Feedback
8,3

AEG

Score uit 972 ervaringen
Bedrijfsomschrijving
AEG is een Duitse producent van onder meer witgoed en keukenapparatuur. AEG is in 1883 opgericht door Emil Rathenau. Na een start met de productie van gloeilampen legt het bedrijf zich ook toe op allerlei andere elektronica zoals elektromotoren en transformatoren en groeit het snel. In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw heeft AEG een enorme wereldwijde omvang en valt uiteindelijk uit elkaar. In 1994 verkrijgt het Zweedse Electrolux onder meer de rechten op het merk AEG voor huishoudelijke apparatuur. Onder de merknaam AEG wordt vandaag de dag een zeer uitgebreid assortiment aan huishoudelijke apparaten op de markt gebracht.
Productcategorie & prijsklasse
Producten & ervaringen
8,6
AEG koelkasten € 337 - € 1959
81 koelkasten, 168 ervaringen
8,5
AEG ovens € 425 - € 1669
47 ovens, 181 ervaringen
7,2
AEG fornuizen € 545 - € 929
6 fornuizen, 1 ervaring
8,5
AEG afzuigkappen € 155 - € 1699
52 afzuigkappen, 126 ervaringen
8,0
AEG magnetrons € 300 - € 759
8 magnetrons, 41 ervaringen
8,0
AEG vaatwassers € 479 - € 1459
52 vaatwassers, 197 ervaringen
8,7
AEG kookplaten € 269 - € 2675
96 kookplaten, 168 ervaringen
8,8
AEG vriezers € 466 - € 1339
21 vriezers, 62 ervaringen
4,5
AEG wasmachines € 519 - € 1159
22 wasmachines, 16 ervaringen
4,9
AEG wasdrogers € 474 - € 1099
29 wasdrogers, 9 ervaringen
7,2
AEG wasdroogcombinaties € 749 - € 1548
6 wasdroogcombinaties, 1 ervaring
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren486 ervaringen
4 sterren327 ervaringen
3 sterren52 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster51 ervaringen
“Zeer slechte ervaring”
Door Hilde op vrijdag 12 jul 2024
Het apparaat vertoont constant enorme mankementen, zoals water dat eruit loopt en de hele parket beschadigd. Meermaals gebeurd. Na ettelijke reparaties en meermaals te moeten bijsturen, deed het dan plots niets meer. Slechte aankoop. Te vermijden. Jammer want het apparaat waste wel zeer goed ad.
AEG vaatwasser
“Onze ervaring is zeer matig”
Door M.A van der Laan op woensdag 19 jun 2024
Het verhaal is zo: in 2020 hebben we een aantal aeg producten gekocht en kregen daarvoor 5 jaar garantie. Na 2 jaar begaf de stoomoven het. Kwamen roest plekken bij de ventilator na een hoop gewirwar kregen we een nieuwe nu twee jaar later begeeft deze stoomoven het weer en word er vanuit AEG gezegd je garantie is verlopen. Zoek het uit terwijl we toen der tijd wel de 5 jaar garantie hebben gekregen. Dus mijn advies koop geen AEG. Service zeer beperkt slecht bereikbaar
AEG oven
“Misleidende handleiding”
Door Annemarie op vrijdag 24 mei 2024
Nieuwe AEG-wasmachine en droger gekocht op 21 december 2021. Wasmachine bleek bij wolprogramma vaak niet te centrifugeren. Na meermalen doornemen van de ingewikkelde handleiding meende ik te begrijpen dat dat lag aan het niet voldoen aan een minimaal gewicht van de was. Oplossing bedacht door enkele handdoeken mee te laten draaien. Bleek niet de reden te zijn dat er niet gecentrifugeerd werd want deed het ook zonder die handdoeken, soms. Trok hieruit de conclusie dat de functie stuk was. Klantenservice gebeld: je kon alleen een afspraak maken voor een monteur, geen verdere hulp. Omdat de garantietermijn met bijna een half jaar verstreken was, wilde ik geen afspraak maken met de monteur, maar werd overgehaald door de mededeling dat de monteur kon besluiten om al dan niet te laten betalen. Monteur constateerde dat er niets stuk was, maar dat het probleem veroorzaakt werd door een disbalans in de belading. Er moeten meerdere truien gedraaid worden die ongeveer even zwaar zijn als ze nat zijn (bijv. geen katoenen trui erbij). Dus meerdere truien van dezelfde kleur (!) en materiaal (!), of een aantal natte handdoeken (!). Die je dan vervolgens weer in de droger moet doen. Deze ontwerpfout is het gevolg van het verbreden van de trommel, begreep ik. Over disbalans-niet centrifugeren staat echter niets in de handleiding, terwijl het toch een serieuze beperking van de functie betekent. Voor dit bezoek diende ik € 227,- direct af te rekenen. De monteur bleek namelijk helemaal geen beslissingsbevoegdheid te hebben over het al dan niet in rekening brengen. Hij heeft nog wel gebeld met 'consumers service', wat een korting opleverde van € 48,-. Wel totale bedrag van € 179, - direct ter plekke betalen, voor een factuur komt er dan weer € 24, -bij (!). Ik ben dus door AEG misleidend geïnformeerd in de handleiding en door de klantenservice van AEG gewoon belogen. Ik heb niet betaald.
AEG wasmachine
“Zeer veel vocht in de koelkast”
Door huub brouwers op dinsdag 14 mei 2024
we hebben bij keukensale een nieuwe keuken besteld met apparatuur van AEG. De koelkast is erg nat. Op advies van de klantenservice is een monteur gekomen. Hij vond het normaal en zei dat we groenten en fruit in moeten pakken voor we het in de groentelade leggen. Omdat het volgens hem geen technisch gebrek was, kregen we een rekening van 250 euro! Dit noemen zij garantie op een nieuwe koelkast.... Na protest kregen we uit "coulance" 80 euro korting.... Na dit bedrag onder protest betaald te hebben, hadden we niet moeten doen, toch contact opgenomen met Keukensale. Zij gaven aan het heel vreemd te vinden en gingen er ook van uit dat dit door AEG hersteld zou worden. AEG bleef echter bij het standpunt dat dit geen geval van garantie was..... Keukensale heeft het door ons betaalde bedrag aan ons teruggestort.
Blijft wel dat we met een koelkast zitten die niet naar verwachting presteert.
AEG koelkast
“Verroest”
Door Trudie maat op maandag 8 apr 2024
Wij hebben een aeg gaskookplaat inbouw na 6 jaar zijn de pitten al verroest echt jammer ziet er niet uit.
AEG kookplaat
“AEG laat je flink in de steek”
Door S. Haarsma op donderdag 14 mrt 2024
Op advies van de verkoper kochten we tegen onze bedoeling in een AEG wasmachine. De machine gaat al ruim binnen de garantietermijn stuk. Een spanring die het rubber van de trommel moet vasthouden laat los en vernield mijn wasgoed. AEG helpdesk verbreekt de telefonische verbinding steeds, dus maak ik een afspraak via de computer. Ik krijg een bevestiging in het scherm dat er over 14! dagen een monteur komt. Dus niet! Als ik hierover bel blijkt de afspraak niet geboekt is en dat het geen garantie is! Waarom niet? Dat blijft onduidelijk. Duidelijk is wel dat AEG ons flink in de steek laat!
AEG wasmachine
“Uitstekend”
Door JW op vrijdag 8 mrt 2024
Wij hebben gekozen voor een AEG koelkast en de keuze bevalt ons uitstekend.
AEG koelkast
“Nooit meer een AEG wasmachine”
Door KvdW op maandag 8 jan 2024
In mei 2020 een bovenlader wasmachine gekocht. Nu al de lagers kapot. Gebeld met AEG met de vraag hoe dit kan bij zo'n dure machine. Geen enkele coulance of enig gevoel te bespeuren aan de andere kant van de telefoon. Alleen: Wij willen tegen betaling wel een monteur sturen om de diagnose te stellen. Voor € 229,- willen ze er dan wel nieuwe lagers inzetten (die waarschijnlijk dezelfde AEG kwaliteiten in huis hebben), Waardeloos! Nooit meer een AEG wasmachine.
AEG wasmachine
“Komt er nat uit”
Door Aelbers anita op zaterdag 16 dec 2023
Ag lavamat 6000 ..pas 3maand oud ..1400 toeren ..maar van 1ste was al zwieren meermaals opzetten ..komt er nat uit ..zwieren is heel slecht ..slechtste aankoop ooit geweest
AEG wasmachine
“Twee jaar wassen is wel erg lang voor een AEG”
Door Ruud Kruis op donderdag 7 sep 2023
Jammer alleen dat onze wasmachine nog geen drie jaar meeging! Het water spoot aan de voorkant uit de deur van onze AEG wasmachine, de hele bovenverdieping blank. Forse schade en de wasmachine vertrouwen we niet meer. Er kon wel een monteur komen voor 229,= euro. Ondanks dat een dergelijke klacht volgens mij niet mag voorkomen bij een wasmachine van ruim twee jaar oud. Onze eigen monteur is geweest en het bleek dat de wasmachine helemaal volgelopen was met water, en dat hield de deur niet. Ook na dit verhaal bleef AEG elke verantwoordelijkheid afwijzen: Quote uit de mail die wij kregen: "Een huishoudelijk apparaat is zo ontwikkeld en geproduceerd dat het langere tijd zijn werk kan doen".... "Middels dit schrijven bevestigen wij dat AEG geen aansprakelijkheid aanvaardt voor de bij u ontstane schade gezien het apparaat ouder is dan 24 maanden." Kennelijk is twee jaar voor AEG al een langere tijd. Koop nooit bij Aeg Electrolux, want twee jaar wassen is wel erg lang voor een AEG wasmachine
AEG wasmachine
“Handleiding onduidelijk en slechte klantenservice”
Door Ries op donderdag 3 aug 2023
De afzuigkap, DGE5661HM doet het perfekt, alleen het koolstoffilter vervangen is zeer onduidelijk beschreven in alle handleidingen. Contact opnemen met AEG is onmogelijk, over uitleg, alleen maar een robot aan de telefoon, zeer irritant.
AEG afzuigkap
“Uitstekend”
Door Erica op maandag 17 jul 2023
Wij hebben een AEG koelkast en deze functioneert tot op heden uitstekend.
AEG koelkast
“Bevalt prima”
Door JB op vrijdag 14 jul 2023
We hebben een koelvriescombinatie van AEG en deze bevalt prima.
AEG koelkast
“Bevalt goed”
Door Nico op vrijdag 14 jul 2023
Wij hebben een AEG stoomoven en deze bevalt goed. Het apparaat blinkt uit door bedieningsgemak en uitstraling.
AEG oven
“Prima”
Door Harry op zondag 9 jul 2023
De koelvriescombinatie is van AEG en bevalt prima.
AEG koelkast
“Functioneert goed”
Door Marja op maandag 19 jun 2023
De vaatwasser is van AEG. Deze bevalt prima en functioneert goed.
AEG vaatwasser
“Wast heel schoon”
Door F. en M. op dinsdag 13 jun 2023
Een vaatwasser met veel ruimte. Omdat hij bij ons op hoogte geplaatst is, zitten de korven op ideale hoogte. Wast heel schoon, grote keuze in programma's. Aan het eind van het programma opent de deur vanzelf. Tijdje open laten staan en servies, bestek en pannen kunnen zo de kast in.
AEG vaatwasser
“No frost vriezer met veel ijs”
Door Jos Karlas op zaterdag 10 jun 2023
Een AEG -20 no frost vriezer gekocht. Na drie jaar komt de vriezer niet meer op -18 graden maar slechts op -10 graden. Handleiding doorgenomen maar niets te vinden over eventuele oplossingen. AEG gebeld en uiteindelijk besloten tegen het all-in tarief van 229 euro een monteur te laten komen. Deze gaf aan dat er veel ijs in de vriezer zat en dat dit een bekend probleem is bij no frost vriezers en dat echte no frost vriezers eigenlijk niet bestaan. Met deze klacht moet de vriezer gewoon ontdooid worden, meer niet. Hij heeft het ijs uit de vriezer verwijderd en voor de zekerheid een sensor vervangen zonder overleg vooraf. Backoffice gebeld en mijn beklag gedaan. Zeer onwillige en vervelende behandeling: de monteur zat fout, no frost vriezers bestaan wel, ze had er namelijk zelf 1 staan (lekker belangrijk, gefeliciteerd, waarschijnlijk geen AEG vriezer), niet ingaan op het feit dat er niets over het mogelijk toch aanvriezen en wat jezelf kunt doen in de handleiding staat, storing moet de sensor geweest zijn, die wordt niet voor niets vervangen, zij zouden contact opnemen met de monteur en navraag doen. Ik weet wel wat zij met die monteur doen: op cursus sturen waar hij leert dat hij dat nooit meer mag zeggen. Ik werd op geen enkel moment als klant serieus genomen. Ik heb dus eigenlijk voor 229 euro mijn vriezer laten ontdooien. Conclusie: AEG no frost vriezers doen niet wat zij moeten doen, hun handleiding geeft niet aan wat jezelf kan doen aan deze storing en de backoffice van AEG is alleen erg vriendelijk als ze je een monteur aan kunnen smeren. En die eerlijke monteur krijgt waarschijnlijk op zijn lazer, probleem opgelost, arme man. En ja ik ben uiteindelijk boos geworden, heb mijn stem verheven en heb de verbinding verbroken. Ook dat nog want nu ben ik de onbeleefde en onredelijke klant waar niet mee te dealen was. 2-0 voor AEG. Werkt eigenlijk heel goed dat bedrijfsmodel. Tot het niet meer werkt, ik kan niet wachten
AEG vriezer
“Prima”
Door Robbert op vrijdag 19 mei 2023
Het merk van onze vriezer is AEG en deze is prima.
AEG vriezer
“Onlogische indeling”
Door Robbert op vrijdag 19 mei 2023
Het merk van onze koelkast is AEG. Hierover zijn wij niet zo tevreden. Hij is zo onlogisch ingedeeld (ondanks dat het een XL type is) dat je er weinig in kwijt kan.
AEG koelkast
“Bevalt super goed”
Door Roel op vrijdag 12 mei 2023
Deze inductiekookplaat bevalt super goed beter dan verwacht.
AEG kookplaat
“Zeer tevreden”
Door Bert op donderdag 4 mei 2023
Onze koelkast is van AEG. Daarvoor is in eerste instantie gekozen vanwege de goede ervaringen in het verleden met bovendien een pakketkorting bij minimaal 4 Apparaten. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.
AEG koelkast
“Niet zelfsluitend”
Door E.H. op donderdag 20 apr 2023
Prima koelkast ook hier weer lekker veel berg ruimte in, nadeel hij is niet zelfsluitend.
AEG koelkast
“Uitstekend”
Door Karin op donderdag 13 apr 2023
We hebben voor een AEG Stoomoven gekozen, deze bevalt uitstekend.
AEG oven
“Zeer tevreden”
Door Mirelle op vrijdag 7 apr 2023
We hebben een koelkast vriezer type SCB618F6TS van AEG en zijn zeer tevreden. De apparatuur is gebruiksvriendelijk en werkt goed. Ook is de uitstraling mooi van de apparatuur, het past goed met de stijl van de keuken.
AEG koelkast
“Werkt naar tevredenheid”
Door Ben op dinsdag 21 mrt 2023
De multifunctionele oven is van AEG. Deze werkt naar tevredenheid.
AEG oven
“Kosten berekend voor reparatie fabricagefout”
Door Erik Heirbaut op dinsdag 14 mrt 2023
Mijn alweer tweede AEG ComfortLift vaatwasser, in drie jaar tijd, ging stuk. Het apparaat gaf een i30 fout: lekkage. Na ruim anderhalve week te wachten tot er een monteur tijd had, was de machine snel hersteld door de moertjes van het liftmechanisme van de mand aan te draaien en te borgen. Volgens de monteur is dit een veel voorkomende fout bij dit soort, zeer dure, vaatwasser. Toch wou AEG Electrolux in eerste instantie de volle prijs van €219 rekenen voor reparatie buiten de garantie, plus €15 kosten voor de factuur! Na lang wachten, mailen en bellen heb ik dit bedrag uiteindelijk kunnen verlagen naar €149 wat nog steeds erg duur is voor het verhelpen van een bekende fabricagefout. Dus, AEG / Electrolux hoef ik nooit meer. Als je zo je klanten moet oplichten kan je als bedrijf maar beter failliet gaan.
AEG vaatwasser
“Zeker geen aanrader”
Door Hans op dinsdag 7 mrt 2023
Wij kochten de aeg machine in mei 2019. Na 16 maanden we een foutmelding e10
Na een week door monteur van aeg gerepareerd. Na krap 4 jaar geeft de machine weer e10 foutcode aan. Meerdere bedrijven afgebeld. Die geven aan dat voorrijden en arbeidsloon en het kapotte onderdeel, zo'n 230,00 euro gaat kosten. Wij zijn met twee en gepensioneerd, dus de machine staat niet elke dag aan. Daarom valt het erg tegen dat de machine zo snel de geest geeft. Ik zie hem daarom dan ook niet aanraden!
AEG wasmachine
“Bevalt mij prima”
Door LO op vrijdag 3 mrt 2023
Ik heb gekozen voor AEG apparaten. De koelkast bevalt mij prima.
AEG koelkast
“Een prima apparaat”
Door Robert op vrijdag 24 feb 2023
Wij hebben een AEG koelkast. Tot op heden een prima apparaat.
AEG koelkast
“Werkt naar behoren”
Door Hans op maandag 13 feb 2023
Wij hebben een AEG Inductie kookplaat en deze werkt naar behoren.
AEG kookplaat
“Bevalt redelijk”
Door Henk op dinsdag 7 feb 2023
De apparatuur in onze keuken is van AEG. De koelvriescombinatie bevalt redelijk tot goed.
AEG koelkast
“Werkt goed”
Door Lennard op zondag 5 feb 2023
Onze koelkast is van AEG en deze bevalt goed.
AEG koelkast
“Bevalt goed”
Door Hans op donderdag 2 feb 2023
Wij hebben deze inductiekookplaat van AEG en deze bevalt ons tot nu toe goed.
AEG vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door L.H. op donderdag 2 feb 2023
Wij hebben een koelkast/vriezer van AEG en ik ben hierover zeer tevreden.
AEG koelkast
“Uitstekend”
Door TL op donderdag 26 jan 2023
Wij hebben veen AEG koelkast en deze bevalt tot nog toe uitstekend.
AEG koelkast
“Veel te hard”
Door Voorn op zondag 15 jan 2023
Ik heb ook deze kap nu 1 maand in gebruik al op stand 1 gaat het veel te hard. Spijt van deze aankoop.
AEG afzuigkap
“Werkt prima”
Door Martin op zaterdag 31 dec 2022
De inductie plaat van AEG werkt prima tot op heden.
AEG vaatwasser
“Werkt prima”
Door Martin op zaterdag 31 dec 2022
De inductie plaat van AEG werkt prima tot op heden.
AEG kookplaat
“Heel tevreden”
Door Chantal op vrijdag 30 dec 2022
Wij hebben een koelkast van AEG en zijn daarover heel tevreden.
AEG koelkast
“Bedieningspaneel is weinig precies”
Door M.Klomp op dinsdag 27 dec 2022
We hebben gekozen voor inductiekookplaat IKB8443SFB vanwege de indeling en ruime kookzones. Bedieningspaneel is duidelijk, maar weinig sprake van precisie. Glasplaat is gevoelig voor krassen i.t.s.t. mijn oude kookplaat die 17 jaar oud was. Functioneert verder wel goed.
AEG kookplaat
“Veel spijt van mijn keuze”
Door M.Klomp op dinsdag 27 dec 2022
Gekozen voor AEG afzuigkap omdat andere apparatuur moeilijk leverbaar was. Apparaat is erg lawaaiig, zelfs op de laagste stand. Om van hogere stand maar helemaal niet te spreken. Toetsen zijn lastig te bedienen. Nu enkele maanden in gebruik, maar veel spijt van mijn keuze.
AEG afzuigkap
“Reparatie en aftersales heel klantonvriendelijk”
Door Alex Rooseboom op vrijdag 23 dec 2022
Je spreekt een all-in tarief af voor een reparatie. Eerst komt er een monteur, na 2 weken, langs om te onderzoeken wat het probleem is. Terwijl we heel goed hadden aangegeven dat de display niet werkte. Er wordt een nieuwe afspraak ingepland na weer 3 weken en dan 1 dag hiervoor wordt er afgebeld dat het onderdeel niet meer beschikbaar is. Of je wel even 119 euro wilt betalen voor een nutteloos bezoekje.
Reparatie en aftersales heel klantonvriendelijk.
AEG oven
“Slechte service bij droger die niet goed droogt”
Door tjakko op vrijdag 23 dec 2022
AEG nooit meer, de monteur komt even kijken of de handdoeken droog zijn, dit valt niet in de garantie. Dat kost ons 149 euro, hij heeft programma's gewijzigd en heeft de droger goed gekeurd, nu droogt de machine nog minder, lekker he. 2 jaar oud hij word niet meer gebruikt en drogen op de oude manier op een rekje hij zal wel bij het oude vuil belanden. MVRG tjakko.
AEG wasdroger
“Niet tevreden”
Door Karimi op zondag 18 dec 2022
Ik heb een eilandkeuken gekocht maar koelkast merk van aeg dit is helemaal niks in hij is helemaal nieuwe alle fruit binnen 2dag wordt het schimmel ook kaas en ... 2keer monteur geweest maar ze zeg hij is goed maar echt zonde van geld ik ben niet tevreden.
AEG koelkast
“Super”
Door Michel op zondag 18 dec 2022
Wij hebben een koelkast van aeg. Deze bevalt super.
AEG koelkast
“Bevalt prima”
Door Willem op vrijdag 16 dec 2022
Deze AEG Koel-vriescombinatie bevalt prima.
AEG koelkast
“Enorm goed”
Door Walter op donderdag 15 dec 2022
Onze koelvriescombi is van AEG. Deze bevalt enorm goed.
AEG koelkast
“Makkelijk te bedienen”
Door NM op donderdag 8 dec 2022
Wij hebben gekozen voor een AEG vaatwasser. Hierover zijn we tevreden makkelijk te bedienen en redelijk stil.
AEG vaatwasser
“Tevreden”
Door NM op donderdag 8 dec 2022
Wij hebben gekozen voor een AEG koel/vries combinatie. Hierover zijn we tevreden over maar er zijn binnenin vele instellingen die je door moet.
AEG koelkast
“Omslachtige bediening”
Door NM op donderdag 8 dec 2022
Wij hebben gekozen voor een AEG oven/magnetron. Deze is erg omslachtig in bediening. Veel keuzes uit symbolen, die je dus moet opzoeken, en telkens drukken op de bevestigingsknop. Geen fijn praktisch apparaat dus.
AEG oven
“Echt een aanrader”
Door Simone op zaterdag 3 dec 2022
Ik heb een AEG combi magnetron en ben hierover heel erg enthousiast. Deze heeft een digitale bediening die heel handig is, hij doet perfect zijn werk. Echt een aanrader! Ook een luxe uitstraling.
AEG oven
“Bevalt prima”
Door Gerda op zondag 20 nov 2022
Wij hebben een vaatwasser van AEG en deze bevalt prima.
AEG vaatwasser
“Bevalt prima”
Door Johan op zondag 13 nov 2022
Onze AEG koelkast werkt goed en bevalt prima.
AEG koelkast
“Motor twee keer kapot binnen vier jaar”
Door Dick Rombout op woensdag 9 nov 2022
Voor mij geen AEG meer. Binnen 4 jaar is de motor twee keer kapot gegaan, de laatste keer binnen een jaar. dan hoor je dat de motoren inderdaad niet goed zijn. Moet AEG dus ook wetehn. Aan AEG de keuze deze apparaten dan te verkopen. Worden toch verkocht maar zo verlies je wel klanten.
AEG wasdroger
“Een aanrader”
Door M.E. op zaterdag 8 okt 2022
Ik heb een AEG vriezer. Ik ben uitermate tevreden over alle apparaten. Ik zou alle AEG apparatuur zonder meer aanraden.
AEG vriezer
“Tevreden”
Door M.E. op zaterdag 8 okt 2022
Ik heb een AEG oven. Ik ben uitermate tevreden over alle apparaten. Ik zou alle AEG apparatuur zonder meer aanraden.
AEG oven
“Eenvoudige bediening”
Door J.M. op maandag 12 sep 2022
Een prima oven, heel erg over tevreden, eenvoudige bediening, makkelijk te reinigen.
AEG oven
“Bevalt goed”
Door Thea op vrijdag 26 aug 2022
Ik heb gekozen voor een AEG oven. Deze bevalt tot nu toe goed.
AEG oven
“Bevalt prima”
Door Sjaak op woensdag 24 aug 2022
Deze AEG afzuigkap werkt goed en bevalt prima.
AEG afzuigkap
“Werkt prima”
Door Mariska op zondag 24 jul 2022
Onze koelkast is een AEG. Wij hebben gekozen voor het merk AEG en dit bevalt prima.
AEG koelkast
“Erg goed”
Door James op donderdag 30 jun 2022
Ik heb een AEG combi oven - magnetron. Deze is erg goed.
AEG oven
“Minder goed”
Door James op donderdag 30 jun 2022
Ik heb een AEG vaatwasser. Deze is minder goed.
AEG vaatwasser
“Bevalt goed”
Door Sanne op donderdag 23 jun 2022
Wij hebben een oven van AEG. Deze bevalt goed.
AEG oven
“Koop geen AEG”
Door Marc op woensdag 15 jun 2022
Advies: Koop geen AEG. In 2017 een nieuwe keuken gekocht incl alle apparatuur van AEG, oa de stoomoven BSK892230M (€ 1840,00) met 5 jaar garantie. Na een paar jaar verschenen er rare tekens in het display en als je de deur open deed (om te kijken of het gerecht klaar was) dan viel de hele oven uit en moest je alles opnieuw instellen.
AEG heeft deze geheel omgeruild, maar na 1jr begon het langzaam weer; oven valt uit na open deur. Uiteindelijk 1jr later (toen het erger begon) een filmpje kunnen maken. Helaas zegt AEG dan, geen garantie meer. Net een paar maanden uit de 5 jr garantie.
Dit moet toch niet kunnen?
AEG oven
“Stil en bevalt goed”
Door Dennis op vrijdag 10 jun 2022
We hebben een koelkast van AEG. Alle apparatuur in de keuken is van AEG. Tot nog toe hebben we op geen van de apparaten ook maar iets aan te merken. De koelkast is stil en bevalt goed.
AEG koelkast
“Zeer goed”
Door Hans op zondag 15 mei 2022
De vaatwasser bevalt zeer goed. Hij heeft een handige indeling en wast snel en goed schoon.
AEG vaatwasser
“Tot nu toe zeer tevreden”
Door Kees op zondag 8 mei 2022
Wij hebben een AEG vaatwasser met liftsysteem voor onderste la. Tot nu toe zeer tevreden.
AEG vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door MS op maandag 2 mei 2022
Onze vaatwasser is een Aeg Xxl model fsb52637p. Hierover zijn wij zeer tevreden.
AEG vaatwasser
“Prima”
Door Kees op zondag 24 apr 2022
Onze inductiekookplaat is een AEG. I.v.m. de pakketkorting op de keuken hebben wij voor AEG apparatuur gekozen. Deze bevalt prima.
AEG kookplaat
“Bevalt goed”
Door Loes op zondag 24 apr 2022
De koelkast is van AEG. Deze bevalt goed.
AEG koelkast
“Licht uitgevoerd”
Door Ron op vrijdag 15 apr 2022
Wij hebben in onze oude keuken Bosch apparatuur gehad. De vaatwasser (Bosch) heeft 22 jaar goede dienst gedaan. Vanwege commerciële redenen hebben we nu alle apparatuur van AEG gekocht en hebben nog geen idee hoe lang die mee zullen gaan. Wel zagen we al dat bijvoorbeeld het materiaal in de AEG vaatwasser veel lichter uitgevoerd was in vergelijking met de Bosch vaatwasser. Betreft AEG vaatwasser FSK52637P.
AEG vaatwasser
“Consumentenrecht lijkt niet relevant”
Door Suzanne op vrijdag 8 apr 2022
Zeer slechte aftersales. Zodra er iets kapot gaat, geven ze niet thuis. Na iets meer dan twee jaar brak er een stuk van de inductieplaat (AEG 90 cm), wij moesten maar bewijzen dat we er niets op hadden laten vallen ( dat was echt niet zo) en konden vervolgens €375 aftikken voor een nieuwe glasplaat. Van consumenten rechten mbt deugdelijke producten hebben ze nog nooit gehoord.
AEG kookplaat
“Slechte communicatie over levering”
Door Wim Burgers op dinsdag 22 mrt 2022
6 februari is onze keuken geïnstalleerd. Pas 2 weken daarvoor kregen we via de leverancier te horen dat onze stoomoven niet meegeleverd ging worden. AEG had aangegeven dat er vertragingen waren opgetreden. Waarom pas 2 weken van tevoren terwijl ze dit heus wel veel eerder hebben zien aankomen. Ze kiezen er blijkbaar voor de consument op deze manier te misleiden. Uiteindelijk zou de oven dan in week 8 geleverd gaan worden, niet dus. Opnieuw vertraagd naar week 12, ook niet dus. Opnieuw vertraagd naar week 14 of 15? Tja, dat heet nog eens de consument aan het lijntje houden. Onbeschoft en respectloos naar de koper toe. Ze kunnen namelijk al veel eerder een preciezere planning aangeven, maar kiezen ervoor om op deze manier te werk te gaan. Zou nu nooit meer AEG, of een gelieerd merk, aanbevelen.
AEG oven
“Zeer tevreden”
Door S.D. op maandag 21 mrt 2022
Wij hebben in de keuken gekozen om alle apparatuur van AEG te nemen. Over onze vaatwasser zijn wij zeer tevreden!
AEG vaatwasser
“Display is niet volledig waterpas afgemonteerd”
Door Frans op donderdag 3 mrt 2022
Wij hebben de AEG oven-magnetron-combi KMK968000T en hiermee zijn wat issues. Het display is niet volledig waterpas afgemonteerd in de oven en daarvoor is inmiddels 3x een monteur geweest. De reparatiepogingen zijn dusdanig slecht verlopen dat we inmiddels ruim een maand zonder oven zitten en de volledige oven moet worden vervangen. Contact met AEG verloopt buitengewoon moeizaam.
AEG oven
“Geweldige kookplaat”
Door Josh op dinsdag 15 feb 2022
Deze AEG inductiekooplaat is een geweldige kookplaat.
AEG kookplaat
“Vrij gehorig”
Door Josh op dinsdag 15 feb 2022
Mooie kap. Prima afzuiging. Wel vrij gehorig.
AEG afzuigkap
“Onhandige groenteladen”
Door Josh op dinsdag 15 feb 2022
Prima koelkast echter onhandige verdiepliggende groenteladen.
AEG koelkast
“Bevalt goed”
Door Rianne op dinsdag 15 feb 2022
Onze inductiekookplaat is van AEG type IKB8443SXB. De 4 kookzones staan niet recht achter elkaar maar schuin, hij is ook wat breder, zodat er beter 2 grote pannen achter elkaar passen. Deze is prima en bevalt goed.
AEG kookplaat
“Heel veel lawaai”
Door E.H. Snijders op maandag 14 feb 2022
Slechte montage van de kappen boven de afzuiging. Bedienings aanraakpunten zitten te hoog en alleen te bedienen als de afzuigkap dicht staat.
AEG afzuigkap
“Heel tevreden”
Door Kees op donderdag 3 feb 2022
Onze vaatwasser is van Bosch en hierover zijn we heel tevreden.
AEG kookplaat
“Prima”
Door FvI op zondag 9 jan 2022
De vaatwasser is van AEG en bevalt ons prima. De gebruiksaanwijzing zou eenvoudiger kunnen.
AEG afzuigkap
“Goed”
Door Jan op donderdag 6 jan 2022
Wij hebben een AEG FSK93800P vaatwasmachine. Deze bevalt goed.
AEG vaatwasser
“Bevalt goed, geen klachten”
Door Dennis op dinsdag 21 dec 2021
Onze vaatwasser is een AEG type FSE63717P. Deze bevalt goed, geen klachten. Doet gewoon goed waarvoor ze er staan. Of dit echt anders zou zijn met andere merken, dat durf ik niet te zeggen.
AEG vaatwasser
“Voedsel wordt zeer ongelijkmatig verhit”
Door Miriam op vrijdag 17 dec 2021
Wij hebben de combi-magnetron van AEG. Deze bevalt niet zo goed, omdat het voedsel zeer ongelijkmatig verhit wordt. Er zit dan ook geen draaiplateau in de magnetron.
AEG oven
“Super goed”
Door Sandra op vrijdag 17 dec 2021
Wij hebben een koelvriescombinatie van AEG. Deze bevalt super goed. We wilden mat zwarte apparatuur, vandaar dat we bij AEG uitkwamen.
AEG koelkast
“De bestekla bevalt me niet”
Door Sandra op vrijdag 17 dec 2021
Wij hebben een vaatwasser van AEG. Deze vind ik minder fijn (de comfort lift). De indeling is niet heel fijn en de bestekla bevalt me niet, ik heb toch liever een bestekbak die je los kan plaatsen. We wilden mat zwarte apparatuur, vandaar dat we bij AEG uitkwamen.
AEG vaatwasser
“Meer dan tevreden”
Door Tineke op dinsdag 14 dec 2021
Wij hebben gekozen voor apparatuur van AEG, zijnde oven (typenummer bpk748380B Blackline). Meer dan tevreden zijn we over de oven: reinigt zichzelf en bijzonder gebruiksvriendelijk.
AEG oven
“Tevreden”
Door Tineke op dinsdag 14 dec 2021
Wij hebben gekozen voor apparatuur van AEG, zijnde inductie kookplaat (combohob). Over de apparatuur zijn wij tevreden. Wij kregen in ons nieuwe huis geen gas aansluiting. Dus de inductie kookplaat was min of meer een 'must'. Het is even wennen, maar verder is het prima.
AEG kookplaat
“Bevalt prima”
Door Lea op maandag 6 dec 2021
De kookplaat is van AEG en bevalt prima.
AEG kookplaat
“Uitstekend”
Door PvdK op donderdag 2 dec 2021
De kookplaat werkt uitstekend. Het betreft inductiekookplaat type AEG IPE84531FB.
AEG kookplaat
“Werkt perfect”
Door Fred op vrijdag 19 nov 2021
Onze gaskookplaat is een AEG HGB64301UM. Tot nu toe zeer tevreden alles werkt perfect.
AEG kookplaat
“Nooit meer AEG”
Door Larosa Maurizio op vrijdag 19 nov 2021
Ik wou dat ik jullie een filmpje kon laten zien hoe lang en hoe frustrerend het is om onze oven en onze microgolf in te stellen (2aparte apparaten). Is ronduit belachelijk slecht gemaakt. Tijdens het instellen springt het scherm willekeurig naar andere dingen, stop de oven 2sec nadat je deze hebt aangezet of wingerd gewoonweg een tijd in te stellen. Neen, echt geen cent waard. Eender welk ander merk werkt veruit beter.
AEG oven
“Nooit meer AEG”
Door Robert Prummel op vrijdag 19 nov 2021
Houdt u van koud eten omdat de inductiekookplaat steeds uitvalt? Gooit u graag halfgekookt eten weg? Stelt u graag gasten teleur door "dan maar een pizza te halen"? Gaat u graag naar de snackbar omdat uw nieuwe dure inductie niet werkt? Koop dan een inductiekookplaat van AEG. Steeds weer reparaties, nooit excuses, tot ik echt kwaad werd en geen nieuw onderdeel "nee, nu werkt hij" heette het dan, meer accepteerde maar een nieuwe plaat eiste. Dat ging een tijdlang goed maar nu na twee jaar werkt ook deze plaat al niet meer goed... Nooit meer AEG!
AEG kookplaat
“Nooit meer AEG”
Door M. Vandervelt op zondag 14 nov 2021
Ik heb deze oven/magnetron anderhalf jaar geleden gekocht op aanraden van de verkoper bij Keukenwarenhuis. Vanaf dag 1 al ellende gehad met de magnetron.
Na gebruik is de hele binnenkant kletsnat. Zijkanten, bodem, en deur. Dus na gebruik moet je hem constant droog maken. Doe je dat niet dan is hij de volgende dag nog kletsnat. Ook wordt alles knapperig, en niet gewoon lekker warm. Er is 2 keer een monteur geweest en de laatste vertelde ons dat er niks mis mee is! Nooit eerder met een oven/magnetron gehad. Voor mij nooit meer AEG.
AEG oven
“Prima”
Door L.R. op zaterdag 13 nov 2021
Ik heb voor het merk AEG gekozen. De koel-/vries combinatie is type SCE618F3LS en bevalt mij prima.
AEG koelkast
“Prima”
Door Jan op zondag 7 nov 2021
In onze keuken hebben wij de een oven/magenetron van het merk AEG. Deze bevalt tot nog toe prima. Keuze voor AEG is vanwege minder goede ervaringen met Bosch.
AEG oven
“Lades zijn gammel en hij droog slecht”
Door Sylvia op maandag 25 okt 2021
Nooit gedacht dat iemand zo'n gammele constructie in een dure en perfect werkende vaatwasser kon zetten. Altijd vaatwassers van andere merken gehad en nooit een probleem met indeling of in- en uittrekken van lades, maar dit is gewoon vreselijk en een dagelijkse ergernis. Zo jammer.

Ik geef deze machine 2 sterren omdat de lades gammel zijn en uitermate onhandig ingedeeld en omdat de machine slecht droogt. De lades zijn een dagelijkse bron van ergernis en ik begrijp niet hoe iemand dat heeft kunnen bedenken. Ik wilde graag een machine met besteklade, maar zelfs die is vrijwel onbruikbaar door de indeling.
AEG vaatwasser
“Droogt zeer matig”
Door Willem Vuyk op vrijdag 22 okt 2021
Zeer slechte droger T8DBESSEN. Droogt zeer matig en de programma`s zitten er meer voor de sier op dan dat ze werkelijk functioneren.
AEG wasdroger
“Tevreden”
Door Max op zaterdag 16 okt 2021
Het gekozen merk is AEG, betreft stoomunit. De AEG apparaten functioneren naar behoren. Tot op heden tevreden over het merk.
AEG oven
“Nooit meer een AEG”
Door Jo Linden op woensdag 29 sep 2021
Onze AEG wasdroger gaat na een paar maanden kapot. De droger staat boven op onze wasmachine. De door AEG gestuurde monteur eist dat de machine op de grond staat en vertrekt onverrichter zake. Reparatie had gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden terwijl het apparaat op de wasmachine stond. Voor mij nooit meer een AEG.
AEG wasdroger
“Goed merk”
Door Jan op zondag 26 sep 2021
Wij hebben gekozen voor AEG. Goed merk met normale prijzen. Wij hebben de volgende apparaten. Oven: BPB331020M. Tot nu toe bevallen ze goed.
AEG oven
“Slechte machine en slechte service”
Door Peter Janssens op donderdag 9 sep 2021
Wasmachine net 1 jaar oud en gaf de geest. Hersteller komt langs binnen 3 weken, zeer waarschijnlijk omwille van zeer veel werk. Slechte machine en slechte service.
AEG wasmachine
“Bevalt prima”
Door Remco op zaterdag 4 sep 2021
Inbouwoven is van het merk AEG en bevalt prima, mooi en strak design!
AEG oven
“Goed”
Door AH op maandag 16 aug 2021
Vaatwasser=AEG. De apparaten werken goed.
AEG vaatwasser
“Tevreden”
Door Tijs op zondag 25 jul 2021
Oven AEG. Bevalt goed, en naar tevredenheid
AEG oven
“Bevalt goed”
Door Sjoerd op vrijdag 16 jul 2021
Ik heb apparaten van het merk AEG. Betreft oven BPK435020M (vergelijkbaar met de BPE435020M) . Oven bevalt goed (heeft wel teveel mogelijkheden).
AEG oven
“Niet goed”
Door Sjoerd op vrijdag 16 jul 2021
Ik heb apparaten van het merk AEG. Betreft magnetron KMK535000M (vergelijkbaar met de KMK525000M). Magnetron bevalt niet goed, het verwarmen van bv soep of nasi dan onder in koud boven bijna verbrand. Een goedkope losse magnetron doet het veel beter.
AEG magnetron
“Veel te lawaaiig”
Door Sjoerd op vrijdag 16 jul 2021
Ik heb apparaten van het merk AEG. Betreft koelvriescombi SCE81911TS. De koel/vriescombinatie is een no-frost en maakt veel te veel lawaai. Ik zit er zwaar over te denken om de koelvriescombinatie te vervangen door een stille (bosch).
AEG koelkast
“Heel tevreden”
Door Annette op zaterdag 3 jul 2021
Alleen de koelkast is AEG. Ook prima. Had in eerste instantie ook Siemens geweest, maar de AEG paste beter. Wij zijn heel tevreden over de apparaten.
AEG koelkast
“Schandalige service”
Door Suus op donderdag 24 jun 2021
Droger is perfect, maar na een half jaar een schurend geluid in de trommel . Bel je om de monteur langs wat schets je verbazing pas over een Week! Schandalige service als gezin met vijf personen dat dat niet eerder kan, en dan maar niet te spreken over de klantenservice, je krijgt te horen, als de monteur belt en u neemt niet op dan komt hij niet. Dus je moet op de dag je telefoon constant in de gaten houden!
AEG wasdroger
“Prima”
Door Jessica op zondag 20 jun 2021
Alles bij ons is van aeg (afzuigkap) en bevalt prima
AEG afzuigkap
“Bevalt zeer”
Door Aad op vrijdag 18 jun 2021
De koelvriescombinatie is van het merk AEG en ook deze bevalt zeer goed.
AEG koelkast
“Naar wens”
Door Franciska op zaterdag 12 jun 2021
Apparatuur is van AEG (oven) en zeker naar wens.
AEG oven
“Snel kapot”
Door Sjaak op donderdag 10 jun 2021
2 combohob platen in mijn keuken gehad. De eerste kapot na 3 dagen, de 2e binnen 24 uur. Beide keren monteur van AEG over de vloer gehad. Beide kookplaten waren niet meer te repareren. Nu de 3e AEG combohob. Ik blijf toch het ongemakkelijke gevoel houden wanneer deze er mee stopt. Ander ding, bij de laatste plaat liet een stukje van de coating van het rooster los. AEG is dan niet thuis.
AEG kookplaat
“Weloverwogen keuze”
Door Ton op vrijdag 4 jun 2021
Wij hebben gekozen voor de volgende apparatuur: AEG Koelkast SKE81811DS. Alle apparatuur is bijzonder makkelijk in gebruik. De keuze voor AEG is weloverwogen gemaakt. De AEG Koelkast hadden wij in onze vorige woning en beviel prima. Vandaag deze keuze.
AEG koelkast
“Prima”
Door Ed op maandag 17 mei 2021
Het betreft afzuigkap van AEG en bevalt prima.
AEG afzuigkap
“Onpraktische indeling”
Door Edwin op zondag 16 mei 2021
Vanwege leveringsproblemen bij Siemens, hebben wij als alternatief gekozen voor een AEG vaatwasser type FD590V welke beschikt over een "autosense" programma. Onze ervaring is dat de vaat met dit programma minder schoon wordt in vergelijking met een gekozen timer programma. Heel jammer, want je mag verwachten dat zo'n extra programma (waarvoor je extra betaald) zou moeten functioneren waar het voor ontwikkeld is. Tevens valt de stevigheid van het gebruikte materiaal tegen, het voelt slap aan. De indeling is zeer onpraktisch en borden met een doorsnede van 27cm kunnen niet rechtop geplaatst worden, omdat de sproeier er dan tegenaan komt. Voorheen draaide onze oude Siemens 1 maal per dag, maar tegenwoordig staat onze huidige vaatwasser 2 maal per dag te draaien.
AEG vaatwasser
“Heel goed”
Door Albert op donderdag 6 mei 2021
We hebben nieuw oven van AEG, werkt heel goed.
AEG oven
“Heel tevreden”
Door Ina op zondag 2 mei 2021
Wij hebben gekozen voor onderstaande apparatuur: Stoom oven en combi/magnetron oven van het merk AEG hier zijn wij heel tevreden over.
AEG oven
“Heel irritant geluid bij AEG inbouwkoelkast”
Door I. op donderdag 29 apr 2021
Dezelfde ervaring. Het geluid van de koelkast geleid door de muur naar bovenliggende slaapkamer. Het bromgeluid is hoorbaar tot in mijn kussen. Ik zet de koelkast daarom uit en de volgende ochtend weer aan. Echt heel irritant geluid.
AEG koelkast
“Heel snel”
Door Marike op zondag 18 apr 2021
Inductieplaat van AEG. Ontzettend blij met alles. De inductieplaat is ongelooflijk snel: echt goede kwaliteit.
AEG kookplaat
“Bevalt goed maar gebruiksaanwijzing lastig”
Door Mens op zondag 18 apr 2021
We hebben aeg gekocht koelkast AEG SKB588F1AS. op zich bevalt het tot nu toe naar behoren, echter de infoboekjes veronderstellen een mbo-techniek opleiding; we snappen niet dat het niet duidelijker kan en dat bij vragen onzerzijds het verrekte moeilijk is een antwoord te krijgen. Ook het doorgeven van de garantie aan de aeg is ons zelf niet gelukt. Maar de winkel heeft in ieder geval wat geholpen. Maw info matig tevreden
AEG koelkast
“Goed maar veel ijs”
Door Lisa op dinsdag 13 apr 2021
AEG diepvriezer ABE88821LF: bevalt goed, wel veel ijsvorming, minimaal 2 keer per jaar ontdooien
AEG vriezer
“Magnetron deed het niet”
Door Lisa op dinsdag 13 apr 2021
AEG oven met magnetronfunctie KME761000B: hebben wij aangeschaft voor de magnetronfunctie, maar deze functioneert niet. Op dit punt ook bijzonder slecht beoordeeld door de consumentenbond trouwens. Prima oven, maar daar hadden we er al één van. Hebben we verkocht. Geen service geleverd vanuit AEG en de keukenzaak, die kunnen niets met zo'n klacht.
AEG oven
“Uitstekend”
Door Erik Jan op zondag 4 apr 2021
De kookplaat met afzuiging is van Aeg. Bevalt uitstekend!
AEG kookplaat
“Prima”
Door Erik Jan op zondag 4 apr 2021
Koelkast is van Aeg, prima!
AEG koelkast
“Naar behoren”
Door Erik Jan op zondag 4 apr 2021
Oven van Aeg. Oogt en voelt wat goedkoper maar functioneert vooralsnog naar behoren.
AEG oven
“Goed”
Door Maat op zaterdag 3 apr 2021
De inductiekookplaat met afzuiging is van AEG. Voor die laatste is gekozen omdat het een showroommodel was met fikse korting. Alle apparaten bevallen goed. Typenummer inductiekookplaat met afzuiging: AEG, type IDE8424IB.
AEG kookplaat
“Tevreden”
Door Sjouke op vrijdag 2 apr 2021
Betreft AEG SKB51221DS koelkast. Over de apparaten zijn wij tevreden. Wij hebben geen uitleg over de werking van de apparaten gekregen. Dit vonden we wel een gemis.
AEG koelkast
“Valt tegen”
Door Sjouke op vrijdag 2 apr 2021
Betreft AEG FSK52637P vaatwasmachine. Over de vaatwasser zijn wij niet tevreden. Het inpakken in de vaatwasser valt in het gebruik tegen. Ook de klep/deur gaat niet heel soepel open. Wij hebben geen uitleg over de werking van de apparaten gekregen. Dit vonden we wel een gemis.
AEG vaatwasser
“Goede keuze”
Door Frans op donderdag 1 apr 2021
Afzuiger AEG. Tot nu toe goede keus. Aanmelden voor garantie bij AEG was nog wel iets wat geduld vergde
AEG afzuigkap
“Prima”
Door Vivianne op donderdag 25 mrt 2021
Ik heb een combi oven van het merk AEG. Bevalt prima.
AEG oven
“Zeer tevreden”
Door Alex op zondag 21 mrt 2021
Inbouwafzuigkap AEG. Over alle apparaten zeer tevreden.
AEG afzuigkap
“Prima”
Door Michael op zaterdag 20 mrt 2021
Ik heb gekozen voor het merk AEG ( Stoomoven ) Deze apparaten bevallen prima.
AEG oven
“Heel tevreden”
Door Fok op donderdag 11 mrt 2021
Wij hebben gekozen voor AEG en hebben alle apparaten aangemeld bij AEG zodat we 5 jaar garantie kunnen krijgen en de apparaten doen het goed. Alles functioneerd prima en de kookplaat vind ik heel gemakkelijk. Ik dacht als je van gas over gaat op inductie dat zal wennen zijn maar het is juist heel prettig. Ben over het algemeen heel tevreden over onze aankopen.
AEG kookplaat
“Tevreden maar lastig te bedienen”
Door Fok op donderdag 11 mrt 2021
Wij hebben gekozen voor AEG en hebben alle apparaten aangemeld bij AEG zodat we 5 jaar garantie kunnen krijgen en de apparaten doen het goed. Alleen vind ik het moeilijk om de combi oven te bedienen omdat de tekens op de knop staan. Ik had liever gezien dat ze rondom de knop stonden dat is voor mij beter te zien waar hij op moet staan. De oven zit net te hoog voor mij om goed op de knop te kijken op welk teken hij moet staan. Maar alles functioneerd prima. Ben over het algemeen heel tevreden over onze aankopen.
AEG oven
“Prima”
Door Arianne op zondag 7 mrt 2021
Aangekocht de AEG was/droogcombi L8WE06CS. De aankoop bevalt prima!
AEG wasdroogcombinatie
“Veel problemen met apparatuur”
Door Martin op vrijdag 5 mrt 2021
Ik had veel problemen met kapotte AEG-apparatuur, waaronder mijn oven. : formeel moest ik natuurlijk naar AEG, maar die deden aanvankelijk niks. Maar door tussenkomst en bemoeienis van de zaak waar ik de keuken had gekocht is het buiten de garantieperiode toch gratis opgelost. Was niet gelukt zonder de keukenzaak.
AEG oven
“Amerikaanse koelkast met ijsblokjes enorm lawaaiig”
Door Jeffrey op maandag 22 feb 2021
Wij hebben in augustus 2020 een keuken gekocht. Op advies van de verkoper(s) hebben wij inbouwapparatuur gekozen van het merk AEG en verwees hij ons naar een AEG testcenter. Na een bezoek aan het testcenter van AEG zelf, besloten wij voor een Amerikaanse koelkast inclusief ijsblokjesmachine te gaan, omdat deze volgens zowel de adviseur van het testcenter als de verkoper, tegenwoordig zuinig en stil zijn. Na het plaatsen van de keuken waren wij 1 dag gelukkig, totdat de ijsmachine begon te werken. Ongeveer 15 keer per dag maakt hij gedurende 1 minuut enorm veel herrie nadat de ijsklontjes in het bakje zijn gevallen. Dit lawaai kan vergeleken worden met de buren die in de muur aan het boren zijn, zo hard dat je elkaar in de woonkamer zelfs niet goed kan verstaan. Dit heb ik direct aangegeven bij de keukenzaak en die verwezen al direct naar AEG zelf. De monteur van AEG die vervolgens langs kwam, gaf ons gelijk dat het een erg hinderlijk geluid is. Hij vertelde ons dat de koelkast zonder problemen gecrediteerd zou kunnen worden en dat we bij de keukenzaak konden vragen om hem door een andere te laten vervangen. Na weken wachten, en meerdere keren gebeld te hebben, kregen wij de reactie van de keukenzaak dat ze niets voor ons willen doen, omdat de geluiden, volgens hun, blijkbaar bij de koelkast horen. En daar blijven ze bij punt uit. Maar voor ons is het punt dat ze ons verkeerd hebben geïnformeerd over het geluidsniveau (dat zelf ruim boven het aangeven decibel uitkomt dat op de website vermeld staat) en geen enkele keer een geïnteresseerde reactie terug hebben geven.
AEG koelkast
“2 keer vervangen”
Door Bister op woensdag 17 feb 2021
6 jaar geleden keuken / bijkeuken gekocht met AEG inbouwapparatuur (Duitse firma, dus goed. Blijkt Italiaanse firma te zijn, dus Fiat kwaliteit!!). Magnetron is al tweemaal vervangen.
AEG magnetron
“Nooit meer een AEG”
Door Martijn op donderdag 4 feb 2021
Vrij dure wasmachine 900 euro (Lavamat) in 8 jaar tijd 2 maal stuk. Eerste keer net een maand buiten de garantie. Tegemoetkoming AEG helemaal niets. Voor mij nooit meer een product van AEG
AEG wasmachine
“Prima”
Door Paul op woensdag 3 feb 2021
Alle apparaten waaronder de afzuigkap zijn van AEG. Ze functioneren prima. Helaas is een vluchtige instructie bij de oplevering van de keuken over alle apparaten te kort om functies goed te snappen, en dan zit je achteraf in het instructieboekje te zoeken hoe je alles instelt. Op zich werken de apparaten prima naar tevredenheid.
AEG afzuigkap
“Top”
Door Albert op zondag 24 jan 2021
Wij hebben AEG koelvriescombi gekozen; groot en stil: 36 dba. Top. Ik zou alles zo opnieuw bestellen.
AEG koelkast
“Geen problemen”
Door Robin op vrijdag 22 jan 2021
We hebben afzuigkap van AEG en hebben hier tot op heden geen problemen mee gehad.
AEG afzuigkap
“Goed”
Door Jeroen op maandag 18 jan 2021
Afzuigkap van aeg. Bevalt op zich goed.
AEG afzuigkap
“Condensvorming”
Door Jeroen op maandag 18 jan 2021
Oven van aeg. Bevalt op zich goed. Behalve dat oven-magnetron nu condens in de deur heeft zitten.
AEG oven
“Motor enorm lawaai”
Door Conny op zondag 17 jan 2021
Heb een AEG afzuigkap. DBB5960HM. Zit geen startpakket bij ivm luchtafvoer. En ook geen koolstoffilter. Wordt na klacht later nog geleverd. Vind dat de kap veel geluid maakt. En of de kooklucht goed gefilterd wordt, kan ik alleen maar hopen.
AEG afzuigkap
“Goed”
Door Jeroen op zondag 17 jan 2021
We hebben de volgende apparaten in onze keuken: 1 x Kookplaat AEG. Alle apparatuur bevalt me goed.
AEG kookplaat
“Zeer tevreden”
Door Rene op donderdag 7 jan 2021
In onze nieuwe keuken hebben wij afzuigkap nieuw laten installeren. Afzuiger AEG DGE5861HM. Werkt prima, zeer tevreden
AEG afzuigkap
“Werkt prima”
Door Rene op donderdag 7 jan 2021
In onze nieuwe keuken hebben wij inductieplaat nieuw laten installeren. Inductieplaat AEG IAE84411FB. Werkt prima, snel aan gewend. We kennen nog niet alle functies die er extra opzitten
AEG kookplaat
“Goed maar lawaaiig”
Door Rene op donderdag 7 jan 2021
In onze nieuwe keuken hebben wij vriezer nieuw laten installeren. Vriezer AEG ABB68211AF. Producten worden goed ingevroren. Staat op laagste stand. Ik vind hem wel erg lawaaierig.
AEG vriezer
“Heel goed”
Door John op donderdag 31 dec 2020
We hebben gekozen voor de apparaten van AEG, de kookplaat: IKE95454XB. Kookplaat werkt heel goed, en erg snel. (wel 11.000 Kw)
AEG kookplaat
“Geen probleem”
Door John op donderdag 31 dec 2020
We hebben gekozen voor de apparaten van AEG, de koelkast: SKB41011AS. Deze artikelen zijn op aanbeveling in een fraaie kleur (!) in het AEG boek en op advies van een onbetrouwbare verkoper gekocht. Koelkast geen probleem, alhoewel wanneer hij koelt, dit ook hoorbaar is. Keuze voor het merk is op aanraden van de verkoper.
AEG koelkast
“Werking goed maar luidruchtig”
Door John op donderdag 31 dec 2020
We hebben gekozen voor de apparaten van AEG, de afzuigkap: DVB4850B. Deze artikelen zijn op aanbeveling in een fraaie kleur (!) in het AEG boek en op advies van een onbetrouwbare verkoper gekocht. De afzuigkap is erg luidruchtig, is ons niet verteld. Werkt overigens wel goed. Keuze voor het merk is op aanraden van de verkoper.
AEG afzuigkap
“Uitstekend”
Door Britty op maandag 28 dec 2020
Alle apparatuur is van AEG en bevalt uitstekend (vaatwasser).
AEG vaatwasser
“Best tevreden”
Door Hans op maandag 28 dec 2020
De aangeschafte apparaten zijn van het merk AEG en ze doen het goed. We zijn er best tevreden over. Betreft AEG afwasautomaat, volledig model FSB53927Z
AEG vaatwasser
“Prima”
Door Leeuw op maandag 28 dec 2020
AEG KME761000B combi-oven werkt prima
AEG oven
“Helaas kapotte lades”
Door Leeuw op maandag 28 dec 2020
AEG SCB61811LS koel-vries, werkt prima, alleen 2 laden diepvries al snel kapot, veel te slap
AEG koelkast
“Prima”
Door Peter op maandag 28 dec 2020
Koelkast: AEG. De apparaten bevallen tot nu toe prima!
AEG koelkast
“Bevalt alles goed”
Door Henk op vrijdag 18 dec 2020
Alle apparatuur is van AEG. Vaatwasser FSB52600Z. Tot nu toe bevalt alles goed en geen specifieke opmerkingen.
AEG vaatwasser
“Aanrader”
Door Anouk op maandag 14 dec 2020
Wij gebruiken AEG aperatuur. De afzuiger . Werken zoals gewenst. We gebruiken alle apparaten dagelijks en genieten er onwijs van. Zeker aanrader.
AEG afzuigkap
“OK”
Door Marga op zondag 13 dec 2020
De afwasmachine is van AEG deze werkt nu oke
AEG vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door Ron op zondag 13 dec 2020
Wij hebben de apparatuur (ovens 2 x) AEG. Tot nu toe zijn we zeer tevreden. De ovens perfect.
AEG oven
“Handig en simpel in gebruik”
Door Mirjam op donderdag 3 dec 2020
Merk is AEG van alle apparaten en het werkt allemaal super simpel en super handig. We hebben een vaatwasser daarvan. In de keuze welke apparaten hebben we ons geheel laten voorlichten door de winkel en dat hebben ze geweldig gedaan.
AEG vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door Els op donderdag 26 nov 2020
Wij hebben gekozen voor kookplaat AEG 4 zones IAE8442SFB. Bevalt allemaal uitstekend, zeer tevreden
AEG kookplaat
“Niet zo tevreden”
Door Lau v Dijk op donderdag 26 nov 2020
Maakt te veel herrie in stand 1 ook in stand 3 veels te veel mijn oude Ariston hoorde je haast niet ook de kwaliteit was veeeel beter ik heb AEG gekozen omdat we ook een kookplaat van AEG hebben, nee ben zeker niet tevreden.

Aanvulling ontvangen 3 december 2020: Hoe is het afgelopen met de afzuigkap AEG DBB3651M . De wind in de flexibele slang maakte een fladderend geluid echt hinderlijk net of er iets aanliep. Nu een pvc pijp er op gemonteerd die is glad van binnen en dit heeft prima geholpen . Het geluid is nu zeer aanvaardbaar, over de kwaliteit van de kap niet zo tevreden. De oude Ariston was toch een stuk degelijker, maar goed hij doet z'n werk.
AEG afzuigkap
“Vol tevreden”
Door Dick op donderdag 19 nov 2020
Wij hebben de volgende keukenapparatuur: Vaatwasmachine AEG type FSE62800P. Deze was in principe niet te bestellen bij onze keukenzaak, maar na onze uitleg dat we deze machine graag wilden hebben aangezien de onderste vulmand een lift-functie heeft en dat voor mijn echtgenote bijzonder prettig zou zijn wegens lichamelijke klachten, werkte de keukenzaak graag mee om deze machine te leveren. Apparaten voldoen geheel aan onze verwachtingen en functioneren tot volle tevredenheid.
AEG vaatwasser
“Prima”
Door Ruud op donderdag 19 nov 2020
IJskast is van AEG en bevalt prima.
AEG vriezer
“Bevalt goed”
Door Willemien op maandag 16 nov 2020
Wij hebben gekozen voor een AEG afwasautomaat typenummer FD590V. De apparaten bevallen goed. De keuze voor dit merk was in overleg met de keukenzaak. Bij het kopen van meerdere AEG apparaten zit ook extra garantie.
AEG vaatwasser
“Bevalt goed wel iets lawaaiig”
Door Willemien op maandag 16 nov 2020
Wij hebben gekozen voor een AEG afzuigkap typenummer DBB4650M. De apparaten bevallen goed. De afzuigkap vind ik wel meer lawaai maken dan ik had gedacht. De keuze voor dit merk was in overleg met de keukenzaak. Bij het kopen van meerdere AEG apparaten zit ook extra garantie.
AEG afzuigkap
“Werkt uitstekend maar bediening kan beter”
Door Erik op zondag 15 nov 2020
AEG KMK861000B combi-oven. Op aanbeveling van de keukenzaak. We konden kiezen tussen Siemend en AEG. Maar de AEG zag er gewoon mooier uit. Op zich prima oven. Maar menu instellen is erg lastig, weer de vraag wie dit heeft ontwikkeld bij AEG? Wij zijn nog jong genoeg om het menu te snappen, maar iemand van 70 jaar snapt er niks van. De oven werkt uitstekend, gelukkig. Al de meest heerlijke cupcakes gebakken en prima ovenschotels verwarmd. De AEG oven, ingewikkeld menu, goede bak-prestaties
AEG oven
“Miskoop van het jaar”
Door Erik op zondag 15 nov 2020
AEG FSE63747P vaatwasser. We kozen deze op aanbeveling van de keukenzaak aangezien we een vaatwasser wilden met een besteklade. Vanaf 1e dag hebben we spijt van dit vreselijke ding. Dit is 1 van de slechtste apparaten die we ooit in huis hebben gehaald. En we hadden het kunnen weten, onze AEG wasmachine is net zo'n onding. Snap niet waar de Duitse kwaliteit is gebleven. Welk persoon heeft deze vaatwasser ontwikkeld? Je kan amper iets in deze vaatwasser zetten, dit is een XXS ipv XXL. Onze dinerborden kunnen er alleen in als de bovenste lade in hoogste stand staat. Dit betekent dat je in bovenste lade nog geen eens normale beker kan zetten. De lades zitten elke keer soort klem, je bent bang om de lade eruit te trekken. Het enige wat goed is dat de vaatwasser wel schoon wast. We hebben AEG hiervoor aangeschreven en ook de keukenzaak Maar antwoord was dat ze er niks aan kunnen doen en dat we te laat hebben gereclameerd. Echt schandalig om zo'n onding aan te bevelen. Ik baal echt als een stekker. Duitse prutswerk! En slechte zaak om geen oplossing te vinden. De AEG vaatwasser, de miskoop van 2020.
AEG vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door GdV op donderdag 5 nov 2020
Het merk AEG hebben wij gekozen voor de apparaten: afzuigkap. Over de apparaten en de werkwijze zijn wij zeer tevreden.
AEG afzuigkap
“Brommend geluid”
Door L. van de Hel op donderdag 5 nov 2020
Koelkast is van februari 2019 in november dat jaar thermostaat al kapot nu in november een irritant laag brommend geluid dat boven het geluid van de tv uitgaat monteur van weg erbij dit is een normaal geluid. Moest maar naar de keukenman waar ik deze heb gekocht dus het bekende kastje naar de muur verhaal. Bovendien duurt het ongeveer 2 weken voordat er een monteur langs komt in beide gevallen.
AEG koelkast
“Zeer tevreden”
Door Christy op dinsdag 3 nov 2020
Wij hebben de volgende apparatuur uitgezocht: Vaatwasser AEG type FSK93700P 37db: bevalt goed, had stiller gemogen maar is acceptabel. We hebben niet gekozen voor een bepaald merk maar gekeken wat mooi was en ons goed leek. We zijn zeer tevreden.
AEG vaatwasser
“Mooi maar werkt niet goed”
Door Andrea op woensdag 28 okt 2020
AK.ik heb deze wasmachinenu 2 dagen. Hij is zeker niét geruisloos, centrifugeren maakt veel geluid. De opties om een zeer vuile was te draaien is er niet.. het zijn alleen de aanwezige opties die er al staan geprogrammeerd. Design is mooi. geluidsignaal na het wassen kan volgens mij niet uit. Ik zie het nergens op Internet. De tiptoetsen vind ik slecht reageren. Heb ok de juiste keuze gemaakt? Ik twijfel heel erg. Heel jammer vind ik.
AEG wasmachine
“Brekend glas”
Door theo schreurs op zondag 25 okt 2020
Binnen garantietijd springt glas inductie kookplaat tijdens gebruik met luide knal kapot.
AEG wijst garantie claim af.
AEG kookplaat
“Bevalt zeer goed”
Door Matthijs op donderdag 22 okt 2020
Wij hebben de apparaten van AEG. Deze bevallen zeer goed. We hebben een stoomoven.
AEG oven
“Zeer tevreden”
Door Hans op maandag 19 okt 2020
De vriezer is van AEG en type nummer ABE818F6NC. Over de apparatuur zijn we tot nu toe zeer tevreden, de winkel heeft ons hier in geadviseerd en dat is prima gedaan.
AEG vriezer
“Valt erg tegen”
Door Kathy op zondag 11 okt 2020
Wij hebben een vaatwasser van AEG. De keuze voor deze apparaten valt ons helaas erg tegen. De vaatwasser laat soms te wensen over als het gaat om het openen van het tabletklepje. En de vaatwasser valt ons erg klein. Voor ons in de toekomst helaas geen AEG meer.
AEG vaatwasser
“Prima”
Door Geert op woensdag 7 okt 2020
Onderstaand de gekozen AEG apparatuur: Afwasautomaat – FSK63627P. Apparaten bevallen prima.
AEG vaatwasser
“Plaat gaat kapot”
Door M.Beyer op woensdag 7 okt 2020
Koop nooit AEG apparatuur. Alle aparaten waren duur en binnen 6 jaar alles al paar keer kapot geweest. Nu binnen een week de vaatwasser en inductie kookplaat kapot. Service center gebeld, monteur kan na ruim 2 weken komen!!!! Hoe kan je nou zo lang zonder kookplaat...
AEG kookplaat
“Prima”
Door Henk op zaterdag 3 okt 2020
Hebben AEG afzuigkap is prima
AEG afzuigkap
“Prima”
Door Willem op vrijdag 2 okt 2020
Alles is van AEG waaronder afzuigkap en bevallen prima.
AEG afzuigkap
“Erg goed”
Door Martijn op zondag 27 sep 2020
Voor 5 stuks AEG producten met de stapelkorting en de verlengde garantie van 5 jaar. Koelkast bevalt tot nu toe erg goed.
AEG koelkast
“Blij met de keuze”
Door Fer op vrijdag 25 sep 2020
Alle apparaten zijn van AEG. Het gaat hier om de inductie-kookplaat IPE8453SFB. De apparaten bevallen goed tot zeer goed. We zijn blij met de keuzes die we gedaan hebben
AEG kookplaat
“Strakke uitstraling”
Door Mandy op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben alleen maar AEG apparatuur in onze nieuwe keuken. types weet ik niet maar ze bevallen erg goed. Ziet er strak uit in de keuken en de kwaliteit is goed. Is een afzuigkap.
AEG afzuigkap
“Nofrost”
Door Jolly krikken op woensdag 9 sep 2020
We hebben nov. 2014 een nieuwe keuken gekregen met een AEG inbouw vrieskast model AGN81800F0. Een nofrost, zodat ik eindelijk niet meer hoef te ontdooien!
Sinds bijna 2 jaar maakt hij veel lawaai. En om dat weg te krijgen moet ik de vrieskast Toch elk half jaar ontdooien, omdat het rooster bovenin helemaal dichtgevroren is. Ook zit er nu op de levensmiddelen elke keer veel ijsvorming. Spijt van deze vrieskast. AEG kunnen we niet bereiken. Zal toch binnen niet al te lange tijd een andere vrieskast willen.
AEG vriezer
“Niet goed”
Door Jan op donderdag 27 aug 2020
De ervaring met de apparaten is thans niet goed. Het zijn AEG-apparaten van de vaatwasser GHE613CB4 werkt het droogprogramma niet.
AEG vaatwasser
“Geeft kortsluiting”
Door Jan op donderdag 27 aug 2020
De ervaring met de apparaten is thans niet goed. Het zijn AEG-apparaten, de multifunctionel hetelucht-oven 72 ENC 05 AG geeft kortsluiting en werkt niet.
AEG oven
“Lekkende machine”
Door H. Sepers op maandag 24 aug 2020
Wasmachine gekocht 3 juni, machine lekt behoorlijk bij 2 of meer wasbeurten, klantenservice gebeld 27 juli (13 minuten wachten). Monteur kan pas op 6 augustus. Niet te repareren, wordt geruild, prima monteur! geen enkele reactie, tenzij klant zelf contact opneemt. Beloofd terug te bellen, niets .... Antwoord volgende telefoontje, leveringsproblemen, weten niet wanneer machine omgeruild wordt. Geen alternatief, geen toezegging, klant wordt deel gemaakt van de problemen die AEG zelf heeft. Kortom, garantie, service en klant bij AEG is anders dan wordt voorgesteld: ontdekken, genieten en graag helpen ....
AEG wasmachine
“Prima”
Door Klaas op woensdag 19 aug 2020
Wij hebben de volgende apparatuur: AEG Vaatwasser FSK63607P. Deze apparaten bevallen prima.
AEG vaatwasser
“Goed maar met een nadeel”
Door Dominique op zaterdag 25 jul 2020
De afzuigkap van AEG functioneert goed, maar het nadeel van deze afzuigkap (die 3 standen heeft), dat hij erg lawaaierig is op afzuigstand 2 en 3.
AEG afzuigkap
“Zeer tevreden”
Door Alexander op vrijdag 24 jul 2020
De apparatuur is van AEG. Over de oven BPE742220M zijn we zeer tevreden.
AEG oven
“Prima maar krap”
Door Alexander op vrijdag 24 jul 2020
De apparatuur is van AEG. De koelvriescombinatie SCE81816TS werkt prima maar is wat krap qua indeling.
AEG koelkast
“Lawaaierig”
Door Alexander op vrijdag 24 jul 2020
De apparatuur is van AEG. De afzuigkap DBB 4950MM vind ik matig: Redelijk effectief maar erg lawaaierig. Dat zou ik nu anders doen.
AEG afzuigkap
“Model niet goed”
Door DB54 op maandag 13 jul 2020
De AEG FD590V moet een vaatwasser zijn met de nieuwe AirDry techniek. Onze FD590V heeft de neiging om het gekozen programma direct weer uit te zetten waardoor een 2e keer het programma kiezen noodzakelijk is. Ook lekt de bovenste draaiarm water zodra die op enige wijze wordt bewogen (o.a. bij het uitruimen). Er komt wel een kopje water uit. De met de moderne techniek (AirDry) droge vaat wordt direct weer nat. AEG heeft de bovenste draaiarm vervangen zonder resultaat. Volgens de monteur staat dit model er om bekend water te lekken. Volgens de verkoper is dit binnen de toleranties van AEG. M.a.w. AEG en verkoper doen niets. Ik raad dit product absoluut niet aan.
AEG vaatwasser
“Maakt het niet waar”
Door Gonny op dinsdag 7 jul 2020
Grote teleurstelling. Vaatwasser fse62800p. Vaatwasser gekocht met lift erin ,na enkele maanden wast hij niet schoon en monteur erbij gehaald.resultaat was de hardheid van t water waardoor hij t niet goed zou doen! Nu na 13 maanden stopt hij ermee met de melding ,30,de monteur erbij gehaald en word gezegd :eigen schuld zout gemorst en erin laten staan. Zeg ik :als ik heb bijvul met zout dan zet ik hem daarna gelijk aan en ik vul t bij met een trechter plus kan word niet geknoeid zeg ik erbij. Krijg ik als antwoord :dan zal hem iemand anders hebben bij gevuld.Ik bedien als enige die machine dus word gewoon niet naar geluisterd. Nu zeggen ze bij aeg géén garantie eigen schuld ,daar ben ik het dus niet mee eens. Een machine van €1100,00 dus zo slecht van aeg zo ga je niet met klanten om.
AEG vaatwasser
“Absoluut tevreden”
Door Olivier op maandag 6 jul 2020
Vriezer is van AEG. Tot nu toe absoluut tevreden, zowel qua merk als functioneren.
AEG vriezer
“Bevalt prima”
Door Cindy op zondag 5 jul 2020
Apparatuur is allemaal van aeg en afzuigkap bevalt prima.
AEG afzuigkap
“Vaatwasser met comfortlift”
Door Erik op zondag 5 jul 2020
Ik heb de volgende apparaten gekocht: Vaatwasser: AEG FSE63807P. Eerst hadden we een Siemens vaatwasser gepland. Maar toevallig zag ik via Facebook een advertentie van AEG voor vaatwassers met ComfortLift, waarbij de onderste korf omhooggetild kan worden voor laden en lossen. Daar is mijn rug heel dankbaar voor omdat ik me niet meer hoef te bukken. Alle apparatuur bevalt tot nu toe zeer goed, maar ik heb alles natuurlijk nog maar twee maanden in gebruik dus het is een beetje lastig om al uitgebreide reviews te geven. Het liftsysteem van de vaatwasser is precies wat ik wilde, dit werkt zeer handig. Ik gebruik meestal het "Auto sense" programma waarbij de vaatwasser zelf het programma afstemt op de belading. In het begin gebruikte het apparaat zeer veel glansspoelmiddel, die dosering heb ik lager ingesteld. De indicator dat het programma nog loopt is een beetje overbodig in combinatie met het Airdry systeem waarbij de vaatwasser zelf openspringt om te drogen.
AEG vaatwasser
“Uitstekend”
Door Peter op zondag 5 jul 2020
Alle aperatuur is van AEG en afzuigkap voldoet tot nu toe uitstekend.
AEG afzuigkap
“Wat een herrie!”
Door Timo op zondag 5 jul 2020
Deze niet goedkope AEG koelkast SKE81811DC maakt helaas een allesoverheersend geluid in mijn woonkamer. Dat ie lekker ruim is doet er dan niet meer toe. Hij doet prima zijn werk qua koeling maar de brom van de compressor is niet te harden in een open keuken. De koelkast slaat ongeveer 40 vd 60 minuten per uur aan bij de instelling 4 graden. Dus de hele dag hoor je het intens brommende geluid van de koelkast in je woonkamer. Beetje gek om de radio aan te moeten zetten om hier geen last van te hebben. 3x iemand van AEG langs geweest maar de conclusie is dat dit geluid normaal is. Voor mij persoonlijk dus de miskoop van het jaar. Leuk ding voor een dichte keuken maar met een open keuken raad ik dit apparaat niemand, maar dan ook niemand aan. Ook vrienden op bezoek valt het op. "Wat hoor ik nou de hele tijd voor brommend geluid?" Zonde geweest van het geld dus, want heel goedkoop is ie zeker niet. Ik schakel weer over op een echt A merk. Jammer dat AEG mij hierin niet in heeft willen tegemoet komen. De rest vd AEG apparatuur in mijn nieuwe keuken is nl wel ok.
AEG koelkast
“Prima”
Door Sandra op maandag 29 jun 2020
AEG koelkast is prima.
AEG koelkast
“Ergernis”
Door Sandra op zondag 28 jun 2020
Sinds februari 2020 AEG vaatwasser Fss6370xp gekocht omdat deze stil zou zijn valt echt tegen , nemen programma 3 is volgens de monteur het beste , niet dus vaat komt er niet droog uit soms nog vuil . Ergernis alom , ik ben al zo ver dat ik de vaatwasser eruit wil doen . Niet normaal dat je al na enkele maanden een monteur moet laten komen die niets kon vinden . Snap ik als een programma zo lang duurt zodat je niets kunt laten zien . Hebben bijna 760,00 betaald vorige vaatwasser was vele malen goedkoper en deed het beter . Programma's duren soms wel 3.45 minuten echt verschrikkelijk . Voor mij nooit geen AEG meer . Ik zou het niemand aanraden !
AEG vaatwasser
“Prima”
Door Ruud op maandag 22 jun 2020
De vaatwasser is een AEG. Apparaten bevallen prima
AEG vaatwasser
“Goed”
Door Gerry op dinsdag 16 jun 2020
Apparaten van AEG bevallen goed; betreft inbouwoven met magnetronfunctie.
AEG oven
“Zeer goed”
Door Ernst Jan op maandag 15 jun 2020
De apparatuur is alles van AEG en alles daar aan bevalt meer dan uitstekend. Stoomoven bevalt ons boven verwachting
AEG oven
“Besteklade niet praktisch”
Door Ernst Jan op maandag 15 jun 2020
De apparatuur is alles van AEG en alles daar aan bevalt meer dan uitstekend. Het enige min punt die ik zou kunnen noemen is bij de vaarwasser en wel de besteklade, deze is niet praktisch en erg puntig waardoor het soms zelfs pijnlijk is om het bestek in, dan wel uit te ruimen.
AEG vaatwasser
“Goedkoop”
Door Gerlinda op zondag 14 jun 2020
Kookplaat van AEG. Merk wel dat het goedkoop is.
AEG kookplaat
“Valt tegen”
Door Gerlinda op zondag 14 jun 2020
Vaatwasser van AEG. Merk wel dat het goedkoop is. De vaatwasser bevalt helemaal niet, we overwegen zelfs deze nog voor het einde van dit jaar te vervangen.
AEG vaatwasser
“Uiterst tevreden”
Door Henk op zondag 14 jun 2020
Keuken is uitgerust met een AEG vaatwasser. Alles naar uiterste tevredenheid.
AEG vaatwasser
“Prima”
Door Kees op vrijdag 12 jun 2020
Wij hebben gekozen voor AEG black line apparaten onder meer de oven. Deze bevallen prima.
AEG oven
“Gekozen voor uitstraling”
Door Ray op vrijdag 5 jun 2020
Afzuigkap is is van AEG. Alles bevalt ons goed. Wij zijn niet merk gebonden en hebben gekozen voor de uitstraling als zover mogelijk.
AEG afzuigkap
“Niet tevreden met model”
Door Jaap op woensdag 3 jun 2020
betreft wasdroger T8DB84GW. Na vier maanden een hoop gepiep en schurende geluiden. Wij durfde de droger niet meer aan te zetten. De monteur erbij heeft een wielen vervangen en de andere schoon gemaakt. Op de 4 kunststof wielen draait n.l de droogtrommel. Weer na vier maanden het zelfde probleem. Weer de monteur erbij en weer de wielen en de trommel schoon gemaakt. Vervolgens al weken geleden een brief naar AEG geschreven, tot op heden nog niets van AEG vernomen. Wij hadden overwogen een wasmachine aan te schaffen uit de zelfde serie maar daar zien we natuurlijk vanaf.
AEG wasdroger
“Vol tevreden”
Door DV op vrijdag 29 mei 2020
We hebben: AEG vaatwasser FSE 6380 P. Alle apparaten werken naar volle tevredenheid.
AEG vaatwasser
“Veel geluidsgeweld”
Door Miranda op zaterdag 23 mei 2020
We hebben de afzuigkap, die is van AEG ( t type dat wij wilden hadden ze niet bij Etna). De afzuigkap bevalt goed, ook gemakkelijk te bedienen. Alleen vinden wij die wel veel "geweld" maken. Indien hij aanstaat is t geluid van bv radio niet te verstaan..
AEG afzuigkap
“Aanrader”
Door Ad op maandag 11 mei 2020
Vaatwasser AEG FSK 93807 P met comfort lift, zeker een aanrader.
AEG vaatwasser
“Alle AEG apparaten goed”
Door Herman op vrijdag 8 mei 2020
Vaatwasser aeg apparaat bevalt goed.
AEG vaatwasser
“Zeer tevreden”
Door Nathalie op donderdag 7 mei 2020
Wij hebben alles van het merk aeg (onderbouw afzuigkap) en wij zijn er zeer tevreden over
AEG afzuigkap
“XL Vaatwasser”
Door Rinze op donderdag 7 mei 2020
Een stille vaatwasser, met een handige onderste korf die omhoog komt (lift). Ik heb het hier over de FSK93807P. Maar al het handige houdt hier ook echt op. De vaatwasser wast niet echt denderend, maar het drogen is helemaal bedroevend. Alles, maar dan ook echt alles, blijft nat, en ik moet alles met een handdoek nadrogen. Nooit meer een AEG product voor mij. Mijn 13 jaar oude Siemens deed het beter. Waarom ik dan voor AEG ben gegaan? Omdat dit wel moest ivm de keuken setup. We moesten een XL vaatwasser hebben, en alleen AEG levert die.
AEG vaatwasser
“Erg goed”
Door Jordy op zaterdag 2 mei 2020
Goedemiddag alle apparatuur is van het merk AEG de type nrs heb ik geen idee van eerlijk gezegd. Deze bevallen tot nu prima. Lage geluidsfrequentie en doet wat het moet doen! Erg goed advies gehad rondom het kiezen van apparatuur. Betreft wandafzuigkap AEG.
AEG afzuigkap
“Zou dezelfde keuze maken”
Door Kitty op vrijdag 1 mei 2020
Alle apparaten die we hebben zijn van AEG. Koel-vriescombinatie nr. SCB51811LS. Tot nu toe bevallen ze erg goed, mocht ik ze nogmaals willen kopen, dan zou ik dezelfde weer kopen.
AEG koelkast
“Droogt niet goed”
Door S op maandag 27 apr 2020
Onlangs een Aeg vaatwasser gekocht die niet goed droogde vooral vochtig bleef na 5 x terug te gaan naar de winkel kreeg ik eindelijk een andere aeg vaatwasser, Helaas was deze ook zeer slecht, droogt niet blijft vochtig. Tijdens wassen maakt het geluiden net of het ergens tegen aan tikt weer terug naar de winkel om een monteur te sturen. Ik adviseer niemand een aeg te kopen wat een goedkope troep. Had ik absoluut niet verwacht van AEG.
AEG vaatwasser
“Goed”
Door Ria op dinsdag 21 apr 2020
Het merk is AEG en de koelkast voldoet goed.
AEG koelkast
“Uitdampen”
Door Ria op dinsdag 21 apr 2020
Wat de AEG vaatwasser betreft, die gaat na zijn programma meteen open en dan staat er op het display 30min. en dat is uitdampen, dus vochtige lucht in mijn kamer. De keukeninstallateur is het nog niet gelukt om dat te resetten. Type nr: FD770VP is de afwasautomaat.
AEG vaatwasser
“Bevalt goed”
Door Suzanne op maandag 20 apr 2020
Gekozen voor een vriezer van het merk aeg. Alles bevalt goed!
AEG vriezer
“Heel goed”
Door Wim op maandag 20 apr 2020
Eigenlijk hebben wij niet besloten om deze apparatuur te nemen maar op aanraden van de keuken studio zijn alle van aeg. Betreft een combohob (gecombineerde afzuigkap en inductiekookplaat in één). E e a bevalt heel goed.
AEG kookplaat
“Bevalt goed”
Door Brian op donderdag 26 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor AEG apparatuur. In ons vorige huis hadden we ook AEG en waren we hier tevreden over. Betreft AEG KME761000B | Combi-oven . Tot op heden bevallen alle apparaten goed. De keuze voor het merk bevalt ook goed, in ons vorige huis al een paar keer beroep op de service moeten doen en deze was goed tot uitstekend.
AEG oven
“Prima”
Door Willy op maandag 23 mrt 2020
Wij hebben een aeg vaatwasser. De apparaten zijn prima en bevallen goed.
AEG vaatwasser
“Uitstekend”
Door Wil op zondag 22 mrt 2020
Wij hebben voor al onze apparaten waaronder een kastinbouwafzuigkap voor het merk AEG gekozen. Deze werken uitstekend.
AEG afzuigkap
“Fragiele deur”
Door Audrey op maandag 9 mrt 2020
Combimagnetron van AEG de magnetron opzich is prima ,alleen de deur is fragiel.daar bedoel ik mee ,er zitten 2 kunststof pinnen en als die kapot gaan ,dan moet er een hele nieuwe deur in en dat is mij al overkomen ,terwijl de oven nog niet eens een jaar oud is.Erg jammer dit en het valt niet onder de garantie,het valt onder gebruikershandelingen . De keuze voor deze magnetron is de ruimte in de binnenkant ,lekker grote oven ,echt fijn,vooral als je veel bakt.
AEG magnetron
“Veel mis”
Door Marjolein op woensdag 4 mrt 2020
Ik heb hieronder de apparaten wat ons is aangeraden incl. typenummer op een rijtje gezet. De apparaten zijn geadviseerd door de keukenzaak. Vaatwasser merk AEG type FSK93807P. De vaatwasser maakt zijn programma niet af, geeft vaak aan zout te kort, glansspoel middel te kort....terwijl dit allemaal is bijgevuld en apparaat gereset...Ik ben als de dood om te bellen naar de service afdeling.......We worden niet echt serieus genomen en van het kastje naar de muur gestuurd.
AEG vaatwasser
“Zeer goed”
Door Ron op dinsdag 3 mrt 2020
Wij hebben gekozen voor de volgende apparatuur: Inductiekookplaat AEG IKE74451FB 71 cm. Deze inductiekookplaat met koppelbare zones bevalt zeer goed.
AEG kookplaat
“Tevreden”
Door Iwan op donderdag 27 feb 2020
Aanschaf nieuwe wasmachine (EAG L6FBMAXI) gedaan. Tevreden over de aankoop.
AEG wasmachine
“Zoals het is”
Door HGH op maandag 24 feb 2020
Koelkast merk AEG. Gebruik: geen opmerkingen.
AEG koelkast
“Vaak zeepresten”
Door HGH op maandag 24 feb 2020
Vaatwasser merk AEG. Gebruik: zeepklontering, vaak nog zeepresten en vlekken op vooral glas, pomp wat gevoelig voor vervuiling.
AEG vaatwasser
“Zeer goed”
Door Ruud op zondag 23 feb 2020
AEG Afzuigkap DPE5950G. Mijn echtgenote en ik hebben voor deze merken gekozen op basis van eigen onderzoek en vergelijk via internet. De keukenzaak heeft geen rol gespeeld bij deze keuzes. Tot nu toe bevallen alle apparaten zeer goed en hebben geen "maandagmorgenproblemen" gehad.
AEG afzuigkap
“Prima”
Door Jaap op vrijdag 21 feb 2020
Alle apparaten zijn van AEG ze zijn meer op advies van de verkoper aangeschaft. Het is niet helemaal naar onze verwachtingen. AEG koelkast is prima.
AEG koelkast
“Onvoldoende”
Door Jaap op vrijdag 21 feb 2020
Alle apparaten zijn van AEG ze zijn meer op advies van de verkoper aangeschaft. Het is niet helemaal naar onze verwachtingen. AEG Afzuiging werkt niet voldoende ivm plasmafilter hele huis vol wasem bij koken.
AEG afzuigkap
“Werkt niet”
Door Jan op zondag 9 feb 2020
Circa 2,5 jaar geleden nieuwe keuken gekocht, alle inbouw apparaten van AEG (3 stuks) omdat wij dachten dat het kwaliteit was.. 3 maand geleden vaatwasser kapot, net buiten garantie. Dus laten maken door de plaatselijke monteur. Nu werkt de koelkast niet meer, ook buiten de garantie. Keukenleverancier verwijst me naar AEG en AEG wil wel langskomen, alleen kost dat alleen al 200 euro voorrijkosten. Ik had verwacht dat inbouw apparatuur langer mee zou gaan. Ps. Keuken €11.000,- en professioneel laten monteren door de leverancier.
AEG koelkast
“Uitstekend”
Door Wouter op dinsdag 4 feb 2020
De door ons aangeschafte AEG apparatuur: AEG koelkast SKB41011AS. Apparaten bevallen uitstekend. We zijn er bijzonder tevreden over.
AEG koelkast
“Zeer tevreden”
Door Corine op maandag 3 feb 2020
Het betreft de volgende AEG-apparatuur: Koelvriescombinatie: SCB61824LF. Alles werkt prima en ik ben er zeer tevreden mee.
AEG koelkast
“Prima”
Door Yvonne op maandag 3 feb 2020
Wij hebben gekozen voor alles van AEG. Tot nu toe bevalt de kookplaat prima.
AEG kookplaat
“Bevalt niet echt”
Door Yvonne op maandag 3 feb 2020
Wij hebben gekozen voor alles van AEG. De vaatwasser bevalt niet echt, slecht in te delen besteklade en onderste lade met veel vaste pinnen. Daarnaast droogt ie waardeloos, zelfs als je dat knopje indrukt dat zou moeten zorgen voor extra droging.
AEG vaatwasser
“Nieuwe keuze”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Wasdroger heb ik in het nieuwe huis van AEG gekozen, omdat ik denk dat Miele het grote prijsverschil niet meer waarmaakt.
AEG wasdroger
“Goed”
Door Marcel op zaterdag 18 jan 2020
Stoomoven AEG (BSE782220) bevalt goed (vergelijkbaar met BSE792220M).
AEG oven
“Zeer tevreden”
Door Rudi op zaterdag 4 jan 2020
AEG stoomoven. Alles bevalt goed. De stoomoven is een goede keus geweest. Zijn we zeer tevreden over.
AEG oven
“Goed”
Door Jolanda op vrijdag 3 jan 2020
Wij hebben gekozen voor AEG oven apparatuur. Deze bevalt goed.
AEG oven
“Veel lawaai”
Door Jolanda op vrijdag 3 jan 2020
Wij hebben gekozen voor AEG afzuigkap apparatuur. Deze bevalt goed. Alleen de afzuigkap/circulatiekap maakt veel lawaai.
AEG afzuigkap
“Heel tevreden”
Door Lies op maandag 30 dec 2019
Ik ben heel tevreden over de geleverde apparatuur. Ik heb : AEG Koelkast type SCE 81816TS
AEG koelkast
“Zeer tevreden”
Door Lida op maandag 23 dec 2019
AEG Vaatwasser. De apparaten bevallen me prima. Zeer tevreden.
AEG vaatwasser
“Wel wat ijs”
Door Lida op maandag 23 dec 2019
Aeg koelkast. De apparaten bevallen me prima. Vind in de koelkast best wat ijs aan de binnenkant aan de achterzijde. Geen idee waarom. Verder zeer tevreden.
AEG koelkast
“Defect maar met goede service”
Door Marja op vrijdag 20 dec 2019
We hebben, op advies van de keukenzaak, gekozen voor AEG. Na enkele maanden functioneerde de inductieplaat niet meer. Na een telefoontje kwam er meteen een monteur en is de plaat vernieuwd. Prima service.
AEG kookplaat
“Uitstekend”
Door Benita op donderdag 12 dec 2019
Al onze apparatuur is van AEG, koel-vriescombinatie - AEG SCE81824NC Alle apparatuur bevalt uitstekend !
AEG koelkast
“Werkt uitstekend”
Door Berenda op donderdag 12 dec 2019
De apparaten in onze keuken zijn van aeg en novy. De Aeg vaatwasser werkt uitstekend maar de indeling vinden wij minder fijn dan onze vorige Miele.
AEG vaatwasser
“Geeft problemen”
Door Berenda op donderdag 12 dec 2019
De apparaten in onze keuken zijn van aeg en novy. De aeg blackline inductieplaat geeft problemen. Deze reageert niet goed op de touch en soms activeert het zelf een pit of stelt ie em hoger in zonder dat wij dat gedaan hebben.
AEG kookplaat
“Erg tevreden”
Door Corinda op woensdag 4 dec 2019
Wij hebben gekozen voor de spullen van AEG. Grote koelkast. Wij zijn erg tevreden met de apparatuur.
AEG koelkast
“Heel tevreden”
Door Agnes op vrijdag 18 okt 2019
Wij hebben gekozen voor AEG inbouwapparatuur. Een magnetron. Wij zijn heel tevreden met ons keus van apparatuur.
AEG magnetron
“Uitstekend”
Door Erno op donderdag 17 okt 2019
Wij hebben van AEG een combimagnetron. Alle producten bevallen uitstekend.
AEG magnetron
“Zeer goed”
Door Sietske op vrijdag 11 okt 2019
Koelkast - AEG SFE81826ZC. Tot nu toe bevallen deze zeer goed!
AEG koelkast
“Erg goed”
Door Michael op dinsdag 1 okt 2019
Dat is AEG vaatwasser. De apparatuur bevalt erg goed.
AEG vaatwasser
“Werkt goed”
Door Rogier op maandag 30 sep 2019
Hierbij een overzichtje van de apparatuur in onze keuken: AEG combi KMK761000M. Alles werkt goed
AEG oven
Ervaringen die erg lijken op de 265 weergegeven ervaringen zijn weggelaten om de meest relevante ervaringen weer te geven.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.