Feedback
5,1

Frilec

Score uit 14 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
De keukenapparatuur met de naam Frilec wordt in Nederland in de handel gebracht door Domest Import-Export. Daarnaast heeft Domest ook het merk Exquisit onder haar hoede. Frilec omvat een compacte range aan keukenapparaten waaronder koelkasten, kookplaten, ovens en vaatwassers.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
3,3
Frilec koelkasten € 345 - € 1370
11 koelkasten, 6 ervaringen
0 ovens, 4 ervaringen
-
Frilec afzuigkappen € 269 - € 359
2 afzuigkappen
6,7
Frilec vaatwassers € 400 - € 583
2 vaatwassers, 3 ervaringen
-
Frilec vriezers € 409 - € 409
1 vriezers
-
Frilec wasdrogers € 399 - € 399
1 wasdrogers
0 wasdroogcombinaties
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren3 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster7 ervaringen
“De koelkast wordt te koud”
Door Evelien op woensdag 15 mei 2024
3 weken geleden een frilec koelkast gekocht de koelkast vries de van binnen in de koelkast blikjes drinken waren bevroren wij de winkel op gebeld en ze hebben de koelkast combinatie omgeruild de man zij dat dat normaal was dat er ijs af zetting aan de binnen kant van de koelkast nu staat er een nieuwe koel combinatie maar weer het zelfde probleem weer vriest hij van binnen staat nu 4 a 5 uurtjes aan wat moet ik nu doen maar weer naar de winkel bellen
Frilec koelkast
“Een top machine”
Door Anton op donderdag 13 jul 2023
Sinds kort een Frilec Frankfurt8514. een top machine !
Frilec vaatwasser
“Snel kapot”
Door Iwan op dinsdag 30 mei 2023
Het emaille raakte al binnen de tweede jaar los en na 4 jaren is de magnetron en oven kapot.
Frilec oven
“Tevreden”
Door H.A. op donderdag 23 dec 2021
Alle apparatuur is van leverancier Exquisit. Frilec vaatwasmachine Stuttgart 4510. Tot nu toe tevreden over de apparatuur.
Frilec vaatwasser
“Blij met Amerikaanse koelkast”
Door Alie op vrijdag 3 sep 2021
Wij hebben al 1,5 jaar een Amerikaanse koelkast met waterdispenser van Frilec. Hij werkt goed met no-frost, dus ontdooien hoeft niet meer. Heel veel ruimte en een groentelade met 0 graden waardoor m'n groentes en fruit veel langer vers blijven. Enige nadeel van no-frost is dat je producten goed af moet dekken anders dan trekt de koelkast het vocht er uit. Al met al heel blij en zeker voor de prijs die we hebben betaald!
Frilec koelkast
“Erg tevreden”
Door Jenny op zaterdag 21 aug 2021
Oven Frilec: Werkt super!
Frilec oven
“Lekkage”
Door van Timmeren op vrijdag 21 mei 2021
Hebben al 8 maand last van lekkage bij de deur, helaas krijg je dat de verkopende dealer (Wilka keukengroothandel bv) als de importeur (Domest import- Export bv) niet aan het verstand. Als reden schrijven ze dat de betreffende monteur ons niet kan bereiken, gek hè wij krijgen wel elke keer als ik klaag een reactie van hun krijg. Heb ze filmpjes en foto's gestuurd maar geen medewerking zelfs de koop ontbonden ook nog geen reactie gehad. Hebben een hele nieuwe keuken met inbouwapparatuur van Frilec apparaten aangeschaft.
Frilec vaatwasser
“Ijsvorming”
Door aleid op zondag 31 jan 2021
Het koelvak vriest zichzelf dicht, ik ben voortdurend bezig met ontdooien van die dikke blokken ijs op de achterwand.
Frilec koelkast
“Drie weken zonder werkende koelkast”
Door D van den Ouden op zaterdag 16 jan 2021
Begin 2018 een nieuwe keuken laten zetten met (op aanraden van de verkoper) een Frilec inbouw koelvriescombinatie. Al na een paar maanden ging de verlichting stuk. Werd onder garantie vervangen, maar dat duurde een paar maanden want ze hadden het onderdeel niet op voorraad. Oktober 2020 stopte de koelkast met koelen. 2 jaar en 9 maanden oud dus. De koelkast zou gerepareerd worden en we hoefden alleen 90 euro voorrijkosten te betalen. En zo geschiede, na twee weken welteverstaan want de monteurs hadden het druk. Monteur (aardige man) kon niks vinden en besloot de printplaat maar te vervangen, maar die had hij niet bij zich en moest besteld worden. Uiteindelijk drie weken zonder koelkast gezeten. Januari 2021: koelkast weer stuk, 3 maanden na de vorige reparatie, koelkast was nu 3 jaar oud.
We zijn er wel klaar mee. Nieuwe gekocht van een ander merk en naar de schroot met dat ding. Je hebt niks aan garantie als je drie weken geen koelkast hebt.
Frilec koelkast
“Miskoop”
Door Rob op woensdag 6 feb 2019
Mooie zuinige en voordelige koel/vriescombinatie. Helaas toch een miskoop, een lade in koelgedeelte loopt steeds vast en de lades in het vriesgedeelte zijn zo zwak van constructie dat al 2 maanden na aankoop de fronten loskomen. Hier gaan we niet lang plezier van hebben. Volgende keer weer Bosch of Miele, nooit meer Frilec dat is een Duits merk zonder de Duitse kwaliteit.
Frilec koelkast
“Bevalt goed”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter pastte dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Kookplaat: KÖLN904-IBS. Deze bevalt goed. 5 pitten, een slider voor het aantal vermogen. Voor die prijs zeer goed. Een klein minpuntje is misschien het geluid dat geproduceerd wordt, wanneer het apparaat op een wat hogere stand staat.
“Geforceerde keuze”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter paste dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Koelvriescombinatie: Frilec BERLIN278-4A++. Doet wat het moet doen. Is echter wel net iets te klein qua inhoud. Een van de lades schuift niet altijd goed terug. Er treed ijsvorming op (en condenseert weer) op de achterwand. Volgens de fabrikant hoort dit. Het liefst zouden wij deze willen inruilen voor een koelvriesombinatie met meer inhoud.
Frilec koelkast
Ervaringen die erg lijken op de 12 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.