Feedback
7,2

Whirlpool

Score uit 369 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
Whirlpool is een Amerikaans bedrijf dat terug gaat tot 1911. In die tijd begon Louis Upton samen met zijn oom Upton Machine Company. Het bedrijf begon met het produceren van wasmachines. In 1948 verkoopt het bedrijf zijn eerste wasmachines onder de merknaam Whirlpool. Als snel werd het assortiment uitgebreid met drogers, strijkijzers en centrifuges. In 1950 wordt de bedrijfsnaam veranderd naar Whirlpool Corporation. En daarnaast breidt het assortiment huishoudelijke apparatuur zich steeds meer uit en worden internationaal heel veel bedrijven overgenomen. Tegenwoordig is Whirlpool Corporation een grote multinational met merken voor huishoudelijke apparatuur als KitchenAid, Bauknecht, Indesit, Ariston, Hotpoint en Whirlpool.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
7,5
Whirlpool koelkasten € 339 - € 1749
61 koelkasten, 69 ervaringen
7,1
Whirlpool ovens € 319 - € 1099
23 ovens, 55 ervaringen
7,5
Whirlpool afzuigkappen € 157 - € 1052
14 afzuigkappen, 46 ervaringen
8,1
Whirlpool magnetrons € 85 - € 849
40 magnetrons, 33 ervaringen
6,9
Whirlpool vaatwassers € 413 - € 853
30 vaatwassers, 66 ervaringen
7,4
Whirlpool kookplaten € 209 - € 1548
32 kookplaten, 71 ervaringen
7,6
Whirlpool vriezers € 289 - € 730
18 vriezers, 18 ervaringen
3,3
Whirlpool wasmachines € 373 - € 989
18 wasmachines, 6 ervaringen
2,0
Whirlpool wasdrogers € 440 - € 739
13 wasdrogers, 5 ervaringen
-
Whirlpool wasdroogcombinaties € 649 - € 939
3 wasdroogcombinaties
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren129 ervaringen
4 sterren127 ervaringen
3 sterren24 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster70 ervaringen
“Onze slechtste ervaring ooit met Whirlpool”
Door Tim van Leeuwen op dinsdag 20 feb 2024
We zijn 2,5 maand bezig geweest met de reparatie van een Whirlpool oven.
We zijn ondertussen 4x thuis gebleven voor de ontvangst van een monteur/bezorging en hebben al 2,5 maand geen werkende oven in huis!!
Er wordt vervolgens een oven geplaatst door Vlot logistics (partner whirlpool, die schuin in onze kast hangt en ze hebben een onderdeel meegenomen van de nieuwe oven die we wel nodig hebben. We worden van het kastje naar de muur gestuurd binnen deze organisatie maar de problemen worden niet opgelost en 0 meedenken of een beetje empathie! Ongelooflijk dat dit soort bedrijven bestaan!
Whirlpool oven
“Bevalt prima”
Door FP op donderdag 6 jul 2023
De koelkast is van Whirlpool en bevalt prima.
Whirlpool koelkast
“Slechte service bij kapotte koelkast”
Door Patty op zondag 25 jun 2023
Ik heb sinds 18 december 2021 een whirlpoolkoelkast. Nu na anderhalf jaar koelt hij niet meer. Dan bel je naar whirlpool die in Bulgarije zit en niet in Nederland. Het is nu zomerweer 30 graden en dan komt er pas een monteur 2 weken later om te zeggen dat ik hem even 48 uur moet uit zetten dan doet ie het gegarandeerd weer. Nou dat dacht ik dus niet. Nu doet mijn vriezer het ook niet meer dat deed hij daarvoor nog wel. Weer contact gehad met whirlpool. Wat denk je kan ik weer 2 weken wachten op de monteur. Wat voor service is dat? Mensen zonder koelkast laten zitten voor 2 weken met andere woorden zoek het lekker uit. En dat met dit zomerweer. Ik bestel nooit meer whirlpool. Ik heb alles weg moeten gooien uit mijn vriezer en koelkast. Wat voor mij al een rib uit me lijf is geweest.
Whirlpool koelkast
“Slechte service”
Door Petra op zaterdag 17 jun 2023
We hebben een mail gestuurd naar Whirlpool dat de combi oven,/magnetron het niet meer doet. Maar er wordt niet gevraagd of je nog garantie heb, hoe oud het apparaat is, welk type. Er wordt meteen een tel.nr. van de monteur gegeven en dat dit € 209,00 gaat kosten. 2e mail gestuurd dat ik dit klantonvriendelijk vindt maar daar wordt niet meer op gereageerd. Alle apparatuur in onze keuken is van Whirlpool maar we houden ons hart vast wat het volgende is wat kapot gaat. Wij kopen nooit meer iets van Whirlpool en we waren gisteren in een witgoedzaak en deze meneer vertelde dat het bedrijf gaat stoppen met Whirlpool door de slechte service.
Whirlpool oven
“Bevalt prima”
Door MB op zondag 28 mei 2023
Onze koelvriescombinatie is van Whirlpool, deze bevalt prima.
Whirlpool koelkast
“Bevalt heel goed”
Door Nancy op vrijdag 26 mei 2023
Wij hebben een koelkast van het merk Whirpool en tot nu bevalt deze heel goed.
Whirlpool koelkast
“Bevalt prima”
Door LB op vrijdag 14 apr 2023
Ik heb de Oven AMW9605 van Whirlpool en deze bevalt prima.
Whirlpool magnetron
“Werkt goed en maakt schoon”
Door HE op donderdag 13 apr 2023
Wij hebben een Whirlpool vaatwasser. Dit merk hadden wij ook in de vorige keuken. Werkt goed en maakt schoon. Daarnaast is het handig dat de vaatwasser op verschillende hoogtes kan worden ingesteld.
Whirlpool vaatwasser
“Functioneert naar behoren”
Door Ton op vrijdag 3 feb 2023
Onze oven is van het merk whirlpool en functioneert naar behoren.
Whirlpool oven
“Alles uit plastic scheurt”
Door deprost Luc op dinsdag 31 jan 2023
Een toestel dat binnen 15 maand na aankoop twee herstellingen vergde en nog tekorten vertoont deugt niet. Alles uit plastic die scheurt: rekjes, laden, sluitlint, pomp, nu zelfs plastic bevestigingsringen, het viel om na vertrek van de technieker. Wij dienen klacht in bij justitie en een consumentendienst. Je kan wel hopen dat consumenten zich sneller in het nieuw zetten, maar er zijn grenzen. Op 30 jaar huisvesting ons derde toestel, na 15 maand al zoveel miserie. Schande dit te verkopen! Cooblue stuurt hersteller van Whirlpool zelf, die drie weken doet wachten, vijfmaal zijn afspraak zelf verlegt, en half afwerkt. Ongelooflijk slechte kwaliteit en service.
Whirlpool vaatwasser
“De combimagnetron gaat steeds weer kapot”
Door Yvonne op dinsdag 24 jan 2023
Ik heb een combimagnetron en heb dit jaar verlengde garantie afgesloten. T is vreselijk, de monteur komt of niet opdagen of repareert iets en twee dagen later is t weer kapot, ze zijn al ongeveer 8 tot 10 keer langs geweest, ook gooien ze bij de klantenservice geregeld de hoorn op de haak (dan zeggen ze dat ze t gaan uitzoeken en hups de verbinding is verbroken). Als ik onbeleefd was zou ik dat snappen maar ik ben erg beleefd. Kortom ik ben 250 euro lichter en kan niet gebruik maken van mijn combimagnetron. Bij afsluiten verzekering zeiden ze dat ik een nieuwe combimagnetron zou krijgen als ie niet gerepareerd kan worden, dat is dus niet waar, het is je reinste geldklopperij, er moet dan een senior monteur komen en die komt nooit. Ook vandaag weer ben ik hele dag aan t wachten, de monteur die misschien komt is een vd monteurs die ik al eerder had en is geen senior dus waarschijnlijk gaat ie weer iets vervangen dat al vervangen was, alles is namelijk al vervangen, ik ben heel boos dat zo met mijn. tijd en geld wordt omgegaan, er was ook een keer een monteur en die noemde me steeds heel laatdunkend jongedame, erg vernederend om zo iemand in huis te krijgen zeker als je ook nog eens 52 bent zoals ik. Trap niet in deze verkooptruc. T enige wat ik nu nog wil is mijn geld terug dan kan ik verder sparen voor een nieuw apparaat elders.
Whirlpool oven
“Het voorfront roest weg”
Door A.Heijne op vrijdag 6 jan 2023
Het hele voorfront van mijn Whirlpool wasmachine roest helemaal weg. De wasmachine staat in de keuken naast de radiator. Vele malen een klacht ingediend. Er komt dan een monteur die voorrij kosten rekent. Mijn advies: koop nooit een Whirlpool wasmachine.
Whirlpool wasmachine
“Droogt na een jaartje niet meer”
Door Ivar Hoekema op dinsdag 27 dec 2022
Blijkbaar hebben veel mensen deze klacht bij dit product (Whirlpool warmtepompdroger FFT M11 82 NL), maar óók onze droger droogt na een jaartje niet meer. Hopelijk wordt onze klacht snel en passend opgelost door Whirlpool zodat we niet, na 3x met de ogen knipperen, weer met dezelfde klacht zitten.
Whirlpool wasdroger
“Bevalt goed”
Door Jos op zaterdag 24 dec 2022
Wij hebben een Whirlpool koelkast en deze bevalt goed.
Whirlpool koelkast
“Moeilijk te bedienen”
Door Jos op zaterdag 24 dec 2022
Wij hebben een Whirlpool combi oven - magnetron. Ik heb de handleiding 2 x doorgenomen, maar snap het nog steeds niet, er kan veel te veel mee, overzicht is weg, we gebruiken hem nog steeds niet daardoor. Instelling om simpel wat op te warmen, kleine tomaatjes, moet je te veel handelingen verrichten. Als we dit hadden geweten, hadden we wat anders gekozen.
Whirlpool oven
“Binnen 2.5 jaar 3 keer stuk”
Door Stephan op zondag 20 nov 2022
Whirlpool een a-merk met service? Dat valt vies tegen. Ik ben zeer teleurgesteld in Whirlpool. Mijn ouders waren altijd vol lof. Whirlpool was een van de beste merken, zo niet het beste merk dat je kon hebben voor apparatuur. Dus zodra ik op mezelf woonde en een droger aan ging schaffen was de keuze snel gemaakt: Whirlpool. De droger is in de 2.5 jaar dat ik m heb 3 keer stuk gegaan. Alle 3 de keren de distributie riem. De eerste keer was net 2 jaar na aanschaf. Dus ik mailen en bellen met Whirlpool. Repareren was mogelijk, maar wel tegen betaling van de reparatie kosten a €200,-. Met veel tegenzin en na veel geklaag en aandringen is er akkoord gegaan dat er een monteur langs zou komen om de riem te vervangen, zonder dat ik daar iets voor hoefde te betalen. Mits de documenten verder in orde waren. Monteur kwam langs. Zei geen boe of bah. Liep naar de wasdroger. Begon te morren over het feit dat de bovenplaat en zijplaat verwijderd waren. Dat had ik zelf gedaan om te achterhalen wat het probleem was. Nou dat had ik dus beter niet kunnen doen. Meneer was aardig chagrijnig. De monteur heeft de riem vervangen. Heeft nog even gedag gezegd in de vorm van: De riem is vervangen. Ik ga er weer vandoor. Meneer ging de zij-plaat en bovenplaat niet monteren, want zo had hij de machine niet aangetroffen. Hij heeft de machine ook niet uitgezogen, deze lag vol met kleine, geschraapte, distributieriem stukjes/klontjes/korreltjes. Net na 3 maanden was de riem weer stuk. Wederom gemaild en gebeld, er zou een monteur gestuurd worden. Als het de riem was zou de reparatie door whirlpool vergoed worden. De betreffende medewerker gaf aan dat er 6 maanden garantie was. Hier heb ik geluk aan gehad, want overal staat 3 maanden.
Deze monteur was een stuk vriendelijker. De bovenplaat had ik verwijderd, anders kon ik niet vaststellen dat de riem weer stuk was. Deze monteur ging sleutelen, heeft de wasdroger uitgezogen, bovenplaat gemonteerd en heeft zelfs geholpen met de wasdroger terug te zetten. Hij stond erop dat hij zou helpen, want dat hoort er nou eenmaal bij. Dat is service zoals ik het graag zie en van een partij als Whirlpool zelfs verwacht. Helaas 4 maanden later, riem wederom stuk. Niet gebroken, maar ik vertrouwde de geluiden niet. Dus wasdroger voor de zoveelste keer van zn plek gehaald. Bovenplaat verwijderd en jahoor de riem was voor de helft versleten (in de breedte) wat betekent dat het aan de zijkant ergens tegenaan geschuurd heeft. Wat de keren daarvoor overigens ook al het geval is geweest. Ik weer mailen en bellen met Whirlpool. Ondanks meerdere pogingen was en bleef de reactie: wij kunnen voor 200 euro een monteur langs sturen. Zoals de meesten zullen begrijpen ga ik geen reparatie van 200 euro uit laten voeren als de reparatie maar 3/4 maanden meegaat en dan opnieuw uitgevoerd moet worden. Dat staat gelijk aan elk jaar een nieuwe droger kopen. Te zot voor woorden. Vanuit de customer service ook geen enkele toon of blijk van medeleven of meedenken. Mijn klacht zou doorgestuurd worden. Naar de klachtencommissie, ook daar heb ik zwaar mijn twijfels bij, want ik heb nooit wat van de klachtencommissie geboord. Een manager spreken was ook al onmogelijk. Ik kan mijn ervaring met Whirlpool, niet anders samenvatten dan Zwaar teleurgesteld. Voor mij op deze manier nooit meer een Whirlpool. Ze hebben niet eens toegegeven dat zij een fout gemaakt hebben. De fout en het probleem lag toch echt bij mij. Bij 3 keer exact hetzelfde probleem, dan ligt het aan het apparaat en had whirlpool met een andere oplossing moeten komen. Wat mij betreft met een deal voor een nieuw apparaat tegen een gereduceerd (aantrekkelijk) tarief.
Whirlpool wasdroger
“Bedieningstekens nauwelijks te lezen”
Door D.V. op zondag 6 nov 2022
Onze combi oven is van het merk Whirpool. De bedieningstekens op/achter op het glazen paneel zijn niet dan wel nauwelijks te lezen. Achtergrond is donker/zwart omdat ze niet oplichten. Dit is vervelend en derhalve zeer gebruiksonvriendelijk.
Whirlpool oven
“Bevalt goed”
Door Angelique op donderdag 1 sep 2022
Onze oven is type AKZ9 6220 IX van Whirlpool en bevalt goed.
Whirlpool oven
“Lade kan er gemakkelijk uit vallen”
Door Angelique op donderdag 1 sep 2022
De koelkast is van Whirlpool en bevalt goed. Lekker veel ruimte er in. Een nadeel, bij de groentela van de koelkast moet je opletten dat je ze er niet te ver uit trekt want dan kan hij er naar mijn smaak iets te makkelijk uit vallen. Dat randje waar hij mee zou moeten blijven haken is niet zo groot.
Whirlpool koelkast
“Top”
Door JD op donderdag 7 jul 2022
De koelkast is een Whirlpool. Dit is een top apparaat.
Whirlpool koelkast
“Bevalt prima”
Door Andre op vrijdag 27 mei 2022
Wij hebben de koelvriescombinatie van Whirlpool. Deze bevalt prima. Enig punt van kritiek is het geluidsniveau.
Whirlpool koelkast
“Werkt naar behoren”
Door Cindy op donderdag 26 mei 2022
Wij hebben de koelvriescombinatie van Whirlpool. Deze werkt naar behoren.
Whirlpool koelkast
“Werkt niet naar behoren”
Door Cindy op donderdag 26 mei 2022
Wij hebben de oven van Whirlpool. Deze werkt niet altijd naar behoren. De WiFi verbinding valt regelmatig weg en als je in de oven teveel stoom creëert dan veroorzaakt de oven nadien kortsluiting.
Whirlpool oven
“Bevalt goed”
Door MB op donderdag 7 apr 2022
We hebben een Whirlpool ART 895 koel vriescombinatie met NoFrost die goed bevalt. Brood is lekkerder omdat het sneller invriest met deze vriezer en dit was een van de weinige varianten met nog mogelijkheid tot flessen koelkast deur. Hij maakt wel best wat geluid af en toe, dit is mede door ombouw goed te horen.
Whirlpool koelkast
“Slechte service”
Door edwin van bennekom op zondag 3 apr 2022
Zeer slechte service wanneer er een defect optreedt. De klantenservice medewerkers:
-drukken je weg
-beloven monteurs die niet opkomen dagen
-totaal geen interne communicatie alles gaat langs iedereen heen
-klant word als leugenaar neergezet
-deze grap met whirpool heeft ons 2 vrije dagen gekost
Zeer veel telefoontjes om over de frustraties niet te spreken. Zo'n groot bedrijf met zulke amateuristische service'. Is een reden om nooit meer whirlpool te kiezen.
Whirlpool kookplaat
“Een prima keus”
Door Tom op zaterdag 26 mrt 2022
Onze vaatwasser is van Whirlpool. Alle apparatuur bevalt ons uitstekend en is tot op heden een prima keus.
Whirlpool vaatwasser
“Wees gewaarschuwd”
Door jg op woensdag 16 mrt 2022
Super slecht apparaat gekocht, was binnen de garantie al 3 x stuk. Aangezien de service van Whirlpool Nederland ook niet op orde is, is het nooit opgelost. Mensen wees alsjeblieft gewaarschuwd... doe geen zaken met Whirlpool Nederland
Whirlpool vaatwasser
“Dik tevreden”
Door GvB op zaterdag 26 feb 2022
We hebben een inductie kookplaat: Whirlpool WB B4877 NE en zijn daar erg tevreden mee. Er is een koppelstuk waardoor je 2 delen als 1 kunt gebruiken en je er een grillplaat op kan leggen. We hebben wel gelijk van die siliconen rondjes opgelegd zodat er geen krassen van de pannen opkomen.
Whirlpool kookplaat
“Werkt naar behoren”
Door A.F. op donderdag 24 feb 2022
Onze koelkast is van Whirlpool. Wij hebben gekozen voor alle apparaten van whirlpool en alles werkt naar behoren.
Whirlpool koelkast
“De oven en de handleiding zijn ingewikkeld”
Door A.F. op donderdag 24 feb 2022
Onze oven is van Whirlpool. Wij hebben gekozen voor alle apparaten van whirlpool en alles werkt naar behoren. Alleen 1 minpuntje we kunnen er niet goed uitkomen hoe de oven werkt want ook de handleiding is ingewikkeld.
Whirlpool oven
“Het zoemertje hoor je niet”
Door Ronald Wetzels op dinsdag 22 feb 2022
Ik heb 17 februari een combimagnetron gekocht AMW 9604\IX. Het zoemertje hoor je niet. Dat is niet handig.
Whirlpool magnetron
“Ventilator zit vol ijsvorming”
Door Jacob op vrijdag 18 feb 2022
Slechtste vrieskast ooit... nooit meer kopen. Moet gewoon ontdooid worden anders gaat hij stuk terwijl het zelf ontdooiend is. Slecht ontwerp. Hoe kun je zoiets verkopen. Binnen 2 jaar zit de ventilator vol ijsvorming. En.. de service van Whirlpool is heeeel ver te zoeken. Die is er gewoon niet. Nooit meer een vriezer van whirlpool en nooit meer een zelf ontdooiende.
Whirlpool vriezer
“Perfect”
Door Chris op maandag 14 feb 2022
Onze combi-magnetron is een Whirlpool AMW 9605/NB. Alle apparaten bevallen perfect tot nu toe
Whirlpool magnetron
“Geen Whirlpool meer”
Door Jeanette op dinsdag 8 feb 2022
Al onze apparaten waren van Whirlpool, na 2 jaar al nieuwe koelkast, na 4 jaar al een nieuwe vaatwasser, na 11 jaar oven vervangen. We kregen de oven niet meer uit waardoor de temperatuur opliep naar ruim 350 graden. Totaal geen vertrouwen meer in het merk Whirlpool.
Whirlpool oven
“Grill is zwakjes en ovenprogramma's duren lang”
Door G.J. Reitsma op maandag 7 feb 2022
Beetje mindere versie van VIP 34, mijn vorige Whirlpool magnetron/oven. Ik heb hem ongeveer anderhalf jaar, gaat wel. Maar de grill is zwakjes. Oven slechts tot 200 graden is ook slap en voorverwarming bij ovenprogramma's duurt lang (Quickheat ontbreekt). Magn. tot 200 W net zo. Raar micro-'stopje' na elke minuut. Veel voorgeprogrammeerdheden waar je niet veel aan hebt. Gaat allemaal wel, maar geen applaus zoals bij VIP 34.
Whirlpool magnetron
“Bevalt tot nu toe goed”
Door Rob op zaterdag 5 feb 2022
Wij hebben apparaten van Whirlpool gekozen. De vaatwasser bevalt tot nog toe goed.
Whirlpool vaatwasser
“Display was stuk”
Door Rob op zaterdag 5 feb 2022
Wij hebben apparaten van Whirlpool gekozen. De combi-magnetron bevalt tot nog toe goed. Bij de combi-magnetron bleek het display stuk te zijn, er kwam geen geluid uit. Dit is inmiddels keurig opgelost door Whirlpool, er zit een nieuw display in er er komt weer geluid uit. Heeft wel ruim 2 weken geduurd omdat het bestelt moest worden in Italië.
Whirlpool oven
“Heel tevreden”
Door Kees op donderdag 3 feb 2022
Onze combi oven is van Whirlpool (AMW 9705) en hierover zijn we heel tevreden.
Whirlpool oven
“Een zeer slechte ervaring”
Door Mark op maandag 31 jan 2022
Hierbij schrijf ik mijn review over de reparatie-service van Whirlpool. Ik heb een zeer slechte ervaring met de reparatie-afdeling van Whirlpool. Telefonisch wordt je amper te woord gestaan. Afspraken worden niet nagekomen en er wordt gewoon opgehangen als je een vraag stelt. Wat een slecht bedrijf, totaal niet verwacht!

Hier mijn ervaring.
De monteur kon na 3 weken langskomen na het eerste belletje. Tijdens dit gesprek aangegeven wat de storing is en welk onderdeel er naar mijn mening benodigd was. Toen de monteur, 3 weken later langs kwam controleerde hij de wasmachine en gaf aan geen onderdelen bij te hebben. 2 weken verder, zelfde monteur kwam langs en repareerde de wasmachine. Wasmachine na 3x wassen weer defect, zelfde storing.

Opnieuw gebeld met Whirlpool, monteur kon na 2 weken weer langskomen.
Op deze datum werd ik om 17:00 gebeld dat de monteur weer geen onderdelen beschikbaar heeft, afspraak wordt verzet naar 2 weken later. Nu weer twee weken verder, wordt de afspraak twee weken verzet, raadt het al.. Geen onderdelen.
Telefonisch zeer slecht te woord gestaan, belachelijke service telefonisch gezien.
Niks te klagen over de monteur, deze deed prima zijn werk, topgozer! Nooit meer Whirlpool voor ons.
Whirlpool wasmachine
“Het geluidssignaal is niet te horen”
Door Feddes op vrijdag 28 jan 2022
Wij hebben sinds 2 dagen een nieuwe Whirlpool AMW 9605/NB (Magnetron). Op zich een prima aankoop, alleen het geluidssignaal is niet te horen na een bereiding van een product, ongeacht welk programma je gebruikt. Vanmorgen Whirlpool gebeld en komen ze pas 1 maart kijken of dit te verhelpen is. Uit eerdere reviews is te lezen dat het niet te verhelpen is, dit kan toch niet waar zijn.
Whirlpool magnetron
“Brand in onze oven van whirlpool!”
Door Maar op maandag 10 jan 2022
Er is brand ontstaan door een productfout! Het kopere verwarmingselement bleek lek te zijn en is in de brand gevlogen. We konden net optijd ingrijpen anders was de schade veel groter geweest in huis. Een hoge rekening rijker, de schrik van ons leven en whirlpool doet niks voor je. Er wordt niet naar je geluisterd. De verzekering dekt het niet omdat dit een fabrieksfout is. Alle apparaten uit de keuken zijn van Whirlpool. Koop het vooral niet! Whirlpool vind het blijkbaar heel normaal dat hun apparaten na 4 jaar in de brand vliegen.
Whirlpool oven
“In 2.5 jaar tijd de printplaat 3 keer vervangen”
Door Thieu van Berkel op maandag 10 jan 2022
Ik heb een Bauknecht vaatwasser en heb in 2.5 jaar tijd de printplaat 3 keer moeten laten vervangen. Triest dat er zo'n slechte automaat gemaakt en geleverd wordt. Erger wordt het, als je als Whirlpool zich aan de 2 jaar garantietermijn houdt, terwijl het 3 keer het dezelfde defect is. Hierdoor 175 euro betaald en maar afwachten wanneer de vaatwasser weer uitvalt!!
Whirlpool vaatwasser
“De Ping is slecht te horen”
Door R. Wassenberg op donderdag 30 dec 2021
We hebben een nieuwe Whirlpool combi-magnetron AMW 9605 /1x gekocht en laten installeren in onze nieuwe keuken. Wat blijkt is dat het geluid dat je verwacht als de oven voorverhit is (PING) of als een gerecht klaar is (PING) zodanig slecht te horen is dat het lijkt alsof het apparaat 1 verdieping hoger staat. Niet te horen dus. Volgens Whirlpool is dit niet in te stellen, maar is het wel normaal? Best wel vervelend eerlijk gezegd, moet je nu elke keer een kookwekker gebruiken? Hebben meer mensen hier ervaringen mee?
Whirlpool magnetron
“Slechte service”
Door Joris van de Vis op woensdag 24 nov 2021
Oven ging net na 3 jaar "stuk". Maar ik zag al snel dat het een software issue was. Klantenservice wilde de reset code niet geven maar daar moest echt een Monteur voor langskomen. De beste man is 5 minuten binnen geweest, reset code ingetypt en was weer weg. Of we even 180 euro af wilden tikken!

Ik snap dat er kosten zijn, maar dit is echt diefstal, schandalig en staat op geen enkele manier in verhouding, zeker omdat ze die code niet willen geven over de telefoon. Wat je ook doet, mijden als de pest! Oh ja, en als je ze daarna belt om te vragen wat ze er nu zelf van vinden gooien ze de telefoon erop. Ronduit slecht behandelt en uitgemolken, en niet op de fijne manier.
Whirlpool oven
“Maakt teveel geluid”
Door Fieke op zaterdag 6 nov 2021
Mijn koelvriescombinatie is van Whirlpool. Ik vind dat die teveel geluid maakt tijdens het koelen (net alsof het een oude koelkast is). Dat had ik wel van te voren willen weten, dan had ik waarschijnlijk een ander merk gekozen voor mijn open keuken.
Whirlpool koelkast
“Top”
Door Sabine op vrijdag 29 okt 2021
Onze oven is een Whirlpool en werkt top.
Whirlpool oven
“Maakt wel veel geluid”
Door Sabine op vrijdag 29 okt 2021
Onze afzuigkap is een Whirlpool en werkt top. Hij maakt wel veel geluid.
Whirlpool afzuigkap
“Uitstekend”
Door Ton op dinsdag 26 okt 2021
Apparaten in de keuken: magnetron: Whirlpool W6 MW461. Apparaten functioneren uitstekend.
Whirlpool magnetron
“Fijn apparaat”
Door Edwin op woensdag 20 okt 2021
Vaatwasser (Whirlpool?) DWL-DEA 701-B. Fijn apparaat. Gebruiken altijd een kortlopend programma en alles wordt schoon. Onze eerste grote vaatwasser, hiervoor altijd 45 cm maar deze 60 cm breedte is fijn.
Whirlpool vaatwasser
“Regelpaneel doorgebrand”
Door J. de Sonnaville op maandag 18 okt 2021
Na drie keer gebruikt te hebben, is het regelpaneel doorgebrand. Na twee weken kwam er een monteur van wirlpool, die vertelde dat ik nog eens twee weken op het nieuwe onderdeel moet wachten. Omdat wirlpool onvoldoende personeel heeft. Ik vind dit buitengewoon schandalig en niet acceptabel.
Whirlpool wasmachine
“Tevreden”
Door J.A. op dinsdag 28 sep 2021
Kookplaat Whirlpool, tevreden over Kookplaat Whirlpool, tevreden over
Whirlpool kookplaat
“Redelijk”
Door J.A. op dinsdag 28 sep 2021
Vaatwasser: Whirlpool redelijk tevreden over, wast goed schoon indeling iets minder.
Whirlpool vaatwasser
“6 punten”
Door Jan op donderdag 23 sep 2021
Onze apparaten: oven Whirlpool een 6
Whirlpool oven
“Slechte service”
Door Marina op vrijdag 10 sep 2021
De vaatwasser is binnen een jaar kapot. Zit nu al weken te wachten op een monteur. Telefonisch slecht bereikbaar!!
Whirlpool vaatwasser
“Bevriezende koelkast”
Door Bilici Nurcan op maandag 30 aug 2021
Heb een koelkast gekocht zelfde dag is het vanbinnen beginnen vriezen terwijl het op laagste stand staat. Mijn etenswaren vriezen aan. Moet tot 14/9/21 wachten op een technieker!
Whirlpool koelkast
“Vaak stuk”
Door Ingrid op vrijdag 16 jul 2021
Koop nooit een whirlpool kookplaat deze is zo vaak stuk en werkt niet naar behoren.
Als de plaat stuk is word geprobeerd het te maken. Waarna je veertien dagen kunt wachten op onder delen. En koken met twee pannen voor vijf mensen. Heel handig
Whirlpool kookplaat
“Niet kopen”
Door Ron op dinsdag 13 jul 2021
Wat een waardeloze afzuigkap! De hele avond stinkt het huis na van het koken,het lijkt soms of de zuignap niet aan heeft gestaan. Goedkope Whirlpoolbrol, niet kopen dus!
Whirlpool afzuigkap
“Netjes”
Door Annette op zondag 4 jul 2021
Wandafzuigkap Whirlpool. Is prima hoor, staat netjes.
Whirlpool afzuigkap
“Schandalig”
Door J op dinsdag 1 jun 2021
Zit al vanaf kerst 2020 met een kapotte koelkast. Vriezer werkt wel, maar koelkast niet. Eerste keer duurde het 2 maanden voordat een monteur kon komen. Die heeft niet eens naar de koelkast gekeken en gezegd dat ik alles moet ontdooien, maar dit heeft niks geholpen. Factuur van €120 voor het niets doen konden ze natuurlijk wel binnen 2 dagen opsturen. Tweede monteur is pas 2 weken geleden langsgeweest. Heeft een reparatie uitgevoerd, wederom zonder succes. Meerdere malen contact opgenomen maar nog steeds geen oplossing. Ondertussen zit ik nog steeds zonder koeling met dit warme weer. Schandalig!!!
Whirlpool koelkast
“Veel ruimte maar wel wat ijsvorming”
Door Dennis op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in onze keuken: Whirlpool koel/vriescombinatie. Typenummer: ART6600. Prima koelkast met genoeg ruimte waar we tot nu toe nog alles in kwijt kunnen. Echter is er wel wat ijsvorming tegen de achterwand van de koelkast, en we hebben in de handleiding nog niet kunnen vinden hoe we dat kunnen voorkomen, of hoe we de temperatuur wellicht wat hoger kunnen zetten. Dit is namelijk niet helemaal duidelijk middels de knoppen die er in zitten, er staat geen temperatuur o.i.d. op. Voor de koelkast hadden we geen voorkeur voor merk, het ging in dit geval puur om de prijs. Dave liet ons namelijk ziet dat we voor een koelkast van een ander merk met maar een paar liter extra inhoud ongeveer 100 euro meer zouden moeten betalen.
Whirlpool koelkast
“Erg tevreden”
Door Tinus op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in gebruik: Koelkast/vriezer Whirlpool type CB303W. Tot op heden zijn wij erg tevreden met deze apparatuur
Whirlpool koelkast
“Bevalt prima”
Door Tanja op donderdag 13 mei 2021
Kookplaat: Whirlpool. De apparatuur bevalt prima tot nu toe
Whirlpool kookplaat
“Van kastje naar de muur gestuurd”
Door Danielle op zondag 9 mei 2021
Al vanaf maart bezig.. wasmachine kapot. Wasmachine van 2,5 jaar jong. Doet zijn programma niet. Al 4 monteurs geweest niemand weet het. Van kastje naar de muur gestuurd. Was tot aan plafond. Maar oplossingen komen er maar niet. Wachttijd van minimaal 2 weken op de volgende monteur. Echt zoek verder!
Whirlpool wasmachine
“Gaat goed”
Door Ton op vrijdag 16 apr 2021
Met de apparaten gaat alles goed. Kookplaat = Whirlpool. Ok.
Whirlpool kookplaat
“Iets rumoerig”
Door Ton op vrijdag 16 apr 2021
Met de apparaten gaat alles goed. vaatwasser = Whirlpool. Ok. Vaatwasser vrij rumoerig tijdens drogen.
Whirlpool vaatwasser
“Waardeloze machine”
Door F.Mulder op donderdag 15 apr 2021
Na aankoop veel mankementen, stopt niet na droogtijd maar gaat gewoon door dan bel je, ja Meneer hij draait op gewicht nu na drie jaar einde garantie doet de kastdroog niks meer, dan nu maar op minuten draaien een waardeloze machine.
Whirlpool wasdroger
“Gesprongen ruit”
Door Dynant Spanjer op vrijdag 9 apr 2021
Hallo lezer, Wij hebben op 24 april 2015 een Whirlpool combimagnetron (amw820ix) gekocht. Het heeft het tot 2 april goed gedaan. Wat er is gebeurd is niet te beschrijven, levensgevaarlijk en niet te begrijpen. Mijn vrouw heeft de oven op 210 graden gezet om het vlees te garen. Toen zij de oven opende sprong de bovenkant van de ruit in haar gezicht en had zij het handvat in de hand. Contact gehad met Whirlpool en zij zouden een expert langs sturen. Tot aan vandaag is er nog niemand langs geweest. Ik begrijp dat er geen garantie meer opzit, maar dat een ruit in 1000 stukjes springt en Whirlpool niet langs komt is onbeschrijfelijk. Wees gewaarschuwd.
Whirlpool magnetron
“Goede keuze”
Door Frans op donderdag 1 apr 2021
Vaatwasser Wirhpool. Tot nu toe goede keus.
Whirlpool vaatwasser
“Nooit meer”
Door Hilde Billiet op zondag 28 mrt 2021
Ik heb een whirlpool 6th sense vaatwasser gekocht, soms zijn couverts niet goed gewassen en enorm veel lawaai. Nooit meer, geef me maar terug een Miele.
Whirlpool vaatwasser
“Prima”
Door Niels op maandag 22 mrt 2021
Alles (afzuigkap) van whirlpool, apparaten bevallen prima!
Whirlpool afzuigkap
“Motor afzuigkap kapot”
Door A van der Meulen op dinsdag 16 mrt 2021
De afzuigkap heeft het na 3 jaar begeven. Hij doet het 20 minuten op stand 1 hoger gaat niet. Vervolgens gaat ie na een half uur weer spontaan op stand 1 aan. De monteur is na 2 weken langs geweest en kon hem niet maken. Hij zou een nieuwe motor bestellen maar na de eerste melding hebben na 10 weken nog geen oplossing van het probleem. Dit ondanks wekelijks aan de telefoon hangen met Whirlpool.
Whirlpool afzuigkap
“Kookplaat niet meer te gebruiken”
Door lodewyckx op zondag 14 mrt 2021
"Foutmelding F12" 1 seconde een pan op de kookplaat gezet die niet geschikt was voor inductie waarna foutmelding F12. Deze code gaat er niet meer uit en de kookpit is niet meer te gebruiken. Ook nadat netspanning eraf was blijft de code terugkomen en de pit onbruikbaar. Ook reset helpt niet. Dit is een fout in de electronica maar Whirlpool vindt dat het mijn fout is. Kosten voor een monteur Euro 179,--.
Whirlpool kookplaat
“Wasdroger stuk”
Door Diana op dinsdag 9 mrt 2021
Ik heb nog nooit zo n slecht bedrijf meegemaakt. Na 6 weken ging mijn droger stuk. Dit was in december. Nu in maart heb ik drie keer vrij genomen van mijn werk en is mijn droger nog steeds stuk. Twee keer is er niemand op komen dagen en een keer kon de monteur de droger niet maken. Inmiddels had ik een afspraak voor 16 maart. Helaas kreeg ik net een sms dat ze toch maar de 11e kwamen. Telefonisch heb ik ze medegedeeld dat ik niet zomaar over twee dagen vrij kon krijgen. Helaas kon er geen nieuwe afspraak gemaakt worden. In totaal heb ik dus 4 keer vrij genomen en nog steeds geen droger die het doet. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Hele slechte zaak. Ik koop nooit meer iets van Whirlpool.
Whirlpool wasdroger
“Totaal niet happy”
Door E.J Ribbels op zondag 21 feb 2021
we hebben sinds juni nieuwe keuken met Whirlpool inductie en ik was vlees aan het braden en heb hem daarna 1,5 laten sudderen en toen ik klaar was en ik wou de inductie schoonmaken zag ik in de hoek achter een scheur in het glas ik weet niet wat de oorzaak is en er is niks op gevallen ik heb aan die kant alleen een koffieapparaat en waterkoker staan verder niks en nu willen ze het niet vervangen omdat dat niet onder de garantie valt nou dat vind ik grofweg schandalig .

Aanvulling ontvangen 9 maart 2021: Om nu al te zeggen ik vind deze inductie van ons bar slecht. De gehele keuken bij keukenkampioen gekocht en ik ga hun ook op hun rechten wijzen en schakel de rechtsbijstand in want wat die monteur zeg dat in onzorgvuldig de pan geplaatst heb of te wild dat kan er bij mij niet in echt schandalig en moet het bij mijn verzekering informeren dat ding hebben we nog maar vanaf juni we hebben volluit betaald. Echt slechte service ik koop dat daar nooit van mijn leven geen keuken weer. Ook hun verhaal dat er volgens hun wat op gevallen is nou sorry echt ik ben niet HAPPY!
Whirlpool kookplaat
“Super goed”
Door Hans op zondag 21 feb 2021
Hierbij de lijst van apparatuur dat we hebben gekocht. Vaatwasser whirlpool WIC 3C26 Alle apparaten bevallen super goed. we zijn er erg blij mee.
Whirlpool vaatwasser
“Kunststof afwerking kapot”
Door Vera op vrijdag 19 feb 2021
Deze koelkast werkt goed maar interne onderdelen zijn van minderwaardig kunststof. Al na 1 maand was bij ons 1 van de groente lades in de koelkast kapot en al snel volgde de andere. De koelkast hebben we nu een jaar en koelen en vriezen gaan prima maar ook de kunststof afwerking van de glasplaten begint al te scheuren. Whirlpool geeft geen garantie op deze onderdelen dus voor ons een reden om een volgende x niet meer voor dit merk te kiezen
Whirlpool koelkast
“Prima”
Door Bert-Jan op donderdag 18 feb 2021
De apparatuur in onze keuken is van het merk Whirlpool. Betreft onder meer de afzuigkap. Tot op heden bevalt de apparatuur ons prima.
Whirlpool afzuigkap
“Nooit meer Whirlpool”
Door J.E. Laseur op maandag 11 jan 2021
WAARSCHUWING: koop geen whirlpool! kapot, nog steeds niet gerepareerd. SERVICE van whirlpool is zeer slecht, komen hun afspraken niet na, laten niets van zich horen, hoe vaak je ook belt of mailt. (Whirlpool was vroeger een top-merk, nu zeer slecht)
Nooit meer Whirlpool.
Whirlpool magnetron
“Goed”
Door Emmy op zondag 10 jan 2021
Vaatwasser: Whilpool - WIC 3C26 - deze bevalt goed
Whirlpool vaatwasser
“Werkt goed maar lawaaiig”
Door Emmy op zondag 10 jan 2021
Afzuigkap: Whirlpool AKR 559/3 IX (vergelijkbaar met AKR 559 2 / IX) - deze zuigt goed af, geluidsniveau valt tegen, ook op stand 1 maakt deze redelijk veel leven
Whirlpool afzuigkap
“Niet handig”
Door Albert op donderdag 7 jan 2021
We hadden een whirlpool gaskookplaat niet handig dat spaar brandertje zit aan voorkant kookplaat
Whirlpool kookplaat
“Ik raad iedereen whirlpool af”
Door S.Boot op donderdag 7 jan 2021
Onze koelkast was bij aankomst al stuk. De monteur heeft het moeten lassen. Ik vroeg om een nieuwe en kreeg één of andere onzin te horen dat het een stevigere koelkast is omdat het nu helemaal gecheckt en gemaakt is. Zeer lang verhaal in 't kort, koelkast heeft het nooit goed gedaan en whirlpool (naam verdient geen hoofdletter) heeft het zolang gerekt met het sturen van monteurs totdat de garantie verlopen was. We konden een nieuwe koelkast krijgen daarna tegen betaling. Klantenservice is onbereikbaar en wanneer je ze te pakken krijgt zeer onbeschoft! Ik raad iedereen whirlpool af. In mijn netwerk (vrienden, familie en collega's) heb ik soortgelijke verhalen gehoord.
Whirlpool koelkast
“Niets verkeerd”
Door Dianne op maandag 28 dec 2020
We hebben alle 5 apparaten van Whirlpool. Ervaring : koelkast heeft geen mankementen
Whirlpool koelkast
“Feedback”
Door Dianne op maandag 28 dec 2020
We hebben alle 5 apparaten van Whirlpool. Ervaring : inductiekookplaat: hiervoor heb ik gebeld omdat onder de plaat een kras was te zien. Deze verdween spontaan.
Whirlpool kookplaat
“Lastig in bediening”
Door Dianne op maandag 28 dec 2020
We hebben alle 5 apparaten van Whirlpool. Ervaring : combi oven: deed het niet na installatie, daarnaast was het een missie om de juiste orders te geven
Whirlpool oven
“Kortsluiting gehad”
Door Dianne op maandag 28 dec 2020
We hebben alle 5 apparaten van Whirlpool. Ervaring : vaatwasser heeft kortsluiting veroorzaakt doordat deze water lekte, deze is gerepareerd.
Whirlpool vaatwasser
“Goed tot nu toe”
Door peter op maandag 28 dec 2020
De apparaten zijn tot op heden goed alles (vriezer) van whirlpool
Whirlpool vriezer
“Goed”
Door Marga op zondag 13 dec 2020
De koelkast is van whirlpool deze functioneert goed
Whirlpool koelkast
“Goed aangeschreven”
Door Toinny op zondag 6 dec 2020
Whirlpool voor koelkast. Goed aangeschreven en mooi design.
Whirlpool koelkast
“Schande Whirlpool”
Door van Berkum op donderdag 19 nov 2020
Bijna een maand op een monteur moeten wachten voor reparatie van onze vaatwasser. hij zou vandaag tussen 11.00-14.00 uur komen. Om 09.00 uur een melding dat hij ziek is. Afspraak naar over een maand verschoven! Toch belachelijk om 2 maanden op een reparatie te moeten wachten. Speciaal daarvoor een verzekering van 179E afgesloten. Zo gaat de garantietermijn lekker snel voorbij! Schande Whirlpool!
Whirlpool vaatwasser
“Niet meer doen”
Door Carlo op maandag 2 nov 2020
Alle apparatuur is van Whirlpool ( afzuigkap ). Over het algemeen bevallen de apparaten niet. Afzuigkap is wel prima. Ik neem van mijn leven niets meer van whirlpool denk ik.
Whirlpool afzuigkap
“Niet meer doen”
Door Carlo op maandag 2 nov 2020
Alle apparatuur is van Whirlpool ( combi-oven ). Over het algemeen bevallen de apparaten niet. Combi-oven maakt best wel veel geluid. Ik neem van mijn leven niets meer van whirlpool denk ik.
Whirlpool oven
“Verschrikkelijk ingedeeld”
Door Carlo op maandag 2 nov 2020
Alle apparatuur is van Whirlpool ( gaskookplaat ). Over het algemeen bevallen de apparaten niet. Kookplaat heeft verschrikkelijke indeling ( waardoor je nooit meer dan 3 pannen op een 5 pits gasstel krijgt ) en 1 pit ontsteekt lastig. Ik neem van mijn leven niets meer van whirlpool denk ik.
Whirlpool kookplaat
“Geen succes”
Door Lies op zaterdag 31 okt 2020
Ik heb een afzuigkap zonder afvoer van Wihrpool. Deze maakt op stand 1 zoveel lawaai dat ik het niet gebruik. Dus allemaal geen succes. Ik hoop dat er voor de apparaten toch binnenkort een oplossing is.
Whirlpool afzuigkap
“Naar behoren”
Door Johan op donderdag 22 okt 2020
Alles van het merk Whirlpool oa oven en tot nu toe werken ze naar behoren
Whirlpool oven
“Defecten”
Door Ton Roos op vrijdag 25 sep 2020
Na defect aan mijn koelkast binnen de garantie moest ik bijna een maand wachten op een reparatieafspraak. Vanmorgen tussen 9 en 12 zou de monteur komen. Mijn afspraken voor vanmorgen afgezegd, maar geen monteur, geen bericht. Klantenservice gebeld: Meneer hij zal vandaag nog wel komen, u staat op de planning. Helaas moet ik nu weg voor afspraken, kan ik een andere afspraak maken? Nee, dat kan niet, eerst moet de monteur voor niets aan de deur komen, dan moet de opdracht vrij worden gegeven en kunt u een nieuwe afspraak maken, maar dan is het wel buiten de garantietermijn. Moet ik nu weer een maand wachten?
Whirlpool koelkast
“Tevreden”
Door Me op woensdag 16 sep 2020
Ik heb alleen afzuigkap gekocht dat is merk van Whirlpool. we zijn daarmee tevreden.
Whirlpool afzuigkap
“Niet kopen”
Door Ramon op maandag 14 sep 2020
4 jaar oude vaatwasser die altijd al matig werkte maar altijd genoegen mee namen, totdat hij helemaal niet meer werkte en lekkage aan onze vloer veroorzaakt heeft. Ruim een maand moeten wachten op een monteur, kon geen oorzaak van de waterschade vinden maar heeft het apparaat wel weer aan de praat gekregen. 3 dagen erna deed het zelfde probleem zich weer voor en na een halve dag proberen om überhaupt contact te krijgen met de klantenservice, krijg je dan te horen dat het weer ruim een maand gaat duren voordat er een monteur kan langskomen. Op deze manier kan je natuurlijk makkelijk 6 maanden garantie geven en een reparatie. Mijn advies, koop nooit een whirlpool vaatwasser. De service is nóg beroerder dan het product zelf.
Whirlpool vaatwasser
“Prima”
Door Connie op woensdag 9 sep 2020
Kookplaat Whirlpool type nummer niet bekend was al ingebouwd voor dat genoteerd kan worden bevalt prima
Whirlpool kookplaat
“Kookplaat reageert niet op inductiepannen”
Door KV op woensdag 26 aug 2020
Wij hebben 8 maanden geleden onze keuken gekocht. Onze kookplaat werkt totaal niet naar behoren, zou een inductiekookplaat moeten zijn, maar een enkele inductiepan is maar geschikt. Afgelopen 3 maanden meerdere malen contact opgenomen en werd ons beloofd met een oplossing te komen, nu hebben we nooit meer iets gehoord.
Whirlpool kookplaat
“Geen whirlpool meer”
Door Kim op woensdag 12 aug 2020
Hele slechte ervaring met Whirlpool. Ze lossen echt niets op. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. We zijn nu al weken met een storing bezig en er veranderd helemaal niets. We blijven dagelijks bellen, maar met een oplossing komen ze niet. Het apparaat is nog steeds stuk en nadat de monteur is geweest die het niet kon oplossen zijn de problemen alleen maar erger geworden. Nooit meer whirlpool!
Whirlpool vaatwasser
“Foutmelding”
Door Babette op vrijdag 24 jul 2020
1 seconde een pan op de kookplaat gezet die niet geschikt was voor inductie waarna foutmelding F12. Deze code gaat er niet meer uit en de kookpit is niet meer te gebruiken. Ook nadat netspanning eraf was blijft de code terugkomen en de pit onbruikbaar. Ook reset helpt niet. Dit is een fout in de electronica maar Whirlpool vindt dat het mijn fout is. Kosten voor een monteur Euro 179,--.i
Whirlpool kookplaat
“Prima”
Door Els op zondag 19 jul 2020
We hebben voor Whirlpool gekozen: afzuigkap (AKR648IX) is prima
Whirlpool afzuigkap
“Geen aanrader maar doet het”
Door Els op zondag 19 jul 2020
We hebben voor Whirlpool gekozen: oven (AMW505IX) is onduidelijk hoe die precies werkt zou ik niemand aanraden maar voldoet gebruik ik weinig.
Whirlpool magnetron
“Van de markt halen”
Door Els op zondag 19 jul 2020
We hebben voor Whirlpool gekozen: inductiekookplaat (ACM918BA) zou ik van de markt halen je kan soms je vingers branden aan de bedieningsknopjes en de plaat blijft heel lang warm we waren al inductie gewend dus kunnen dit vergelijken met andere apparatuur , we zouden het liefst deze weg doen maar de kosten houden ons nog tegen. Niemand neemt de moeite om de apparatuur uit te leggen ook niet als je er om vraagt.
Whirlpool kookplaat
“Duimpje omhoog”
Door Ted op vrijdag 26 jun 2020
Wij hebben alle apparaten van Whirlpool genomen ivm 5 jarige garantie voorwaarden. Dus ook afzuigkap. De apparaten bevallen duimpje omhoog.
Whirlpool afzuigkap
“Vriezer mag groter”
Door Corry op woensdag 17 jun 2020
Combi Koel /vries Whirlpool (ART6600). Wij zijn heel tevreden over deze apparaten alleen de vriezer is wat aan de kleine kant maar als dat alles is. De keuze hebben we van de keukens die we hiervoor gekocht hadden. Nooit geen problemen gehad.
Whirlpool koelkast
“Slechte service”
Door P.havinga op zondag 24 mei 2020
De service is bar slecht en je wordt aan het lijntje gehouden. De monteur komt na 3 weken zonder onderdelen aan de deur,terwijl de lekkage heel duidelijk was met foto's erbij. Op dag 9 na bezoek maar weer eens gebeld met de servicelijn. Na 9 dagen gaan ze nog een keer het onderdeel bestellen welk vlgns de monteur aan huis na 3a4 dagen in huis zou zijn. Vlgns whirlpool levertijd 5 tot 10 dagen. Alles voor garantie. En wij hebben bijna € 1400 schade. Totaal incl. wachttijd op de monteur zijn wij dan bijna 2maanden verder. Nooit meer whirlpool.
Whirlpool vaatwasser
“Functioneert”
Door Ad op maandag 11 mei 2020
Afzuigkap whrilpool met een breedte van 120cm doet gewoon wat een afzuigkap moet doen.
Whirlpool afzuigkap
“Reparatie duurt te lang”
Door Lilian Lindhout op woensdag 15 apr 2020
Mijn oven gaf een storing aan. Na ruim 2 weken kwam er een monteur die zij dat er een onderdeel besteld moest worden. 3 weken later kreeg ik een telefoontje dat dat onderdeel niet meer leverbaar was en dat de oven niet gerepareerd kon worden. Ik zou een voorstel ontvangen voor een nieuwe oven. Na diverse keren bellen kreeg ik na meer dan 2 weken eindelijk een voorstel. Direct geaccepteerd. Zit nu al weer weken te wachten op bericht wanneer ze die nou eindelijk kunne komen plaatsen. En maar bellen en maar bellen. Nu 2,5 maand verder en nog steeds geen oven. Wat een waardeloze service!
Whirlpool oven
“Goed”
Door Mario op maandag 6 apr 2020
Magnetron Whirlpool AMW9605IX bevalt goed.
Whirlpool magnetron
“Service is aanfluiting”
Door Karla Hindriksen op dinsdag 3 mrt 2020
Service een aanfluiting. Weken met een koelkast gezeten die vriest. 2 bezoeken gehad van monteurs. 1 komt vd thermostaat maar weet niet of hij er 1 bij zich heeft. Vervangen. Nog steeds het zelfde. 3 weken laten komt er weer iemand een diagnose stellen. Volgens mij een duidelijk zaak vanaf dag 1. Uiteindelijk nwe koelkast geplaats, om 7 uur 's ochtend door een transportbedrijf, jongens hebben het uiteindelijk voor elkaar gekregen, boormachine bij zich zonder boortjes, accu leeg. Etc etc. Nooit meer wirlpool. Organisatie van niks/ monteurs oke.
Whirlpool koelkast
“Niet acceptabel”
Door Buik op zondag 23 feb 2020
Bij toeval ontdekt dat er een productie fout in één van de onderdelen zit (onzichtbare lekkage). Moet 3,5 weken wachten op reparatie . Onacceptabel. !!!!

Aanvulling ontvangen 24 februari 2020: Apparaat is op een maand na 2 jaar.
Whirlpool vaatwasser
“Prima”
Door Hans op donderdag 20 feb 2020
Wij hebben alles van Whirlpool: oven. Dit bevalt allemaal prima!
Whirlpool oven
“Waardeloos”
Door Muller op donderdag 20 feb 2020
Wat een slecht bedrijf en waardeloze service. 4 jaar een koelkast,11 bezoeken en nog niet in orde. Bij elk bezoek hebben ze geen onderdelen bij. Je zit dus na jaren nog steeds met een waardeloze koelkast en het maakt ze niets uit. Een advies: koop geen whirlpool.
Whirlpool koelkast
“Bevalt echt goed”
Door Ingrid op dinsdag 4 feb 2020
Alle apparaten zijn van het merk Whirlpool, deze apparaten zaten al in de keuken omdat wij voor een showroom model hebben gekozen. Deze apparaten bevallen erg goed. Ook in onze vorige keuken was alles van whirlpool. Betreft inbouw afzuigkap.
Whirlpool afzuigkap
“Zeer tevreden”
Door Junior op donderdag 30 jan 2020
Ik heb gekozen voor alle apparaten van Whirlpool. Ik moet eerlijk bekennen dat ik over de apparaten zeer tevreden ben! Betreft AKR 558/3 XS
Whirlpool afzuigkap
“Goedkoop is duurkoop”
Door Maikel op donderdag 30 jan 2020
Wij hebben voor de afzuigkap Whirlpool en overigens is dat ook niet aan te raden (ik lijk een behoorlijke zeurklant zo). Voor alle apparaten van whirlpool hebben wij al een monteur over de vloer moeten laten komen en ook zijn wij "opgelicht" wat betreft de garantie en kosten die hiervoor vergoed zouden moeten worden. Goedkoop is duurkoop is hierbij de slogan vermoed ik.
Whirlpool afzuigkap
“Naar behoren”
Door Brad op vrijdag 10 jan 2020
Wij hebben alle keuken apparatuur van whirlpool, koelkast. Alles werkt naar behoren ,wij zijn er tevreden mee
Whirlpool koelkast
“Prima”
Door Kops op zondag 5 jan 2020
De apparatuur van onze keuken is bij de afzuigkap van Wirlpool. Deze apparatuur zat bij de keuken die wij zo gekocht hebben. Deze apparatuur voldoen aan onze wensen en bevallen prima.
Whirlpool afzuigkap
“Mooi apparaat maar iets lawaaiig”
Door Foka op donderdag 2 jan 2020
Wij hebben bij onze nieuwe keuken gekozen voor wandafzuigkap Whirlpool AKR558/31X. De afzuigkap ziet er mooi uit en werkt prima, maar mocht wat mij betreft wel iets minder lawaai maken. Ook op de laagste stand (die ik het meest gebruik) vind ik hem redelijk luid. Ik was 29 jaar lang een afzuigkap gewend die veel minder lawaai maakte. De afzuigkap heeft wel twee led-lampen, hetgeen goed licht geeft op de kookplaat.
Whirlpool afzuigkap
“Prima”
Door Marja op woensdag 18 dec 2019
Afzuigkap is van Whirpool. Dat bevalt goed. Het werkt allemaal prima.
Whirlpool afzuigkap
“Probleempje met tiptoetsen”
Door Marja op woensdag 18 dec 2019
Kookplaat is van Whirpool. Dat bevalt goed. De tiptoetsen van de kookplaten willen weleens weigeren maar verder werkt het allemaal prima.
Whirlpool kookplaat
“”
Door Sarah op woensdag 11 dec 2019
De afzuigkap in mijn keuken is van whirlpool, en bevalt tot nu toe goed.
Whirlpool afzuigkap
“Pitten werken niet”
Door Benne de Jong op donderdag 21 nov 2019
We hebben in onze Chalet op Ameland een kookplaat van Whirlpool en we krijgen slechts een pit aan. De andere 3 met geen mogelijkheid. Wie weet waar dit aan kan liggen ? Het product is slechts 3 jaar oud.
Whirlpool kookplaat
“Positief”
Door Ludwig op vrijdag 11 okt 2019
Dag ik heb alles van Whirlpool genomen ipv de standaard aangeboden apparatuur. De ervaring hiermee is tot op heden positief, de combi oven is onlangs voorzien van een nieuwe hoofdknop en veer-installatie. Geheel binnen de garantie dus vandaar de keuze voor Whirlpool. Moet je bij Beko niet proberen...
Whirlpool oven
“Rotding”
Door ad op donderdag 19 sep 2019
mijn ervaring ik was vroeger bij mijn oude werkgever , controleur - reparateur van deze drogers, het eerste wat opvalt 1 - het lang draaien. soms zes uur of langer !!!, elke keer al de lucht fitter vol zit staat deze in storting ( 8 ) keer . eerste reparatie was de riem versleten . nu de waaier het ergste is dat het niet warm wordt daar het lang draaien, ik zal deze merk niet meer kopen ( ROT DING ) waardeloos. Is de AWZ 7460
Whirlpool wasmachine
“Goed”
Door Fred op woensdag 18 sep 2019
De koelkast is van Wirlpool en bevalt goed.
Whirlpool koelkast
“Bevalt niet”
Door Sophia op dinsdag 10 sep 2019
We hebben een vaatwasser van wirhlpool. Vaatwasser bevalt niet zo.
Whirlpool vaatwasser
“Goed maar kan beter”
Door Pot op maandag 2 sep 2019
De afzuigkap is van whirlpool. Het bevalt erg goed. Maarde boekjes van de gebruiks aanwijzingen mogen wel iets uit gebreider en duidelijker. En het doorgeven van de nummers voor de garantie bewijzen vond Ik een probleem. Maar ik heb het zelf opgelost door er foto s van te maken en toen kon ik de nummers zien. Want die stickers zitten op lastige plekken
Whirlpool afzuigkap
“Uitstekend”
Door Rene op dinsdag 27 aug 2019
Ik heb alle apparatuur van Whirlpool: ACM 802/NE (inductiekookplaat) – werkt uitstekend
Whirlpool kookplaat
“Prima”
Door Rene op dinsdag 27 aug 2019
Ik heb alle apparatuur van Whirlpool: WIE 2B19 (vaatwasser) – werkt prima
Whirlpool vaatwasser
“Wat lawaaiig”
Door Rene op dinsdag 27 aug 2019
Ik heb alle apparatuur van Whirlpool: AKR 558/3 IX (afzuigkap) – werkt goed, maakt wel redelijk wat geluid
Whirlpool afzuigkap
“Goed”
Door Ria op zondag 25 aug 2019
De vaatwasser bevalt tot nu toe goed.
Whirlpool vaatwasser
“Erg blij ermee”
Door Hubert op maandag 12 aug 2019
De volgende apparatuur heb ik in de keuken: Whirlpool ACM928/BA solo inductieplaat. De keuken heb ik sinds 29 mei en alles functioneert nog naar behoren! Erg blij mee.
Whirlpool kookplaat
“Bevalt goed”
Door Nellie op maandag 12 aug 2019
We hebben gekocht koelkast van Wirlpool, modeltype ARG855/1GBL. De apparaten bevallen t.n.t. goed maar we hebben nog lang niet alle mogelijke functies uitgeprobeerd.
Whirlpool koelkast
“Knopjes reageren wisselend”
Door Nellie op maandag 12 aug 2019
We hebben gekocht inductiekookplaat van Wirlpool, modeltypeACM1032/BA. De apparaten bevallen t.n.t. goed maar we hebben nog lang niet alle mogelijke functies uitgeprobeerd. Wat betreft de inductiekookplaat is het soms wel lastig om precies de juiste druk uit te oefenen met je vinger op de zone waarop je iets wilt instellen. Soms reageert het heel traag en soms juist weer te snel. Daar moeten we nog wat aan wennen maar een probleem is het niet.
Whirlpool kookplaat
“Naar behoren”
Door Pieter op donderdag 8 aug 2019
We hebben Wirhlpool afzuigkap gekozen met een goede prijs/kwalitietsverhouding op advies van de verkoper. Ze werken de 1 e maand naar behoren.
Whirlpool afzuigkap
“Slecht”
Door Havana op donderdag 1 aug 2019
Ik heb gekozen voor een whirlpool afzuigkap maar ben er totaal niet tevreden over.
Whirlpool afzuigkap
“Niet acceptabel”
Door Hermen Kamp op maandag 29 jul 2019
De fan van de kookplaat maakt een heel vervelend geluid wanneer de plaat wordt aangezet met een pan erop. Het geluid wordt veroorzaakt door de ventilator en veranderd wanneer je lichtjes op de kap drukt aan de onderkant. De Fan is door de monteur van Whirlpool al vervangen, zonder enig effect. Ik vind het geluid niet acceptabel. Denk er zelfs over om een nieuwe te kopen van een ander merk. (2 weken oud).
Whirlpool kookplaat
“Prima”
Door Rabia op zondag 16 jun 2019
Ik heb voor alle apparaten (afzuigkap) het merk Whirlpool gekozen. De apparaten bevallen prima.
Whirlpool afzuigkap
“Wennen aan inductieplaat”
Door Michael op maandag 3 jun 2019
Whirlpool inductieplaat, is goed. Wel erg wennen als je gas gewend bent.
Whirlpool kookplaat
“Functioneert maar veel herrie”
Door Michael op maandag 3 jun 2019
Whirlpool recirculatiekap, functioneert goed maar wat een bak herrie produceert deze. Bovendien is het kanaal op de kap dusdanig dun van materiaal dat deze fibreert.
Whirlpool afzuigkap
“Heel goed”
Door Ferry op zondag 2 jun 2019
Het gaat om het volgende apparaat: Whirlpool multifunctionele oven (AKZ96220IX). De apparaten bevallen allemaal heel goed.
Whirlpool oven
“Whirlpool magnetron oven kapot”
Door Leon op maandag 13 mei 2019
Nu na ruim twee jaar mijn whirlpool magnetron / oven kapot dus gebeld en ja u hebt vijf jaar garantie waarvan drie jaar extra is omdat al mijn apparaten van whirlpool zijn maar wat schetst mijn verbazing ik moet voorrij kosten betalen en wel zestig euro voor een monteur die hier twaalf kilometer voor moet rijden terwijl de oven ook nog eens kapot was door ondeugdelijk materiaal en de winkel zegt dan dat staat in de voorwaarden, maar vertel dat dan ook als je de keuken komt kopen, als je dit prima service noemt nou dan weet ik het niet meer, volgens mij weten ze daar niet eens wat service is.
Whirlpool oven
“Goed maar rumoerig”
Door P.H. op zaterdag 20 apr 2019
Afzuigkap en verdere apparatuur is allemaal van Whirlpool 6th sense, voldoet goed en ziet er mooi uit maar ik vind ze redelijk rumoerig.
Whirlpool afzuigkap
“Zeer tevreden”
Door Gea op zaterdag 13 apr 2019
Wij hebben gekozen voor een Whirlpool oven AKP744IX. We zijn zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit verhouding, heel gebruiksvriendelijk.
Whirlpool oven
“Op zich goed”
Door Katja op vrijdag 12 apr 2019
Vaatwasser wirlpool. De monteur had bij installeren het niet aangesloten. Moest de monteur komen. Nu werkt alles goed.
Whirlpool vaatwasser
“Muisstil”
Door Henk op woensdag 6 feb 2019
Whirlpool WIC3C26 vaatwasser. Wij hebben geen klachten. Positief bericht de vaatwasser is muis stil TOP.
Whirlpool vaatwasser
“Geen klachten”
Door Henk op woensdag 6 feb 2019
Whirlpool AMW9605/IX magnetron. Wij hebben geen klachten.
Whirlpool magnetron
“Goed”
Door Ben op vrijdag 11 jan 2019
Wij hebben gekozen voor de koelkast van Whirlpool. De apparaten doen het goed
Whirlpool koelkast
“Zeer tevreden”
Door Linda op woensdag 9 jan 2019
Dit zijn onze apparaten: vaatwasser (DWL-DEA701-B Whirlpool). De keuze hiervoor is op advies van de verkoper, omdat hij goede recensies heeft gekregen van andere klanten. Mijn enige voorwaarde was een besteklade in de vaatwasser, dit bevalt heel goed. Vooralsnog zijn we zeer tevreden!
Whirlpool vaatwasser
“Bevalt prima”
Door Jeannette op maandag 31 dec 2018
Whirlpool afzuigkap. Het bevalt tot nu toe allemaal prima !
Whirlpool afzuigkap
“Te veel water”
Door Jos op woensdag 21 nov 2018
Halfhoge Whirlpool grijze koelvriescombinatie voor in de keuken. Niet tevreden. Ijsvorming aan de achterkant van het koeldeel, koelt achter veel harder dan voor. Ook in het vriesdeel behoorlijk veel ijsvorming. Heb twee doekjes naast de koelkast hangen om dagelijks het water dat onder in de bak belandt eruit te deppen. Als je de groentela eruit trekt dan komt het water uit de koelkast zetten. Het is uiteindelijk wel bruikbaar als koelkast maar kwalificeer het als een miskoop.
Whirlpool koelkast
“Goed”
Door Linda op donderdag 1 nov 2018
Ik heb een wirrlpool afzuigkap en bevalt goed.
Whirlpool afzuigkap
“Jammer”
Door Erik Mohlmann op zondag 21 okt 2018
Wij hebben de droger nu ongeveer 1 jaar in gebruik. In eerste instantie goed apparaat maar toch na verloop van tijd zijn er diverse problemen. Lange droog cyclus 3 uur de tijd wordt wel aangepast maar de was wordt niet droog ook niet als je het programma nogmaals start. Bodem filter is makkelijk schoon te maken maar er gaat teveel stof langs waardoor de condensor vervuild en die is slecht schoon te maken ook niet met de stofzuiger. Heel jammer. Erik
Whirlpool wasdroger
“Spijt van”
Door Y.S. op maandag 1 okt 2018
We hebben advies gekregen om alle apparaten van het merk Whirlpool te kopen en we hebben dit advies gevolgd. Ik heb daar echt spijt van. De apparaten zijn van minder kwaliteit. Afzuigkap
Whirlpool afzuigkap
“Heel veel lawaai”
Door Y.S. op maandag 1 okt 2018
We hebben advies gekregen om alle apparaten van het merk Whirlpool te kopen en we hebben dit advies gevolgd. Ik heb daar echt spijt van. De vaatwasser maakt zo veel lawaai dat zelfs de buren kunnen het horen.
Whirlpool vaatwasser
“Makkelijk te bedienen”
Door Wesley op vrijdag 20 jul 2018
Hierbij de gegevens van mijn keuken apparatuur. Kookplaat: whirlpool gaskookplaat. Apparaten zijn makkelijk te bedienen en stil.
Whirlpool kookplaat
“Lawaaiig”
Door Els op donderdag 19 jul 2018
Bij de aankoop van onze inbouw koelkast (niet zelf uitgekozen) hebben wij uitdrukkelijk gevraagd of deze geluidsvrij zou zijn. Dat is door twee verkopers voor 99,9% bevestigd. Bij levering/plaatsing blijkt echter dat hij toch (in mijn oren) flink geluid maakt. Monteurs van de winkel en van Whirlpool langs geweest. Beide monteurs hebben uitgelegd dat dit normaal is en dat er GEEN geluidloze koelkasten meer bestaan. Hun antwoord is: koelkasten maken nu eenmaal geluid. Zijn hier niet zo blij mee. Motor maakt te veel lawaai.
Whirlpool koelkast
“Eenvoudig en betrouwbaar”
Door Henk op dinsdag 3 jul 2018
Alle apparaten zijn van Whirlpool. Inductie kookplaat. Deze bevallen goed, zijn eenvoudig in gebruik en (tot nu toe) betrouwbaar.
Whirlpool kookplaat
“Goed”
Door Lotte op dinsdag 3 jul 2018
De combi-oven is van Whirlpool. In principe bevallen alle apparaten erg goed. De oven werkt goed. Blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
Whirlpool oven
“Goed maar maakt soms tikkend geluid”
Door Lotte op dinsdag 3 jul 2018
De kookplaat is van Whirlpool. In principe bevallen alle apparaten erg goed. Als ik nadelen zou moeten opnoemen: de kookplaat maakt bij het opwarmen soms een tikkend geluid. Desondanks blij met de apparaten en hoe ze eruit zien in de keuken!
Whirlpool kookplaat
“Prima”
Door Yvonne op woensdag 27 jun 2018
Wij hebben de oven van het merk Whirlpool. De apparaten bevallen prima en alles is naar wens. De oven die wij hadden bestelt was niet leverbaar en wij kregen daarvoor in de plaats een andere oven die een ronddraaiend bord heeft, juist wat wij niet (meer) wilden, helaas is daar niet goed naar geluisterd en/of is het niet genoteerd. Al met al is het een prima oven, maar wij als klant geven niet voor niets onze wensen door. Al met al een tevreden klant.
Whirlpool oven
“Bevalt maar was niet onze keuze”
Door Alfred op woensdag 13 jun 2018
Wij hebben een Whirlpool vrieskast AFB 900 ook deze bevalt ons, maar was niet onze eerste keuze. In onze Piet Zwart keuken past slechts een beperkt aantal typen apparatuur, en dat is wel een nadeel.
Whirlpool vriezer
“Bevalt goed”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
We hebben alle apparatuur van Whirlpool. De oven bevalt zeer goed.
Whirlpool oven
“Niet voldoende”
Door Mathias op donderdag 17 mei 2018
We hebben alle apparatuur van Whirlpool. De apparaten bevallen zeer goed, echter is de vaatwasser in mijn optiek niet voldoende. De vaat is nogal nat na een programma en dat valt mij tegen.
Whirlpool vaatwasser
“Niet goed”
Door I.W. op vrijdag 27 apr 2018
Oven. Whirlpool apparatuur is niet goed. Slecht bedieningsgemak. Zeer slechte klantenservice bij Whirlpool. Moeilijk bereikbaar.
Whirlpool oven
“4 keer defect”
Door Ruud op vrijdag 27 apr 2018
De verkoop en de installatie verliepen netjes. Echter toen er een apparaat binnen de toegezegde garantietijd defect raakte werd niet thuisgegeven. We hadden onze apparaten moeten registreren, wat ons helaas bij de verkoop nooit aangegeven is. De vaatwasser van Whirlpool nog 3 maal defect geraakt en heeft ons inmiddels €350 gekost.
Whirlpool vaatwasser
“Prima”
Door Jeff op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben alles van whirlpool. Kookplaat. Apparaten bevallen prima
Whirlpool kookplaat
“Super”
Door Maxima op maandag 16 apr 2018
We hebben allemaal wirlpool apparaten. Onder meer een oven. Super blij mee.
Whirlpool oven
“Minput”
Door Virgil op maandag 16 apr 2018
Minpunt is dat 2 jaar na aankoop van de keuken iets afbrak van het deurtje van de Whirlpool oven waardoor de oven niet meer sluit. Ik zou 5 jaar garantie hebben maar dat was alleen blijkt nu dat als je je apparaten had geregistreerd wat nooit van tevoren was gemeld dus nu moet betalen voor de reparatie van een apparaat dat net 2 jaar oud is.
Whirlpool oven
“Prima”
Door Edwin op dinsdag 13 mrt 2018
We hebben een oven van Whirlpool. Op zich prima producten maar er zit geen gebruiksaanwijzing bij. Dat is dus niet handig.
Whirlpool oven
“Prima”
Door Jose op woensdag 14 feb 2018
Wij hebben de koelkast, afzuiger, kookplaat en vaatwasser van Whirlpool 6th sense. De apparatuur bevalt prima.
Whirlpool koelkast
“Lawaaiig”
Door Jose op woensdag 14 feb 2018
Wij hebben de koelkast, afzuiger, kookplaat en vaatwasser van Whirlpool 6th sense. De apparatuur bevalt prima, al maakt de vaatwasser wel veel geluid.
Whirlpool vaatwasser
“Uitstekend”
Door Herman op dinsdag 6 feb 2018
Al onze apparaten zijn van Whirlpool, onder meer de kookplaat. Ze bevallen alle uitstekend.
Whirlpool kookplaat
“Verlichting”
Door B.D. op woensdag 20 dec 2017
Wij hebben onze keuken gekocht in 2012 en geleverd gekregen in 2013. Onze keuken is vrij groot met een kookeiland en alle benodigde inbouw apparatuur, ingebouwde koffie machine, etc. allemaal van Whirlpool. Bij meer dan 4 apparaten wordt de garantie verlengd door whirlpool tot 5 jaar, als je de documenten per post instuurt (wat wij hebben gedaan, echter blijkt dit niet te zijn gegaan bij whirlpool en erkennen ze enkel onze afzuigkap (alles hebben wij met 1 enveloppe ingezonden dus dat is vreemd). Helaas ging de transformator van de afzuigkap verlichting snel kapot maar is deze al snel vervangen.
Whirlpool afzuigkap
“4 keer kapot gegaan”
Door B.D. op woensdag 20 dec 2017
Wij hebben onze keuken gekocht in 2012 en geleverd gekregen in 2013. Onze keuken is vrij groot met een kookeiland en alle benodigde inbouw apparatuur, ingebouwde koffie machine, etc. allemaal van Whirlpool. Bij meer dan 4 apparaten wordt de garantie verlengd door whirlpool tot 5 jaar, als je de documenten per post instuurt (wat wij hebben gedaan, echter blijkt dit niet te zijn gegaan bij whirlpool en erkennen ze enkel onze afzuigkap (alles hebben wij met 1 enveloppe ingezonden dus dat is vreemd). Onze vaatwasser is 4x kapot gegaan, het matrix met de niveau meter en dat was na twee jaar waarbij de garantie er volgens whirlpool niet meer was en ik dus zowel voorrij kosten als onderdelen en man-uren moest betalen (na een hoop gedoe, zijn de voorrij kosten iedere keer vervallen, echter blijft het veel geld op een dure keuken).
Whirlpool vaatwasser
“Uitstekend”
Door Paul op dinsdag 19 sep 2017
De combi-magnetron Whirlpool AMW505/IX (zelfde serie als AMW 507/IX) bevalt uitstekend! Super apparaat: makkelijk te bedienen, veel mogelijkheden, functioneert prima, goede resultaten. Zeer tevreden!
Whirlpool oven
“”
Door Paul op maandag 4 sep 2017
De machine doet het 100 % we zijn heel goed tevreden.
Whirlpool wasmachine
“Prima”
Door Fred op zondag 13 aug 2017
Wij hebben de Whirlpool koel/vries comb. type ART 459/A+/NF/1 gekocht en hij bevalt tot op heden prima,vind alleen de stevigheid van de diepvries laden wat aan de zwakke kant.
Whirlpool koelkast
Ervaringen die erg lijken op de 181 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.