV8122W. Deze kost elders op internet meer dus we zijn zeer tevreden. De koelkast is gisteren in gebruik genomen en bevalt prima, dit is een zeer fors formaat zowel koel (228 liter) als vriesgedeelte (111 liter).
“Goed”
Door Gerrit op woensdag 3 aug 2016
het is de wasmachine FSCR70414: het apparaat bevalt tot nu toe goed hoor!
“Prima”
Door M.S. op maandag 1 aug 2016
Bevalt en vriest prima. Dit is Whirlpool vriezer type nr: AFB 601AP.
“Beste koop”
Door Gitta op maandag 25 jul 2016
Deze Whirlpool wasmachine, type FSCR70414. was de 'beste koop' volgens de Consumentenbond, dus ik ga er van uit dat hij ok is.
“Bevalt prima”
Door Kees op dinsdag 12 jul 2016
Ik heb deze inbouw magnetrons van whirlpool gekocht (in een setje met kookplaat en oven). Hij bevalt prima.
“Minder snel”
Door Suzanne op zaterdag 28 mei 2016
Het is een warmtepompdroger en die droger niet zo snel en dat is ook bij deze droger het geval. De trommel van 8 kg is een echte vooruitgang. Ik vind de droger niet stil nog luid zit er een beejte tussen in.
“Tevreden met bestelling”
Door Caro op maandag 23 mei 2016
Hoi Voor ons huis hadden we een extra koelkast nodig de oude had er de brui aan gegeven. Snel keuze gemaakt en bestelling en levering verliepen heel simpel. Prima geregeld dus. Juist gekozen voor een model zonder vriezer dan heb je meer gewone koelruimte. Tevreden met bestelling.
“Topper”
Door Roann op donderdag 12 mei 2016
Heel blij met deze droger. Kan veel in en er zijn genoeg instellingen voor de meeste soorten was.
“doet wat ie moet”
Door BenS op zaterdag 23 apr 2016
Spoelen goed, indeling machinne kan handiger! Railsjes lopen stroef. Niet echt droog wel schoon he .. Natte kopjes bij iutruimen effe vaatdoek erover en klaar.,,

Doet verde wat ie moet doen.
“Droog”
Door Klaas op zaterdag 23 apr 2016
Goed in prijs en kwaliteit verh. .. maakt wel veel lawaai maar wordt niet hinderlijk.. Was komt er droog uit!
“Blij met aankoop”
Door A&H op maandag 18 apr 2016
Prima koelkast. Goed in te delen. Blij met de aankoop. Goed qua prijs.
“Prima”
Door K.H. op maandag 18 apr 2016
Combimagnetron, oven en kookplaat gekocht. Hieronder deze Whirlpool inbouw oven AKZ6270IX. Bevalt prima!
“ok”
Door de Ruijter op donderdag 31 mrt 2016
Tevreden over de aankoop Gebruiken alleen standaard wasprogramma met timer en dat gaat prima
“Prima”
Door Tavi N op woensdag 23 mrt 2016
Prima koelkastje , duidelijk in gebruik! Geen op- aanmerkingen is wat het is.
“Simpel en goed”
Door Jessy op zaterdag 19 mrt 2016
* Koelen goed
* Deur sluit goed af
* Plankjes verstelbaar
* Je kan deur draaien (niet geprobeerd)
* Plankjes uitneembaar (makkelijk voor schoonmaak)
“Tevreden”
Door mvh op vrijdag 4 mrt 2016
Tevreden met aankoop naar aanleiding van manekment aan onze vorige droger. Nieuwe is goedkoper dan repareren! droogresultaten zijn goed te noemen. Eenvoudige bediening.
“Tevreden”
Door Santana op donderdag 3 mrt 2016
Mooie compacte koelkast waar ik tevreden over ben. De vorige koelkast (AEG) had er de geest aan gegeven en dus nu overgegaan tot deze die hopelijk vele jaren ertegen kan. Dus nog geen oordeel over kwaliteit op langere termijn. Praktisch is dat de binnenruimte groot is is in verhouding tot de maten. Geen minpunten gevonden tot nu toe.
“Koopje”
Door Arthur op dinsdag 23 feb 2016
Prim. appar. vor deze prijs koopje had met korting.sactie speciale aanbieding gelijk doen gen spijt van gehad.
“Erg lawaaiig”
Door Martin op woensdag 4 nov 2015
Mijn keus was gevallen op een wasdroger WHIRPOOL GREEN 850 (€550). Na telefonisch overleg werd mij geadviseerd om een wasdroger HSCX80318 (€649) aan te schaffen. Een nieuwere versie die goedkoper in gebruik en geruisloser is en een opfrisfunctie met stoom. Tevens kon ik een korting 75€ opvragen bij WHIRPOOL. Mijn ervaringen: na een eerste gebruik vind ik de wasdroger erg veel geluid produceren. Gebruik in de nacht is niet aan te raden. Tel reactie van WHIRPOOL en de winkel: Het gaat om een nieuwe generatie drogers met een andere techniek die meer geluid produceren dan de eerdere generatie. Na ieder gebruik moeten er reinigings handelingen verricht worden. Het opvragen van de REFOUND regeling kost nogal wat zoekwerk.
“Fluitend geluid”
Door Maikel op donderdag 28 mei 2015
De design afzuigkap van whirlpool maakte vanaf de installatie al een fluitend geluid op de hoogste stand. Whirlpool erbij gehaald en deze man constateerde dat het aan de filters lag en de kap niet 100% kan werken voor recirculatie, maar wanneer zet je nou een afzuigkap op de hoogste stand zei hij. Nou bullshit! Ik koop een afzuigkap op recirculatie en dan behoort het ma behoren te werken. Hiermee naar keukenzaak gegaan en werden vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste. Zij vertelde dat het erg vervelend is en eigenlijk niet kan, maar dat we hiervoor eerst de klantenservice moesten bellen en dat we daarna uitgenodigd gaan worden om een andere afzuigkap te zoeken. Dus maar de klantenservice gebeld, deze zou nog een keer de whirlpool monteur langs sturen. Deze man probeerde echter helemaal snel er van af te komen en we moesten met dit geluid maar leren leven.
“Slecht”
Door Remon op vrijdag 10 apr 2015
Whirlpool ovendeur niet goed, van kastje naar muur steeds weer zowel de keukenzaak en naar whirlpool.
“Rubbers”
Door Ineke op dinsdag 4 nov 2014
Een klein probleem met de koelkast (rubber van de deur zat niet goed) is later verholpen door een monteur van Wihrlpool.
“Kapotte scharnieren”
Door Dekker op vrijdag 15 aug 2014
Nu in jaar 3 de scharnieren van de vriezer stuk zijn (door iemand via de keukenwinkel gemonteerd) en niemand thuis of ik maar even Wirhpool wil bellen. daar krijg je geen enkele begrip moet direct een monteur inplannen en scharnieren kopen. Meer dan 200 euro. Zijn ze gek geworden. Geen service.
Ervaringen die erg lijken op de 133 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.